ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MAMALI
    عضو جدید
    • May 2011
    • 16

سلام
    ممکنه راهنمایی بفرمایید کجا نوشته 240 تومن سود ساخته ؟
    مرسی

سایر اطلاعات:
    1) شرکت پيشبيني درآمد هرسهم سال مالي منتهي به 29/12/88 را در تاريخهاي 23/01/88 ، 30/04/88 ،03/08/88 و 01/11/88 مبلغ 74 ريال، در تاريخ 06/12/88 مبلغ 94 ريال و مطابق با صورتهاي مالي 12 ماهه منتهي به 29/12/88(حسابرسي نشده) مبلغ 135ريال اعلام نموده بود که مبلغ 134 ريال محقق شده است.

2) شرکت پيش بيني درآمدهرسهم سال مالي منتهي به 29/12/89 را در تاريخهاي 15/12/88، 09/05/89، 30/07/89، 12/10/89 (حسابرسي شده) و 30/10/89 (حسابرسي شده) مبلغ 40 ريال و در تاريخ هاي 21/11/89 و 30/11/89 مبلغ 131 ريال اعلام نموده بود.

همچنين شرکت براي اولين بار پيش بيني درآمد هرسهم تلفيقي سال مالي 89 را در تاريخ 21/11/89 به مبلغ 90 ريال اعلام نموده بود و مطابق اطلاعات اخير صورت هاي مالي تلفيقي ارائه نشده است.

3)مزيد اطلاع، زيان انباشته شرکت در تاريخ ترازنامه به مبلغ(082ر302) ميليون ريال (به ازاي هر سهم مبلغ (559) ريال) و بيش از نصف سرمايه شرکت مي باشد.از اينرو نظر سهامداران محترم را به مفاد ماده 141 قانون تجارت جلب مي نمايد.

نظر

• fiona
      کاربر فعال
      • Apr 2011
      • 405

دوست عزيزم برو تو قسمت صورت سود و زيان اونجا نوشته

نظر

• MAMALI
        عضو جدید
        • May 2011
        • 16

wooow مرسی
        ممکنه روی فاذر هم تاثیر مثبت بذاره ؟
        هم فاذر دارم هم فاراک با قیمت بالا میخوام فیمت رو پایین بیارم ...
        نظر دوستان چیه ؟ کودوم رو بخرم برای فردا؟

نظر

• مهرداد
          عضو عادی
          • Jan 2011
          • 178

فاراک دوست من
          درود بر شما
          خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را

نظر

• Mousavi
            عضو عادی
            • May 2011
            • 196

در اصل توسط مهرداد پست شده است View Post
            فاراک دوست من
            درود بر شما
            فاراک متوقف نیس مگه

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3055

در اصل توسط Mousavi پست شده است View Post
              فاراک متوقف نیس مگه
              باسلام فردانمادش بازميشه
              83%تعديل مثبت
              سودسال 89اعلامي24تومان
              سودتلفيقي سال90اعلامي201ريال
              باتوجه به شركت در51مناقصه وبرنده شدن دربعضي ازمناقصات كه در بودجه بندي سال 90لحاظ نشده وافزايش پيشبيني فروش نسبت به سال89امكان تعديل ديگري دورازانتظارنيست كه در مرحله اول به 30تومان قابل افزايش خواهد بود وتا آخرسال90به 45تومان خواهدرسيد.
              امسال سال تجهيزاتي هاست.

نظر

• vet
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1504

سلام دوستان
                میشه یکی از بزرگواران یک تحلیل در مورد فاراک بده
                الان داره چه اتفاقی رخ میده و دلیل اونها چیه؟
                ممنون از دوستان که ما رو از سر گردونی در میارن
                فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• arak_bourse
                  کاربر فعال
                  • Nov 2010
                  • 3802

يه عكس از محصولات فاراك دارم حيف نميشه آپلود كرد سرعت كنده. عظمت فاراك رو بايد تو اين عكس ديد
                  تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• vet
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1504

بابا یکی بیاد بگه فاراک چکار می خواد بشه
                    دکتر شما بیا کمک کن بگو
                    دکتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتر

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1113

در اصل توسط vet پست شده است View Post
                      بابا یکی بیاد بگه فاراک چکار می خواد بشه
                      دکتر شما بیا کمک کن بگو
                      دکتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتر
                      سلام بر دوست عزیزم
                      عرض ارادت دارم vet عزیز ،با اجازتون بعد از ظهر شیفت هستم ،اجازه میخوام تا شب ، اگر هر کدوم از دوستان و عزیزان زحمت کشیدن که مسئولیت از من ساقط میشه ،اگر دوستان هم فرصت نداشتند ،شب که برگشتم منزل تقدیم کنم (با آپلود تصاویر و تایپ مطلب حدود نیمه شب)
                      با آرزوی موفقیت برای شما
                      سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• ناهید
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 1419

eps " فاراک " 167 ریال اعلام شد
                        شرکت ماشین سازی اراک نخستین پیش بینی درآمد سال مالی منتهی به 29 اسفندماه 90 را با سرمایه 540 میلیارد ریال میلغ 167 ریال به ازای هر سهم اعلام کرد.

به گزارش بورس تایمز به نقل از سنا ، شرکت ماشین سازی اراک برای سال مالی یاد شده با تغییر در ترکیب و مقدار فروش، درآمد حاصل از فروش و ارایه خدمات خود را مبلغ یک هزار و 890 میلیارد ریال پیش بینی کرده است که با کسربهای تمام شده کالای فروش رفته از آن، سود ناخالصی بالغ بر 333 میلیارد ریال برآورد کرد.
                        براساس این گزارش افزایش سطح عمومی قیمت ها موجب شد هزینه های عمومی، اداری و تشکیلاتی این شرکت نسبت به سال مالی قبل با 13 درصد رشد مبلغ 90 میلیارد ریال پیش بینی شود.
                        بنابراین گزارش شرکت ماشین سازی اراک با کسر هزینه های عمومی، اداری تشکیلاتی و عملیاتی از سود ناخالص، مبلغ 236 میلیارد و 800 میلیون ریال سود عملیاتی پیش بینی کردکه با کسر هزینه های مالی و مالیات از سود عملیاتی و افزودن درآمد حاصل از سرمایه گذاری به آن، شرکت مبلغ 90 میلیارد و 300 میلیون ریال سود خالص پیش بینی کرد و به ازای هر سهم در نخستین اطلاعیه خود مبلغ 167 ریال سود اعلام کرد.
                        شرکت پیش بینی درآمدهرسهم تلفیقی سال مالی 90 را به مبلغ 201 ریال اعلام کرده است.
                        این در حالی است که مطابق صورت های مالی حسابرسی نشده سال مالی 89، زیان انباشته شرکت در تاریخ ترازنامه به مبلغ 302 میلیارد و 82 میلیون ریال که به ازای هر سهم مبلغ (559) ریال و بیش از نصف سرمایه شرکت است.

در عین حال، پیشبینی عملکرد سال مالی منتهی به 29 اسفند 90 در مقایسه با پیش بینی عملکرد سال مالی 89 به ترتیب 46 درصد افزایش فروش، 47 درصد افزایش بهای تمام شدة کالای فروشرفته، 66 درصد افزایش سود عملیاتی و 27 درصد افزایش سود پس از کسر مالیات را نشان میدهد.
                        همچنین بنابرنظر حسابرس نتایج واقعی احتمالاً متفاوت از پیش بینی‎ها خواهد بود، زیرا رویدادهای پیش بینی شده اغلب بگونه‎ای مورد انتظار رخ نمی‎دهد و تفاوت‎های حاصل می تواند با اهمیت باشد.
                        حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                        خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                        خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• HOLY
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1113

فاراک ،یک مسئله با دو راه حل ؟

بنام خدا
                          ------------
                          متاسفانه تجهیزاتیها از گروه سهامی بودند که علاوه بر اصلاح معمول بازار در چند مقطع حساس از مسائل سیاسی هم ضربه دیدند و از طرفی این گروه نه از جانب حقوقیها و نه از جانب برخی گروهها که توانش رو داشتند به هیچ عنوان حمایت نشدند واین مطلب ضربه به این گروه رو مضاعف کرد تا چند روز گذشته که به نظر میرسه حمایت نصفه نیمه ایی از این سهام اتفاق افتاد ......
                          اما از بعد تکنیکال اگر بر فاراک تمرکز کنیم ،آخرین تحلیل و موج شماری که از سهم داشتم مربوط به 28 اردیبهشت بود ،که سهم رو در موج اصلاحی 4 در نظر گرفته بودم که مشغول اصلاح فلت هست
                          به شکل زیر ،

شخصا هنوز بر اعتقاد قبلیم دال بر اینکه سهم در موج 4 هست باقی هستم ،هارمونی که این سهم با سایر تجهیزاتیها مثل مپنا یا آذر آب داره باعث شده همه همون موج 4 و همون فلت رو با اندکی تغییر تقلید کنند ،از طرفی ما میتونیم بگیم بعد از این اصلاح تا ریزش کلی شاخص موج 5 رو فرصت داریم که میبینیم در این سهمها هم کاملا همگرا با شاخص این مطلب وجود داره اما دلایل اصلی من دلایل موج شماری با سبک جناب دکتر ویلیامز هست که یکیش الزام حداقل رسیدن مومنتوم به صفر هست که در آخرین پستم عرض کردم و برای احتراز از طویل شدن بحث از اون پرهیز میکنم ،
                          اما سوای موارد فوق مهمترین بحث در مورد فاراک این موضوع هست که آیا موج اصلاحی تموم شده یا خیر ؟

مهمترین دلیل بر اتمام موج چهارم ،بحث تحلیل زمانی هست ،به شکل زیر عنایت بفرمایید

ما در 4 فیبو زمانی در تایم هفتگی تاریخ 30 می رو بدست آوردیم و اونطور که در ذهن دارم مصطفی عزیز نیز با دو فیبو زمانی در تایم روزانه همین حدود رو بدست آوردند و در همون تاریخ هم سهم واکنش نشون داد و روند نزولیش رو تغییر داد ،وجود 6 فیبو زمانی میتونه از دلایل خوب برای این موضوع باشه .....

اما مهمترین دلیل بر عدم اتمام موج 4 ، موج شماری موج سی هست

همونطور که در تصویر مشاهده میفرمایید ،ما یک نزول داریم که در انتهای موج سوم اون قرار داریم و برای اتمام کار باید موج 4 صعودی و 5 نزولی هنوز طی شود ،اما از دید موج شماری جناب ویلیامز نیز مومنتوم ایشون که با فلش دوطرفه نشون دادم در بیشترین حد خودش قرار داره(چون تعداد کندلها به 100 عدد نمیرسد از طرفندی استفاده کردم که اسیلاتور بر مبنای تعداد
                          کندل مجاز محاسبه شود) ،حال آنکه در انتهای موج 5 باید مومنتوم ما نسبت به موج سوم کاهش داشته باشد که ایجاد واگرایی نماید یا بقول جناب پریچر باید امضاء موج 5 یا همان واگرایی مشهود باشد ،
                          از طرفی با توجه به همگرایی تجهیزاتیها ،هم در صدرا و هم در آذرآب به نظر میرسد کار خاتمه نیافته و یک نزول دیگر هنوز وجود دارد که خوب طبیعیست در اون صورت فاراک هم بی نصیب نخواهد بود .....
                          بنده سعی کردم از دو منظر مختلف به فاراک نگاه کنم و دلایل رو هم ذکر کردم تا دوستانی خودشون هم بتونند تصمیم گیری کنند ،اما من شخصا بیشتر متمایل بر عدم اتمام موج 4 نزولی هستم و احتمال میدهم که تجهیزاتیها نیز همگام با شاخص و کل بازار نزول مجددی داشته باشند ،حال اگر این نزول تا پیش از اتمام موج ای به پایان برسد نوع موج 4 ما کماکان راننینگ فلت و الا اکسپندینگ فلت خواهد بود......

اما قبل از این نزول ،صعودی داریم که زیر موج کوچک 4 از سی را تکمیل مینماید ، میدونیم در حال حاضر سهم تعدیل خوبی برای سال گذشته اعلام کرده که میتونه مترادف با اون این صعود انجام بگیره اما این صعود در راه خود به مقاومتهایی برخورد میکند که میتوانند جلوی صعود بیشتر را بگیرند ،
                          اولین مقاومت سرراه سهم محدوده 207-202هست
                          محدوده بعدی 220-215 قرارداره که این محدوده رو بسیار قوی ارزیابی میکنم و علاوه بر فیبو و چنگال ،مقاومت آر اس آی هفتگی نیز در این محدوده با سهم برخورد میکنه

اما در صورت عبور از این ناحیه ،مقاومت بعدی حدود 230 تومن قرار داره ..........

با آرزوی موفقیت برای دوستان
                          سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• vet
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1504

دکتر عزیز از لطف بیکران شما ممنونییییییم

نظر

• su6iant
                              عضو عادی
                              • Jul 2025
                              • 25

ماشاءالله چقدر مقاومت داره ، حالا حالاها مونده تا ما بريم تو سود.

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

واقعا امیدوارم موج شماری جناب هالی بوقوع بپیونده که قبلا هم گفته بودم با این موج شماری بدلایل زیادی موافقم که مهترینش همگروهی با صدرا است چراکه صدرا پس از پایان اصلاح (کاملا همگرا با فاراک) در ابتدای 3 بزرگ قرار میگیره.

موج شماری استاد هالی عزیز یک تضمینی برای حداکثر افت سهم میده و اون اینکه موج 4 نباید وارد حریم موج 2 بشه

قبلا هم گفتم این موج شماری بدلیل اینکه موج B بزرگتر از 123.6 است (138.2>b و b>123.6) طبق قوانین موج b قدرتمند شانس بسیار کمی برای بازگشت کل موج b دارد...

کلا این موج شماری کمک زیادی میکنه تا پایان موج c را تخمین بزنیم.
                                آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/06/08, 15:47.

نظر

در حال کار...
                                X