((......تجربیکال......))

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • yesman
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 541

پاسخ : ((......تجربیکال......))

با عرض شب بخیرخدمت دوستان

واقعا از اخبار عراق متاثر شدم. ادم میمونه چی بگه. وحشیگری که چه عرض کنم جنون در قالب وحشیگری چه ها که با نسل بشر نمیکنه..

بگذریم

داشتم تو سهام ها می گشتم چشمم به ثباغ افتاد. فردا و پس فردا به حمایتهای محکمی می خوره.
    یه جورایی محدوده 200 تا 205 کف بتونی سهمه. برای بررسی بد نیست. ولی با این وجود باز هم باید محتاط دست به خرید زد.

آخرین ویرایش توسط yesman؛ 2014/06/15, 23:40.
    شاد باشید و آن را با دیگران قسمت کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....733#post555733

نظر

• نوام چامسکی
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 3369

سلام

اقای فتحی

با توجه به نمودارتون میپرسم

دلیل خواصی دارید از rsi دوره 15 استفاده میکنید

این سوال رو بیشتر از این لحاظ میپرسم

گویا جناب عالی بنوعی به سیستم تحلیلی اندیکاتوری

علاقمندتر هستید

و حتما دلیل دارد استفاده از این دوره

ممنون از شما

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• yesman
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 541

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
        سلام

اقای فتحی

با توجه به نمودارتون میپرسم

دلیل خواصی دارید از rsi دوره 15 استفاده میکنید

این سوال رو بیشتر از این لحاظ میپرسم

گویا جناب عالی بنوعی به سیستم تحلیلی اندیکاتوری

علاقمندتر هستید

و حتما دلیل دارد استفاده از این دوره

ممنون از شما

با سلام
        دوست عزیز جناب چامسکی با حضورتون در این تاپیک خوشحالم کردیم. ببخشید که با تاخیر پاسخ تون رو دادم.

در مورد ار اس ای 15 خدمتون عرض کنم که علت خیلی خاصی برای استفاده ش نیست. من ار اس ای 5 و 10 و 20 و 30 رو هم استفاده می کنم(البته زیر 15 بخاطر حساسیت بالا زیاد ملاک عملم نیست). ولی در تجربه از ار اس ای 15 نتیجه خوبی گرفتم (اسم تاپیکم رو به همین دلیل تجربیکال انتخاب کردم). همخونیش با نمودار قیمت در پولبکها برام جذاب بوده.

یه دلیل دیگه اینکه 15 روز سه هفته کامل کاری رو لحاظ میکنه در بازار ما قیمتهای روز شنبه و 4 شنبه خیلی مهمن.

البته خیلی وقت پیش ها یه جایی خوندم که ار اس ای 16 روزه بهترین نسبت گین به لاس رو داره (هم در خرید هم در فروش).

نظر

• نوام چامسکی
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 3369

در اصل توسط yesman پست شده است View Post
          با سلام
          دوست عزیز جناب چامسکی با حضورتون در این تاپیک خوشحالم کردیم. ببخشید که با تاخیر پاسخ تون رو دادم.

در مورد ار اس ای 15 خدمتون عرض کنم که علت خیلی خاصی برای استفاده ش نیست. من ار اس ای 5 و 10 و 20 و 30 رو هم استفاده می کنم(البته زیر 15 بخاطر حساسیت بالا زیاد ملاک عملم نیست). ولی در تجربه از ار اس ای 15 نتیجه خوبی گرفتم (اسم تاپیکم رو به همین دلیل تجربیکال انتخاب کردم). همخونیش با نمودار قیمت در پولبکها برام جذاب بوده.

یه دلیل دیگه اینکه 15 روز سه هفته کامل کاری رو لحاظ میکنه در بازار ما قیمتهای روز شنبه و 4 شنبه خیلی مهمن.

البته خیلی وقت پیش ها یه جایی خوندم که ار اس ای 16 روزه بهترین نسبت گین به لاس رو داره (هم در خرید هم در فروش).
          درود
          جناب فتحی

این کتاب رو به شما تقدیم میکنم

آموزش اندیکاتورهای ماینر ROBERT MINER

نام مقاله : آموزش اندیکاتورهای ماینر

زبان : فارسی
          تعداد صفحات : 53 صفحه
          فرمت : PDF

مطرح شده در سایت : www.gheymatha.com
          حجم : 3,057kb
          لینک دانلود
          لینک کمکی

نظر

• ali30
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1940

درود
            جناب فتحی

لینک دانلود
            لینک کمکی

سلام نوام جان فقط میتونم بگم هرجا پاتو میزاری خیرت میرسه ...........من شخصا ازشما متشکرم.ارادتمند شما علی میرزایی
            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• yesman
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 541

درود
              جناب فتحی

لینک دانلود
              لینک کمکی

سپاسگزارم دوست عزیز

نظر

• yesman
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 541

با سلام و شب بخیر
                امشب نگاهی به چند تا از شاخص ها و شاخص کل انداختم. متاسفانه (البته به نظر بنده )شرایط اصلا خوب نیست. و شاخص همچنان به ریزشش ادامه خواهد داد. چون شاخصهای گروهای زیادی حمایتهای معتبری رو از دست دادن. شرایط امروز بازار هم واقعا نگران کننده بود. خیلی با خودم کلنجار رفتم که نقد بشم ولی چون سر کار بودم و به نمودارها دسترسی نداشتم گفتم شتابزده عمل نکنم.
                الان هم که تصمیم به نقد شدن گرفتم دیگه نمی تونم کاری بکنم چون قسمت عظم سبدم که فاذره بسته شده برای مجمع. صدرا هم که مثلا ندارم تا چند سال اینده.
                تنها موردی که می تونه بازار رو از این وضعیت نجات بده موضوع توافقه وگرنه هیچ امیدی به برگشت شاخص نیست(به این زودی ها). در صورت مثبت شدن احتمالی شاخص فردا و هفته اینده میشه به پولبک به سطح 73700 الی 74200 فکر کرد و نه تغییر روند نزولی شاخص.

اگر بخوایم احساسی به نمودارها نگاه کنیم شاید هر روز یک نقطه برگشت فرضی برای شاخص پیدا کنیم ولی اگر بخوایم بدون احساسات و مثل یک ماشین تصمیم بگیریم صعود احتمالی فردا و اویل هفته اینده فرصت فروش خواهد بود مگر اینکه در پایان مذاکرات خبری سورپرایز کننده مخابره بشه. البته برای تصمیم نهایی می تونیم تا شکسته شدن حوالی 72600 الی 72500 صبر کنیم. در صورت شکسته شدن این سطح خروج بهترین گزینه می تونه باشه. حتی احتمال ریزش تا سطح 64000 (فیبوی 38 درصد) و در مرحله بعدی 61000 هم وجود داره. (گفتن این اعداد تن خودم رو هم میلرزونه) ولی خواستم بدون احساسات حرفی زده باشم. البته شاید در عبور از 72000 و همچنین مرز روانی 70000 شاخص کمی به تقلا بیوفته.
                حمایتی که این 2 روزه تونسته جلوی ریزش شاخص رو بگیره هم میانگین متحرک 200 روزست که شاخص حوالی شهریور 91 اون رو به سمت بالا شکسته و وارد فاز صعودی 1 سال و 5 ماهه شده.

چیزی که مشهوده اینه که خیلی از اندیکاتورها در وضعیت مناسبی قرار ندارند.
                شاخص یک مثلث متقارن ادامه دهنده تشکیل داده و از ضلع پایینی خارج شده.
                موردی بعدی هم که میتونه تایید کننده ادامه نزول باشه شکسته شدن حمایت 73700 با قدرت بسیار بالاست.
                مومنتوم به زیر صفر رفته با تاییدیه روند شاخص که نزولیه.(البته اگر بخوایم مثبت ببینیم میشه یک واگرایی مثبت بین مومنتوم و قیمت دید ولی هیچ کندل صعودی این واگرایی رو تایید نکرده).
                مکدی هم که خیلی وقته خط سیگنال رو شکونده.
                شاخص زیر ابرهای ایچیموکو قرارداره و نتونست به بالای اون صعود کنه.
                شاخص یک کف جدید ساخته. سقف قبلی رو نتونسته بشکونه.

باز هم در پایان تایید کنم که یک خبر محکم میتونه باعث تغییر روند شاخص بشه. و تا وقتی که شاخص زیر 72500 تثبیت نشده نمیشه به خروج فکر کرد.

البته یک مورد روانشناسی هم که خیلی قبولش دارم اینه که وقتی همه (یکیش خودم) از روند نزولی خسته شدن و بفکر فروش افتادن زمان برگشته. امیدوارم این نوشته های من که منفی بودنش به مثبت بودنش میچربه یکی از همین علائم روانی برگشت باشه.
                مورد اخر اینکه این اطلاعات ناقص ارائه شده پیشنهاد خرید یا فروش نیست.

نمای نزدیک
                آخرین ویرایش توسط yesman؛ 2014/06/18, 00:36.

نظر

• yesman
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 541

با سلام

یه نگاهی به فاذر انداختم در شرایط مهمی قرار داره. یه سری حمایتهای مهم برای جلوگیری از افت بیشتر وجود داره.

قرار داشتن بر روی خط روند صعودی کوتاه مدت که یه جورایی شده کف مثلث افزایشی.
                  قرار داشتن بر روی خط روند بلند مدت صعودی و کف کانالی که دقیقا یک سال پیش واردش شده.
                  قرار داشته ار اس اس در منطقه حمایتی.
                  قرار داشتن بر روی حمایت میانگین متحرک 200 روزه.
                  قرار داشتن بر روی فیبوی 23 درصد

ولی اگر به هر علتی کف مثلث بشکنه و زیر اون تثبیت بشه سهم از کانال صعودیش خارج میشه شرایط برای صعودش خیلی سخت خواهد شد.
                  امیدوارم با انتشار اخبار خوب در مجمع، حرکت صعودی سهم با شکست 290 و 300 شروع بشه

آخرین ویرایش توسط yesman؛ 2014/06/20, 17:15.

نظر

• yesman
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 541

همراه

محکم و استوار، همراه همیشگی
                    سهمی برای تمام فصول
                    سهمی برای کسانیکه می خوان پولشون بعد از 10 سال 30 برابر بشه
                    سهمی برای کسانیکه می خوان سود کنن ولی وقت رصد بازار رو ندارن
                    سهمی برای کسانیکه می خوان در بازار های نزولی استرس نداشته باشند

همراه

No comment

نظر

• نوام چامسکی
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 3369

سلام

جناب فتحی

با توجه به اینکه شما در کل

بلند مدتی معامله میکنید

بیشتر فرصت برای تحقیق دارین

از نتایج ما رو هم بی نصیب نذارید

: پراکنده نویسی های shad0wless کلیک کنید

پیش یکی بهترین تریدرهای ایرانی بودم

یک نصیحتی کرد منو

گفت درسته تکنیکال یعنی رو قیمت کار کنیم

ولی در کل قیمت اخرین چیزی است که از تغییرات

مطلع میشه اندیکاتورها و موجها وغیره زودتر متوجه میشن

آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2014/06/20, 22:26.

نظر

• peyman_zdfy
                        Banned
                        • Feb 2013
                        • 247

استاد خود نوشتن این مطالب کمک به بشتر به منفی شدن شاخصه
                        در اصل توسط yesman پست شده است View Post
                        با سلام و شب بخیر
                        امشب نگاهی به چند تا از شاخص ها و شاخص کل انداختم. متاسفانه (البته به نظر بنده )شرایط اصلا خوب نیست. و شاخص همچنان به ریزشش ادامه خواهد داد. چون شاخصهای گروهای زیادی حمایتهای معتبری رو از دست دادن. شرایط امروز بازار هم واقعا نگران کننده بود. خیلی با خودم کلنجار رفتم که نقد بشم ولی چون سر کار بودم و به نمودارها دسترسی نداشتم گفتم شتابزده عمل نکنم.
                        الان هم که تصمیم به نقد شدن گرفتم دیگه نمی تونم کاری بکنم چون قسمت عظم سبدم که فاذره بسته شده برای مجمع. صدرا هم که مثلا ندارم تا چند سال اینده.
                        تنها موردی که می تونه بازار رو از این وضعیت نجات بده موضوع توافقه وگرنه هیچ امیدی به برگشت شاخص نیست(به این زودی ها). در صورت مثبت شدن احتمالی شاخص فردا و هفته اینده میشه به پولبک به سطح 73700 الی 74200 فکر کرد و نه تغییر روند نزولی شاخص.

اگر بخوایم احساسی به نمودارها نگاه کنیم شاید هر روز یک نقطه برگشت فرضی برای شاخص پیدا کنیم ولی اگر بخوایم بدون احساسات و مثل یک ماشین تصمیم بگیریم صعود احتمالی فردا و اویل هفته اینده فرصت فروش خواهد بود مگر اینکه در پایان مذاکرات خبری سورپرایز کننده مخابره بشه. البته برای تصمیم نهایی می تونیم تا شکسته شدن حوالی 72600 الی 72500 صبر کنیم. در صورت شکسته شدن این سطح خروج بهترین گزینه می تونه باشه. حتی احتمال ریزش تا سطح 64000 (فیبوی 38 درصد) و در مرحله بعدی 61000 هم وجود داره. (گفتن این اعداد تن خودم رو هم میلرزونه) ولی خواستم بدون احساسات حرفی زده باشم. البته شاید در عبور از 72000 و همچنین مرز روانی 70000 شاخص کمی به تقلا بیوفته.
                        حمایتی که این 2 روزه تونسته جلوی ریزش شاخص رو بگیره هم میانگین متحرک 200 روزست که شاخص حوالی شهریور 91 اون رو به سمت بالا شکسته و وارد فاز صعودی 1 سال و 5 ماهه شده.

چیزی که مشهوده اینه که خیلی از اندیکاتورها در وضعیت مناسبی قرار ندارند.
                        شاخص یک مثلث متقارن ادامه دهنده تشکیل داده و از ضلع پایینی خارج شده.
                        موردی بعدی هم که میتونه تایید کننده ادامه نزول باشه شکسته شدن حمایت 73700 با قدرت بسیار بالاست.
                        مومنتوم به زیر صفر رفته با تاییدیه روند شاخص که نزولیه.(البته اگر بخوایم مثبت ببینیم میشه یک واگرایی مثبت بین مومنتوم و قیمت دید ولی هیچ کندل صعودی این واگرایی رو تایید نکرده).
                        مکدی هم که خیلی وقته خط سیگنال رو شکونده.
                        شاخص زیر ابرهای ایچیموکو قرارداره و نتونست به بالای اون صعود کنه.
                        شاخص یک کف جدید ساخته. سقف قبلی رو نتونسته بشکونه.

باز هم در پایان تایید کنم که یک خبر محکم میتونه باعث تغییر روند شاخص بشه. و تا وقتی که شاخص زیر 72500 تثبیت نشده نمیشه به خروج فکر کرد.

البته یک مورد روانشناسی هم که خیلی قبولش دارم اینه که وقتی همه (یکیش خودم) از روند نزولی خسته شدن و بفکر فروش افتادن زمان برگشته. امیدوارم این نوشته های من که منفی بودنش به مثبت بودنش میچربه یکی از همین علائم روانی برگشت باشه.
                        مورد اخر اینکه این اطلاعات ناقص ارائه شده پیشنهاد خرید یا فروش نیست.

نمای نزدیک

نظر

• yesman
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 541

در اصل توسط peyman_zdfy پست شده است View Post
                          استاد خود نوشتن این مطالب کمک به بشتر به منفی شدن شاخصه
                          سلام پیمان عزیز
                          نکته اول که بنده استاد نیستم و سواد تکنیکالم فقط در حد خط روند کشیدن.
                          مورد بعد اینکه در مطالب فوق الذکر نخواستم در تحلیلم از نمودار احساساتم رو وارد کنم. ورود احساسات به معامله این میشه که شاخص 6 ماه ریزش داره و ما هر روز رو زمان برگشت می بینیم و چشمون رو به حقیقت می بندیم و متضرر میشیم.

من در تاریخ 92/11/14 نموداری از چند تا سهم گذاشتم و هشدار خروج دادم. و خودمم 80 درصد نقد کردم

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1902&page=297

یکیشون نمودار شاخص کل بوده

در تاریخ 92/11/18 بروز شده نمودار و واکنشش رو به خط روند و محدوده حمایتی بعدی رو نشون دادم.

اون پول نقدم رو هم در بانک سپرده 5 ساله 30 درصدی کردم . چند روز بعد اینقدر دوستان و اساتید از پایان اصلاح گفتند که من هم از ترس اینکه از بازار جا بمونم (این تفکر یکی از بزرگترین و رایج ترین اشتباهات در معامله گریه که من هم مرتکب شدم) 90 درصد سپرده ام وام 36 درصدی گرفتم و حدود 10 روز 2 هفته بعد دوباره سهم خریدم. و امروز جایی هستم که هستم با ضرر البته از سود سال قبل نه از اصل سرمایه. ای کاش به نمودارم پایبند بودم و تا اعلائم برگشت رو نمی دیدم نقد می موندم. ولی خوب چه میشه کرد اینها میشن تجربه معاملات آتی بنده در بازار سهام.
                          این مواردی هم که در پست بالا از شاخص گفتم رو با دقت بیشتری بخونی درسته بار منفیش بیشتر از مثبته ولی خوب اگر بتونه جلوی ضرر خودم و برخی دوستان رو بگیره برام ارزشمنده. در مطالبم به نقش کلیدی مذاکرات هم در روند شاخص اشاره کردم که می تونه ورق رو برگردونه.

مورد بعدی اینکه واقعیت رو هر چند تلخ پذیرفتن خیلی بهتر از خوش خیالی بی حاصله.

مورد آخر من از صمیم قلب امیدوارم که شاخص به میانگین متحرک 200 روزه واکنش جون داری نشون بده که اگه نده جون ما رو خواهد گرفت

آخرین ویرایش توسط yesman؛ 2014/06/22, 23:46.

نظر

• yesman
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 541

با سلام خدمت دوستان
                            یه موردی که ذهن منو مشغول کرده اینه که مثبت بودن شاخص رو فقط و فقط در گرو مثبت بودن مذاکرات می بینیم. البته خودم احتمال مثبت بودن رو 99 درصد می دونم. دیرو زود داره ولیکن سوخت و سوز نداره.

ولی احتمال یک درصد بدیم مذاکرات اونطوری که ما می بینیم مثبت نشه. فکر می کنید با قیمتهای امروز و پی بر ای های دور بر 4 برای خیلی از سهامها (بعد از برگزاری مجامع و تقسیم سود) چقدر افت رو شاهد خواهیم بود. مگه دوره ریاست جمهوری قبل همیشه بیانیه علیه ایران صادر نمی شد. تاثیرشون رو شاخص مثبت بودن یا منفی؟ تا اونجایی که بخاطر دارم بخاطر بی تاثیر نشون دادن تحریمها هم که شده شاخصها مثبت می شدن. شاخص در دوره 4 ساله پایانی ریاست احمدی نژاد فقط رشد کرده هر چند صوری یا بعلت تاثیر رشد دلار.

الان هم اگر مذاکرات دچار مشکل بشه بازار سهام به همون دلایل قبلی رشد خواهد کرد.
                            پولهایی که در یکشنبه سیاه از بازار خارج شد به خاطر دعواهای حقوقیها و بهانه برکناری صالح ابادی و این مسائل نبوده. کاری هماهنگ با سیاستهای دولت فعلی بوده و بس.

اون پولهای خارج شده در اوج قیمتی در اون تاریخ با تصمیم دوباره دولت وارد بازار سهام خواهد شد چون اجازه ورود به بازار مسکن و ارز رو نداره. اگر چنین اجازه ای داشت الان باید دلار رو بالای 4000 تومن جستجو می کردیم.
                            خلاصه کلام اینکه چه با انجام توافق و چه بدون اون شاخص به موقعش رشد خواهد کرد ولی شاید ظاهرا الان اون زمان نباشه البته شاید فردایی نزدیک این مهم به وقوع بپیونده.

نظر

• yesman
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 541

با سلام خدمت دوستان

در تاریخ 93/03/27 (سه شنبه) یه نگاهی به نمودار کل انداختم و هنوز هم ادامه ریزش رو در صورت عدم بروز اخبار سیاسی خاص محتملتر می دونم.

امروز سه شنبه 93/04/03 هم یه نگاهی به چند شاخص گروه بندازیم ببینیم چه خبره.

شاخص شیمیایی
                              در 5060 واحد در گیر حمایت میانگین متحرک 200 روزه بوده و هفته قبل اون رو به پایین شکسته و دوباره یه پولبک به اون زده. اگر بتونه دوباره خودش رو بالای این حمایت نگه داره میشه فعلا به عدم افت شاخص امیدوار بود. در خیر اینصورت احتمال افت تا میانگین متحرک 2 ساله وجود داره.

شاخص سرمایه گزاریها
                              این شاخص هم شرایطی مشابه شاخص شیمیایی داره یعنی در گیر حمایت میانگین متحرک 200 روزه بوده و هفته قبل اون رو به پایین شکسته و دوباره یه پولبک به اون زده.

شاخص فراورده های نفتی
                              این شاخص، هم حمایت 200 روزه و هم 2 ساله میانگین متحرک رو به سمت پایین شکونده. امروزهم متاسفانه، هم در قیمت و هم در ار اس ای نفوذی به حمایت بعدی خود داشته. (دایره زرد رنگ)

شاخص فلزات اساسی
                              این شاخص هم مثل شاخص نفتی، هم حمایت 200 روزه و هم 2 ساله میانگین متحرک رو با تبحر خاصی و با دریبل های پیاپی (در حد مسی: تحلیل اینجوری بخاطر مصادف بودن با برگزاری مسابقات جام جهانیه) به سمت پایین شکونده. البته میشه انتظار یه پولبک رو داشت تا ار اس ای هم به مقاومت بخوره و بعد شاهد ادامه روند باشیم.

شاخص غذایی
                              رفتاری مشابه شاخص فلزات داشته. البته یه قدم جلوتر چون پولبکش رو کامل کرده.

شاخص صنعت
                              این شاخص هم در حال شکستن حمایت محکمی در نمودار قیمت و هم در حال شکستن حمایت میانگین متحرک 200 روزه می باشد.

شاخص بانکی

این شاخص در یک کانال نزولی در حال حرکته. احتمال رسیدن به کف کانال وجود داره ولیکن در سر راهش 2 حمایت میانگین متحرک 200 روزه و 2 ساله وجود دارن که در چند روز گذشته میانگین 200 روزه جلوی افت بیشتر این شاخص رو گرفته. البته درگیری بین نمودار قیمت و این حمایت همچنان ادامه دارد.

شاد باشید
                              آخرین ویرایش توسط yesman؛ 2014/06/25, 00:33.

نظر

• yesman
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 541

با سلام و شب بخیر خدمت دوستان بورسی

امشب هم با هم یه نگاهی به چند سهام مهم در روند حرکتی شاخص بندازیم. ولی قبلش حتما به پست های قبلی در مورد شاخص کل و شاخص گروهها بندازید. اکثرا تا امروز طبق پیش بینی حرکت کردند. سعی می کنم در روزهای اتی نمودار بروز شده ای ازشون بزارم.

سهم اول خودرو

خودرو امروز خط روند صعودیش رو پر حجم شکوند. پر حجم بودن معاملات امروز بخاطر قرار داشتن بر روی حمایت میانگین متحرک 200 روزه بوده که سعی در پس زدن قیمت به سمت بالا داشت که موفق یه این مهم نشد و سهم با صف فروش بسته شد. دو روز قبل هم با قدرت میانگین متحرک 6 ماهه رو به سمت پایین شکوند. حمایت بعدی میانگین متحرک 2 ساله و ار اس ای سهمه که می تونه سهم رو موقتا به سمت بالا برای انجام پولبک به خط روند شکسته شده پرت کنه.

آخرین ویرایش توسط yesman؛ 2014/06/29, 00:20.

نظر

در حال کار...
                                X