i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • smj13
    عضو فعال
    • Sep 2013
    • 1185

در اصل توسط behsharik پست شده است View Post
    سیدجان وساخت هم دارم چهارشنبه نتوست رد کنه 540 رو؛ بنظرتون تا چند میریزه؟ تا خط وسط چنگال؟
    ممنون میشم اشکالات این نمودار و تحلیلتون در مورد ریزش هم بفرمایین

با تشکر

[ATTACH=CONFIG]596[/ATTACH]
    در اصل توسط behsharik پست شده است View Post
    سید جان
    سلام لطفا اشتباهات این نمودار را می فرمایین
    با تشکر

[ATTACH=CONFIG]595[/ATTACH]
    دوست عزیز در هر دو شکل اصلا از چنگال استفاده نکردید ، شما یک کانال کشیدید...
    در نمودار دالبر خودتون میتونید رسیدن به کانال میانی را ببینید و البته اگر همون کانال را دنبال کنید نقاطی دیگر ار میبینید که به این منطقه واکنش نشون دادند ، پس این نقطهمیتونه برای سهم واگرایی مثبت داشته باشه...

در شکل وساخت هم میتونستی شکل دقیقتری بکشی ولی برای اول کار خوب هست...
    نرم افزار مفید تریدر و متا تریدر هم یکی هستند و تمام الملنها دقیقا یکی هست...
    شما در قسمت insert را برو و بعد وارد objects بشو و بعد channels انتخاب کن و بعد andrews را انتخاب کن ، این همان چنگال اندروز هست....
    هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• mahtab.gh441
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 209

با سلام صبح بخیر خدمت شما سید بزرگوار و همه دوستان
      امیدوارم تعطیلات اخر هفته خوبی سپری کرده باشید و به امید خدا هفتهای خوب کاری شروع کنید
      به امید موفقیت و با ارزوی سلامتی برای همه دوستان

نظر

• ahmoeini
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2562

سلام
        صبح بخير دوستان
        من يك پيشنهاد داشتم
        با توجه به حساسيت بازار بورس در اين روزها اگر امكان دارد چند ساعتي را در اين تاپيك مشخص كنيد كه مخصوص بازار باشد
        يعني در اين چند ساعت از ورود به بحث آموزش خودداري شود تا هم دوستان از تخصص دوست عزيزمان استفاده كنند و هم در شلوغي بازار حواس و نوشته هاي تاپيك در اختيار بازار باشد
        در باقيمانده روز بحث آموزش برقرار و همه دوستان در آن شركت كنند

نظر

• smj13
          عضو فعال
          • Sep 2013
          • 1185

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
          سلام
          صبح بخير دوستان
          من يك پيشنهاد داشتم
          با توجه به حساسيت بازار بورس در اين روزها اگر امكان دارد چند ساعتي را در اين تاپيك مشخص كنيد كه مخصوص بازار باشد
          يعني در اين چند ساعت از ورود به بحث آموزش خودداري شود تا هم دوستان از تخصص دوست عزيزمان استفاده كنند و هم در شلوغي بازار حواس و نوشته هاي تاپيك در اختيار بازار باشد
          در باقيمانده روز بحث آموزش برقرار و همه دوستان در آن شركت كنند

سلام همقطار قدیمی :)
          البته پیشنهاد خوبی است ولی بنده ترجیح میدهم در بین ساعات بازار این تحلیلها را بزنم که دوستان بتوانند در شرایط واقعی و موقعی که بازار برقرار باشه این آموزش ها راببینند که درک درستی از تکنیکال دستشون بیاد...
          در واقع هم تحلیل میکنیم و هم آموزش میدهیم...
          بنده قصد دارم همه تحلیل کنند ، چون بواقع از پس همه تحلیل ها بر نمیام و نیاز به کمک دارم...
          امیدوارم درک کنید که چی میگم :)
          ممنون

نظر

• smj13
            عضو فعال
            • Sep 2013
            • 1185

در مورد ثشرق و دوستانی که زیر 300 خریدتند ، اصلا نگران نباشند چون این سهم با زیر 300 خداحافظی جانانه ای کرد و برگشت به زیر 300 محال است ، اما کسایی که تازه میخواهند بخرند امروز یک پله را بردارند چون فردا صف خرید میشود...
            در واقع امروز و شاید فردا اول وقت بهترین موقع ورود به سهم است...
            اونایی هم که شبندر دارند و تو سود هستند و یک سهم درست حسابی میخواهند وبصادر ، بانک دی ، ثشرق ، ثغرب ، ثتران ، ثمسکن ، سشرق ، ستران و ... سهم های با بنیاد هستند...
            خود من امروز و فردا از شبندر به ثشرق یک سوئیچ خواهم داشت ، با اینکه میدانم شبندر حداقل تا 1550 میرود...
            وبصادر هم که تا 110 پایین نیامد ولی مشکلی نیست و بنده بجاش امروز و فردا ثشرق میخرم...

نظر

• behsharik
              عضو عادی
              • Dec 2013
              • 27

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
              دوست عزیز در هر دو شکل اصلا از چنگال استفاده نکردید ، شما یک کانال کشیدید...
              مرسی سید جان
              راستش من توی نرم افزار اون تیک ها که سمت چپ خطوط چنگال رو تیکش رو فعال کردم برای همین مثله کانال بنظر میاد و گرنه از همین ابزار که فرمودین استفاده کردم . ممنوووووووووووون

نظر

• anisan
                عضو عادی
                • Jun 2013
                • 141

در اصل توسط smj13 پست شده است View Post
                در مورد ثشرق و دوستانی که زیر 300 خریدتند ، اصلا نگران نباشند چون این سهم با زیر 300 خداحافظی جانانه ای کرد و برگشت به زیر 300 محال است ، اما کسایی که تازه میخواهند بخرند امروز یک پله را بردارند چون فردا صف خرید میشود...
                در واقع امروز و شاید فردا اول وقت بهترین موقع ورود به سهم است...
                اونایی هم که شبندر دارند و تو سود هستند و یک سهم درست حسابی میخواهند وبصادر ، بانک دی ، ثشرق ،ثغرب ، ثتران ، ثمسکن ، سشرق ، ستران و ... سهم های با بنیاد هستند...
                خود من امروز و فردا از شبندر به ثشرق یک سوئیچ خواهم داشت ، با اینکه میدانم شبندر حداقل تا 1550 میرود...
                وبصادر هم که تا 110 پایین نیامد ولی مشکلی نیست و بنده بجاش امروز و فردا ثشرق میخرم...

سلام آقا سید
                خرید وبصادر تو این قیمت چطوره
                سبد من 30 درصدش ثشرق 15 درصدش تاپیکو و بقیه اش شبندر
                تعویض تاپیکو و شبندر رو با وبصادر انجام بدم یا ثشرق.

نظر

• smj13
                  عضو فعال
                  • Sep 2013
                  • 1185

در اصل توسط anisan پست شده است View Post
                  سلام آقا سید
                  خرید وبصادر تو این قیمت چطوره
                  سبد من 30 درصدش ثشرق 15 درصدش تاپیکو و بقیه اش شبندر
                  تعویض تاپیکو و شبندر رو با وبصادر انجام بدم یا ثشرق.
                  وبصادر دو تا مقاومت 122 و 130 داره که احتمال رسیدنش به 130 تومن خیلی زیاده...
                  بنظر من خرید این سهم تو این قیمتا باز هم صرفه داره
                  البته خود من عادت دارم سهم را تو منفی بخرم ، مثل چهارشنبه وبصادر و امروز ثشرق که دارم آروم آروم برای یکی از دوستانم ثشرق میخرم ، اگر میدونستید این سهم چیه یک لحظه به فروشش زیر 600 تومن فکر هم نمیکردید...
                  تا حالا برای دوستم 40 میلیون تومن خریدم ولی تا 100 میلیون راحت جا داره براش امروز بخرم چون اینجور که دارند جمعش میکنند همین امروز هم احتمال داره برگرده...
                  سبدت هم واقعا عالی هست :)

نظر

• nikravesh32
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 148

با سلام وصبح بخیر خدمت شما و سایر دوستان عزیز فعال در این تاپیک میخواستم بدونم استفاده از نقاط R1 ,R2,S1,S2 که طبق جزوه اموزشی یاد گرفتیم بدون استفاده از نمودار چقدر خطا داره؟

نظر

• anisan
                      عضو عادی
                      • Jun 2013
                      • 141

80 دردص سبدمو ثشرق 20درصد وبصادر کردم

نظر

• nikravesh32
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 148

شبندرمو با وبصادر جابجا کردم تارگتی که تو صفحات قبل برای وبصادر دادین برای میان مدته یا بلند مدت با تشکر

نظر

• smj13
                          عضو فعال
                          • Sep 2013
                          • 1185

در اصل توسط nikravesh32 پست شده است View Post
                          شبندرمو با وبصادر جابجا کردم تارگتی که تو صفحات قبل برای وبصادر دادین برای میان مدته یا بلند مدت با تشکر
                          برای دو سه روز آینده است ، خیلی خیلی کوتاه مدت...
                          البته اگر وبصادر از 130 عبور کنه تا 150 را براحتی میره ، فکر میکنم بتونه از مقاومت سقفش عبور کنه...
                          بترانس هم که بست و قطعا بازگشاییش بالای 700 خواهد بود ، حتی یک درصد هم شک نکنید...

نظر

• aliabfa
                            عضو عادی
                            • Sep 2013
                            • 147

برادر عزیز
                            خرید ثتران (2072 ریال) از صف فروش رو امروز صلاح می دونید ؟
                            با تشکر

نظر

• afshar
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 1039

سلام . خسته نباشید . نظرتون راجع به فایرا چیه مقداری دارم و فعلا چیزی ندیدم ازش الگوی مثلث داره که زیاد کشیده شده . بنظرتون یه نگهداریش می ارزه یا بفروشم؟ ممنون
                              اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• nikravesh32
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 148

البته من دارم جزوه آموزشی را مرحله به مرحله پیش میرم هنوز تو رسم نمودارها مسلط نشدم ماشالله دوستان خیلی فعالتر و جلوتر از بنده هستند و میشه از فعالیتهاشون بخوبی کمک کرفت بازهم از شما جناب جلال الدینی و سایر دوستان کمال تشکر را دارم

نظر

در حال کار...
                                X