دفترچه یادداشت m.r_moradi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : دفترچه یادداشت m.r_moradi

در اصل توسط koroosh پست شده است View Post
    با سلام
    با عرض تبریک جناب مرادی از تحلیل هاتون لذت بردیم و استفاده جناب مرادی اگه ممکنه یه تحلیلی هم روی شاخص کل داشته باشید ممنون میشم؟
    با تشکر
    سلام و درود
    ممنونم دوست خوبم
    در مورد شاخص کل و وصعیت عمومی بازار همین چند پست پیش به تفضیل صحبت کردم،از قرار دادن چارت معذورم چون بسیار شلوغ و غیر قابل تحمله...

در اصل توسط m.n88 پست شده است View Post
    خونه ی جدید داداش و رفیق گلم مبارک/:.grlim:.//:.Heart.:/
    عذر تقصیر بابت دیرکرد.
    ضمنا تو وضعیت این روزای بازار تاپیک زدن و تحلیل کردن هم نکته قابل توجهیه/:.smilingsmiley.:/
    مرسی محمد جان/:.Heart.:/
    تو این وضعیت بالاخره باید یه دلخوشی داشته باشم دیگه!باید یه جوری خودمون رو سرگرم کنیم تا یه سری چیزا زیاد اذیتمون نکنه،برا من بررسی چارت و صورت مالی یکی از بهترین تفریحات هستش.../:.winksmiley02.:/

پ.ن:تحلیل وپترو رو گذاشتم منتهی افتاد اخرین پست صفحه ی قبل،قابل توجه دوستی که خواسته بود!/:.wubsmiley.:/
    تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

شاخص گروه پالایش:

در استانه ی یه سیگنال خوب قرار داریم،ممکنه یکی دو روزی منفی هم بشن تا خط پایینی رو دوباره لمس کنه اما در مجموع فکر میکنم به زودی بتونه خط بالایی رو بشکنه و سیگنال صادر کنه،اولین سیگنال رو هم شراز صادر کرده،شبندر هم که خیلی خوب معامله میشد تو این بازار خراب...
      تمام سال من بی تو...

نظر

• Hamid Broker
        عضو فعال
        • Mar 2013
        • 460

سلام بر محمدرضای گرامی، تاپیک نو مبارک، انشالا به خیر و خوشی
        در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Post
          سلام بر محمدرضای گرامی، تاپیک نو مبارک، انشالا به خیر و خوشی
          سلام و ارادت بر حمید خان گل،ممنونم،انشالله با حضور دوستان خوبی مثل شما پر بار بشه.../:.Heart.:/

منتظر نظرات خوب بنیادیت هستم حمید جان...
          تمام سال من بی تو...

نظر

• Mohsen Mehrvarz
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1683

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
            خوب تو همین بررسی های که داشتم برا درک بهتر اوضاع بازار به یه چارت خیلی زیبا برخوردم!شراز...

تو این بازاری که چارت ها ادم رو وحشت زده میکنن،چارت شراز جدا خودنمایی میکنه،به نظرم سیگنال خرید خوبی رو صادر کرده...

اگه سهم بتونه خودش رو بالای 1900-2000 تومن حفظ کنه میشه گفت که صعودش اغاز شده،به ار اس ای دقت کنید،مقاومت خوبی رو شکسته و در حال پولبکه،امیدوارم برنگرده زیر اون خط...

در صورت صعود جدی ترین و مهم ترین مقاومتش رو 2200 قرار داره حدودا که اگه از پسش بر بیاد میتونه یه صعود خیلی شیرین رو به همراه داشته باشه...

سلام محمد جان
            شکست ترندلاین شراز صحیح ، ولی فاند سهم تعریفی نداره .
            تو این گروه شبندر ، شتران و شاوان برترین فاند رو دارند .
            شبندر که دیگه کفش رو 1360 بسته شده تضمینی. تخفیف نرخ خوراک بقیه پالایشی ها 5% و برای این 10% درمیاد به سبب طرح توسعه ش . جنس معاملاتش هم گویای همه چیزه
            کلا پالایشی ها حاشیه سودشون پایینه . گزارش شراز خوب نبود. امکان عدم پوشش کامل سود سال 92 برخی شرکتهای پالایشی نظیر شبریز و شراز هست .

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post

سلام محمد جان
              شکست ترندلاین شراز صحیح ، ولی فاند سهم تعریفی نداره .
              تو این گروه شبندر ، شتران و شاوان برترین فاند رو دارند .
              شبندر که دیگه کفش رو 1360 بسته شده تضمینی. تخفیف نرخ خوراک بقیه پالایشی ها 5% و برای این 10% درمیاد به سبب طرح توسعه ش . جنس معاملاتش هم گویای همه چیزه
              کلا پالایشی ها حاشیه سودشون پایینه . گزارش شراز خوب نبود. امکان عدم پوشش کامل سود سال 92 برخی شرکتهای پالایشی نظیر شبریز و شراز هست .
              سلام داداش گلم،محسن جان مشتاق دیدار/:.wubsmiley.:/

مرسی که تذکر دادی،اصلا بررسی بنیادی روش نداشتم فقط به صرف تکنیکال زیباش خریدمش،کنج رو میبینی چه خوشگله؟! ;) ار اس ای اش هم که سیگنال خوبی داده...
              به نظرم اگه گروه بخواد بالا بزنه که فکر میکنم میزنه(چارت شاخصشون رو دیدی؟)اینم بتونه تا یه جاهایی همراهیشون کنه...صرفا برا نوسان گرفتمش...
              ولی خداییش قبول دارم بندر خیلی قوی معامله میشد،شاید منم سوئیچ کردم...

پ.ن:رفتم صورت مالیش رو دیدمفبه نظرم حداقل 330 تومن رو میسازه،که میشه نهایتا تعدیل منفی 10% ای،سهم پی بر ای بالایی نداره که بخوایم نگران این نهایت 10% تعدیل منفی باشیم...
              البته میپذیرم که در مقایسه با شبندر بازنده هست از نظر بنیاد!اما خوب چارت این خوشگل تره :D
              میمونم بر میثاق تکنیکالی... ;)

پ.ن2:رفتم پی بر ای شبندر و شاوان رو دیدم،اینا باید تعدیل مثبت بدن و شراز تعدیل منفی بده تا تازه بشن مثل هم!نظرم عوض شد،فاندی هم شراز بهتره.../:.yead.:/:.thumbsupsmileyanim
              آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/02/03, 16:05.
              تمام سال من بی تو...

نظر

• blue_eb1982
                عضو عادی
                • Mar 2013
                • 66

سلام

محمد جان یه نگاهی به تکنو میندازی ؟ممنون
                زندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست,گر بیفروزیش شعله اش از هر کران پیداست ,گرنه خاموشست و خاموشی از خود ماست

نظر

• علیرضا1
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 853

سلام محمدرضا جان عزيز
                  اقا تبريك بابت تاپيك جديد
                  نظرت در مورد الگوي تكنيكالي خزاميا چيه؟بهترين نقطه ورود به سهم كجاست؟ممنون
                  "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• rahnama
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 770

ضمن تشکر بخاطر این تایپیک زیبا لطفا نگاهی هم به وبصادر بیاندازید. ممنون.
                    اینستاگرام من :
                    منتظر شما عزیزان هستم.
                    www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• bnz
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 381

با سلام و تشکر با این تایپیک ریبا و با ارزش
                      /:.Heart.:/

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

در اصل توسط blue_eb1982 پست شده است View Post
                        سلام

محمد جان یه نگاهی به تکنو میندازی ؟ممنون
                        سلام بر علی اقای گل
                        تکنو نباید میرفت زیر 350...
                        حالا یه مقدار کار صعودش سخت شده...
                        البته سهم از حمایت خوبی برگشت(واگرایی مثبت خوبی هم زده بود..)اولین مقاومت امروز بود که میشه گفت رد شده،مقاومت بعدی میشه حوالی 350-360 تومن که مقاومت سنگینی هست به نظر من،بتونه بره بالای این بازه تثبیت بشه به اینده اش خوشبین تر خواهم بود...
                        اینم چارت تقدیم به شما:

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                        سلام محمدرضا جان عزيز
                        اقا تبريك بابت تاپيك جديد
                        نظرت در مورد الگوي تكنيكالي خزاميا چيه؟بهترين نقطه ورود به سهم كجاست؟ممنون
                        سلام دکتر جان،اقا سری به فقیر فقرا زدی،مستاق دیدار...

در مورد زامیاد متاسفانه اولین حمایت که 200 بود شکست،حمایت بعدی هم 176-170 بود که در حال شکستن هست عملا و از اینجا به بعد روندش جدا دچار مشکل میشه،هرچند دوتا حمایت دیگه هم داریم،160 و 145 که به احتمال زیاد زیر 145 نره سهم منتهی موقع برگشت اذیت میکنه به نظرم،این حمایت های معتبری که شکسته شده بدجوری نقش مقاومت رو بازی خواهد کرد...
                        چارت خیلی شلوغ شده بود برا همین نذاشتمش./:.Heart.:/

در اصل توسط rahnama1378 پست شده است View Post
                        ضمن تشکر بخاطر این تایپیک زیبا لطفا نگاهی هم به وبصادر بیاندازید. ممنون.
                        ممنونم از لطفتون،در مورد وبصادر خوبی سهم اینه که پایینی نداره،الان دقیق رو حمایت هست و حتی تو یه بازار شدیدا ریزشی نهایتا 10% میتونه افت کنه به نظرم...
                        106 تومن حمایت فعلی،100 تومن عدد روانی مهم برای سهم و حوالی 94 تومن به نظرم کف کف سهم باشه...
                        مقاومت ها هم 120اولین و 130 مهم ترین،در صورت تثبیت بالای 130 میشه به تارگت 180 هم فکر کرد...البته بلند مدت!!!
                        چارت:

در اصل توسط bnz پست شده است View Post
                        با سلام و تشکر با این تایپیک ریبا و با ارزش
                        سلام و درود
                        بزرگوارید:x
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• ابشار
                          عضو فعال
                          • Apr 2013
                          • 1426

جناب مرادی توریل باشلرد این دوسهم مارا هم یه نظری بهش بده با این اوضاع بازار نگه داریم متشکرم

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                            شلعاب حمایت خیلی خوبی تو محدوده ی 1080-1110 داره،امیدوارم از بین نره،چون شاید مجبور بشم با همه ی ارزندگی هایی که سهم داره تو پولبک احتمالی از سهم خداحافظی کنم!

تصمیم گرفتم بر خلاف روند این چند ماه اخیرم بیشتر به تکنیکال پایبند باشم...

خوب امروز رسیدیم به حمایت،فردا اخر وقت نباید با منفی کار رو تموم کنیم،هرچند سهم کوچیکه و ممکنه تکنیکال رو ببره زیر سوال ،اما چیزی که از روی چارت پیداست،اگه فردا منفی تموم کنیم به احتمال زیاد تا 900-870 میریم پایین که اونجا به نظرمن کف کف کف سهمه!تصمیم گرفته بودم اگه حمایت شکست خارج بشم ولی بی خیال شدم،به قول سید گذاشتمش تو صندوقچه وکلیدشم قورت دادم...

امروز یه کمی شراز و شپاکسا و غچین اضافه کردم...
                            معاملات امروز شبندر و شراز رو نگاه میکردم،هردو عالی بودن،خیلی به این گروه خوشبینم برا کوتاه مدت...

در مورد وضعیت شاخص هم یه مقدار خوشبین تر شدم،ار اس ای داره خوب خودش رو نگه میداره بالای 41،و عدد شاخص هم که امروز خوب ایستادگی کرد،اگه نهایتا از 82400 واحد استارت بزنیم مجدد و ار اس ای هم نره زیر 41 فکر میکنم بتونیم تا نزدیکی سقف قبلی صعود کنیم...اونجا باید دوباره بررسی کنیم!
                            راستی مکدی هم در استانه سیگنال دادنه،کافیه مثلا فردا بازار یه مثبت خوب بخوره تا مکدی سیگنال صادر کنه،هرچند چون مکدی زیر صفر هست این سیگنال یه اصلاح خواهد داشت که با سناریویی که گفتم هم همخوانی داره،خلاصه بخوام بگم میشه این:
                            استارت نهایتا از 82400 و ار اس ای بالای 41 و مکدی سیگنال صادر کرده...صعود تا نزدیک سقف قبلی(89000)اصلاح تا حوالی 85000 و بعد ادامه ی صعود...این بهترین سناریویی هست که میتونه اتفاق بیوفته!ببینیم خدا چی میخواد...

سبد شخصی شد 66% غچین،34% شلعاب با دید یکساله...اعتباری هم شراز و شپاکسا !
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• hanny
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 395

جناب مرادی سلام نظرتون در مورد مداران چیه ؟ در ضمن ممنون میشم خصوصی تون رو چک بفرمایین حیاتی است همشهری ممنون یاحق

نظر

• hadi1
                                عضو جدید
                                • May 2013
                                • 1

سلام
                                روند قندیها بالاخص قلرستان را چگونه می بینید؟ با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X