یک گام فراتر از بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • PASHA
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1294

شايد وقتي ديگر
    فقط نوسان بگير ،اين جمله اي است كه اين روزها من خيلي مي شنوم دراين دو ، سه هقته گذشته خيلي ازدوستانم به من گفتند كه ديگر بس است نقد كن بكش كنار ،ومن هم دراين دو سه هفته كمتر خريد و بيشتر به فروش وتجهيز نقدينگي پرداخته ام بعضي از اين فروشها برخلاف ميل باطني ام باضرر همراه بوده است در حاليكه درابتدا برخي افت بازار رامقطعي و استراحت موقت پيش بيني مي كردند ولي اينگونه نشد آري بايد سودكردن خوب را به وقتي ديگر بسپاريم
    اين روزها سهامداران بخصوص سهامداران جزء ازبازار بسيار نااميد شده اند چرا كه ديگر اطمينان چنداني ديگربه بورس نيست جو ناپايدار وبسيار نااميدكننده اي دربورس حاكم گرديده است
    برگرداندن اطمينان دوباره به سهامداران براي خريد سهام ، آن هم اطميناني كه بعداز دوسال ايجادشده بود بسيار سخت به نظر مي رسد به نظر مي رسد كه هر موقع كه اعتمادو اطمينان به ا.ن توسط سيدع برگردد ونوچه هاي او دست ازسر ا.ن و اطرافيان ا.ن دست از سر قدرت و كرسي هاي مجلس بردارند شايد .....
    ولي همه ما مي دانيم كه آبي كه ريخت و آبرويي كه به باد رفت ديگر برنمي گردداگر برمي گشت همان ابتدا همه چيز را مصلحتي هم كه شده در پشت پرده تمام مي كردند واين مسيله رااينقدر كش دار نمي كردند .
    وحالا اين من سهامدار جزء بدبخت هستم كه بايدريسك تحريم هاي بين المللي ، ريسك سياسي داخل ، قوانيني كه هرروز عوض مي شوند (نمونه اش ارز ) ، ريسك طرح تحول و هدفمندي يارانه ، ريسك عدم نظارت سازمان بورس برمعاملات ، ريسك شيطنتها و كثافتكاريهاي حقوقي (نمونه اش صدرا و فسرب) ، ريسك رانت هاي اطلاعاتي و ريسك خود شركت راتحمل بكنم تا به يك سودي برسم.
    حالا مي فهميد مي فهميد كه چرا كشورما اينقدر پيشرفته است وهمه در كل جهان دوست دارند در ايران سرمايه گذاري بكنند .
    اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• PASHA
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1294

تاريخ ايران
      ايران درطول تاريخ بيش از 50بار مورد تجاوز قرار گرفته است كه سه تاي آنها ايران را تا مرز نابودي برده است كه اولي حمله اسكندر ، دومي حمله اعراب ، و سومي حمله مغولان به ايران بوده است كه دوتاي آخر به طرز بسيار وحشيانه اي بوده است به گونه اي تمام كتابخانه هارا آتش زدند ودر مورد دوم حتي زبان و فرهنگ ودين را هم به تاراج بردندو....
      وقتي كه بچه بوديم و هنگامي كه كتاب تاريخ را درسر كلاس مي خونديم هروقت به پادشاهان سست و بي لياقت مي رسيديم كه ايران رابه نابودي كشاندند من باخودم مي گفتم كه چرامردم و متفكرها هيچ كاري نكرده اند و فقط نابودي ايران را نگاه كرده اندجوگير مي شدم ودرخيال خودم مي گفتم اجداد من چرا اينقدر بي عرضه بوده انداگرمن بودم چه ها كه نمي كردم و...
      خلاصه سركلاس درس كه همين طور به آخر كتاب كه مي رسيديم به زمان حال مي رسيديم به گونه اي انقلاب اسلامي در كتاب تاريخ بزرگ وباشكوه به نظر مي رسيد كه هركسي كه مي خواند فكر مي كرد ايران بهشت روي زمين خواهد بود ديگه با خود مي گفتم كه ديگر تمام شد ايران به آزادي واقتدار خودش رسيد
      حالا كه بزرگ شدم واز وقتي كه خودم راشناخته ام ديگه در خيال نمي گويم كه اي كاش من در اين بهشت بودم با خودم مي گويم اي كاش من نبودم واين همه ........... را نمي ديدم
      كشوري با اين همه ذخاير غني نفت و گاز و مواد معدني و اين همه جوان و استعداد و مهمتر از همه فرهنگ وتمدن بسيار بالا چرا به اين وضع دچار گرديده است ؟
      كشوري كه همه چيز را خودش داشته دين ، فرهنگ و... الان از خيلي از كشورهاي جهان عقب مانده تر شده است .
      نمي دانم بعد از ما، آيندگان در مورد ما چه خواهند كفت
      اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• PASHA
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1294

بچه هاي البرز
        الان كه بازار بس ناجوانمردانه منفي است و ديگه حرف زدن در مورد تكنيكال و فاندامنتال فايده نداره شايد خودمان را به بي خيالي بزنيم تا كسي شك نكنه بهتر باشه يا به قول معرف صدايش رادر نيار
        واي اگه خون سياوش دامن شب رابگيره ************** اگرباز به زخم رستم سهراب قصه بميره
        واي اگه دفش كاوه بشه باز خنجر ضحاك ************** اگر باز از تخت جمشيد خسرويي بيفته برخاك
        واي اگه كمان آرش بشكنه به دست كينه ************** واي اگه شيرين مرگ فرهادرا ببينه

*************ديگه از غرور اين خاك چي مي مونه چي مي مونه چي مونه ***********

چشمان معصوم زرتشت از ياد ارس نمي ره ********** قلعه ها مي ريزند اما بغض بابك نمي ميره

وحالا از غرور اين خاك چي مونده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• PASHA
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1294

وديگر هيچ
          هرچه بازار رانگاه مي كنم شادابي و كشش لازم براي خريد سهم نمي بينم اين زخم هايي كه در اين دوماهه به بازار وارد شده را به اين راحتي ها التيام نخواهنديافت . باز گشت اعتماددوباره به بورس كار سختي شده حتي با تبليغاتي كه درتلويزون هم انجام مي شود هر چند شايدپايين آمدن بيش از حدقيمتها شايد باعث بشه كمي بازاز مثبت بشود .ويك نوساني گرفت كه آن هم كار هر كسي نيست.
          بورس در اين چند سال براي سياسيون ما مثل يا يك كيسه بوكس بوده ويا يك بازيچه براي خودنمايي ، خلاصه كه هر مسيولي از ننه اش قهر كرده آمده اين بورس بدبخت تاوانش راداده است .
          البته در مورد كليت بازار حرفي براي گفتن وجود نداره كه من الان در موردش حرف بزنم مگر اينكه قيمتهاي جهاني دوباره رشد خوبي رابكنند كه آن هم باتوجه به تحولات جهاني در كوتاه مدت زياد اميدي به آن نيست
          ويا اينكه يك حمايت طوفاني كه آن هم فعلا خبري از آن نيست
          در مسايل داخلي هم كه فعلا اوضاع كمي آرام هست مجلس هم كه تعطيل است از گروه انحرافي هم كه فعلا"خبري نيست .البته جديدا " گفته مي شود باتوجه به اينكه حال اين گروه خوب گرفته شد جوسازي هايي كه در اين مدت عليه آنها انجام شده است كارا وباموفقيت همراه بوده است وبه شدت زير نظر هستند مثل بمبي كه تقريبا خنثي شده است مديريت اين جريان را مستقيما شخص اول مملكت برعهده گرفته است هر چند قبلا خودش پشت پرده بود و غير مستقيم اداره مي كرد .
          مي خواستم يك تحليلي در مورد رشد اين دوساله بور س بنويسم ولي مي ترسم مثا دفعات قبل حذف بشوديا سانسور بشود
          خدمت جناب پليس تالار
          من قصد متلاشي كردن اين تالار و دوستان راندارم من اين تالار و تمام اعضاء و اساتيد آنرا را خيلي دوست دارم و اوضاع اين روزها ي بازار است كه اقتضا مي كند كه اين چنين بنويسم هر چند در اين مدت هيچي را از خودم در نياوردم و هر آنچه را ديده ام نوشته ام دراين مدت نه از تكنيكال مي توان حرف زد ونه از فاندامنتال و موضوع اصلي چيز ديگر است من خودم عضو هيچ گروه يا حزب و ياجرياني هم نيستم .
          ومن واقعا از ته دل از زحمات شما وتمام دوستان و اساتيد در اين تالار كمال تشكررادارم ديگه ريش و قيچي دست شماست .

نظر

• PASHA
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1294

زیباکلام: احمدی نژاد متوجه نیست که او قدرتی نداشت
            فرارو- شش سال حمایت اصولگرایان از دولت نهم و دهم ظرف چند ماه اخیر در سایه جریانی انحرافی که گفته میشود در دولت رسوخ کرده پایان یافته است. آیت الله مصباح یزدی و بسیاری دیگر، احمدی نژاد را مسحور مشایی میدانند. مهدی طائب گفته است مشایی مرتاض قهاری است. اما در این میان صادق زیباکلام مشکل را از خود محمود احمدی نژاد دانسته و مشایی را بهانهای میداند که واقعیت احمدی نژاد دیده نشود.

به گزارش فرارو؛ استاد دانشگاه تهران معتقد است احمدینژاد بدون طرح و برنامه به میدان آمده است، او در مواجه با جریان اصلی اصولگرایی برنامهای ندارد.

به نظر زیباکلام توپ در زمین اوست و باقی ماندن و نماندن او در زمان باقی مانده ریاست جمهوریاش بستگی به آن دارد که تسلیم شود و پرچم سفید صلح را بالابرده و نگاه دارد. و یا توسط مجلس استیضاح شود و رای عدم کفایت بگیرد. وی در جواب این پرسش که آیا امکان دارد احمدینژاد پایانی چون بنی صدر داشته باشد میگوید که او ممکن است استعفاء هم دهد.

وی با اشاره به پیشینه کارهای بدون برنامه احمدی نژاد قرار گرفتن در مقابل جریان اصلی اصولگرایی و قهر یازده روزه را بدون هر گونه برنامه و طرح دقیقی دانسته است.

این استاد دانشگاه در پاسخ به اینکه آیا احمدینژاد در مواجهه با جریان اصلی اصولگرایی روی آراء خود حساب باز کرده است، آن را تائید کرد و گفت: «در پس ذهن احمدی نژاد زمانی که تصمیم میگیرد به سر کار نرود، این فکر مطرح بود که من حامیانی دارم. او نه تنها بر روی حمایت درصدی از آن 17 میلیون حساب کرده بود بلکه ایضا بر روی حمایت شماری از اصول گرایان هم حساب باز کرده بود.»

زیبا کلام تصریح کرد که احمدی نژاد گمان میکرد که بسیاری از اصولگرایان که شش سال به صورت قاطع از او حمایت کردهاند، پس از قهر او پادرمیانی کنند اما این حدس او غلط از آب در آمد. زیباکلام علت اشتباه تحلیل رئیس دولت را در این میداند که حمایت اصولگرایان در شش سال گذشته از او نه در برابر رهبر معظم انقلاب که در برابر هاشمی و چهرههایی دیگر نظیر لاریجانی و برخی روحانیون بلند پایه بوده است.

زیباکلام در مورد علت عدم حمایت نمایندگان در مجلس از احمدینژاد میگوید: «موافقان پر پا قرص احمدی نژاد در مجلس به واسطه رهبری دیگر نمیتواستند از احمدی نژاد حمایت کنند. آنها هم قلبا با او مخالف بودند اما مخالفتشان را آشکار نکرده بودند و موقعیت جالبی پیدا کردند که «دو دو» بگویند.»

این استاد دانشگاه در مورد حمایت رایدهندگان به احمدی نژاد از او موضوع را پیچیدهتر دانسته و با بیان اینکه رای دهندگان به احمدی نژاد هر یک بنا به دلیل خاصی این کار را کرده بودند، ادامه میدهد: «بسیاری از رایدهندگان احمدی نژاد در عین حالی که طرفدار او هستند، طرفدار رهبری هم هستند.»

زیباکلام پیشبینی می کند که هواداران احمدینژاد نخواهند توانست حمایت خود را علنی کنند. وی علت را در این میداند که احمدینژاد فاقد هرگونه حزب و یا سازمانی است که بتواند هواداران خود را بسیج نماید.

وی در مورد استقبالهای مردمی در سفرهای استانی از احمدی نژاد میگوید: «همه آنها از سوی سازمانها و ارگانهای دولتی و با تعطیلی مدارس، کارخانجات، پادگانها، ادارهجات و ... سازماندهی میشوند.»

استاد دانشگاه تهران در ادامه تصریح میکند که همه استقبالکنندهها در سفرهای استانی طرفدار احمدی نژاد نیستند و در استقبال از رئیس جمهورهای گذشته هم همین استقبالها وجود داشته است.

زیباکلام در ادامه تحلیل طرفداران احمدی نژاد آنها را بیشتر کمی میداند تا کیفی و میگوید طرفداران احمدی نژاد که یا به علت کاریزمایی که او برای آنها دارد و یا به علت اینکه او امکاناتی را برای ایشان فراهم ساخته است به او رای دادهاند، حاضر نیستند که برای احمدینژاد هزینه پرداخت نمایند. او همچنین طرفداران احمدی نژاد را از اقشار کم سواد جامعه دانسته و عنوان میکند که برای تشکیل یک جنبش احتماعی وجود اقشار تحصیلکرده ضروری است.

این استاد علوم سیاسی تیم اجرایی احمدی نژاد را هم مانند هوادارن او فاقد نیروهای متخصص، کاردان، باتجربه و تحصیلکرده دانسته و فکر میکند سخنرانی علیآبادی در جلسه اوپک تصویر کامل و جامعی از وضعیت علم و دانش و تخصص و کاردانی در مجموعه مدیریتی دولت باشد. او علت این مساله را غرور و خودمحوری بالای احمدی نژاد عنوان میکند تا جمعی سر سپرده و مطیع آنچه را که رئیس میگوید اجرا کنند و کمتر از خود فکر و اندیشه و نظری داشته باشند.

وی در پاسخ به این پرسش خیلیها مشکل احمدینژاد را در حضور مشایی میدانند، آیا اگر مشایی برکنار شود مشکلات احمدی نژاد حل خواهد شد، گفت: «این خیلیهای به نظر من اشتباه میکنند، آنها نمیخواهند واقعیت احمدینژاد و مسائل واقعی جامعه را آن گونه که هست ببینند.»

او ادامه داد: «به نظرم رحیم مشایی بیشتر یک ابزار و بهانه بود برای حمله به احمدینژاد. مشکلات احمدینژاد و آنچه باعث شده تا امروز او به اینجا برسد خیلی عمیق تر از بودن یا نبودن رحیم مشایی است.»

زیبا کلام در جواب اینکه چقدر تهدید احمدی نژاد را که گفته سکوت نخواهد کرد، جدی میداند گفت که هیچ، هیچکاری نمیتواند بکند. احمدی نژاد متوجه نیست که او قدرتی نداشت و هر چه داشت مال حکومت و حاکمیت بود که به صورت امانت در اختیارش گذاشته شده بود.»

او در پایان با اشاره به اینکه مقامات عالی رتبه نظام نمیخواهند کار به استیضاح و عدم کفایت احمدی نژاد بکشد، عاقبت احمدی نژاد را در گرو رفتار خودش میداند.

نظر

• PASHA
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1294

لعنت بر چراغ سبز ، لعنت برچراغ قرمز
              بازار بورس در اين روزها و ماهها اصلا حال خوشي ندارد از سال 87 به بعد اين بدترين بازاري است كه تاكنون بوده است .
              شايد سوال اينجا باشد كه دليل اصلي اينكه چرابازار مثبت نمي شود چيست ؟
              دليل اينكه كه در سال گذشته بازار بورس تا حدي رونق داشت چه بود؟
              در حاليكه اقتصادايران حال خوشي ندارد ود حالت ركودي وتورمي شديدي كه به سر مي برد آيا بورس ما رشد واقعي راداشت ؟
              شايد جواب اين سوالهارابه دوسال پيش برمي گردد از اوايل سال 88 پس از آنكه درسال 87 بورس به دلايلي كه قبلا كفتم و الان حذف شده به نابودي و خاك وخون كشيده شد به دليل اينكه دولت مسير به دست آوردن بودجه و خصوصصي سازي اصل 44 در بورس مي ديد شروع به حمايت از بورس كرد وبه دليل افت فاحش قيمتها بورس كمي جان گرفت تا اينكه انتخابات شد و انتخاب ا.ن كه باز به دليل رو كم كني و دستوربه حقوقي ها بازار دو باره به روند مثبت برگشت و بعد نيز سال 88 بايك رشد خوب بازار به پايان رسيد وازهمين موقع بود كه تبليغ بورس و بازدهي عالي و... شروع شد وباپيام نوروزي آقا و نظر مثبت ايشان اوج هم گرفت و بعد درسال كذشته طرح هدفمندي يارانه هاشروع شد كه بازار بورس ايران را شش ماه در انتظارمنفي گذاشت ودر سه ماه پاياني سال 89 بود كه بورس به دليل دستوري واينكه گفته شود هيچ تاثيري را از هدفمندي يارانه نداشته است دوباره مثبت شد وبار ديگر باپيام نوروزي آقا دوباره به اوج رسيد
              هرچند دراين مدت معامله عمده خودرويي هاي بورس و عرضه هاي اوليه و تشكيل صنوق هاي سرمايه گذاري و رشد قيمتهاي جهاني نفت و مس و راكدشدن بازار هاي رقيب نيز تا حدي به به روند مثبت شدن بورس كمك كردند ولي دست اصلي كه بيش از 80% رشد بورس را برعهده داشت دولت و رهبر و سازمانها و حقوقي هاي وابسته به آنها بودند كه براي اينكه نشان بدهند اوضاع اقتصاد خوب است از شاخص هاي بورس هم استفاده هاي سياسي درداخل و خارج مي كردند .وبورس در اينجا اهرم خوبي براي آقايان بود
              ودر قسمت تحريمها هم كه به دليل اينكه بگويند كم نياورديم شركتهاي داخلي را به ميدان آوردند كه به صورت نمايشي به نظر مي رسيد ورشد گروه تجهيزات را رقم زدند واين را همه جا هم درداخل وهم در خارج به رخ همگان كشيدند كه كم نياورديم و بعدهم گروه خودروبود كه نمونه بارزش بود كه همه بهتر از من مي دانيدكه چقدر تبليغ پارس جنوبي را كردند
              واما قصه منفي شدن بورس از كجا شروع شد را كه همه مي دانند ووقتي همه پازلها را در اين مدت دوسال كنارهم قرار مي دهيم به جواب تمام سوالهايمان مي رسيم .كه دليل اصلي مثبت شدن بورس از هم پاشيد وبه عنوان اهرمي عليه بورس شدواين بورس بود كه بايد تاوان اشتباهات را مي داد .وحالا اين سرمايه كذاران بدبخت هستند كه حالا مي بينند رودست خورده اند وسرمايه هايشان به نابودي رفت .
              (تماما نظر شخصي است و 100% اشتباه ، لطفا حذفش نكنيد)

نظر

• سپه
                كاربر فعال
                • Dec 2010
                • 790

[quot(تماما نظر شخصي است و 100% اشتباه ، لطفا حذفش نكنيد)[/quote]

سلام پاشاخان

عجب وضعیه

یه مطلبی می خواهی تو یه سایتی که شاید 50 هزار تا بازدید داشته باش بنویسی که نظر شخصیته و خودت می گی شاید درست باشه شاید غلط
                اونوقت باید 5 -6 بار بگی لطفا حذفش نکنن.

پس اون تلوزیون رادیو چی می کشن دیگه

نظر شخصیمه لطفا حذفش نکنین
                هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• PASHA
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1294

سنگ صبور
                  نمي دانم براي اينكه بازار مثبت شود واز اين تنگنا و منفي شدن خارج شود چقدر بايد صبركرد در ابتدا دعواي سياسي فكر مي كردم زودتموم ميشه و برمي گرده ولي اينطور كه نشد بدترهم شد
                  اين روزها باخيلي ها كه صحبت مي كنم و يا مطالبشان رادر سايتها مي بينم مثل خودم همه در ضرر به سر مي برند وانگار از عيد تا الان به ندرت كسي رامي توان پيداكردكه سود كرده باشد
                  قيمتهاي موادغذايي و ساير كالاها دراين سه ،چهارماه بيش از 30% افزايش پيداكرده است كه اين رابايدبه ضرر سرمايه گذاري هايي كه در بورس انجام داده ايم بايد اضافه بكنيم گويا خيلي ها امسال را سال تورم شديد پيش بيني كرده اند امروز خبر آمد كه مي خواهند قيمت موادسوختي رابراي كسري بودجه 20% گران كنند كه يعني باز هم تورم و...
                  قيمت جهاني نفت هم به جنگ ليبي ورشد اقتصادي امريكا وسياستهاي چين گره خورده است درحال پايين آمدن است كه اين هم اصلا خوب نيست
                  نمي دانم الان بايد چه كار كرد شايد بايد صبركرد تا بالاخره فرجي حاصل شود ....
                  تنهاي بي سنگ صبور *** خونه سردوسكوت وكور
                  توي شبات ستاره نيست **** موندي وراه چاره نيست
                  هيچكي نمي فهمه كه چه دنياي روبه زوالي دارم
                  نمونده از جووني هام نشوني پيرشدم پيرتواي جووني
                  اگركه هيچكس نيومدسري به تنهاييت نزد اماتوكوه درد باش طاقت بيارومردباش
                  رفيق من ، سنگ صبور غم ها

نظر

• PASHA
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1294

سينوهه پزشك مخصوص فرعون
                    هفته قبل پس از اتمام امتحاناتم دوستم pdf اين كتاب رابه من دادعجب داستاني ، به نظرمن اگركسي اين كتاب رانخونده باشه نصف عمرش برفناست از هرداستاني شيرينتر ، عبرت آموزتر ، وزيباتر است
                    واقعا اينكه تاريخ هميشه درحال تكرار است واينكه امكانات دچار تغيير مي شوند ولي خصلتهاي انساني همان هستند .
                    ابزار هايي كه از دين براي حكومت كردن استفاده مي شده
                    فكرش رابكنيد در بيش از 3000 سال قبل همان شرايطي كه ماالان در آن هستين آن موقع نيزبه گونه اي ديگر حاكم بوده است خيلي از جاهايش مصداق امروزهاي ماست .واقعا خواندن اين كتاب را از دست ندهيد.

نظر

• PASHA
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1294

رونق و ركود بورس در بوته تحليل كارشناسان

اين روزها از رونق در بازار سرمايه خبري نيست و سرمايهگذاران همه روزه شاهد رژه ارقام بر تابلوهاي بازار هستند.
                      آنها كه در زمستان سال گذشته و فروردينماه سال جاري، گرماي بازار را تجربه كرده بودند، اين روزها در سردي بازار به انتظار نشسته و به وعده «اصلاح قيمتها» و «نفس كشيدن بازار» دلخوش كردهاند. اما به نظر ميرسد بازار بيش از حد به استراحت پرداخته و اندكاندك بيم آن است كه بازار به خواب فرورود. سياستهاي بانك مركزي، بحثهاي سياسي و نوسانات بازار ارز و سكه چندي است بورس را به حاشيه فراخوانده است اما طي روزهاي اخير و با توجه به آرامش نسبي در فضاي سياسي و ايجاد اندكي ثبات در حوزههاي اقتصادي و متعادل شدن بازارهاي ارز و سكه، به نظر ميرسد به تدريج از توجه سرمايهگذاران به اين بازارها كاسته شده و بار ديگر «بورس» گزينه اصلي سرمايهگذاران خواهد شد
                      اين نكته را نيز نبايد از ذهن دور داشت كه بازار سرمايه ايران همواره يك بازار هيجاني است كه تحت تاثير رفتارهاي افراطي قرار دارد به گونهاي كه با انتشار كوچكترين خبر مثبت، اخبار و وقايع منفي، فراموش شده و صفهاي خريد، طولاني و طولانيتر ميشود.برعكس در بازار منفي، سرمايهگذاران توجهي به اخبار مثبت ندارند و كوچكترين خبر ناگوار، بيشترين تاثير منفي را بر بازار ميگذارد.در اين زمينه يك كارشناس ارشد اقتصادي براين باور است كه بورس ما رشد حقيقي نيافته است زيرا توليد رشد نكرده است.
                      بورس زماني رشد ميكند كه توليد افزايش پيدا كند كه اين به افزايش فروش و افزايش بهرهوري منجر ميشود كه اين روند منطقي است اما در كشور ما اين روند برعكس است. وي افزود: حجم نقدينگي موجود در كشور پس از اجراي هدفمندي يارانهها افزايش يافت اما هيچگونه مديريتي بر آن صورت نگرفت. از سوي ديگر 6هزار ميليارد تومان اوراق مشاركت منتشر شد كه جوابگوي 40 تا 50 هزار ميليارد تومان پول موجود در چرخه اقتصادي نيست.
                      اين استاد دانشگاه ادامه داد: فضاي سرمايهگذاري در كشور به دليل نبود ثبات اقتصادي و مديريتي و تغيير قوانين، مناسب نيست.
                      ورود صندوقهاي سرمايهگذاري مشترك به بازار، جذابيت ايجاد كرد و به دليل وجود تقاضاي بالا، سفتهبازي در بازار رونق گرفت.. از سوي ديگر ركود بازارهاي رقيب مثل مسكن به رشد بورس منجر شد.
                      مديريت نشدن پولهاي سرگردان و خروج آنها از كشور را يكي ديگر از دلايل رشد نكردن بازار سرمايه عنوان كرد و ادامه داد: تبليغات زيادي براي جذب سرمايهها در بورس، صورت ميگيرد، اما اين سرمايهها به درستي هدايت نميشود كه در اين مورد، شركتهاي سرمايهگذاري و صندوقهاي سرمايهگذاري مقصرند زيرا تنها با اهداف خاص به سمت يك سهم حركت ميكنند و سهامداران عادي به تبعيت از آنها، آن را ميخرند.
                      سرمايهگذار گريز پا است و گاهي اوقات به دليل يك حرف يا تصميم اشتباه، سرمايه زيادي از كشور خارج ميشود.وي مديريت نكردن بورس در خصوص رشد قيمتها و مديريت نشدن وجوه توسط بانك مركزي را مهمترين عوامل در وضعيت بورس دانست و گفت: با اين روند بورس رشد نكرده و افت آن دامنهدار خواهد شد.
                      اعتمادسازي مجدد و ترويج نگرش مثبت به عنوان عامل نخست و پراهميت، ورود مجدد سرمايههاي وفادار و سرمايهگذاران معتقد و همت مسوولان براي حفظ آرامش بر فضاي اقتصاد و كسب و كار در كشور سه عاملي هستند كه بازار سهام براي خروج از شرايط كنوني به آنها نياز دارد

نظر

• PASHA
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1294

پایان احمدی نژاد
                        فواد صادقی

نگارنده چهار سال قبل در دو یاداشت با عناوین "آیت الله خامنهای با احمدی نژاد چه خواهد كرد" و" فرجام احمدی نژاد چه خواهد شد؟" به چالش پنهان میان رییس دولت نهم و نظام پرداخت و در آن به صورتی واضح به اوج رسیدن این چالش و منجر شدن به ناتمام ماندن دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد را پیش بینی كرد.

یاداشت نخست بدون نام نویسنده در سایت تابناك منتشر شد و پس از اتفاقاتی كه منجر به حذف این مقاله از خروجی تابناك گردید، حسین شریعتمداری در سرمقاله كیهان بشدت به آن واكنش نشان داد.

البته بدلیل عدم درج عنوان نویسنده شریعتمداری زمینه را برای داستان سرایی درباره نویسندگان و سفارش دهندگان مقاله مناسب یافت و با ادبیات خود تمامی تلاشش را بكار برد كه در برابر این ابهام كه بدلیل عدم همخوانی برخی از اعضاء تیم محمود احمدی نژاد با تفكر حاكم بر نظام چالش میان وی با دستگاههای حاكمیتی به نقطه ای غیرقابل بازگشت خواهد رسید از وفاداری احمدی نژاد به نظام و رهبری و حمایت متقابل اصولگرایان از وی گفت و هركه را كه متفاوت با این تحلیل می كرد را در زمه عوامل بیگانه و دشمن قرار داد.

اكنون شرایط به قدری تفاوت كرده است كه نه تنها شریعتمداری بی محابا به انتقاد از دولت می پردازد بلكه مسئولان ارشد دولت نیز از هیچ فرصتی برای اظهار برائت از كیهان و رسانه های همسو با آن فروگذار نمی كنند، تقریبا تمامی نیروهای شاخص وفادار به نظام و رهبری كه شمارشان به اندازه تشكیل یك كابینه موازی می رسد از هیات وزیران حذف شده اند و با قهر و خانه نشینی احمدی نژاد و گفتگوی خاص میان رییس دولت و رهبرانقلاب در جلسه حل اختلاف میان دولت و مجلس شرایط به نقطه ای بی بازگشت رسیده است.

اما به نظر می رسد همان گونه كه امثال شریعتمداری 6 سال قبل تحلیل درست و عمیقی از ماهیت رییس دولت و حلقه نخست نزدیك به وی نداشتند و گذشت زمان و عینی شدن حوادث لازم بود تا آنها به عمق چالش و شكاف موجود میان نظام و رییس جمهور پی ببرند، هم اكنون نیز در تصور ساده انگارانه دیگری می كوشند با جدا كردن حساب میان احمدی نژاد و نزدیكان وی از قبیل مشایی، بقایی، رحیمی و جوانفكر با تاكید بر لزوم حذف اینان سعی در حفظ رییس دولت در جایگاه خود كنند.

اما چرا این تحلیل نادرست و غیرقابل اتكا است:

دلیل نخست به نوع نگاه این طیف از اصولگرایان افراطی بازمی گردد كه با حمایت بی رویه و نامحدود از یك فرد و هزینه كردن از نظام، رهبری و انقلاب برای حفظ وی به هر قیمت، تصور می كنند با حفظ احمدی نژاد بدون اطرافیانش، از یك سو نظام هزینه كمتری بابت انتخابات زودهنگام و اثبات ادعای منتقدین احمدی نژاد میدهد و از سوی دیگر و از همه مهمتر، بیتدبیری این گروه در عدم درك عمیق از شرایط كمتر آشكار شده و آنها این گونه استدلال خواهند كرد كه از احمدی نژاد برای انجام ماموریتهایی مهم نظیر هدفمندی یارانه ها، ایستادگی هسته ای و پاكسازی نظام مدیریتی كشور از اصلاح طلبان حمایت می كرده اند و سپس با قلع و قمع سران جریان انحرافی از كنار احمدی نژاد، وی را تا پایان دوره حفظ خواهند نمود.

اشكال این تحلیل در اینجاست كه با نادیده گرفتن هزینه هایی كه انجام پروژه های فوق به نظام تحمیل كرده است، نقش دولت را در به ثمر نشستن آنها نادیده می گیرد.

این گروه به این نمی اندیشند كه عدم عملكرد صحیح در اجرای طرح هایی نظیر هدفمندی یارانه ها در ماههای اخیر می تواند دستاوردهای آن را با تهدید جدی مواجه كند و یا ناكارآمدی و اختلاف شدید در دولت می تواند به احیای مجدد اصلاح طلبان در افكار عمومی بینجامد و دقیقا همان اتقاقی كه در دوره دوم انتخابات شوراها رخ داد و اختلافات شدید و مداوم شورای اصلاح طلب اول، زمینه عدم حضور هواداران اصلاحات در انتخابات دوم و پیروزی آبادگران را به دنبال داشت، مجددا به شكلی معكوس تكرار شود.

در واقع سوال بدون پاسخ در برابر استدلال مذكور این است كه آیا نمی شد همین دستاوردها و اهداف را با هزینه ای بسیار كمتر از آنچه امروز نظام داده است، به دست آورد؟

اما اشكال دوم این تحلیل، به زاویه نگاه این گروه از حامیان دیروز احمدی نژاد باز میگردد، آنها همه مسائل را از نگاه و منافع خود می بینند. گویی فراموش كرده اند بازیگر اصلی این میدان شخص دیگری است كه اساسا منافع مشترك چندانی با این گروه ندارند.

اگر محمدحسین صفار هرندی، سردبیر سابق كیهان و وزیر معزول احمدی نژاد پذیرفت به خاطر نظام و از نصاب نیفتادن دولت، نقش "یك عدد" را بازی كند، بسیار بعید است محمود احمدی نژاد بپذیرد این نقش را برای دو سال ایفا كند و همان گونه كه با خانه نشینی و اقداماتش در ماجرای وزیر اطلاعات، تقابل خود را نشان داده، بعد از این نیز طبق نظر خود عمل خواهد كرد.

واقعیت این است: همان گونه كه احمدی نژاد در نیمه نخست دور نخست ریاست جمهوری اش به صراحت گفت سخن مشایی نظر دولت و شخص اوست و اكنون بقایی و رحیمی نیز به او افزوده شده اند، احمدی نژاد هرگونه اقدام علیه نزدیكان خود را اقدام علیه خود می داند و از این رو به گونه ای بی سابقه بر دستگاه قضایی، مجلس و سایر نهادهای نظارتی كه نزدیكانش را متهم میكنند، می تازد.

حتی اگر اخباری در خصوص حركت های مشكوك در نهادهای امنیتی و خارج از كشور را محصول بدبینی تلقی كنیم، در اینكه دولت دهم اهرمهای مهمی برای مقابله در دست دارد، شكی نیست. لذا این تحلیل ساده انگارنه اصولگرایان افراطی مبنی بر امكان تفكیك میان رییس رسمی دولت و گردانندگان اصلی آن، تنها به از دست دادن زمان به زیان نظام خواهد انجامید.

از سوی دیگر، به درازا كشیدن زمان رسیدگی و برخورد با تخلفات جریان انحرافی باعث بلندتر شدن صدای رییس دولت خواهدشد كه در كنفرانس مطبوعاتی خود بر پوچ بودن تمامی اسناد و مدارك تاكید داشت. بنابراین هم اكنون می توان تقابل جریان احمدی نژاد را قطعی دانست، اما پرسش اینجاست كه در این تقابل چه كسی و تا چه اندازه ای زیان خواهد دید.

در نگاه نخست برگهای برنده احمدی نژاد در این تقابل عبارتند از: وجود چالش معترضان به نتایج انتخابات، حساسیت و آسیبپذیری طرح هدفمندی یارانه ها، تمایل نظام به عدم بروز اختلاف میان مسئولان كشور به صورت علنی، هزینه های سنگین داده شده برای حمایت از دولت، تقویت منتقدین عملكرد سالهای اخیر و محبوبیت دولت در روستاها و شهرستانها به دلیل خدمات اجرایی.

اما در نگاهی دیگر این برگهای برنده می تواند به صورتی معكوس محاسبه شده ودر واقع خود به عنوان نقاط ضعف تداوم دولت طرح گردند.

در رابطه با چالش معترضان به نتایج انتخابات، تداوم حمایت از این دولت با توجه به اشتباهات دولت، موضع منفی گروهی از نخبگان نسبت به احمدی نژاد و شائبه تخلفات قانونی و قانون اساسی قوه مجریه و تداوم حضور این دولت می تواند به تقویت معترضان و ایجاد سوژه و دلیل برای اثبات مخالفتشان با احمدی نژاد بینجامد. در حالی كه با جدا شدن حساب نظام از دولت عملا بخش عمده ای از اشكالات، از حساب نظام حذف شده و نظام نیز همراه با منتقدان به عنوان پرسشگر نسبت به دولت خواهد بود.

از سوی دیگر با عبور اجرای طرح هدفمندی یارانه از شش ماهگی، مزایای این طرح كه واریز پول نقد بود، كم كم در برابر تورم روزافزون آن رنگ می بازد. بنابراین اجرای این طرح را نیز نمی توان به عنوان برگ برنده دولت دانست و حتی شاید با بالا گرفتن پیامدهای تورمی آن، به عنوان نقطه ضعف كلیدی دولت تبدیل شود.

بروز اختلاف میان مسئولان نیز با روند ادامه دار دولت در ماههای اخیر به اوج رسیده است. انتشار نامه سرگشاده خطاب به نمایندگان مجلس برخلاف نظر صریح رهبر انقلاب، عزل وزیر اطلاعات و مقاومت در برابر حكم حكومتی، قهر و خانه نشینی یازده روزه، حمایت از جریان انحرافی و حمله به دستگاههای نظارتی، اصرار بر تخلفات قانونی در حوزه وزارت ورزش و راه و ادغام وزارتخانه ها و در آخر انتصاب های خاص از جمله انتصاب نافرجام چهره مشایی در حساس ترین نقطه دستگاه دیپلماسی تنها صفحه نخست فهرستی است كه عملكرد دولت در ماههای اخیر موجب بروز اختلاف در افكارعمومی میان مسئولان ارشد شده است.

تداوم این فهرست - به عنوان نمونه ماجرای انتصاب در وزارت خارجه- و افزایش سرعت آن موجب می شود نظام به این جمع بندی برسد كه برای حل شدن معضل اختلاف افكنی میان مسئولان رسمی كشور، كانال مولد این اختلافات بسته شود.

از سوی دیگر نگرانی از تقویت مخالفان همیشگی احمدی نژاد به خاطر حذف وی، عملا با تداوم حضور و عملكرد او افزایش می یابد. در واقع بخش قابل توجهی از ریزش حاصل از هواداران دولت در شرایط فعلی به دامان مخالفان اصولی احمدی نژاد، به ویژه هاشمی و اصلاح طلبان می ریزد و پایگاه اجتماعی و سیاسی آنان را تقویت می كند؛ در شرایطی كه با میدانداری اصولگرایان در برابر جریان احمدی نژاد، دست كم مسیر این ریزش تغییر خواهد كرد.

و سرانجام محبوبیت احمدی نژاد در شهرستانها و روستاها كه با انجام نود سفر استانی به اصلی خدشه ناپذیر برای وی تبدیل شده بود، با تردید جدی مواجه شده است. وقایع رخ داده در سفر به قم كه موجب انصرافش از حضور در مهمترین پایگاه اجتماعی خود شد، نشان می دهد بدون حمایت تشكل‏های مذهبی و نهادهای انقلابی عملا این پشتوانه بروز چندانی نخواهد یافت.

بنابراین به نظر می رسد در شرایط فعلی شرایط برای رقم خوردن سكانس پایانی داستان مردی كه حاضر نیست اطرافیانش را طرد كند، فراهم شده باشد و شاید تا پیش از برگزاری انتخابات مجلس دهم، شرایط به گونه ای رقم بخورد كه مقدمات برگزاری دو انتخابات همزمان فراهم شده و معضل پراكندگی انتخابات حل شده و دهها میلیارد تومان با برگزاری همزمان انتخابات صرفه جویی شود.

نظر

• PASHA
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1294

آخرین هفته مجامع
                          هر ساله معمولا آخرین هفته تیرماه و ترافیک سنگین برگزاری مجامع عملا روند بازار را متاثر کرده و بسياري از شرکتهای بورسی مجامع خود را در این هفته برگزار میکنند. کارشناسان بازار به ویژه مجامع شرکتهایي نظیر بانکهای ملت، تجارت و صادرات، فولاد مبارکه، فنآوران، ایران خودرو، سایپا و سرمایهگذاری سایپا را در این هفته دارای اهمیت بیشتری ارزیابی میکنند؛ هر چند عملا مجمع هر شرکت دارای بار خبری و اطلاعاتی مهمی برای سهامداران آن شرکت است اما مجمع شرکتهای یادشده به دلیل پيشتاز بودن در گروههای مربوطه دارای اهمیت مضاعفی برای ارائه تصویری از فعالیتهای گروههای مختلف سهام است.
                          بيشتر کارشناسان در حال حاضر[B] سه موضوع[/B] 1نامشخص بودن تکلیف بخش عمدهای از وزارتخانههای اقتصادی از جمله رفاه و صنایع و معادن،2- خروج نقدینگی از بازار به سمت بازارهای موازی از جمله اوراق مشارکت، طلا و ارز و 3-همچنین نگرانی از مسائل سیاسی را دلایل تداوم رکود موجود در بازار ارزیابی میکنند از دیدگاه این گروه از کارشناسان در صورت آنکه پایان فصل مجامع توام با تعیین تکلیف وزارتخانههای بدون وزیر و همچنین فروکش کردن مسائل سیاسی باشد بازار میتواند شرایط بهتری را تجربه کند؛ اما در صورت آنکه هر یک از عوامل یاد شده باقی بماند بازار قادر به خروج از چنبره رکود نخواهد بود.

در این میان در تحولات سیاسی خارجی، معاملهگران همچنان شاهد تداوم بحران در خاورمیانه و شمال آفریقا هستند که این امر مساله پرونده هستهای کشورمان را از اولویت خارج کرده است.
                          در مسائل اقتصادی، معاملهگران در هفته گذشته با تداوم شایعاتی در مورد کسری بودجه دولت به ویژه در بخش پرداخت یارانههای نقدی همراه بودند. این امر با اعلام تعویق يك هفتهای پرداخت یارانههای نقدی در انتهای هفته گذشته تشدید شد.در همین حال احتمال افزایش بهای حاملهای انرژی برای جبران کسری منابع این طرح نیز همچنان مطرح است. در این میان سخنان سرپرست وزارت صنایع و معادن در مورد پرداخت یارانه نقدی به شرکتهای سیمانی و صنایع انرژی بر دیگر، موجب شده است معاملهگران همچنان با نگرانی در انتظار گزارشهای سه ماهه شرکتهای انرژی بر باشند که در این میان گزارشهای اولیه نشان از قابل تحمل بودن فشار هدفمندی بر شرکتهای سیمانی دارد. گزارش سه ماهه سه شرکت سیمان نیریز، ايلام و دشتستان نشان از تاثیرات طرح هدفمندی دارد. سیمان نی ریز با فروش 6درصد بیشتر در سه ماهه، افت 27درصدی سود شرکت را تجربه کرده است. سیمان ایلام با رشد 52درصدی فروش در سه ماهه حاشیه سود 22درصدی را تجربه کرده، حال آنکه اين رقم در مدت مشابه سال قبل 44درصد بوده است. فروش سیمان دشتستان نیز 4درصد رشد کرده که توام با افت 26درصدی سود شرکت بوده است.
                          ر گروه فولادی، گزارش سه ماهه شرکتهای فولاد خوزستان و خراسان سبب کاهش نگرانی در مورد تاثیرات هدفمندی یارانهها بر شرکتهای فولادی شده، هر چند که این امر به کاهش حاشیه سود شرکتها منجر شده است براساس گزارش فولاد خوزستان حاشیه سود ناخالص شرکت از 34درصد سه ماه نخست سال گذشته به 24درصد و سود خالص شرکت نيز از 80میلیارد تومان در سه ماهه به 50 میلیارد تومان کاهش یافته است. در همین حال سود فولاد خراسان به مدد تولید آهن اسفنجی افتی را تجربه نکرده است.

نظر

• PASHA
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1294

پيروز ميدان
                            به نظرمي رسد كسي كه بتونه اوضاع سياسي را خوب پيش بيني بكنه مي تونه پيروز ميدان و كاسب سوددر اين بازار ما باشه .در اين شرايطي كه ماهستيم فقط خوب شدن اوضاع سياسي است كه مي تونه يكبار ديگر بازار را يك مثبت واقعي بكند كه آن هم به نظرمن محال است .
                            در مسايل سياسي پس از جلوگيري از استيضاح و تا حدي جلوي دهان بعضي از اشخاص راگرفتن ، تا اين دوسال را كنترل شده و بدون جنجال سياسي خاصي سپري گردد.اما اين سپري شدن به اين راحتي ها هم انجام نخواهدشد .
                            به نظر مي رسد كه ديگر هيچ بهانه و نيرويي براي مثبت كردن بازار از سوي دولت و سردمدارن نظام وجودندارد الان هم كه هرروز به انتخابات مجلس نزديك مي شويم اوضاع سياسي بدتر خواهدشد .
                            البته شايد عرضه هاي اوليه اصل 44 اي بتونه يك چند روزي آن به صورت دستوري بازار مثبت بكنه ويا افت شديد قيمت سهام باعث غيرت سهامدار عمده بشود وتك سهم هايي مثبت گردند ولي ديگر اعتمادي به اين بازار نيست چون ديگر اعتمادي به احمدي .ن نيست .
                            خيلي ها كه فروخته اند ورفته اند و بعضي ها هم فروخته وكنار ايستاده اند و منتظر اخبار خوب و يايك نوسانگيري هستند واما خيلي از آنهايي هم كه در بازار مانده و نفروخته اند منتظر يك موج بلند ويك باد موافقي هستند تا از شر اين سهم هاي باقيمانده راحت شوند .
                            خلاصه اين روزها نه از بحث طرح تحول خبري هست ونه از حمايت از بازار بورس ونه از احمدي نژاد ، فقط خبر از گراني وتورم و فساد وكاهش قيمتهاي سهام وورشكستگي و بيكاري و ارازل اوباش هست.

نظر

• PASHA
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1294

پشت پرده سیاست

آقای م.ر را امشب دیدم و از وضع سیاست پرسیدم ...

گفت جریان پروژه های مختلفی که می گفتند جریان انحرافی به دار و دستهء خودش داده و بابت آن پیگیر بودند تا آنها را دستگیر کنند ، یادت هست ؟ گفتم بله !

گفت آقازاده ها هم شریک کردند و ساخت و پاخت کردند و موضوع حل شد !

گفتم شنیدی فرمانده قرارگاه شاید وزیر شود ؟ گفت دولت را تقسیم کردند و حل شد !

پرسیدم از دانشگاه آزاد چه خبر ؟ گفت با هم ساخت و پاخت کردند و حل شد !

* گفتم خدارا شکر که مملکت در حال ساخت است و همه چیز حل شد ...
                              irwalid.blogfa.com

چند سال پيش بود وقتي سركلاس اقتصادبودم . آن موقع ها تظاهرات بود وقتي بحثش سركلاس شد استاد گفت :الكي خودتون را علاف ومسخره اينها نكنيد قدرت در ايران به گونه اي تقسيم و به يك حالتي متمركز شده است كه فعلا حرف از تغييرزوداست .
                              ومن باخودم گفتم كه چگونه است كه حاكماني مثل ناصر الدين شاه و... 50 سال حكومت مي كنند ولي يك نفرهم در ان زمانها اعتراضي نمي كند والان هم تاوقتي كه جهل و خرافات وترس در ميان مردمان است ديكتاتورهاهم باخيالت راحت در كاخهاي خود نشسته اند واين مردم بدبخت هستند كه بازيچه هستند .

نظر

• PASHA
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1294

پيش به سوي فردايي بهتر

بالاخره پس از مدتها بادهاي موافق شروع به وزيدن كردند ودوباره ابرهاراباروركردند وباعث بارش باران شدند واينك همه منتظرند ببينند اين باران به تمامي زمينهاي تشنه اي كه براثربي آبي به خاك سياه نشسته اند خواهدرسيد ودوباره همه را خوشحال خواهد كرد آيا دوباره .......
                                بعد از حل شدن فرماليته مسايل سياسي ، كه همه منتظر آن بودند بازار جان تازه اي گرفت وديگر سايه سنگين سياست را كمتر برروي خود حس كرد اما چيزي كه همگان منتظر آن نبودند افت قيمتهاي جاني بود كه همانند خروس بي محل ، ويا سنگي بود كه جلوي پاي بورس اتفاق افتادواين سنگ بزرگتر از سنگ محمود كبير نبود كه بازار نتونه از سر راهش بردارد.
                                خلاصه باورود س پاه به وزارت نفت وخارج شدن اين حوزه به طور كامل از دست محمودكبير ، اميدها به سهم هاي اين گروه برگشت و جان تازه اي گرفتند وهمه خيالشان راحت شد كه ديگه قلدر محله كه هيچكس توان مقابله با اون رانداره اوضاع رابه دست گرفته كه ديگر هيچكس نمي تونه حرفي رو حرفش بزنه واين يعني آرامش و...
                                وفردا باباز شدن بازارهاي جهاني ، نگراني هاي اين بازار هم كمتر خواهد شد معمولا بازار ها هميشه به پيشواز مي روند ودر هنگام وقوع به آرامش مي رسند.
                                ودراين بازار مثبت بايد روند ها رابه خوبي شناخت و شايعات را به خوبي دنبال كرد تا به يك سود خوب رسيد.

نظر

در حال کار...
                                X