دفترچه یادداشت m.r_moradi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : دفترچه یادداشت m.r_moradi

یه نگاه الیوتی آماتوری به شاخص در تایم فریم ماهانه...

با فرض درست بودن این نگاه،باید از این هفته موج 5 از 3 بزرگ شروع بشه با تارگت حداقلی 103 هزار واحد و حداکثری 130 هزار واحد...
    تمام سال من بی تو...

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

با سلام ولی به نظر می رسه که نظر دکتر کنی کمی فکر بازار را مشغول و اذیت می کند عدد 77 هزار واحد کاهش این عدد را زودتر ببیند و خلاص شویم !! با تشکر
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
        با سلام ولی به نظر می رسه که نظر دکتر کنی کمی فکر بازار را مشغول و اذیت می کند عدد 77 هزار واحد کاهش این عدد را زودتر ببیند و خلاص شویم !! با تشکر
        ارادت جناب اکبری

تو وضعیت فعلی امیدوارم نظر دکتر کنی اشتباه باشه،اگه شاخص بخواد 79 هزارتا رو بشکنه به نظر من اوضاع یه مقدار خطری میشه و همه ی خوشبینی هایی که تو این چندتا پست در موردشون حرف زدم از بین میره...

امیدوارم از همین 79 هزارتا برگردیم...
        تمام سال من بی تو...

نظر

• علیرضا1
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 853

محمدرضا جان سلام
          طي هفته گذشته سهماي شاخص ساز رو وارد سبد خودم كردم.به نظر مياد شاخص بايد سوار اسانسور هايي از قبيل اخابر و فولاد و شبندر بشه.
          توصيه به خريد نميكنم اين تصور منه....
          البته طي اين دو ماه اخير تمامي تصوراتم خوب عمل نكردن.!!!!!
          "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
            ارادت جناب اکبری

تو وضعیت فعلی امیدوارم نظر دکتر کنی اشتباه باشه،اگه شاخص بخواد 79 هزارتا رو بشکنه به نظر من اوضاع یه مقدار خطری میشه و همه ی خوشبینی هایی که تو این چندتا پست در موردشون حرف زدم از بین میره...

امیدوارم از همین 79 هزارتا برگردیم...
            سلام مجدد بنده هم امید واریم مثل شما ولی بازار برای رشد یک انگیزه بسیار قوی می خواهد تا به سطح 89 هزار واحد برسد و از این سطح قوی عبور کند اگر بازار بتواند تا فصل مجامع به عدد 89 هزار واحد برسد و در تیر ماه نتیجه مذاکرات هسته ای هم شفاف شود و به تفاهم برسند راحت شاخص کل می تواند به عددی که شما ذکر کردید 130 هزار واحد برسد در حال حاضر خبر خوب و محرک قوی نداریم ممکنه برای گروه خودروی خبری بیاید و خودرو لیدر شود مثلا انجام معامله بلوکی پارسیان راحت می تواند لیدر باشدوشاخص را چند هزار واحد بالا ببرد فقط باید گذشت زمان باشیم التماس دعا با تشکر
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
              محمدرضا جان سلام
              طي هفته گذشته سهماي شاخص ساز رو وارد سبد خودم كردم.به نظر مياد شاخص بايد سوار اسانسور هايي از قبيل اخابر و فولاد و شبندر بشه.
              توصيه به خريد نميكنم اين تصور منه....
              البته طي اين دو ماه اخير تمامي تصوراتم خوب عمل نكردن.!!!!!
              دکتر جان تو این دو ماهه که کلا تصور کردن خیلی سخت شده بود،اما بنده هم مثل شما به روزهای اینده امیدوارم،البته همراه با یه سری ترس...
              اما در مورد سهم هایی که فرمودید،فولاد به نظرم حمایت خوبی تو بازه ی 370-385 داره...
              اخابر اگه بالای 314 دووم بیاره و بتونه 320 رو بشکنه وضعیتش اوکی میشه...
              شبندر هم اگه بره بالای 1530 تثبیت کنه خیلی خوب میشه...
              اما از بین شاخص سازها من امیدم به فارس و اخابر بیشتر از بقیه اس فعلا...

راستی یادمه قبلا در مورد زامیاد صحبت کردیم و حمایت 140 تومنیش...

اگه بخواد حمایت 140 رو بشکنه به نظرم ممکنه تا 115 هم پایین بیاد،هرچند حمایت 130 تومن رو هم داره تقریبا...
              تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

سلام مجدد بنده هم امید واریم مثل شما ولی بازار برای رشد یک انگیزه بسیار قوی می خواهد تا به سطح 89 هزار واحد برسد و از این سطح قوی عبور کند اگر بازار بتواند تا فصل مجامع به عدد 89 هزار واحد برسد و در تیر ماه نتیجه مذاکرات هسته ای هم شفاف شود و به تفاهم برسند راحت شاخص کل می تواند به عددی که شما ذکر کردید 130 هزار واحد برسد در حال حاضر خبر خوب و محرک قوی نداریم ممکنه برای گروه خودروی خبری بیاید و خودرو لیدر شود مثلا انجام معامله بلوکی پارسیان راحت می تواند لیدر باشدوشاخص را چند هزار واحد بالا ببرد فقط باید گذشت زمان باشیم التماس دعا با تشکر
                در مورد خودرو حرف شما کاملا متینه جناب اکبری...

اما بنده صرفا دارم تکنیکالی به وصعیت شاخص کل نگاه میکنم...

برای جمع بندی هم عرض کنم که در صورتی که بازار این هفته برگرده،مقاومت های شاخص روی
                80200

80400

81200

83400

84400

خواهد بود که از این بین شکسته شدن 81200 واحد میتونه بهترین نشونه برای اغاز روند صعودی جدید باشه...

برای اینکه کار راحت تر باشه همچنان توصیه میکنم حواس دوستان به ار اس ای باشه،شکسته شدن 46 در ار اس ای و تثبیت بالای این عدد نشونه برگشت روند به صعود هست....

یا حق

پ.ن:در صورتی هم که شاخص 79 هزارتا رو بکشنه رو به پایین کلا همه ی پست های امشب رو نخونده درنظر بگیرید چون همشون فیل میشن!/:.weirdsmiley.:/
                آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/02/28, 23:46.
                تمام سال من بی تو...

نظر

• داش مهدی
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 595

چه اصراری هست شاخصی که خیلی از نمادهای تاثیرگذار اون بسته هستن و کلا ماهیتش با شاخص دو ماه پیش تفاوت داره رو تکنیکالی بررسی کنید؟
                  بیاین رو تک تک سهام شاخص لنیادی و تکنیکی بررسی داشته باشید.

پ.ن: 1-این روزها نون درآوردن از بازار سخت شده، پس زیاد زور نزینیم فکر کنم بهتر باشه و انرژی مون رو برای روزهای خوب بازار نگه داریم
                  2سرمایه گذاری در بعضی صندوقها به نظر من الان بهترین گزینه بازاره;)
                  مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
                    چه اصراری هست شاخصی که خیلی از نمادهای تاثیرگذار اون بسته هستن و کلا ماهیتش با شاخص دو ماه پیش تفاوت داره رو تکنیکالی بررسی کنید؟
                    بیاین رو تک تک سهام شاخص لنیادی و تکنیکی بررسی داشته باشید.

پ.ن: 1-این روزها نون درآوردن از بازار سخت شده، پس زیاد زور نزینیم فکر کنم بهتر باشه و انرژی مون رو برای روزهای خوب بازار نگه داریم
                    2سرمایه گذاری در بعضی صندوقها به نظر من الان بهترین گزینه بازاره;)
                    سلام و عرض ادب خدمت داش مهدی عزیز/:.Heart.:/
                    والا برای در نظر گرفتن ماهیت شاخص و فرمولش و این حرف ها کلا خودم رو فاقد صلاحیت میدونم!
                    به همین خاطر مجبورم با همین شاخص کارم رو جلو ببرم....(اتفاقا الان که به وقایع دو ماه گذشته نگاه میکنم کاملا تکنیکالی و توجیه پذیر بوده و اینکه دیر متوجهش شدم رو میزارم به حساب کم دانشی خودم...)
                    در مورد اینکه تک تک سهام این شاخص رو بررسی کنیم هم دقیقا باهات موافقم و اتفاقا همیشه برای تایید یا رد تصوراتم در مورد شاخص سعی میکنم چندتایی از مهم ترین های شاخص ساز رو بررسی میکنم...
                    و البته تو همین چندتا پست هم یه اشاراتی به چندتایشون کردم...
                    شبندر،شپنا،فارس،اخابر،وبصادر،وتجارت،ومعادن اوضاع خوبی دارن و میتونن کمک کنن به بازار...
                    فلزات اساسی هم نهایتا 8-10 % دیگه به نظرم جای افت دارن...
                    خودرویی ها هم نهایتا 15 % جای افت دارن...
                    در مجموع کفه ی سهم هایی که بهشون خوشبینم سنگین تره...

پ.ن:چارت چندتا از گروههای مهم برای شاخص رو میزارم ببینیم چند چندیم...
                    آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/03/01, 01:29.
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

فلزات اساسی:
                      نزدیک به یه حمایت خیلی خیلی خوب،مثلا فولاد از 385-370 برگرده،فملی هم 350اولین حمایت و نهایتا از 330 برگرده...هرچند کلا وقتی برگردن هم انتظار رشد بالا ازشون ندارم تو کوتاه مدت منتهی جایی برای افت ندارن به نظرم!و احتمالا روند خنثی رو طی کنن...

شیمیایی:
                      بر روی یه حمایت بسیار خوب و معتبر،شاید بگید با باز شدن پترو های بسته شده این حمایت از بین میره اما من مخالفم!چون اولا اکثرا پی بر ای های پایینی داشتن و جای افت چندانی ندارن،ثانیا تاثیر افت اونها میتونه با رشد فارس خنثی بشه تو شاخص این گروه...

خودرویی:
                      فردا و پس فردا شاخص این گروه روی حمایت قرار داره،هرچند به شخصه خیلی بهشون خوشبین نیستم برای کوتاه مدت!اما میتونه شاخصشون از 1100 واحد برگرده!یعنی افت 3.5 درصدی!
                      به هر حال اگه این حمایت هم از دست بره نهایتا9 درصد دیگه (مجموعا 14%)میتونه افت کنه شاخصشون و به هزار واحد برسه...
                      خود خودرو حمایت خیلی خوبی رو 250-260 داره که میشه نهایتا افت 11 % ای!
                      یعنی این گروه هم میتونه دو شنبه برگرده...

پالایشی:
                      این گروه یه جورایی لب مرزه و فردا نباید منفی باشن،اگهی افزایش سرمایه ی شپنا،گزارش خوب لاوان و وضعیت خوب شبندر میتونه کمک خوبی برای گروه باشه...
                      و البته برای روند گرفتن به دو سه تا مثبت جانانه با حجم خوب نیاز دارن...
                      شبندر بتونه بالای 1530 تثبیت کنه خیلی عالی میشه...
                      روندشون بیشتر فعلا خنثی به نظر میرسه...

بانکی:
                      روندشاخصشون فعلا نزولیه اما دو تا حمایت خیلی خوب دارن،اولی 4% پایین تر و ودومی که به نظرم کفشون باشه 9% پایین تر قرار داره...

اخابر:
                      حمایت خیلی خیلی خوبی رو 290 داره...
                      الان درگیر مقاومت جدی 316-320 تومنه...
                      به نظرت شب مجمع با تقسیم حداکثری و پرداخت سریع و سود سال بعد بیش تر از امسال،کدوم طرفی بره منطقی تره؟!
                      اندیکاتورها که رو به بالا رو نشون میدن،البته مشروط بر اینکه یکی دو روزی رو دووم بیاره تو همین بازه ی310-320 تومن...

خوب مهدی جان با این اوصاف نظرت چیه؟!

پ.ن:نظر خودم همچنان اینه که سه روز اینده روزهای بسیار حساس و مهمیه.../:.weirdsmiley.:/
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

سلام،صبحتون به خیر

بانک دی اوضاع جالبی داره،توضیه میکنم بررسیش کنید!
                        اولین مقاومت 204 تومن...جدی ترین مقاومت 220 تومن...
                        190 و 180 هم تقریبا حمایت داره...

غچین هم حمایت خوبی رو 1400 داره،اگه از دست نره و برگرده 1500 -1600-1800 مقاومت هاش هستن...

ولیز هم اوضاع خوبی داره،جدی ترین مقاومت 220...

ومعادن هم به نظرم کف باشه قیمتش و خرید کم ریسکی به حساب بیاد...

پر سود و سلامت باشید
                        یا حق

پ.ن:اگه بحث در مورد کلیت بازار براتون جذابیت داره توصیه میکنم صفحه ی قبلی تاپیک رو حتما بخونید...:D
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

سهمی که تا حالا ازش متنفر بودم حالا میتونه فرشته ی نجات بشه...این هفته چشمم به فارس!!!
                          دارم کم کم عاشقت میشم فارس! :))

یه دو روز دیگه یاری کن دیوونه ات بشم!/:.grlim:./
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

برای جمع بندی هم عرض کنم که در صورتی که بازار این هفته برگرده،مقاومت های شاخص روی
                            80200
                            80400
                            81200
                            83400
                            84400
                            خواهد بود که از این بین شکسته شدن 81200 واحد میتونه بهترین نشونه برای اغاز روند صعودی جدید باشه...
                            برای اینکه کار راحت تر باشه همچنان توصیه میکنم حواس دوستان به ار اس ای باشه،شکسته شدن 46 در ار اس ای و تثبیت بالای این عدد نشونه برگشت روند به صعود هست....
                            یا حق
                            پ.ن:در صورتی هم که شاخص 79 هزارتا رو بکشنه رو به پایین کلا همه ی پست های امشب رو نخونده درنظر بگیرید چون همشون فیل میشن!/:.weirdsmiley.:/
                            نزدیک اولین مقاومت رسیدیم و برگشتیم...

در مورد 79 هزار که گفته بودم بهترین حالت بود،که متاسفانه فیل شد،اما اخرین امیدهایی که وجود داره طی یک هفته ی اینده باید خودش رو نشون بده...

دو سه نکته رو عرض کنم و بعد چارت رو تقدیم میکنم،کفی که فردا شاخص میتونه ببینه 77000 واحد هست که بر عکس چند شب پیش به شدت از این اتفاق استقبال میکنم،چون دیگه اون بار روانی سنگین حرف اقای کنی هم از بین میره و خلاص!در صورتی که افت فردا به صورتی بود که نرسیدیم به 77000 واحد،هر روزی که جلو بریم،کف قابل لمس برای شاخص حدود 200 واحد میاد بالاتر(منظور از کف،برخورد با پایین ترین خط موجوده...)،در صورت شکسته شدن این خط فقط میمونه یه اپسیلون امید و اون هم بازگشت از موینگ اوریج 130 روزه اس که میشه حوالی 76000 واحد!هرچند این بدترین حالت ممکنه!و خدایی نکرده خدایی نکرده این کف بخواد از دست بره دیگه جدی جدی باید از بازار خداحافظی کرد،مگه اینکه سهم دی پی اس دار بخری و سود سالانه بخوای بگیری چند سال که فکر نمیکنم ماها ادمش باشیم!
                            اها راستی یه چیزی رو یادم رفت،ظاهرا امروز خود اقای کنی کف شاخص رو 77600 واحد دونسته که با توجه به دودوتا چارتای من معنیش این میشه که از ابتدای هفته ی اینده باید روند صعود شروع بشه!تقریبا باهاش موافقم...

چارت زیر در دو نمای دور و نزدیک خدمت شما:

پس کفی که نباید شکسته بشه برای روزهای اتی شد:
                            فردا : 77000
                            چهارشنبه:77200
                            شنبه:77400
                            و الی اخر...

امیدوارم فردا همه ی پتروها رو هم باز کنن تا قشنگ یه منفی 1800 تایی بخوریم و خلاص! :D

پ.ن:این فارس لعنتی هم ظاهرا اصلا به درد عاشقی نمیخوره!لامصب همش یه روز دووم اورد!حالا باز خوب شد شنبه رو مثبت بود صحبت های جمعه شب ما رو خاکی نکرد! :))
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

با سلام این ریزش ها زمانی شروع شد که آقای کنی امد و اعلام کرد که شاخص تا 77 هزار واحد ریزش می کنه بزرگان بازار هم که اعتقاد بسیار زیادی به تحلیل آقای کنی پدر عمل تکنیکال دارند گفتند چشم ما هم منتظر شاخص 77 هزار واحدی می مانیم و بعد دست به خرید می زنیم و شاخص را طبق گفته اقای کنی 144 هزار واحد تحویل خریدار می دهیم به همین راحتی !! با تشکر

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

با سلام این ریزش ها زمانی شروع شد که آقای کنی امد و اعلام کرد که شاخص تا 77 هزار واحد ریزش می کنه بزرگان بازار هم که اعتقاد بسیار زیادی به تحلیل آقای کنی پدر عمل تکنیکال دارند گفتند چشم ما هم منتظر شاخص 77 هزار واحدی می مانیم و بعد دست به خرید می زنیم و شاخص را طبق گفته اقای کنی 144 هزار واحد تحویل خریدار می دهیم به همین راحتی !! با تشکر
                                والا چه عرض کنم جناب اکبری،تو دانش اقای کنی شکی نیست منتهی معمولا ترجیه میدم خودم گام به گام جلو برم،هرچند نهایتا همگام شدیم تقریبا!

شاخص در صورت برگشت تارگت 130 هزار رو به خوبی نشونه رفته،برای یه بازه ی 6 ماهه حدودا...

اما فعلا برگشت از اخرین امیدها مهم تر از تارگت هست به نظر بنده...

ببینیم خدا چی میخواد...
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X