دفترچه یادداشت m.r_moradi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا1
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 853

پاسخ : دفترچه یادداشت m.r_moradi

محمدرضا جان سلام
    جسارت نباشه دوست عزيز
    اگه يه روز بخوام خريد كنم ترجيحاً شبندر و شتران رو به شراز ترجيح ميدم .
    البته توي اين بازار به هيچ چي نميشه اعتماد داشت .
    "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

سلام و عرض ادب

از بزرگورانی که پاسخشون رو ندادم عذر میخوام،ترم جدید شروع شده و این ترم دیگه میخوام مثل آدم درس بخونم!ضمن اینکه متاسفانه بدترین اتفاقاتی که میتونست بیوفته و تو یکی دو صفحه قبل تر در موردش صحبت کرده بودیم رخ داد و اون احتمال خوب رو کلا از بین برد...
      در مورد تکنیکال شاخص،تنها امیدم شمارش روی چارت ماهانه است که البته طبق اون تا اخر این ماه میلادی دیگه باید یواش یواش نشونه های برگشت پیدا بشه!!!
      اما حداقل کاری که از دستمون برمیاد اینه که به قول اقا کیوان اینباکس وزارت اقتصاد رو پر کنیم...
      این ادرس سامانه ی وزارت اقتصاد:

این هم متنی که بنده فرستادم:

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وزیری که بیشترین رای اعتماد در عمر جمهوری اسلامی رو کسب فرمودن...
      حال و روز این روزهای بورس،رفتار سازمان و مدیران آن،و بی اعتنایی وزارت محترم اقتصاد به جنگ قدرت شکل گرفته در قلب اقتصاد کشور،ادمی را یاد این مثل می انداز:
      هرچه یگنند نمکش میزنند،وای به روزی که بگنند نمک...

این آش خیلی شور شده آقای وزیر،کمی بچشید...!

كد پيگيري شما: 84117765

انشالله که این روزای سخت هرچه زودتر تموم بشه...

راستی یه چیزی،این روزا شاید مجمع رفتن بد فکری نباشه!
      شگل که امروز روز اخرش بود و بست برا مجمع،پکویر 4 شنبه میبنده برا مجمع،بانک ملت هم فکر کنم همینطور باشه،هفته ی بعد هم دو شنبه اگه اشتباه نکنم شپاکسا میبنده برا مجمع...
      تمام سال من بی تو...

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

....تگفتم شلعاب 940....ایمان بیاورید فرزندانم....
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• علی نظامی
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 1033

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ....تگفتم شلعاب 940....ایمان بیاورید فرزندانم....
          درست میفرمایید دکتر. عاقبت خریدن سهمای سید یاسر همون شهادت و تیر و سنانه. /:.ph34r-smiley.:/ حالا خدایی 940 ارزش داره یا نه؟ چون گفتی تا 500 شاید بیاد/:.yead.:/

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
            درست میفرمایید دکتر. عاقبت خریدن سهمای سید یاسر همون شهادت و تیر و سنانه. /:.ph34r-smiley.:/ حالا خدایی 940 ارزش داره یا نه؟ چون گفتی تا 500 شاید بیاد/:.yead.:/

...نه جان علی دروغ گفتم....سید پسرخوبیه من دوسش دارم...حس خوبی بهش دارم....ولی خوب دیگه وقتی به تجربه ما قدیمیا به دیده احترام نگاه نمیکنید همین میشه...مثلا مرادنامرد رو ببین...
            ....داره موهاشم میریزه....940 رو بشکونه تا 860 رفته....مرداد سال بعد قیمتسهم 1700....
            [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

سلام و عرض ادب

خدا رو شکر اوضاع بازار به هر جون کندنی بود بهتر شده،و اوضاع شاخث تا حدودی امیدوار کننده...
              81.5 ،83 و 84.5 اعدادی هستن که ذهن من رو به خودشون مشغول کردن...
              طی 5 روز کاری اینده اگه شاخص بتونه بالای 81.5 تثبیت بشه میشه گفت دیگه فعلا خبری از ریزش مجدد نیست،اگه بالای 83 تثبیت بشه میشه امیدوار بود که به زودی موج صعودی بعدی شروع بشه و اگه بالای 84.5 تثبیت بشه میشه گفت که موج صعودی بعدی با احتمال 99% شروع شده!!!
              در طرف مقابل هم اگه شاخص بخواد از 82 برگرده و دوباره بریزه حتی 73.5 هم در دسترس خواهد بود!(البته حمایت های 77.6 و 75 هم در مسیر هستن...)
              به هر حال از وضعیت چارت و اندیکاتور ها احتمال وقوع حالت های خوب بیشتر از حالت های بده...
              فردا به نظر روز مهمی باشه،چون یحتمل میرسیم به 81.5 و از طرفی RSI هم روی مقاومت قرار خواهد گرفت...

امشب فرصت کردم یه چندتا چارت بررسی کردم،یه چندتاییش رو اپلود میکنم ببینیم نظر دوستان چیه...

اولیش خودرو:

شاید تصویر مشابه تصویر بالا رو این روزها در سایت های مختلف زیا دیده باشید،با یه ذهن ماشینی میشه مطمئن بود که سهم یه سر و شونه کلاسیک زده با تارگت 250-260،اما...

دو نکته میتونه ما رو امیدوار کنه به فیل شدن این تحلیل!
              اول اینکه ممکنه خودرو بالاخره این بلوک منحوس پارسیان خودش رو بفروشه در همین روزها و این محرک باعث برگشت سهم بالای خط گردن بشه...

دوم اینکه گزارش هایی که داره از سهم های دیگه گروه منتشر میشه نسبتا گزارش های خوب و امیدوار کننده ای هست...

به هر حال هیچ توصیه ای برای خرید خودرو در این روزها نیست و در مورد نگهداری هم مراقب بازه ی مقاومتی 320-330(علی الخصوص 326) تومان باشید...

در صورت تثبیت سهم بالای 326 مقاومت جدی بعدی حوالی 360 تومن خواهد بود...
              تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

همونطور که در تصویر مشاهده میکنید این گروه در استانه سیگنال خرید قرار داره،در واقع سیگنال در چارت قیمتی دیده میشه و فقط منتظر تایید در اندیکاتور ها هستیم،در صورتی که فردا گروه روز مثبتی رو پشت سر بزاره،مکدی و ارس ای هم سیگنال ورود رو خواهند داد…

لیدر گروه اوضاع خوبی داره،عبور از 1500-1530 تومن نشونه ی خیلی خوبیه...میشه گفت اگه سهم دووم بیاره بالای 1530 یه صعود تا نزدیکی پیک قیمتی رو خواهیم داشت،مقاومت در مسیر حوالی1600 تومن خواهد بود،در ضمن macd و rsi هم سیگنال ورود صادر کردن...

آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/02/23, 00:01.
                تمام سال من بی تو...

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

ممد جان من که از این نمودار ها سر در نمیارم

واسه فردا 2 3 تا پیشنهاد خرید بده میلیاردر بشیم :D

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

راستش بعد از اینکه شراز سیگنال خوبی که داده بود رو فیل کرد جرات نمیکنم زیاد رو چارت فرابورسی ها اونم از نوع پالایشی اعتماد کنم به قول محسن خان!اما انصافا چارت شاوان خیلی خوبه...

دو تا سیگنال خوب داده،اولی مثلثی که رو به بالا شکسته شدده با تارگت 5000 تومن!!!!

دومی هم کف دو قلوی کوچیکی که شکل گرفته با تارگت 3300 تومن!

RSI تونسته EMA رو بشکنه و سیگنال داده،مک دی هم که سیگنال داده،در ضمن میانگین 40 روزه (دو ماهه ) رو هم تونسته رو به بالا بشکنه...

بهترین حالت برای سهم اینه که قیمت زیر 2700 نره...و سنگر اخر رو هم برای سهم 2550-2600 میدونم...

تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                      ممد جان من که از این نمودار ها سر در نمیارم

واسه فردا 2 3 تا پیشنهاد خرید بده میلیاردر بشیم :D
                      خیلی مخلصیم اقا/:.Heart.:/

اولا که شما استاد مایی،آخه خاکی بودن تا چه حد واقعا؟!شکسته نفسی تا کی؟! :D

دوما که شما همین الانش هم میلیاردری،چون میلیارد ها میلیارد محبت دوستانت رو داری.../:.Heart.:/

به نظرم پالایشی ها خوب باشن و مطمئن!

اگه حال و حوصله ی سهم کوچیک هم داشته باشی که غچین رو خودت خوب میشناسی،به نظرم جای افت چندانی نداره،ضمن اینکه پتانسیل خوبی برای بلند مدت داره...

وبشهر رو هم اوردم تو واچینگ،فکر میکنم یه صعود تا حوالی 400 بزنه و بعد یه افت مجدد تا حوالی 350 و بعدش یه حرکت درست و حسابی تا 500... اگه اتفاق های اول و دوم بیوفته،اتفاق سوم ناگزیره... ;)
                      و البته در صورتی که موفق به شکست 400 بشه مرحله اول باز هم میتونه تا 500 رشد کنه...
                      ولیز هم وصعیت مشابهی داره،مثلا رشد تا حوالی 230،افت تا حوالی 200 و بعدش یه حرکت خوب تا حوالی 300!!!این هم اگه 230 رو مرحله اول بزنه میتونه تا 280-300 رو بره...

اما هر دو بهترین حالت براشون همونیه که گفتم...

دامین اگه گیر بیاد و البته بره بالای 1500 تثبیت کنه(گه یحتمل میکنه!!!) گزینه ی خوبیه...

تو ساختمونی ها هم ثغرب سیگنال خوبی داده تقریبا،370 رو بزنه به نظرم حداقل 450 و حداکثر 530 رو بتونه ببینه...

خیلی ارادت داریم:.thumbsupsmileyanim
                      آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/02/23, 00:33.
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

اینم ثغرب تقدیم به قارداش گلم عطا:

تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

شنبه و یکشنبه اینده خیلی خیلی مهمه به نظرم...!

از شاخص سازان عزیز عاجزانه تقاضا میکنم شاخص رو روی 79 تا 79.5 حمایت کنن!!تا وقتی هم که نرفته بالای 84.5 هیچکدوم از این پتروهای لعنتی رو باز نکن!بقیه اش رو خود بازار میره...

رسما دیگه دارم فلج میشم! :(

تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

سهمی که تا حالا ازش متنفر بودم حالا میتونه فرشته ی نجات بشه...این هفته چشمم به فارس!!!
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• Arash007
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 541

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                              سهمی که تا حالا ازش متنفر بودم حالا میتونه فرشته ی نجات بشه...این هفته چشمم به فارس!!!
                              سلام برادر میشه توضیح بدید؟

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
                                سلام برادر میشه توضیح بدید؟
                                الان بازار به یه شوک مثبت نیاز داره تا دوباره روند بگیره...
                                از منظر تکنیکالی هم دو روز کاری فرصت داره تا برگرده،و کافیه تا چارت شاخص کل سیگنال معتبری صادر کنه تا سر و کله ی خریدارا پیدا بشه...
                                و حالا فارس میتونه با معامله ی بلوک 17% رو قیمتهای بالای 2200 تومن(اگه استباه نکنم) و همینطور بلوکی که ظاهرا قراره رو تابلو بخوره ناجی بازار بشه...
                                تصور میکنم هم بلوک خرد فارس رو درصد های مثبت زده بشه و هم به خاطر معامله عمده یه مقدار رشد رو داشته باشه،و خوب هر مثبت فارس 200-300 تا به تنهایی بازار رو مثبت میکنه و ممکنه بتونه با جو خودش چندتا سهم دیگه رو هم راه بندازه و شاخص بتونه به کمک فارس از سد مقاومتاش عبور کنه...

امیدوارم این اتفاق بیوفته...

بهترین اتفاق از دید من اینه که شاخص چهارشنبه ی اینده از کمترین میزانی که تو یکشنبه دیده بالاتر باشه و دیگه هم زیر اون عدد نیاد...
                                یعنی کف شاخص باید یا فردا یا نهایتا یکشنبه زده بشه و خلاص!
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X