orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 664
    عضو فعال
    • May 2011
    • 424

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    از دوستان کسی تونسته دیتای معاملات امروز رو با تی سه کلینت بگیره؟من نمیتونم بگیرم
    مرحله 1. چک کردن برای به روز رسانی
    خطا در به روز رسانی

/:.nono.:/
    حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• saidiy
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 73

سلام اروم جان چرا تی اس کلاینت دو رو دانلود نمیکنی هم بهتره و هم سریعتر با قابلیت بیشتر
      من داده های امروزو گرفتم

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط saidiy پست شده است View Post
        سلام اروم جان چرا تی اس کلاینت دو رو دانلود نمیکنی هم بهتره و هم سریعتر با قابلیت بیشتر
        من داده های امروزو گرفتم
        درود

الان که نمیشه کلی وقت میبره تا اسم شرکت ها رو بیاری و تنظیمات رو.بمونه واسه آخر هفته.
        کمی هم صبر میکنیم ببینیم کی میاد.قبلا تو چنین مواقعی از ساعت 12به بعد دیتا میومد.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

فکر میکردم واتی فردا بریزه،متاسفانه نبود دیتای معاملات دیروز دست و بالم رو بسته.
          گفتم هر چقدر روی تابلوی معاملات بیشتر بمونه براش فروشنده خواهد اومد بهتر بود می بست برای تعدیل.
          تا این لحظه که من معاملاتش رو رصد میکنم فشار فروش اونقدر ها هم بالا نیست امیدوارم یه حمایت دوباره ای از سهم صورت بگیره.همینطور از والبر
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

بازار نه جونی داره بریزه نه قدرتی داره بره بالا ولی ادامه چنین وضعیتی تو این مقطع از بازار باعث غلبه فروشنده میشه،چون بعضی از سهامدارن نوسانگیر و یا برای بعضی ها نیاز به پول نقد میشه و یا اعتباریها تسویه میکنند.
            البته این رو هم باید در نظر داشت که شاخص اون شاخص قبلی نیست الان براحتی میشه با یدونه سهم فارس شاخص رو بالا پایین کرد یا با شبندر یا با فملی.
            من خیلی وقته که دیگه اعتقاد به این دارم که این شاخص نمای کلی بازار نیست بلکه بیشتر یویو آقایان مسول بورس هست

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5095

بازار نه جونی داره بریزه نه قدرتی داره بره بالا ولی ادامه چنین وضعیتی تو این مقطع از بازار باعث غلبه فروشنده میشه،چون بعضی از سهامدارن نوسانگیر و یا برای بعضی ها نیاز به پول نقد میشه و یا اعتباریها تسویه میکنند.
              البته این رو هم باید در نظر داشت که شاخص اون شاخص قبلی نیست الان براحتی میشه با یدونه سهم فارس شاخص رو بالا پایین کرد یا با شبندر یا با فملی.
              من خیلی وقته که دیگه اعتقاد به این دارم که این شاخص نمای کلی بازار نیست بلکه بیشتر یویو آقایان مسول بورس هست
              کاملا موافقم. اینکه بخواهیم هدف برای شاخص تعیین کنیم مثل 70 یا 80 هزار معنیش این نیست که بازار گل و بلبل خواهد شد و همه فیض خواهند بردو تجربه این اواخر نشان داده شاخص بازار به شدت تصنعی و ساختگی و ناهماهنگ با بدنه بازار است. بنابراین باید ترجیحا هر سهم و گروه را بدون توجه به بالا و پایین شاخص تجزیه تحلیل کرد.
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• سیدامیر
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1668

باسلام...
                جناب اروم ایا با معاملات امروز بترانس میتوان گفت اصلاح سهم تمام شده و رالی صعودی اغاز خواهد شد ...
                با تشکر...

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط سیدامیر پست شده است View Post
                  باسلام...
                  جناب اروم ایا با معاملات امروز بترانس میتوان گفت اصلاح سهم تمام شده و رالی صعودی اغاز خواهد شد ...
                  با تشکر...
                  تا زمانی که سقف قبلی رو نشکسته نمیشه مطمئن بود.

نظر

• Diyako
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 170

این شاخص ، شاخص بازدهی هست ، حتی اگر هیچ شرکتی از امروز قیمتش تکون نخوره باز هم با سود شرکتها رشد میکنه

واسه همین میشه گفت این شاخ آقای شاخص آبادیه =))

واسه روزایی که میخوان دروغ بگن :^o

واسه وقتایی که میخوان بازی کنن <:-p

نظر

• Diyako
                      عضو عادی
                      • Nov 2012
                      • 170

سلام

با مفید تریدر نمیشه به معاملات نگاه کنین ؟
                      در ضمن نمودار لگاریتمی هم براش گذاشتن

فقط مشکلش اینه بر اساس قیمت پایانی نیست
                      اگر به نمودار دسترسی دارین میتونین بفرمایید رمپنا رو نزولی میبینین ؟ و حمایتاش کجاست ؟

ممنون

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
                        سلام

با مفید تریدر نمیشه به معاملات نگاه کنین ؟
                        در ضمن نمودار لگاریتمی هم براش گذاشتن

فقط مشکلش اینه بر اساس قیمت پایانی نیست
                        اگر به نمودار دسترسی دارین میتونین بفرمایید رمپنا رو نزولی میبینین ؟ و حمایتاش کجاست ؟

ممنون
                        تغییرات نمودار مفید رو قبول ندارم.
                        برای رمپنا 590تومن حمایت امروزی هست که تحت فشار گذاشته که بشکندش اگه صورت بگیره 550تومن حمایت بسیار قویی پیش رو می باشد

نظر

• Diyako
                          عضو عادی
                          • Nov 2012
                          • 170

تغییرات نمودار مفید رو قبول ندارم.
                          برای رمپنا 590تومن حمایت امروزی هست که تحت فشار گذاشته که بشکندش اگه صورت بگیره 550تومن حمایت بسیار قویی پیش رو می باشد
                          میشه بفرمایید چرا ؟
                          آخه من فقط از مفید استفاده میکنم الان که شما گفتی پشتم لرزید .

نظر

• fakhr
                            عضو جدید
                            • Sep 2013
                            • 14

جناب اروم بورس سلام و عرض ارادت و تشکر از زحمات
                            من با نر م افزار مفید نمودارها را دنبال میکنم تجزیه تحلیل و خرید انجام می دهم
                            موضوعی که فرمودید این نرم افزار را قبول ندارید را توضیح بدهید ممنون می شم
                            ایا اندیکاتورها و .... صحیح نمایش می دهند؟

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
                              میشه بفرمایید چرا ؟
                              آخه من فقط از مفید استفاده میکنم الان که شما گفتی پشتم لرزید .
                              بخاطر حذف شکاف ها.
                              برای چی پشتت میلرزه؟
                              بعضی ها با این نمودارها راحت تر میتونند تحلیل کنند ولی من نه

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

خبر عرضه اولیه پتروشیمی جم در روز سه شنبه باعث شد کمی خریداران تعلل کنند البته این سهم بزرگی نیست

نظر

در حال کار...
                                X