در اصل توسط h00mi پست شده است
View Post
توهمات h00mi
Collapse
X
-
به نقل از جناب قنبری...
1200 واحد افت شاخص!
تازه هنوز اخابر و مپنا و بانک صادارت و بانک ملت و بانک تجارت و .....حجم نخورده وگرنه افت شاخص مصیبتی بود!
گندت بزنه بشار.....
طبق خبری که گرفتم روز شنبه هم عرضه اولیه داریم!
تاپیکو روز شنبه به قیمت 350 تومن مجدد عرضه اولیه خواهد شد.....بدون سهمیه بندی!
میگم این حکشتی چرا صف خرید داره تو این بازار؟!
شنبه با ندای مرگ بر امریکا در عرضه اولیه تاپیکو شرکت میکنیم یکشنبه در عرضه اولیه جم.....
بیکاری بد دردیه!......
هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...
نظر
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postجناب هومي من عمده سبدم شامل : ذوب - وپارس - فملي - وسپه - وپترو - كگل هست . نظرت در مورد سبدم چيه به نظرت بلند مدت از ضرر خارج ميشم؟
تا شنبه به شما در خصوصی پاسخ می دهم...
ارادتمند...
نظر
-
تعويق در عرضه اوليه سهام شركت پتروشيمي جم در نماد جم1: كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ عرضه اوليه سهام شركت پتروشيمي جم در نماد "جم"1 در بازار دوم فرابورس ايران، تا اطلاع ثانوي به تعويق افتاد. مديريت بازار فرابورس ايران
ساعت : 2013/08/28-11:35:43
نظر
-
از دوستان خواهشمندم چیزی جز "سوال" در این تاپیک ننویسند..
یعنی اگر سوالی دارید بپرسید در غیر این صورت فقط خواننده تاپیک باشید..
ارادتمند..آخرین ویرایش توسط h00mi؛ 2013/08/28, 11:26.
نظر
-
می خواهم "فلش بک" بزنم به پارسال...
در تاریخ 91/10/30 نماد "شاراک" رو برای تعدیل بستند... تعدیل مثبت داد...
سودش را از 125.4 تومان به 197.8 تومان تغییر داد... حدود 60% تعدیل مثبت داد...
سپس...
در تاریخ 91/11/07 پیغام ناظر مبنی بر بازگشایی "شاراک" آمد...
زمانی که سهم بسته شد قیمت پایانی سهم "966.7 تومان" بود ...
ولی 7 بهمن ماه زمانی که سهم باز شد... ناظر "شیرین کاری" کرد و سهم را "با محدودیت نوسان" باز کرد... و سهامداران همیشه در صحنه هم شروع به رنج منفی و ... زدند و خلاصه سهم طی یک روند فرسایشی تا 720 تومان هم آمد پایین...
ولی سرانجام دیدیم که شاراک چه شد و روسیاهی برای "ناظر" و "سازمان بورس" ماند...شاراک بعد از اون تقسیم سود نجومی در مجمع الان چه قیمت است؟
همه این ها رو گفتم که بگویم "بازگشایی شپنا" به طرز عجیبی بنده را یاد "َشاراک" انداخته است...
منتظر می مانیم ...
وقتی یک سری "نخبه" و "اعجوبه" در "سازمان بورس" باشند خوب معلوم است وضع این گونه می شود...
حیف است این "نخبه" ها و "اعجوبه" ها در بورس ایران فعالیت کنند...
به نظرم بروند "وال استریت" هم "آباد" کنند... و یک دنیا را از وجود خودشان بهره مند کنند...
نظر
-
دیدم حرف از اصلاح "احتمالی" می زنند بعضی از همکاران...
آن هم اصلاح "کلی بازار" ...
بنده با این حرف ها موافق نیستم...
"شاید" گروه "بانک" - "خودرو" - "حمل و نقل" - "دارو" و بعضی تک سهم ها نظیر "رمپنا" و "شتران" نیاز به اصلاح هر چند مختصر داشته باشند...
ولی اصلاح کلی بازار را موافق نیستم...
گروه "فلزات" "شیمیایی" هنوز رشدی نکرده اند که بخواهند اصلاح کنند..
این دو گروه نهایت با جو بازار "درجا" بزنند اما "اصلاح" را موافق نیستم...
گروهی هم به نام "سیمان" در بورس وجود دارد که به نظر بنده نه تنها نیاز به "اصلاح" و "درجا زدن" ندارد...
بلکه گروه "سیمان" به نظرم تازه اول راه هستند و رالی خود را می خواهند شروع کنند...
هر عرضه ای را در گروه سیمان فرصت خرید می بینم...
همان طور که مشاهده کردید امروز در "سفارس" مادر سیمانی ها حتی به اندازه ی "حجم مبنا" هم عرضه صورت نگرفت که خودش سیگنالی بود...
به نظرم نقدینگی که از فروش سهام "بانکی" و "خودریی" به سمت گروه "سیمان" روانه خواهد شد...
در این گروه هم خودم سهامدار "سهگمت" هستم و معتقدم رشد خوبی در انتظار سهم است...
در مورد "سهگمت" هم عرض کنم که حد ضرر 600 تومان... و هدف 900 تومان...
نظر
-
در اصل توسط h00mi پست شده است View Postدیدم حرف از اصلاح "احتمالی" می زنند بعضی از همکاران...
آن هم اصلاح "کلی بازار" ...
بنده با این حرف ها موافق نیستم...
"شاید" گروه "بانک" - "خودرو" - "حمل و نقل" - "دارو" و بعضی تک سهم ها نظیر "رمپنا" و "شتران" نیاز به اصلاح هر چند مختصر داشته باشند...
ولی اصلاح کلی بازار را موافق نیستم...
گروه "فلزات" "شیمیایی" هنوز رشدی نکرده اند که بخواهند اصلاح کنند..
این دو گروه نهایت با جو بازار "درجا" بزنند اما "اصلاح" را موافق نیستم...
گروهی هم به نام "سیمان" در بورس وجود دارد که به نظر بنده نه تنها نیاز به "اصلاح" و "درجا زدن" ندارد...
بلکه گروه "سیمان" به نظرم تازه اول راه هستند و رالی خود را می خواهند شروع کنند...
هر عرضه ای را در گروه سیمان فرصت خرید می بینم...
همان طور که مشاهده کردید امروز در "سفارس" مادر سیمانی ها حتی به اندازه ی "حجم مبنا" هم عرضه صورت نگرفت که خودش سیگنالی بود...
به نظرم نقدینگی که از فروش سهام "بانکی" و "خودریی" به سمت گروه "سیمان" روانه خواهد شد...
در این گروه هم خودم سهامدار "سهگمت" هستم و معتقدم رشد خوبی در انتظار سهم است...
در مورد "سهگمت" هم عرض کنم که حد ضرر 600 تومان... و هدف 900 تومان...فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
گروه" نفت"
"شبندر"... لیدری بازار را در دست گرفته است... همچنان می تازد... در این رنج قیمت خرید را برای پله اول مناسب نمی بینم... بیشتر تماشا کنید و لذت ببرید از معاملات "شاه شاهان" ...
"شپنا" ... معاملاتش در نوع خودش جالب است... باید کم کم تکلیف خودش را مشخص کند... سقف تاریخی سهم 3133 تومان می باشد... احتمال شکستن این مقاومت و دادن سیگنال طی روز های آینده وجود دارد...
"شتران" ... تاریخ ساز شد... این سهم در یک بازه ی زمانی بسیار سهامدارانش را اذیت کرد... امیدوارم لبخند بر لبان سهامدارانش نشسته باشد...
"شاوان" ... حرف ها برای گفتن زیاد دارد.. یادش بخیر مدیر عامل این سهم از قیمت عرضه اولیه این سهم نگران بود و می گفت قیمت بالا است و برای سهامداران نگرانم! 400 تومان از نظر مدیرعامل گران بود!
جای "شراز" هم خالی است...
عرضه اولیه "مختصری" هم در این گروه در آینده نزدیک داریم...
گروه "محصولات شیمیایی"
"پارسان"... تحت تاثیر گزارش "شراز" قرار داشت و تقاضا بر عرضه غلبه کرد و حتی صف خرید کوچکی هم تشکیل داد...
"جم"... این سهم روزی راه "فارس" و "شاوان" رو خواهد رفت... سهم روزانه از بازار به صورت خرد خرد "جمع" می شود... روزی هم در 2200 تومان در صف خرید خواهند نشست ... این سهم میان مدت و به درد سرمایه های میلیاردی می خورد...
"شکربن" خریداران تازه نفس و پر قدرتی وارد سهم شده اند... سقف قبلی که 608 تومان می باشد به احتمال قوی شکسته خواهد شد و سیگنال جدیدی به بازار می دهد...
گروه "سیمان"
"سفارس"... هدف "اول" این حرکت 372 تومان می باشد... حد ضرر 300 تومان...
"سهگمت"... مقاومتش 750 تومان می باشد که احتمال شکست آن زیاد است... هدف 900 تومان... حد ضرر 650 تومان... خریدهای خوبی در 4شنبه داشتم... یادش بخیر صف فروش هم بود... ملت همیشه در صحنه "عاشق" صف است... فرقی ندارد "صف فروش" باشد یا "صف خرید" باشد یا "صف نانوایی" باشد ..یا ... بگذریم...
"سخاش"... امروز برای تعدیل بسته شد... احتمالا تعدیلی از جنس "مثبت" ...
گروه "فلزات اساسی"...
"ذوب".. همچنان به این سهم خوشبینم... یک برگ هم از سهم ندارم... ولی به این سهم خیلی امیدوارم... حد ضرر 390 تومان... مقاومت 427 تومان... هدف 500 تومان...
"فخاس"... به صف خرید این سهم هم عادت کردیم... خوشا به حال سهامدارانش با این حقوقی با معرفت!
"وتوکا"... در این نماد شاهد "جابه جایی سهامداران بالای 1%" هستیم... "بانک سامان" می فروشد... و "فولاد مبارکه" و "تامین اجتماعی" خریدار هستند...
"فزرین" آگهی دعوت به مجمع هم روی کدال قرار گرفت و سهامداران کم کم خودشان را برای مجمع باید آماده کنند...
گروه "استخراج کانه های فلزی"
"کروی"... لیدری این گروه را به دست گرفته.. دلش هوای 420 تومان را کرده است...
"کاما" هم فردا به مقاومت برخورد می کند که احتمال شکست آن ودادن سیگنال جدید وجود دارد...
"کبافق" حد ضرر این سهم 2200 تومان است... به نظرم تا زمانی که بالای این سطح معامله می شود می شود به این امیدوار ماند که 2400 تومان را رد کند...
گروه "بانک"
"وبصادر" ... لیدر این گروه... این سهم معاملات پر حجمی را دارد... به این سهم خوشبین هستم... تا زمانی که سهم بالای 220 تومان معامله می شود "هیچ گونه" مشکلی ندارد...
"دی"... بعد از شفاف سازی شاهد "جوگیری" سهامداران بودیم... این سهم هم معاملات پر حجمی دارد... تا زمانی که بالای 140 تومان معامله می شود "هیچ گونه" مشکلی ندارد...
"وپارس" هم حقوقی ها در حال خرید هستند... 285 تومان حمایت خوبی دارد...
"ونوین" ... حجم مبنایش هم داده نشد!
"گروه خودرو"
"خودرو".. . قبلا هم عرض کرده بودم که در این قیمت ها بیشتر مناسب فروش است تا خرید... البته پول خوبی پشت سهم است... ولی اگر "نرمال" معامله یشود در مرحله اول تا 230 تومان جا برای اصلاح دارد...
"خساپا"... هنوز جا برای اصلاح دارد... اگر به سهم اجازه بدهند تا 160-165 تومان جا برای اصلاح دارد...
"خگستر"... فعلا حمایت 250 تومان مانع از افت بیشتر سهم شده است... باید روندش را در روزهای آینده دنبال کرد تا ببینم چه در انتظار سهم است...
"خبهمن"... در 187 تومان حمایت داشت که اجازه افت بیشتر به سهم را نداد... حد ضرر 180 تومان... هدف 225 تومان... بنیاد این سهم را می پسندم... اشتباها در این گروه قرار گرفته است...
"خرینگ" هم چند روزی است خوب معامله می شود.. تکنیکالی ارزش بررسی دارد...
"گروه دارو" هم راه "گروه سیمان" را می رود...
"گروه "ساختمانی"...
بامداد امروز عرض کردم که گروه ساختمانی "فرصت خرید" هستند...
"ثغرب".. هدف کوتاه مدت این حرکت 360 تومان می باشد... حد ضرر 300 تومان... اعتقاد بر لیدری این سهم در این گروه دارم... خودم یک برگ هم از این سهم ندارم...
"ثشاهد".. حد ضرر 200 تومان.. مقاومت 220 تومان... هدف 280 تومان...
"ثتران"... حد ضرر 140 تومان... هدف 180 تومان...
گروه "قند"...
روند "قچار" را زیر نظر بگیرید... حد ضرر این سهم 570 تومان است... تا زمانی که بالای این عدد معامله می شود سهم "هیچ گونه" مشکلی ندارد..
گروه "حمل و نقل" هم معاملات مثبتی را امروز داشت...
گروه "سرمایه گذاری"...
"وتوسم" ... امروز مهمترین اتفاق این گروه "شفاف سازی" وتوسم بود که واکنش سهامدرانش را به دنبال داشت و عرضه های سنگینی را داشت... البته به نظرم این پایان بازی نیست... در گزارش دوره ای پیش رو حرف هایی برای گفتن دارد... بنیاد این سهم هم در نوع خودش کم نظیر است...
"وخارزم" ... آگهی "دعوت به مجمع عادی سالیانه" روی کدال قرار گرفت و سهامداران پس از مدت ها انتظار به مجمع خواهند رفت... امسال مجمع شرکت تاخیر داشت...
نظر
نظر