((......تجربیکال......))

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • yesman
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 541

پاسخ : ((......تجربیکال......))

با سلام
    دوستان عزیز صدرایی
    صدرا رو همه کسانی که باهاش سهامداری کردن می شنوسن و می دونند که تحلیل تکنیکال براش مفهمومی نداره ولی خوب ما برای دل خودمون اینو گذاشتیم اینجا. من هنوز با صدراهای 75 تومنی موندم. کلا اونو جز سهامهای سبد به حساب نمی یارم . چرا؟ چون سعی نکردم به فکر یک شبه پولدار شدن از صدرا بیفتم و اینکه بیشتر از 5 درصد سبد کوچک من رو شامل نمیشه/ ( البته الان نزدیک به 10 درصد سبدمه چون رشد کرده.)
    جناب طیب با وجود اعتقاد راسخی که به سهم دارند گفتند نسبت سهم رو در سبد رعایت کنید. مسلما با رعایت این اصول شب راحتتر خواهید خوابید.

بگذریم و بریم سراغ نمودار

سهم مثلث رو رو به پایین شکونده و چون این سهم در بازار توافقیه و محدودیت نوسان نداره نمودارش میتونه معتبر تر از نمودار سهامهایی با نوسانات محدود روزانه باشه.
    سهم میتونه یه پولبک داشته باشه و بعدش به سمت کف کانال نزولی که برابر با فیبوی 78 درصده برسه یعنی حدودهای 130 تا 140 تومن. اونجا اگر برگرده مطمئنا سقف قبلی رو خواهد شکوند

در نمودار هفتگی هم الگوی پرچمی زیبا مشهوده و اهداف پرچم هم کاملا مشخصه. حتی اگر بعد از 2 سال هم به هدفش برسه (بله 2 سال نه 2 روز یا 2 ماه) باز هم سهامداری منطقیه چون سودی 300 درصدی ازش گرفتید که مطمئنا از میانگین بازار بسیار بالاتر خواهد بود.

شرمنده یه کم طولانی شد
    آخرین ویرایش توسط yesman؛ 2014/05/02, 16:22.
    شاد باشید و آن را با دیگران قسمت کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....733#post555733

نظر

• yesman
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 541

در اصل توسط yesman پست شده است View Post
      برای معاملات فردا یه نگاهی به چند تا شاخص داشته باشیم بد نیست.

شاخص خودرو

در حال تشکیل الگوی هارمونیک با هدف بالای 13000
      ظاهرا فردا الگوی مورد نظر در شاخص خودرو میتونه تکمیل بشه و باید منتظر یه کندل برگشتی با هدف حوالی 12000بود. بنابراین باید معاملات فردای خودروییها رو با دقت بیشتری رصد کرد چون احتمال فرصت خروجی باشه البته برای معامله گران کوتاه مدتی نه میانمدتی.
      در صورت مثبت بودن فردا ار اس ای هم به مقاومتش برخورد خواهد کرد.

در صورت جون دار نبودن مثبت فردای شاخص خودرو و یا منفی شدن اخر وقت ، احتمال واگرایی منفی در ار اس ای هم وجود داره.

نظر

• yesman
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 541

واقعا معاملات وساپا رو اعصابه.

ولی خوب فعلا باهاش هستیم.

(think aloud : بلند فکر کردن)
        انتخاب وساپا برای سبدم مالکیت خسایپا بوده. با خودم گفتم سایپا که بالا خواهد رفت ولی امسال سودی برای توزیع نداره پس من وساپا بخرم تا در صورت افت احتمالی خساپا با گرفتن سود مجمع وساپا متضرر نشم. با خودم فکر می کردم که چقدر باهوشم و چه تصمیم درستی گرفتم، خودرویی در سبد دارم ولی می تونم سود مجمع هم ازش بگیرم. وساپا رو 135 خریدم زمانی که خساپا 170 بود. الان وساپا 145 تومنه و خساپا 268 با صف خرید.
        نمی دونم کجا رو اشتباه کردم.
        واقعا نمی دونم این فروشنده های وساپا که تعدادشون هم زیاده، چقدر متفاوت با من فکر می کنند. و چی در وساپا می بینند که با دل و جون می فروشنش.

ولی خوب ما فعلا با سهم می مونیم تا پایان سال 50 درصد هم بده شاکریم.

یه نگاهی هم به نمودارش می ندازیم.
        هر چی سعی میکنه خط روند نزولی رو بشکونه زورش نمیرسه البته من به خودم میگم نمیزارن بشکنه چون اگر بشکنه مهار نشدنی میشه. (باید منتظر بود و دید) در این هفته باید تکلیفش رو با این خط روند نزولی مشخص کنه

نظر

• yesman
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 541

بانک دی هم امروز با قدرت و حجم بالا خط روند نزولی(4 ماهه) قیمت و ار اس ای رو شکست که می تونه نوید یک صعود موفق به اهداف بالای 200 در مرحله اول و 215 در مرحله بعد و شاید سقف قبلی(270) باشه.

نظر

• sohrab67
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 552

واقعا تحلیلاتون عالیست و قشنگن.اگه میشه هرروز یک یا دو تا تحلیل بزارید./:.grlim:./

نظر

• yesman
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 541

در اصل توسط sohrab67 پست شده است View Post
              واقعا تحلیلاتون عالیست و قشنگن.اگه میشه هرروز یک یا دو تا تحلیل بزارید./:.grlim:./

متشکرم دوست عزیز
              @};-@};-@};-
              من مطالبم رو اینجا میزارم تا دوستان با نقدشون به من در یادگیری تکنیکال یاری برسونن.

نظر

• yesman
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 541

شاخص بانکها هم با واگرایی مثبت از سطح فیبوی 38 درصد برگشت . فردا در ار اس ای به مقاومت می خوره و پس فردا به مقاومت روند نزولیش. امیدوارم با توجه به منفی شدن چند روزه خودروییها این شاخص با مثبت شدنش بتونه جور شاخص کل رو بکشه. البته شاخص شیمیاییها هم شرایط خوبی داره. و می تونه به مثبت شدن شاخص کل کمک کنه.

نظر

• yesman
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 541

با سلام و شب بخیر خدمت دوستان

نگاهی به فاسمین

قیمت کالسیمین در نمای هفتگی به کف کانال صعودی رسیده و این در کف بودن همزمان با برخورد ار اس ای هفتگی به خط روند شده و این هفته باید واکنش نشون بده و برگرده.

ولی در نمای روزانه متاسفانه قیمت کف کانال صعودی کوچکتر رو شکسته و اگر بخواد به هدفش (360 تومن) برسه باید کف کانال هفتگی رو هم بشکنه.

مسلما کانال هفتگی از اعتبار بیشتری نسبت به روزانه برخورداره ولی خود باید نشست و منتظر واکنش قیمت به حمایت هفتگی شد.

نظر

• yesman
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 541

واقعا معاملات وساپا رو اعصابه.

ولی خوب فعلا باهاش هستیم.

(think aloud : بلند فکر کردن)
                    انتخاب وساپا برای سبدم مالکیت خسایپا بوده. با خودم گفتم سایپا که بالا خواهد رفت ولی امسال سودی برای توزیع نداره پس من وساپا بخرم تا در صورت افت احتمالی خساپا با گرفتن سود مجمع وساپا متضرر نشم. با خودم فکر می کردم که چقدر باهوشم و چه تصمیم درستی گرفتم، خودرویی در سبد دارم ولی می تونم سود مجمع هم ازش بگیرم. وساپا رو 135 خریدم زمانی که خساپا 170 بود. الان وساپا 145 تومنه و خساپا 268 با صف خرید.
                    نمی دونم کجا رو اشتباه کردم.
                    واقعا نمی دونم این فروشنده های وساپا که تعدادشون هم زیاده، چقدر متفاوت با من فکر می کنند. و چی در وساپا می بینند که با دل و جون می فروشنش.

ولی خوب ما فعلا با سهم می مونیم تا پایان سال 50 درصد هم بده شاکریم.

یه نگاهی هم به نمودارش می ندازیم.
                    هر چی سعی میکنه خط روند نزولی رو بشکونه زورش نمیرسه البته من به خودم میگم نمیزارن بشکنه چون اگر بشکنه مهار نشدنی میشه. (باید منتظر بود و دید) در این هفته باید تکلیفش رو با این خط روند نزولی مشخص کنه

وساپا هم بالاخره خط روند نزولیش رو با قدرت شکوند و در مسیر پولبک می باشد. البته شاید بشه گفت پولبکش تموم شده. و از هفته اینده دوباره در مدار رشد قرار میگیره. حجم بالای 400 میلیون اونهم در 3 روز کاری حتما بشارتی به خبری مثبت در اینده نچندان دور خواهد بود.

همونطور که در نمودارش مشخصه محدوده 150 تا 152 تومن حمایت سنگین سهمه که در هفته های گذشته نفس سهم رو بریده و اجازه رشد بهش نمی داد. در روز دوشنبه با لمس مجدد این سطح و برچیده شدن صف فروش میشه به رشد مجدد سهم امیدوار بود.

نظر

• yesman
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 541

با سلام
                      آدینه دوستان بورسی بخیر

در مقابل دوستان حرفه ای این تالار ادم جرات نمی کنه نظر بده. ولی خوب به اندازه درک ناقص خودمون از تکنیکال یه نمودار می زارم خوشحال می شم دوستان هم نظرشون رو بیان کنن.

شاخص کل در بازه زمانی 10 الی 12 روز کاری به یک خط روند صعودی برخورد میکنه و برخورد با این خط می تونه پایان روند اصلاحی شاخص باشه البته اعتبار این خط می تونه با عکس العمل نمودار قیمت بیشتر سنجیده بشه.

در نمای نزدیک تر میشه یک اصلاح دابل زیگزاگ رو مشاهده کرد که در برخورد با خط روند گفته شده می تونه به پایان برسه. (من زیاد در موج شماری اشراف ندارم، اگر مشکلی داره به بزرگواری خودتون ببخشید)

نکته بعدی در اهمیت این خط روند مربوط میشه به مذاکرات وین 5 که در تاریخ 26 خرداد برگزار میشه که حدود 11 روز کاری زمان داریم. خروجی این نشست میتونه در برخورد قیمت با خط روند موثر باشه. ناموفق بودن نشست یعنی شکست خط روند و موفقیت امیز بودن اون یعنی جهش قیمتی شاخص پس از لمس این خط

در نقطه مورد نظر که میتونه بین 73000 تا 75000 تلورانس داشته باشه حمایت میانگین متحرک 200 روزه رو هم داریم

نظر

• yesman
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 541

در نمودار وبصادر هم چیزی که مشهوده قرار داشتن سهم در کف کانال نزولی و همچنین واگرایی مثبت در ار اس ای هست که می تونه توجهات رو به سهم جلب کنه. (البته من خودم زیاد دور بر این سهم نمی رم کلا حرکاتش با روحیات من جور نیست چون هیجانی نداره روند حرکتیش :D )
                        نکته منفی قرار گرفتن قیمت سهم زیر میانگین متحرک 200 روزه سهمه که یه مقدار نگران کننده است.

در برگشت قیمتی محدوده 93 الی 95 تومن می تونه سهم رو اذیت کنه

نظر

• yesman
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 541

با سلام و شب بخیر خدمت دوستان

نگاهی به فاسمین

قیمت کالسیمین در نمای هفتگی به کف کانال صعودی رسیده و این در کف بودن همزمان با برخورد ار اس ای هفتگی به خط روند شده و این هفته باید واکنش نشون بده و برگرده.

ولی در نمای روزانه متاسفانه قیمت کف کانال صعودی کوچکتر رو شکسته و اگر بخواد به هدفش (360 تومن) برسه باید کف کانال هفتگی رو هم بشکنه.

مسلما کانال هفتگی از اعتبار بیشتری نسبت به روزانه برخورداره ولی خود باید نشست و منتظر واکنش قیمت به حمایت هفتگی شد.

اگر بخوایم یه نگاه دوباره به نمودار فاسمین داشته باشیم می بینیم که قیمت به کف کانال صعودی هفتگی واکنش نشون داده و برگشته. اگر بخوایم سقف این کانال رو هدف سهم در نظر بگیریم می تونیم تا پایان سال به اهداف قیمتی 600 تومان و بالاتر فکر کنیم که می تونه بازدهی معقولی برای سال 93 باشه.

روزانه

هفتگی

البته احتمال اینکه تقسیم سود نقدی مجمع اتی کف این کانال رو بشکنه هست

نظر

• بابک پناهی
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 3208

از جناب فتحی عزیز خواهشمندم فعالیت دوباره خود را در تاپیکشان دوباره شروع کنند تا ما هم استفاده ای کرده باشیم /:.Heart.:/

جناب فتحی از تکنیکالیستهای قابل بازار سرمایه هستند یعنی استاد روندشناسی و مورد قبول بنده

نظر

• yesman
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 541

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                              از جناب فتحی عزیز خواهشمندم فعالیت دوباره خود را در تاپیکشان دوباره شروع کنند تا ما هم استفاده ای کرده باشیم /:.Heart.:/

جناب فتحی از تکنیکالیستهای قابل بازار سرمایه هستند یعنی استاد روندشناسی و مورد قبول بنده
                              بابک عزیز
                              با این پستت خیلی سورپرایز شم دمه صبحی.

از اینهمه لطفت بینهایت سپاسگزارم

میام اینجا مطلب میزنم اشتباه از اب در میاد ضایع میشم .

قبلا شاید کسی زیاد به مطالبم دقیق نمی شد ولی با این حرف شما کار یه کم زیادی سخت میشه .

امیدوارم شرمنده شما و دوستان در این تاپیک نباشم.

@};-@};-@};-

نظر

• بابک پناهی
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 3208

بابک عزیز
                                با این پستت خیلی سورپرایز شم دمه صبحی.

از اینهمه لطفت بینهایت سپاسگزارم

میام اینجا مطلب میزنم اشتباه از اب در میاد ضایع میشم .

قبلا شاید کسی زیاد به مطالبم دقیق نمی شد ولی با این حرف شما کار یه کم زیادی سخت میشه .

امیدوارم شرمنده شما و دوستان در این تاپیک نباشم.

@};-@};-@};-
                                سلام

اولا که خوب انسانیم ماها پی میتونیم اشتباهم بکنیم ثانیا شما از جمله افراد معدودی بودین که دقیقا یادمه زمانیکه شاخص 86 اینا بود هر روز تحلیل سهمای زیادی انجام میدادین که روند صعودیشو شکسته بودن و این یعنی سیگنال قرمز برای بازار

اینم تاپیکم بالا آوردم چون بودنش رو برای سایت و دوستان و خودم احساس کردم

موید و پیروز باشید
                                آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2014/06/11, 07:35.

نظر

در حال کار...
                                X