ماشين سازي اراك ( فاراك )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam
    عضو فعال
    • May 2011
    • 9603

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
    به همه دوستانی که در فاراک سهامداری کردند تبریک میگم من خودم یکی از انها هستم
    دوره منفی بازار دوره سختی بود اما خب به هر حال گذشت انشالله که در یک قیمت بسیار خوب بازگشایی شود البته اگر افزایش سرمایه نیز نهایی شود من خودم شخصا دوست دارم بعد از افزایش سرمایه سهم بازگشایی شود نمیدونم ایا قوانین اجازه خواهد داد یا خیر
    مارال خانم طبق قوانین افزایش سرمایه بعد از موافقت بورس باید در مجمع فوق العاده به تصویب برسد
    برای افزایش سرمایه باید منتظر آگهی از سوی شرکت باشید که تاریخ اجرا و زمان برگزاری مجمع در آن قید می شود
    البته در مواردی که افزایش سرمایه در اختیار هیات مدیره باشد یک بار تصویب شده و نیازی به تصویب مجدد ندارد
    در این صورت هیات مدیره با برگزاری یک جلسه در خصوص چگونگی اجرا تصمیم گیری می کند
    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
    (کوروش بزرگ)

نظر

• farhad61
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 512

سلام مارال خانم
      بنده هنوز این افتخار نصیبم نشده که از تجربیات و اطلاعات ارزشمند شما بتونم استفاده کافی رو ببرم . البته در مواردی مثل نصب آمی بروکر که قبلا زحمت کشیدین استفاده کردم اما اینکه به صورت زنده و روزانه از توصیه های ارزشمند شما استفاده کنیم یه چیز دیکس
      امیدوارم بنده و سایر دوستان تازع کار رو بی نصیب نزارید
      با تشکر
      فرهاد
      فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
      قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• مارال صفا
        عضو عادی
        • Nov 2010
        • 293

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
        مارال خانم طبق قوانین افزایش سرمایه بعد از موافقت بورس باید در مجمع فوق العاده به تصویب برسد
        برای افزایش سرمایه باید منتظر آگهی از سوی شرکت باشید که تاریخ اجرا و زمان برگزاری مجمع در آن قید می شود
        البته در مواردی که افزایش سرمایه در اختیار هیات مدیره باشد یک بار تصویب شده و نیازی به تصویب مجدد ندارد
        در این صورت هیات مدیره با برگزاری یک جلسه در خصوص چگونگی اجرا تصمیم گیری می کند
        ممنونم در واقع اگر افزایش سرمایه قطعی شود نماد چند روزی معامله خواهد شد و سپس وارد افزایش سرمایه میشود یا میتوانند نماد را تا بعد از افزایش سرمایه بسته نگه دارند

نظر

• ناهید
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 1419

سلام مارال جون
          خيلي خوشحالم كه اينجا مي بينمت آرزوي موفقيت برات دارم
          شاد باشي
          حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
          خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
          خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

در اصل توسط ناهید پست شده است View Post
            سلام مارال جون
            خيلي خوشحالم كه اينجا مي بينمت آرزوي موفقيت برات دارم
            شاد باشي
            من به نوبه خودم خوشحالم که مارال عزیز رو توی سایت می بینم

امیدوارم همیشه سلامت و سبز باشی...@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
            to continue, please follow me on my page

نظر

• iq_son
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 705

ممنونم در واقع اگر افزایش سرمایه قطعی شود نماد چند روزی معامله خواهد شد و سپس وارد افزایش سرمایه میشود یا میتوانند نماد را تا بعد از افزایش سرمایه بسته نگه دارند
              با سلام خدمت خانم صفا
              استاد تکنیکال امیدواریم بیشتر از اینها تو این فروم از نوشته های شما بهره ببریم!
              ممنون از راهنمایی های شما
              سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• hiva
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 94

سلام مارال جان
                من همیشه از نوشته های شما در بورکس و وبلاگتون استفاده فراوان کردم
                الان تا اینجا دیدمتون بر خود لازم دیدم ازتون یه دنیا تشکر کنم
                امیدوارم همیشه موفق و پرسود باشید

نظر

• مارال صفا
                  عضو عادی
                  • Nov 2010
                  • 293

در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
                  با سلام خدمت خانم صفا
                  استاد تکنیکال امیدواریم بیشتر از اینها تو این فروم از نوشته های شما بهره ببریم!
                  ممنون از راهنمایی های شما
                  سلام استاد کجا بود ایکیوسان من در کشیدن یک چنگال ساده هم اشتباه میکنم اما خب تکنیکال را خیلی دوست دارم امیدوارم مفید باشم دوستان بسیار خوبی هم اینجا دارم

نظر

• مارال صفا
                    عضو عادی
                    • Nov 2010
                    • 293

از همه دوستان بخصوص ناهید ، آمن و همه دوستانی که به بنده لطف دارند ممنونم تاپیک را منحرف کردم ببخشید
                    آخرین ویرایش توسط آمن خادمی؛ 2011/06/01, 14:45.

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

فکر کنم افزایش سرمایه هنوز تصویب نشده و فقط پیشنهاد هیات مدیره شرکت مورد موافقت بورس قرار گرفته به خاطر همین باید مجمع فوق العاده برگزار بشه
                      موردی که عرض کردم نیاز به مجمع نیست، افزایش سرمایه باید قبلش در مجمع فوق العاده تصویب شده باشه مثل مپنا
                      برای مثال شما فرض کنید در مجمع فوق العاده با افزایش سرمایه 200 درصدی موافقت میشه و شرکت اختیار اجرای اون رو به هیات مدیره میده که البته براش ظرف زمانی تعریف میشه مثلا میگن ظرف 2 سال از تاریخ تصویب باید اجرا بشه
                      حالا این هیات مدیره شرکته که تصمیم می گیره چه جوری اجراش کنه
                      یه شرکت ممکنه تمام 200درصد رو در یک مرحله اجرا کنه ولی شرکت دیگه بیاد در مرحله اول 100 درصد افزایش سرمایه بده و در مرحله بعدی 50 درصد که در مجموع میشه همون 200 درصد
                      در مورد فاراک من شنیدم میخواد 200 درصد افزایش بده که به احتمال زیاد در یک مرحله نخواهد بود و به تدریج اجرا میشه
                      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

مارال جان منم خیلی خوشحالم ازینکه ازتون مطلب دیدم و خوشحالتر ازینکه شاهد حضور همیشگیتون تو این فروم اخلاق مدار باشیم.

خانمها اینجا نسبت به بقیه فرومها فعالترند, ضمن اینکه دو تن از مدیران لایق این فروم نیز از خانمها هستند (آمن عزیز و ناهید جان) و خانمهای تحلیلگر با تجربه ای مثل دوست عزیزم زهره جان(بوف کور).

حقیقتش اینجا تاپیک فاراک طرفدارای خاص خودشو داره و با همراهی استاد ارجمند جناب هالی که استاد همه ما هستند بحث و تحلیلهای خوبی ارائه میشه.

منم مثل بقیه منتظر تحلیلهای زیباتون هستم.
                        @};-@};-

نظر

• ناهید
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 1419

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                          مارال جان منم خیلی خوشحالم ازینکه ازتون مطلب دیدم و خوشحالتر ازینکه شاهد حضور همیشگیتون تو این فروم اخلاق مدار باشیم.

خانمها اینجا نسبت به بقیه فرومها فعالترند, ضمن اینکه دو تن از مدیران لایق این فروم نیز از خانمها هستند (آمن عزیز و ناهید جان) و خانمهای تحلیلگر با تجربه ای مثل دوست عزیزم زهره جان(بوف کور).

حقیقتش اینجا تاپیک فاراک طرفدارای خاص خودشو داره و با همراهی استاد ارجمند جناب هالی که استاد همه ما هستند بحث و تحلیلهای خوبی ارائه میشه.

@};-@};-
                          پاني عزيز اين نظر لطف شماست
                          من خيلي خوشحالم كه در خدمت بانوان فعال و تكنيكال كار اين سايت هستم و به خود مي بالم كه چنين بانواني در اين مرزبوم داريم
                          اخلاق مداري در اين سايت حرف اول را ميزنه و اون هم بخاطر وجود اعضاء محترم اين سايت هست كه اين فضاي دوستانه و سرشار از مهر را به وجود آوردند
                          و وجود جناب دكتر فرزاد و عليرضا جمالي كه مظهر ادب و آرامش هستند آن را دو چندان غني تر كرده است
                          موفق و پيروز باشي پاني عزيز

حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                          خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                          خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• بوف کور
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 1422

در اصل توسط pani پست شده است View Post

@};-@};-
                            منم خدمت مارال عزیز خیر مقدم می گم
                            امیدوارم بتونیم در کنار هم هر روز بیشتر از قبل بیاموزیم

نظر

• مصطفي
                              عضو فعال
                              • Jan 2010
                              • 274

در اصل توسط مصطفي پست شده است View Post
                              احتمال زياد فردا متعادل خواهد شد .

پس با اين خبرهايي خوبي كه از فاراك هست تحليل ما هم به موقع بود .

مبارك دوستان باشه .

:)

نظر

• بوف کور
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 1422

ممنون از مصطفی عزیز
                                منم دیشب داشتم رو تمام سهم ها کار می کردم نیمه های شب رسیدم به صدرا و فاراک

توی دفترم اینو نوشتم برای خودم :
                                اینا سیگنال خرید دادن یا من خوابم می یاد یا اینا واقعا انرمالن
                                :d
                                آخرین ویرایش توسط بوف کور؛ 2011/06/01, 17:18.

نظر

در حال کار...
                                X