شکار حرفه ای

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شکار حرفه ای
    عضو عادی
    • Jan 2015
    • 124

پاسخ : شکار حرفه ای

در اصل توسط کاواک پست شده است View Post
    استاد سلام خسته نباشی بنظرتون توریل به انتهای حمایتش نزدیک نشده؟ بنظرم دیگه یک پله ورود رو میطلبه.
    سلام.اول اینکه عذر خواهی میکنم من ایمیل شما رو همین امروز دیدم.نمیدونم چرا از چشمم افتاده.در مورد توضیحی که خواسته بودید,هر جاشو نفهمیدید بگید دوباره مسئله رو باز میکنم.
    در مورد توریل .......تکنیکال جدید این سهم رو چند روز قبل دادم.شما میتونید به مانند تکنیکال قبلی حداقل 30 % دیگه از این سهم سود کسب کنید.فقط حواستون باشه که دقیقا بر اساس اصول خرید و فروش گفته شده جلو برید.
    چون تعداد سیگنال ها زیاده,میتونید عملکرد پیشنهادی رو در مورد هر سهم و یا در پاره ای مواقع سیگنال کلی داده شده رو یه جا یادداشت کنید که یه وقت جا نمونید.
    توضیح اینکه چون اینجا ما مثل بعضی از سایت ها رو هوا سیگنال نمی دیم شما تنها کاری که باید انجام دهید ,دقیقا کاریست که بهتون پیشنهاد شده.مثلا اگه سیگنال فروش یک سهم رو دادیم به این معنی نیست که اگه فردا صف خرید هم بود شما باید بفروشید.خیر .......به معنی اینه که داریم پیشبینی میکنیم که در همین یکی دو روز سهم به قله خودش میرسه پس صرفا باید جلو چشمتون باشه.در مورد خرید هم همینطور.
    موفق باشید

نظر

• شکار حرفه ای
      عضو عادی
      • Jan 2015
      • 124

در اصل توسط خه بات پست شده است View Post
      دكتر امروز در سقف كسرام رو با منفي 4 خنصير تعويض كردم. بعد گذاشتم براي فروش در مثبت 4. ولي پشيمون شدم و سفارش رو برداشتم. اگه ميفروختم 7 درصد هم اينجا سود ميكردم ولي با توجه به شفاف سازي در خصوص افزايش تقاضاي 50 درصدي كل توليدش توسط مگاموتور و افزايش سرمايه نگه داشتم. به نظرتون اشتباه كه نكردم؟
      .
      در مورد نگه داری این سهم اصلا اشتباه نکردید.

نظر

• ehsank
        عضو جدید
        • Jan 2015
        • 10

سلام دوستان ازاین فروم آقای شکار حرفه ای به طور منظم ایمیل نمیاد باید چه کار کنم دوستان?

نظر

• ehsank
          عضو جدید
          • Jan 2015
          • 10

پایدار باشی ثرود

نظر

• شکار حرفه ای
            عضو عادی
            • Jan 2015
            • 124

سلام
            یادتونه گفتم کماسه رو این بار نگهداری کنید و تو فکر نوسان گیری نباشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            تبریک

نظر

• کاواک
              عضو عادی
              • Feb 2015
              • 23

در اصل توسط شکار حرفه ای پست شده است View Post
              سلام.اول اینکه عذر خواهی میکنم من ایمیل شما رو همین امروز دیدم.نمیدونم چرا از چشمم افتاده.در مورد توضیحی که خواسته بودید,هر جاشو نفهمیدید بگید دوباره مسئله رو باز میکنم.
              در مورد توریل .......تکنیکال جدید این سهم رو چند روز قبل دادم.شما میتونید به مانند تکنیکال قبلی حداقل 30 % دیگه از این سهم سود کسب کنید.فقط حواستون باشه که دقیقا بر اساس اصول خرید و فروش گفته شده جلو برید.
              چون تعداد سیگنال ها زیاده,میتونید عملکرد پیشنهادی رو در مورد هر سهم و یا در پاره ای مواقع سیگنال کلی داده شده رو یه جا یادداشت کنید که یه وقت جا نمونید.
              توضیح اینکه چون اینجا ما مثل بعضی از سایت ها رو هوا سیگنال نمی دیم شما تنها کاری که باید انجام دهید ,دقیقا کاریست که بهتون پیشنهاد شده.مثلا اگه سیگنال فروش یک سهم رو دادیم به این معنی نیست که اگه فردا صف خرید هم بود شما باید بفروشید.خیر .......به معنی اینه که داریم پیشبینی میکنیم که در همین یکی دو روز سهم به قله خودش میرسه پس صرفا باید جلو چشمتون باشه.در مورد خرید هم همینطور.
              موفق باشید
              سلام دکتر جان شرمنده میفرمایید شما باید مارو ببخشید از توجهتون بی نهایت سپاسگذارم.

نظر

• TheKings
                عضو جدید
                • Apr 2015
                • 6

استاد نظرتون در مورد "سکرما" چیه؟ نگهش دارم یا بفروشم یه چی دیگه بگیرم؟

نظر

• zizo
                  عضو عادی
                  • Jul 2014
                  • 48

سلام استاد. هنوزم به نظرتون امکانش هست که به کماسه ورود کنیم؟ هدف رو در کماسه چند میبینید؟ نظرتون درباره نمودار شپلی و خرید ش چیست؟ ممنون از راهنمایی های خوبتون

نظر

• شکار حرفه ای
                    عضو عادی
                    • Jan 2015
                    • 124

در اصل توسط zizo پست شده است View Post
                    سلام استاد. هنوزم به نظرتون امکانش هست که به کماسه ورود کنیم؟ هدف رو در کماسه چند میبینید؟ نظرتون درباره نمودار شپلی و خرید ش چیست؟ ممنون از راهنمایی های خوبتون
                    سلام.در صورت خوب بودن بازار و رسیدن به بالای 735 به اهداف بالای 1000 فکر کنید.کلا این سهم نباید به این حال و روز میفتاد.از سهم های مورد نظر بنده میباشد.
                    نظری برای ورود به سهم شپلی ندارم

نظر

• gholamk
                      عضو فعال
                      • Jan 2015
                      • 520

دکتر جان سلام
                      نظرتون رو در مورد خکمک میخواستم بدونم، فک کنم به یکی از حمایتهای مهمش خورده و برمیگرده

نظر

• شکار حرفه ای
                        عضو عادی
                        • Jan 2015
                        • 124

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                        دکتر جان سلام
                        نظرتون رو در مورد خکمک میخواستم بدونم، فک کنم به یکی از حمایتهای مهمش خورده و برمیگرده
                        سلام
                        خکمک هم هی بدک نیست

نظر

• شکار حرفه ای
                          عضو عادی
                          • Jan 2015
                          • 124

سیگنال های گفته شده در روزهای قبل رو همچنان مد نظر داشته باشید

نظر

• نرسيان
                            عضو عادی
                            • Apr 2014
                            • 40

سلام استاد با توجه به حق تقدم کسرام به نظر شما در حرکت صعودی سهم وقفه ایجاد نمیشه.

نظر

• kaj7
                              عضو جدید
                              • Jan 2015
                              • 8

سلام استاد نظرتون در مورد بلند مدت قاسم و بکام چیه؟ خپارس هنوز برای ورود مناسبه؟ فاراک رو 325 پیشنهاد دادم امروز 370 رو رد کرد قراره تا بالای 400 بیارنش یه گروه خوب واردش شده اگه ممکن نظرتون رو در مورد نوسان جدید توریل هم بگید . راستی امروز تو سهام یاب فکربکر از بچه های نما بورس رو پیدا کردم. با تشکر از زحمات بی دریغ شما

نظر

• farzen
                                ستاره دار(2)
                                • Jan 2012
                                • 512

سلام خدا قوت

ایمیلی فرستادم اگر امکان داشت لطفا پاسخ بدین تشکر

نظر

در حال کار...
                                X