سلام اقا هومن جالب بود و کافی در خصوص صعودی بودن به هر حال هر سهمی رشد میکنه با توجه به اوضاع مملکت و وضعیت دلار و سکه ولی کی و چقدر حتی اساتید هم نمی تونند با قدرت بگن به نظر من هر کس خودش باید درست فکر کنه وتصمیم بگیره من خیلی تو سهام وارد نیستم ولی تمام سایتها رو میخونم و بعد روی چند تا سهم زوم میکنم و در موردش تحقیق میکنم و از دوستانی مثل شما کمک میگیرم وبعد میخرم من در چند مورد که سیگنالهای داده شده ایشون رو از دیگران پرسیدم بیشتر گفتن سفته بازها روشون فعالن ضمننا یه اشتباهم در سهم خریدن این بود که سهم باید در منفی کف خریده بشه ودر مورد خودم سه سهمی که تو ضررم همه تو مثبت وصف خرید توسط کارگزاری خریده شد
هومن عزیز لطفا در مورد سبدم نظرتون رو بفرمایید وراهنمایی کنین
شپنا 15درصد 3500تومان -ونوین 15درصد قبل از افزایش سرمایه تو پیک 440 که الان میشه 313-وتوسم20درصد 225تومان -فولاد 25درصد 449تومان -کاما25درصد 1089تومان
راستش فولاد خیلی کنده ولی به خاطر هرمزگان نگه داشتم تا حالا امروزم حقوقی 53% خریده میخواستم میانگین شپنا رو کم کنم با فروش نصف فولاد یا وتوسم یا ونوین که دیگه کلافم کرده نمیدونم کدومو نگه دارم
با تشکر
هومن عزیز لطفا در مورد سبدم نظرتون رو بفرمایید وراهنمایی کنین
شپنا 15درصد 3500تومان -ونوین 15درصد قبل از افزایش سرمایه تو پیک 440 که الان میشه 313-وتوسم20درصد 225تومان -فولاد 25درصد 449تومان -کاما25درصد 1089تومان
راستش فولاد خیلی کنده ولی به خاطر هرمزگان نگه داشتم تا حالا امروزم حقوقی 53% خریده میخواستم میانگین شپنا رو کم کنم با فروش نصف فولاد یا وتوسم یا ونوین که دیگه کلافم کرده نمیدونم کدومو نگه دارم
با تشکر
نظر