هیچ توجه کردید که تو گزارش 6 ماهه حسابرسی شده توی جدول انتهای گزارش(صفحه 23) سود فروش سرمایه گذاری ها رو 279,428 میلیون ریال نوشته در صورتیکه تو جدول صفحه 6 سطر دوم سود حاصل از فروش سرمایه گذاری رو 203,622 زده!!!!!! چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این چجور حسابرسیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرمايه گذاري صنعت ومعدن ( وصنعت )
Collapse
X
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postشنفت صف خرید ، واتی صف خرید ، وبشهر صف خرید ، خودرو صف خرید ، فارس و شیران مثبت و ....... وصنعت صف فروش !!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه بازار خراب نمیشد راحت بالای 320 تثبیت شده بود.فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
اگه سفارس روی 300 باز بشه وصنعت باید صف خرید سنگین بشه.فعلا که خریدار رو 275 و فروشنده رو 350 اردر گذاشتن... ببینیم چی میشه...فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
پیرونامه اصلاحی شرکت سرمایه گذاری صنعت ومعدن باید متذکر شد که باتوجه به گزارش حسابرسی شده 6ماهه منتهی به سال مالی92،03،31 وایراد وارد شده درپرتفوی مربوطه وهمچنین زمانبر بودن رفع ایراد مذکور توسط حسابرس،شرکت درنظر دارد یک نسخه گزارش پرتفوی اصلاح شده را انتشار دهد.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
کسب ۵۱۱۲ میلیون ریالی سود واگذاری “وصنعت”به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز) ، شرکت سرمایه گذاری صنعت و معدن با انتشار صورت وضعیت پرتفوی سرمایه گذاریها در دوره یک ماهه منتهی به 31 شهریور ماه 92 اعلام کرد در دوره یک ماهه یاد شده تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده 248 میلیارد و 380 میلیون ریال و با مبلغ 253 میلیارد و 492 میلیون ریال واگذار کرد و از این بابت معادل پنج میلیارد و 112 میلیون ریال سود کسب کرد.
گفتنی است این شرکت تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده 290 میلیارد و 200 میلیون ریال تحصیل کرد.
شایان توجه است “وصنعت”در ابتدای شهریور ماه تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده دو هزار و 731 میلیارد و 328 میلیون ریال و ارزش بازار سه هزار و 824 میلیارد و 313 میلیون ریال در سبد سهام خود داشت.
بهای تمام شده این شرکت در دوره یاد شده معادل 41 میلیارد و 820 میلیون ریال افزایش داشت و به دو هزار و 773 میلیارد و 148 میلیون ریال رسید در حالی که ارزش بازار این شرکت در شهریور ماه با افزایش 148 میلیارد و 533 میلیون ریال معادل سه هزار و 972 میلیارد و 846 میلیون ریال محاسبه شد.
نظر
-
از اینکه کسی توی این تاپیک در مورد وصنعت چیزی نمینویسه معلومه که سهامداران حقیقی کاملا از سهم خالی شدند و خسته ها فروختند. فکر کنم فقط من و 3 4 نفر دیگر با تحمل مانده ایم.
توی این 2 3 هفته اخیر قیمت شدیدا کنترل شده و به جر نوسانهای جزیی حرکت دیگه ای نداره.
نمودار سهم داره تبدیل به یک خط افقی میشه و باید منتظر موند و دید که از کدوم جهت فرار خواهد کرد. احتمال صعود از نزول به خاطر شایعاتی که 90% رنگ واقعیت دارند در مورد عملکرد 9 ماهه سهم، بیشتره.
در این مدت پالایشگاهی ها رشد خوبی داشتند. تا 2 3 روز پیش بانکی ها رشد داشتند و همچنین خودرویی ها. سیمانی ها همچنان صف هستند. حتی وبانک و وتوسم صف خرید هستند ولی وصنعت درجا میزنه.
وصنعت توی تنها چند روز عقب موندگی خودش رو از تمام بازار جبران خواهد کرد.
نظر
-
در اصل توسط Nightwolf پست شده است View Postاز اینکه کسی توی این تاپیک در مورد وصنعت چیزی نمینویسه معلومه که سهامداران حقیقی کاملا از سهم خالی شدند و خسته ها فروختند. فکر کنم فقط من و 3 4 نفر دیگر با تحمل مانده ایم.
توی این 2 3 هفته اخیر قیمت شدیدا کنترل شده و به جر نوسانهای جزیی حرکت دیگه ای نداره.
نمودار سهم داره تبدیل به یک خط افقی میشه و باید منتظر موند و دید که از کدوم جهت فرار خواهد کرد. احتمال صعود از نزول به خاطر شایعاتی که 90% رنگ واقعیت دارند در مورد عملکرد 9 ماهه سهم، بیشتره.
در این مدت پالایشگاهی ها رشد خوبی داشتند. تا 2 3 روز پیش بانکی ها رشد داشتند و همچنین خودرویی ها. سیمانی ها همچنان صف هستند. حتی وبانک و وتوسم صف خرید هستند ولی وصنعت درجا میزنه.
وصنعت توی تنها چند روز عقب موندگی خودش رو از تمام بازار جبران خواهد کرد.
نظر
-
نظر