شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مدت

جمع کردن
X
 
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • محسن*
    عضو فعال
    • آبان ۱۳۹۲
    • ۳۱۱

    #۲۴۱
    پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

    محیط درونی-بازار سهام




    گزارش بازار سهام
    روز تاریخ
    سه‌شنبه ۹۲/۱۱/۰۱
    الف - مقدمه

    این گزارش براساس فرضیه ی" حرکت نقدینگی" تنظیم شده است . اگر حمل بر جسارت به اساتید عرصه مدیدیت مالی نباشد باید بگم که این فرضیه برای اولین بار مطرح می شودو تا حدود زیادی برای بنده ابعاد آن حل شده و اثبات شده است و امیدوارم که در پایان نامه خودم بتونم از اون دفاع کنم و بعد بعنوان یک تئوری ثبت کنم . پس دوستان دنبال تاریخچه ی اون در هیچ کتاب و دفتری نباشید.
    " فرضیه ی حرکت نقدینگی " می گوید: [ اگر بتوانیم جهت حرکت نقدینگی در بازار سهام را شناسایی کنیم می توانیم از طریق شناخت سلیقه و رجحان سرمایه گذاران با کاهش ریسک و افزایش قدرت تصمیم گیری برای انتخاب ، انواع سرمایه گذاری را به درستی انجام دهیم . از دیگر ثمرات این فرضیه محاسبه میزان انتظارات سود دهی کل بازار سهام و همین طور محاسبه حباب در بازار می باشد. این خلاصه ای از "نظریه ی حرکت نقدینگی" که برای اولین بار مطرح می شود و در هیچ کتاب و دفتری هم جز همین تاپیک وجود ندارد .]
    از اهداف بنده برای راه اندازی این تاپیک تلمذ کردن است و بنده هیچ تعصبی نسبت به یافته های خود ندارم و معتقدم همه انسان ها با تمام علومی که دارند ، دارای اشکال و خطا هستند و فقط عقل کل وخداوند تبارک و تعالی را بدون نقص و عاری از خطا می دانم ؛ پس خوشحال می شم اگراز دوستان انتقاد و یا پیشنهای دریافت کنم. تا یافته ای خودم را تکمیل کنم. قبلا ازهمکاری شما کمال تشکر را دارم.

    ب- مختصات بازار
    درصد تغییر شاخص کل
    -۱.۵۹% ۸۳,۶۴۲
    درصد تغییر شاخص صنعت
    -۱.۳۴% ۷۰,۴۷۷
    درصد تغییر بازار شناور
    -۲.۰۴% ۹۶,۸۹۵
    درصد تغییر بازار اول
    -۱.۹۳% ۶۲,۷۰۵
    درصد تغییر بازار دوم
    -۰.۸۶% ۱۵۷,۸۰۱
    آخرین ها اولین ها
    خدمات فنی و مهندسی بانک
    صنعت نورد پالایشگاه
    خودرو سازی قطعه سازی
    کاشی و سرامیک الکتریک
    سرمایه گذاری ساختمان شیشه و آبگینه
    نسبت به دیروز تعدادمعاملات امروز
    -۸.۶۸% ۶۴,۷۲۴
    شرکتهای غایب شرکتهای فعال
    ۷۲ ۲۵۵
    جهت نقدینگی دیروز جهت نقدینگی امروز
    ۸۷.۹۵% -۱.۵۴%
    P/E دیروز P/E امروز
    ۲۲.۵ ۲۱.۹
    انتظارات دیروز انتظارات امروز
    ۲۴۶.۳% ۲۵۲.۵%

    توضیحات : از جدول بالا آخرین ها ، اولین ها ، ارزش معاملات و همین طور تعداد معاملات تا پایین جدول ؛ بر اساس جدول "فرضیه حرکت نقدینگی" می باشد . بقیه آمار و ارقام از سایت بورس است.
    جدول زیر نشان دهنده تحرکات گروه ها ی بازار بورس است
    .( شرکتهای بازار فرابوس و حق تقدم های استفاده نشده بورس به جهت همخوانی نداشتن فرمتهای اطلاعاتی با سیستم طراحی شده بنده در این جدول لحاظ نشده است.

    ردیف گروه اعضاء فعال غایب P/E انتظارات علاقه مندی % تغییر تعداد معاملات جهت نقدینگی توضیحات
    ۱ بانک ۱۰ ۱۰ ۰ ۱۲ ۸% ۱,۰۳۵ ۱.۰۱% ۱۰,۳۵۳ ۵۸۴,۱۲۶
    ۲ پالایشگاه ۶ ۵ ۱ ۱۱ ۹% ۴۱۸ -۰.۸۱% ۲,۰۸۹ ۲۰۲,۹۹۰
    ۳ قطعه سازی ۲۲ ۱۸ ۴ ۲۸۶ ۰% ۱۰۷ ۴.۶۵% ۱۹۲۷ ۹۳,۰۷۶ P/E این گروه نسبت به دیروز کاهش۱۳ واحدی داشته است.
    ۴ الکتریک ۹ ۷ ۲ ۱۷ ۶% ۱۶۳ -۱.۱۲% ۱۱۴۰ ۲۸,۱۸۴
    ۵ شیشه و آبگینه ۷ ۳ ۴ ۵ ۲۰% ۱۵۹ -۰.۲۸% ۴۷۶ ۲۲,۳۳۵
    ۶ محصولات بهداشتی ۳ ۳ ۰ ۷ ۱۴% ۴۴ -۰.۰۸% ۱۳۲ ۱,۳۳۵
    ۷ نساجی ۳ ۱ ۲ ۸ ۱۲% ۳ ۱.۰۰% ۳ ۲۲۰
    ۸ صنایع چوب ۲ ۰ ۲ ۰ ۰% ۰ ۰.۰۰% ۰ ۰ عضو فعال ندارد
    ۹ لیزینگ ۴ ۴ ۰ ۶ ۱۷% ۳۰۹ -۰.۰۹% ۱۲۳۴ ۱۳۶
    ۱۰ صنایع بسته بندی ۴ ۲ ۲ ۱۱ ۹% ۳ -۱.۷۷% ۶ ۱,۷۹۷
    ۱۱ لوازم خانگی ۵ ۲ ۳ ۱۳ ۸% ۶۲ -۰.۹۸% ۱۲۳ ۲,۵۶۷
    ۱۲ کاغذ و چاپ ۵ ۱ ۴ ۱۰ ۱۰% ۷۹ -۲.۹۹% ۷۹ ۲,۹۷۱
    ۱۳ حمل و نقل ۶ ۵ ۱ ۶۶ ۲% ۱۶۸ -۰.۱۱% ۸۴۱ ۵,۷۲۲
    ۱۴ صنایع نسوز ۳ ۲ ۱ ۲۸ ۴% ۱۲۴ -۲.۴۲% ۲۴۷ ۷,۶۲۶
    ۱۵ لاستیک ۸ ۵ ۳ ۹ ۱۱% ۱۱۳ -۱.۱۹% ۵۶۶ ۱۰,۱۵۴
    ۱۶ بیمه ۵ ۴ ۱ ۱۶ ۶% ۲۶۶ -۱.۴۸% ۱,۰۶۳ ۱۳,۵۴۱
    ۱۷ محصولات شیمیایی ۱۰ ۹ ۱ ۹ ۱۱% ۱۲۳ -۱.۸۸% ۱۱۰۴ ۲۸,۸۴۱
    ۱۸ دارو ۲۷ ۱۸ ۹ ۹ ۱۱% ۵۶ -۰.۷۳% ۱۰۰۳ ۲۸,۸۳۸
    ۱۹ قند و شکر ۱۳ ۹ ۴ ۱۴ ۷% ۶۷ -۱.۶۳% ۶۰۳ ۳۹,۸۳۵
    ۲۰ سرمایه گذاری ۲۳ ۲۲ ۱ ۱۲ -۹% ۳۳۸ -۰.۰۶% ۷۴۲۶ ۴۱,۹۸۸
    ۲۱ مخابرات و انفورماتیک ۷ ۷ ۰ ۹ ۱۱% ۳۶۲ ۰.۳۳% ۲۵۳۷ ۴۹,۹۸۴
    ۲۲ سیمان و گچ ۳۰ ۲۴ ۶ ۸ ۱۳% ۸۱ ۰.۸۱% ۱۹۵۱ ۶۱,۳۶۶
    ۲۳ ماشین سازی ۱۱ ۱۰ ۱ ۱۳ ۸% ۲۶۴ -۱.۹۲% ۲۶۳۶ ۷۰,۹۱۸
    ۲۴ معدن ۹ ۷ ۲ ۹ ۱۱% ۲۵۰ -۱.۰۲% ۱۷۵۳ ۷۸,۱۸۵
    ۲۵ پتروشیمی ۱۵ ۱۴ ۱ ۹ ۱۲% ۵۱۸ ۰.۳۶% ۷۲۵۶ ۸۸,۷۴۳
    ۲۶ صنایع غذایی ۲۲ ۱۸ ۴ ۲۲ ۵% ۱۴۹ -۰.۸۹% ۲۶۷۳ ۱۴۲,۴۶۲
    ۲۷ سرمایه گذاری ساختمان ۱۱ ۸ ۳ ۲۶ ۴% ۱۵۲ -۴.۴۷% ۱,۲۱۹ ۱۹۸,۳۳۰
    ۲۸ کاشی و سرامیک ۱۳ ۱۱ ۲ ۱۹ ۵% ۸۹ -۱.۳۵% ۹۷۸ ۲۵۹,۹۸۳
    ۲۹ خودرو سازی ۱۰ ۹ ۱ ۸ ۱۳% ۶۸۲ -۳.۰۰% ۶۱۳۸ ۲۷۱,۷۸۷
    ۳۰ صنعت نورد ۲۲ ۱۵ ۷ ۱۱ ۹% ۲۴۵ -۱.۹۳% ۳,۶۷۶ ۳۲۲,۸۶۳
    ۳۱ خدمات فنی و مهندسی ۲ ۲ ۰ ۲۰ ۵% ۱,۷۴۶ -۰.۰۷% ۳۴۹۲ ۷۳۹,۷۷۷
    جمع ۳۲۷ ۲۵۵ ۷۲ ۲۱.۹ ۲۵۲.۵% ۲۶۴ -۰.۷۸% ۶۴۷۲۴ -۱,۵۳۶,۱۴۷

    ج- تعاریف:
    در این گزارش دسته بندی شرکتها با دسته بندی سامانه اطلاع رسانی بورس تفاوت دارد. برای مثال شرکتهای که در زمینه تولید شیشه فعالیت دارند در سامانه www.tsetmc.com
    بعنوان ساير محصولات كاني غيرفلزي شناخته می شود و همچنین شرکت های که در زمنیه محصولات بهداشتی و شوینده فعالیت دارند در گروه محصولات شیمیایی قراردارند و که بنده جدا سازی کردم و گروه های شرکت های حاضر در بورس را به تعداد ۳۱ گروه تنظیم کرده ام.
    ·
    ستون غایب ، به شرکتهای متوقف از معامله گفته می شود که به هر دلیل از فعالیت باز ایستادند و نام شان در سامانه بورس موجود می باشند.
    ·
    ستون علاقه مندی ، به میزان توجه سرمایه گذاران اشاره دارد. و مبنای ریاضی دارد.
    · ستون P/E ، نشان دهنده ی میانگین عددی P/E
    گروه می باشد.
    ·
    ستون انتظارات ، نشان دهنده ی میانگین عددی انتظار سود گروه با توجه به چند آیتم دیگر می باشد.
    ·
    ستون تغییر ، نشان دهنده ی میانگین عددی تغییر قیمتی پایانی گروه به صورت درصد می باشد.
    ·
    ستون تعداد معاملات ، نشان دهنده ی مجموع معاملات در آن گروه میباشد.
    ·
    ستون جهت نقدینگی ، این ستون هدف نهایی این جدول می باشد و مسیر حرکت نقدینگی در بازار سهام از بیشترین به کمترین را نمایش می دهد. بیشترین نشان دهنده ورود نفدینگی و کمترین نشان دهنده خروج نقدینگی را دارد. در نتیجه نشان دهنده سلیقه و رجحان سرمایه گذاران می باشد.
    ·
    محاسبه ستون ها با یگدیگر دارای پیچیدگی خاصی است و متاسفم که بیشتراین امکان شفاف سازی ندارم.

    د- تحلیل و نتیجه:
    ·
    در خبر ها آمده است که بازار سهام در انتهای کار خود در روز ۹۲/۱۰/۴ موفق به کسب ۱۳۲ درصد بازدهی شده است.
    · انتظارات سهام داران از بازار عدد % ۲۵۲/۵ را بدون در نظر گرفتن فرا بورس را نمایش می دهد که وضعیت بازار نسبت به
    روز ۹۲/۱۰/۳۰ افزایش % ۶/۲ واحد ر
    ا ایجاد کرده است.
    · مجموع میانگین P/Eدر عدد ۲۱/۹ نشان دهنده ی حبابی بودن رشد قیمتها در بازار می باشد که نسبت به گزارش روز ۹۲/۱۰/۳۰ کاهش ۰/۶ واحد
    را نشان می دهد.
    · موضوع حبابی بودن بورس دارای سه نکته قابل ملاحظه است :۱- احتمال اشتباه در ثبت اطلاعات سامانه اطلاعاتی بازار سهام وجود دارد و نیازمند بازبینی و اصلاح دارد. ۲-اگراطلاعات وارد شده به سامانه باراز سهام صحیح باشد. اطلاعات منتشر شده شرکتهای فعال در بازار ، باید کنترل و ارزیابی شود.۳- در صورت کنترل و صحت اطلاعات صادره ، میتوان ادعایه حبابی بودن را تایید کرد.
    · تعداد معاملات نسبت به روز گذشته
    کاهش %۸/۶۸ - را نشان می دهد.
    · جهت نقدینگی
    %۱/۵۴- نشان دهنده خروج از
    بازار را نمایش می دهد. این خروج ؛ می تواند نشانه ای از آماده شدن برای استقبال از نفت سپاهان باشد .
    · علاقه مندی به سرمایه گذاری در بورس عدد ۲۶۴ واحد را نشان می دهد که نسبت به
    روز ۹۲/۱۰/۳۰ افزایش ۲۶ واحدی را نشان می دهد.

    نکته مهم ۱: عدد P/E کل بازار ، بدون احتساب گروه قطعه سازها ، بیانگر عدد ۱۳/۱ می باشد که عدد معقولی برای بازار سهام می باشد.
    نکته مهم ۲ : P/E گروه قطعه سازها بیانگر ضعف در نظارت بر صورت های مالی و معاملات این گروه از سوی سازمان بورس می باشد.



    ه- پیشنهادات و توصیه ها:
    · گروه های که میانگین P/E آنها بین عدد ۴ تا ۶ می باشند برای سرمایه گذاری بلند مدت بسیار مناسب می باشند
    .
    · گروه های که میانگین P/E
    آنها بین عدد ۶ تا ۱۰ می باشند برای سرمایه گذاری میان و بلند مدت مناسب می باشند.
    · گروه های که میانگین P/E
    آنها بین عدد ۱۰ تا ۱۴ می باشند برای سرمایه گذاری کوتاه مدت مناسب می باشند.
    · گروه های که میانگینP/E
    آنها بیشتر از ۱۴ می باشند برای هر گونه سرمایه گذاری به جهت ریسک بالا نیازمند اطلاعات دقیق تر می باشند.
    · گروه های که میانگین P/E
    آنها بیشتر از ۱۴ می باشند نشان دهنده ی توجه و انتظار زیاد از گروه برای کسب سود بیشتر می باشد .
    · هشدار! گروه های که عدد انتظار آنها بین ۶ تا ۸ می باشند فقط برای نوسان گیری و سرمایه گذاری کوتاه مدت مناسب می
    باشند.
    · هشدار! گروه های که عدد انتظار آنها کمتر از ۶ می باشند از ریسک سرمایه گذاری برخوردار می باشند.
    · هشدار! گروه های که عدد انتظار آنها کمتر از ۴ می باشند از ریسک سرمایه گذاری بالایی برخوردار می باشند. توصیه می شود اکیدا وارد نشوید.

    با تشکر
    آخرین ویرایش توسط محسن*؛ ۱۳۹۲/۱۱/۰۱، ۱۵:۱۷.
    /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: ۵/ ۱۴۸ منتخب ميزان الحكمة: ۸۸)

    نظر

    • محسن*
      عضو فعال
      • آبان ۱۳۹۲
      • ۳۱۱

      #۲۴۲
      پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

      محیط درونی- بازار سهام



      خبر=نفت سپاهان عرضه نمی شود.
      محمد رضا موثقی نیا مدیرعامل این شرکت در گفتگو با ایران و جهان با بیان این خبر افزود: سهام نفت سپاهان در هفته جاری عرضه نخواهد شد. وی در خصوص زمان قطعی عرضه گفت: به زودی عرضه نفت سپاهان رخ می دهد ولی در شرایط کنونی عرضه ای صورت نخواهد گرفت.
      این درحالی است که شنیده ها از الزام شرکت برای عرضه اولیه در روز چهارشنبه هفته جاری خبر می داد مدیر عامل نفت سپاهان با تکذیب این شایعات گفت: الزامی برای عرضه در هفته جاری نداریم. اما پس از بررسی های لازم، به زودی سهام نفت سپاهان در تالار حافظ عرضه خواهد شد.








      محیط درونی- هدفمندی یارانه ها


      خبر= نوبخت: فردا تبصره هدفمندی یارانه‌ها به مجلس می‌رود.

      احتمالاً دولت در تبصره هدفمندی یارانه‌ها سناریوهای تغییر قیمت حامل‌های انرژی، تصمیمات جدید برای سهمیه بندی بنزین، حذف دهک‌های یارانه بگیر و چگونگی پرداخت یارانه‌های نقدی را مورد اشاره قرار داده است.
      وی افزود: نوبخت در بخش دیگری از جلسه امروز این کمیسیون گفت که قرار است این تبصره شامل ۴ ردیف از قبیل ۳ ردیف هزینه‌ای و یک ردیف درآمدی باشد.ندیمی خاطرنشان کرد: به محض اینکه دولت، فردا تبصره هدفمندی یارانه‌ها به کمیسیون تلفیق ارائه کند، بررسی آن در این کمیسیون آغاز شده و گزارش نهایی بودجه ۹۳ در روز یکشنبه ۶ دیماه جهت بررسی و تصویب، تقدیم هیئت رئیسه مجلس می‌شود.



      /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: ۵/ ۱۴۸ منتخب ميزان الحكمة: ۸۸)

      نظر

      • محسن*
        عضو فعال
        • آبان ۱۳۹۲
        • ۳۱۱

        #۲۴۳
        پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

        محیط درونی- نرخ خوراک پتروشیمی




        خبر= عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: در کمیسیون تلفیق مصوب شد تا تعیین نرخ خوراک واحدهای پتروشیمی بر عهده دولت گذاشته شود تا بتواند با ایجاد تمهیدات لازم نرخ متفاوتی بر اساس هر منطقه تعیین کند.وی افزود: مثلا واحد پتروشیمی که در کرمانشاه واقع شده با واحد پتروشیمی احداث شده در عسلویه شرایط یکسانی در تأمین خوراک ندارند پس باید نرخ های متفاوتی نیز برای خرید خوراک بپردازند.

        سید سعید حیدری اظهار داشت: با توجه به میزان تورم و نوساناتی که در طول سال در نرخ ارز و دیگر متغیرهای اقتصادی داریم و همچنین با توجه اینکه واحدهای پتروشیمی در نقاط مختلف کشور امکانات یکسانی در تأمین خوراک ندارند، تعیین نرخ ثابت برای خوراک واحدهای پتروشیمی و افزایش یکباره آن به صورت عادلانه امکان پذیر نبود.




        خبر تکمیلی=عضو کمیسیون تلفیق در گفت‌وگو با فارس: تعیین قیمت خوراک گاز پتروشیمی‌ها با حاشیه سود ۲۵درصد به دولت واگذار شد.
        وی افزود: از ۲۵ درصد تا ۳۰ درصد هم مجوز تخفیف به سرمایه‌گذارانی داده شد که به توسعه پایین دستی صنعت پتروشیمی بپردازند و در مناطقی به دور از دریا و به سمت مرکز کشور سرمایه‌گذاری کنند.
        به گزارش فارس، بر اساس محاسبات انجام شده در مرکز پژوهش‌های مجلس، IRRE پروژه‌های پتروشیمی گازی با گاز ۱۵ سنتی به ۲۵ درصد بالغ می‌شود و برای دسترسی به IRRE نزدیک ۳۰ درصد بهای خوراک گاز باید ۱۱ سنت تعیین شود.

        بر اساس این گزارش کارشناسان صنعت پتروشیمی معتقدند با توجه به شرایط متفاوت پتروشیمی‌ها و استفاده آنها از انواع خوراک گاز اتان و متان برای تولید محصولات متفاوت با قیمت‌های متفاوت و همچنین اختلاف نتایج محاسبات با داده‌های اولیه متفاوت در صورت تصویب این مصوبه غیر دقیق در کمیسیون تلفیق و صحن علنی مجلس، این مصوبه تفسیر پذیر خواهد بود و در عین حال شرکت‌های پتروشیمی را برای دستکاری در صورت‌های مالی ارائه شده به بورس برای کمتر نشان دادن حاشیه سود خود تحریک خواهد کرد.




        تحلیل خبر:
        ۱-جنجال و لابی پتروشیمی ها در مجلس جواب داد تا نماینده ها قیمت گذاری نکنند و کس دیگری را بعنوان تعیین نرخ حکم قرار دهند. البته باید اشاره کرد که سر منشاء این تعیین نرخ ، دولت بود نه مجلس ، چون دولت بودجه را نوشته و در آن برای خود درآمد ترسیم کرده است . حال با فشاری که وارد شد می توان گفت پتروشیمی ها با مجلس یک بر یک مساوی کردند و این احتمال وجود داره تا دولت نیز رضایت آنها را جلب کند.

        ۲-موضوع دستکاری صورتهای مالی و عدم نظارت بر آن یکی از نقاط ضعف مدیریت بورس کشور ما می باشد .










        محیط درونی- بودجه ۹۳




        خبر=عضو کمیسیون تلفیق از احتمال ۳ شیفته شدن جلسات این کمیسیون از امشب خبر داد و گفت: تصمیم کمیسیون بر این است که بررسی لایحه تا پایان هفته به اتمام برسد و جمعه به منظور چاپ در اختیار هیات رئیسه قرار گیرد.
        این عضو کمیسیون برنامه و بودجه ادامه داد: اگر دولت بخش درآمدی را نسبت به سال قبل افزایش دهد به معنای این است که قصد دارد قیمت حامل‌های انرژی و بخصوص بنزین را برای سال آینده افزایش دهد.

        آخرین ویرایش توسط محسن*؛ ۱۳۹۲/۱۱/۰۱، ۱۹:۰۹.
        /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: ۵/ ۱۴۸ منتخب ميزان الحكمة: ۸۸)

        نظر

        • محسن*
          عضو فعال
          • آبان ۱۳۹۲
          • ۳۱۱

          #۲۴۴
          پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

          محیط درونی-بازار سهام




          گزارش بازار سهام
          روز تاریخ
          چهارشنبه ۹۲/۱۱/۲
          الف - مقدمه
          این گزارش براساس فرضیه ی" حرکت نقدینگی" تنظیم شده است . اگر حمل بر جسارت به اساتید عرصه مدیدیت مالی نباشد باید بگم که این فرضیه برای اولین بار مطرح می شودو تا حدود زیادی برای بنده ابعاد آن حل شده و اثبات شده است و امیدوارم که در پایان نامه خودم بتونم از اون دفاع کنم و بعد بعنوان یک تئوری ثبت کنم . پس دوستان دنبال تاریخچه ی اون در هیچ کتاب و دفتری نباشید.
          " فرضیه ی حرکت نقدینگی " می گوید: [ اگر بتوانیم جهت حرکت نقدینگی در بازار سهام را شناسایی کنیم می توانیم از طریق شناخت سلیقه و رجحان سرمایه گذاران با کاهش ریسک و افزایش قدرت تصمیم گیری برای انتخاب ، انواع سرمایه گذاری را به درستی انجام دهیم . از دیگر ثمرات این فرضیه محاسبه میزان انتظارات سود دهی کل بازار سهام و همین طور محاسبه حباب در بازار می باشد. این خلاصه ای از "نظریه ی حرکت نقدینگی" که برای اولین بار مطرح می شود و در هیچ کتاب و دفتری هم جز همین تاپیک وجود ندارد .]
          از اهداف بنده برای راه اندازی این تاپیک تلمذ کردن است و بنده هیچ تعصبی نسبت به یافته های خود ندارم و معتقدم همه انسان ها با تمام علومی که دارند ، دارای اشکال و خطا هستند و فقط عقل کل وخداوند تبارک و تعالی را بدون نقص و عاری از خطا می دانم ؛ پس خوشحال می شم اگراز دوستان انتقاد و یا پیشنهای دریافت کنم. تا یافته ای خودم را تکمیل کنم. قبلا ازهمکاری شما کمال تشکر را دارم.

          ب- مختصات بازار
          درصد تغییر شاخص کل
          -۱.۴۹% ۸۲,۰۲۹
          درصد تغییر شاخص صنعت
          -۱.۳۹% ۶۸,۹۶۵
          درصد تغییر بازار شناور
          -۱.۶۸% ۹۵,۱۲۷
          درصد تغییر بازار اول
          -۱.۷۴% ۶۱,۴۴۱
          درصد تغییر بازار دوم
          -۰.۹۸% ۱۵۵,۰۵۰
          آخرین ها اولین ها
          خدمات فنی و مهندسی دارو
          بانک صنایع بسته بندی
          خودرو سازی صنایع چوب
          مخابرات و انفورماتیک کاغذ و چاپ
          سرمایه گذاری لوازم خانگی
          نسبت به دیروز تعدادمعاملات امروز
          ۱.۴۹% ۶۵,۶۸۶
          شرکتهای غایب شرکتهای فعال
          ۷۹ ۲۴۶
          جهت نقدینگی دیروز جهت نقدینگی امروز
          -۱.۵۴% -۱.۲۵%
          P/E دیروز P/E امروز
          ۲۱.۹ ۱۸.۹
          انتظارات دیروز انتظارات امروز
          ۲۵۲.۵% ۱۸۲.۵%
          توضیحات : از جدول بالا آخرین ها ، اولین ها ، ارزش معاملات و همین طور تعداد معاملات تا پایین جدول ؛ بر اساس جدول "فرضیه حرکت نقدینگی" می باشد . بقیه آمار و ارقام از سایت بورس است.
          جدول زیر نشان دهنده تحرکات گروه ها ی بازار بورس است
          .( شرکتهای بازار فرابوس و حق تقدم های استفاده نشده بورس به جهت همخوانی نداشتن فرمتهای اطلاعاتی با سیستم طراحی شده بنده در این جدول لحاظ نشده است.
          ردیف گروه اعضاء فعال غایب P/E انتظارات علاقه مندی % تغییر تعداد معاملات جهت نقدینگی توضیحات
          ۱ دارو ۲۷ ۱۹ ۸ ۹ ۱۱% ۱,۰۷۸ -۱.۰۸% ۲۰۴۹۰ ۳,۱۴۱,۵۸۵ نماد "تی پی کو" عامل جذب نقدینگی در این گروه بود
          ۲ صنایع بسته بندی ۴ ۲ ۲ ۱۱ ۹% ۷ ۰.۲۲% ۱۴ ۷۳۶
          ۳ صنایع چوب ۲ ۰ ۲ ۰ ۰% ۰ ۰.۰۰% ۰ ۰ عضو فعال ندارد.
          ۴ کاغذ و چاپ ۴ ۱ ۳ ۱۰ ۱۰% ۱۲ -۰.۶۲% ۱۲ ۶۷
          ۵ لوازم خانگی ۵ ۲ ۳ ۱۳ ۸% ۲۴ -۰.۱۲% ۴۸ ۱۰۸
          ۶ حمل و نقل ۶ ۲ ۴ ۱۷۱ ۱% ۲۰ -۰.۵۴% ۳۹ ۲۱۲ علت افزایش P/E در این گروه نماد "حکشتی" است ، سرمایه گذاری در این بخش نیاز مند اطلاعات صورت های مالی دقیق است
          ۷ صنایع نسوز ۳ ۲ ۱ ۲۸ ۴% ۱۹ -۰.۹۰% ۳۷ ۱,۱۶۱
          ۸ نساجی ۳ ۱ ۲ ۸ ۱۲% ۱۰۰ -۲.۲۳% ۱۰۰ ۴,۵۶۶
          ۹ کاشی و سرامیک ۱۳ ۱۰ ۳ ۱۸ ۶% ۴۴ -۱.۱۸% ۴۳۶ ۴,۶۱۰
          ۱۰ لاستیک ۸ ۴ ۴ ۷ ۱۴% ۵۷ -۱.۶۶% ۲۲۸ ۸,۳۵۶
          ۱۱ قطعه سازی ۲۲ ۱۷ ۵ ۱۰۷ ۱% ۱۲ -۱.۱۳% ۲۰۲ ۱۱,۸۴۹ اصلاح صورت های مالی و یا خروج یکی از شرکتهای سفته باز از جریان بازار منجر به کاهش P/E شده است.
          ۱۲ محصولات بهداشتی ۳ ۳ ۰ ۷ ۱۴% ۵۰ -۱.۵۷% ۱۴۹ ۱۲,۴۸۱
          ۱۳ بیمه ۵ ۴ ۱ ۱۶ ۶% ۱۰۶ -۲.۳۸% ۴۲۳ ۱۵,۸۸۹
          ۱۴ محصولات شیمیایی ۱۰ ۹ ۱ ۹ ۱۱% ۷۲ -۱.۷۹% ۶۴۸ ۲۲,۲۹۵
          ۱۵ لیزینگ ۴ ۴ ۰ ۶ ۱۸% ۱۵۸ -۳.۰۶% ۶۳۰ ۲۸,۹۰۱
          ۱۶ قند و شکر ۱۳ ۸ ۵ ۱۳ ۷% ۴۷ -۲.۵۴% ۳۷۴ ۳۳,۶۰۹
          ۱۷ پالایشگاه ۶ ۵ ۱ ۱۰ ۱۰% ۲۷۳ -۱.۶۴% ۱,۳۶۴ ۵۰,۷۰۱
          ۱۸ شیشه و آبگینه ۶ ۴ ۲ ۸ ۱۳% ۱۲۹ -۳.۰۱% ۵۱۷ ۵۹,۱۰۳
          ۱۹ سرمایه گذاری ساختمان ۱۱ ۸ ۳ ۲۴ ۴% ۶۹ -۳.۰۱% ۵۵۴ ۸۳,۳۷۷
          ۲۰ سیمان و گچ ۳۰ ۲۶ ۴ ۸ ۱۳% ۵۹ -۱.۱۴% ۱۵۲۱ ۸۶,۶۵۶
          ۲۱ صنایع غذایی ۲۱ ۱۶ ۵ ۲۱ ۵% ۸۰ -۱.۴۵% ۱۲۷۸ ۹۲,۲۵۲
          ۲۲ الکتریک ۹ ۷ ۲ ۱۶ ۶% ۹۸ -۱.۵۴% ۶۸۴ ۱۱۰,۵۷۹
          ۲۳ ماشین سازی ۱۱ ۸ ۳ ۱۲ ۹% ۱۸۵ -۲.۸۶% ۱۴۷۸ ۱۲۹,۹۹۲
          ۲۴ معدن ۹ ۶ ۳ ۹ ۱۱% ۲۰۸ -۲.۵۹% ۱۲۴۹ ۱۴۲,۳۶۱ این گروه همچنان در شوک بهره ی مالکانه است.
          ۲۵ صنعت نورد ۲۲ ۱۴ ۸ ۹ ۱۲% ۲۵۷ -۱.۶۰% ۳,۵۹۹ ۱۶۱,۵۸۸
          ۲۶ پتروشیمی ۱۵ ۱۴ ۱ ۹ ۱۲% ۴۳۰ -۱.۲۶% ۶۰۲۲ ۲۷۰,۱۰۲ این گروه امید وار به اصلاح قیمت نرخ خوراک می باشد.
          ۲۷ سرمایه گذاری ۲۳ ۲۲ ۱ ۱۲ -۸% ۲۴۵ -۲.۲۷% ۵۳۸۳ ۳۶۰,۶۷۵ نماد "ونیرو" منجر به منفی شدن P/E در این گروه شده است
          ۲۸ مخابرات و انفورماتیک ۷ ۶ ۱ ۸ ۱۲% ۵۰۶ -۲.۱۷% ۳۰۳۵ ۳۸۷,۱۸۱
          ۲۹ خودرو سازی ۱۰ ۹ ۱ -۶۰% ۶۲۳ -۳.۲۳% ۵۶۰۴ ۷۵۰,۷۶۸ این گروه زیان ده می باشد.
          ۳۰ بانک ۱۰ ۱۰ ۰ ۱۲ ۹% ۷۴۰ -۲.۰۶% ۷,۴۰۲ ۴۴۹,۱۳۷
          ۳۱ خدمات فنی و مهندسی ۳ ۳ ۰ ۱۹ ۵% ۷۲۲ -۳.۳۴% ۲۱۶۶ ۱,۱۱۷,۴۴۶ مپنا مهمترین عامل سقوط این گروه شده است.
          جمع ۳۲۵ ۲۴۶ ۷۹ ۱۸.۹ ۱۸۲.۵% ۲۰۷ -۱.۷۳% ۶۵۶۸۶ -۱,۲۵۳,۷۰۴
          ج- تعاریف:
          در این گزارش دسته بندی شرکتها با دسته بندی سامانه اطلاع رسانی بورس تفاوت دارد. برای مثال شرکتهای که در زمینه تولید شیشه فعالیت دارند در سامانه www.tsetmc.com
          بعنوان ساير محصولات كاني غيرفلزي شناخته می شود و همچنین شرکت های که در زمنیه محصولات بهداشتی و شوینده فعالیت دارند در گروه محصولات شیمیایی قراردارند و که بنده جدا سازی کردم و گروه های شرکت های حاضر در بورس را به تعداد ۳۱ گروه تنظیم کرده ام.
          ·
          ستون غایب ، به شرکتهای متوقف از معامله گفته می شود که به هر دلیل از فعالیت باز ایستادند و نام شان در سامانه بورس موجود می باشند.
          ·
          ستون علاقه مندی ، به میزان توجه سرمایه گذاران اشاره دارد. و مبنای ریاضی دارد.
          · ستون P/E ، نشان دهنده ی میانگین عددی P/E
          گروه می باشد.
          ·
          ستون انتظارات ، نشان دهنده ی میانگین عددی انتظار سود گروه با توجه به چند آیتم دیگر می باشد.
          ·
          ستون تغییر ، نشان دهنده ی میانگین عددی تغییر قیمتی پایانی گروه به صورت درصد می باشد.
          ·
          ستون تعداد معاملات ، نشان دهنده ی مجموع معاملات در آن گروه میباشد.
          ·
          ستون جهت نقدینگی ، این ستون هدف نهایی این جدول می باشد و مسیر حرکت نقدینگی در بازار سهام از بیشترین به کمترین را نمایش می دهد. بیشترین نشان دهنده ورود نفدینگی و کمترین نشان دهنده خروج نقدینگی را دارد. در نتیجه نشان دهنده سلیقه و رجحان سرمایه گذاران می باشد.
          ·
          محاسبه ستون ها با یگدیگر دارای پیچیدگی خاصی است و متاسفم که بیشتراین امکان شفاف سازی ندارم.

          د- تحلیل و نتیجه:
          ·
          در خبر ها آمده است که بازار سهام در انتهای کار خود در روز ۹۲/۱۰/۴ موفق به کسب ۱۳۲ درصد بازدهی شده است.
          · انتظارات سهام داران از بازار عدد % ۱۸۲/۵ را بدون در نظر گرفتن فرا بورس را نمایش می دهد که وضعیت بازار نسبت به
          روز ۹۲/۱۱/۱ کاهش % ۷۰ واحد ر
          ا ایجاد کرده است.
          · مجموع میانگین P/Eدر عدد ۱۸/۹ نشان دهنده ی حبابی بودن رشد قیمتها در بازار می باشد که نسبت به گزارش روز ۹۲/۱۱/۱ کاهش ۳ واحد
          را نشان می دهد.
          · موضوع حبابی بودن بورس دارای سه نکته قابل ملاحظه است :۱- احتمال اشتباه در ثبت اطلاعات سامانه اطلاعاتی بازار سهام وجود دارد و نیازمند بازبینی و اصلاح دارد. ۲-اگراطلاعات وارد شده به سامانه باراز سهام صحیح باشد. اطلاعات منتشر شده شرکتهای فعال در بازار ، باید کنترل و ارزیابی شود.۳- در صورت کنترل و صحت اطلاعات صادره ، میتوان ادعایه حبابی بودن را تایید کرد.
          · تعداد معاملات نسبت به روز گذشته
          افزایش %۱/۴۹ را نشان می دهد. که می تواند نشان دهنده آمادگی برای تغییر جهت بورس از منفی به مثبت باشد.
          · جهت نقدینگی
          %۱/۵۴ -نشان دهنده خروج از
          بازار را نمایش می دهد. این خروج ؛ می تواند نشانه ای از آماده شدن برای استقبال از نفت سپاهان باشد .
          · علاقه مندی به سرمایه گذاری در بورس عدد ۲۰۷ واحد را نشان می دهد که نسبت به
          روز ۹۲/۱۱/۱ کاهش ۵۷ واحدیرا نشان می دهد.

          نکته مهم ۱: عدد P/E کل بازار ، مشخصا بدون احتساب نمادهای "حکشتی و خکمک"، بیانگر عدد ۱۲/۴ می باشد که عدد معقولی برای بازار سهام می باشد.
          نکته مهم ۲ : P/E گروه قطعه سازها و نماد "حکشتی" بیانگر ضعف در نظارت بر صورت های مالی و معاملات این گروه از سوی سازمان بورس می باشد.



          ه- پیشنهادات و توصیه ها:
          · گروه های که میانگین P/E آنها بین عدد ۴ تا ۶ می باشند برای سرمایه گذاری بلند مدت بسیار مناسب می باشند
          .
          · گروه های که میانگین P/E
          آنها بین عدد ۶ تا ۱۰ می باشند برای سرمایه گذاری میان و بلند مدت مناسب می باشند.
          · گروه های که میانگین P/E
          آنها بین عدد ۱۰ تا ۱۴ می باشند برای سرمایه گذاری کوتاه مدت مناسب می باشند.
          · گروه های که میانگینP/E
          آنها بیشتر از ۱۴ می باشند برای هر گونه سرمایه گذاری به جهت ریسک بالا نیازمند اطلاعات دقیق تر می باشند.
          · گروه های که میانگین P/E
          آنها بیشتر از ۱۴ می باشند نشان دهنده ی توجه و انتظار زیاد از گروه برای کسب سود بیشتر می باشد .
          · هشدار! گروه های که عدد انتظار آنها بین ۶ تا ۸ می باشند فقط برای نوسان گیری و سرمایه گذاری کوتاه مدت مناسب می
          باشند.
          · هشدار! گروه های که عدد انتظار آنها کمتر از ۶ می باشند از ریسک سرمایه گذاری برخوردار می باشند.
          · هشدار! گروه های که عدد انتظار آنها کمتر از ۴ می باشند از ریسک سرمایه گذاری بالایی برخوردار می باشند. توصیه می شود اکیدا وارد نشوید.

          با تشکر










          آخرین ویرایش توسط محسن*؛ ۱۳۹۲/۱۱/۰۳، ۱۲:۴۰.
          /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: ۵/ ۱۴۸ منتخب ميزان الحكمة: ۸۸)

          نظر

          • محسن*
            عضو فعال
            • آبان ۱۳۹۲
            • ۳۱۱

            #۲۴۵
            پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

            محیط درونی- بازار سهام




            گزارش بازار سهام از کل هفته
            هفته ماه
            ۱۰/۲۸-۱۱/۲ دی- بهمن

            الف - مقدمه
            این گزارش براساس فرضیه ی" حرکت نقدینگی" تنظیم شده است . اگر حمل بر جسارت به اساتید عرصه مدیدیت مالی نباشد باید بگم که این فرضیه برای اولین بار مطرح می شودو تا حدود زیادی برای بنده ابعاد آن حل شده و اثبات شده است و امیدوارم که در پایان نامه خودم بتونم از اون دفاع کنم و بعد بعنوان یک تئوری ثبت کنم . پس دوستان دنبال تاریخچه ی اون در هیچ کتاب و دفتری نباشید.
            " فرضیه ی حرکت نقدینگی " می گوید: [ اگر بتوانیم جهت حرکت نقدینگی در بازار سهام را شناسایی کنیم می توانیم از طریق شناخت سلیقه و رجحان سرمایه گذاران با کاهش ریسک و افزایش قدرت تصمیم گیری برای انتخاب ، انواع سرمایه گذاری را به درستی انجام دهیم . از دیگر ثمرات این فرضیه محاسبه میزان انتظارات سود دهی کل بازار سهام و همین طور محاسبه حباب در بازار می باشد. این خلاصه ای از "نظریه ی حرکت نقدینگی" که برای اولین بار مطرح می شود و در هیچ کتاب و دفتری هم جز همین تاپیک وجود ندارد .]
            از اهداف بنده برای راه اندازی این تاپیک تلمذ کردن است و بنده هیچ تعصبی نسبت به یافته های خود ندارم و معتقدم همه انسان ها با تمام علومی که دارند ، دارای اشکال و خطا هستند و فقط عقل کل وخداوند تبارک و تعالی را بدون نقص و عاری از خطا می دانم ؛ پس خوشحال می شم اگراز دوستان انتقاد و یا پیشنهای دریافت کنم. تا یافته ای خودم را تکمیل کنم. قبلا ازهمکاری شما کمال تشکر را دارم.

            ب- مختصات بازار در هفته گذشته
            نسبت به هفته قبل شاخص کل آخر هفته
            -۴.۲۸% ۸۲,۰۲۹
            نسبت به هفته قبل شاخص صنعت آخر هفته
            -۴.۱۶% ۶۸,۹۶۵
            نسبت به هفته قبل بازار شناور آخر هفته
            -۴.۸۹% ۹۵,۱۲۷
            نسبت به هفته قبل بازار اول آخر هفته
            -۴.۷۹% ۶۱,۴۴۱
            نسبت به هفته قبل بازار دوم آخر هفته
            -۳.۱۶% ۱۵۵,۰۵۰
            آخرین ها در هفته اولین ها در هفته
            خدمات فنی و مهندسی لوازم خانگی
            بانک صنایع بسته بندی
            خودرو سازی نساجی
            صنعت نورد کاغذ و چاپ
            سرمایه گذاری حمل و نقل
            نسبت به هفته قبل مجموع معاملات این هفته
            -۴۱.۱۳% ۲۶۱,۲۶۴
            جهت نقدینگی قبل جهت نقدینگی این هفته
            -۱.۲۵% ۸۷.۳۸%
            P/E هفته قبل P/E این هفته
            ۲۹.۳ ۲۳.۵
            انتظارات هفته قبل انتظارات این هفته
            ۲۰۳.۷% ۲۳۳.۲%
            توضیحات : از جدول بالا آخرین ها ، اولین ها ، تعداد معاملات و همین طور تعداد معاملات تا پایین جدول ؛ بر اساس جدول "فرضیه حرکت نقدینگی" می باشد . بقیه آمار و ارقام از سایت بورس است.
            جدول زیر نشان دهنده تحرکات گروه ها ی بازار بورس است
            .( شرکتهای بازار فرابوس و حق تقدم های استفاده نشده بورس به جهت همخوانی نداشتن فرمتهای اطلاعاتی با سیستم طراحی شده بنده در این جدول لحاظ نشده است.
            ردیف گروه اعضاء فعال غایب P/E انتظارات علاقه مندی % تغییر تعداد معاملات جهت نقدینگی توضیحات
            ۱ دارو ۲۷ ۲۱ ۷ ۹ ۱۱% ۴۴۷ ۱۷.۸۶% ۳۶,۵۳۴ ۸۸۶,۴۸۶,۹۵۲ عرضه اولیه تی پی کو منجر به جذب چنین نقدینگی در این گروه شده است.
            ۲ لوازم خانگی ۵ ۲ ۳ ۱۲ ۸% ۱۲۴ -۰.۰۹% ۱,۱۰۸ ۴۴,۶۵۷
            ۳ صنایع بسته بندی ۴ ۲ ۲ ۱۲ ۹% ۵ -۳.۵۸% ۳۷ ۳,۰۱۹
            ۴ نساجی ۳ ۱ ۲ ۸ ۱۲% ۲۹ ۱.۱۱% ۱۱۵ ۳,۷۵۲
            ۵ کاغذ و چاپ ۵ ۱ ۴ ۱۱ ۹% ۴۹ -۸.۹۱% ۱۹۵ ۷,۸۲۴
            ۶ حمل و نقل ۶ ۴ ۲ ۹۳ ۱% ۹۸ -۲.۰۷% ۱۸۹۳ ۹,۲۶۵
            ۷ پالایشگاه ۶ ۶ ۱ ۱۰ ۱۰% ۵۰۹ -۳.۷۹% ۱۱۵۳۰ ۱۸,۲۹۹ روند معاملاتی این گروه در هفته گذشته ، نماینگر آمادگی برای جهش می باشد.
            ۸ صنایع نسوز ۳ ۲ ۱ ۲۹ ۳% ۱۰۹ -۷.۲۷% ۸۷۱ ۳۹,۶۹۷
            ۹ محصولات بهداشتی ۳ ۳ ۰ ۷ ۱۴% ۶۳ -۶.۰۲% ۶۷۵ ۴۳,۲۷۷
            ۱۰ چوب ۲ ۱ ۱ ۵۳ ۲% ۱۸ -۲.۲۸% ۱۸ ۵۵,۹۰۸ این گروه از روز دوشنبه به بعد عضو فعال نداشت
            ۱۱ بیمه ۵ ۴ ۱ ۱۶ ۶% ۱۶۱ -۷.۴۳% ۲,۵۷۷ ۵۹,۳۴۹
            ۱۲ لاستیک ۸ ۵ ۳ ۸ ۱۲% ۱۴۰ -۵.۴۴% ۲۷۳۹ ۶۲,۶۳۵
            ۱۳ قطعه سازی ۲۲ ۱۷ ۵ ۲۵۶ ۰% ۹۲ ۰.۵۷% ۶۳۹۹ ۷۸,۳۳۳ هفته پیش میانگین P/E این گروه ۳۵۵ بود. این تغییر در نتیجه ی اصلاح صورت های مالی و یا خروج شرکتهای سفته باز از جریان بازار می باشد.
            ۱۴ لیزینگ ۴ ۴ ۰ ۶ ۱۷% ۲۰۷ -۸.۹۰% ۳۳۱۷ ۷۹,۲۹۶
            ۱۵ قند و شکر ۱۳ ۹ ۵ ۱۴ ۷% ۶۶ -۷.۲۷% ۲۲۹۱ ۹۱,۶۵۲
            ۱۶ محصولات شیمیایی ۱۰ ۹ ۲ ۹ ۱۲% ۱۰۴ -۶.۶۲% ۳۵۱۵ ۱۱۸,۸۰۷
            ۱۷ شیشه و آبگینه ۷ ۴ ۳ ۶ ۱۷% ۱۸۶ -۸.۷۷% ۲۸۱۷ ۱۷۴,۴۷۴
            ۱۸ الکتریک ۹ ۷ ۲ ۱۷ ۶% ۱۲۲ -۶.۶۷% ۳۴۲۹ ۲۹۱,۹۷۰
            ۱۹ سیمان و گچ ۳۰ ۲۵ ۶ ۸ ۱۳% ۶۶ -۲.۹۳% ۶,۴۸۲ ۳۱۶,۹۷۵
            ۲۰ سرمایه گذاری ساختمان ۱۱ ۷ ۴ ۲۶ ۴% ۱۲۱ -۹.۰۳% ۳۴۹۰ ۳۴۸,۰۱۴
            ۲۱ کاشی و سرامیک ۱۳ ۱۰ ۳ ۱۸ ۵% ۶۵ -۵.۶۶% ۲۶۸۰ ۳۵۱,۳۴۰
            ۲۲ ماشین سازی ۱۱ ۱۰ ۲ ۱۳ ۸% ۲۵۳ -۸.۳۴% ۹,۷۳۹ ۳۷۳,۸۵۵
            ۲۳ صنایع غذایی ۲۲ ۱۷ ۴ ۲۲ ۵% ۱۱۴ -۵.۹۷% ۷۸۵۱ ۴۵۶,۳۴۶
            ۲۴ پتروشیمی ۱۵ ۱۴ ۲ ۸ ۱۲% ۴۷۵ -۲.۷۷% ۲۵۶۷۳ ۵۵۷,۳۹۳ عملکرد این گروه نشان می دهد که نسبت به تغییر نرخ خوراک بسیار امیدوار است و یا اینکه نرخ ۱۵ سنت نیز برای این صنعت موجب سودآوری می شود.
            ۲۵ مخابرات و انفورماتیک ۷ ۷ ۰ ۹ ۱۱% ۳۶۶ -۴.۲۲% ۹۷۳۶ ۶۰۱,۰۱۳
            ۲۶ معدن ۹ ۷ ۲ ۹ ۱۱% ۲۰۱ -۹.۱۳% ۵۷۶۳ ۶۴۷,۳۶۸ خبر بهره مالکانه بیشترین ضربه را به این گروه وارد ساخت.
            ۲۷ سرمایه گذاری ۲۴ ۲۳ ۱ ۱۲ -۹% ۲۸۴ -۶.۲۲% ۲۵۵۲۵ ۹۷۴,۵۶۶
            ۲۸ صنعت نورد ۲۲ ۱۶ ۶ ۱۲ ۹% ۲۷۱ -۶.۵۹% ۱۶۹۹۵ ۱,۱۱۵,۸۵۳
            ۲۹ خودرو سازی ۱۰ ۹ ۲ ۶ -۷% ۶۸۱ -۹.۷۹% ۲۳,۰۹۴ ۱,۲۷۷,۲۲۴ این گروه زیان ده می باشند.
            ۳۰ بانک ۱۰ ۱۰ ۰ ۱۲ ۸% ۸۹۳ -۶.۰۷% ۳۵۷۲۷ ۱,۶۰۶,۴۶۸ عرضه های دستوری علت بزرگ افت این گروه می باشد.
            ۳۱ خدمات فنی و مهندسی ۲ ۲ ۰ ۲۰ ۵% ۹۶۶ -۷.۵۷% ۸۴۴۹ ۲,۹۳۶,۰۶۰ عرضه صف مپنا در این هفته منجر به سقوط این گروه شد.
            جمع ۳۲۷ ۲۵۵ ۷۲ ۲۳ ۲۳۳.۲% ۲۳۵ -۴.۸۳% ۲۶۱,۲۶۴ ۸۷۳,۸۳۱,۵۷۸
            ج- تعاریف:
            در این گزارش دسته بندی شرکتها با دسته بندی سامانه اطلاع رسانی بورس تفاوت دارد. برای مثال شرکتهای که در زمینه تولید شیشه فعالیت دارند در سامانه www.tsetmc.com
            بعنوان ساير محصولات كاني غيرفلزي شناخته می شود و همچنین شرکت های که در زمنیه محصولات بهداشتی و شوینده فعالیت دارند در گروه محصولات شیمیایی قراردارند و که بنده جدا سازی کردم و گروه های شرکت های حاضر در بورس را به تعداد ۳۱ گروه تنظیم کرده ام.
            ·
            ستون غایب ، به شرکتهای متوقف از معامله گفته می شود که به هر دلیل از فعالیت باز ایستادند و نام شان در سامانه بورس موجود می باشند.
            ·
            ستون علاقه مندی ، به میزان توجه سرمایه گذاران اشاره دارد. و مبنای ریاضی دارد.
            · ستون P/E ، نشان دهنده ی میانگین عددی P/E
            گروه می باشد.
            ·
            ستون انتظارات ، نشان دهنده ی میانگین عددی انتظار سود گروه با توجه به چند آیتم دیگر می باشد.
            ·
            ستون تغییر ، نشان دهنده ی میانگین عددی تغییر قیمتی پایانی گروه به صورت درصد می باشد.
            ·
            ستون تعداد معاملات ، نشان دهنده ی مجموع معاملات در آن گروه میباشد.
            ·
            ستون جهت نقدینگی ، این ستون هدف نهایی این جدول می باشد و مسیر حرکت نقدینگی در بازار سهام از بیشترین به کمترین را نمایش می دهد. بیشترین نشان دهنده ورود نفدینگی و کمترین نشان دهنده خروج نقدینگی را دارد. در نتیجه نشان دهنده سلیقه و رجحان سرمایه گذاران می باشد.
            ·
            محاسبه ستون ها با یگدیگر دارای پیچیدگی خاصی است و متاسفم که بیشتراین امکان شفاف سازی ندارم.


            د- توصیه ها :
            · گروه های که میانگین P/E آنها بین عدد ۴ تا ۶ می باشند برای سرمایه گذاری بلند مدت بسیار مناسب می باشند.
            · گروه های که میانگین P/E آنها بین عدد ۶ تا ۱۰ می باشند برای سرمایه گذاری میان و بلند مدت مناسب می باشند.
            · گروه های که میانگین P/E آنها بین عدد ۱۰ تا ۱۴ می باشند برای سرمایه گذاری کوتاه مدت مناسب می باشند.
            · گروه های که میانگینP/E آنها بیشتر از ۱۴ می باشند برای هر گونه سرمایه گذاری به جهت ریسک بالا نیازمند اطلاعات دقیق تر می باشند.
            · گروه های که میانگین P/E آنها بیشتر از ۱۴ می باشند نشان دهنده ی توجه و انتظار زیاد از گروه برای کسب سود بیشتر می باشد .
            · هشدار! گروه های که عدد انتظار آنها بین ۶ تا ۸ می باشند فقط برای نوسان گیری و سرمایه گذاری کوتاه مدت مناسب می باشند.
            · هشدار! گروه های که عدد انتظار آنها کمتر از ۶ می باشند از ریسک سرمایه گذاری برخوردار می باشند.
            · هشدار! گروه های که عدد انتظار آنها کمتر از ۴ می باشند از ریسک سرمایه گذاری بالایی برخوردار می باشند. توصیه می شود اکیدا وارد نشوید


            آخرین ویرایش توسط محسن*؛ ۱۳۹۲/۱۱/۰۳، ۱۲:۵۹.
            /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: ۵/ ۱۴۸ منتخب ميزان الحكمة: ۸۸)

            نظر

            • rahnama
              عضو فعال
              • تیر ۱۳۹۱
              • ۷۷۰

              #۲۴۶
              پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

              آقا محسن عزیز واقعا ممنون. خصوصا قسمت توضیحات اطلاعات خوب و جامعی را در ارتباط با صنایع نشان می دهد. امیدوارم روز بروز موفقتر باشی.
              اینستاگرام من :
              منتظر شما عزیزان هستم.
              www.instagram.com/hoshangghorbanian

              نظر

              • reza13642125
                عضو عادی
                • دی ۱۳۹۲
                • ۲۳۳

                #۲۴۷
                پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

                در اصل توسط محسن* پست شده است مشاهده پست
                محیط درونی- بازار سهام




                گزارش بازار سهام از کل هفته
                هفته ماه
                ۱۰/۲۸-۱۱/۲ دی- بهمن

                الف - مقدمه
                این گزارش براساس فرضیه ی" حرکت نقدینگی" تنظیم شده است . اگر حمل بر جسارت به اساتید عرصه مدیدیت مالی نباشد باید بگم که این فرضیه برای اولین بار مطرح می شودو تا حدود زیادی برای بنده ابعاد آن حل شده و اثبات شده است و امیدوارم که در پایان نامه خودم بتونم از اون دفاع کنم و بعد بعنوان یک تئوری ثبت کنم . پس دوستان دنبال تاریخچه ی اون در هیچ کتاب و دفتری نباشید.
                " فرضیه ی حرکت نقدینگی " می گوید: [ اگر بتوانیم جهت حرکت نقدینگی در بازار سهام را شناسایی کنیم می توانیم از طریق شناخت سلیقه و رجحان سرمایه گذاران با کاهش ریسک و افزایش قدرت تصمیم گیری برای انتخاب ، انواع سرمایه گذاری را به درستی انجام دهیم . از دیگر ثمرات این فرضیه محاسبه میزان انتظارات سود دهی کل بازار سهام و همین طور محاسبه حباب در بازار می باشد. این خلاصه ای از "نظریه ی حرکت نقدینگی" که برای اولین بار مطرح می شود و در هیچ کتاب و دفتری هم جز همین تاپیک وجود ندارد .]
                از اهداف بنده برای راه اندازی این تاپیک تلمذ کردن است و بنده هیچ تعصبی نسبت به یافته های خود ندارم و معتقدم همه انسان ها با تمام علومی که دارند ، دارای اشکال و خطا هستند و فقط عقل کل وخداوند تبارک و تعالی را بدون نقص و عاری از خطا می دانم ؛ پس خوشحال می شم اگراز دوستان انتقاد و یا پیشنهای دریافت کنم. تا یافته ای خودم را تکمیل کنم. قبلا ازهمکاری شما کمال تشکر را دارم.

                ب- مختصات بازار در هفته گذشته
                نسبت به هفته قبل شاخص کل آخر هفته
                -۴.۲۸% ۸۲,۰۲۹
                نسبت به هفته قبل شاخص صنعت آخر هفته
                -۴.۱۶% ۶۸,۹۶۵
                نسبت به هفته قبل بازار شناور آخر هفته
                -۴.۸۹% ۹۵,۱۲۷
                نسبت به هفته قبل بازار اول آخر هفته
                -۴.۷۹% ۶۱,۴۴۱
                نسبت به هفته قبل بازار دوم آخر هفته
                -۳.۱۶% ۱۵۵,۰۵۰
                آخرین ها در هفته اولین ها در هفته
                خدمات فنی و مهندسی لوازم خانگی
                بانک صنایع بسته بندی
                خودرو سازی نساجی
                صنعت نورد کاغذ و چاپ
                سرمایه گذاری حمل و نقل
                نسبت به هفته قبل مجموع معاملات این هفته
                -۴۱.۱۳% ۲۶۱,۲۶۴
                جهت نقدینگی قبل جهت نقدینگی این هفته
                -۱.۲۵% ۸۷.۳۸%
                P/E هفته قبل P/E این هفته
                ۲۹.۳ ۲۳.۵
                انتظارات هفته قبل انتظارات این هفته
                ۲۰۳.۷% ۲۳۳.۲%
                توضیحات : از جدول بالا آخرین ها ، اولین ها ، تعداد معاملات و همین طور تعداد معاملات تا پایین جدول ؛ بر اساس جدول "فرضیه حرکت نقدینگی" می باشد . بقیه آمار و ارقام از سایت بورس است.
                جدول زیر نشان دهنده تحرکات گروه ها ی بازار بورس است
                .( شرکتهای بازار فرابوس و حق تقدم های استفاده نشده بورس به جهت همخوانی نداشتن فرمتهای اطلاعاتی با سیستم طراحی شده بنده در این جدول لحاظ نشده است.
                ردیف گروه اعضاء فعال غایب P/E انتظارات علاقه مندی % تغییر تعداد معاملات جهت نقدینگی توضیحات
                ۱ دارو ۲۷ ۲۱ ۷ ۹ ۱۱% ۴۴۷ ۱۷.۸۶% ۳۶,۵۳۴ ۸۸۶,۴۸۶,۹۵۲ عرضه اولیه تی پی کو منجر به جذب چنین نقدینگی در این گروه شده است.
                ۲ لوازم خانگی ۵ ۲ ۳ ۱۲ ۸% ۱۲۴ -۰.۰۹% ۱,۱۰۸ ۴۴,۶۵۷
                ۳ صنایع بسته بندی ۴ ۲ ۲ ۱۲ ۹% ۵ -۳.۵۸% ۳۷ ۳,۰۱۹
                ۴ نساجی ۳ ۱ ۲ ۸ ۱۲% ۲۹ ۱.۱۱% ۱۱۵ ۳,۷۵۲
                ۵ کاغذ و چاپ ۵ ۱ ۴ ۱۱ ۹% ۴۹ -۸.۹۱% ۱۹۵ ۷,۸۲۴
                ۶ حمل و نقل ۶ ۴ ۲ ۹۳ ۱% ۹۸ -۲.۰۷% ۱۸۹۳ ۹,۲۶۵
                ۷ پالایشگاه ۶ ۶ ۱ ۱۰ ۱۰% ۵۰۹ -۳.۷۹% ۱۱۵۳۰ ۱۸,۲۹۹ روند معاملاتی این گروه در هفته گذشته ، نماینگر آمادگی برای جهش می باشد.
                ۸ صنایع نسوز ۳ ۲ ۱ ۲۹ ۳% ۱۰۹ -۷.۲۷% ۸۷۱ ۳۹,۶۹۷
                ۹ محصولات بهداشتی ۳ ۳ ۰ ۷ ۱۴% ۶۳ -۶.۰۲% ۶۷۵ ۴۳,۲۷۷
                ۱۰ چوب ۲ ۱ ۱ ۵۳ ۲% ۱۸ -۲.۲۸% ۱۸ ۵۵,۹۰۸ این گروه از روز دوشنبه به بعد عضو فعال نداشت
                ۱۱ بیمه ۵ ۴ ۱ ۱۶ ۶% ۱۶۱ -۷.۴۳% ۲,۵۷۷ ۵۹,۳۴۹
                ۱۲ لاستیک ۸ ۵ ۳ ۸ ۱۲% ۱۴۰ -۵.۴۴% ۲۷۳۹ ۶۲,۶۳۵
                ۱۳ قطعه سازی ۲۲ ۱۷ ۵ ۲۵۶ ۰% ۹۲ ۰.۵۷% ۶۳۹۹ ۷۸,۳۳۳ هفته پیش میانگین P/E این گروه ۳۵۵ بود. این تغییر در نتیجه ی اصلاح صورت های مالی و یا خروج شرکتهای سفته باز از جریان بازار می باشد.
                ۱۴ لیزینگ ۴ ۴ ۰ ۶ ۱۷% ۲۰۷ -۸.۹۰% ۳۳۱۷ ۷۹,۲۹۶
                ۱۵ قند و شکر ۱۳ ۹ ۵ ۱۴ ۷% ۶۶ -۷.۲۷% ۲۲۹۱ ۹۱,۶۵۲
                ۱۶ محصولات شیمیایی ۱۰ ۹ ۲ ۹ ۱۲% ۱۰۴ -۶.۶۲% ۳۵۱۵ ۱۱۸,۸۰۷
                ۱۷ شیشه و آبگینه ۷ ۴ ۳ ۶ ۱۷% ۱۸۶ -۸.۷۷% ۲۸۱۷ ۱۷۴,۴۷۴
                ۱۸ الکتریک ۹ ۷ ۲ ۱۷ ۶% ۱۲۲ -۶.۶۷% ۳۴۲۹ ۲۹۱,۹۷۰
                ۱۹ سیمان و گچ ۳۰ ۲۵ ۶ ۸ ۱۳% ۶۶ -۲.۹۳% ۶,۴۸۲ ۳۱۶,۹۷۵
                ۲۰ سرمایه گذاری ساختمان ۱۱ ۷ ۴ ۲۶ ۴% ۱۲۱ -۹.۰۳% ۳۴۹۰ ۳۴۸,۰۱۴
                ۲۱ کاشی و سرامیک ۱۳ ۱۰ ۳ ۱۸ ۵% ۶۵ -۵.۶۶% ۲۶۸۰ ۳۵۱,۳۴۰
                ۲۲ ماشین سازی ۱۱ ۱۰ ۲ ۱۳ ۸% ۲۵۳ -۸.۳۴% ۹,۷۳۹ ۳۷۳,۸۵۵
                ۲۳ صنایع غذایی ۲۲ ۱۷ ۴ ۲۲ ۵% ۱۱۴ -۵.۹۷% ۷۸۵۱ ۴۵۶,۳۴۶
                ۲۴ پتروشیمی ۱۵ ۱۴ ۲ ۸ ۱۲% ۴۷۵ -۲.۷۷% ۲۵۶۷۳ ۵۵۷,۳۹۳ عملکرد این گروه نشان می دهد که نسبت به تغییر نرخ خوراک بسیار امیدوار است و یا اینکه نرخ ۱۵ سنت نیز برای این صنعت موجب سودآوری می شود.
                ۲۵ مخابرات و انفورماتیک ۷ ۷ ۰ ۹ ۱۱% ۳۶۶ -۴.۲۲% ۹۷۳۶ ۶۰۱,۰۱۳
                ۲۶ معدن ۹ ۷ ۲ ۹ ۱۱% ۲۰۱ -۹.۱۳% ۵۷۶۳ ۶۴۷,۳۶۸ خبر بهره مالکانه بیشترین ضربه را به این گروه وارد ساخت.
                ۲۷ سرمایه گذاری ۲۴ ۲۳ ۱ ۱۲ -۹% ۲۸۴ -۶.۲۲% ۲۵۵۲۵ ۹۷۴,۵۶۶
                ۲۸ صنعت نورد ۲۲ ۱۶ ۶ ۱۲ ۹% ۲۷۱ -۶.۵۹% ۱۶۹۹۵ ۱,۱۱۵,۸۵۳
                ۲۹ خودرو سازی ۱۰ ۹ ۲ ۶ -۷% ۶۸۱ -۹.۷۹% ۲۳,۰۹۴ ۱,۲۷۷,۲۲۴ این گروه زیان ده می باشند.
                ۳۰ بانک ۱۰ ۱۰ ۰ ۱۲ ۸% ۸۹۳ -۶.۰۷% ۳۵۷۲۷ ۱,۶۰۶,۴۶۸ عرضه های دستوری علت بزرگ افت این گروه می باشد.
                ۳۱ خدمات فنی و مهندسی ۲ ۲ ۰ ۲۰ ۵% ۹۶۶ -۷.۵۷% ۸۴۴۹ ۲,۹۳۶,۰۶۰ عرضه صف مپنا در این هفته منجر به سقوط این گروه شد.
                جمع ۳۲۷ ۲۵۵ ۷۲ ۲۳ ۲۳۳.۲% ۲۳۵ -۴.۸۳% ۲۶۱,۲۶۴ ۸۷۳,۸۳۱,۵۷۸
                ج- تعاریف:
                در این گزارش دسته بندی شرکتها با دسته بندی سامانه اطلاع رسانی بورس تفاوت دارد. برای مثال شرکتهای که در زمینه تولید شیشه فعالیت دارند در سامانه www.tsetmc.com
                بعنوان ساير محصولات كاني غيرفلزي شناخته می شود و همچنین شرکت های که در زمنیه محصولات بهداشتی و شوینده فعالیت دارند در گروه محصولات شیمیایی قراردارند و که بنده جدا سازی کردم و گروه های شرکت های حاضر در بورس را به تعداد ۳۱ گروه تنظیم کرده ام.
                ·
                ستون غایب ، به شرکتهای متوقف از معامله گفته می شود که به هر دلیل از فعالیت باز ایستادند و نام شان در سامانه بورس موجود می باشند.
                ·
                ستون علاقه مندی ، به میزان توجه سرمایه گذاران اشاره دارد. و مبنای ریاضی دارد.
                · ستون P/E ، نشان دهنده ی میانگین عددی P/E
                گروه می باشد.
                ·
                ستون انتظارات ، نشان دهنده ی میانگین عددی انتظار سود گروه با توجه به چند آیتم دیگر می باشد.
                ·
                ستون تغییر ، نشان دهنده ی میانگین عددی تغییر قیمتی پایانی گروه به صورت درصد می باشد.
                ·
                ستون تعداد معاملات ، نشان دهنده ی مجموع معاملات در آن گروه میباشد.
                ·
                ستون جهت نقدینگی ، این ستون هدف نهایی این جدول می باشد و مسیر حرکت نقدینگی در بازار سهام از بیشترین به کمترین را نمایش می دهد. بیشترین نشان دهنده ورود نفدینگی و کمترین نشان دهنده خروج نقدینگی را دارد. در نتیجه نشان دهنده سلیقه و رجحان سرمایه گذاران می باشد.
                ·
                محاسبه ستون ها با یگدیگر دارای پیچیدگی خاصی است و متاسفم که بیشتراین امکان شفاف سازی ندارم.


                د- توصیه ها :
                · گروه های که میانگین P/E آنها بین عدد ۴ تا ۶ می باشند برای سرمایه گذاری بلند مدت بسیار مناسب می باشند.
                · گروه های که میانگین P/E آنها بین عدد ۶ تا ۱۰ می باشند برای سرمایه گذاری میان و بلند مدت مناسب می باشند.
                · گروه های که میانگین P/E آنها بین عدد ۱۰ تا ۱۴ می باشند برای سرمایه گذاری کوتاه مدت مناسب می باشند.
                · گروه های که میانگینP/E آنها بیشتر از ۱۴ می باشند برای هر گونه سرمایه گذاری به جهت ریسک بالا نیازمند اطلاعات دقیق تر می باشند.
                · گروه های که میانگین P/E آنها بیشتر از ۱۴ می باشند نشان دهنده ی توجه و انتظار زیاد از گروه برای کسب سود بیشتر می باشد .
                · هشدار! گروه های که عدد انتظار آنها بین ۶ تا ۸ می باشند فقط برای نوسان گیری و سرمایه گذاری کوتاه مدت مناسب می باشند.
                · هشدار! گروه های که عدد انتظار آنها کمتر از ۶ می باشند از ریسک سرمایه گذاری برخوردار می باشند.
                · هشدار! گروه های که عدد انتظار آنها کمتر از ۴ می باشند از ریسک سرمایه گذاری بالایی برخوردار می باشند. توصیه می شود اکیدا وارد نشوید


                جناب محسن
                با اين اوصاف نظر شما در مورد سهام هاي پيشرو چيه در شش ماه آينده؟

                نظر

                • محسن*
                  عضو فعال
                  • آبان ۱۳۹۲
                  • ۳۱۱

                  #۲۴۸
                  پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

                  reza۱۳۶۴۲۱۲۵ عزیز

                  سلام

                  سهام ها پیشرو بترتیب اولویت:
                  ۱- عرضه اولی ها
                  ۲- پالایشی ها ؛ اگه بنزین گرون بشه
                  ۳- پتروشیمی ها ؛ اگه نرخ خوراک درست بشه
                  ۴- بانک ؛ بزودی عرضه دستوری اون تموم می شه
                  ۵- مواد غذایی
                  ۶- معدنی و نورد با دید بلند مدت
                  ۷- ساختمانی ها با دید بلند مدت
                  ۸- سیمانی ها با دید میان مدت
                  ۹- بقیه گروه ها هم با این اصلاح قیمت مستعد رشد هستند.
                  فقط مواظب سفته باز ها باشید! صنایع کوچک مستعد سفته بازی هستند.
                  /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: ۵/ ۱۴۸ منتخب ميزان الحكمة: ۸۸)

                  نظر

                  • محسن*
                    عضو فعال
                    • آبان ۱۳۹۲
                    • ۳۱۱

                    #۲۴۹
                    پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

                    در اصل توسط rahnama۱۳۷۸ پست شده است مشاهده پست
                    آقا محسن عزیز واقعا ممنون. خصوصا قسمت توضیحات اطلاعات خوب و جامعی را در ارتباط با صنایع نشان می دهد. امیدوارم روز بروز موفقتر باشی.

                    سلام عزیز حضور شما همیشه مایه دلگرمی بنده بوده است متشکرم
                    /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: ۵/ ۱۴۸ منتخب ميزان الحكمة: ۸۸)

                    نظر

                    • reza13642125
                      عضو عادی
                      • دی ۱۳۹۲
                      • ۲۳۳

                      #۲۵۰
                      پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

                      در اصل توسط محسن* پست شده است مشاهده پست
                      reza۱۳۶۴۲۱۲۵ عزیز

                      سلام

                      سهام ها پیشرو بترتیب اولویت:
                      ۱- عرضه اولی ها
                      ۲- پالایشی ها ؛ اگه بنزین گرون بشه
                      ۳- پتروشیمی ها ؛ اگه نرخ خوراک درست بشه
                      ۴- بانک ؛ بزودی عرضه دستوری اون تموم می شه
                      ۵- مواد غذایی
                      ۶- معدنی و نورد با دید بلند مدت
                      ۷- ساختمانی ها با دید بلند مدت
                      ۸- سیمانی ها با دید میان مدت
                      ۹- بقیه گروه ها هم با این اصلاح قیمت مستعد رشد هستند.
                      فقط مواظب سفته باز ها باشید! صنایع کوچک مستعد سفته بازی هستند.
                      با تشكر
                      نظرتون درباره دارويي ها و it ومخابرات چيه؟

                      نظر

                      • akbar43
                        عضو جدید
                        • دی ۱۳۹۲
                        • ۸

                        #۲۵۱
                        پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

                        در اصل توسط محسن* پست شده است مشاهده پست
                        با سلام خدمت همه فعالان عرصه ی بورس و فرابورس و سایت boursy.com؛

                        قصد بنده از راه اندازی این تاپیک ، ارائه اخبار مستدل و دارای منبع بهمراه بررسی و تحلیل قواعد استراتزیک (فرصت ، تهدید ، ضعف و قوت) هر یک از گروه های سهام ، توسط خود سهام دارانه و تا اینکه بتونه دیدگاه و نظرات اونا رو در پیش بینی هفته پیش رو برای سرمایه گذاری کوتاه مدت به بقیه سهام دارن کمک کنه. همچنین این تاپیک ، می تونه کمکی باشه برای آموزش مدیرت استراتژیک.

                        برای رسیدن به این هدف قواعدی وجود داره که باید رعایت بشه؛
                        >- این تاپیک ، می تونه فارغ از هرگونه تعصب باشه، چون تعصب مانع تعالیه.
                        >- این تاپیک ، اخبار بدون منبع رو مردود می دونه و برای اون اعتباری قائل نیست ، اما به تحلیلهای سهامدارن درباره اخبار و رویدادهای مستدل ، هرچند همراه اشتباه باشد ؛ احترام می گذارد.
                        >- این تاپیک ، قصد صحبت درباره ی یک تک سهم رو نداره و فقط گروه ها رو با نگرش سیستمی اما با تکنیک های مدیریت استراتژیک قصد کنکاش و تبیین رابطه علی و معلولی دارد.
                        >- این تاپیک ، قصد ایجاد طوفان فکری داره ؛ پس محدودیتی برای افراد از نظر متخصص بودن یا نبودن رو نداره ، اینجا هر فردی با هر میزان تخصصی می تونه نظراتش رو بیان کنه.
                        >- این تاپیک ، قصد داره به بنده کمترین تا علامه دهر مطلب جدید یاد بده و هیچ کس جز عقل کل و خداوند تبارک و تعالی رو نهایت علم و آگاهی نمیدونه و همه افراد رو مشمول یاد گیرندگی می دونه.
                        >- این تاپیک ، مسئولیتی درباره ی اظهار نظر افراد قبول نمی کنه و معتقده که همه افراد فقط در برابر وجدان و خدای خود پاسخگو هستند. این افراد خواننده و مراجعه کننده باید خود توانایی تمیز دادن و تشخیص دادن را داشته باشند.

                        در این تاپیک ، باید هنجارهای سایت و جامعه مجازی و غیر مجازی رعایت بشه تا همیشه پویا و فعال باشه.


                        امیدوارم مثمره ثمر باشه و در مسیر خیر و فقط برای ذات احدیت باشه.
                        با تشكر

                        سبدي رايگان باتحليل تكنيكال ۱۰۰ درصد تضميني
                        از تاريخ ۵/۱۱/۹۲ كاما- فولاد- ومعادن- وسپه- وبصادر ميان مدت
                        براي مبتديان بورس ايران
                        با آرزوي موفقيت

                        نظر

                        • samanmba
                          عضو فعال
                          • مرداد ۱۳۹۲
                          • ۴۵۰

                          #۲۵۲
                          پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

                          با سلام
                          به نظرم تو این بازار آشفته باید دید کدوم گروه ها بیشترین منفی رو تو ۱۰ روز گذشته تجربه کردن (به این معنی که تمام نمادها حتی تو منفی هم خریدار داشته باشند) ،لذا اونا میتونن مستعد رشد باشند یعنی گروهی که تو این منفی ها به ازای فروشنده زیاد خریدار بالایی داشته پس مستعد رشد بیشتری است
                          از گروه هایی که نمادهاش حجم مبنا رو پر نمیکنن دوری کنید
                          خوش رزق باشید

                          نظر

                          • محسن*
                            عضو فعال
                            • آبان ۱۳۹۲
                            • ۳۱۱

                            #۲۵۳
                            پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

                            در اصل توسط reza۱۳۶۴۲۱۲۵ پست شده است مشاهده پست
                            با تشكر
                            نظرتون درباره دارويي ها و it ومخابرات چيه؟

                            در قسمت ۹ به بقیه گروه ها اشاره کردم اما برای توضیح بیشتر بگم که ؛
                            مهمترین عامل محیط بیرونی گروه دارو ، تحریم بود که برطرف شد و از جهت روانی و هیجانی اثر خود را تخلیه کرد ، از اینجا به بعد صورت های مالی و طرحهای توسعه ای این گروه می تواند عامل موثری برای حرکت آنها باشد. پس نیازمند دید بلند مدت می باشد.

                            گروه آی تی به جهت اینکه در ابتدای تابستان امسال تحریم آن برداشته شد در نتیجه ، اخبار توافق هسته ای بر آن اثری ندارد اما نکته مهم نرخ دلار بود که با کاهش آن در بازار آزاد ، کاهش قیمت ادوات کامپیوتری هم متصور است. مسئله دیگر که در این گروه مهم است ، این است که اکثر این گروه ها از نوع خدماتی می باشند نه بازرگانی ، پس در اینجا تغییر نرخ دستمزد و تغییر ات عمومی نرخ ها می تواند بر در آمد های آن در سال ۹۳ آثار مثبت داشته باشد. پس این گروه نیز برای میان و بلند مدت با انجام تغییرات در صورت های مالی می توانند ، حرکتی باشیب ملایم به سمت مثبت را داشته باشند.
                            /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: ۵/ ۱۴۸ منتخب ميزان الحكمة: ۸۸)

                            نظر

                            • محسن*
                              عضو فعال
                              • آبان ۱۳۹۲
                              • ۳۱۱

                              #۲۵۴
                              پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

                              محیط درونی- قیمت بنزین




                              خبر و تحلیل =با ارائه تبصره هدفمندی یارانه‌ها به مجلس عرضه بنزین آزاد ۱۱۰۰ تومانی در سال آینده قوت گرفت.
                              بر این اساس اگر این افزایش قیمت به میزان مساوی در همه حامل‌های انرژی اعمال شود، قیمت بنزین آزاد نزدیک به ۱۱۰۰ تومان در هر لیتر و قیمت بنزین سهمیه‌بندی نزدیک به ۷۰۰ تومان خواهد بود.بر اساس این گزارش یک منبع آگاه در هفته گذشته به فارس گفت: برای گام دوم هدفمندی یارانه‌ها چند سناریو در دولت مورد بررسی قرار گرفت که همه این سناریو ها با افزایش قیمت بنزین آزاد از ۷۰۰ تومان فعلی به ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ تومان توافق دارند.این منبع آگاه ادامه داد: از سال آینده به نظر می رسد باید منتظر بنزین ۶۰ لیتر سهمیه ای، با نرخ حدود ۷۰۰ تومان و بنزین آزاد با نرخ ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ تومان باشیم.در عین حال مجتبی شفیعی رئیس ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت نیز از سه سناریوی ستاد سوخت به منظور اجرای گام دوم قانون هدفمند کردن یارانه ها خبر داده و گفته بود: سناریوی اول بدون تغییر قیمت و تنها تغییر در سهمیه بندی و سناریوی دوم همراه با سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین به ۱۱۰۰ تومان و سناریوی سوم قیمت بنزین آزاد ۱۸۰۰ تومان بوده است.بر این اساس به نظر می رسد گزینه عرضه بنزین آزاد ۱۱۰۰ تومانی و بنزین سهمیه‌ای ۷۰۰ تومانی در سال آینده محتمل‌ترین گزینه در میان سناریوهای مختلف در این زمینه باشد.





                              ملاحظه:
                              ۱-تا تعیین شدن نرخ مصوب و قطعی ، بازار شایعات داغ خواهند بود.
                              ۲-در هر حالتی ؛ بنزین گران خواهد شد.
                              /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: ۵/ ۱۴۸ منتخب ميزان الحكمة: ۸۸)

                              نظر

                              • محسن*
                                عضو فعال
                                • آبان ۱۳۹۲
                                • ۳۱۱

                                #۲۵۵
                                پاسخ : شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مد

                                محیط درونی- نرخ خوراک پتروشیمی



                                خبر و تحلیل=پاس‌کاری تعیین نرخ خوراک گاز بین مجلس و دولت/مجلس تسلیم ذینفعان پتروشیمی‌های گازی می‌شود؟

                                ۱-قیمت محاسبه شده برای خوراک گاز (سنت) در گزارش انجمن صنفی کار فرمایی صنایع پتروشیمی: ۷.۱ و ۴.۳
                                ۲-قیمت محاسبه شده وزارت نفت و مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی قیمت محاسبه شده برای خوراک گاز (سنت): ۱۵.۵ و ۱۰.۷.


                                ۳-با مشخص شدن شکاف بیش از ۲ برابری قیمت های گزارش شده توسط انجمن صنفی کارفرمایی صنایع پتروشیمی با نتایج گزارش های وزارت نفت و مرکز پ‍ژوهش‌های مجلس، عملا نتایج و تحلیل های انجمن صنفی کارفرمایی صنایع پتروشیمی زیر سوال رفته و نشان از جوسازی و آمارهای غلط برای مقاومت در برابر افزایش قیمت گاز و رسیدن به سودهای کلان دارد.

                                ۴-واگذاری قیمت گذاری به دولت، به احتمال فراوان منجر به پیشبرد اهداف ذینفعان می شود، زیرا این افراد با نفوذی که در بخش های اجرایی صنعت نفت دارند، می توانند در فرایند تعیین قیمت دست اندازی نموده و به رانت خواری ادامه دهند.

                                ۵-با توجه به همین موضوع؛ عزم جدی مجلس در این مرحله به شدت احساس می شود، چرا که تعیین نرخ بازگشت سرمایه (IRRE) به میزان ۲۵ درصد به عنوان معیار تعیین قیمت خوراک گاز پتروشیمی ها توسط نمایندگان مجلس و اجرای آن توسط دولت، با چالش های بسیاری همراه است که مهمترین آن تفسیرپذیری بسیار بالای این امر است که مانع بزرگی در راه واقعی شدن قیمت خوراک گازی است.

                                ۶-پیش از این مجلس، در حین تصویب قیمت خوراک پتروشیمی ها در قانون هدفمند کردن یارانه ها نیز چنین اشتباهی را مرتکب شده بود و با تصویب قانونی مبهم و تفسیر پذیر در این زمینه، تعیین قیمت خوراک گاز متناسب با این قانون را مختل کرده بود.

                                ۷-از جمله مهمترین تفسیرپذیری هایی که به راحتی از سوی ذینفعان این بخش قابل پیاده سازی است، به وجود آمدن عدم شفافیت در صورت‌های مالی و ایجاد ابهام و پیچیدگی در فرمول های قیمت‌گذاری است.

                                http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=۱۳۹۲۱۱۰۴۰۰۰۲۴۵






                                محیط درونی- حامل های انرژی




                                خبر=یک عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۹۳ کل کشور با اعلام این خبر که ارقام مد نظر دولت در تبصره هدفمندی، مستلزم افزایش ۸۲ درصدی نرخ حامل‌های انرژی است، گفت:هم‌اکنون در کمیسیون تلفیق روی نحوه ارائه تبصره بودجه، اختلاف نظر وجود دارد.
                                نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی درباره برنامه دولت برای حمایت های نقدی و غیر نقدی در مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها گفت: قرار است دولت از بودجه ۶۳ هزار میلیارد تومانی حدود ۵۳ هزار میلیارد تومان را به‌منظور پرداخت نقدی، غیر نقدی، بهداشت و درمان، بیمه و تقویت نظام سلامت هزینه کند اما به طور خاص میزان پرداخت نقدی آن مشخص نیست. وی با بیان اینکه با توجه به پیشنهاد دولت قاعدتا یارانه بخشی از دهک های جامعه حذف می شود، درباره میزان افزایش قیمت حامل های انرژی تصریح کرد: بر اساس پیشنهاد دولت، برای تحقق درآمد ۶۳ هزار میلیارد تومانی، ۱۱ هزار میلیارد تومان از محل یارانه نان، برق و سایر کالاها وخدمات و حدود ۵۲ هزار میلیارد تومان نیز از محل افزایش قیمت حامل های انرژی تامین می شود.
                                وی با بیان اینکه دولت باید چند اقدام را برای جلوگیری از افزایش قیمت حامل های انرژی انجام دهد، ادامه داد: دولت باید از ظرفیت CNG سوخت استفاده کند تا هزینه حمل و نقل عمومی افزایش نیابد.


                                http://icana.ir/Fa/News/۲۴۶۴۶۷







                                محیط درونی- حامل های انرژی



                                خبر=
                                اسماعیل جلیلی عضو کمیسیون برنامه و بودجه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در پاسخ به اینکه آیا مجلس با افزایش قیمت‌ حامل‌های انرژی موافقت می‌کند و این افزایش تا چه اندازه خواهد بود، گفت: باید منتظر پیشنهاد دولت باشیم و براساس آن نظر بدهیم، اما با توجه به شرایط، دولت الان برای پرداخت هزینه‌های هدفمندی منابع لازم را ندارد.

                                عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: اعداد و ارقامی که اکنون در مورد قیمت بنزین مطرح می‌شود، صحت ندارد و تا زمانی که این اعداد و ارقام به تصویب مجلس نرسد، نمی‌توانیم بگوییم نرخ چقدر تعیین می‌شود.












                                دوستان ؛ پیش بینی هفته پیش رو ساعت ۶ فردا در همین تاپیک ارائه می شود./:.offtopic.:/
                                آخرین ویرایش توسط محسن*؛ ۱۳۹۲/۱۱/۰۴، ۱۴:۰۵.
                                /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: ۵/ ۱۴۸ منتخب ميزان الحكمة: ۸۸)

                                نظر

                                در حال کار...