****** سیگنال ویژه ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2676

پاسخ : ****** سیگنال ویژه ******

سلام و عرض ادب؛

تبریک با تاخیر بابت تاپیک جدید به سید عزیز و دیگر عزیزان، که انشالله یکی از پربارترین تاپیکها خواهد شد. امیدوارم در مثبت و منفی بازار، در رکود و رونق بازار این تاپیک به اطلاع رسانی تحلیلی و علمی بازار سرمایه کمک نمایید. این توانایی در تحلیلگران این تاپیک بصورت بالقوه و بالفعل وجود دارد.

موفق، سلامت و پرسود باشید.
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• nik
      عضو عادی
      • Aug 2011
      • 207

باسلام وعرض ادب
      تبریک میگم
      سلامت وپیروز باشید

نظر

• لولی بربط زن
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 1862

بنده هم سپاسگزاری میکنم از بانیان و مسببین این ایده که زحمت میکشند و بی منت سهم معرفی می کنند. نکته ای که میخواهم اشاره کنم این است که عزیزان به غیر از معرفی سهم، شرایط آینده و نمودارها و تارگتهای احتمالی را نیز مد نظر قرار دهند و همینطور بازه زمانی انتظار ( کوتاه مدت/ میانمدت و... )
        ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• safaklar
          ستاره دار(14)
          • Sep 2011
          • 626

من هم از حضور 3 استاد عزیز که در سالهای گذشته از تحلیهای عالی شون بهره مند شدیم بسیار خوشحال شدم .
          از اینکه این عزیزان تصمیم گرفتند منابع علمی سرشارشون رو دوباره در اختیار عموم قرار بدن جای تشکر داره .
          امیدوارم تو همه ی مراحل زندگیتون مثل بازار بورس موفق باشید.

نظر

• ( احمدي )
            عضو عادی
            • May 2013
            • 262

با سلام و عرض ادب و تبريك خدمت اساتيد تاپيك....پيشنهاد ميكنم در صورت صلاحديد سهام معرفي شده از هر 3 منظر تكنيكال-بنيادي و روانشناختي بررسي و تجزيه و تحليل شوند....همچنين مي توان براي بررسي سهام از خود بازديدكنندگان تاپيك بصورت نظرخواهي امداد گرفت.....موفق و پرسود باشيد همگي....
            اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

• sea2003son
              عضو عادی
              • Jul 2011
              • 179

از همین ابتدا به دوست بسیار عزیزم مهران که خیلی وقته مزاحمش نشدم سلام میدم وبعدش اقای مصری پور پرکار و عزیز
              با اجازه از اساتید مسلم اینجا میخوام دو سهم با بازدهی بالا در اینجا معرفی کنم غشصفها و غالبر که میتونند کم کم تا 50 درصد از همینجا بالا برن
              مسلما اقا مهران میتونه نظر بهتری راجع به سهم همشهری شون بگه ؟

نظر

• arminfar
                عضو فعال
                • Mar 2014
                • 479

با درود

با اجازه همه دوستان ، دو تا سهم که دارم روشون کار میکنم رو اینجا به اشتراک قرار میدم ، و از دوستان اهل فن فاندامنتال و تکنیکال تقاضا دارم نظرشون رو اعلام کنند .

1 ـ واتی : با هدف قیمتی 450 تومان و زمانی 24 سپتامبر
                2 ـ کاما : با هدف قیمتی 1380 تومان و زمانی 15 اکتبر

ارادتمند
                آرمین فروهر
                ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

در اصل توسط arminfar پست شده است View Post
                  با درود

با اجازه همه دوستان ، دو تا سهم که دارم روشون کار میکنم رو اینجا به اشتراک قرار میدم ، و از دوستان اهل فن فاندامنتال و تکنیکال تقاضا دارم نظرشون رو اعلام کنند .

1 ـ واتی : با هدف قیمتی 450 تومان و زمانی 24 سپتامبر
                  2 ـ کاما : با هدف قیمتی 1380 تومان و زمانی 15 اکتبر

ارادتمند
                  آرمین فروهر
                  سلام بر آرمین عزیز
                  خوشحالم که اینجا میبینمت و امیدوارم که بیشتر اینجا حضور داشته باشی
                  1-واتی از نظر بنیادی قرار نیست اتفاق خاصی توش بیفته و شیران هم که بعد از افزایش سرمایه جذابیت دیگه ای برای رو کردن نداره. طرح توسعه شیران هم قرار بود امسال اوکی بشه که نشد. ولی واتی هر چند ماه یکبار حرکاتی داره که باید تکنیکی بررسی بشه
                  2- کاما رو موافقم.
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• amirn
                    عضو عادی
                    • May 2014
                    • 37

​ثغرب.نظر اساتید؟؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

سه پیامد آزادسازی در بازار پول

گروه بازار پول: بانک مرکزی جدیدترین گزارش از آمارهای مربوط به مانده سپرده‌ها و تسهیلات شبکه بانکی را برای فروردین‌ماه سال‌جاری منتشر کرد. این گزارش بیانگر این است که در نخستین ماه سال‌جاری، مانده کل سپرده‌ها در شبکه بانکی به میزان 4/2 درصد افزایش یافته است، در حالی که رشد ماهانه مانده کل تسهیلات در این ماه تنها 2/0 درصد بوده است.
                      این آمار نشان می‌دهد که آزادسازی نسبی بازار پول کشور در سال‌های گذشته که با شناورسازی نسبی نرخ‌های سود بانکی همراه بود، چه اثری را بر رفتار سپرده‌گذاران و تسهیلات‌گیرندگان داشته و موجب شده که مانده سپرده‌ها، در مقایسه با مانده تسهیلات، بیشتر شود. این آمارها نشان می‌دهد که در بازه زمانی یکساله منتهی به فروردین، رشد مانده سپرده‌های شبکه بانکی به بیشترین مقدار خود در سال‌های اخیر یعنی سطح 40 درصدی رسیده است. در سال‌های گذشته، سرکوب نرخ‌های سود بانکی در سطوح کمتر از تورم موجب شده بود که سپرده‌گذاری در بانک‌ها برای مشتریان جذابیتی نداشته باشد ولی دریافت تسهیلات (به خاطر نرخ‌های سود پایین در مقایسه با تورم) به خودی خود به یک امتیاز تبدیل شود. از سوی دیگر، دولت وقت نیز فشار زیادی را به شبکه بانکی برای پرداخت تسهیلات بیشتر وارد می‌کرد. برآیند این دو عامل موجب شده بود که شاخص مصارف به منابع شبکه بانکی که
                      به گفته کارشناسان نباید از 85 درصد بیشتر باشد، در مقاطعی از سال‌های گذشته از سطح 110 درصد هم بالاتر برود. این در حالی است که تغییر رفتار سپرده‌گذاران و تسهیلات گیرندگان با تصمیمات اخیر، موجب افزایش نسبی مانده کل سپرده‌ها در مقایسه با مانده کل تسهیلات شده است و در نتیجه، نسبت مصارف به منابع شبکه بانکی نیز در فروردین‌ماه، به کمترین مقدار خود در هشت سال اخیر؛ یعنی سطح 92 درصدی، رسیده است. در نتیجه می‌توان عنوان کرد که تغییرات کوچک در برخی از سیاست‌گذاری‌های اقتصادی، مثل شناورسازی نرخ‌های سود، به سه پیامد مهم در شاخص‌های بانکی در فروردین‌ماه منجر شد: رشد بالا و
                      4/2 درصدی سپرده‌ها در مقایسه با رشد محدود و 2/0 درصدی تسهیلات (مقیاس ماهانه)؛ رشد 40 درصدی و بی‌سابقه مانده کل سپرده‌ها در بازه زمانی یکساله و در نهایت، کاهش شکاف مصارف به منابع شبکه بانکی و رسیدن نسبت آن به 92 درصد، که از سال 1385 به بعد بی‌سابقه بوده است.

ادامه

از سال 85 تا الان نسبت تسهیلات به سپرده بالای 100 درصد بوده و بانکها با کسری منابع روبرو بودن. خوشبختانه این آمارها نشون میده طی یکسال اخیر این شاخص هم مثل تورم و رشد اقتصادی رو به بهبود گذاشته و به 93% کاهش پیدا کرده. البته استاندارد جهانی زیر 85 درصده

افزایش مازاد سپرده ها در کنار کاهش قابل توجه تورم در این یکسال، کاهش نرخ سود سپرده ها رو تقویت میکنه.
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

در اصل توسط amirn پست شده است View Post
                        ​ثغرب.نظر اساتید؟؟
                        سلام
                        روی 2600 ريال حمایت خیلی خوبی داره و وضعیت مکدی هم مناسبه
                        سیگنال صعودیش با گذر مکدی از خط صفر و گذر قیمت از 300 اتفاق میفته
                        با توجه به اینکه وضعیت ثرود و ثغرب از نظر سود و سرمایه تقریبا مشابه و ثرود به 500 رسیده انتظار دارم ثغرب هم رشد بکنه
                        اما حد ضرر همون 260 تومن

نظر

• DJANGO
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1701

سلام.اول تبريك بابت راه اندازي تاپيك ارزشمند.جاي خاليش واقعا حس ميشد.
                          تشكر از اساتيد بابت راه اندازي اين تاپيك.
                          دوم اينكه زمزمه افزايش نرخ حداقل 150 قلم دارو به گوش ميرسه.
                          عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

نکته جالب امروز، معاملات 7% کفپارس ه!

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

دوستان خسته نباشید
                              معاملات کفپارس قبل مجمع جالب بود
                              حخزر هم مثبت بسته شد
                              خودرو همچنان برای عبور از 252 کم قدرته و بنظر میرسه فردا بازار مجدد فرسایشی بشه
                              جواب سوالات هم فرصت بشه عصر میدم
                              ماشالا اون دو تا عزیز هم معلوم نیست کجا رفتن امروز غیبت داشتن;)

نظر

• farzen
                                ستاره دار(2)
                                • Jan 2012
                                • 512

سلام خدا قوت شما چی کفپارس گرفتین؟

نظر

در حال کار...
                                X