سرمايه گذاري صنعت ومعدن ( وصنعت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 3yh
    عضو عادی
    • Mar 2013
    • 265

اَی ایران فرانسه .... پس تو رو برای چی ساختن .... زورباش بده حجم و ببینم!!!...:)
    فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• داش مهدی
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 595

در اصل توسط 3yh پست شده است View Post
      سلام
      ببینید چیزی که میگم شاید جواب کاربر عزیز داش مهدی هم باشه... چون در این دو روش محاسبه K سنگین
      هست k بازار رو 25 تا 30 می گیرند... اما برای چه سهامی؟؟.... برخی دوستان در داخل اعتقاد دارند این روش برای
      سهام دارای ثبات کاربرد دارد...و چون بازارهایی مثلا امریکا ثبات دارن فقط در اون بازارها قابل استفاده اند مثلا اونجا k رو
      اکثرا میگیرن 10....اگر بخواهیم 25% بگیریم این تحلیل برای وسپه که به ثبات رسیده اعداد خوبی رو میده اما برای وصنعت
      این گونه نیست ... دوستان در داخل چون حس و حال واکاوی فرمول رو ندارن فقط این فرمول رو برای این گونه سهام به کار میبرند
      که البته این گونه سهام تقریبا ثبات یافته، در بازار ایران بسیار اندک اند...اما به یک نکته توجه کنید.... ddm رو با این دید (یعنی k بین 20 تا 30)
      فقط وقتی حق داریم استفاده کنیم که فاصله eps ,dps کمتر از 10% باشه پس اگر بخوایم از ddm در وصنعت استفاده کنیم باید چی کار کنیم؟؟
      وصنعت 112 eps شه و dps هم به این بستگی داره که بخواد سود ذخیره رو تقسیم کنه یا نه.. اگر تقسیم نکنه با dps پنجاه تومانی ایا درسته
      که k رو 25 بگیریم؟؟... برخی دوستان اعتقاد دارند اینجا دیگه فرمول کارایی نداره اما بنده اعتقادم بر این هست که فقط در سهام سرمایه گذاری
      باز هم میگم فقط در سهام سرمایه گذاری راه فراری وجود داره اون هم این هست که در روند ddm که برای مثلا 50 سال برنامه داره در 2 یا سه
      سال اول k رو با توجه به p/e تعدیل کنیم ... من در این دو سال k رو میگیرم 1 بر روی p/e اینها هم همش بازی با ریاضیات هست و اثباتش هم
      در حوصله این تاپیک نمیگنجه .......

منم پیشنهاد میکنم ادامه این مباحث در این تاپیک نباشه
      چون واقعا هم از حوصله این تاپیک خارجه و هم انتقاد ما باعث رنجش سهام دارن نشه
      فقط چند تا سوال سریالی:
      1- په به ای کدوم سهم بیشتره؟
      2- سهم با په به ای بیشتر ریسک کمتر داره یا بیشتر؟
      3- بازده مورد نیاز متانسب با ریسک بیشتر باید کمتر باشه یا بیشتر؟
      4- توی پست بعدی گفتین K رو بیخیال، به نظرتون میشه بیخیالش شد؟

پ.ن: بعضا دوستان مطالبی رو در تاپیک های عمومی عنوان میکنن، که واسه من جدید و جالبه. بنابراین دوست دارم یادشون بگیرم.
      حالا یا این مطالبو رو از جایی یاد گرفتن و در منابعی اومده که امیدوارم ذکر منبع بشه. یا حاصل تجربیات شخصی شون از بازاره که خیلی هم واسه من جذاب تره. اما وقتی توی تاپیک عمومی میشه باید بپذیرن که مورد انتفاد هم واقع بشه تا مزایا و معایبش مشخص بشه.

پ.ن2: بازم پیشنهاد میدم چند تا پست اخیر رو و ادامه مباحث رو در تاپیکی مرتبط با مفاهیم تئوری دنبال کنیم
      مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• sirdash
        عضو جدید
        • Jul 2012
        • 6

تکنیکال وصنعت.....واکنش خیلی خوب به خطوط بلند مدت...عبور از سقف قبلی یعنی 298تومان برای ادامه روند ضروریه
        MofidTrader 5.png

نظر

• purpleayaa
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 223

بچه ها من یه کوچولو وصنعت دارم...چه خبره تو این سهم 93 میل صف خرید؟ !!!هنوز بازار شروع نشده !
          /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• 3yh
            عضو عادی
            • Mar 2013
            • 265

فک کنم سبا داره سهمشو میده 26 میل بیشتر نداره تا حالا 20 میل حقوقی داده... هر چند با توجه به خبر عرضه جم من هم یک پله فروختم..
            فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

امروز مدیریت سبا 20 میلیون فروخته و رفته زیر 1%

امروز برای سهم روز مهمی بود که سر بلند از این ناحیه عبور کرد

فردا وصنعت وارد دنیای جدید خواهد شد

پ.ن:خریدار قوی پشت سهم اومده

نظر

• محمد 66
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2938

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                امروز مدیریت سبا 20 میلیون فروخته و رفته زیر 1%

امروز برای سهم روز مهمی بود که سر بلند از این ناحیه عبور کرد

فردا وصنعت وارد دنیای جدید خواهد شد

پ.ن:خریدار قوی پشت سهم اومده
                سبا با پول حاصل از وصنعت داره وصندوق میخره ، امروز آمده بالای یک درصد . البته به نظرم کارش درست باشه .

نظر

• amirabbas2012
                  Banned
                  • Oct 2012
                  • 286

سرمایه گذاری صنعت و معدن از جمله شرکتهای گروه واسطه گری مالی است که فعالیت خود را عمدتا در سهام غیرمدیریتی شرکتهای بورسی و خارج بورسی متمرکز کرده است.

مطابق معمول روش ارزیابی شرکتهای سرمایه گذاری، در مورد «وصنعت» باید از روش محاسبه NAV به ارزشگذاری سهام آن پرداخت. NAV یا همان خالص ارزش داراییها از حاصل جمع حقوق صاحبان سهام و تغییر ارزش سرمایه گذاریها نسبت به بهای تمام شده به دست میآید.
                  جزئیات محاسبه NAV برای شرکت سرمایه گذاری صنعت و معدن بر اساس آخرین اطلاعات رسمی ارائه شده را مشاهده میکنید.
                  درخصوص ارقام جدول و آخرین وضعیت شرکت باید به چند نکته توجه داشت:
                  1- در این جدول، رقم حقوق صاحبان سهام از صورتهای مالی شش ماهه منتهی به 31 خرداد 92 و افزایش ارزش بازار سرمایه گذاریهای بورسی از آخرین گزارش وضعیت پرتفولیو (منتهی به 31 تیر 92) استخراج شده است.
                  همچنین، سود قابل توجه 34 میلیارد تومانی فروش سهام درتیرماه طبیعتا در محاسبه حقوق صاحبان سهام شرکت در گزارش شش ماهه لحاظ نشده و به همین دلیل باید رقم آن را در محاسبات به خالص ارزش داراییها افزود.
                  ارزش روز پرتفولیوی خارج بورسی معادل بهای تمام شده است در نظر گرفته شده که با توجه به رکود فعالیت و وجود ذخیره کاهش در بخشی از زیرمجموعه ها قابل توجیه به نظر میرسد.
                  2- بر اساس محاسبات ارائه شده در جدول، سهام «وصنعت» در بازار در شرایط فعلی نزدیک به ارزش ذاتی معامله میشود به طوری که قیمت روز سهم برابر با 90 درصد از NAV محاسبه شده است.
                  از این منظر، قیمت سهام صنعت و معدن در مقایسه با شرکتهای سرمایه گذاری در موقعیت گرانتری نسبت به خالص ارزش داراییها قرار میگیرد؛ به این معنا که فاصله قیمت از NAV نسبت به متوسط گروه کمتر است. یادآور میشود میانگین نسبت P/NAV شرکتهای سرمایه گذاری در بورس تهران در حال حاضر در محدوده 8/0 قرار دارد.
                  3- مطالعه صورتهای مالی سالانه «وصنعت» نشان میدهد که ارزش بازار سرمایه گذاری های کوتاه مدت و بلندمدت در دوره های قبل با کاهش زیادی روبه رو شده و همین موضوع شرکت را با مساله اخذ ذخیره کاهشهای سنگین در سالهای مالی گذشته مواجه کرده است
                  (در مجموع 75میلیاردتومان در بخش بورسی). با این حال، پس از رشد شتابان قیمت سهام زیرمجموعهها در چند ماه اخیر، اکنون شرکت در بخش سرمایه گذاریهای کوتاهمدت بورسی (سریع المعامله) و سرمایه گذاریهای بلندمدت (عمدتا سهام لیزینگ صنعت و معدن) با کسری ذخیره مواجه نیست.
                  همین مساله، موجب بازگشت 72 میلیارد تومان (48 تومان به ازای هر سهم) از ذخایر مزبور در شش ماهه نخست سال مالی جاری به صورت سود و زیان شده است و تنها قریب به سه میلیارد تومان دیگر (دو تومان به ازای هر سهم) ذخیره انباشته در بخش بورسی وجود دارد که آن هم احتمالا تا پایان سال به حساب سود دوره جاری شرکت باز میگردد.
                  4- از ابتدای سال مالی جاری (30 آذر 91)، فعالیت «وصنعت» در بازار سهام با تغییرات چشمگیری رو به رو شده است. در این راستا، رشد قیمت سهام زیرمجموعه ها (به ویژه سیمان فارس و خوزستان، آتیه دماوند و لیزینگ صنعت و معدن) در کنار افزایش قابل ملاحظه خرید و فروش در سبد سهام این شرکت سرمایهگذاری به چشم میخورد.
                  در همین راستا، سرمایه گذاری صنعت و معدن با یک رویکرد جسورانه با فضای رونق فزاینده در بازار سهام مواجه شده، به عنوان مثال، مالکیت 12 درصدی خود را در سهام آتیه دماوند به 3 درصد کاهش داده است و از رهگذر همین اقدام، به سود جالب توجه 24 میلیارد تومانی (16 تومان به ازای هر سهم) دست یافته است.
                  همچنین، مالکیت 18 درصدی در شرکت لیزینگ صنعت و معدن در اثر عرضه های خرد در بازار به محدوده 10 درصد کاهش یافته که از این محل، علاوه بر شناسایی سود یک میلیارد تومانی، 21 میلیارد تومان از منابع «وصنعت» نیز آزاد شده است.
                  بر این اساس، قریب 400 میلیارد تومان خرید و فروش سهام تنها در هفت ماه نخست سال مالی جاری توسط شرکت انجام شده که این عملیات به کسب سود خالصی معادل 54 میلیارد تومان (36 تومان به ازای هر سهم)
                  انجامیده است.
                  در عین حال، در راستای فروش سرمایه گذاریهای کم بازده، 42 درصد از سهام پارس سوئیچ نیز به صورت بلوکی در زمستان گذشته به فروش رسیده است.
                  این کارنامه موفقیت آمیز موجب اقبال گسترده بازار به سهام «وصنعت» در بازار نیز شده به نحوی که رشد قیمت بیش از 180 درصدی سهام از 30 آذر 91 تاکنون گواه این مدعاست. تداوم اجرای سیاست فعالانه خرید و فروش سهام در کنار افزایش قیمت سهام سیمانی (که 15 درصد ارزش روز سبد سرمایه گذاریها با محوریت سیمان فارس و خوزستان را تشکیل میدهد)، میتواند زمینهساز حفظ توجه سرمایه گذاران به سهام «وصنعت» باشد.
                  5- شرکت در شش ماه سپری شده از سال مالی جاری (منتهی به 30 آذر 92) 765 ریال سود خالص به ازای هر سهم تحصیل کرده است که این عملکرد، نوید کسب سود خالصی بیش از یکهزار ریال به ازای هرسهم در سال مالی جاری را با عنایت به عملکرد خرید و فروش سهام در تیر ماه میدهد.
                  البته باید توجه داشت در صورت دستیابی «وصنعت» به این سود رویایی، حدود نیمی از آن مرهون بازگشت ذخیره کاهش ارزش سرمایهگذاریها است که یک سود تکراز ناپذیر در سنوات آتی به شمار میرود.
                  بنابراین، میتوان گفت تنها حدود 50 تومان از سود خالص هر سهم مربوط به عملیات مستمر شرکت (درآمد حاصل از سرمایه گذاریها و سود خرید و فروش سهام) بوده و در صورت حفظ رونق بازار، تکرار یا افزایش این بخش از سودآوری در سالهای مالی آتی برای «وصنعت» قابل تصوراست.

نظر

• مسعود اب
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1502

بمنظور موفقیت
                    تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• Nightwolf
                      عضو جدید
                      • Dec 2012
                      • 9

امروز دارند وصنعت رو با سود 100 تومن و پی بر ای 2.4 میفروشند. آنوقت مردم میروند در صف سهم هایی با پی بر ای 10 و بالاتر

نظر

• ata007
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 6291

واقعا" در حق این سهم ظلم بزرگی میشه

دیگه مردم تو خرید و فروش افراط و تفریط می کنند

نظر

• محمد 66
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2938

امروز اضافه کردم ، امسال 130 تومان سود داره .

نظر

• ali30
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1940

اگر بسود امسال نگاه میکنی فباهنر1500 ریال سود داره کدوم بهتره..............
                            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• محمد 66
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2938

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                              دوست عزیز وصنعت این سود را ساخته ، تا الان حدود 100 تومان محقق کرده ، ولی فباهنر تازه 25 تومان پیش بینی کرده .

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                                علی جان به نظرم هر دو بهترن

نظر

در حال کار...
                                X