orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10185

شیران فروشنده بالایی نداره فکر کنم یه رنج با حجم 50تا 60هزارتایی میتونه تا 4درصد مثبتش بره. وبیمه هم خوب معامله میشه فروشنده به زیر 3درصد مثبت نمیده.
    وسپه هم بعد از 6روزکاری خرید من،امروز صف خرید رو دید.
    دتولید ناچیزی دارم که نمیفروشم.خیلی ناچیزه
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Nikooravesh
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 282

سلام درمورد بسويچ نظري داريد؟

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10185

وبیمه صف خرید شد.
        فکر کنم ایندفعه شدوص بتونه از سد مقاومت 1320تومن بگذره.اگه بگذره صعودش روانتر خواهد بود.بزودی افزایش سرمایه 100تا 150درصدیش راهی کدال میشه.
        واقعا حیفه وصنعت ولصنم واتی شیران تو این بازار سراسر مثبت مورد بی مهری واقع میشند
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/09/28, 10:07.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10185

بعد از عرضه صف خرید دتولید در اول صبح ،حالا در نزدیکی 4درصد مثبت فشار خرید رو تجربه میکنه.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10185

دتماد هم زیر نظر داشته باشید ،من احساس میکنم فروشنده قویی نداره

نظر

• arak_bourse
              کاربر فعال
              • Nov 2010
              • 3802

اروم بورس عزيز سلام
              والبر رو چي؟
              به نظرت افت داره يا نه؟
              تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10185

این محدوده 232تا 240تومن واقعا برای وسپه محدوده مقاومتی قویی شده چند بار اومده اینجا با عرضه روبرو شده ،امروز هم که همینطور.
                اینجا رو رد بکنه میتونم بگم مقاومت خیلی قویی رو شکسته

نظر

• vahid_sh
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 388

سجاد جان معاملات ذوب چطوره به نظرت ؟ زیر 400 نمیزارن بره و لی میلی هم به افزایش قیمت ندارن!

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10185

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
                    سجاد جان معاملات ذوب چطوره به نظرت ؟ زیر 400 نمیزارن بره و لی میلی هم به افزایش قیمت ندارن!
                    آره،
                    چون خودم دارمش هر روز رصدش میکنم ولی بالای 410تومن فروشنده داره .این خریدارها هم فعلا تمایلی به خریدار بالای 410تومن ندارند.تو این محدوده 400تا 410تومن گیر کرده باید دید تمایل به کدوم ور خواهد داشت البته هرچقدر زمان بگذره بنفع سهامدارها خواهد شد.نزدیک ارسال گزارشات میرسه و فشار خرید بیشتر میشه

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

کاما هم فروشنده زیر 2درصد مثبت نداره،منتظر یه فشار خریده تا صف بشه

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10185

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                        وبیمه صف خرید شد.
                        فکر کنم ایندفعه شدوص بتونه از سد مقاومت 1320تومن بگذره.اگه بگذره صعودش روانتر خواهد بود.بزودی افزایش سرمایه 100تا 150درصدیش راهی کدال میشه.
                        واقعا حیفه وصنعت ولصنم واتی شیران تو این بازار سراسر مثبت مورد بی مهری واقع میشند
                        از این چهار نفله یکیش که وصنعت باشه صف خرید اندکی براش تشکیل شد.منتظر اون یکیها هستم علی الخصوص شیران ،امیدوارم امروز صف بشه.
                        هرچقدر قیمت پایانی بیاد بالا امیدواری برای صف شدن زیاد میشه

نظر

• shahmir
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 368

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                          اروم بورس عزيز سلام
                          والبر رو چي؟
                          به نظرت افت داره يا نه؟
                          با اجازه آقا سجاد
                          والبر رو دارن تو محدوده 420 تا 450 كنترل و از نوسانگيران خارج ميكنن . با اومدن گزارش 6 ماهه گروه و تعديل احتمالي بيشتر زير مجموعه براحتي 450 رو شكسته و بسمت 480 بعد 530 (هدف اول) حركت ميكنه.
                          يه چيزي هم بگم با عرضه دتوليد 1000 تومني حدود 6 تومن به سود هر سهم والبر اضافه شده قيمت دتوليد امروز 1200 و براحتي تا محدوده 1400-1500 رشد خواهد كرد (شناور سهمبسيار ناچيزه) خريد امروز دتوليد گزينه خوبي ميتونست باشه . اينو ميخواستم بگم با دتوليد 1000 تومني 6 تومن به سود والبر اضافه شد با دتوليد 1400 تومني چقدر (ارزش بقيه 90% دتوليد هم بماند)
                          والبر حداقل تا اومدن گزارشاي 6 ماهه بايد تو سبد باشه.

نظر

• shahmir
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 368

از این چهار نفله یکیش که وصنعت باشه صف خرید اندکی براش تشکیل شد.منتظر اون یکیها هستم علی الخصوص شیران ،امیدوارم امروز صف بشه.
                            هرچقدر قیمت پایانی بیاد بالا امیدواری برای صف شدن زیاد میشه
                            سجاد عزيز
                            من ولصنم رو تو محدوده كنوني تا كف 200 تومن فقط فرصت خريد ميدونم (سري قبل تو نزولش تا 172 هم افتاد اما الآن كف سهم تا محدوده 190 تومن اومده بالا)
                            وسپه هم بعد چند روز بالاخره استارت زد ببينيم ايندفعه 240 رو رد ميكنه بره براي 280 !

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

در اصل توسط shahmir پست شده است View Post
                              سجاد عزيز
                              من ولصنم رو تو محدوده كنوني تا كف 200 تومن فقط فرصت خريد ميدونم (سري قبل تو نزولش تا 172 هم افتاد اما الآن كف سهم تا محدوده 190 تومن اومده بالا)
                              وسپه هم بعد چند روز بالاخره استارت زد ببينيم ايندفعه 240 رو رد ميكنه بره براي 280 !
                              شیران صف خرید بشه پشت سرش برای ولصنم و واتی هم خریدار میاد.
                              نمیدونم چرا یه حسی بهم دست داده که باید شیران یه تکونی بخوره.
                              معاملات امروزش هم بدک نبود،1.5درصد قیمت پایانی مثبت خورد. البته آخر وقت کمی فشار فروش براش اومد ولی نتونست قیمت پایانی رو حتی یک ریال پایین ببره .
                              ضمن اینکه امروز بیشترین قیمت 9روز گذشته رو رقم زد که خوبه .منتظر میمونیم ببینیم میتونه بیاد بالای 3200تومن و مقاومت 3250تومن رو بشکنه،من که فکر میکنم میتونه

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10185

فباهنر از 234تومن برگشت و الان روی 293تومن با مقاومت باند مورد عرضه قرار گرفت،فعلا که 25درصد از قیمت ما گین داده ،اگه فردا براش خریدار نیاد کمی اصلاح میتونه داشته باشه محدوده 260تا 270تومن حمایت قویی هست. من برای فباهنر انتظار شکستن سقف 385تومن رو دارم

همچنان نظرم روی فباهنر مثبته امروز روی مقاومت عرضه شده ولی چندان پرحجم نیست امروز دوباره صف خرید نشه نهایتا فقط اندکی اصلاح میتونم براش متصور باشم.
                                صف خرید ولغدر رو مقاومت عرضه کردند ولی من فکر میکنم میتونه این مقاومت رو بشکنه حالا امروز هم نشه با یکی دو روز نوسان یا اصلاح مختصر میتونه.
                                اونهاییکه میخواند وبوعلی تو سبدشون باشه که صد البته باید تو سبد باشه روند صعودی با شکست 170تومن اغاز میشه شکست حمایت 150تومن میتونه یه چند تومنی قیمت رو بیاره پایین ولی زیاد افت نخواهد کرد

شکربن ،وپترو ،خگستر ،اخابر،وسپه ،وبوعلی،وغدیر،ثشرق ،شپدیس،فولای،فباهنر
                                فولای هم فروشنده زیاد نداره کمی خریدار بیاد میتونه صف خرید بشه

پتایر جونی برای نزول نداره دنبال بهونه هایی برای صعود هست.صعودش شروع بشه سقف 720تومن رو براحتی خواهد شکست. با شکست 570تومن وارد روند صعودی میشه. برداشتم از نمودارش اینه که این اصلاح زیاد پرقدرت نیست شاید مشکل زمانی اصلاح داره. یه چیزی شبیه الگوی کنج دیده میشه ولی تعداد برخورد با اضلاعش کمتره بنابراین من با اون دید بهش نگاه نمیکنم.
                                اما حمایتهاش 425تومن حمایت خوب و مهم و400تومن عدد روانی و 350تومن حمایت خیلی خیلی خیلی قوی.
                                این جور سهم ها ممکنه یه روز بلند بشی ببینی صف خرید شده و داره مقاومت هاش رو میشکنه.

نظر من در مورد خگستر اینه که خگستر در محدوده 210تا 190تومن حمایت خیلی قویی داره .خگستر برابر نمودار در برخورد با خط قرمز رنگ که مقاومت فوق العاده ای برای سهم محسوب میشه چندین بار واکنش نشون داده و برگشته فکر میکنم دیگه وقتشه که در برخورد با اون مقاومت اون رو بشکنه .ایندفعه انتظار شکستن اون رو دارم حوالی 300تا 310تومن میشه با شکست اون راه برای صعود هموارتره و من فکر میکنم حداقل 480تومن رو داره.

والبر اگه فردا شمع صعودی نزنه یه چند روزی یا اندک اصلاح یا درجا زدن رو تجربه خواهد کرد

نظرم برای میان مدت اخابر مثبته این اصلاح اخیر رو هم پولبک به روند نزولی میدونم.حالا از کجا برمیگرده ممکنه بین 220تا 210تومن باشه

هدف وسینا بالای 300تومن هست ولی هنوز وارد روند صعودی پایدار نشده بالای 210تومن بره میتونه یه صعود روانتر رو ازش شاهد باشیم.
                                دیروز هم عرضه زیاد بوده علیرغم اینکه صف خرید یه میلیونی تا آخر وقت وقت موند ولی اگه امروز براش خریدار نیاد یه چند تومنی عقب نشینی میتونه بکنه

فعالیت ده روز گذشته

نظر

در حال کار...
                                X