توهمات h00mi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amir2007dkn
    عضو فعال
    • Oct 2013
    • 340

سلام اقا هومن جالب بود و کافی در خصوص صعودی بودن به هر حال هر سهمی رشد میکنه با توجه به اوضاع مملکت و وضعیت دلار و سکه ولی کی و چقدر حتی اساتید هم نمی تونند با قدرت بگن به نظر من هر کس خودش باید درست فکر کنه وتصمیم بگیره من خیلی تو سهام وارد نیستم ولی تمام سایتها رو میخونم و بعد روی چند تا سهم زوم میکنم و در موردش تحقیق میکنم و از دوستانی مثل شما کمک میگیرم وبعد میخرم من در چند مورد که سیگنالهای داده شده ایشون رو از دیگران پرسیدم بیشتر گفتن سفته بازها روشون فعالن ضمننا یه اشتباهم در سهم خریدن این بود که سهم باید در منفی کف خریده بشه ودر مورد خودم سه سهمی که تو ضررم همه تو مثبت وصف خرید توسط کارگزاری خریده شد
    هومن عزیز لطفا در مورد سبدم نظرتون رو بفرمایید وراهنمایی کنین
    شپنا 15درصد 3500تومان -ونوین 15درصد قبل از افزایش سرمایه تو پیک 440 که الان میشه 313-وتوسم20درصد 225تومان -فولاد 25درصد 449تومان -کاما25درصد 1089تومان
    راستش فولاد خیلی کنده ولی به خاطر هرمزگان نگه داشتم تا حالا امروزم حقوقی 53% خریده میخواستم میانگین شپنا رو کم کنم با فروش نصف فولاد یا وتوسم یا ونوین که دیگه کلافم کرده نمیدونم کدومو نگه دارم
    با تشکر

نظر

• 151678
      عضو عادی
      • May 2013
      • 112

هومي جان ممنون از راهنمايي هاي شما
      پرديس با سود 30 درصدي تبديل به دالبر کردم .اونم امروز با سود نزديک به 40 درصد دادم رفت .خدا پشت و پناهت

نظر

• h00mi
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 504

برویم سراغ گروه سرمایه گذاری و سهمی که مورد علاقه بنده است...
        سرمایه گذاری پردیس... با نماد "پردیس"...
        به نظرم در حال حاضر با توجه به آینده روشنی که در انتظار سهم است و پی بر ای پایین و دی پی اس بالا(حداقل 80%) و کم ترین سودی که برای امسال با سرمایه "جدید" انتظار دارم 55 تومان است که البته به نظرم امسال 60 تومان هم بسازد مفت ترین سهم این گروه باشد...
        پس در بدترین شرایط شما سهم را با توجه به تقسیم سود "حداقل 35 تومانی" که البته انتظار خودم بالای 40 تومان است شما سهم 205 تومانی را در واقع با تقسیم سود 35 تومانی 170 تومان خریدید...
        آن وقت پردیس 170 تومان بماند بعد مجمع؟
        آن وقت به نظرتان پردیس 205 تومان می ماند قبل مجمع؟
        کف قیمت پردیس قبل مجمع باید 250 تومان باشد... با توجه به همگروهی هاش که هر چه بیشتر به صورت های مالیش نگاه می کنم به مفت بودن آن بیشتر اعتقاد پیدا می کنم...
        سهم 2ماه دیگر مجمع دارد و تقسیم سود هم تا قبل عید صورت می پذیرد...
        نکات جالبی از سهم برایتان بگویم...
        این سهم 18 روز کاری است که تفریبا زیر 200 تومان معامله نشده است...
        در این 18 روز کاری حدود 44میلیون سهم از آن بالای 200 تومان معامله شده است... چیزی حدود 14% از شرکت در این 18 روز کاری بالای 200 تومان معامله شده است... و یک شخص حقیقی هم بالای 1% آمده که حدود 5200000 سهم را خریده است(حتی بالای 215 تومان هم خرید داشته است)
        فقط به "وپارس" 370 تومانی که "پردیس" هم مالک آن است نگاهی کنید...
        بازار خودش را به خواب زده است...
        شناوری سهم پایین است و فروشنده خاصی هم ندارد... وقتی قفل شد باید منتظر حجم مبنا از جانب حقوقی های عزیز بود...
        دوستان خودشان سهم را بررسی کنند و اگر قصد خرید داشتند پیشنهاد بنده این است که به "دید مجمع" سهم را خریداری کنند...(به علت مشکل در سرور سایت پست الان ارسال شد در این سایت)

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
        هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• h00mi
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 504

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
          برویم سراغ گروه سرمایه گذاری و سهمی که مورد علاقه بنده است...
          سرمایه گذاری پردیس... با نماد "پردیس"...
          به نظرم در حال حاضر با توجه به آینده روشنی که در انتظار سهم است و پی بر ای پایین و دی پی اس بالا(حداقل 80%) و کم ترین سودی که برای امسال با سرمایه "جدید" انتظار دارم 55 تومان است که البته به نظرم امسال 60 تومان هم بسازد مفت ترین سهم این گروه باشد...
          پس در بدترین شرایط شما سهم را با توجه به تقسیم سود "حداقل 35 تومانی" که البته انتظار خودم بالای 40 تومان است شما سهم 205 تومانی را در واقع با تقسیم سود 35 تومانی 170 تومان خریدید...
          آن وقت پردیس 170 تومان بماند بعد مجمع؟
          آن وقت به نظرتان پردیس 205 تومان می ماند قبل مجمع؟
          کف قیمت پردیس قبل مجمع باید 250 تومان باشد... با توجه به همگروهی هاش که هر چه بیشتر به صورت های مالیش نگاه می کنم به مفت بودن آن بیشتر اعتقاد پیدا می کنم...
          سهم 2ماه دیگر مجمع دارد و تقسیم سود هم تا قبل عید صورت می پذیرد...
          نکات جالبی از سهم برایتان بگویم...
          این سهم 18 روز کاری است که تفریبا زیر 200 تومان معامله نشده است...
          در این 18 روز کاری حدود 44میلیون سهم از آن بالای 200 تومان معامله شده است... چیزی حدود 14% از شرکت در این 18 روز کاری بالای 200 تومان معامله شده است... و یک شخص حقیقی هم بالای 1% آمده که حدود 5200000 سهم را خریده است(حتی بالای 215 تومان هم خرید داشته است)
          فقط به "وپارس" 370 تومانی که "پردیس" هم مالک آن است نگاهی کنید...
          بازار خودش را به خواب زده است...
          شناوری سهم پایین است و فروشنده خاصی هم ندارد... وقتی قفل شد باید منتظر حجم مبنا از جانب حقوقی های عزیز بود...
          دوستان خودشان سهم را بررسی کنند و اگر قصد خرید داشتند پیشنهاد بنده این است که به "دید مجمع" سهم را خریداری کنند...(به علت مشکل در سرور سایت پست الان ارسال شد در این سایت)
          ...
          سرمایه گذاری "پردیس" از نگاهی دیگر...
          "پردیس" مالک سهم های زیر می باشد...
          حدود 19 میلیون سهم "وپارس" دارد که قیمت خریدش 175 تومان بوده است.. قیمت فعلی "وپارس" 390 تومان...
          حدود10میلیون سهم "ومعادن" دارد که قیمت خریدش 284 تومان بوده است.. قیمت فعلی "ومعادن" 850 تومان...
          حدود 3میلیون سهم "فارس" دارد که قیمت خریدش 803 تومان بوده است.. قیمت فعلی"فارس" 1780تومان...
          حدود امیلیون سهم "فخوز" دارد که قیمت خریدش 2235 تومان بوده است... قیمت فعلی "فخوز" 4340 تومان...
          حدود 6میلیون سهم "تاپیکو" دارد که قیمت خریدش 380 تومان بوده است... قیمت فعلی "تاپیکو" 547 تومان...
          حدود 5میلیون سهم "رمپنا" دارد که قیمت خریدش 495 تومان بوده است.. قیمت فعلی "رمپنا" 896 تومان...
          حدود 6میلیون سهم "فولاد" دارد که قیمت خریدش 277 تومان بوده است.. قیمت فعلی "فولاد" 447 تومان...
          حدود 10 میلیون سهم "فملی" دارد که قیمت خریدش 324 تومان بوده است.. قیمت فعلی "فملی" 370 تومان...
          حدود 9میلیون سهم "وتجارت" دارد که قیمت خریدش 217 تومان بوده است... قیمت فعلی "وتجارت" 280 تومان...
          حدود 7میلیون سهم "وپاسار" دارد که قیمت خریدش 207 تومان بوده است... قیمت فعلی "وپاسار" 253 تومان...
          حدود 4میلیون سهم "وکار" دارد که قیمت خریدش 162 تومان بوده است... قیمت فعلی "وکار" 277 تومان..
          حدود 4میلیون سهم "اخابر" دارد که قیمت خریدش 269 تومان بوده است... قیمت فعلی "اخابر" 310 تومان...
          حدود 550 هزار سهم "همراه" دارد که قیمت خریدش 4237 تومان بوده است... قیمت فعلی "همراه" 4848 تومان...
          حدود 760 هزار سهم "دپارس" دارد که قیمت خریدش 1695 تومان بوده است.. قیمت فعلی "دپارس" 3490 تومان(در صف خرید قفل است)
          حدود 1میلیون سهم "درازک" دارد که قیمت خریدش 586 تومان بوده است.. قمیت فعلی "درازک" 1780 تومان(در صف خرید قفل است)
          حدود 900 هزار سهم "دجابر" دارد که قیمت خریدش 275 تومان بوده است.. قیمت فعلی "دجابر" 900 تومان...
          حدود 250 هزار سهم "دفارا" دارد که قیمت خریدش 610 تومان بوده است.. قیمت فعلی "دفارا" 2400 تومان...
          حدود امیلیون سهم "وبانک" دارد که قیمت خریدش 530 تومان بوده است... قیمت فعلی "وبانک" 637 تومان...
          حدود 4میلیون سهم "وغدیر" دارد که قیمت خریدش 346 تومان بوده است.. قیمت فعلی "وغدیر" 549 تومان...
          حدود 2میلیون سهم "وصندوق" دارد که قیمت خریدش 570 تومان بوده است... قیمت فعلی "وصندوق" 710 تومان...
          حدود 650 هزار سهم "شخارک" دارد که قیمت خریدش 2462 تومان بوده است... قبمت فعلی "شخارک" 4000 تومان...
          حدود 2میلیون سهم "شپدیس" دارد که قیمت خریدش 1587 تومان بوده است... قیمت فعلی "شپدیس" 2140 تومان..
          حدود 2میلیون سهم "کگل" دارد که قیمت خریدش 620 تومان بوده است.. قیمت فعلی "کگل" 1280 تومان...
          حدود 2میلیون سهم "کچاد" دارد که قیمت خریدش 510 تومان بوده است.. قیمت فعلی "کچاد" 967 تومان...
          حدود 1.5 میلیون سهم "رتاپ" دارد که قیمت خریدش 567 تومان بوده است.. قیمت فعلی "رتاپ" 920 تومان...
          حدود 1میلیون سهم رکیش دارد که قیمت خریدش 833 تومان بوده است.. قیمت فعلی "رکیش" 1200 تومان..
          "پردیس" در این 10 ماه 49 تومان سود ساخته است با سرمابه "جدید"... که با توجه به سبد متنوع و روبه رشدی که دارد انتظار سود 60 تومانی با سرمایه "جدید" دور از ذهن نیست...
          با توجه به تقسیم سود "حداقل 80%"...
          و سیگنال خرید تکنیکالی...
          به نظرم تا 280 تومان جای رشد داشته باشد...

نظر

• arak_bourse
            کاربر فعال
            • Nov 2010
            • 3802

هومن جا پردیس نازنینت صف خرید شد متاسفانه. نشد بخریم
            تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• amirleo
              عضو عادی
              • Sep 2013
              • 101

سلام با زمگسا و کسرام چه کنم؟حمایتشون کجاست؟ممنون

نظر

• h00mi
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 504

04:17 - فوری: یک منبع مطلع گفت اختلافات میان ایران و 1+5 حل شد. توافقنامه شامل چهار صفحه است که شامل متن توافق و یک بیانیه است

نظر

• h00mi
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 504

05:00 - با وجود اینکه ساعت در ژنو 2:30 بامداد را نشان می دهد، مذاکرات همچنان ادامه دارد و هیچ خبر تأیید شده ای از توافق منتشر نشده است.

نظر

• h00mi
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 504

05:11 - شنیده‌ها و شواهد کلی حاکی از آن است که احتمالا به زودی کنفرانس خبری در ژنو برگزار می‌شود. خبرنگاران آمریکایی حاضر در ژنو هم راهی محل برگزاری نشست خبری شده‌اند.

نظر

• h00mi
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 504

BREAKING NEWS: Diplomats say nuclear deal reached between Iran and six world powers, no details immediately available

نظر

• h00mi
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 504

05:30 - فوری: سخنگوی کاترین اشتون گفت ایران و 1+5 به توافق رسیده اند.

نظر

• h00mi
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 504

همیشه آخر هر چیز خوب می شود...
                          اگر نشد..
                          بدان هنوز آخر آن نرسیده است...

"چارلی چاپلین"

نظر

• 717
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 596

مباركه
                            ه گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به ژنو، جمهوری اسلامی ایران و گروه 1+5 پس از پنج روز مذاکره سخت و نفس گیر در ژنو لحظاتی پیش به توافق دست یافتند و براساس این توافق بزرگ، برنامه غنی سازی ایران به رسمیت شناخته شد.

این سند چهار صفحه ای است که یک صفحه آن راجع به تحریم هاست.

براساس این سند هیچ تحریمی بیش از این نخواهد بود.

تحریم نفتی ایران متوقف می شود و سطح فروش نفت در سطح فعلی حفظ و در آمدهای نفتی آزاد خواهد شد.

تحریم پتروشیمی به طور کامل رفع و تحریم صنایع خودروسازی برداشته می شود.

تحریم طلا و فلزات گرانبها برداشته می شود و تحریم های بیمه و حمل و نقل و مرتبط با نفت کلا برداشته می شود.

نظر

• h00mi
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 504

دوستان شرمنده چند روزي نبودم..
                              با رفقاي قديمي رفتيم سفر...
                              تازه رسيدم...
                              خدا رو شکر نگاه به خريد هاي جديد که مي کنم اوضاع خوبه...
                              هفته پيش براي تمام سبدها "وبيمه" 165-170 اضافه شد... در رنج 260-300 به فروش فکر مي کنم...(شايد هم زودتر)
                              و مقداري هم "فسرب" از صف فروش که حقوقي پول لازم بود و حراج کرده بود جمع کرديم... 320-360 به فروش فکر مي کنم...(شايد هم زودتر)
                              دوستان نقدينگي داشته باشند به زودي (فردا پس فردا) احتمالا سهمي معرفي خواهد شد ...

نظر

• h00mi
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 504

برویم سراغ سهمی که قرار بود امروز معرفی شود...
                                سهمی بنیادی و تکنیکال پذیر که مورد علاقه بنده است...
                                سهمی که در این 7 روز کاری گذشته بر خلاف رشد زیرمجموعه هایش هیچ گونه رشدی نداشته و کف سازی خوبی کرده است...
                                پس کم کم باید استارت بزند...
                                سهم مورد نظر "سرمایه گذاری پردیس" با نماد "پردیس" می باشد...
                                سهمی که فعلا 53 تومان سود ساخته و حدود 20 روز دیگر به پایان سال مالی اش مانده است و احتمالا 40-50 روز دیگر مجمع خودش را برگزار می کند و سود تقسیمی مورد انتظار 45-50 تومان است... پس در واقع قیمت واقعی سهم در حال حاضر با کسر سود مجمع حدود 185 تومان می شود... و حداکثر 1ماه بعد مجمع سود را واریز می کنند به حساب...(بهمن ماه)
                                سهمی که به راحتی می تواند تا 300 تومان رشد کند... و بالاتر هم برود..
                                نمی دانم چطور می شود هنوز "پردیس" را خرید..؟
                                زیر مجموعه هاش از "رشد قیمتی" منفجر شده اند...
                                چند تایی رو مثال می زنم...
                                "پردیس" قادر است فقط و فقط با فروش "ومعادن" با فرض قیمتی 900 تومان .. حدود 14 تومان سود کسب کند...
                                "پردیس" قادر است فقط و فقط با فروش "وپارس" با فرض قیمتی 400 نومان حدود 8 تومان سود کسب کند...
                                "پردیس" قادر است فقط و فقط با فروش "رمپنا" با فرض قیمتی 1000 تومان حدود 4 تومان سود کسب کند...
                                "پردیس" قادر است فقط وفقط با فروش "فخوز" با فرض قیمتی 4200 تومان حدود 4 تومان سود کسب کند...
                                "پردیس" قادر است فقط و فقط با فروش "فارس" با فرض قیمتی 1600 تومان حدود 4 تومان سود کسب کند...
                                همین 5 مورد کافی است برای بنده...
                                برای سال بعد انتظار "حداقل" سود 60 تومانی را دارم با تقسیم سود حداکثری...

نظر

در حال کار...
                                X