در اصل توسط arak_bourse پست شده است
View Post
توهمات h00mi
Collapse
X
-
-
.....در اصل توسط chemeng پست شده استهومی جون بیا ببین دالبر چه خبره
بازم اجازه خرید داریم؟
................در اصل توسط h00mi پست شده استدوستان لیدری به گروه دارویی رسید...
هر سهمی رو نخرید...
امروز خرید های خوبی در "دالبر" داشتیم...
احتمالا همان بازی شدوص را اجرا کنیم...
مقاومت 1300 تومان...
هدف 1800 تومان...
لیدر بورس در هفته بعد هم گروه دارویی است...
درود..در اصل توسط h00mi پست شده استدر 4-5 روز کاري گذشته در نماد "دالبر" حقوقي ها خريدهاي خوبي داشته اند و به شدت دنبال سهم مي باشند...
"دسبحا" مالک 64% "دالبر" در اين چند روز بيش از 600000 سهم "دالبر" را خريده است...
"والبر" هم بالاخره به بالاي 1% آمد...
و خريدها همچنان ادامه دارد..
به وقتش در آينده اي نزديک در کدال علت اين خريدها رو خواهيد ديد...
زياد وقت شما دوستان را نمي گيرم...
روز خوش..
"حقوقی" ها به شدت "خواهان" سهم هستند...
امروز رنج مثبت تا صف خرید را "حقوقی" کشید...
"حقوقی" ها حتی برای به دست آوردن "دالبر" حاضرند در صف خرید هم بروند شاید عرضه ای صورت گیرد...
به نظر بنده این قیمت ها به زودی برای "دالبر" خاطره می شود..
دوستان به نظر بنده سهم در این رنج قیمت مناسب خرید است و هدف سهم 1800 تومان است...
شناوری سهم پایین ...
حقوقی ها به دنبال سهم...
و ...
هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...
نظر
-
دارویی ها کولاک کردند با این گزارش ها و تعدیل های مثبت ...
دارویی ها همگی فرصت خرید هستند...
ولی نظر خودم روی "دالبر" است... و خود سهم...
جالب این جاست حقوقی هم در نماد "دالبر" خرید می کند و هم در نماد "دالبرح" ...
حقوقی به خود سهم و حق تقدمش رحم نمی کند...
امسال سود های عجیب غریبی خواهند ساخت این گروه ...
نظر
-
درود...
شاید این روزها از دیدن "تعدیل های مثبت" گروه دارویی خسته شده باشید...
ولی راحت به شما بگویم این سود ها سودهای اصلی نیست...
سودهای اصلی کماکان پنهان شده است..
تعدیل های مثبت بیشتری در راه است...
بهترین گزارشات 9ماهه و 12 ماهه و اولین پیش بینی سود سال مالی بعد از آنِ گروه دارویی است..
این روزها بنده تعجب می کنم که چطور می شود هنوز سهم "دارویی" خرید!؟
بگذارید بازار شرکت های ورشکسته را در صف خرید بخرد به امید این که شاید سالیانی دور که البته نمی دانم در آن سال ها بنده هنوز زنده هستم یا... این شرکت ها زیان خود را تبدیل به 1 ریال سود کنند ...
کم نیستند از این سهم های زیان ده که بازار در صف خرید آن ها را می خرد از خپارس با 137 تومان زیان گرفته تا اکثر سهم های خودرویی...
معاملات گروه پالایشگاهی نشان می دهد "آقایان" در حال خروج هستند... با تجربه ها در این چند روز متوجه این موضوع شده اند... باز بروید شاوان 4300 تومانی بخرید تا شاید خوشبخت شوید البته این هم می ترکد... سهم های حبابی به مانند این زیاد است...
برگردیم به گروه دارویی و سهم مورد علاقه بنده که در آینده وقتی گزارشاتش را روانه کدال کرد دلیل خرید های سنگین "دسبحا" و "والبر" را در هفته گذشته روی این سهم خواهید فهمید...
سهم مورد علاقه بنده در این گروه "دالبر" می باشد...
"دالبر" با این شناوری پایین و تعدیل های مثبتی که روانه بازار خواهد کرد نمی دانم چطور هنوز می شود آن را خرید...
"دالبر" 1150 تومانی بزودی راه "غبشهر" 1000 تومانی را خواهد رفت...
آن چنان سودی بسازد این "دالبر" و گروه "دارویی" که خیلی ها انگشت به دهان بمانند..
در این هفته برنامه کاریم "تک سهم" شدن روی "دالبر" است...
کلا با "تک سهم" شدن مخالفم ولی آخرین بار "ماه پیش" رو "پردیس" 175 تومانی پیشنهاد تک سهمی دادم که لطف خدا شامل حالم شد و شرمنده دوستان نشدم... انشاا.. این بار هم شرمنده نشوم...
دوستانی که قصد خرید دارند حداقل به دید 6ماهه سهم را بخرند..
به نوسانات سهم هم کاری نداشته باشند...
روزی که معما حل شود با توجه به شناوری پایین سهم منتظر لطف ناظر و "گره معاملاتی" خواهند بود..
در آخر هم یک عذرخواهی به دوستان بابت بی جواب ماندن سوالاتشان بدهکارم انشا.. جبران خواهم کرد لطف دوستان را...
نظر
-
.........در اصل توسط bolinger پست شده است View Postسلام استاد ولیز کی استارت می زنه
تعویض ولیز با دالبر صلاحه؟
در مورد تعویض تصمیم با خودتان...در اصل توسط h00mi پست شده استبنيادي مورد تاييد است و همچنان ارزان...
وقتي بازار سهم هاي زيان ده دوست دارد اين سهم بايد درجا بزند!
بازار سهم هاي زيان ده مثل "خپارس" با 137 تومان زيان دوست دارد... حتي در صف خريدش هم مي رود...
وليز که به درد نمي خورد سود امسالش حداقل 50 تومان است و در 6ماهه هم 50% پوشش داده و سود سال بعدش هم حداقل 65 تومان است...
اين سهم در رنج 220-240 نوسان دارد و به زودي تکليفش را بايد مشخص کند کدام طرفي...
اگر سهم به جاي 50 تومان سود ... 50 تومان زيان پيش بيني مي کرد بالاي 300 تومان در صف خريد قفل بود...
ببين با کيا روزانه در بورس معامله مي کنيم و همکار شديم!
در ضمن بنده استاد نیستم...
نظر
-
...در اصل توسط h00mi پست شده است View Postدرود...
شاید این روزها از دیدن "تعدیل های مثبت" گروه دارویی خسته شده باشید...
ولی راحت به شما بگویم این سود ها سودهای اصلی نیست...
سودهای اصلی کماکان پنهان شده است..
تعدیل های مثبت بیشتری در راه است...
بهترین گزارشات 9ماهه و 12 ماهه و اولین پیش بینی سود سال مالی بعد از آنِ گروه دارویی است..
این روزها بنده تعجب می کنم که چطور می شود هنوز سهم "دارویی" خرید!؟
بگذارید بازار شرکت های ورشکسته را در صف خرید بخرد به امید این که شاید سالیانی دور که البته نمی دانم در آن سال ها بنده هنوز زنده هستم یا... این شرکت ها زیان خود را تبدیل به 1 ریال سود کنند ...
کم نیستند از این سهم های زیان ده که بازار در صف خرید آن ها را می خرد از خپارس با 137 تومان زیان گرفته تا اکثر سهم های خودرویی...
معاملات گروه پالایشگاهی نشان می دهد "آقایان" در حال خروج هستند... با تجربه ها در این چند روز متوجه این موضوع شده اند... باز بروید شاوان 4300 تومانی بخرید تا شاید خوشبخت شوید البته این هم می ترکد... سهم های حبابی به مانند این زیاد است...
برگردیم به گروه دارویی و سهم مورد علاقه بنده که در آینده وقتی گزارشاتش را روانه کدال کرد دلیل خرید های سنگین "دسبحا" و "والبر" را در هفته گذشته روی این سهم خواهید فهمید...
سهم مورد علاقه بنده در این گروه "دالبر" می باشد...
"دالبر" با این شناوری پایین و تعدیل های مثبتی که روانه بازار خواهد کرد نمی دانم چطور هنوز می شود آن را خرید...
"دالبر" 1150 تومانی بزودی راه "غبشهر" 1000 تومانی را خواهد رفت...
آن چنان سودی بسازد این "دالبر" و گروه "دارویی" که خیلی ها انگشت به دهان بمانند..
در این هفته برنامه کاریم "تک سهم" شدن روی "دالبر" است...
کلا با "تک سهم" شدن مخالفم ولی آخرین بار "ماه پیش" رو "پردیس" 175 تومانی پیشنهاد تک سهمی دادم که لطف خدا شامل حالم شد و شرمنده دوستان نشدم... انشاا.. این بار هم شرمنده نشوم...
دوستانی که قصد خرید دارند حداقل به دید 6ماهه سهم را بخرند..
به نوسانات سهم هم کاری نداشته باشند...
روزی که معما حل شود با توجه به شناوری پایین سهم منتظر لطف ناظر و "گره معاملاتی" خواهند بود..
در آخر هم یک عذرخواهی به دوستان بابت بی جواب ماندن سوالاتشان بدهکارم انشا.. جبران خواهم کرد لطف دوستان را...
به آمار خرید حقوقی ها در نماد "دالبر" و "دالبرح" توجه کنید...
در 10 روز کاری گذشته حدود 650 هزار سهم توسط حقوقی در نماد "دالبرح" خریداری شده است...
در 10 روز کاری گذشته بیش از 2 میلیون سهم توسط حقوقی در نماد "دالبر" خریداری شده است...
پیشنهاد بنده به دوستان بررسی خود نماد "دالبر" است...
نظر
-
حقوقی در صف خرید "دالبر" و "دالبرح" نشسته...در اصل توسط h00mi پست شده است View Post...
به آمار خرید حقوقی ها در نماد "دالبر" و "دالبرح" توجه کنید...
در 10 روز کاری گذشته حدود 650 هزار سهم توسط حقوقی در نماد "دالبرح" خریداری شده است...
در 10 روز کاری گذشته بیش از 2 میلیون سهم توسط حقوقی در نماد "دالبر" خریداری شده است...
پیشنهاد بنده به دوستان بررسی خود نماد "دالبر" است...
نظر
-
...در اصل توسط h00mi پست شده است...
به آمار خريد حقوقي ها در نماد "دالبر" و "دالبرح" توجه کنيد...
در 10 روز کاري گذشته حدود 650 هزار سهم توسط حقوقي در نماد "دالبرح" خريداري شده است...
در 10 روز کاري گذشته بيش از 2 ميليون سهم توسط حقوقي در نماد "دالبر" خريداري شده است...
پيشنهاد بنده به دوستان بررسي خود نماد "دالبر" است...
شنبه 11آبان...در اصل توسط h00mi پست شده استحقوقي در صف خريد "دالبر" و "دالبرح" نشسته...
در نماد "دالبر" حقوقی ها 437 هزار سهم خریده اند که اکثر خرید ها در صف خرید بوده است و سهم "والبر" از این خریدها 167 هزار سهم بوده است...
در نماد "دالبرح" حقوقی ها 269 هزار سهم خریده اند...
حضور حقوقی ها در صف خرید برای چندمین روز کاری در نوع خودش جالب است...
مقاومت "دالبر" 1275 تومان است...
نظر
-
...در اصل توسط h00mi پست شده است...
به آمار خريد حقوقي ها در نماد "دالبر" و "دالبرح" توجه کنيد...
در 10 روز کاري گذشته حدود 650 هزار سهم توسط حقوقي در نماد "دالبرح" خريداري شده است...
در 10 روز کاري گذشته بيش از 2 ميليون سهم توسط حقوقي در نماد "دالبر" خريداري شده است...
پيشنهاد بنده به دوستان بررسي خود نماد "دالبر" است...
...در اصل توسط h00mi پست شده استحقوقي در صف خريد "دالبر" و "دالبرح" نشسته...
يک شنبه 12 آبان...در اصل توسط h00mi پست شده استشنبه 11آبان...
در نماد "دالبر" حقوقي ها 437 هزار سهم خريده اند که اکثر خريد ها در صف خريد بوده است و سهم "والبر" از اين خريدها 167 هزار سهم بوده است...
در نماد "دالبرح" حقوقي ها 269 هزار سهم خريده اند...
حضور حقوقي ها در صف خريد براي چندمين روز کاري در نوع خودش جالب است...
مقاومت "دالبر" 1275 تومان است...
در نماد "دالبر" حقوقي ها 300 هزار سهم خريده اند که خريدها در صف خريد بوده است و سهم "والبر" از اين خريدها 150 هزار سهم بوده است...
در نماد "دالبرح" حقوقي 51 هزار سهم آخر وقت رنج مثبت کشيد...
حضور حقوقي ها در صف خريد براي چندمين روزکاري در نوع خودش جالب است...
نظر
-
درود...
بازار و این همه اما و اگر...
هر چه به این بازار نگاه می کنم فعلا جای رشد "خاصی" ندارد...
دیگر از اون رشد های "کیلویی" خبری نیست...
حالا فردا روزی "شاخص" مثبت شد نگویید این آقا حرف مفت زده... بنده به شاخص کل اعتقادی ندارم برای بار هزارم میگم...
اکثر دوستان و همکاران اعتقاد دارند که گروه "پالایشگاهی" رشد خواهند کرد...
ولی... بنده نظر دیگری دارم...
نهایت این گروه نوسانی دهد و بس...
بنده گاهی اوقات "سبک معاملات" و "نحوه معاملات" از تکنیکال و بنیاد سهم هم مهم تر است برایم...
روند گروه پالایشگاهی رو 2هفته پیش در جمع دوستان و هفته پیش بود اگر خاطرم باشد که اعلام کردم "آقایان" در حال خروج هستند...
حتما که نباید رانت داشته باشه آدم... سبک معاملات دارد فریاد می زند مثبت ها فرصت خروج است در اکثر نمادهای این گروه و اون سهم باد شده ی معروف که هیچ خبری توش نیست...
خوب برویم سراغ گروه "خودرو" ...
وقتی معاملات این گروه را نگاه می کنم و تعدیل های منفی سنگین پشت سر هم و بازگشایی های مثبت و صف خرید و گاهی اوقات "گره معاملاتی" را...به خودم می گویم: ببین با کیا شدیم 77میلیون نفر... آدم روش نمی شود به یک غریبه بگوید با چه جماعتی روزانه معامله می کند... "2زار" سواد بورسی هم چیز خوبی است که "کمیاب" شده این روزها با ورود این جماعتی که چند ماهه به بورس آمده و تقریبا اکثرشان نمی دانند "بورس" درست است یا "بورث" یا "بورص".. بگذریم... هر جا صف بود را عشق است.. حالا فرقی ندارد صف فروش "غبشهر 900 تومانی باشد... یا صف خرید "شاوان" 4400 تومانی... یا صف نانوایی... یا صف ...
در گروه خودرو "جز" این 2سهمی که الان نام می برم هیچ کدامشان به نظرم ارزش نگاه کردن هم ندارند...
"خبهمن" و "خگستر" قابل بررسی هستند ولی بقیه گروه "2ریال" هم نمی ارزند... حالا می خواهند فردا پس فردا "خودرو" را 100 میلیون صف خرید کنند... برایم اپسیلونی اهمیت ندارد...
اگر از این جماعت در انتظار "صف" بپرسید برای چه در صف (از هر نوعش) از خرید و فروش تا نانوایی گرفته نمی دانند اون جا چه کار می کنند...
در گروه "استخراج کانه های اساسی" فقط 2سهم "کروی" و "کاما" ارزش بررسی دارند بقیه چنگی به دل نمی زنند...
در گروه "فلزات اساسی" فقط این 4سهم را می پسندم و ارزش بررسی دارند...
"فاسمین" "فایرا" "وتوکا" "فخوز"...
در گروه "محصولات شیمیایی" به نظرم سهم های زیر ارزش بررسی دارند...
"شپدیس" "کرماشا" "تاپیکو" و البته این روزها در "زاگرس" دارد اتفاقاتی می افتد که "آقایان" از آن با خبرند ... این هم به وقتش...
در گروه "بانک" هم بنده فقط "وپارس" را قبول دارم ... و به نظرم ارزش بررسی دارد...
در گروه "دارویی" که اکثرا به مقاومت هایشان برخود کردند و احتمالا استراحتی داشته باشند و حقوقی ها بارشان را در این روزها ببندند و بنده "دالبر" و "دتولید" را معمولا روندشان را دنبال می کنم و ارزش بررسی دارند...
در گروه "سرمایه گذاری" که اکثر دوستان با بنده در تمام رالی های این گروه بودند سهم های زیر ارزش بررسی دارند...
"وصنا" "وتوصا" "پردیس" بنیادی...
"واتی" تکنیکالی همچنان قوی نشان می دهد...
اگر اسمی از "وتوسم نمی برم به خاطر این است که از 170-180 که بنده تاکید خاصی داشتم روش به هدفش رسید... 260 تومان را دید... از این جا به بعد سهم های ارزنده تری وجود دارد... سر "وتوسم" و تاکید بنده که از "وسپه" برتر است 3ماه پیش شاهد "کم لطفی" دوستان بودم که زمان همه چیز را نشان داد... بگذریم...
از "وخارزم" هم نامی نمی برم چون صف دارد و بیش از 100 بار در این تاپیک اعلام شد که "شاه این گروه" است... و دیگر از وقتش گذشته بنشینید و تماشا کنید دیگر...
در گروه "سیمان" یک سهم مفت وجود دارد که نامی نمی برم از آن زیرا 2ماه بعد سنگین واردش خواهیم شد... پی بر ای تحلیلی زیر 4 دارد!
ولی اکثر سهم های این گروه ارزنده هستند وجای رشد دارند...
در گروه "لیزینگ" بنده "ولیز" و "ولغدر" را می پسندم و ارزش بررسی دارند...
فردا "تعیین نرخ سود بانکی" به کل تعیین کننده روند بازار برای "آینده" است... این تصمیمی که گرفته می شود"ممکن" است کل بازار و کل تحلیل ها را"بی اعتبار" کند...
حواستان باشد سهم های با پی بر ای 1000 یا منفی نخرید...
اگر نرخ سود 27% تصویب شود فقط سهم های با پی بر ای "زیر 5" ارزش خرید دارند...
چه برسد به "شاوان" یا "خودرو" یا بادکنک های دیگر... با پی بر ای های نجومی...
فقط یک اخطار است و ممکن است هیچ اتفاق خاصی هم پیش نیاد..
گفتنی ها گفته شد...
بدرود...
نظر
-
فردا روز "تولد" حقیقی هاست...
در جشن تولد خوب آدم انتظار "کادو" هم دارد دیگر...
از آن جا که در بورس شخصیت هایی هم داریم که فقط "برای محض رضای خدا" فعالیت می کنند و به آن ها "حقوقی" گفته می شود گاها...
این شخصیت ها برای شادی شما "حقیقی" ها آمادگی دارند شنبه 18 آبان ماه در صفوف خرید "کادو"هایتان را تقدیم کنند... در این "کادو" ها تعدادی "بادکنک" هم یافت خواهد شد...
توصیه بنده به شما دوستان این است که برای یک بار هم که شده بی خیال "کادو" تولد شوید...
یا حداقل "بادکنک" قبول نکنید...
نظر
-
درود...
این روزها می بینم سرمایه بسیاری از دوستان و به خصوص تازه واردان دارد به خاطر حرف کسی که خطابش می کنند "استاد" هدر می رود ... ولی هر چه نگاه می کنم به پست هایش شاید 2 کلام حرف حساب زده باشد پیدا نمی کنم...
تالار بورس جایی است که هر کس بگوید : "صبح بخیر"... برایش تشکر می زنند و اگر این کار را مدت کوتاهی هر روز تکرار کند "اعتبار" می گیرد و "رنگ" عوض می کند و "نارنجی" می شود و تا چشم باز می کند یک عده از همه جا بی خبر "استاد" خطابش می کنند... حالا اگر هر شب بگوید : "شب بخیر" زودتر به درجه "استادی" می رسد ! زیرا تعداد تشکرها بیشتر می شود هم برای "صبح بخیر" تشکر می زنند هم برای "شب بخیر" !
اگر این راه ها جواب نداد برای "استاد شدن" در تالاربورس راه های دیگری هم وجود دارد...
هر که بیشتر "چرندیات" بنویسد زودتر "استاد" می شود... مثالی میزنم... برای گفتن "چرندیات" که حتما لازم نیست "سواد بورسی" داشته باشید که... هر چه "سواد کمتر" بهتر... هر کی هر چی در مورد هر سهمی پرسید در جوابش می گویید: تمام سهم های "تاپیک ما" محکوم به صعودند... باز سوال کننده می پرسد: چرا محکوم به صعودند؟ می گوید: برای چندمین بار عرض می کنم کل بازار یک طرف سهم های "تاپیک ما" هم یک طرف... به این دلیل همه ی سهم های "تاپیک ما" محکوم به صعودند...(دلیل کاملا قانع کننده بود؟ :دی)
این یک نمونه از این "چرندیات" بود...
مثالی دیگر می زنم: یک سهم "تعدیل مثبت" می دهد... حالا فرض کنید این سهم "خراسان" بوده است...پیش بینی سودش را از 161 تومان به 211 تومان می رساند... حدود 30% تعدیل مثبت... قیمت سهم زمانی که سهم بسته می شود 980 تومان بوده حدودا... بعد از "استاد" می پرسند: به نظرتان سهم چه قیمتی بازگشایی می شود؟ "استاد" می گوید: سهمی که محکوم به صعود باشد هیچ چیز حالیش نمی شود .. "حداقل" 1200 تومان بازگشایی می شود! این "استاد محکوم به صعود" نمی داند پی بر ای گروه پتروشیمی در آن زمان چند بوده که پی بر ای 6 داده به سهم؟ این "استاد" نمی داند امکان بازگشایی سهم "خراسان" بعد تعدیل مثبت به قیمت 1200 تومان چیزی بیش از 20% تعدیل قیمت احتمالش نزدیک به "صفر" بوده ؟ خوب "بی سواد" که باشی "راحت تر" حرف می زنی!
این "استاد محکوم به صعود" به جایی رسیده که با توجه به سیگنال های درخشانش به خصوص در "بیمه میهن" که نمونه بارز سهم انداختن بود در روزی که می خواهد بفروشد می گوید : امروز میهن می خریم! بعد میهن 216.9 تومانی به "ملت منتظر سیگنال" می اندازد و هر روز تاکید می کند که "بیمه میهن محکوم به صعود است" هدف 240 بعد 320 تومان ! سهم انداختن که شاخو دم ندارد! کافی است "سهمت محکوم به صعود باشد" ... به جایی رسیده که حتی وقتی می گوید : سلام صبح بخیر.. پایین این صبح بخیر گفتن می نویسد: هر کس مسئول خرید و فروش خودش است و کسی را مجبور به خرید سهم نکردیم! البته قبلش می گفت: بخرید به نام "فرهاد" ! دوستان اطلاع دادند 3بار در روز میگوید: هر کس مسئول خرید و فروش خودش است... یک بار برای صبحانه.. یک بار برای ناهار .. یک بار هم برای شام!
بهش میگویند: سلام خوبی "استاد" ؟ می گوید: هر کس مسئول خرید و فروش خودش است..!! :دی
نمونه دیگری از این "چرندیات" رو می گویم:
از" استاد" می پرسند:
"من با سیگنال شما میهن رو 1871 و شدوص رو 15200 خریدم، به نظرتون نگهشون دارم ؟هر روز دارن منفی میخورن"
"استاد" در پاسخ می گوید:
هیچ سهم بنده به کسی ضرر نداده و نخواهد داد و این به اثبات رسیده!
جالب است: قیمت امروز "میهن" و "شدوص" را بعد از یک ماه مشاهده کنید! می بینید که میهن 160 تومان و شدوص 1270 تومان در حال "محکوم به صعود" هستند! به کسی هم ضرر نزده دلیلش هم این است که سهمی که محکوم به صعود باشد این چیزا حالیش نمی شود!(البته بنده خودم بنیاد "شدوص" را می پسدم)
نمونه ای دیگر از "سواد" این "استاد" را برایتان شرح دهم...
به "استاد" می گویند: سلام به همه دوستان و عرض ارادت خدمت استاد تاپیک آقا فرهاد
بالاخره صاحبخونه برگشت .........
آقا فرهاد پالایشیها چرا امروز منفیند؟ منفی که چه عرض کنم پالایشگاها صف فروشند؟
"استاد" در پاسخ می گوید:
بخاطر كاهش احتمالي دلار ....بعضي پالايشگاهه دلار بالاي 2500 گرفتند حتي بالاي3000!
بنده در این مورد حرفی برای گفتن ندارم خودش "بدون شرح" است...
نمونه ای دیگر از این "چرندیات" رو خدمتتان بگویم:
برای این که "استاد" بگوید سهمی که معرفی کردم خوبه چون "سواد بورسی" ندارد و "تحلیل تکنیکال و فاندامنتال" بلد نیست این گونه به مخاطبینش که انگار "مخاطبینش" در "رنج سالی دوران مهدکودک" هستند می گوید:
شدوص 1350 كف كف هست و تا 1650 از نظر تكنيكال هم مقاومتي ندارد!
نبودن مقاومت تكنيكالي تا 1650 پارامترهاي مثبت سهم تلقي مي گردد!
بابا شدوص و ميهن محكوم به صعودند
شدوص 1800
ميهن 240!
ميهن بايد صف خريد شود...كف كف و مفت مفت هست!
می بینید؟ "چرت گفتن" چقدر راحت است؟ می گوید: تا فلان قیمت "مقاومت" وجود ندارد... حالا جالبیش این جاست که اصلا نمی داند "تکنیکال" درست است یا "طکنیکال" !
نمونه ای دیگر را برایتان مثال می زنم:
از "استاد" می پرسند:
به نظرتان جلسه "دکتر ظریف" و "کاترین اشتون" و "جان کری" رو بازار تاثیر می گذارد؟
"استاد" در جواب می گوید:
سهام تاپيك ما هيچ ارتباطي به اين مسائل نداره مثبت منفي جلسه توفير نميكنه ..سهام ما رشد مي كنند! :دی
حالا چون استاد "سواد بورسی" ندارد وقتی می خواهد از یک سهم تعریف کند این گونه می گوید:
مثال امروز می گوید: "وتوشه" خوبه و فرصت خرید چون حدود 1 میلیون سهم "حکشتی" دارد !
حالا بنده در"بنیادی" بودن وتوشه شکی ندارم ولی آخه این شد دلیل؟ چون امیلیون سهم "حکشتی" دارد اگر "حکشتی" باز شود این سهم "نایاب" می شود؟
خداییش این شد دلیل؟
بنده فرض کردم اگر "وتوشه" کل سهام خود را در "حکشتی" بفروشد به نرخ 1000 تومان ... دقت کنید اگر حکشتی بشود 1000 تومان و "وتوشه" سهامش را بفروشد حدودا 2.5 تومان سود می کند!
آره فقط 2.5 تومان !
هر چه از سواد این آقا بگویم کم گفتم...
خلاصه "خنده بازار" است برای خودش...
...............................................
.....در اصل توسط فارنهايت پست شده استبخاطر كاهش احتمالي دلار ....بعضي پالايشگاهه دلار بالاي 2500 گرفتند حتي بالاي3000
...........در اصل توسط فارنهايت پست شده استچرا وتوشه ؟
وتوشه مالك تعداد ١/٨٤٧/٦٦٥ سهم كشتيراني به قيمت تمام شده ١٣١ تومان مي باشد كه با قيمت امروز حكشتي به سود ٧٨٠ ميليون توماني فقط از همين زيرمجموعه كوچك خود دست يافته است . واقعا واقعا اين قيمتها براي اين سهم مفت مفت است........بقیه را خودتان حساب کنید.
.............در اصل توسط فارنهايت پست شده استاگر شما پستی از بنده پیدا کردید که من گفتم سیگنال بنده تاثیر نداره من اسمم را عوض می کنم و به شما هم یک جایزه میدهم ...به لطف خدا و شما دوستان هرموقع در هر سهمی سیگنال دادم صف خرید شده.
در اصل توسط فارنهايت پست شده استهیچ سهم بنده به کسی ضرر نداده و نخواهد داد و این به اثبات رسیده..
تنها تاپیکی هست که سیگنال کوتاه مدت میده....7 تا 45 روز فراموش نشود.......در اصل توسط فارنهايت پست شده استميهن و خپارس چاره ايي جز صف خريد شدن ندارند
...........در اصل توسط فارنهايت پست شده استخپارس تا 147 مشكل و مقاومتي ندارد
ميهن ما فروشي نيست...تا 230 تكنيكال مقاومتي ندارد.
شدوص ما تا 1650 مقاومتي ندارد...افزايش سرمايه 300 درصدي كه 100 درصد آن از محل آورده هست در راه است...فروشي نيست
.........در اصل توسط فارنهايت پست شده استدوستان ميهن بايد صف خريد شود
مفت مفت.....................
.......در اصل توسط فارنهايت پست شده استميهن بايد صف خريد شود...كف كف و مفت مفت هست
......در اصل توسط فارنهايت پست شده استجلسه دكتر ظريف
سهامتاپيك ما هيچ ارتباطي به اين مسائل نداره مثبت منفي جلسه توفير نميكنه ..سهام ما رشد مي كنند
....در اصل توسط فارنهايت پست شده است
بخريد اين ميهن نا معصب را......
.....در اصل توسط فارنهايت پست شده استدوستان امروز فارنهايت و دوستانش ميهن و شدوص خريداري خواهد كرد.
مي خريم به نام فرهاد
....در اصل توسط فارنهايت پست شده استبابا شدوص و ميهن محكوم به صعودند
شدوص 1800
ميهن 240
در اصل توسط فارنهايت پست شده استسهمي كه محكوم به صعود باشه هيچ چيز حاليش نخواهد بود ....
نظر

نظر