توهمات h00mi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شهرقدس
    عضو عادی
    • Feb 2015
    • 182

پاسخ : توهمات h00mi

از معرفی سهم سرمایه گذاری پردیس نهایت تشکر را دارم واقعا عالی بود خداوندسلامتی و طول عمر به شما عطا نماید حیف پول نقد ندارم تا کپارس بخرم

نظر

• h00mi
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 504

در اصل توسط شهرقدس پست شده است View Post
      از معرفی سهم سرمایه گذاری پردیس نهایت تشکر را دارم واقعا عالی بود خداوندسلامتی و طول عمر به شما عطا نماید حیف پول نقد ندارم تا کپارس بخرم
      خیلی خیلی ممنون...
      انشاا... همیشه سلامت باشید...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
      هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• h00mi
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 504

فعلا از "عرضه اولیه" خبری نیست...
        منفی فردای بازار "فرصت خرید" می باشد...
        فردا خیلی از سهم ها توانایی از منفی تا مثبت کامل رفتن را دارند...
        "سرمایه گذاری پردیس" هم زیر نظر داشته باشیدتا 150 تومان هم خواهد رفت...
        اوراق اختیار فروش تبعی هم کف 118 تومانی را تضمین کرده است برای سهم...
        "پردیس" حدود 25% فقط حباب منفی نسبت به همگروهی هاش دارد...

چهارشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۰:۰۰

نسخه قابل چاپ
        رکورد شکنی اوراق اختیار فروش تبعی سرمایه گذاری پردیس در اولین روز از دوره معاملاتی
        عصر بازار- امروز چهارشنبه مورخ ۲۱ /۱۱ /۱۳۹۴، اوراق اختیار فروش تبعی سهام شرکت سرمایه گذاری پردیس در اولین روز عرضه در بورس تهران رکورد شکنی کرد.

به گزارش پایگاه خبری «عصربازار» به نقل از بورس تهران، با توجه به استقبال گسترده از عرضه اوراق اختیار فروش تبعی سهام شرکت سرمایه گذاری پردیس در روز جاری (21 /11 /1394)، تعداد 37 میلیون 386 هزار و 483 ورقه از اوراق مذکور معامله شد. این در حالی است که حداقل تعهد فروشنده در دوره معاملاتی، 50 میلیون ورقه است که با توجه به حجم تقاضا می­ تواند تا 200 میلیون ورقه افزایش یابد.

همچنین قیمت عرضه اوراق اختیار فروش تبعی سرمایه ­گذاری پردیس برای تعداد 50 میلیون ورقه اول، 1 ریال تعیین و نرخ تضمین اوراق مذکور 24 درصد (سالانه روزشمار) در نظر گرفته شده است.

شایان ذکر است حداقل حجم عرضه روزانه : 000ر000ر20 اوراق اختیار فروش تبعی تا زمان اتمام کل حجم عرضه، سقف خرید کدهای حقیقی 000ر000ر2 ورقه و کدهای حقوقی 000ر000ر10 ورقه می­باشد.

براساس این گزارش عرضه کننده، شرکت سرمایه گذاری تدبیر، کارگزار عرضه کننده، شرکت کارگزاری تدبیرگران فردا و شرایط تسویه تعهدات در تاریخ اعمال، خرید سهم به قیمت اعمال از دارنده اوراق اختیار فروش تبعی است.

نظر

• شهرقدس
          عضو عادی
          • Feb 2015
          • 182

توی این بازار منفی خیلی عالی معامله شد

نظر

• h00mi
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 504

در اصل توسط شهرقدس پست شده است View Post
            توی این بازار منفی خیلی عالی معامله شد
            دلیل دارد...
            کافی است به صورت وضعیت پورتفوی منتهی به برج 10 را نگاهی کنید تا دلیل این "عطش خرید" حقوقی و حقیقیا رو متوجه شوید...
            جدا از این کارای افزایش سرمایه در حال انجام است که به زودی افزایش سرمایه 50% انجام خواهد شد...
            سرمایه گذاری تدبیر روزی 3 میلیون "پردیس" می خرد.. و همزمان روی قیمت 95 تومان اردر حمایتی 4 تا 7 میلیون سهمی می گذارد...

نظر

• sarmaiedar
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 32

سلام
              پردیس تا چه قیمتی فرصت خرید هست؟
              [CENTER][SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#008000]«وجود است که مشهود ماست»[/COLOR][/FONT][/SIZE]
              [/CENTER]

نظر

• h00mi
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 504

در اصل توسط sarmaiedar پست شده است View Post
                سلام
                پردیس تا چه قیمتی فرصت خرید هست؟

همین الان فرصت خرید است...
                وقتی می گویم سهم تا 150 تومان خواهد رفت... حتما الان در 96 تومان فرصت خرید است...
                اگر معاملات سهم را از بعد از مجمع دنبال کنید فعلا پردیس در گیر "کد به کد های حقوقی ها" است ...
                فعلا "صندوق سرمایه گذاری مشترک پیروزان" وابسته به بانک پارسیان به بالای 1% آمده است...
                به زودی حقوقی های دیگری هم به بالای 1% خواهند آمد...
                امروز هم تدبیر روی 96 تومان 5 میلیون سهم به حقوقی دیگری کد به کد کرد که به زودی بالای 1% بیاد تا ببینیم به کدام حقوقی همچین هدیه ای داده است...
                آخرین ویرایش توسط h00mi؛ 2016/02/14, 20:11.

نظر

• h00mi
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 504

3میلیون سهم دیگه در 96.2 به حقوقی دیگری هدیه داده شد...
                  پردیس حباب منفی شدید دارد...
                  "وگستر" که هیچی ندارد و زیان ده است 118 تومان معامله می شود...
                  آن وقت پردیس 96 تومان...

نظر

• h00mi
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 504

این قیمت های "پردیس" خاطره می شود...
                    فرصت خرید می باشد ...

نظر

• h00mi
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 504

در مورد "پردیس"

با خبر افزایش سرمایه 400% "حسینا" این سهم به سمت اولین مقاومت خود در 5100 تومان خواهد رفت که این مقاومت هم احتمالا شکسته خواهد شد و در میان مدت به سقف تاریخی خود در 7698 تومان خواهد رسید...
                      با خبر تعدیل مثبت "مبین" که روانه کدال شد و باعث تشکیل صف خرید میلیونی سهم شد این سهم در میان مدت به سمت 520 تومان خواهد رفت...
                      "مپنا" هم در میان مدت به سمت سقف قبلی خود در 1300 تومان خواهد رفت..
                      وجود همین 3 سهم در پورتفوی "پردیس" خود برای صف خرید "پردیس" کافی است... اما نگاهی به سرمایه گذاری پردیس کنیم ...
                      "مبین" 330 تومانی دارد که صف خرید سنگین در 376 تومان دارد... به مبین 520 تومانی اعتقاد دارم...
                      "حسینا" 4000 تومانی دارد که با خبر افزایش سرمایه 400% شنبه صف خرید سنگینی خواهد داشت ... قیمت فعلی حسینا 4500 تومان...
                      "رمپنا" 780 تومانی دارد که قیمت فعلی سهم 955 تومان است... مپنا هم به 1300 تومان خواهد رسید ... و شاید بیشتر...
                      "تاپیکو" 214 تومانی دارد که قیمت فعلی سهم 250 تومان است...
                      "بمپنا" 1200 تومانی دارد که قیمت فعلی سهم 1450 تومان است...
                      "درازک" 1000 تومانی دارد که قیمت فعلی سهم 3500 تومان است...
                      "دپارس" 657 تومانی دارد که قیمت فعلی سهم 1670 تومان است...
                      "ورنا" 153 تومانی دارد که قیمت فعلی سهم 196 تومان است...(صف خرید داشت-متوقف شد)
                      "خبهمن" 200 تومانی دارد که قیمت فعلی سهم 288 تومان است...(صف خرید دارد)
                      "سایپا" 160 تومانی دارد که قیمت فعلی سهم 247 تومان است..(صف خرید سنگین دارد)
                      "وساپا" 178 تومانی دارد که قیمت فعلی سهم 216 تومان است(صف خرید سنگین دارد)
                      "رتاپ" 393 تومانی دارد که قیمت فعلی سهم 532 تومان است...(صف خرید سنگین دارد)
                      "فارس" 500 تومانی دارد که قیمت فعلی سهم 600 تومان است...
                      "همراه" 2200 تومانی دارد که قیمت فعلی سهم 3600 تومان است...
                      حجم خوبی هم "وخارزم" 140 تومانی دارد که بعید بدانم زیر 200 تومان باز بشود...
                      "وپاسار" و "وبانک" و "جم" هم دارد...
                      و به اندازه 40% سرمایه شرکت "سپرده بانکی" دارد...
                      "پردیس" روی چشم به هم زدن 150 تومان را هم خواهد دید و اهداف بعدی...
                      آخرین ویرایش توسط h00mi؛ 2016/02/20, 01:43.

نظر

• h00mi
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 504

ساعت 5 بعد از ظهر امروز...
                        بالاخره گزارش "پردیس" روی کدال آمد...
                        "صورت وضعیت پورتفوی1 ماهه منتهی به 1394/11/30" شرکت "سرمایه گذاری پردیس" ...
                        در نگاه اول متوجه می شویم "پردیس" نگاه خاصی به صنعت "بانکداری" دارد... به نوعی به آینده این صنعت اعتقاد داشته و در این ماه سرمایه گذاری بسیار خوبی در گروه "بانک" کرده است...
                        بنده هم اعتقاد دارم "بهترین گزارش ها " را تا الان گروه "بانک" با تعدیل مثبت های فوق العاده و فراتر از انتظار روانه کدال کرد... و رشد بسیار خوبی در انتظار این گروه است...
                        در ماهی که گذشت ...

حدود 20 میلیون سهم بانک ملت "وبملت" را به قیمت 232 تومان خریده است... 5 میلیون سهم "وبملت" هم از قبل داشت... در مجموع قیمت تمام شده این 25 میلیون سهم برایش 232 تومان بوده است... قیمت امروز "وبملت" 248 تومان است...
                        حدود 24 میلیون سهم بانک صادرات "وبصادر" را به قیمت 108 تومان خریده است... 6 میلیون سهم "وبصادر" هم از قبل داشت... در مجموع قیمت تمام شده این 30 میلیون سهم برایش 108 تومان بوده است... قیمت امروز "وبصادر" 119 تومان است...
                        حدود 7 میلیون سهم بانک خاورمیانه "وخاور" را به قیمت 323 تومان خریده است... که "وخاور" در اولین پیش بینی سود سال جدید با تعدیل مثبت بیش از 30% سودش را از 30 تومان به 40 تومان افزایش داده است و سهم متوقف شد...
                        حدود 5 میلیون سهم بانک تجارت را در به قیمت 123 تومان خریده است... 2 میلیون سهم "وتجارت" هم از قبل داشت که در مجموع قیمت تمام شده هر سهم برایش 126 تومان شده است... قیمت امروز "وتجارت" 126 تومان است...
                        حدود 5 میلیون سهم بانک کار آفرین "وکار" را به قیمت 160 تومان دارد... که قیمت امروز "وکار" 280 تومان است...
                        حدود 46 میلیون سهم بانک پاسارگاد "وپاسار" هم به قیمت 135 تومان دارد... که قیمت امروز "وپاسار" 136 تومان است...

صنعت بعدی که "پردیس" در ماه گذشته سرمایه گذاری فوق العاده خوبی کرده صنعت "مخابرات" است...
                        در ماهی که گذشت ...
                        1 میلیون و 400 هزار سهم "همراه" را به قیمت 3300 تومان خریده است.. حدود 400 هزار سهم "همراه" هم از قبل داشت... در مجموع بهای تمام شده این 1 میلیون و 800 هزار سهم برایش 3070 تومان بوده است.. قیمت امروز "همراه" 3600 تومان است.... "همراه" هم در اولین پیش بینی سودش را از 680 تومان به 715 تومان افزایش داده است که پی بر ای بسیار پایینی دارد و جای رشد زیادی دارد...
                        حدود 1میلیون سهم "حسینا" دارد که قیمت تمام شده هر سهم برایش حدود 4100 تومان است... قیمت امروز "حسینا" 4500 تومان است...
                        حدود 12 میلیون سهم "مبین" دارد که قیمت تمام شده هر سهم برایش حدود 330 تومان است... قیمت امروز "مبین" 390 تومان است...
                        2میلیون و 600 هزار سهم "بمپنا" دارد که قیمت تمام شده هر سهم برایش 1263 تومان است... قیمت امروز "بمپنا" 1400 تومان است...
                        حدود 8 میلیون و 500 هزار سهم بیمه ملت "ملت" 130 تومانی در ماه گذشته خریده است... که قیمت امروز "ملت" 150 تومان است...
                        به اندازه حدود 25% سرمایه شرکت "سپرده بانکی" دارد...
                        افزایش سرمایه "50%" هم در پیش دارد...
                        قیمت امروز پردیس 93 تومان !!!!!!!!!!!!
                        خیلی راحت "پردیس" به سمت اهدافش حرکت خواهد کرد... اول 150 تومان... سپس 180 تومان .. و ....
                        "پردیس" با حدود 30 تومان سودی که امسال می سازد در این قیمت ها نخواهد ماند...

نظر

• arak_bourse
                          کاربر فعال
                          • Nov 2010
                          • 3802

جناب هومی چرا امروز منفی خورد؟ من داشتم مدتی پیش ولی رد کردم و منتظر ورود در قیمت مناسب هستم به نظرتون افت داره قیمتش؟
                          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• h00mi
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 504

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                            جناب هومی چرا امروز منفی خورد؟ من داشتم مدتی پیش ولی رد کردم و منتظر ورود در قیمت مناسب هستم به نظرتون افت داره قیمتش؟
                            به چشم "عیدی" به "پردیس" 93 تومانی نگاه کنید...
                            خواستید یه عکس یادگاری هم از قیمت این روزهای پردیس بگیرید داشته باشید ...
                            خیالتان از سهم راحت باشد...
                            بازار فقر تحلیل داره وگرنه کف قیمت سهم باید 150 تومان باشد...

نظر

• h00mi
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 504

بیمه "ما" فرصت خرید محض می باشد...
                              افزایش سرمایه 300% روی کدال است...
                              به زودی مجمع عادی سالیانه و تقسیم سود بسیار خوب در پیش دارد...
                              منتظر صف خرید سهم باشید...

نظر

• h00mi
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 504

تحلیل از "آسا سرمایه"

بیمه ما با توجه به لاین پایین چنگال اندروز ،حمایت افقی،تراز فیبوناچی در محدوده ۲۴۵ حمایت معتبر و محکمی دارد.
                                همانطور که در نمودار مشخص شده در اوسیلاتور واگرایی مخفی مثبت شکل گرفته است..

اهداف قیمتی بیمه ما ۳۳۰ و ۳۸۰ خواهد بود. مقاومت ۳۱۰٫

البته لازم است ابتدا برفراز ۲۷۰ تثبیت شود.

خرید درمحدوده فعلی با حد ضرر ۲۴۰ تومان میتواند کم ریسک و ارزنده باشد.
                                با مسولیت خود معامله کنید

نظر

در حال کار...
                                X