سامان اربابي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

پاسخ : سامان اربابي

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
    اخر وقت شاخص به چه سمتي روانه خواهد آمدبازار كشش نداره
    شاخص کل 66,865.70
    376.20
    #:-S:">
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• شبندر
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 3598

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
      شاخص کل 66,865.70
      376.20
      #:-S:">
      آخر وقت را ديدي عزيزم شاخص 200واحد افت كرد
      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• yahya
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 334

آخر وقت را ديدي عزيزم شاخص 200واحد افت كرد
        134.5 واحد افت باز گشایی فملی بوده
        که اتفاقن خوب بوده که در بازار مثبت بازگشایی شده و زهرش گرفته شده
        (*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

• شبندر
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 3598

در اصل توسط yahya پست شده است View Post
          134.5 واحد افت باز گشایی فملی بوده
          که اتفاقن خوب بوده که در بازار مثبت بازگشایی شده و زهرش گرفته شده
          مقدارش مهم نيست فقط بايد بدونيم كه بازار بورس تهران تحليل پذير نيست با اين همه خبرهاي خوب و صادرات فولاد به تمام كشورها حتي اروپا بايد در اين بازار مثبت فملي با 200واحد مثبت باز ميشد اينو بدون! آبها كه از آسياب بيافته بازار به سمت دو سهم خواهد رفت 1-فلزات2-سيمان

تاريخ اين حرف را بنويسيد فردا نيايد بگيد خنديديم و اين حرفهاي ساده انگارانه
          دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 3598

گروه خودرو با اين همه زيان در اثر تبليغات فراوان و خودخواهانه تونسته حقيقيها و حقوقي هايي را براي خريد جذب كنه اما واقعيت اينه كه حتي با برداشته شدن تحريم ها فقط يك سال اين گروه مي توانند سود متوسطي پرداخت كنند و سپس با كله سرازير مي شوند من بارها اين روندها را تجربه كرده ام . اين گروه قطعا دائمي نيست البته هيچ گروهي دائمي نيست اما بعضي گروه ها سالهاي متمادي سود ميدهند ولي گروه خودرو قطعا نمي تواند دو سال پياپي سود تقسيم كند.
            اگر اين تبليغات گسترده براي بعضي گروه هاي ديگر ميشد شايد قيمتشون ده برابر شده بود ولي دولت سعي داره مردم را در گروه زيان ده شريك كنه و خودش گروه هاي سود ده را داشته باشه تا نقدينگي از بازار جمع بشه و مسدود بشه؛توصيه بنده بازم خريد سهامهاي سود در هر گروهي هست

نظر

• شبندر
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 3598

گروه اقتصادي فرانسه و آلمان و آمريكا ؛اينها همه ايجاد هيجان براي بورس هست تا افراد زيادي را وارد بورس كنند و سهامهاي بدرد نخورشون را به مردم قالب كنند. هيچ شركت فرانسوي نمياد يه شركت آس و پاس را خريداري كنه و يا توش سرمايه گذاري كنه بلكه اونها مي خواهند اجناسشون را كه سالها انبار كرده اند به مردم ايران بفروشندبازار داخل تقريبا از خودرو اشباع شده ؛ ميمونه صادرات اونهم قطعا فقط بتونه هزينه هاي جاري و حقوق و جيب سرمايه گذاران را پر كنه. مطمئن باشيد قيمت سهام را كه خوب آوردند بالا اونوقت بين مردم تقسيم مي كنند كسي برنده ميشه كه زودتر خارج بشه.
              به نظر بنده يه سرمايه گذاري مطمئن ميتونه توي سهامهاي سود ده باشه از هر گروه خصوصا خودرو مثلا خعتبار 40 تومان سود داده سال پيش هم 45 تومان در اين شرايط خوب اگر فضا بهتر بشه پس ميتونه تا 200تومان هم سود بده چرا اين سهم را تبليغ نمي كنند چرا؟؟؟ چون دولت از اين سهم زياد نداره كه بندازه به مردم چون حقوقي هاي وابسطه سهامهاي بزرگ دارند و زياد دارند وبايد اونها را آب كنند و به همين دليل تبليغات سهامهاي بزرگ را مي كنند و خودشون از اين سهامهاي كوچك سود مي گيرند.

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

مقدارش مهم نيست فقط بايد بدونيم كه بازار بورس تهران تحليل پذير نيست با اين همه خبرهاي خوب و صادرات فولاد به تمام كشورها حتي اروپا بايد در اين بازار مثبت فملي با 200واحد مثبت باز ميشد اينو بدون! آبها كه از آسياب بيافته بازار به سمت دو سهم خواهد رفت 1-فلزات2-سيمان

تاريخ اين حرف را بنويسيد فردا نيايد بگيد خنديديم و اين حرفهاي ساده انگارانه

واقعا خودت متوجه میشه نوشتهایت چه معنی و تحلیلی داره کدام خبر خوب برای صنعت فولاد وجود داره کدام سود سازی سود فولاد از 45 تومان شده 20 تومان 58 درصد تعدیل منفی بعد شما می گوید صنعت پیشرو صنعت فولاد و سیمان می باشد قیمت جهانی فولاد پایین هزینه های تولید رو به افزایش رکود عمیق در تولید و فروش به دلیل عدم تقاضا داخلی وجود داره حالا شما بحث صادرات را پیش میکشید حالا اگر واقعا تحلیل شما درست بود وقتی بازار داخلی کشش نداره و انبار ها پر از فولاد می باشد پس چرا صادرات انجام نشد چرا این صعنت تا زمانی رفع رکود واقعی در همین شرایط باقی می ماند تا بحران جهانی ساخت ساز مسکن کاملا ار رکود خارج بشه شاید از سال 96 کم کم حرکتی داشته باشند حالا شما اگر دلت می خواهد برو کل سهام فولاد مبارکه و صنایع های دیگر فولادی را خریدار کند و کار صادرات را انجام بده فقط تحلیل بی مورد نزن ان کسانی که حداقل 3سال در بورس هستند می داند که نباید فعلا به سمت سهام شرکتهای فولادی - معدنی و پالایش - پتروشیمی بروند تا بوجه سال 95 توسط دولت ارایه بشه تا تعیین تکلیف خوراک این گروه شفاف بشه بعد هم خود شرکتها بوجه سال 95 را ارایه کنند اگر تعدیل منفی باشه دیگه جایی نگرانی نداشته باشد
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• b-asgharne
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1055

شبندر من فکر می کنم شما سه نفر باشید که تحلیل های یکی تون بنیادیه و دوتای دیگه تکنیکال که 180 درجه باهم اختلاف دارند.

نظر

• شبندر
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 3598

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                    واقعا خودت متوجه میشه نوشتهایت چه معنی و تحلیلی داره کدام خبر خوب برای صنعت فولاد وجود داره کدام سود سازی سود فولاد از 45 تومان شده 20 تومان 58 درصد تعدیل منفی بعد شما می گوید صنعت پیشرو صنعت فولاد و سیمان می باشد قیمت جهانی فولاد پایین هزینه های تولید رو به افزایش رکود عمیق در تولید و فروش به دلیل عدم تقاضا داخلی وجود داره حالا شما بحث صادرات را پیش میکشید حالا اگر واقعا تحلیل شما درست بود وقتی بازار داخلی کشش نداره و انبار ها پر از فولاد می باشد پس چرا صادرات انجام نشد چرا این صعنت تا زمانی رفع رکود واقعی در همین شرایط باقی می ماند تا بحران جهانی ساخت ساز مسکن کاملا ار رکود خارج بشه شاید از سال 96 کم کم حرکتی داشته باشند حالا شما اگر دلت می خواهد برو کل سهام فولاد مبارکه و صنایع های دیگر فولادی را خریدار کند و کار صادرات را انجام بده فقط تحلیل بی مورد نزن ان کسانی که حداقل 3سال در بورس هستند می داند که نباید فعلا به سمت سهام شرکتهای فولادی - معدنی و پالایش - پتروشیمی بروند تا بوجه سال 95 توسط دولت ارایه بشه تا تعیین تکلیف خوراک این گروه شفاف بشه بعد هم خود شرکتها بوجه سال 95 را ارایه کنند اگر تعدیل منفی باشه دیگه جایی نگرانی نداشته باشد
                    از نظر ظاهري حق باشماست مگر من سه سال پيش گفتم گروه خودرو و بانكي و پالايشي بهترينند هزاران نفر نگفتند گروه خودرو زيان دارد و چنان و چنان. حتي تاپيك بنده را بستند. حالا شما الان اومديد ميگيد خودرو خوبه و ... بعد از شش ماه گروه خودرو و بانكي و پالايشي از 200درصد تا 2000درصد رشد كردند . خوب يك تريدر موفق بايد قبل از همه عمق بازار را درك كنه . من اصل سرمايه را از اين سه گروه را خارج كردم و حدود 2ميليارد سهم دارم كه از سود و رشد اين گروهاست.
                    5ماه پيش هم گفتم كه پالايشي ها امسال زيان مي سازند و نمونه اش شاوان زيان 230 توماني ساخته(بريد سابقه را ببينيد)
                    الانم مي گويم گروه فلزات و سيمان رشد فزاينده اي در آبان ماه خواهند داشت و الان وقت خريد از اين گروه هاست زيرا بعد از اجرايي شدن توافق قطعا اين خودرو و بانك نيستند كه براي كشور سودآوري ميكنند بلكه گروه فلزات پتروشيمي و سيماني هستند كه غوغا خواهند كرد.
                    اجازه بدهيد حقيقي ها با استراتژي خود خريد و فروش كنند لابد شما مي خواهيد وقتي كه سيمان شرق شد 500تومان سيگنال خريد بدهيد و بعد از آن ريزش كند وضرر حقيقي ها !!!
                    من وقتي كه خاذين 40 تومان بود گفتم اين گروه رشد فزاينده اي خواهد كرد حتي در يك بزرگنمايي گفتم كه خودروي 14000توماني خواهيم داشت والان شما ميبينيد اونهايي كه در قيمت هاي 40 الي 50 تومان با من خريد كردند سرمايشان 10برابر شده اونوقت شما الان كه قيمتها در اوج هستند پيشنهاد خريد مي دهيد!!!
                    من الان فولاي را پديده شش ماه آينده مي دانم كه قيمتش تا 3000تومان هم خواهد رفت ولي خودرو با تمام قوا و تبليغات گسترده نهايتا بشه 400تومان.

نظر

• مهدی999
                      عضو عادی
                      • Sep 2012
                      • 189

جدای از اینکه آقا سامان تارگتهای نجومی در برخی سهام می دهند و ادعای خریدهای با تعداد کهکشانی !ولی برخی از مطالب ایشان در مورد عمق بازار و روندها قابل تامل و بررسی است .
                      [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

از نظر ظاهري حق باشماست مگر من سه سال پيش گفتم گروه خودرو و بانكي و پالايشي بهترينند هزاران نفر نگفتند گروه خودرو زيان دارد و چنان و چنان. حتي تاپيك بنده را بستند. حالا شما الان اومديد ميگيد خودرو خوبه و ... بعد از شش ماه گروه خودرو و بانكي و پالايشي از 200درصد تا 2000درصد رشد كردند . خوب يك تريدر موفق بايد قبل از همه عمق بازار را درك كنه . من اصل سرمايه را از اين سه گروه را خارج كردم و حدود 2ميليارد سهم دارم كه از سود و رشد اين گروهاست.
                        5ماه پيش هم گفتم كه پالايشي ها امسال زيان مي سازند و نمونه اش شاوان زيان 230 توماني ساخته(بريد سابقه را ببينيد)
                        الانم مي گويم گروه فلزات و سيمان رشد فزاينده اي در آبان ماه خواهند داشت و الان وقت خريد از اين گروه هاست زيرا بعد از اجرايي شدن توافق قطعا اين خودرو و بانك نيستند كه براي كشور سودآوري ميكنند بلكه گروه فلزات پتروشيمي و سيماني هستند كه غوغا خواهند كرد.
                        اجازه بدهيد حقيقي ها با استراتژي خود خريد و فروش كنند لابد شما مي خواهيد وقتي كه سيمان شرق شد 500تومان سيگنال خريد بدهيد و بعد از آن ريزش كند وضرر حقيقي ها !!!
                        من وقتي كه خاذين 40 تومان بود گفتم اين گروه رشد فزاينده اي خواهد كرد حتي در يك بزرگنمايي گفتم كه خودروي 14000توماني خواهيم داشت والان شما ميبينيد اونهايي كه در قيمت هاي 40 الي 50 تومان با من خريد كردند سرمايشان 10برابر شده اونوقت شما الان كه قيمتها در اوج هستند پيشنهاد خريد مي دهيد!!!
                        من الان فولاي را پديده شش ماه آينده مي دانم كه قيمتش تا 3000تومان هم خواهد رفت ولي خودرو با تمام قوا و تبليغات گسترده نهايتا بشه 400تومان.

در نوشته های بالای متن من اسمی از صنعت خودرو نام برده شده به عنوان معرفی سهم برتر در امسال با رشد 100 درصدی و 200 درصدی که همین طوری باز هم نظر بی ربط می دهی رشد گروه خودرو در بهترین حالت 50 درصد می باشد حالا بماند بعضی از سهم ها بخواهد 100 درصد با بهتر شدن شرایط جو اقتصادی شرکت رشد قیمت داشته باشند چه زمانی معلوم نیست !!!

حالا شما می گوید صنعت فولادی و سیمان باشه گذشت زمان تا 6 ماه اینده تکلیف این دو گروه را روشن می کند !!! انشاالله برای کسانی که دست به خرید این 3 گروه می زنند خیر باشه

نظر

• m.hossein
                          Banned
                          • Nov 2013
                          • 3031

مقایسه شرکت ها و صنایع کار اشتباهی هست. خودرو . سیمان . فلزات . حمل و نقل . دارویی و غیره همه اینها

خوب هستند . و در این تحریمها ضربه خوردن . حالا بیام بگم این خوبه این بد. اشتباه هست . هر کدام از اینها

کارایی خودش را دارد. خودرو با سیمان . یا فولاد با حمل و نقل . اشتباه نباید دو باره تکرار شود مثل سالهای

گذشته بعنوان مثال بیام از پا لایشگاه ها بد بگم که چی همه ما به خوبی میدانیم علتش چی هست . هر شخصی

به تعبیر خودش لا اقل نمک پاش زخم سهامداراش نباشیم با هم خوب باشیم با تحلیل و یا خبرهای مناسب کمک

شان کنیم . هر سهمی زمان خودش را دارد با شناخت دقیق و بموقع می توان موفق شد. حتی تو این بازار دره پ.....

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

در اصل توسط m.hossein پست شده است View Post
                            مقایسه شرکت ها و صنایع کار اشتباهی هست. خودرو . سیمان . فلزات . حمل و نقل . دارویی و غیره همه اینها

خوب هستند . و در این تحریمها ضربه خوردن . حالا بیام بگم این خوبه این بد. اشتباه هست . هر کدام از اینها

کارایی خودش را دارد. خودرو با سیمان . یا فولاد با حمل و نقل . اشتباه نباید دو باره تکرار شود مثل سالهای

گذشته بعنوان مثال بیام از پا لایشگاه ها بد بگم که چی همه ما به خوبی میدانیم علتش چی هست . هر شخصی

به تعبیر خودش لا اقل نمک پاش زخم سهامداراش نباشیم با هم خوب باشیم با تحلیل و یا خبرهای مناسب کمک

شان کنیم . هر سهمی زمان خودش را دارد با شناخت دقیق و بموقع می توان موفق شد. حتی تو این بازار دره پ.....
                            فرمايش شما كاملا صحيح است همه سهامها روزگاري براي خودشون يلي بودند همين سفارس چند سال پيش 4500تومان بود الان يك بيستم آن قيمت هست اما در هر شرايطي و روزگاري بايد بهترينها را قبل از همه شناسايي كرد تا سود بيشتري عايد شود اين هنر تحليل پيش از موعد هست والا در موعد خودش كه همه ميدانند كدام سهم خوب است و كدام سهم خوب نيست.
                            در حال حاضر همه فكر ميكنند با رفع تحريم ها همه چيز گل و بلبل ميشه ولي من چند ماه پيش هم گفتم كه هيچ توفيقي به حال مردم نداره مخصوصا بورس يعني نمي خواهند داشته باشه والا الان بايد شاخص روي 90000مي بود.

نظر

• شبندر
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 3598

علت اينكه بنده نوشته هايم را درشت ميكنم به خاطر ضعف در ديدم هست نه به خاطر بزرگنمايي ولي رنگها معنا دارند

نظر

• m2020
                                عضو عادی
                                • May 2014
                                • 293

علت اينكه بنده نوشته هايم را درشت ميكنم به خاطر ضعف در ديدم هست نه به خاطر بزرگنمايي ولي رنگها معنا دارند
                                سلام شبندر عزیز. لطفا معانی رنگها رو هم اعلام کن.مثلا اینو که با سبز نوشتی یعنی چی؟ چه پیامی داره؟

نظر

در حال کار...
                                X