واتی به اون محدوده حمایتی 605 تومن تا 620تومنی که چند روز پیش گفتیم یه تماسی داشت ولی برای صعود این دفعه واتی باید دست به دامن شیران شود بنظر من شیران ،میتونه واتی و ولصنم رو با خودش بالا بکشه.همچنان به شیران برای صعود امیدوارم.
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
-
امروز من مشکل سرعت اینترنت دارم در حد تیم ملی،بسختی میتونم مطلب بنویسم یا بفرستم .سرعت بیش از اندازه پایینه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
امروز فولاد خیلی خوب معامله میشه ،خود قیمت حداکثر امروز برای فولاد مقاومت محسوب میشه، روی فولاد فعال نیستم ولی امیدوارم با فشار خرید فولاد ،برای ذوب هم خریدار بیاد"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
وبوعلی
وبوعلی داره با مقاومت های مهمی دست و پنچه نرم میکنه ولی با اندک اصلاح یا نوسانی برای دوباره شکستن اون مقاومت ها حمله ای خواهد کرد و اینبار موفق به شکستنش خواهد شد
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postوسپه دوباره به مقاومت 240تومن واکنش نشون داد ولی دیگه خیلی شورش رو درآورده،هیچ دلیل منطقی برای عدم عبورش من ندیدم.
حالا این حقوقی برای چی اجازه رشد قیمتی سهم رو نمیده من نمیدونم ولی سهم برای حرکت صعودی مهیاتر از همیشه هست
وسپه شبیه یه بچه ای هست که از پدرش بجای حمایت،جفا میبینه
وسپه امروز منو ناامید کرد .. انرژی زیادی براش گذاشتم ... احساس میکنم باید کمی استراحت کنم ...
سهمی بهتر از این سهم سراغ ندارم ... با سهم سهامداری میکنم چون انرژی برای نوسان گیری ندارمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postوسپه امروز منو ناامید کرد .. انرژی زیادی براش گذاشتم ... احساس میکنم باید کمی استراحت کنم ...
سهمی بهتر از این سهم سراغ ندارم ... با سهم سهامداری میکنم چون انرژی برای نوسان گیری ندارم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Postسجاد جان سلام و خسته نباشید
زیرمجموعه های وپترو نسبتا خوبن. شکربن شدوص پسهند و ... ولی خودش خیلی سر حال نیست. به نظرت مشکلش کجاست ؟ مقاومت خیلی مهمی هم سر راهش نیست اینجاها.
من یه بار صورتهای مالیش رو خوندم بدهی های قابل توجهی داشت ولی من از نظر تکنکیالی فکر میکنم میتونه مقاومت 250تومن رو بشکنه.حالا بنیادی زیرمجموعه هاش هم هر روز سودشون اضافه میشه
.
اینم میبینید که یه روز منفی و یه روز مثبته ،جنس بازار الان اینجوریه،سهم ها همگی دو روز منفی سه روز مثبت دوباره از نو"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postوسپه امروز منو ناامید کرد .. انرژی زیادی براش گذاشتم ... احساس میکنم باید کمی استراحت کنم ...
سهمی بهتر از این سهم سراغ ندارم ... با سهم سهامداری میکنم چون انرژی برای نوسان گیری ندارم
الان دیگه وسپه چیزی برای از دست دادن نداره.شاید ایندفعه زیر 228تومن نره .من باز هم احساس خوبی بهش دارم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
صف فروش وبیمه هم برای من تعجب برانگیزه. یه حمایت قوی روی 137تومن داره دیگه اینجا چرا صف فروش میشه واقعا تعجب داره"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
بانکهیا پریروز عرضه زیاد داشتند ولی مطمئنا اینجا پایان کار اونها نیست بنظرم یه موج صعودی هم باید داشته باشند. حالا این اصلاح تا کجاد خواهد بود فکر میکنم دیگه زیاد عمیق باشه البته جا برای اصلاح زیاد هم ندارند."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
یه تکون دیگه هم بده این فولاد میتونه صف خرید بشه.منتظر تاثیراتش روی ذوب هستم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postیه تکون دیگه هم بده این فولاد میتونه صف خرید بشه.منتظر تاثیراتش روی ذوب هستم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
امروز شیران هم خوب معامله میشه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر