orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • iraj_kaveh
    عضو جدید
    • Jun 2013
    • 2

بکام، سهم دقیقا به منطقه PRZ رسیده و ظاهرا داره واکنش نشون میده، سه سطح فیبوناچی 23.6 و 38.2 و 61.8 درصد دقیقا در همین ناحیه منطبق هستن که نشان از سطح حمایت قوی در این ناحیه داره (در شکل بخاطر خلوت شدن بقیه فیبوها رو پاک کردم)، بعلاوه اینکه به خط روند هم برخورد کرده و داره بر میگرده. اندیکاتورها اکثرا برگشت قیمت رو نشون میدن و حجم معاملات امروز هم قابل توجه بوده. کندل سفید برای فردا مورد انتظار است. الگوی مثلث هم مشهود است. پر سود باشید. :)

بکام.png

نظر

• arashsefid
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 205

سلام سجاد جان
      اقا به نظرت الان برای اضافه کردن نقدینگی جدید به سبد بورسی، موقع مناسبی است؟
      با تشکر

نظر

• ehsanksh
        عضو عادی
        • Feb 2013
        • 179

با سلام و احترام
        واقعا از تحلیل های زیبا و دقیق شما لذت میبرم و بیش از پیش به متد تکنیکال شما ایمان پیدا می کنم
        پیروز و سربلند باشید

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10189

در اصل توسط arashsefid پست شده است View Post
          سلام سجاد جان
          اقا به نظرت الان برای اضافه کردن نقدینگی جدید به سبد بورسی، موقع مناسبی است؟
          با تشکر

بله.
          با تشکیل پرتفوی از سهام با بنیادی قوی و کاری نداشتن به نوسانات اندک و با رعایت حدضرر.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• zorba
            ستاره دار(3)
            • Aug 2013
            • 3951

سجاد جان سلام
            کاربر آن لاین مفید هستم
            چند بار امروز ارزش پورفو ام را چک کردم و هر بار ارزشی متغیر نمایش داده میشه. برای اولین بار قیمت های نهایی که ساعت 11:59 را نمایش میداد برای همه ی سهم ها صادق نیست و برخی را با قیمت ساعات مختلف روز نمایش میده.
            قبلا این مشکل را نداشتم و با اینکه پورتفو در روز بعد به روز میشد..لااقل قیمت های نهایی بعد از بازار همان روز نمایش داده میشدند!
            هر دفعه چند میلیونی ارزش پورتفو فرق میکنه...یک بار قیمت نهایی وسپه را 227 تومان قید کرده و یکبار 232 تومان!
            ممنون میشم راهنمایی کنید
            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10189

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
              سجاد جان سلام
              کاربر آن لاین مفید هستم
              چند بار امروز ارزش پورفو ام را چک کردم و هر بار ارزشی متغیر نمایش داده میشه. برای اولین بار قیمت های نهایی که ساعت 11:59 را نمایش میداد برای همه ی سهم ها صادق نیست و برخی را با قیمت ساعات مختلف روز نمایش میده.
              قبلا این مشکل را نداشتم و با اینکه پورتفو در روز بعد به روز میشد..لااقل قیمت های نهایی بعد از بازار همان روز نمایش داده میشدند!
              هر دفعه چند میلیونی ارزش پورتفو فرق میکنه...یک بار قیمت نهایی وسپه را 227 تومان قید کرده و یکبار 232 تومان!
              ممنون میشم راهنمایی کنید

درود

نگران نباش .
              مفید یه یکی دو هفته ای میشه خوب کار نمیکنه .
              مثلا تو صفحه نخست ارسال سفارش که عنوان سهام برگزیده نمایش داده میشه، قیمت های خریدارها با قیمت های فروشنده ها با صفحه اصلی معاملات خود سهم همخوانی نداره و کمی از نظر زمانی عقب میمونه.
              درست میشه.
              .
              .
              .
              .
              شکربن طی اطلاعیه ای پیش بینی جدید سود حسابرسی نشده خود رو با افزایش 28درصدی نسبت به پیش بینی قبلی با مبلغ 927ریال روانه کدال کرده.
              شرکت موفق شده توی سه ماهه 13درصد از این پیش بینی سود رو محقق کنه .
              همچنين شرکت پيش بيني سود (زيان) هر سهم تلفيقي رو مبلغ 2543ریال اعلام کرده
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• zorba
                ستاره دار(3)
                • Aug 2013
                • 3951

خیلی سپاسگزارم
                اصلا چند روزی هست هنگ تاخیری هم داره! اول فکر میکردم که پی سی من مشکل در لود کردن داره که الان با توضیحات شما متوجه شدم مشکل خود کارگزاریه....
                باز هم ممنونم

نظر

• m.n88
                  عضو عادی
                  • Mar 2013
                  • 49

سجاد جان سلام
                  کاربر آن لاین مفید هستم
                  ممنون میشم راهنمایی کنید
                  آنلاین منم که بانک مسکنه الان همین طوره و به نظر میاد سهم ها در حال معامله هستند

نظر

• zorba
                    ستاره دار(3)
                    • Aug 2013
                    • 3951

الان چک کردم دیدم تو قسمت ارسال سفارش هم قیمت پایانی سهمی مثل شیران را حدود 40 تومان کمتر از قیمت واقعی قید کرده.... پورفو به کنار...در حین معاملات ضرری بهمون وارد نکنن؟
                    موقع خرید و فروش با همچین مشکلی مواجه نشیم؟

نظر

• m.n88
                      عضو عادی
                      • Mar 2013
                      • 49

الان چک کردم دیدم تو قسمت ارسال سفارش هم قیمت پایانی سهمی مثل شیران را حدود 40 تومان کمتر از قیمت واقعی قید کرده.... پورفو به کنار...در حین معاملات ضرری بهمون وارد نکنن؟
                      موقع خرید و فروش با همچین مشکلی مواجه نشیم؟
                      معاملات متوقف می شد فشار عرضه می رفت بالا.
                      حالا تا فردا این وضعیت جمع نشه که دیگه فردا افتضاح میشه.

نظر

• hamzeh
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 397

آروم جان سلام ,امروز سنگین وصنا خریدم,به نظر شما وضعیت سهم تو روزای آینده چطور خواهد بود؟
                        توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10189

رکیش

بنظرم رکیش پس از اندک اصلاحی دوباره برای شکستن این مقاومت خط قرمز رنگ حمله ای خواهد کرد و اینبار اون رو خواهد شکست و صعود روانتری رو ازش خواهیم دید.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10189

وسپه دوباره به مقاومت 240تومن واکنش نشون داد ولی دیگه خیلی شورش رو درآورده،هیچ دلیل منطقی برای عدم عبورش من ندیدم.
                            حالا این حقوقی برای چی اجازه رشد قیمتی سهم رو نمیده من نمیدونم ولی سهم برای حرکت صعودی مهیاتر از همیشه هست
                            وسپه شبیه یه بچه ای هست که از پدرش بجای حمایت،جفا میبینه

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10189

تکنیکال خراسان هم بد نیست ولی برای خرید در روند صعودی و عدم تلف شدن وقت بهتره با شکستن دو مقاومت 880تومن و 900تومن خرید شود،البته پایینی بلندی برای سهم متصور نیستم و میشه پله ای تو همین قیمت ها برای خرید اقدام کرد ولی باید صبور نیز بود،با حدضرر 815تومن

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10189

شدوص هم چند روزی بود که در مورد پتانسیلش برای شکستن سقف 1320تومن حرف میزدیم بنظر میاد با این تقاضای خرید برایش در حداکثر قیمت ،اون مقاومت رو رد کرده.
                                .
                                .
                                .
                                .
                                برای شکربن پایینی بلندی متصور نیستم یا 515تومن یا 485تومن.
                                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/09/30, 09:39.

نظر

در حال کار...
                                X