فنر سازی زر ( خزر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • samaneh110
    عضو عادی
    • May 2016
    • 229

پاسخ : فنر سازی زر ( خزر )

اى بابا! پس اين اق مى چى ميگفت!!! اين همه خزر خزر بخر خوبه از همه ارزونتره! پس چى شد!!! اما يه خبر مهم كه قرار بود تو مجمع بگن اما خب بهتون ميگم؛ مجوز ١٥٠ درصد از محا آورده هم امادس و گويا در مجمع اعلام خواهد شد! پس فكر كنم الان خزر ميشه ١٥٠ + ١٥٠ كه ميشه ٣٠٠ درصد يعنى خزر الان ميشه چند تومن؟!! نزديك ٥٠ تومن! حالا بازم نخر بمون و نگاه كن! البته اگر از فردا به بعد بتونى بخرى!!! هاها

Sent from my iPhone using Tapatalk

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7516

در اصل توسط samaneh110 پست شده است View Post
      اى بابا! پس اين اق مى چى ميگفت!!! اين همه خزر خزر بخر خوبه از همه ارزونتره! پس چى شد!!! اما يه خبر مهم كه قرار بود تو مجمع بگن اما خب بهتون ميگم؛ مجوز ١٥٠ درصد از محا آورده هم امادس و گويا در مجمع اعلام خواهد شد! پس فكر كنم الان خزر ميشه ١٥٠ + ١٥٠ كه ميشه ٣٠٠ درصد يعنى خزر الان ميشه چند تومن؟!! نزديك ٥٠ تومن! حالا بازم نخر بمون و نگاه كن! البته اگر از فردا به بعد بتونى بخرى!!! هاها

سمانه خانم ببین می حرفاش درست بود و پیگیری هاش جای تشکر داره حالا سازمان چند درصدی کم کرده برای کسی که پله پله خریده (که قبلا هم گفتیم پله پله خرید کنید) سود خوبی هم کرده ، در وقتی که بقیه سهم ها 15 درصد افت کردن ، الان هم با همین مقدار تجدید ، باز هم خوبه ،،، اگه از اورده هم داشته باشه که بهتر ،،، پس احتمال فردا خزر هم میره صف خرید ، مبارک سهامدارا مخصوصا می عزیز@};-@};-@};-
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

به ..وا...به روح مادرم...خبر نداشتم...از همه هم عذر میخوام...حلال کنید.....دیگه هم هیچ پستی نمیذارم....بازم شرمنده.خوبی بدی دیدید به بزرگی خودتون ببخشید......خداحافظ...
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• حسابرس1
          عضو عادی
          • Jun 2014
          • 93

در اصل توسط mey پست شده است View Post
          به ..وا...به روح مادرم...خبر نداشتم...از همه هم عذر میخوام...حلال کنید.....دیگه هم هیچ پستی نمیذارم....بازم شرمنده.خوبی بدی دیدید به بزرگی خودتون ببخشید......خداحافظ...
          سلام................
          بیخیال دادا........../:.grlim:./
          [CENTER] [B][COLOR=#92D050][FONT=&amp]زندگی زیباست ای زیبا پسند---------------------- زنده اندیشان به زیبایی رسند[/FONT][/COLOR][/B]
          [/CENTER]

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7516

در اصل توسط mey پست شده است View Post
            جناب می خدا رحمت کند روح مادرت را ،،، خزر در بازاری که حدود 20 درصد نزولی بوده افت زیادی نکرده ، پس خودت رو سرزنش نکن دوست عزیز ، خزر امروز حجم خوبی خورده ، بنده در قیمت فعلی کمی هم در سودم ، چون پله خریدم ، دارم فکر می کنم خوب امروز بفروشم چی بخرم ، دیروز 10 کسرا خریدم در قیمت کف ، امروزم 3 تای دیگه تو صف خریدم ، بازار همینه و هیچ کدام علم غیب نداریم . درود
            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• تنها
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 1109

دوست عزیز جناب می روح مادرتون شاد تقصیر شما نیست که درصد افزایش سرمایه سازمان کم کرده شما چرا باید پاسخگو باشین

نظر

• تنها
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1109

دوستان اگه دنبال یک سهم خوب هستن که از چشم بازار دوره هم افزایش سرمایه داره از انباشته 25%هم 21تومن سود داره قیمتش الان با لحاظ کردن افزایش سرمایه 88تومنه مفترین سهم بازار سرمایه با پی بی ای 5 از زمان ارسال مدارک افزایش سرمایه هم 40روز گذشته و باید مجوزش امروز فردا بیاد این سهم منو یاد کیسون 70تومنی میندازه اسم سهم غشهدابه بررسی کنین من امروز تا 110 تومن هرچی بود جمع کردم نزدیک 800هزار سهم

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7516

در اصل توسط تنها پست شده است View Post
                  دوستان اگه دنبال یک سهم خوب هستن که از چشم بازار دوره هم افزایش سرمایه داره از انباشته 25%هم 21تومن سود داره قیمتش الان با لحاظ کردن افزایش سرمایه 88تومنه مفترین سهم بازار سرمایه با پی بی ای 5 از زمان ارسال مدارک افزایش سرمایه هم 40روز گذشته و باید مجوزش امروز فردا بیاد این سهم منو یاد کیسون 70تومنی میندازه اسم سهم غشهدابه بررسی کنین من امروز تا 110 تومن هرچی بود جمع کردم نزدیک 800هزار سهم
                  دوست عزیز ممنون،،، بررسی خواهد شد

نظر

• H.samimi
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 2092

سلام می عزیز
                    چه ربطی به شما داره حالا خودتو سرزنش نکن
                    بنظرت الان روند سهم چطور خواهد شد؟
                    خدا رحمت کنه مادرتون

نظر

• samaneh110
                      عضو عادی
                      • May 2016
                      • 229

تو بازار مثبت خودرويي ها اين سهم درجا ميزنه!! و امروز ٥ درصد منفى! من ديروز رفتم خشرق گرفتم الان ٥ درصد مثبته اما خزر ...! تازه خبر افزايش سرمايه هم داره...! فكر نكنم خبر هم بياد و مجوز صادر بشه تو اين سهم اتفاقى بيوفته!!! البته اميدوارم همتون پر سود باشيد اما اين سهم، سهم بشو نيست! سادات تنها نشسته فقط رو منفى ميخره! خب تنهايي كه نميشه! حامى قوى نداره! حالا ببينيد من كى گفتم؟!!! اما خشرق را ببينيد شجاعى رفته ده تا حقيقى آورده سهمو حمايت ميكنن! برا همين به سرعت بر ميگرده! خزر از خودرو و سايپا سنگين تر ميره بالا انگار صدتا تريلى رو بهش وصل كردن!!!

سلام
                      ببينيد اينو من كى گفتم!! اما كو گوش شنوا! همه گفتيد من اشتباه ميكنم خب حالا بفرما

نظر

• samaneh110
                        عضو عادی
                        • May 2016
                        • 229

خزر اگر سهم خوبى بود شك مكنيد خريدار براى تدبير ميومد و ميخريد روى ٣٥٠ تومن! پس ارزش سهم همين الان حدود ١٥٠ تومنه! بى خودى اومده بالا و بر خواهد گشت

ببينيد پياماى من همه به واقعيت پيوست! البته منم مثل شما مثل بدبختا سهم دارم اما خب معلوم بود كه اين سهم چى ميشه! اين پيام بالا با واكنش گربه و حيوانات ديگه برام ارسال شد! اما الان كم كم ميبينيد! اما نظر آخرم: اين سهم دست سايپاس و سادات و أمثال سادات با خريدن يا نخريدن هيچ نقشى نداره ! سايپا هم سالى يه بار سهمو مياره ٣٠٠ بى پدر ميندازه به خلق الله بعد سهم بر ميگرده به ١٥٠ و پايين تر! به هر حال به همه تسليت

نظر

• Senator1989
                          عضو فعال
                          • Feb 2015
                          • 2577

ببينيد پياماى من همه به واقعيت پيوست! البته منم مثل شما مثل بدبختا سهم دارم اما خب معلوم بود كه اين سهم چى ميشه! اين پيام بالا با واكنش گربه و حيوانات ديگه برام ارسال شد! اما الان كم كم ميبينيد! اما نظر آخرم: اين سهم دست سايپاس و سادات و أمثال سادات با خريدن يا نخريدن هيچ نقشى نداره ! سايپا هم سالى يه بار سهمو مياره ٣٠٠ بى پدر ميندازه به خلق الله بعد سهم بر ميگرده به ١٥٠ و پايين تر! به هر حال به همه تسليت

از داخل شرکت داری برای ما بازی در میاری جناب کارمند

نظر

• samaneh110
                            عضو عادی
                            • May 2016
                            • 229

اگر داخل شركت ميتونست اطلاعات داشته باشه كه سادات اولين نفر متوجه ميشد و اينقد الكى نميخريد! سايپا احتمالا از سادات خوشش نمياد و ...! به هر حال خدا به خبر بگذرونه از شنبه...

نظر

• Senator1989
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 2577

دروغگو هستی بدجورم حسودی

نظر

• samaneh110
                                عضو عادی
                                • May 2016
                                • 229

حالا اين حرفا فايده نداره الان! بيا فكر آينده باشيم! فكر ميكنيد چطور بشه! من كه ميگم هيچ كس نفروشه!!! اما خب اومد زير ٢٠٠ چى!!!!

نظر

در حال کار...
                                X