توهمات h00mi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • h00mi
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 504

پاسخ : توهمات h00mi

خرید "پاسا"...
    بیش از "یک میلیارد و چهارصد میلیون تومان" تا این لحظه معامله شده است...
    نقدینگی خوبی وارد سهم شده...
    فرصت خرید می باشد...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
    هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• h00mi
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 504

خوب اولین "شوک مثبتی" که در گروه لاستیک منتظرش بودم اتفاق افتاد...
      "پکویر" برای "تعدیل مثبت" متوقف شد...
      خوب دیروز در "پاسا" شاهد بی سابقه ترین "حجم ریالی معاملات" در این "یک سال اخیر" بودیم...
      به زودی پستی در مورد معاملات دیروز "پاسا" که بیش از "1%" شرکت معامله شد خواهم گذاشت...
      برنامه کاری امروز خریدِ "پاسا" است...

نظر

• h00mi
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 504

توقف نماد معاملاتي شركت كوير تاير در نماد پكوير1: كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت كوير تاير (پكوير1)، به دليل تغيير با اهميت عملكرد واقعي سال مالي 1392 نسبت به آخرين پيش بيني ارائه شده، متوقف گرديد. مديريت بازار فرابورس ايران
        ساعت : 2013/12/29-09:23:57

"پاسا" هم تا قبل بهمن ماه و گزارش 9ماه اش برای "تعدیل مثبتِ سنگین" متوقف خواهد شد...

نظر

• 151678
          عضو عادی
          • May 2013
          • 112

هومي جان نيستي
          پاسا خريديم..................

نظر

• h00mi
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 504

درود...
            از آخرین پست این حقیر در تالارهای بورسی بیش از یک هفته گذشته است..
            قرار هم نبود تا بهمن ماه بنویسم..
            ولی اتفاقاتی که در این مدت افتاد بنده را به نوعی مجاب کرد که بنویسم...
            اول از خودم شروع کنم..
            غیبت چند روزه ی این حقیر باعث شد که ایمیل ها و پیغام های خصوصی و اس ام اس هایی به دستم برسد که در نوع خودش برای خودم هم جالب بود...
            جالب ترین مطلبی که خواندم خبر مربوط به دستگیری خودم بود که علت آن هم همکاری با یکی از نزدیکان بابک زنجانی ذکر کرده بودند...(!)
            بعضی ها هم گفتند سهم های خودش را به ملت انداخته است و رفته است سواحل آنتالیا...(!)
            بگذریم...
            برویم سراغ بازار امروز..
            بازار امروز بیان گر حقایق جامعه ما بود...
            به یک مورد اشاره می کنم..
            باید قبول کنیم که در جایی زندگی می کنیم که مردمانش "عاشق" هستند...
            ولی عاشقِ چی؟
            عاشقِ "صف" ...
            بورس را نمی گویم ...
            به صورت کلی می گویم..
            فکر می کنند هر کجا صف کشیدند حتما جای خوبی است...
            حالا فرقی نمی کند صف نانوایی باشد یا صف نذری باشد یا صف تماشای اعدا... یا صف های خرید و فروشی که در بورس وجود دارد و اگر از 70% افرادی که در صف های خرید وفروش بورس هستند بپرسید برای چه در صف هستید؟ می گویند: خوب صفِ دیگه... حتما خبریه!
            از نظر این دوستان
            حتما در صف خرید "شاوان" 4300 تومانی هم خبری بوده !
            حتما در صف فروش تاپیکو 350 تومانی در زمان "جنگ سوریه" هم خبری بوده !
            راحت به شما دوستان بگویم اگر از 70% کسانی که امروز در صف های فروش بودند بپرسید برای چه در صف فروش بودید؟ می گویند: خوب همه فروختند یا در صف بودند ما هم رفتیم تو صف!
            کار ندارند قیمت پایانی سهم چند است و این سهم ها را در منفی 4-5 % "چند روز" آینده" دارند می فروشند! به نوعی پیش فروش کردند!
            اصلا کار ندارند سهم پی بر ای تحلیلی زیر 5 دارد و دی پی اس بالا ...
            می فروشد چون بقیه می فروشند...!
            حالا اگه عادل فردوسی پور بود در جواب این دوستان می گفت: اجازه دارم قانع نشم؟
            برویم سراغ گروه "لاستیک" که می دانم دوستان در مورد "پاسا" و "پکویر" سوالات زیادی دارند...
            در تاریخ 8دی ماه یعنی 2هفته ی پیش سهم "پکویر" به علت "تعدیل مثبت" بسته شد...
            پیام ناظر:
            كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت كوير تاير (پكوير1)، به دليل تغيير با اهميت عملكرد واقعي سال مالي 1392 نسبت به آخرين پيش بيني ارائه شده، متوقف گرديد. مديريت بازار فرابورس ايران
            یک سوال دارم از مسئولین..
            خواندن و بررسی گزارش "پکویر" واقعا 2هفته زمان می برد که آن را روی کدال نمی گذارید؟
            یا حتما باید "گزارش" و "تعدیل مثبتِ پکویر" روی کدال بیاد تا دوستان متوجه بشوند که "پاسا" برای امسال در بدبینانه ترین حالت ممکن سودش زیر 500 تومان نیست و طبق محاسبات بنده بیش از 600 تومان است...
            حدس زدن این که پاسا حداقل 80% تعدیل مثبت دارد خیلی سخت است؟
            دوستانی که در صف فروش "پاسا" هستند می دانند این سهم پی بر ای تحلیلی زیر 5 دارد؟
            می دانند وقتی این سهم تعدیل مثبتش که کمتر از 2هفته دیگه روی کدال میاد(گزارش 9ماهه) آن وقت با توجه به کوچک بودن سهم و شناوری ناچیز آن ممکن است این سهم به سرنوشت "شپمچا" دچار شود؟
            "پاسا" 80 میلیون سهم بیشتر ندارد که 20 میلیون آن هم هنوز ثبت نشده...
            در واقع سهمی با این "تعداد سهم" اگر خبر تعدیل مثبت و یا افزایش سرمایه 270% آن بیاد به نظرتان پی بر ای چند می گیرد؟
            خبر افزایش سرمایه به کنار که در گزارشش در کدال آمده..
            همین کوچک بودن سهم و شناوری پایین سهم پی بر ای 10 را برای سهم می طلبد...
            به نظرتان "پاسا" با سود 500-600 تومانی امسال.. بازار به این سهم چه پی بر ای را می دهد؟
            به زودی منتظر دومینوی "پاسا" و "پکویر" باشید...

نظر

• h00mi
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 504

در اصل توسط mahfard پست شده است View Post
              سلام عليكم
              ارادتمند
              برادر در مورد تكنيكال پاسا هم توضيح بديد ممنون ميشم
              و اينكه در عرض تقريبن يك سال قيمت سهم پنج برابر شده، پتانسيل رشد بيشترش چيه و اينكه چه اتفاقي باعث شده كه سود دهيش در اين حد بالا بره!
              ممنونم از لطفتون
              هدف از پست قبلی بنده چه بوده خدا داند...
              برای دلِ خودم که ننوشتم..
              دوست عزیز..
              شما مطالب رو درست نمی خوانید که این مدلی سوال می پرسید...
              یک سوال دارم از شما؟
              اگر "پاسا" امسال 500-600 تومان "ای پی اس" آن باشد و بدانید تعداد سهام کل شرکت "80 میلیون سهم" است و "20 میلیون سهم" آن هنوز ثبت نشده و شناوری آن در حد 1میلیون سهم هم نباشد حداقل پی بر ای که به سهم می دهید چه عددی است؟
              سری به این دو لینک زیر بزنید...(تحلیل بنیادی)

نوشته همکار گرامی جناب "فرزاد علیزاده" هم بخوانید...
              در اصل توسط alizadeh.f پست شده است
              1392/10/14......
              چند نكته درباره پاسا: ايران‌ياساتايرورابر

اين نكته ها نشان خواهد داد كه پاسا چه بنياد جالبي دارد.

1- ظرفيت توليد سالانه (12 ماهه) پاسا طبق گزارشات 42% رشد داشته است. تاكيد ميكنم ظرفيت توليدي و نه فروش.

ظرفيت شركت( اسمي):
              فرآورده ها 1،290،000 كيلوگرم
              تاير و تيوپ 10،830،000 كيلوگرم

و اما:
              سال 91

شركت در سال 91 برآورد توليد 355،084 كيلوگرم فرآورده ديده بود. به عبارتي تنها 27% ظرفيت !!
              شركت در سال 91 برآورد توليد 13،049،353 كيلوگرم تاير و تپوپ ديده بود. به عبارتي حدود 120% ظرفيت.

سال 92
              شركت در سال 92 برآورد توليد 946،890 كيلوگرم فرآورده ديده بود. به عبارتي 73% ظرفيت .
              شركت در سال 92 برآورد توليد 15،044،403 كيلوگرم تاير و تپوپ ديده بود. به عبارتي حدود 150% ظرفيت.

نتيجه گيري شماره 1:
              شركت ظرفيت توليدي در فرآورده را از 27% به 73% ظرفيت اسمي ارتقا داده است.
              شركت ظرفيت توليدي در تاير و تيوپ را از 120% به 150% ظرفيت اسمي ارتقا داده است.
              به عبارت ساده تر در قسمت اول از ظرفيت بلااستفاده استفاده كرده كه البته هنوز قابل ارتقاست. در قسمت دوم با تغذيه مناسب خطوط، توليد را 30% اتقاء داده.

در نتيجه مجموع ظرفيت توليدي شركت در سال 92 نسبت به سال 91، 42% ارتقا يافته است. اين فوقالعاده است . استفاده از ظرفيت بلااستفاده و نه طرح توسعه.
              اين 42% ارتقا توليد ميتواند سود امسال را متحول كند.

2- شركت تنها با 54% فروش 71% سود را پوشش داده است.
              به عبارتي با فرض تداوم همين وضعيت سود علي الحساب 400. هنوز تمام نشده...
              شركت در سال قبل با 42% ظرفيت پايين تر 286.4 تومان پوشش داده و امسال 275 اعلام كرده.حتي با لحاظ افزايش سرمايه سود امسال زير 500 نميتواند باشد.
              در سال 91 در 6 ماهه با متوسط 50% توليد و فروش تنها 31% را پوشش داده و امسال در 6 ماهه با همان توليد و فروش 71% پس...!!

3- شركت در سال 91 و با 42% ظرفيت كمتر از سال 92 به حاشيه سود 35% رسيده و امسال 12 ماهه 92 را با افزايش 42% ظرفيت توليد 25% اعلام كرده..!!
              !!!
              42% ظرفيت را اضافه كرده و حاشيه سود را 10% كاهش داده.
              عجب گزارشي.........!!

4- شركت فروش 12 ماهه را در بودجه 3 ماهه 92، 1،948،133 اعلام كرده و در بودجه 6 ماهه 1،722،251 !!!
              به عبارتي حدود 226،000 ميليون رال كاهش داده كه اگر حاشيه سود 35% قائل شويم ميشود 79،100 ميليون ريال يا به عبارتي 988 ريال به ازاي هر سهم...

و....................

5- طبق گزارش هيات مديره و صورت سود و زيان پيشبيني شده شركت قصد افزيش سرمايه از 80 به 300 ميليارد ريال را دارد.
              به عبارتي افزايش سرمايه 375 درصدي.

در متن گزرش هيات مديره سال 91 و درصفحه 55 به موضوع زير اشاره شده:
              پيشنهاد افزايش سرمايه از 80 ميليارد ريال به 200 ميليارد ريال از محل سود انباشته و مطالبات حال شده.
              كه البته اين افزايش سرمايه از 200 به 300 ارتقا يافته است.(طبق گزارشات 6 ماهه 92)
              يكي از دلايل و طرح توجيهي افزايش سرمايه، قطعا" افزايش مجدد ظرفيت توليد است.....

6- شركت سهامدار عمده اي همانند صندوق بازنشستگي و تاپيكو دارد.

7- كل تعداد سهام شركت 80 ميليون سهم است. به عبارتي شناوري بسيار پايين و بي دردسر.....
              هيچ كدام از حقوقي ها به دليل تعداد سهام پايين عرضه كننده نخواهند بود.

و................................

در پايان توصيه ميكنم حتما" گزارش هيات مديره سال 91 را مطالعه و سپس اقدام كنيد.
              توصيه بنده توصيه به بررسي است و نه خريد و فروش.
              پي بر اي بازار چند است!! چه نمادهايي به چه پي بر اي معامله ميشوند...!!!
              به اعتقاد من پي بر اي كنوني پاسا 5 است.
              البته احتمال اينكه سود فراتر از 500 هم شود وجود دارد. گزارش بسيار فرماليته ارائه شده.
              با افزايش توليدات صنعتي اين نماد ها بيش از پيش رونق خواهند داشت.....
              اما در مورد تکنیکال سهم ... بنده یک مثالی برای شما می زنم که بدانید چرا بنده در مورد این سهم و کلا سهم های کوچک در آستانه ی انفجار سود از تکنیکال صحبتی نمی کنم...
              می خواهم وضیعت یک سهم از گروه دارو که وضیعت مشابه "پاسا" داشت را بررسی کنم...
              برویم سراغ سهم داروسازی دزهراوی با نماد "دزهراوی"...
              این سهم از لحاظ تعداد سهم و شناوری سهم شباهت جالبی به "پاسا" دارد... کل تعداد سهام شرکت "80 میلیون" است و شناوریش "10%" ... شباهت های دیگری هم دارد...
              در تاریخ
              92/7/28
              آخرین روز کاری خود را قبل "تعدیل سود" سپری کرد و قیمت پایانی هم منفی بست...
              در بازه ی
              92/5/2
              تا
              92/7/28
              این سهم در رنج 2300 تا 2700 نوسان می کرد و در تاریخ
              92/7/29
              پیام ناظر مبنی بر توقف سهم به علت "تعدیلِ سود" آمد...
              بعد سود خود را از 386 تومان به 618 تومان افزایش داد... (618 تومان جالبه همین حدودا از "پاسا" انتظار سود دارم) ...
              الان این سهم مدت هاست در صف خرید قفل است و تا 6000 تومان هم جای رشد دارد...(بدون عرضه تا همین جا خواهد رفت)
              کجای تکنیکال سهم نشان می داد این سهم به همچین سرنوشتی دچار می شود؟ و اگر نشان می داد چرا روزِ آخر قبل تعدیل سهم خریدار نداشت؟ در بورس ایران چیزی به اسم "فقر تحلیل" هست که این روزها ... بگذریم... چیزی نگویم بهتر است...
              پس اگر بهمن ماه(کمتر از دو هفته دیگر) یک روز از خواب بیدار شدید و پیام ناظر مبنی بر توقف سهم را دیدید... به هیچ وجه تعجب نکنید...

نظر

• h00mi
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 504

"پکویر" هفته پیش برای "تعدیل مثبت" بست...
                "پکرمان" هم الان برای "تعدیل مثبت" متوقف شد...
                "پاسا" رو دریابید...

نظر

• h00mi
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 504

توقف نماد معاملاتي پكرمان: به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت گروه صنعتي بارز با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم، متوقف شد. مديريت بازار
                  ساعت : 2014/01/14-09:07:57

نظر

• h00mi
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 504

رییس اتحادیه لاستیک و روغن موتور و فیلتر:
                    احتمال افزایش قیمت لاستیک خودرو در هفته‌های آتی
                    پرشین خودرو: رییس اتحادیه لاستیک و روغن موتور و فیلتر عنوان کرد: در حال حاضر بخش قابل توجهی از بازار لاستیک خودرو از طریق واردات این محصول تامین می‌شود و تنها 40درصد سهم بازار لاستیک در اختیار تولیدات داخلی است.

منبع : http://www.persiankhodro.com/show_ne...A2%D8%AA%DB%8C

نظر

• h00mi
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 504

سرزده بورسی:
                      رشد چراغ خاموش لاستیکی ها و حضور حقیقی ها
                      در نیمه دوم سال 91 همزمان با تشدید بحران ارزی در کشور یکی از محصولاتی که با شیب بسیار بالایی افزایش قیمت را تجربه نمود محصولات لاستیک و پلاستیک بود که این موضوع افزایش قابل توجه درآمد تولیدکنندگان این محصول که نام بزرگان آن در تابلوی بورس اوراق بهادرا نیز دیده می شد را موجب گشت.
                      در نیمه دوم سال 91 همزمان با تشدید بحران ارزی در کشور یکی از محصولاتی که با شیب بسیار بالایی افزایش قیمت را تجربه نمود محصولات لاستیک و پلاستیک بود که این موضوع افزایش قابل توجه درآمد تولیدکنندگان این محصول که نام بزرگان آن در تابلوی بورس اوراق بهادرا نیز دیده می شد را موجب گشت.
                      به گزارش بورس نیوز، از آنجا که بخشی از نیاز کشور به محصولاتی همچون تایر اتومبیل بصورت وارداتی نیز تأمین می شد با گران شدن نرخ ارزهای معتبر به تبع محصولات وارداتی این گروه نیز با رشد قیمت مواجه شد این عامل نیز در تشدید توجه مصرف کنندگان به محصولات تولید داخل و رونق بیشتر کسب و کار تولید کنندگان داخلی بسیار مؤثر بود.
                      گفتنی است عواملی که به آن اشاره شد باعث شد که میانگین بازدهی این گروه در سال 91 به 80 درصد برسد که با توجه به روال سابق این گروه و حتی میانگین بازار رقم بسیار خوبی محسوب می شد. خاطر نشان می شود که اکثر نمادهای این گروه در مدت مذکور با تعدیل پیش بینی سود مواجه بودند.
                      اما هرچه از سال 92می گذرد علی رغم اینکه بسیاری از بزرگان بورسی توانسته بودند نظر فعالان بازار سرمایه را به خود جلب کنند این گروه چرغ خاموش حرکت کرد و میانگین بازدهی این گروه در سال جاری و تا این مقطع به عدد 243 درصد رسیده که هم نسبت به بازدهی سال گذشته و هم نسبت به میانگین بازدهی کل بازار که در حال حاضر رقمی بیش از 200 درصد می باشد عملکرد بسیار خوبی محسوب می شود. خاطر نشان می شود شرکت های فعال در زمینه تولید تایر نیز به میانگین بازدهی 289 درصدی دست یافته اند.
                      به گزارش بورس نیوز، به لحاظ حجم معاملاتی نیز این گروه در مقایسه با سال گذشته از روند بهتری برخوردار است به نحوی که در 15نماد گروه لاستیک و پلاستیک در سال جاری 722 میلیون سهم مورد معامله قرار گرفته در حالی که این رقم برای مدت مشابه سال گذشته 256 میلیون سهم گزارش شد. اما در مجموع با مقایسه با حجم کل معاملات بورسی این ارقام چندان قابل توجه نیست. بنابراین انتظار می رود که رتبه نقدشوندگی در این گروه چندان مطلوب نباشد و آمار نشان می دهد که بهترین رتبه نقدشوندگی در این گروه 97 است. همچنین باید توجه داشت ارزش کل بازار این گروه نیز حتی از نیم درصد کمتر است.
                      نگاهی به ترکیب خریداران این گروه نیز قابل توجه است چنانکه تنها 14درصد از خریدها در این گروه توسط حقوقی ها انجام شده و به تبع حجم عمده ای از معاملات در گروه مذکور به دست حقیقی ها صورت گرفته است. شاید بتوان گفت نوسانگیرها توجه ویژه ای به این گروه داشته اند.
                      در پایان گفتنی است با نگاهی به گزارش های دوره ای شرکت ها این گروه می توان گفت اکثر آنها توانسته اند به پیش بینی های خود کما بیش دست یابند و از این زاویه نگرانی عمده ای متوجه آنها نیست. بخصوص در طبقه تولید تایر اتومبیل شرایط بسیار بهترگزارش می شود. ولی در طبقه محصولات پلاستیکی که عمدتاً تولیدکننده قطعات اتومبیل می باشند و با خودرو سازان درگیر می باشند شرایط چندان مساعد نیست. نکته جالب توجه اینکه در حالی که در برخی از نمادهای این گروه نرخ افزایش درآمد بسیار بیشتر از نرخ رشد تولید بوده و این نشان می دهد افزایش قیمت ها باعث رشد حاشیه سود آنها شده است
                      مشکلی که متوجه این گروه می تواند باشد افزایش هزینه ها تامین مواد اولیه می باشد که در سال جاری بیشتر نمایان است چراکه در سال گذشته بطور قطع متوسط هزینه های تولید از سال جاری به خاطر مسایل ارزی بیشتر بوده است. ولی در مجوع باید گفت شرایط در این گروه بخصوص لاستیکی ها آرام و روبه پیشرفت است.

نظر

• h00mi
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 504

توصیه به دوستان گرامی...
                        سهم های شاخص ساز و بزرگ خودتان را با "پاسا" عوض کنید...
                        به نظرم وضیعت خوبی ندارند سهم های شاخص ساز...
                        "پاسا" هم چند روزی بیشتر مهمان "tse" نیست و به زودی برای "تعدیل مثبت" متوقف خواهد شد...

نظر

• h00mi
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 504

جالبه صف فروش "پلاسک" زيان ده برداشته شده اما هنوز صف فروش کذايي "پاسا" با حجم "36 هزار" مونده...
                          بزودي صف فروش "پاسا" هم بلعيده مي شود...

نظر

• h00mi
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 504

از عجایب بورس ما هم این است که "پتایر" در حال صف خرید شدن است اما هنوز صف فروش کذایی "پاسا" مانده است...

نظر

• h00mi
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 504

نگاهی به خرید های حقوقی خوشنام بالای 1% "پاسا" به نام "شرکت بازرگانی مدبران اقتصاد-سهامی خاص" ....
                              این حقوقی خوشنام به جز "پاسا" مالک 29% "پتروشیمی شیراز" هم هست با آن همه طرح توسعه...
                              پس دید این حقوقی خوشنام که در این چند سال از لحاظ سودسازی غوغا کرده "بلند مدت" است و پولش را دور نمی ریزد و روی سهم های با طرح توسعه و آینده درخشان سرمایه گذاری می کند...
                              برویم سراغ خرید های "مدبران اقتصاد" در این 3ماه اخیر...
                              8/26
                              72000 سهم
                              2771 تومان
                              8/27
                              10000 سهم
                              2712 تومان
                              8/28
                              16000 سهم
                              2702 تومان
                              8/29
                              3000 سهم
                              2759 تومان
                              9/02
                              10000 سهم
                              2747 تومان
                              9/03
                              10000 سهم
                              2615 تومان
                              9/10
                              6000 سهم
                              2501 تومان
                              9/11
                              9000 سهم
                              2409 تومان
                              9/12
                              30000 سهم
                              2400 تومان
                              9/13
                              114000 سهم
                              2496 تومان
                              9/16
                              16000 سهم
                              2500 تومان
                              9/17
                              50000 سهم
                              2489 تومان
                              10/02
                              75000 سهم
                              2736 تومان
                              10/03
                              28000 سهم
                              2611 تومان
                              پس طی این مدت...
                              447000 سهم خریده
                              که
                              175000 سهم بالای 2700 تومان...
                              طی این مدت فقط خریده و یک برگ سهم هم نفروخته...
                              به ارزندگی سهم و برنامه های شرکت هم آگاهی کامل دارد...
                              اما برویم سراغ برنامه های شرکت که در گزارش "فعالیت هیئت مدیره" مجمع قبل آمده و نکات جالبی دارد تا از ارزندگی های سهم مطلع شوید...
                              در گزارش "فعالیت هیئت مدیره" در قسمت "برنامه های آتی" آمده است که...(به چند مورد اشاره می کنم)
                              1-افزایش تنوع تولیدات شرکت از طریق "توسعه" خطوط تولید...
                              2-ایجاد نیروگاه 25 مگاواتی برق...
                              3-پیش بینی 17000 تن تولید و به همین میزان فروش...
                              4-افزایش "ظرفیت تولید" تایرهای اسکوتری تا سقف 10000 حلقه در روز...
                              5-"افزایش تولید" تیوب اسکوتری تا سقف 11800 حلقه در روز...
                              6-کسب حداقل 25% از بازار منطقه خاورمیانه در زمینه محصولات تولیدی...
                              7-کسب حداقل 80% بازار داخلی منطقه محصولات تولید...
                              8-پیشنهاد افزایش سرمایه از 80 میلیارد ریال به 200 میلیارد ریال از محل سود انباشته و مطالبات حال شده...
                              9-در قسمت "اهم اهداف پیشنهادی" در مورد مراحل افزایش سرمایه آمده است که...
                              فراهم آوردن مقدمات قانونی برای افزایش سرمایه از 60 میلیارد به 80 میلیارد ریال در گام نخست با هدف باقی ماندن در تابلو فرعی بازار اول وافزایش 100% سرمایه در گام دوم با "هدف انتقال به تابلو اصلی بازار اول" سازمان بورس و اوراق بهادر...(مرحله اول از 60 به 80 انجام شد)
                              برویم سراغ گزارش 9ماهه امسال که در مورد افزایش سرمایه نکته جالب دیگری آمده است...
                              در گزارش6ماه و 9ماهه در قسمت "پیش بینی افزایش سرمایه" آمده است که...
                              اقدامات عملیاتی در امر افزایش سرمایه شرکت از 80 به 300 میلیارد ریال در دست اجرا می باشد...(275%)
                              نکته: پس نتیجه می گیریم شرکت مصمم است برای "انتقال به تابلو اصلی بازار اول" تصمیم به افزایش سرمایه 275% گرفته...
                              "پاسا" مالکان خوشنامی دارد که در امر افزایش سرمایه مصمم هستند...
                              بیش از 50% "پاسا" متعلق به "شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشوری" است...
                              و 16% شرکت هم متعلق به "شرکت نفت و گاز و پتروشیمی تامین" یا همان "تاپیکو" است...
                              امیداورم بدانید مالک چه سهمی هستید...
                              و در این قیمت ها فقط و فقط به دید میان مدت فرصت خرید می باشد...

نظر

• h00mi
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 504

در این مدت متاسفانه کم لطفی هایی رو از طرف هم تالاری های عزیز شاهد بودم...(تالارِبورس)
                                متاسفانه توهین های زیادی به این حقیر شد...
                                نمی دانم کسانی که این چنین توهین می کنند خودشان "زن و بچه و خانواده" ندارند؟
                                متاسفانه آداب و رسوم "فحش دادن" هم بلد نبودند و نباید به خانواده و ناموس بنده توهین می شد..
                                که متاسفانه هم تالاری های عزیز از این هم دریغ نکردند...
                                نباید از "خط قرمز" عبور می کردند...
                                ولی...
                                در این مدتی که از عمر تاپیک می گذرد می خواهیم نگاهی داشته باشم به کارنامه تاپیک...
                                یادآوری می کنم تا به امروز تمام نوشته های بنده که بعضی هاشون رو دوستان لطف داشتند و می گفتند "تحلیل" ... مجانی بود.. و به رایگان این اطلاعات در اختیار شما بزرگواران قرار می گرفت...
                                ولی از امروز به بعد این چنین نخواهد بود..
                                خبری از "تحلیل" مفت و مجانی نخواهد بود...
                                سری بزنیم به کارنامه تاپیک در این چند ماه...
                                92/4/22
                                پیشنهاد به خرید "رانفور" در قیمت 1450 شد... در منفی کامل هم معرفی شد...
                                بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... حدود "65%" بازدهی داده است...(بیشترین قیمت سهم 2400 تومان بوده است)
                                در اصل توسط h00mi پست شده است
                                درود...
                                برویم سراغ اولین سهمی که در این تاپیک معرفی می کنم...
                                دوستان می توانند به راحتی این سهم رو شنبه خرید کنند...
                                حتی شاید بتوانید در منفی 4 تابلو هم این سهم رو شکار کنید...
                                سهم مورد نظر "رانفور" می باشد...
                                "رانفور" یا همان "خدمات انفورماتیک"...
                                بدرود...
                                ...............................
                                92/4/23
                                دو سهم "خودرو" و "خبهمن" از گروه "خودرویی" و یک سهم از گروه "سرمایه گذاری" معرفی شد...
                                "خودرو" در قیمت 143 تومان معرفی شد...بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... حدود "182%" ...(بیشترین قیمت سهم 405 تومان بوده است)
                                "خبهمن" در قیمت 167 تومان معرفی شد... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... حدود "105%" ...(بیشترین قیمت سهم 344 تومان بوده است)
                                *از گروه خودرويي هم "خودرو" و "خبهمن" رو در "واچينگ ليستتون" داشته باشيد تا به وقتش اعلام کنم...
                                بنده خودم در اولين فرصت مناسب و هر موقع تشخيص دادم "خبهمن" به تعادل مي رسد درصدي از سبد رو به آن اختصاص خواهم داد...
                                "خودرو" حرکاتش و نوساناتش سريع تر از "خبهمن" است ولي ريسک بالاتري هم دارد بنده به شخصه از اين گروه "خبهمن" رو مي پسندم زيرا بنيادش به نظرم مطلوب است...*
                                و "خبهمن" و "خودرو" هم در کمينشون براي روزهاي آينده باشيد...
                                ...
                                خوب دوستان اميدوارم "خودرو" و "خبهمن" رو همان طور که بامداد امروز عرض کردم در "واچينگ ليست" گذاشته باشيد و شروع به خريد پله اي کنيد...
                                فردا همان مقداري که خبهمن مي خرم "خودرو" هم خواهم خريد...
                                افراد کم ريسک "خودرو" و "خبهمن" و "رانفور" را خريد کنند... ريسک کم و سود معقولي دارند...
                                از گروه سرمایه گذاری هم "وخارزم" معرفی شد...
                                "وخارزم" اون روز قیمتش 180 تومان بود... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز با توجه به تقسیم سود مجمع... حدود "120%" ...(بیشترین قیمت سهم 370 تومان بوده است)
                                اگر مبنای قیمت معرفی سهم را 136 تومان در نظر بگیریم بازدهی حدود "200%" می شود...(با توجه به تقسیم سود مجمع)
                                انشاا... دلیل خرید وحشیانه در خودرو را متوجه شده باشید...
                                باز هم می گویم خودرو به مانند "شبندر" معامله می شود!!!
                                ولی امروز خودم به شخصه به تماشای "خودرو" و لذت بردن از معاملات آن پرداختم!!
                                راستی خریدن "وخارزم" هم حلال است!! ناو سهم کم کم سلامی به 400 تومان می کند!!! اولین بار در 136 تومان معرفی شد...
                                امروز هم 180 تومان اضافه شد...
                                ببینم چه می شود...
                                یا حق...
                                ....
                                فردا برنامه خرید"وخارزم" را دارم...
                                در مورد "وخارزم" بنده حدس می زنم تا قبل از برگزاری مجمع یک حقوقی جدید هم بالای 1% بیاید...
                                ببینم چه می شود...
                                در بازه ی 1ساله انتظار بازدهی حدود 80% از هر دو سهم را دارم...
                                ...........
                                به نظر بنده فردا "وخارزم" اضافه کن...
                                موردی ندارد بنده هم یک سوم خریدهای برنامه امروزم در "وخارزم" انجام نشد و موکول شد به فردا...
                                بنده ار 136 تومان دارم اضاقه میکنم !!
                                انشاا.. طرفا 400 خالی کنم...
                                .......
                                "وخارزم" هم دوستاني که به 100% سود تو يک سال راضي هستند همراه بنده در 180 اضافه کردند انشاا...
                                .........
                                خیلی از دوستان بنده را به خاطر معرفی سهم های "گروه" سرمایه گذاری می شناسند...
                                به دو مورد فعلا اشاره می کنم و میزان بازدهی سپس در ادامه به جزئیات می پردازم...
                                "پردیس" 136 تومانی قبل از افزایش سرمایه... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... حدود "110%" ...
                                "وسپه" 150 تومانی... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز حدود 130% ...
                                خیلی از دوستان بنده را به خاطر پیشنهاد های خریدم در سایت بورسی می شناسند...
                                دوستان رالی های 30-40% و به وقتش در گروه سرمایه گذاری رو با بنده به یاد دارند...
                                پردیس 136 تومانی...
                                خارزم 136 تومانی...
                                وسپه 150 تومانی...
                                یادش بخیر...
                                الان مطالب بنده در سایت بورسی دیلیت شده!!
                                ولی دوستان برای نمونه سری به تاپیک "وسپه" در همین سایت بزنند و مطالب بنده رو مروری کنند خالی از لطف نیست...
                                زیرا دیدم تازه در سایت ها تحلیل هایی در مورد "وسپه" "وخارزم" زده می شود...
                                دوستانی که با بنده آَشنایی قبلی ندارند مطالب بنده رو در تاپیک "وسپه" در همین سایت مرور کنند...
                                با تشکر از همگی...
                                پی نوشت: بعضی از دوستان سوال می پرسند کدام بهتر است برای خرید؟ باید بگویم که در حال حاضر مفت ترین سهم بازار "وخارزم" می باشد زیرا شما به قیمت تابلو نباید نگاه کنید از قیمت تابلو 20 تومان سود مجمع که حدود 20 روز دیگر برگزار می شود را کم کنید و قیمت واقعی خارزم را بدست بیاورید خودتان متوجه می شوید که در حق "وخارزم" چقدر جفا شده!!!
                                ....
                                92/5/6
                                "وتوسم" در قیمت 190 تومان معرفی شد... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... 100% (بیشترین قیمت سهم 380 تومان بوده است)...
                                دوستان بزودی با تحلیل کامل "وتوسم" در خدمت شما خواهم بود...
                                سهمی که تا به امروز 53 تومان به ازای هر سهم سود "شناسایی کرده است"
                                حدود 5 ماه به پایان سال مالیش مانده است و در این 5ماه "فقط وفقط با فروش تدریجی "وبانک" قادر است سود خود را "حداقل 65 تومان برساند"...(به واژه ی حداقل توجه کنید...)
                                واقعا برای بازار متاسفم که این سهم رو زیر 260 تومان می فروشد...
                                سهمی جا مانده از گروه سرمایه گذاری...
                                ......
                                در اين پست به تحليل بنيادي "وتوسم" مي پردازيم...
                                وتوسم مالک سهم هاي زير مي باشد...
                                سرمايه گذاري بانک ملي ايران "وبانک" حدود 196 ميليون سهم... قيمت خريد:295 تومان
                                پتروشيمي خارک "شخارک" حدود 30 ميليون سهم... قيمت خريد:1997 تومان
                                نفت بهران "شبهرن" حدود 28 ميليون سهم... قيمت خريد:488 تومان
                                فولاد مبارکه "فولاد" حدود 122 ميليون سهم... قيمت خريد:261 تومان
                                سرمايه گذاري مسکن "ثمسکن" حدود 262 ميليون سهم... قيمت خريد:193 تومان
                                لابراتورهاي داروئي رازک "درازک" حدود 24 ميليون سهم... قيمت خريد:565 تومان
                                مادر (هلدينگ) صنايع پتروشيمي خليج فارس "فارس" حدود 26 ميليون سهم... قيمت خريد:835 تومان
                                سنگ آهن گلگهر "کگل" حدود 27 ميليون سهم... قيمت خريد:745 تومان
                                تامين مواد اوليه صبانور "کنور" حدود 17 ميليون سهم... قيمت خريد:640 تومان
                                سرمايه گذاري نيرو "ونيرو" حدود 96ميليون سهم... قيمت خريد:165 تومان
                                بانک کارآفرين "وکار" حدود 62 ميليون سهم... قيمت خريد:159 تومان
                                گسترش نفت و گاز پارسيان "پارسان" حدود 14ميليون سهم... قيمت خريد:450 تومان
                                پاکسان "شپاکسا" حدود 7ميليون سهم... قيمت خريد:354 تومان
                                صنعتي بهشر "غبشهر" حدود 2ميليون سهم... قيمت خريد:490 تومان
                                پالايش نفت اصفهان "شپنا" حدود 3ميليون سهم... قيمت خريد:887 تومان
                                و...
                                وتوسم در گزارش 6ماهه خود که به کدال فرستاده است 328 ريال به ازاي هر سهم شناسايي کرده است که نسبت به دوره ي مشايه سال قبل رشد 128% را نشان مي دهد...
                                اما با محاسبه تقسيم سود سهام تحت مالکيت "وتوسم" بعد از گزارش 6ماهه و همچنين فروش سهام تحت مالکيت خود "سودش را به حدود 50 تومان" تا الان افزايش داده است و اين در حالي است که حدود 5 ماه به پايان سال مالي "وتوسم" مانده است...
                                پس در آخر سال مالي انتظار حداقل سود 65 توماني از "وتوسم" را داريم...
                                تقسيم سود 60-70 % از سهم انتظار داريم...
                                که اگر پي بر اي 4 هم به"وتوسم" که مجمع نرفته بدهيم قيمت سهم 260 تومان مي شود...
                                اين در حالي است که قيمت پاياني "وتوسم" در حال حاضر 191 تومان است!!!
                                h00mi
                                ......
                                این چند صفحه اخیر بسیار در مورد "وتوسم" این گنج کشف نشده توضیح دادم...
                                ولی تارگت سهم.. در 45 روز آینده احتمالا 240-260 تومان تاچ می شود...
                                تا مجمع هم انشاا... 320 تومان... ببینم چه می شود...
                                سعی می کنم صبح قبل بازار اگر سهم خاصی مد نظر بود معرفی کنم...
                                ولی فعلا همین "وتوسم" ما رو بس است...
                                .................
                                92/5/9
                                "وپارس" پیشنهاد به خرید شد... قیمت آن روز 270 تومان بود... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... 95%(بیشترین قیمت سهم 525 تومان بوده است)...
                                دوستان برای 4شنبه خرید "وپارس" یا همان بانک پارسیان خیلی حلاله!!!
                                خوش باشید..
                                .....
                                در مورد "وپارس" باید خدمتتان عرض کنم که سهم در بازه ی یک ساله قرار است "حداقل 70%" رشد کند... حالا فکر نکنم خریدش زیر 280 تومان مشکلی داشته باشد...
                                .....
                                92/5/26
                                تاپیکو در قیمت 378 تومان معرفی شد... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... حدود 80% (با در نظر گرفتن تقسیم سود مجمع-بیشترین قیمت سهم 624 تومان)
                                در مورد "تاپیکو "خواستم به ارزندگیش و" دوره جدید پیش رو" اشاره ای کنم...
                                گفتم یادی هم از سهراب سپهری کنم...
                                "چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید"
                                دوران جدیدی برای تاپیکو آغاز شده است...
                                بازار هم زین پس جور دیگری به "تاپیکو" نگاه خواهد کرد...
                                ..................................
                                92/6/16
                                در یکی از منفی ترین روزهای بورس تعدادی سهم به دید میان مدت به دوستان معرفی شد...
                                1-"وگردش" در قیمت 113 تومان معرفی شد... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... حدود 100% (ییشترین قیمت سهم 223 تومان بوده است)
                                2-"دی" در همان روز "بانک دی" هم در 110 تومان معرفی شد... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... حدود 140% (بیشترین قیمت سهم 269 تومان بوده است)
                                3-"ثباغ" در 240 تومان معرفی شد... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... حدود 120% ...(بیشترین قیمت سهم 530 تومان بوده است)
                                4- "توریل" در 299 تومان معرفی شد... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... حدود 267% بوده است(بیشترین قیمت سهم 1104 تومان بوده است...)
                                5-"وصندوق" هم در قیمت 511 تومان معرفی شد... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... حدود 73% بوده است...(بیشرین قیمت سهم 891 تومان بوده است)
                                6-"شپاس" هم در قیمت 2200 تومان معرفی شد... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا امروز... حدود 67% بوده است.. (بیشترین قیمت سهم 3700 تومان بوده است)
                                به "وگردش" و "دی" و "شپاس" و "تاپیکو" و "وصندوق" و "توریل" و"ثباغ" و... فکر کنید...
                                پی نوشت 1: البته نه برای فردا... کلا برای میان مدت بررسیشان خالی از لطف نیست...
                                پی نوشت 2: بنده هیچ کدام از نماد های بالا را ندارم...
                                پی نوشت 3:این چند تا نماد رو همین طوری گفتم... نماد های ارزنده دیگری هم وجود دارد...
                                پی نوشت 4: بعضی "بنیادی" و بعضی "تکنیکالی" معرفی شده اند...
                                ..................
                                دوستان اميدوارم ليستي که ديروز خدمت دوستان ارائه کردم رو ازش استفاده کافي برده باشيد...
                                تقريبا همگي صف خريد شدند...
                                .........
                                92/6/18
                                به علت این که لیست قبلی که دو روز پیش خدمت دوستان در یکی از منفی ترین روزهای بورس ارائه دادم... فرداش همگی صف خرید شدند .. دوستان تقاضا کردند لیستی جدید را آماده کنم و برای خرید در تاپیک بگذارم.. که به درخواست دوستان احترام گذاشتم و لیستی جدید در تاپیک گذاشتم... سهم های زیر در این لیست قرار داشتند...
                                1-"وبوعلی" در قیمت 140 تومان معرفی شد... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... حدود 124%... (بیشترین قیمت سهم 314 تومان بوده است)
                                2-"وصنعت" در 242 تومان معرفی شد... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... حدود 48% ...(یشترین قیمت سهم 359 تومان بوده است)
                                3-"پسهند" در قیمت 741 تومان معرفی شد... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... حدود 114 % ...(بیشترین قیمت سهم 1592 تومان بوده است)
                                4-"فارس" در قیمت 892 تومان معرفی شد... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... حدود 105% ...(بیشترین قیمت سهم 1840 تومان بوده است)
                                5-"فایرا" در قیمت 721 تومان معرفی شد... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... حدود 30% ...(بیشترین قیمت سهم 932 تومان بوده است)
                                6-"خعتبار" در قیمت 127 تومان معرفی شد... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... حدود 110% ...(بیشترین قیمت سهم 267 تومان بوده است)
                                7-"وملت" در قیمت 67 تومان معرفی شد... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز ... حدود 100% ... (بیشترین قیمت سهم 132 تومان بوده است)
                                8-"شدوص" در قیمت 1006 تومان معرفی شد... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... حدود 60% ... (بیشترین قیمت سهم 1630 تومان بوده است)(تنها فرقی که شدوص با بقیه سهام در لیست داشت این بود که سهم در مدت کمتر از یک ماه این بازدهی رو داد و سهم توسط خودمان جمع آوری شده بود و هدایت شد...)
                                چون ليستي که ديروز عرض کردم متاسفانه امروز همگي صف شدند دوستان از بنده در خصوصي درخواست کردند که يک ليست ديگر هم براي کساني که جا مانده اند و نخريدند ارائه کنم...
                                ....
                                سهم هاي زير هم چند روزي زير نظر بگيريد...
                                "وبوعلي"
                                "وصنعت"
                                "پسهند"
                                "فارس"
                                "فايرا"
                                "خعتبار"
                                "وملت"
                                "شدوص"
                                پي نوشت 1: البته نه براي فردا... کلا براي ميان مدت بررسيشان خالي از لطف نيست...(يعني لزوما ارائه اين ليست به اين معني نيست که فردا بايد خريد کنيد ... بنده مي گويم فقط روند اين سهم ها رو زير نظر بگيريد...؟)
                                پي نوشت 2: بنده هيچ کدام از نماد هاي بالا را ندارم...
                                پي نوشت 3:اين چند تا نماد رو همين طوري گفتم... نماد هاي ارزنده ديگري هم وجود دارد...
                                پي نوشت 4: بعضي "بنيادي" و بعضي "تکنيکالي" معرفي شده اند...
                                ....................
                                دو روز پيش ليستي خدمت دوستان ارائه کردم که متاسفانه همگي ديروز "صف خريد" شدند و بعضي از دوستان درخواست ليست جديد کردند که اين ليست رو ديشب خدمت دوستان تهيه کردم..
                                خوب از بين سهم هايي که ديشب خدمت دوستان عرض کردم...
                                "وبوعلي"
                                "پسهند"
                                "وملت"
                                "شدوص"
                                صف خريد شدند و صف خود را تا پايان حفظ کردند...
                                باز جاي شکرش باقي است که همه صف نشدند!
                                خودم امروز معاملات "شدوص" رو بيشتر از همه پسنديدم...
                                "شدوص" دارد قوي ظاهر مي شود...
                                .............
                                یک نکته در مورد "شدوص" ...
                                همان طور که دیروز خدمت دوستان عرض کردم فقط باید منتظر "حجم مبنا" باشیم از طرف حقوقی (احتمالا "وتوسم") عرضه کننده باشد...
                                بازی این سهم حالا حالا ها ادامه دارد...
                                سهم خاصی در دست "افراد معمولی" نمانده است...
                                تقریبا "عرضه کننده" خاصی وجود ندارد...
                                ....................
                                الان تحرکات حقوقی ها رو نگاهی کردم...
                                در "شدوص" اگر دوستان خاطرشان باشد دیروز عرض کردم که سهمی در بازار نمانده است و اگر هم عرضه ای رخ دهد فقط باید امیدمان به "وتوسم" باشد تا به اندازه ی "حجم مبنا" عرضه کند...
                                الان "وتوسم" در نقش "حجم مبنا پر کن" شده ...
                                ..............
                                92/6/24
                                "ولیز" در قیمت 221 تومان پیشنهاد به خرید شد... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... حدود 40%...(با اعمال افزایش سرمایه-بیشترین قیمت 294 تومان)
                                خرید "ولیز" ...
                                هدف کوتاه مدت 270 تومان...
                                درجا زدن های ولیز در کوتاه مدت و تهمت های دوستان به بنده و جواب بنده به دوستان...
                                ببین چه خبر شده این جا...
                                پست های دیروز و 2روز پیش بنده را بخوانید...
                                بنده در این 2 روز بعد از ظهر در تاپیک ننوشتم ...(امروز هم همین طور)
                                الان هم اتفاقی نیفتاده که...
                                باید الان خوشحال باشید که می توانید همچین سهمی را در این قیمت ها و در منفی خرید کنید..
                                بنده که دیروز خدمت دوستان عرض کردم تا زمانی که "ولیز" باز است قبل از مجمع یعنی 4شنبه و شنبه هم خرید خواهم کرد ...
                                کار به مثبت و منفی سهم ندارم... خرید خواهم کرد...
                                وقتی در بورس سهامدارانی داریم از داشتن سهمی با پی بر ای 4 و دی پی اس 80% و افزایش سرمایه "با 2تا منفی می ترستد" بنده چه بگویم دیگر...
                                وقتی "شدوص" از 1000 شد 1300 مگر بنده از شما دوستان پولی تقاضا کردم؟
                                وقتی "وخارزم" از 136 شد 220 مگر بنده از شما دوستان پولی تقاضا کردم؟
                                وقتی "وسپه" از 150 شد 240 مگر بنده از شما دوستان پولی تقاضا کردم؟
                                وقتی "پردیس" از 140 شد 200 مگر بنده از شما دوستان پولی تقاضا کردم؟
                                وقتی "وایران" قبل مجمع معرفی شد 29 تومان تقسیم کرد و بعد مجمع شد 160 تومان مگر بنده از شما دوستان پولی تقاضا کردم؟
                                وقتی "فارس" از 800 شد 1000 در این یکی دو هفته مگر بنده از شما دوستان پولی تقاضا کردم؟
                                و ... که وقت نیست به آن ها اشاره کنم...
                                برنامه کاری بنده در 4شنبه و شنبه هم "خرید ولیز" است... کاری به مثبت و منفیش هم ندارم...
                                .................................
                                92/7/1
                                "سهگمت" در قیمت 616 تومان پیشنهاد به خرید شد... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... حدود 53%... (بیشترین قیمت سهم 948 تومان بوده است)
                                خرید "سهگمت" ...
                                .....
                                برنامه کاری امروز...
                                خرید "سهگمت" ...
                                ......
                                در مورد "سهگمت" هم عرض کنم که حد ضرر 600 تومان... و هدف 900 تومان...
                                .....
                                "سهگمت" به نظرم فرصت خريد است...
                                حد ضرر 650 تومان...
                                هدف اول 750 تومان...
                                اگر ابن بار رد کرد تا 900 تومان راهي نيست...
                                ..............................................
                                92/7/17
                                پیشنهاد به خرید "پردیس" (سرمایه گذاری پردیس) در قیمت 164 تومان شد... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... حدود 72%...(بیشترین قیمت سهم 283 تومان بوده است)
                                خرید سرمایه گذاری "پردیس" ...
                                خرید در این قیمت ها هیچ گونه ریسکی ندارد...
                                و با توجه به ماهیت سرمایه گذاریش "تک سهمی" هم روش در این قیمت جایز است...
                                .....
                                سرمایه گذاری "پردیس" ...
                                با این سهم هستیم... قیمت زیر 200 تومان برای این سهم "جوک" است...
                                آنقدر این سهم مفت بود که به دوستان اعلام کردم در این قیمت ها با "خیال راحت" تک سهم هم می توانید شوید...
                                همچنان مفت...
                                وقتی هفته دیگر گزارش 9ماهه شرکت روی کدال قرار گرفت تازه یک عده می فهمند این سهم چه بوده ...
                                .........
                                بحث همیشگی ناوِ پردیس و تیکه های دوستان به بنده که این سهم حباب است و جواب بنده به دوستان...
                                بنده قبلا هم عرض کردم که به "ناو" سهم "هيچ گونه" اعتقادي ندارم...
                                واژه "ناو" بيشتر براي مصاحبه "مديران شرکت هاي سرمايه گذاري" خوب است...
                                "ناو" سهم "هيچ گونه تاثيري" در روند سهام مرتبط ندارد...
                                مثالي مي زنم... شما "ناو" سهم "ومعادن" را حساب کنيد... "ناو" سهم "خگستر" را حساب کنيد... به نظرتان "بازار" نمي داند فاصله اين ها با "ناو" سهم فاصله ي "چشم گيري" است؟ پس چرا نزديک "ناو" معامله نمي شوند؟
                                "ناو" سهم براي ما سهامداران "اپسيلوني" ارزش ندارد و به درد ما نمي خورد ... "ناو" سهم براي "مصاحبه هاي خيالي مديران شرکت هاي سرمايه گذاري" خوب است فقط...
                                براي ما "سهامداران" فقط "سود" شرکت مهم است... (اي پي اس) و ميزان "درصد" تقسيم سود...(دي پي اس)
                                "پرديس" را بنده اولين بار در تاريخ 92/03/05 معرفي کردم... اولين سهمي هم بود که معرفي کرده بودم.. آن زمان قيمت سهم 130 تومان بود... دوستان آن زمان هم مي گفتند که ناو اين سهم 120-130 تومان است و حباب است! خلاصه تا 200 تومان هم رشد کرد آن موقع... الان که نزديک مجمع است... و حداقل سود تفسيمي شرکت براي مجمع "بهمن ماه" 30 تومان است... پس اگر فرض کنيم الان پرديس 170 تومان قيمتش است... قيمت "واقعي" سهم 140 تومان مي شود... به نظرتان اين سهم 140 تومان نمي ارزد؟ اين قيمت برايش "جوک" است...
                                ............
                                92/7/22
                                پیشنهاد به خرید "قشکر" در قیمت 830 تومان شد... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی سهم تا به امروز... حدود 80% (بیشترین قیمت سهم 1463 تومان بوده است"قبل افزایش سرمایه")
                                خرید "قشکر" ...
                                ...................................
                                92/7/30
                                پیشنهاد به خرید "دالبر" در قیمت 1032 تومان شد... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... حدود 85%... (بیشترین قیمت سهم 1930 تومان بوده است)
                                دوستان لیدری به گروه دارویی رسید...
                                هر سهمی رو نخرید...
                                امروز خرید های خوبی در "دالبر" داشتیم...
                                احتمالا همان بازی شدوص را اجرا کنیم...
                                مقاومت 1300 تومان...
                                هدف 1800 تومان...
                                لیدر بورس در هفته بعد هم گروه دارویی است...
                                .....
                                .....................درود.."حقوقي" ها به شدت "خواهان" سهم هستند...امروز رنج مثبت تا صف خريد را "حقوقي" کشيد..."حقوقي" ها حتي براي به دست آوردن "دالبر" حاضرند در صف خريد هم بروند شايد عرضه اي صورت گيرد...به نظر بنده اين قيمت ها به زودي براي "دالبر" خاطره مي شود..دوستان به نظر بنده سهم در اين رنج قيمت مناسب خريد است و هدف سهم 1800 تومان است...شناوري سهم پايين ...حقوقي ها به دنبال سهم...و ...
                                .........
                                دارویی ها کولاک کردند با این گزارش ها و تعدیل های مثبت ...
                                دارویی ها همگی فرصت خرید هستند...
                                ولی نظر خودم روی "دالبر" است... و خود سهم...
                                جالب این جاست حقوقی هم در نماد "دالبر" خرید می کند و هم در نماد "دالبرح" ...
                                حقوقی به خود سهم و حق تقدمش رحم نمی کند...
                                امسال سود های عجیب غریبی خواهند ساخت این گروه ...
                                .........
                                درود...
                                شاید این روزها از دیدن "تعدیل های مثبت" گروه دارویی خسته شده باشید...
                                ولی راحت به شما بگویم این سود ها سودهای اصلی نیست...
                                سودهای اصلی کماکان پنهان شده است..
                                تعدیل های مثبت بیشتری در راه است...
                                بهترین گزارشات 9ماهه و 12 ماهه و اولین پیش بینی سود سال مالی بعد از آنِ گروه دارویی است..
                                این روزها بنده تعجب می کنم که چطور می شود هنوز سهم "دارویی" خرید!؟
                                بگذارید بازار شرکت های ورشکسته را در صف خرید بخرد به امید این که شاید سالیانی دور که البته نمی دانم در آن سال ها بنده هنوز زنده هستم یا... این شرکت ها زیان خود را تبدیل به 1 ریال سود کنند ...
                                کم نیستند از این سهم های زیان ده که بازار در صف خرید آن ها را می خرد از خپارس با 137 تومان زیان گرفته تا اکثر سهم های خودرویی...
                                معاملات گروه پالایشگاهی نشان می دهد "آقایان" در حال خروج هستند... با تجربه ها در این چند روز متوجه این موضوع شده اند... باز بروید شاوان 4300 تومانی بخرید تا شاید خوشبخت شوید البته این هم می ترکد... سهم های حبابی به مانند این زیاد است...
                                برگردیم به گروه دارویی و سهم مورد علاقه بنده که در آینده وقتی گزارشاتش را روانه کدال کرد دلیل خرید های سنگین "دسبحا" و "والبر" را در هفته گذشته روی این سهم خواهید فهمید...
                                سهم مورد علاقه بنده در این گروه "دالبر" می باشد...
                                "دالبر" با این شناوری پایین و تعدیل های مثبتی که روانه بازار خواهد کرد نمی دانم چطور هنوز می شود آن را خرید...
                                "دالبر" 1150 تومانی بزودی راه "غبشهر" 1000 تومانی را خواهد رفت...
                                آن چنان سودی بسازد این "دالبر" و گروه "دارویی" که خیلی ها انگشت به دهان بمانند..
                                در این هفته برنامه کاریم "تک سهم" شدن روی "دالبر" است...
                                کلا با "تک سهم" شدن مخالفم ولی آخرین بار "ماه پیش" رو "پردیس" 175 تومانی پیشنهاد تک سهمی دادم که لطف خدا شامل حالم شد و شرمنده دوستان نشدم... انشاا.. این بار هم شرمنده نشوم...
                                دوستانی که قصد خرید دارند حداقل به دید 6ماهه سهم را بخرند..
                                به نوسانات سهم هم کاری نداشته باشند...
                                روزی که معما حل شود با توجه به شناوری پایین سهم منتظر لطف ناظر و "گره معاملاتی" خواهند بود..
                                در آخر هم یک عذرخواهی به دوستان بابت بی جواب ماندن سوالاتشان بدهکارم انشا.. جبران خواهم کرد لطف دوستان را...
                                ........
                                ولی فعلا برنامه کاریم جمع آوری "دالبر" از بازار به دید 6ماهه است و احتمالا تک سهم خواهم شد در هفته پیش رو...
                                .........
                                بنده علاقه ي شديدي به انداختن سهم به سهامداران حقيقي دارم...
                                آخرين باري که سهم انداختم همين دالبر بود در 1040 تومان بود که معرفيش کردم و انداختم به ملت...
                                حتي تاکيد کردم تک سهم شويد که راحت خالي کنم ! :دي
                                .......
                                92/8/26
                                باز هم معرفی دوباره "پردیس" ... در قیمت 204 تومان...
                                داریم روی یک سهم از گروه "سرمایه گذاری" کار می کنیم...
                                در حال جمع آوری سهم از بازار هستیم... فعلا بی سر و صدا...
                                به زودی معرفی می شود و دلایل خریدمان هم می گویم...
                                ......
                                برويم سراغ گروه سرمايه گذاري و سهمي که مورد علاقه بنده است...
                                سرمايه گذاري پرديس... با نماد "پرديس"...
                                به نظرم در حال حاضر با توجه به آينده روشني که در انتظار سهم است و پي بر اي پايين و دي پي اس بالا(حداقل 80%) و کم ترين سودي که براي امسال با سرمايه "جديد" انتظار دارم 55 تومان است که البته به نظرم امسال 60 تومان هم بسازد مفت ترين سهم اين گروه باشد...
                                پس در بدترين شرايط شما سهم را با توجه به تقسيم سود "حداقل 35 توماني" که البته انتظار خودم بالاي 40 تومان است شما سهم 205 توماني را در واقع با تقسيم سود 35 توماني 170 تومان خريديد...
                                آن وقت پرديس 170 تومان بماند بعد مجمع؟
                                آن وقت به نظرتان پرديس 205 تومان مي ماند قبل مجمع؟
                                کف قيمت پرديس قبل مجمع بايد 250 تومان باشد... با توجه به همگروهي هاش که هر چه بيشتر به صورت هاي ماليش نگاه مي کنم به مفت بودن آن بيشتر اعتقاد پيدا مي کنم...
                                سهم 2ماه ديگر مجمع دارد و تقسيم سود هم تا قبل عيد صورت مي پذيرد...
                                نکات جالبي از سهم برايتان بگويم...
                                اين سهم 18 روز کاري است که تفريبا زير 200 تومان معامله نشده است...
                                در اين 18 روز کاري حدود 44ميليون سهم از آن بالاي 200 تومان معامله شده است... چيزي حدود 14% از شرکت در اين 18 روز کاري بالاي 200 تومان معامله شده است... و يک شخص حقيقي هم بالاي 1% آمده که حدود 5200000 سهم را خريده است(حتي بالاي 215 تومان هم خريد داشته است)
                                فقط به "وپارس" 370 توماني که "پرديس" هم مالک آن است نگاهي کنيد...
                                بازار خودش را به خواب زده است...
                                شناوري سهم پايين است و فروشنده خاصي هم ندارد... وقتي قفل شد بايد منتظر حجم مبنا از جانب حقوقي هاي عزيز بود...
                                دوستان خودشان سهم را بررسي کنند و اگر قصد خريد داشتند پيشنهاد بنده اين است که به "ديد مجمع" سهم را خريداري کنند...
                                .........
                                ...
                                سرمايه گذاري "پرديس" از نگاهي ديگر...
                                "پرديس" مالک سهم هاي زير مي باشد...
                                حدود 19 ميليون سهم "وپارس" دارد که قيمت خريدش 175 تومان بوده است.. قيمت فعلي "وپارس" 390 تومان...
                                حدود10ميليون سهم "ومعادن" دارد که قيمت خريدش 284 تومان بوده است.. قيمت فعلي "ومعادن" 850 تومان...
                                حدود 3ميليون سهم "فارس" دارد که قيمت خريدش 803 تومان بوده است.. قيمت فعلي"فارس" 1780تومان...
                                حدود اميليون سهم "فخوز" دارد که قيمت خريدش 2235 تومان بوده است... قيمت فعلي "فخوز" 4340 تومان...
                                حدود 6ميليون سهم "تاپيکو" دارد که قيمت خريدش 380 تومان بوده است... قيمت فعلي "تاپيکو" 547 تومان...
                                حدود 5ميليون سهم "رمپنا" دارد که قيمت خريدش 495 تومان بوده است.. قيمت فعلي "رمپنا" 896 تومان...
                                حدود 6ميليون سهم "فولاد" دارد که قيمت خريدش 277 تومان بوده است.. قيمت فعلي "فولاد" 447 تومان...
                                حدود 10 ميليون سهم "فملي" دارد که قيمت خريدش 324 تومان بوده است.. قيمت فعلي "فملي" 370 تومان...
                                حدود 9ميليون سهم "وتجارت" دارد که قيمت خريدش 217 تومان بوده است... قيمت فعلي "وتجارت" 280 تومان...
                                حدود 7ميليون سهم "وپاسار" دارد که قيمت خريدش 207 تومان بوده است... قيمت فعلي "وپاسار" 253 تومان...
                                حدود 4ميليون سهم "وکار" دارد که قيمت خريدش 162 تومان بوده است... قيمت فعلي "وکار" 277 تومان..
                                حدود 4ميليون سهم "اخابر" دارد که قيمت خريدش 269 تومان بوده است... قيمت فعلي "اخابر" 310 تومان...
                                حدود 550 هزار سهم "همراه" دارد که قيمت خريدش 4237 تومان بوده است... قيمت فعلي "همراه" 4848 تومان...
                                حدود 760 هزار سهم "دپارس" دارد که قيمت خريدش 1695 تومان بوده است.. قيمت فعلي "دپارس" 3490 تومان(در صف خريد قفل است)
                                حدود 1ميليون سهم "درازک" دارد که قيمت خريدش 586 تومان بوده است.. قميت فعلي "درازک" 1780 تومان(در صف خريد قفل است)
                                حدود 900 هزار سهم "دجابر" دارد که قيمت خريدش 275 تومان بوده است.. قيمت فعلي "دجابر" 900 تومان...
                                حدود 250 هزار سهم "دفارا" دارد که قيمت خريدش 610 تومان بوده است.. قيمت فعلي "دفارا" 2400 تومان...
                                حدود اميليون سهم "وبانک" دارد که قيمت خريدش 530 تومان بوده است... قيمت فعلي "وبانک" 637 تومان...
                                حدود 4ميليون سهم "وغدير" دارد که قيمت خريدش 346 تومان بوده است.. قيمت فعلي "وغدير" 549 تومان...
                                حدود 2ميليون سهم "وصندوق" دارد که قيمت خريدش 570 تومان بوده است... قيمت فعلي "وصندوق" 710 تومان...
                                حدود 650 هزار سهم "شخارک" دارد که قيمت خريدش 2462 تومان بوده است... قبمت فعلي "شخارک" 4000 تومان...
                                حدود 2ميليون سهم "شپديس" دارد که قيمت خريدش 1587 تومان بوده است... قيمت فعلي "شپديس" 2140 تومان..
                                حدود 2ميليون سهم "کگل" دارد که قيمت خريدش 620 تومان بوده است.. قيمت فعلي "کگل" 1280 تومان...
                                حدود 2ميليون سهم "کچاد" دارد که قيمت خريدش 510 تومان بوده است.. قيمت فعلي "کچاد" 967 تومان...
                                حدود 1.5 ميليون سهم "رتاپ" دارد که قيمت خريدش 567 تومان بوده است.. قيمت فعلي "رتاپ" 920 تومان...
                                حدود 1ميليون سهم رکيش دارد که قيمت خريدش 833 تومان بوده است.. قيمت فعلي "رکيش" 1200 تومان..
                                "پرديس" در اين 10 ماه 49 تومان سود ساخته است با سرمابه "جديد"... که با توجه به سبد متنوع و روبه رشدي که دارد انتظار سود 60 توماني با سرمايه "جديد" دور از ذهن نيست...
                                با توجه به تقسيم سود "حداقل 80%"...
                                و سيگنال خريد تکنيکالي...
                                به نظرم تا 280 تومان جاي رشد داشته باشد...
                                ........
                                باز هم گیر دادن به ناوِ "پردیس" و تیکه انداختن به بنده... از 130 تومان قبل افزایش سرمایه گیر دادن به ناوِ "پردیس" ...
                                یک زمانی "پردیس" 130 تومان بود قبل افزایش سرمایه... اون موقع در سایت همسایه معرفیش کردم و بحث و گفتگو شد... دوستان گفتند: ناو سهم 120 تومان است و حباب است... گفتم : آینده سهم درخشان است با توجه به شناختی که دارم از سهم سود خوبی می سازد.. گفتم" سبدگردان" بسیار حرفه ای دارد... برای ما سهامداران "سود" مهم است نه ناو... تو مجمع "سود" تقسیم می کنند... "ناو" که تقسیم نمی کنند... دوستان ناراحت شدند... پردیس رفت 200 !
                                یک بار هم 1ماه پیش طرفا 170-175 تومان معرفیش کردم... در سایت همسایه فردای روزی که معرفیش کردم دوستی آمد گفت: این سهم ناوش 160 تومان است! گفتم: برادر من.. اگر در این چند سالی که بنده می نویسم نوشته های بنده را دنبال کرده باشید : بیش از "100 بار" گفتم که "بنده به ناو" هیچ گونه اعتقادی ندارم ... همان گونه که به "شاخص کل" اعتقادی ندارم و بار ها و بارها عرض کردم این مطلب را.. بعد پردیس شد 220 و این دوست گرامی دیگر هیچ نگفت!
                                مگر نمی گویند : "واتی" ناوش حدود 1200 تومان است؟ چرا سهم را حتی 700 تومان نمی خرند؟(و احتمالا صف فروش هم می شود!)
                                یک بار دیگر عرض می کنم خدمت دوستان... وقتی سهامداران یعنی بنده حقیر و شما بزرگواران در مجمع یک شرکت سرمایه گذاری شرکت می کنید: در آن جا "سود" تقسیم می کنند... و متاسفانه "ناو" تقسیم نمی کنند...
                                ..........
                                92/9/11
                                باز هم معرفی "پردیس" در قیمت 228 تومان... روی هیچ سهمی به اندازه ی "پردیس" تاکید نداشتم تا به حاال...
                                برویم سراغ سهمی که قرار بود امروز معرفی شود...
                                سهمی بنیادی و تکنیکال پذیر که مورد علاقه بنده است...
                                سهمی که در این 7 روز کاری گذشته بر خلاف رشد زیرمجموعه هایش هیچ گونه رشدی نداشته و کف سازی خوبی کرده است...
                                پس کم کم باید استارت بزند...
                                سهم مورد نظر "سرمایه گذاری پردیس" با نماد "پردیس" می باشد...
                                سهمی که فعلا 53 تومان سود ساخته و حدود 20 روز دیگر به پایان سال مالی اش مانده است و احتمالا 40-50 روز دیگر مجمع خودش را برگزار می کند و سود تقسیمی مورد انتظار 45-50 تومان است... پس در واقع قیمت واقعی سهم در حال حاضر با کسر سود مجمع حدود 185 تومان می شود... و حداکثر 1ماه بعد مجمع سود را واریز می کنند به حساب...(بهمن ماه)
                                سهمی که به راحتی می تواند تا 300 تومان رشد کند... و بالاتر هم برود..
                                نمی دانم چطور می شود هنوز "پردیس" را خرید..؟
                                زیر مجموعه هاش از "رشد قیمتی" منفجر شده اند...
                                چند تایی رو مثال می زنم...
                                "پردیس" قادر است فقط و فقط با فروش "ومعادن" با فرض قیمتی 900 تومان .. حدود 14 تومان سود کسب کند...
                                "پردیس" قادر است فقط و فقط با فروش "وپارس" با فرض قیمتی 400 نومان حدود 8 تومان سود کسب کند...
                                "پردیس" قادر است فقط و فقط با فروش "رمپنا" با فرض قیمتی 1000 تومان حدود 4 تومان سود کسب کند...
                                "پردیس" قادر است فقط وفقط با فروش "فخوز" با فرض قیمتی 4200 تومان حدود 4 تومان سود کسب کند...
                                "پردیس" قادر است فقط و فقط با فروش "فارس" با فرض قیمتی 1600 تومان حدود 4 تومان سود کسب کند...
                                همین 5 مورد کافی است برای بنده...
                                برای سال بعد انتظار "حداقل" سود 60 تومانی را دارم با تقسیم سود حداکثری...
                                ............................................
                                92/9/13
                                معرفی "شلعاب" در قیمت 1137 تومان... بیشترین "درصد" بازدهی از زمان معرفی تا به امروز... حدود 37% ...(بیشترین قیمت سهم 1569 تومان)
                                برنامه کاريمان براي فردا حضور در صف خريد "شلعاب" خواهد بود...
                                "شلعاب" ...
                                سهمي با شناوري بسيار پايين...
                                سهمي که از کاهش "دلار" سود مي برد... دلار را در بودجه 3200 ديده در صورتي که خيلي وقته زير 3000 تومان تثبيت شده است و قطعا "تعديل مثبت" دارد...
                                اگر بتواند ارز مبادله اي هم بگيرد که تعديل مثبت سنگيني خواهد داشت...
                                منتظر گزارش خوب 9 ماهه شرکت باشيد..
                                کف سود امسال 185 تومان است..
                                که بنده به اي پي اس بالاي 200 تومان فکر مي کنم..
                                دي پي اس بالاي 80% ...
                                2تا طرح توسعه دارد که يکيش در ابتداي سال 93 شايد هم زودتر به بهره برداري مي رسد که فعلا پيشرفت "طرح" 80% بوده است که در سود "عملياتي" شرکت تاثير خيلي خوبي خواهد داشت...
                                با توجه به سرمايه شرکت که شرکت کوچکي محسوب مي شود .. در آينده اي نزديک منتظر "خبرافزايش سرمايه" شرکت هم باشيد...
                                .........
                                و درآخر هم معرفی "پاسا" برای اولین بار در قیمت 2400 تومان که حتی تا 2808 تومان هم رشد کرد ولی... این اصلاح اخیر بازار باعث ریزش سهم و شروع توهین ها به بنده شد...
                                آخرین ویرایش توسط h00mi؛ 2014/01/29, 21:53.

نظر

در حال کار...
                                X