دفترچه یادداشت m.r_moradi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mass0ood
    عضو فعال
    • Jan 2014
    • 429

پاسخ : دفترچه یادداشت m.r_moradi

درود بر آقا محمد رضا-ی عزیز ;)

آقا یه سوال داشتم، اگه ممکنه راهنمایی کن

من از اوایل اردیبهشت تا اوایل تابستون احتمالاً نمی تونم به بازار سر بزنم و خرید و فروش کنم. چون دارم می رم جایی که به اینترنت دسترسی ندارم

سبد منم: شبندر، غپینو، رانفور و ثتران هست و البته چنتا سهان خرد و ریز ک.تاه مدتی که درصدشون کمه

می خواستم بدونم چیکار کنم بهتره؟ پولمو خارج کنم یا نگهداری کنم و مشکلی پیش نمیاد؟ اگه تو مجمع شرکت کنم سودشو چجوری باید بگیرم؟!
    آخه اولین سالیه که می رم مجمع!

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
      درود بر آقا محمد رضا-ی عزیز ;)

آقا یه سوال داشتم، اگه ممکنه راهنمایی کن

من از اوایل اردیبهشت تا اوایل تابستون احتمالاً نمی تونم به بازار سر بزنم و خرید و فروش کنم. چون دارم می رم جایی که به اینترنت دسترسی ندارم

سبد منم: شبندر، غپینو، رانفور و ثتران هست و البته چنتا سهان خرد و ریز ک.تاه مدتی که درصدشون کمه

می خواستم بدونم چیکار کنم بهتره؟ پولمو خارج کنم یا نگهداری کنم و مشکلی پیش نمیاد؟ اگه تو مجمع شرکت کنم سودشو چجوری باید بگیرم؟!
      آخه اولین سالیه که می رم مجمع!

والا تو این حال و اوضاعی که بازار داره ادم پای بازار باشه ضرر میده،چه برسه به اینکه نباشه،پس عقل حکم میکنه نقد کنی بزاری بانک!امـــــــــا از اون طرف بعضی سهمها با دید سهامداری بدجوری جذاب هستن...

به نظر من خرید یه سری سهم که کانال رنج ساختن و در صورت افت بازار هم جا واسه افت ندارن شاید فکر بدی نباشه،علی الخصوص اگه مجمعشون نزدیک باشه،تقسیم سود بالایی داشته باشن و پیش بینی سود سال بعدشون هم حداقل به اندازه ی امسال باشه،به طور مثال ذکر میکنم:

همراه،چند روز دیگه مجمعشه، 1000 تومن تقسیم میکنه،سریع پرداخت میکنه،افزایش سرمایه 80% از انباشته داره،سود سال بعدشم که 1200 پیش بینی کرده...

ولغدر، 198 ریال سود امسالشه که فک کنم همه رو تقسیم کنه،2 ماه بعد سود رو میده،سود سال بعد رو 210 ریال پیش بینی کرده،رو قیمت 100 تومن به نظر من بسیار کم ریسکه!

وبصادر،بانک با اینهمه دارایی،دیگه فک کنم کسی تو بازار نباشه که ندونه قیمت سهم اگر هم بره زیر 100 تومن سریع برمیگرده بالای 100 و بدون ریسکه(البته شاید رشد چندانی هم نشه براش تصور کرد فعلا اما لااقل خیالت راحته افتی هم نداره!!!)

شاملا،خرداد ماه مجمعشه،سود امسال 200 تومن،سود سال بعد رو هم 200 پیش بینی کرده،تقسیمی بالا داره،زود هم پرداخت میکنه...

سهم اینجوری زیاده الان تو بازار،باید بگردی پیدا کنی...

حتی مثلا وساپا رو 130 تومن! 36 تومن امسال تقسیمی داره،سود سال بعد رو هم 20 تومن پیش بینی کرده!

در مورد چگونگی دریافت سود مجمع هم کار سختی نیست،باید مشخصاتی که شرکت خواسته رو براشون فکس کنی و اونا هم طبق برنامه زمانبندی (که اطلاعیه اش رو میزنن رو کدال قبل از مجمع) و تاریخ اعلام شده سود رو میریزن به حسابت...

در مورد سبد هم رانفور رو عطا اطلاعات خوبی داره در موردش اگه اشتباه نکنم،از اون بپرس...
      شبندر اوضاع تکنیکالیش خوب نیست،واقعا نظر دادن راجع بهش سخته...
      در مورد نگهداری ثتران به نظرم کار درستی باشه...
      رو غپینو هم جدیدا بررسی نداشتم متاسفانه...

اما کلا برا تقسیمی بالا و پرداخت سریع،رو سهم های زیر مجموعه تامین میتونی زوم کنی،چون اصولا پدر زیرمجموعه هاشون رو در میارن تو مجمع! :D

یا علی
      تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

راستی مسعود جان اینم یه سر وشونه ی مورفی ای که من پیدا کردم،ببینیم محقق میشه.../:.grlim:./

1630 خط گردن،تارگت 2100!

پ.ن:این پست صرفا یه کم سر به سر گذاشتن با یه دوست خوب و با ظرفیته،بعدا نگید تارگت 2100 دادی برا چین چین!کلا این پست رو نادیده بگیرید،هرچند ممکنه محقق هم بشه اما خوب... ;)
        تمام سال من بی تو...

نظر

• mass0ood
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 429

صرفاً تحلیل mass0ood (برای یادگیری)

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
          سلام مسعودجان،ارادت

والا تو این حال و اوضاعی که بازار داره ادم پای بازار باشه ضرر میده،چه برسه به اینکه نباشه،پس عقل حکم میکنه نقد کنی بزاری بانک!امـــــــــا از اون طرف بعضی سهمها با دید سهامداری بدجوری جذاب هستن...

به نظر من خرید یه سری سهم که کانال رنج ساختن و در صورت افت بازار هم جا واسه افت ندارن شاید فکر بدی نباشه،علی الخصوص اگه مجمعشون نزدیک باشه،تقسیم سود بالایی داشته باشن و پیش بینی سود سال بعدشون هم حداقل به اندازه ی امسال باشه،به طور مثال ذکر میکنم:

همراه،چند روز دیگه مجمعشه، 1000 تومن تقسیم میکنه،سریع پرداخت میکنه،افزایش سرمایه 80% از انباشته داره،سود سال بعدشم که 1200 پیش بینی کرده...

ولغدر، 198 ریال سود امسالشه که فک کنم همه رو تقسیم کنه،2 ماه بعد سود رو میده،سود سال بعد رو 210 ریال پیش بینی کرده،رو قیمت 100 تومن به نظر من بسیار کم ریسکه!

وبصادر،بانک با اینهمه دارایی،دیگه فک کنم کسی تو بازار نباشه که ندونه قیمت سهم اگر هم بره زیر 100 تومن سریع برمیگرده بالای 100 و بدون ریسکه(البته شاید رشد چندانی هم نشه براش تصور کرد فعلا اما لااقل خیالت راحته افتی هم نداره!!!)

شاملا،خرداد ماه مجمعشه،سود امسال 200 تومن،سود سال بعد رو هم 200 پیش بینی کرده،تقسیمی بالا داره،زود هم پرداخت میکنه...

سهم اینجوری زیاده الان تو بازار،باید بگردی پیدا کنی...

حتی مثلا وساپا رو 130 تومن! 36 تومن امسال تقسیمی داره،سود سال بعد رو هم 20 تومن پیش بینی کرده!

در مورد چگونگی دریافت سود مجمع هم کار سختی نیست،باید مشخصاتی که شرکت خواسته رو براشون فکس کنی و اونا هم طبق برنامه زمانبندی (که اطلاعیه اش رو میزنن رو کدال قبل از مجمع) و تاریخ اعلام شده سود رو میریزن به حسابت...

در مورد سبد هم رانفور رو عطا اطلاعات خوبی داره در موردش اگه اشتباه نکنم،از اون بپرس...
          شبندر اوضاع تکنیکالیش خوب نیست،واقعا نظر دادن راجع بهش سخته...
          در مورد نگهداری ثتران به نظرم کار درستی باشه...
          رو غپینو هم جدیدا بررسی نداشتم متاسفانه...

اما کلا برا تقسیمی بالا و پرداخت سریع،رو سهم های زیر مجموعه تامین میتونی زوم کنی،چون اصولا پدر زیرمجموعه هاشون رو در میارن تو مجمع! :D

یا علی

سپاس برای پاسخ زیبا و کاملت و وقتی که گذاشتی. استفاده کردم از نوشته ها و توصیه های خوب و منطقی شما.

جناب مرادی میدونم اکثر تحلیلگرا دیگه به تحلیل اعتقادی ندارن، اما به نظر من هنوز هم می شه نشانه هایی از درستی تحلیل ها رو دید.
          از نظر من تنها ابزارهای قدرتمندِ تکنیکال در بازار این روزا، روند، الیوت و مومنتوم هستن.
          اگه با این ها بتونیم جهت حرکت رو تشخیص بدیم و پیشبینی کنیم، بازار - که به قول برخی دوستان رَم کرده - دوباره رام می شه.

برای همین من یه گریزی زدم به نظریه الیوت و موج های زیباش و این کانال نزولی شاخص که ناخوداگاه آدم رو به یاد اصلاح abc با موجهای 5-3-5 میندازه!
          که با محقق شدنش یک صعود تا 82000 واحد داریم، سپس با شروع موج c ریزش تا 63000 واحد رو خواهیم داشت!!! (خدا نکنه!)

(البته صرفاً دارم از نظر خودم و شواهدی که هست تحلیل می کنم و می خوام نظر شما رو بدونم و البته اگر هم صلاح می دونی حذفش کن)
          :)

راستی مسعود جان اینم یه سر وشونه ی مورفی ای که من پیدا کردم،ببینیم محقق میشه.../:.grlim:./

1630 خط گردن،تارگت 2100!

پ.ن:این پست صرفا یه کم سر به سر گذاشتن با یه دوست خوب و با ظرفیته،بعدا نگید تارگت 2100 دادی برا چین چین!کلا این پست رو نادیده بگیرید،هرچند ممکنه محقق هم بشه اما خوب... ;)
          عجب سر و شونه ای هم زده /:.grlim:./
          آقا این یکی رو باید دیگه بگیم خدا کنه که الگو کامل بشه و تارگت رو بزنه :p

پ.ن: شما لطف داری محمد رضای عزیز /.:biggrinsmiley.:/
          آخرین ویرایش توسط mass0ood؛ 2014/04/14, 02:12. دلیل: یکی کردن 2 پست و جلوگیری از شلوغ شدن تاپیک

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

پاسخ : صرفاً تحلیل mass0ood (برای یادگیری)

سپاس برای پاسخ زیبا و کاملت و وقتی که گذاشتی. استفاده کردم از نوشته ها و توصیه های خوب و منطقی شما.

جناب مرادی میدونم اکثر تحلیلگرا دیگه به تحلیل اعتقادی ندارن، اما به نظر من هنوز هم می شه نشانه هایی از درستی تحلیل ها رو دید.
            از نظر من تنها ابزارهای قدرتمندِ تکنیکال در بازار این روزا، روند، الیوت و مومنتوم هستن.
            اگه با این ها بتونیم جهت حرکت رو تشخیص بدیم و پیشبینی کنیم، بازار - که به قول برخی دوستان رَم کرده - دوباره رام می شه.

برای همین من یه گریزی زدم به نظریه الیوت و موج های زیباش و این کانال نزولی شاخص که ناخوداگاه آدم رو به یاد اصلاح abc با موجهای 5-3-5 میندازه!
            که با محقق شدنش یک صعود تا 82000 واحد داریم، سپس با شروع موج c ریزش تا 63000 واحد رو خواهیم داشت!!! (خدا نکنه!)

(البته صرفاً دارم از نظر خودم و شواهدی که هست تحلیل می کنم و می خوام نظر شما رو بدونم و البته اگر هم صلاح می دونی حذفش کن)
            :)

عجب سر و شونه ای هم زده /:.grlim:./
            آقا این یکی رو باید دیگه بگیم خدا کنه که الگو کامل بشه و تارگت رو بزنه :p

پ.ن: شما لطف داری محمد رضای عزیز /.:biggrinsmiley.:/
            سلام مجدد

در مورد خودرو حق با تو بود البته با کمی تغییر،از جمله در مورد تارگت سر و شونه و همینطور محل گرفتن شروع شونه چپ،اما در مجموع حق با توبود و من کم توجهی کرده بودم!

در مورد بازار رَم کرده هم کاملا حق با توئه،این تغییر ذهن ها رو به نظرم قفل کرده تا حدودی و جلوی تحلیل کردن منطقی رو گرفته،وگرنه همون روز اولی که اون کندل پوشا خورد و 17 روز رو پوشوند هممون باید نقد میکردیم و خلاص!

به هر حال هرچی جلو تر میایم تحلیل ها داره منطقی تر و بهتر میشه و این به نظرم نشونه ی خوبیه،هرچند هنوز در مورد کوتاه مدت بازار چندان خوشبین نیستم،مگه اینکه شنبه و یکشنبه اینده دوتامثبت پر حجم و قوی بزنه بازار تا تازه بشه یه کم امیدوارتر بود!

در مورد چارت هم اول یه سوال مهم دارم،شاخص رو تو موج 4 اصلی میدونی یا تو زیر موج 4 از موج 3 اصلی؟!

پ.ن1:حذف کدومه پسر خوب،خیلی هم خوشحال شدم قابل دونستی اومدی با هم صحبت کنیم/:.Heart.:/

پ.ن2: این سر و شونه کفه هم ظاهرا داره درست در میادااااااا،همون روزی که اونطوری تو چین چین رنج زدن و گفتم معاملاتش مشکوکه میشد یه حدسایی زد!نمیدونم چه خبره،اما قاعدتا باید یه خبرایی باشه که اینطوری سهمو میخرن و دو تا حقوقی(یکی صندوق حافظ با 220 هزار سهم و دیگری زیر درصد با 165 هزار سهم) رو تو دو سه روز پیاده کردن!!!!
            به هر حال توصیه به ورود ندارم چون اصلا وضع بازار معلوم نیست و خود چین چین هم ممکنه باز یه مدت درجا بزنه...
            اما دوستانی که سهم رو دارن جدی ترین مقاومت سهم بازه ی 1800-1900 تومنه،بعد از اون یه مقاومت رو 2100 داره و بعدش هم پیک قبلی...
            هرچند سهم کوچیکه و اگه خریدار اراده کنه همه ی این حرفا کشک!!!

پ.ن3:راستی نظر دوستان رو شاملا و کخاک چیه؟!

به نظرم از روی چارت کخاک پتانسیل این رو داره که تو این هفته راه بیوفته،اخر اردیبهشت هم مجمع داره 500 تقسیمی سود سال بعد هم که 600،فقط حیف سود مجمع رو 5 ماه بعد پرداخت میکنه وگرنه رو 4000-4100 تو خریدش شک نمیکردم...

شاملا هم که اول برج 3 مجمع داره،180 تقسیمی،سود سال بعد رو هم که 200 پیش بینی کرده،اینم رو 1000-1100 خوبه به نظرم!

پ.ن4:در مورد ولغدر یه مشکلی وجود داره که من بهش توجه نکرده بودم دفعه اول،شرکت چون پارسال زیان انباشته داشته امسال سود قابل تخصیصش در حدود 6 تومن هست، و احتمالا همین حوالی رو تقسیمی داشته باشه،هرچند هنوزم به نظرم خریدش رو 100 تومن گزینه ی کم ریسکی باشه با توجه به پیش بینی 21 تومنی برا سال بعد(21*5)+6=111 تومن به نظرم حداقل ارزش سهمه،پس خریدار 100 تومنی حداقل میتونه رو سود 10% حساب باز کنه...

پ.ن مهم: حتما اگه شنبه خگستر منفی بود یه پله بردارید،سهمی با ارزش دفتری 300 تومن+ سهمی حداقل 300 تومن بانک پارسیان...از نظر پی بر ای هم که سود امسال و سال بعد رو 51 تومن پیش بینی کرده و پی بر ای پایینی داره...

منفی کامل شنبه میشه 364 تومن،زیر 370 اگه بدن یه پله(ندن تا 375 هم حتی به نظرم خوبه!!!)،پله بعدی رو هم صرفا به این خاطر میزایریم برای 340 که اگه بازار دوباره منفی شد حداکثر استفاده رو برده باشیم...کف بسیار بسیار مناسب تکنیکالی هم 335-340 تومنه که احتمالش 1% هست که بشکنه!!!

انتظار دارم تو میان مدت حداقل تا 700 تومن رشد کنه و در ضمن اگه مثلا یکسال بعد قیمتش رو 1100 تومن ببینم اصلا تعجب نمیکنم!!!
            آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/04/17, 10:06.
            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

پاسخ : صرفاً تحلیل mass0ood (برای یادگیری)

سلام مجدد

پ.ن مهم: حتما اگه شنبه خگستر منفی بود یه پله بردارید،سهمی با ارزش دفتری 300 تومن+ سهمی حداقل 300 تومن بانک پارسیان...از نظر پی بر ای هم که سود امسال و سال بعد رو 51 تومن پیش بینی کرده و پی بر ای پایینی داره...

منفی کامل شنبه میشه 364 تومن،زیر 370 اگه بدن یه پله(ندن تا 375 هم حتی به نظرم خوبه!!!)،پله بعدی رو هم صرفا به این خاطر میزایریم برای 340 که اگه بازار دوباره منفی شد حداکثر استفاده رو برده باشیم...کف بسیار بسیار مناسب تکنیکالی هم 335-340 تومنه که احتمالش 1% هست که بشکنه!!!

انتظار دارم تو میان مدت حداقل تا 700 تومن رشد کنه و در ضمن اگه مثلا یکسال بعد قیمتش رو 1100 تومن ببینم اصلا تعجب نمیکنم!!!
              یه نکته رو عرض کنم البته،منظورم ار جمله قرمز این نیست که این دو تا سیصد تومن رو جمع بزنیم(چون بخشی از همین ارزش دفتری مربوط میشه به همین دارای بانک پارسیان)...منظورم این بود که کف کف کف کف کف ارزش بنیادی سهم رو نشون بدم...
              تمام سال من بی تو...

نظر

• جعفري
                عضو عادی
                • Mar 2014
                • 21

با سلام خدمت همشهري عزيز .از وساخت وخاذين اگه تحليلي بفرماييد ممنون ميشم

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

در اصل توسط جعفري پست شده است View Post
                  سلام جناب جعفری،به روی چشم،سعی میکنم طی امرزو یا فردا خدمتتون ارائه کنم...

-------------------

مسعود یه چیز جالب دیدم،کلی خندیدم!!!!شروع اشناییمون برای سر و شونه ای بود که من گفتم اشتباهه،در حالی که خودم چند وقت قبل ترش ازش صحبت کرده بود....قبل از افزایش سرمایه:

امشب فرصت کردم یه چندتا چارت بررسی کردم،یه چندتاییش رو اپلود میکنم ببینیم نظر دوستان چیه...

اولیش خودرو:

شاید تصویر مشابه تصویر بالا رو این روزها در سایت های مختلف زیا دیده باشید،با یه ذهن ماشینی میشه مطمئن بود که سهم یه سر و شونه کلاسیک زده با تارگت 250-260،اما...

دو نکته میتونه ما رو امیدوار کنه به فیل شدن این تحلیل!
                  اول اینکه ممکنه خودرو بالاخره این بلوک منحوس پارسیان خودش رو بفروشه در همین روزها و این محرک باعث برگشت سهم بالای خط گردن بشه...

دوم اینکه گزارش هایی که داره از سهم های دیگه گروه منتشر میشه نسبتا گزارش های خوب و امیدوار کننده ای هست...

به هر حال هیچ توصیه ای برای خرید خودرو در این روزها نیست و در مورد نگهداری هم مراقب بازه ی مقاومتی 320-330(علی الخصوص 326) تومان باشید...

در صورت تثبیت سهم بالای 326 مقاومت جدی بعدی حوالی 360 تومن خواهد بود...
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• mass0ood
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 429

سر و شانه!

سلام مجدد

در مورد خودرو حق با تو بود البته با کمی تغییر،از جمله در مورد تارگت سر و شونه و همینطور محل گرفتن شروع شونه چپ،اما در مجموع حق با توبود و من کم توجهی کرده بودم!

در مورد بازار رَم کرده هم کاملا حق با توئه،این تغییر ذهن ها رو به نظرم قفل کرده تا حدودی و جلوی تحلیل کردن منطقی رو گرفته،وگرنه همون روز اولی که اون کندل پوشا خورد و 17 روز رو پوشوند هممون باید نقد میکردیم و خلاص!

به هر حال هرچی جلو تر میایم تحلیل ها داره منطقی تر و بهتر میشه و این به نظرم نشونه ی خوبیه،هرچند هنوز در مورد کوتاه مدت بازار چندان خوشبین نیستم،مگه اینکه شنبه و یکشنبه اینده دوتامثبت پر حجم و قوی بزنه بازار تا تازه بشه یه کم امیدوارتر بود!

در مورد چارت هم اول یه سوال مهم دارم،شاخص رو تو موج 4 اصلی میدونی یا تو زیر موج 4 از موج 3 اصلی؟!

پ.ن1:حذف کدومه پسر خوب،خیلی هم خوشحال شدم قابل دونستی اومدی با هم صحبت کنیم/:.Heart.:/

پ.ن2: این سر و شونه کفه هم ظاهرا داره درست در میادااااااا،همون روزی که اونطوری تو چین چین رنج زدن و گفتم معاملاتش مشکوکه میشد یه حدسایی زد!نمیدونم چه خبره،اما قاعدتا باید یه خبرایی باشه که اینطوری سهمو میخرن و دو تا حقوقی(یکی صندوق حافظ با 220 هزار سهم و دیگری زیر درصد با 165 هزار سهم) رو تو دو سه روز پیاده کردن!!!!
                    به هر حال توصیه به ورود ندارم چون اصلا وضع بازار معلوم نیست و خود چین چین هم ممکنه باز یه مدت درجا بزنه...
                    اما دوستانی که سهم رو دارن جدی ترین مقاومت سهم بازه ی 1800-1900 تومنه،بعد از اون یه مقاومت رو 2100 داره و بعدش هم پیک قبلی...
                    هرچند سهم کوچیکه و اگه خریدار اراده کنه همه ی این حرفا کشک!!!

پ.ن3:راستی نظر دوستان رو شاملا و کخاک چیه؟!

به نظرم از روی چارت کخاک پتانسیل این رو داره که تو این هفته راه بیوفته،اخر اردیبهشت هم مجمع داره 500 تقسیمی سود سال بعد هم که 600،فقط حیف سود مجمع رو 5 ماه بعد پرداخت میکنه وگرنه رو 4000-4100 تو خریدش شک نمیکردم...

شاملا هم که اول برج 3 مجمع داره،180 تقسیمی،سود سال بعد رو هم که 200 پیش بینی کرده،اینم رو 1000-1100 خوبه به نظرم!

مسعود یه چیز جالب دیدم،کلی خندیدم!!!!شروع اشناییمون برای سر و شونه ای بود که من گفتم اشتباهه،در حالی که خودم چند وقت قبل ترش ازش صحبت کرده بود....قبل از افزایش سرمایه:

درود محمدرضا جان

یکی از دوستان (بابک پناهی) گفت اگه از دیتای تعدیل نشده استفاده کنیم، خودرو تارگت سر و شونه رو لمس کرده! امیدوارم همینجوری باشه، چون به قول شما اگه پایینتر بیاد بقیه بازار هم تاثیر می گیره و ریزش می کنه.

البته به نظرم (البته نظر یکی از اساتید و فعالان بازار هم هست) هنوز هم شبندر لیدر بازاره و تا شبندر رشد نکنه بقیه سهم ها هم تکون نمی خورن.
                    به هر حال ممنون از توجهت /:.smilingsmiley.:/

تحلیل قبلی که روی خودرو انجام داده بودی جالب بود /.:biggrinsmiley.:/ احتمالاً چون دوست نداشتی قیمت خودرو بیاد پایین، سر و شونه رو فراموش کردی :p

----------------------------------------------------
                    محمد رضا جان به نظر من موج 4 اصلیه، البته طبق موج شماری که من انجام دادم. البته یه دلیل دیگش اینه که اگه زیر موج باشه، چون خلاف روند اصلیه باید 3 موجه می بود، اما ظاهراً یه 5 موجه است که به احتمال زیاد اصلاحی abc رو می خواد تشکیل بده.

---------------------------------------------------

خواهش می کنم، شما ما رو قابل دونستی دوست عزیز /:.Heart.:/ :)

-----------------------------------------------------
                    راستی انقدر گفتیم سر و شونه که من یه الگوی سر و شونه دیگه تو نمودار شاملا دیدم /.:biggrinsmiley.:/ (داستانی شده ها، این سر و شونه!)
                    نمودار رو تو تایم فریم هفتگی بررسی کردم که الگو راحت تر دیده بشه. به نظر می رسه که به تارگت خودش رسیده و احتمال برگشتش زیاده. از طرفی مومنتوم هم کم شده و یک واگرایی مثبت هم از تاریخ 12/3/2014 تا 14/4/2014 تشکیل داده. البته روند کلی سهم ظاهراً هنوز منفیه.
                    کم شدن مومنتم و قرار گرفتن RSI بالای 50 می تونه سیگنال رشد سهم رو صادر کنه.

این موج نزولی، به نظر می رسه 5 موجه باشه که الان آخرای موج 5 هست، حالا اگه خیلی روی این سهم دقیق شدی شماره موج ها رو میذارم تا ببینی درسته یا نه.

--------------------------------
                    با تشکر از شما

آخرین ویرایش توسط mass0ood؛ 2014/04/17, 15:23.

نظر

• ali110
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 467

پاسخ : سر و شانه!

با سلام / دتولید ح بهترین گزینه جهت خرید می باشد . اختلاف حق تقدم با خود سهم 350 تومان شده است ...

نظر

• ali20005
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 230

در اصل توسط ali110 پست شده است View Post
                        با سلام / دتولید ح بهترین گزینه جهت خرید می باشد . اختلاف حق تقدم با خود سهم 350 تومان شده است ...
                        250+100(سود نقدی)=350
                        [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
                        [/CENTER]

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

در اصل توسط جعفري پست شده است View Post
                          با عرض سلام مجدد

در مورد خاذین اکیدا توصیه میکنم از سهم دوری کنید،چارتش به شدت ترسناکه،هرچند خوب میدونم با توجه به کوچیکی سهم احتمال صعود انفجاری براش وجود داره اما چیزی که تو چارت دیده میشه اینه که ریسک سهم بسیار بسیار بالاست!!شاید سخت باشه گفتنش اما تا حوالی 260 هیچ حمایتی وجود نداره،و همه چیز به اراده ی بازیگران سهمه!!!!

تنها تو یه حالت میشه به اینده براش امیدوار بود و اونم اینکه هرچه زودتر بتونه از پس مقاومت بسیار سنگین 460 بر بیاد که من بعید میدونم!!!و یا اینکه شروع بع ساختن یه کانال رنج بکنه و مدتی رو همین حوالی در جا بزنه....
                          به هر حال اصلا چارتش رو نپسندیدم...

در مورد وساخت،شدیدا مشکوک به سر و شونه کفه،هرچند با منفی روز اخر یه مقدار احتمال وقوع رو کم کرد اما هنوزم ممکنه...اگه این اتفاق بیوفته میشه براش تارگت 575 تومنی رو داد...

اگه بخواد این اتفاق بیوفته فردا باید مثبت باشه و بعد هم بتونه از سد مقاومت 460 تومنی رد بشه...

در مجموع چارت بدی نداره،حمایت نسبتا خوبی رو هم حوالی 360 داره...

درود محمدرضا جان

یکی از دوستان (بابک پناهی) گفت اگه از دیتای تعدیل نشده استفاده کنیم، خودرو تارگت سر و شونه رو لمس کرده! امیدوارم همینجوری باشه، چون به قول شما اگه پایینتر بیاد بقیه بازار هم تاثیر می گیره و ریزش می کنه.

البته به نظرم (البته نظر یکی از اساتید و فعالان بازار هم هست) هنوز هم شبندر لیدر بازاره و تا شبندر رشد نکنه بقیه سهم ها هم تکون نمی خورن.
                          به هر حال ممنون از توجهت /:.smilingsmiley.:/

تحلیل قبلی که روی خودرو انجام داده بودی جالب بود /.:biggrinsmiley.:/ احتمالاً چون دوست نداشتی قیمت خودرو بیاد پایین، سر و شونه رو فراموش کردی :p

----------------------------------------------------

محمد رضا جان به نظر من موج 4 اصلیه، البته طبق موج شماری که من انجام دادم. البته یه دلیل دیگش اینه که اگه زیر موج باشه، چون خلاف روند اصلیه باید 3 موجه می بود، اما ظاهراً یه 5 موجه است که به احتمال زیاد اصلاحی abc رو می خواد تشکیل بده.

---------------------------------------------------

خواهش می کنم، شما ما رو قابل دونستی دوست عزیز /:.Heart.:/ :)

-----------------------------------------------------
                          راستی انقدر گفتیم سر و شونه که من یه الگوی سر و شونه دیگه تو نمودار شاملا دیدم /.:biggrinsmiley.:/ (داستانی شده ها، این سر و شونه!)
                          نمودار رو تو تایم فریم هفتگی بررسی کردم که الگو راحت تر دیده بشه. به نظر می رسه که به تارگت خودش رسیده و احتمال برگشتش زیاده. از طرفی مومنتوم هم کم شده و یک واگرایی مثبت هم از تاریخ 12/3/2014 تا 14/4/2014 تشکیل داده. البته روند کلی سهم ظاهراً هنوز منفیه.
                          کم شدن مومنتم و قرار گرفتن RSI بالای 50 می تونه سیگنال رشد سهم رو صادر کنه.

این موج نزولی، به نظر می رسه 5 موجه باشه که الان آخرای موج 5 هست، حالا اگه خیلی روی این سهم دقیق شدی شماره موج ها رو میذارم تا ببینی درسته یا نه.

--------------------------------
                          با تشکر از شما

مسعود جان جدا از اشنایی باهات خوشوقتم،با اینکه ندیدمت اما از نوع نگارشت و برخوردت احساس خیلی خوبی بهت دارم...

این سر و شونه سقف ها هم واسه خودش داستانی شده ها!!!

ببین یه چیزی میگم نشنیده بگیر ازمن!!!گفتی یه مدت نیستی و سهم مطمئن میخوای،به جون جفتمون همین شاملای 1100 تومنی یکی از بهترین ها و تقریبا بی ریسک ترین هاست!!!

یک ماه دیگه مجمع داره،سودش رو هم نهایتا یک ماه و نیم بعد از مجمع میده...

180 تقسیمی داره سود سال بعد رو هم که 200 دیده!ضمن اینکه جا واسه تعدیل خوب هم داره و از همه مهمتر هم همونطور که خودت اشاره کردی چارت خوبی هم داره،چارتش رو تو تایم ماهانه دیدی؟! ;)

در مورد موج شماری مطمئن باش من از تو خیلی اماتور ترم پس احتمالا فقط بتونیم با هم بحث کنیم و تمرین،اما قطعا خوشحال میشم شمارشت رو ببینم و روش با هم تبادل نظرکنیم...

در مورد شاخص کل هم چارت رو بزار رو تایم ماهانه و بشمار،ببین چیزی دستگیرت میشه... ;)

یه چارت ماهانه من گذاشتم چند صفحه عقب تر تو همین تاپبک،یه نگاهی بهش بنداز نظرت رو بگو بهم.../:.Heart.:/
                          آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/04/19, 01:51.
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• ehsanksh
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 179

با سلام و ارادت
                            جناب مرادی عزیز ممکنه در خصوص فاذر هم راهنمایی بفرمایید از دید بنیادی خبرهای خوبی ازش شنیدم ولی تکنیکال نمی دونم به نطرتون خرید تو این قیمتها خوبه فعلا میانگین خریدم 290 شده
                            با تشکر وپزه

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
                              با سلام و ارادت
                              جناب مرادی عزیز ممکنه در خصوص فاذر هم راهنمایی بفرمایید از دید بنیادی خبرهای خوبی ازش شنیدم ولی تکنیکال نمی دونم به نطرتون خرید تو این قیمتها خوبه فعلا میانگین خریدم 290 شده
                              با تشکر وپزه
                              سلام و عرض ادب

در مورد فاذر میشه گفت رو حمایت خوبی قرار داره،مادامی که حمایتش از دست نرفته میشه به صعودش امیدوار بود،هرچند کار سختی داره و مقاومت سر راهش زیاده...

حمایت حوالی 220 براش بسیار مهم و حیاتیه از دید من،از این جهت که خدایی نکرده اگه شکسته بشه بعدا دیگه صعود خوب تو کوتاه مدت نمیشه براش تصور کرد...

در صورت شکسته نشدن حمایت 220 و صعود مقاومت های مسیر خواهد بود:

مقاومت سنگین 260

مقاومت سنگین 300

ریز مقاومت 335

پیک قبلی حوالی 375

پ.ن: خدایی نکرده نمیخوام جو منفی بدم،منتهی اگه حمایت 220 شکسته بشه تعجب نمیکنم اگه فاذر رو 160 تومن ببینم(هرچند خیلی خیلی بعیده)
                              به هر حال حمایت های بعد از 220 میشه،مرز روانی 200،حمایت خیلی خوب در 190،کف خیلی مستحکم روی 160...

پ.ن2:انشالله که کار به اونجاها نمیکشه،من صرفا خواستم چشم انداز بد رو هم گفته باشم...

پ.ن3:بیشترین احتمالی که خودم در مورد روند فاذر میدم تو کوتاه مدت نوسان بین همین 220 تا 300 هست...
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

سلام
                                روزتون به خیر

اول وقت وساپا ها رو با ضرر دادم رفت/:.negaran.:/ کاملا احساسی و کاملا ترسو!!!

یه پله خگستر از صف فروش برداشتم،یه مقدار غچین رو -3 خریدم فعلا،هیدن نشستم ببینم چقدر فروشنده کرم میکنه... :D

بازارم که حال خوبی نداره،به قول دوستی تنها امید اینه که فردا حکم صالح ابادی تمدید نشه و بازار به این خبر عکس العمل مثبت نشون بده وگرنه از روی چارت به نظر حداقل یه کف دیگه خواهیم داشت...72،شایدم 70...
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X