orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • fakhr
    عضو جدید
    • Sep 2013
    • 14

جناب اروم بورس عرض سلام و خسته نباشد و ممنون که پاسخ دادید
    و خوشحالیم که شما خوب هستید
    ببخشید که خیلی شفاف میگم امیدوارم که ناراحتتون نکنم
    ولی شما ابتدا هدف نوشتن تحلیلهای خود را چه میدانید؟
    مگر شما از این نوشته ها چه سودی میبردید که اکنون نمی برید و یا برعکس؟
    اصلا من کاری با بنیادی و تکنیکالی نداریم
    اگه نوشتن مطالب و اگاهی رساندن به دیگران برای این ااست که دیگران شما را تمجید و تکریم و یا سرزنش کنند پس هدف گذاری صحیحی نبوده است
    اگر برای دل خودتان و برای اگاهی رساندن در حد توانتان بوده پس کار شما ارزشمند و قابل ستایش است
    وحرف دیگران نباید بر کار شما تاثیر گذارد ، هر کس به اندازه فهم خود شد یار من ،
    اگر هیچکدام از موارد بالا مورد نظر شما نیست پس از ابتدا نبایستی تاپیک را راه اندازی می کردید
    امیدوارم به عنوان یک دوست مجازی شما را ناراحت نکرد باشم

نظر

• H.J.RAD
      عضو عادی
      • Oct 2013
      • 23

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود

باید عرض کنم که من به این نتیجه رسیده ام فعالین بازار بورس ایران مبنای تصمیم گیری خودشون رو بر اساس تحلیل بنیادی تنظیم کرده اند نه بر اساس تحلیل تکنیکال.
      بیشتر اونهایی که میایند اینجا سوال در مورد سهام می پرسند بیشتر بدنبال تایید خرید و یا فروش خودشون هستند نه مبنا قرار دادن تحلیل تکنیکال برای تصمیم گیری.
      در حالیکه چارتیسیت ها در بازار بورس ایران بیشترین زحمت رو میکشند ولی کارشون تاثیری در نظرات فعالین بازار بورس ایران نداره.
      این تایپک پر است از سیگنال های خرید و فروش در قیمت های مناسب و زمان های مناسب ولی با توجه به پست های دوستان میتونم برداشت کنم که کمترین تاثیر رو در خرید و فروش اونها داشته.
      فعالین بازار بورس ایران بیشتر بدنبال تحلیل های بنیادی و یا رانت هستند در چنین شرایطی بهتره هر سوالی هم داشته باشند بروند و از خود تحلیلگران بنیادی بپرسند و حداقل وقت من رو نگیرند.
      متاسفانه من تو هر سایتی رفتم دیدم علیرغم اینکه بیشترین سوالات رو از چارتیست پرسیده شده در مقابلش هر تایپک دیگه ای رو باز میکنی از تکنیکال انتقاد و بدگویی شده و از تحلیلگران بنیادی تقدیر و قدردانی.
      خوب در چنین شرایطی بهتره بازار بره سوالات خودش رو از اونایی که قبولشون داره بپرسه چرا وقت چارتیست ها رو بیخود میگیره.
      من با شیوه خودم خیلی خوب معامله میکنم و تیزترین تریدرها رو هم انجام میدم و الحمدلله راضی هم هستم ولی برخورد بازار رو نمیپسندم و ترجیح میدم در چنین بازاری که وقت و زحمت چارتیست ها با بی تفاوتی و یا بدگویی پاسخ داده میشه سکوت کنم تا زمان همه چیز رو مشخص کنه.
      سلام دوست عزیز
      منتظر تحلیلها و روانشناسیهای ارزشمند شما هستیم
      @};-تازه میخوام برم تکنیکال یاد بگیرم
      فعلا تک سهم وانصار هستم

این اولین پست من با آی دی جدید و واقعیم هست
      موفق باشید

نظر

• Diyako
        عضو عادی
        • Nov 2012
        • 170

درود

باید عرض کنم که من به این نتیجه رسیده ام فعالین بازار بورس ایران مبنای تصمیم گیری خودشون رو بر اساس تحلیل بنیادی تنظیم کرده اند نه بر اساس تحلیل تکنیکال.
        بیشتر اونهایی که میایند اینجا سوال در مورد سهام می پرسند بیشتر بدنبال تایید خرید و یا فروش خودشون هستند نه مبنا قرار دادن تحلیل تکنیکال برای تصمیم گیری.
        در حالیکه چارتیسیت ها در بازار بورس ایران بیشترین زحمت رو میکشند ولی کارشون تاثیری در نظرات فعالین بازار بورس ایران نداره.
        این تایپک پر است از سیگنال های خرید و فروش در قیمت های مناسب و زمان های مناسب ولی با توجه به پست های دوستان میتونم برداشت کنم که کمترین تاثیر رو در خرید و فروش اونها داشته.
        فعالین بازار بورس ایران بیشتر بدنبال تحلیل های بنیادی و یا رانت هستند در چنین شرایطی بهتره هر سوالی هم داشته باشند بروند و از خود تحلیلگران بنیادی بپرسند و حداقل وقت من رو نگیرند.
        متاسفانه من تو هر سایتی رفتم دیدم علیرغم اینکه بیشترین سوالات رو از چارتیست پرسیده شده در مقابلش هر تایپک دیگه ای رو باز میکنی از تکنیکال انتقاد و بدگویی شده و از تحلیلگران بنیادی تقدیر و قدردانی.
        خوب در چنین شرایطی بهتره بازار بره سوالات خودش رو از اونایی که قبولشون داره بپرسه چرا وقت چارتیست ها رو بیخود میگیره.
        من با شیوه خودم خیلی خوب معامله میکنم و تیزترین تریدرها رو هم انجام میدم و الحمدلله راضی هم هستم ولی برخورد بازار رو نمیپسندم و ترجیح میدم در چنین بازاری که وقت و زحمت چارتیست ها با بی تفاوتی و یا بدگویی پاسخ داده میشه سکوت کنم تا زمان همه چیز رو مشخص کنه.
        سلام
        فرمایش شما متین

یک بنیادی کار میگه فلان سهم میتونه اینقدر سود بسازه میگه باید تعدیل سنگینی بده اما معلوم نیست توی کدوم گزارش سه ماهه و در نهایت میگه این سهم فروشی نیست یک به نفع بنیادیها
        اما اینجا باید رفت سراغ تکنیکالیست تا زمانش رو تعیین کنه پس یکی هم به نفع تکنیکالیستها

گذشته از اینها به نظر من قدرت تکنیکال اونقدر هست که بتونه بدون گزارش هم هدفی تعیین کنه که به هدف بنیادی کار برسه یکی به نفع تکنیکال
        سهم هایی هستن که بنیادی کارها اونها رو رد میکنن اما تکنیکالیستها از اونها سودهای خوبی میبرن با تکنیکال میان و با تکنیکال هم میرن پس یکی به نفع تکنیکالیستها

جز یک مورد در سهم هایی که بسته میشن و با تعدیل خفن باز میشن یکی به نفع بنیادیها
        تازه توی سهمهایی که بنیادی کارها معرفی میکنن تکنیکالیستها نوسان هم میگیرن پس یکی به نفع تکنیکالیستها
        تا اینجا 4 به 2 به نفع تکنیکال

اما نکته خیلی مهم اینه که تکنیکال موردی نداره تکنیکالیست مورد داره چون هر کس چهار تا خط میکشه و میگن استاد شده
        فرض کنید اگر 100 تا تشکر داشته باشید و هر کس یک سوال بپرسد 100 تا جواب هم میخواد اگر بیشتر بشه چی فرصت سر خاروندن هم نمیگزارن

شما گلایه میکنید از همون کسانی که نه به تکنیکالش پای بندن نه به فاندش ، یک روز توی صف خریدن و فرداش توی صف فروش ، همیشه سوال میپرسن و همیشه هم شاکی اند عیب از خودشونه اما تقصیرها رو گردن کس دیگه میاندازن ؟؟؟
        15 تا 20 نفرات این تاپیک بودن (تشکر میزدن خواننده ها رو نمیدونم ) به محض اینکه چند روز پشت سرهم مطلب زدید رسید به حدود 50 نفر تا بخوان این نفرات جدید با روند آشنا بشن کلی سوال میرسن و به محض اینکه جواب بدهید میبینید شدن 100 نفر و ....

لپ کلام بنده اینه که : من با نظرات شما سهم خریدم و تازه داشتم چیزهای جدیدی یاد میگرفتم که توی جای دیگه ندیدم یک باره مطالب شما بخاطر یکی دو نفر جدید قطع شد گفتم کاش همون تعداد اول بودیم حداقل شما رو داشتیم
        واقعا" ضد حال خوردم اساسی یک چیزایی یاد گرفتم نیمه کاره موند

حالا شما میخواهید تنها ترید کنین دست همین چند نفری که چشم براه شمایند رو هم بگیرین /:.wubsmiley.:/

حق نگهدارتون /:.Heart.:/

نظر

• سکه شانس
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1362

دوستان و همکاران گرامی......
          ارومبورس عزیز............
          با احترام تمام به دیدگاه و عقیده جنابعالی و تشکر همیشگی برای همه زحمات و راهنمایی ها.............باید عرض کنم:
          معلم بی شاگرد معلم نیست .....مکتب بی معلم مکتب نیست.....
          تمام زندگی تحت تاثیر تعلیم است ............
          امیر المؤمنین (ع) درباره ی پیامبر چنین روایت می کند: « هرگاه سه روز می گذشت و یکی از برادران دینی را نمی دید، جویای حال او می شد، اگر غایب و به سفر رفته بود، در حق او دعا می کرد، اگر شاهد و در شهر بود، به دیدارش می رفت و اگر بیمار بود، به عیادتش می رفت. »

« معلم خوب نه فقط باید شاگردانش را دوست بدارد بلکه باید باطناً از معاشرت و موانست ایشان لذت ببرد و خود را از ایشان دور و جدا نگاه ندارد. »...................

بدیهی است آن اکثریت شاگردان ضعیف و متوسط، گاهی عکس العملی نشان می دهند که منجر به آشفتگی کلاس، شکست معلم و بی حاصل ماندن کار وی می گردد. »..........اما اینها نباید ما را اهدافمان که دوستان هم بدان اشاره نمودند دور کند......................
          به قول پائولو کوئیلو میگه که : اگر انسان در زندگی

یک افسانه ی شخصی داشته باشه و افسانه ی شخصیشو

از عمق وجودش بخواد تمام کیهان همدست میشن و بهش

کمک می کنن تا اون به افسانه ی شخصیش برسه. همیشه

بردن با بهترین ها و سریع ترین ها نیست. دیر یا زود بردن

با کسی است که بردن را باور دارد.................
          همواره در پناه حق باشید.............................

نظر

• farazbrs
            عضو جدید
            • Oct 2013
            • 18

سلام و درود بر استاد ارجمند و گرامی
            لطفا نظرتان را در مورد دلقما بیان بفرمایید؟ بنظر میرسه ظرفیت بسیار بالایی برای تولید داره.
            تحلیل های اینجانب [B][SIZE=2]صرفا تکنیکالی[/SIZE][/B] است و میتواند[B][SIZE=3] اشتباه [/SIZE][/B]باشد.

نظر

• mehdigraz
              عضو عادی
              • Apr 2013
              • 22

من شخصا در این سایت فقط به تحلیهای جنابعالی اعتماد ورجوع می کنم واین به مفهوم بی احترامی به دیگر تحلیل گران سایت نیست بلکه احساس می کنم تحلیلهای شما به رویکرد کاری من بسیار نزدیک وسودمند است لذا خواهشمندم فقط به خاطر من نوعی اینجا رو ترک نکنید که بسیار افسرده خواهم شد.واگر کارم به دوا ودرمان بکشد پیش خدا مسوول هستید.با تشکر از شما

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

بنظر میرسه گروه فلزات به حمایت های مهمی رسیده اند.شاخص گروه روی حمایت 6ماهه خود قرار داره.
                برای فولاد محدوده 420تا 390تومن محدوده حمایتی قویی می باشد.روز سه شنبه به این محدوده تماسی داشته.
                برای ذوب محدوده 358تا 372تومن محدوده حمایتی قویی می باشد.معاملاتی روی 360تومن داشته.
                برای اونهایی که دید میان مدت دارند،قیمت های مناسبی میتونه باشه

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• KEYAN5533
                  عضو عادی
                  • Jun 2013
                  • 215

با سلام خدمت استاد
                  اگرمزاحمتی برای شما نیست
                  منو راهنمایی کنیدکدوم سهم رو انتخاب کنم تو این شرایط سیاسی وبازار
                  برای 3 یا4 ماه
                  فایرا"فاذر:دکوثر:سایپا:وانصار:وپارس:وسپه:پکرمان:حف اری:وصنعت؟
                  یا هرسهمی که شما صلاح میدونید
                  باتشکر از وقتیکه میزارین
                  /.:blushsmiley:./

نظر

• BETA
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 447

با اجازه اروم بورس عزیز و تشکر از ایشان
                    شخصا تو کل فروم های بورسی نمودارهای شما رو بیشتر از همه دوست دارم..
                    مشخصه خیلی هم باسلیقه هستین @};-
                    نظرتون و درباره شاخص گروه دارو میفرمایید؟
                    این نمودار هم فرمایش شما درباره شاخص فلزات رو تایید میکنه..

persis
                    تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

فرآور

فرآور در نزدیکی مقاومت خط روند نزولی بلند مدت محدوده 750تا 800تومن قرار داره که از نظر من احتمال شکستن خیلی بالاست .با شکست این محدوده هدف حداقلی 1000تومن رو خواهد داشت

در تحلیل قبلی همانطور که ملاحظه میفرمایید محدوده 750تا 800تومن مقاومت روند نزولی بلند مدت شناسایی شده بود و انتظار شکست داشتیم ولی این مهم اتفاق نیفتاد و سهم با برخورد به این محدوده اصلاح خورد .در شرایط فعلی محدوده 600تا 570تومن محدوده حمایتی مهمی می باشد،برای دوستانی که دید میان مدت دارند بنظرم قیمت های مناسبی باشد.
                      هنوز هم اعتقاد دارم این سهم توانایی شکستن مقاومت محدوده 750تا 800تومن(مقاومت خط روند نزولی سبز رنگ) رو داره. حدضرر این سهم شکست خط حمایتی قرمز رنگ خواهد بود.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

نظرم روش مثبته و فکر میکنم اهداف بالایی در بازه زمانی خودش داره .من برای بانک پارسیان اهداف بالای 377تومن رو میبینم ولی اگر بپرسید آیا بصورت موج شارپ یا نوسانی ؟جواب منطقی ندارم فقط این رو میدانم که سهم با مقاومت 225تومن درگیره که خیلی زود اون رو خواهد شکست و مقاومت مهم بعدی 285تومن خواهد بود.

وپارس هم کم کم به سقف 377تومن خود نزدیک میشه.انتظار شکست این مقاومت مهم رو این بار از سهم داریم.
                        با شکست این مقاومت میشه به 500تومن هم فکر کرد

نظر

• apouya
                          عضو عادی
                          • Sep 2013
                          • 215

سلام به orumbourse
                          می خواستم نظر شما رو در مورد خرید فولاژ بدونم
                          الان زمان مناسبس هست برا خرید یا هنوز هم پایین میاد
                          در کل سهم خوبی هست
                          پیشاپیش بابت پاسخگویی شما سپاس گذارم

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

برای والبر محدوده 510تا 540تومن محدوده مقاومتی قوی برای روند صعودی می باشد که امروز و دو روز اینده با اون درگیره،احتمال عرضه صف خرید وجود داره.
                            در صورت عرضه صف خرید ،اصلاح بیشتری برای سهم متصور نیستم و انتظار نوسان یا اصلاح جزیی رو دارم سپس ادامه روند صعودی با شکست مقاومت ذکر شده.در صورت شکست مقاومت ذکر شده،هدف حداقلی 660تومن رو داریم

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

اخابر

به یک دلیل خیلی ساده که شکست خط روند نزولی دوساله می باشد باید به اخابر نگاه ویژه داشت و اون رو زیر نظر داشت.
                              بنظر من با شکست 275تومن میشه صعود روانتری رو با مقاومت محدوده 300تا 310تومن برای حرکت به بالای 450تومن از سوی اخابر در نظر داشت.
                              طبیعتا حدضرر 230تومن میتونه باشه و برای خرید در روند صعودی بهتره با شکست 275تومن انجام گردد.

برای اخابر در میان مدت همچنان اهداف بالای 450تومن را متصورم.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

امروز وسپه نسبت به روزهای قبل فروشنده کمتری داره.حداکثر قیمت مجاز روی مقاومت 263تومن قرار داره.وقتشه این مقاومت رو بشکنه دیگه خیلی داره لفتش میده.روند سهم خیلی کند و اذیت کننده شده ولی جزوء سهم های با گارانتی دار بورس محسوب میشه شاید هم وارانتی دار!

نظر

در حال کار...
                                X