شکار حرفه ای

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شکار حرفه ای
    عضو عادی
    • Jan 2015
    • 124

پاسخ : شکار حرفه ای

nv rdlj
    در اصل توسط شوق پرواز پست شده است View Post
    سلام دکتر جان
    الان یه نگاه به قیمت خریخت انداختم. چه رشد شیرین و شارپی داشته. کاش قبل عید به جای کسرام اینو پیشنهاد میدادی. به گمون این حقیر یکم واسه این سهم دیر شده.
    در قیمت 280 سیگنال خرید "خریخت" با اهداف 345 و 415 داده شده بود.

نظر

• شوق پرواز
      کاربران جدید
      • Feb 2015
      • 3

در اصل توسط شکار حرفه ای پست شده است View Post
      nv rdlj

در قیمت 280 سیگنال خرید "خریخت" با اهداف 345 و 415 داده شده بود.
      پس من جا موندم

نظر

• شکار حرفه ای
        عضو عادی
        • Jan 2015
        • 124

در اصل توسط سرباز2 پست شده است View Post
        سلام
        حال دکتر ما چطوره

نظرت برای فاذر چیه

ولساپا صحبت از افزایش سود 3 ماه دارد
        سلام.فعلا در این قیمت ها پیشنهادی برای ورود به این دو سهم ندارم.صد البته که آینده ای درخشان در انتظار ولساپا هست
        سهم ساختمانی "ثرود" رو فردا بیارید جلو چشمتون.هر موقع داشت جمع میشد خرید کنید.قیمت 362 قیمتی بسیار مناسب میباشد

نظر

• farzen
          ستاره دار(2)
          • Jan 2012
          • 512

سلام خدا قوت

شما غیر از اینجا جای دیگه مطلب میزنید؟

نظر

• farzen
            ستاره دار(2)
            • Jan 2012
            • 512

در اصل توسط شکار حرفه ای پست شده است View Post
            سلام
            گفته بودم که اینطوری سهم ها هل داده بشن فایده نداره.آخرش میان سر جای اولشون.باید یه دلیل محکم پشت قضیه باشه تا روند حرکتی سهم ادامه دار باشه.البته در کل شاخص روند صعودی رو در پیش خواهد گرفت.
            آفرین به کسانی که امروز در ماکزیمم فروشنده بودند.همانطور که انتظار میرفت بعد از فروش ما,عرضه ها زیاد شد و ما مثل همیشه در ماکزیمم فروشنده بودیم.کاری که شما باید انجام دهید اینه که در 8 تا 16% اصلاح(هر موقع تو این محدوده سهم داشت جمع میشد) دوباره وارد شوید.پس شش دانگ حواستون رو جمع کنید که مبادا جا بمونید.مخصوصا در گروه پالایشی یا پتروشیمی و یا خودرویی وحتی بانکی.
            اینبار که وارد شدید دیگه لازم نیست فروشنده باشید بر طبق اصول خرید و فروش جلو بروید و ماکزیمم سود رو کسب کنید.
            خریخت الان وضعیت خوبی داره.شما در حال حاضر چیزایی رو میدونید که دیگران نمی دونن و این شما رو یک پله جلو تر از دیگران قرار میده.هر چیزی که تو خریخت هست مهم نیست,شایعه یا واقعیت.مهم اینه که خوب داره حرکت میکنه پس ما هم سوار میشیم.انتظار یک اصلاح جزئی رو در این سهم داریم.شما هم میتونید در کف اصلاح و هنگام جمع شدن سهم وارد شوید.چیزی حدود 6% اصلاح رو خواهیم داشت.در حرکت بعدی به سمت قله ,هر موقع که سهم مطابق با حالت 1 و 2 "حرکت مشکوک سهم " حرکت کرد که خب فروشنده نباشید و حتی افزایش خرید دهید.و هر موقع مطابق با حالت 3 و 4 عمل کرد که زودتر از دیگران سیگنال فروش رو با توجه به این مطالب دریافت میکنید.
            البته این فروش در قله در بعضی سهام صادق بود

من شاوان داشتم فروختم اما دوباره صف شد یا خپارس منتظر منفی بودم اما نشد
            ولی مثلا خاور یا خزینگ که مقداری داشتم باید مثبت کامل میدادم و تو منفی اضافه میکردم

ممنون بابت راهنماییهای ارزندتون

نظر

• شکار حرفه ای
              عضو عادی
              • Jan 2015
              • 124

[QUOTE=farzen;601396]البته این فروش در قله در بعضی سهام صادق بود

ولی مثلا خاور یا خزینگ که مقداری داشتم باید مثبت کامل میدادم و تو منفی اضافه میکردم
              سلام.خیر دقیقا ذکر کردم که سهم X شما ممکنه فردا به قله برسه و سهم Y شما چند روز دیگه.اصلا نگفتم فردا همه رو بدید بره,گفتم هر کدوم به قله رسیدند فروشنده باشید.حالا رسیدیم به همون چیزی که من خیلی روش تاکید کردم و اون اینکه شما باید تشخیص بدید که سهم به قله رسیده و یا نه هنوز جا برا رشد داره.الان دوستان قبلی ما دقیقا این حرکت رو تشخیص میدن.یعنی اگه سهم شما مطابق با حالت 1 و یا 2 عمل کرد که فروشنده نیستند و اگه حرکتی شبیه حالت 3 و 4 "حرکت مشکوک سهم"داشت که در موقع ذکر شده فروشنده هستند.پس دیدید دونستن این مطالب چقدر میتونه به شما کمک کنه؟.خب برگردید و دوباره اینبار با دقت مطالعه بفرمایید.

نظر

• شکار حرفه ای
                عضو عادی
                • Jan 2015
                • 124

[QUOTE=شکار حرفه ای;601690]
                در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                البته این فروش در قله در بعضی سهام صادق بود

سلام.
                خیر دقیقا ذکر کردم که سهم X شما ممکنه فردا به قله برسه و سهم Y شما چند روز دیگه.اصلا نگفتم فردا همه رو بدید بره,گفتم هر کدوم به قله رسیدند فروشنده باشید.حالا رسیدیم به همون چیزی که من خیلی روش تاکید کردم و اون اینکه شما باید تشخیص بدید که سهم به قله رسیده و یا نه هنوز جا برا رشد داره.الان دوستان قبلی ما دقیقا این حرکت رو تشخیص میدن.یعنی اگه سهم شما مطابق با حالت 1 و یا 2 عمل کرد که فروشنده نیستند و اگه حرکتی شبیه حالت 3 و 4 "حرکت مشکوک سهم"داشت که در موقع ذکر شده فروشنده هستند.پس دیدید دونستن این مطالب چقدر میتونه به شما کمک کنه؟.خب برگردید و دوباره اینبار با دقت مطالعه بفرمایید.

نظر

• آلپاچینو
                  عضو جدید
                  • Feb 2015
                  • 4

با سلام خدمت جناب شکار حرفه ای
                  ممنون میشم نظرتونو راجع به ذوب بدونم.
                  با تشکر

نظر

• farzen
                    ستاره دار(2)
                    • Jan 2012
                    • 512

[QUOTE=شکار حرفه ای;601705]

سلام

همینطوره باید دوباره مطالعه کنم ممنونم ازتون از راهنماییهای ارزندتون

نظر

• خه بات
                      عضو جدید
                      • Oct 2012
                      • 10

استاد تو نظراتتون خوندم كه با دوستانتون كسرام رو بررسي كردين و نظرتون مثبته. دليلش چيه رو سهم مثبتين؟ چرا هي داره درجا ميزنه و منفيه؟ يه روز مثبت 5 روز منفي.

نظر

• خه بات
                        عضو جدید
                        • Oct 2012
                        • 10

جناب شكار حرفه ايي نظرتون در مورد تحليل زير كه تو تالار بورس اومده چي هست؟
                        به نظر مياد با توجه به اينكه توجه بازار روي دو گروه بانك و خودرو متمركز شده قاعدتا سهامداران پارس سرام ميبايستي سهام خود رو ميفروختند و وارد اين دو گروه مي شدند و در اين مدت سهام شركت با افت قيمت قابل توجهي مواجه ميشد ولي عملا ميبينيم كه اين اتفاق رخ نداده است. با توجه به وجود حق تقدمها و بسته شدن آن طي روزهاي آتي و نيز فروكش كردن هيجانات بازار طي چند روز آينده با توجه به سيگنالهاي منفي در خصوص جزئيات توافق و تناقض گوييهاي كشورهاي غربي و ايران در خصوص لغو آني يا تدريجي تحريمها و نيز اضافه شدن مجدد اسامي بانك تجارت و چند شركت وابسته به كشتيراني در ليست تحريمهاي اتحاديه اروپايي، به طور قريب به يقين شاهد يك رشد شارپ در قيمت سهم خواهيم بود چرا كه اگر قيمت سهم قرار بود افتي داشته باشد تا حالا بايد اين افت رخ ميداد.

نظر

• aram66
                          عضو عادی
                          • Aug 2025
                          • 24

در اصل توسط aram66 پست شده است View Post
                          سلام ممنون از وقتی که میذاری خدا کنه همه دوستان سود کنن و این تلخی چند ماهه بورس تبدیل به شیرینی بشه و کامشونو شیرین کنه...انشا اله
                          سلام استاد اینجا مطالب به موقع نمیرسه و نمیتونیم از راهنماییها استفاده کنیم همینه که نادونسته یه سهمی رو میخریم و ضرر میکنیم ....اگه زحمت نبود این سبد رو هم بررسی کنید البته توی فیس بوک هم گذاشتم شاوان....شپنا...ثنوساح خرید 260.....خکاوه خرید129 ....خودرو خرید 270متاسفانه از کل موجویم 30 میلیون مونده که در این سهام هست با باز شدن پالایشیها 60%سرمایم از دستم رفت و متاسفانه شرایط روحی خوبی ندارم

نظر

• farzen
                            ستاره دار(2)
                            • Jan 2012
                            • 512

سلام لطفا در مورد شاخص تحلیلی بگین

ظاهرا موج 1 تموم شده و الان موج 2 کی تموم
                            میشه و هدف بعدی شاخص؟ تشکر

نظر

• gholamk
                              عضو فعال
                              • Jan 2015
                              • 520

سلام به همگی و خسته نباشید
                              انشاالله که این سبز بودن بازار به همگی سود خوبی رسونده باشه
                              بنده چند مدتی هست که دنبال یه نرم افزار میگردم.میخواستم ببینم کسی هست که کمکم کنه؟
                              میخوام مثلا نماد صدتا شرکت رو به همراه چندتا قیمت برای هر نماد به نرم افزار بدم و وقتی سهم به اون قیمت رسید بهم اطلاع بده، آیا همیچین نرم افزاری هست یا نه؟
                              با تشکر

نظر

• شکار حرفه ای
                                عضو عادی
                                • Jan 2015
                                • 124

در اصل توسط خه بات پست شده است View Post
                                جناب شكار حرفه ايي نظرتون در مورد تحليل زير كه تو تالار بورس اومده چي هست؟
                                به نظر مياد با توجه به اينكه توجه بازار روي دو گروه بانك و خودرو متمركز شده قاعدتا سهامداران پارس سرام ميبايستي سهام خود رو ميفروختند و وارد اين دو گروه مي شدند و در اين مدت سهام شركت با افت قيمت قابل توجهي مواجه ميشد ولي عملا ميبينيم كه اين اتفاق رخ نداده است. با توجه به وجود حق تقدمها و بسته شدن آن طي روزهاي آتي و نيز فروكش كردن هيجانات بازار طي چند روز آينده با توجه به سيگنالهاي منفي در خصوص جزئيات توافق و تناقض گوييهاي كشورهاي غربي و ايران در خصوص لغو آني يا تدريجي تحريمها و نيز اضافه شدن مجدد اسامي بانك تجارت و چند شركت وابسته به كشتيراني در ليست تحريمهاي اتحاديه اروپايي، به طور قريب به يقين شاهد يك رشد شارپ در قيمت سهم خواهيم بود چرا كه اگر قيمت سهم قرار بود افتي داشته باشد تا حالا بايد اين افت رخ ميداد.
                                سلام.این سهم اصلا ترس نداره.تمامی عرضه ها رو ما جمع کردیم.صرفا یک حقوقی جلوی رشد سهم رو گرفته.برای چی؟چون برای اینکه در کورس رقابت بمونن باید بازدهی صندوق های دیگه رو کنترل کنند.الان که بازار خوبه, رشد این سهم سود زیادی برای صندوق ما نداره ولی به محض آروم شدن اوضاع سهم حرکت خواهد کرد.افت این سهم چیزی نزدیک به صفر میباشد چون سهام در گردش این سهم بسیار پایین است و این سهم هیچ ترسی نداره.پیشنهاد میکنم که 20% سبدتون رو کسرام باشد.این شرکت تولیدات خاصی رو داره و بسیار شرکت ثروتمندی هست.اگه حق تقدم دارید که به سهم اصلی تبدیل کنید.
                                این تحلیل رو هر جا دیدید کاملا درسته.

نظر

در حال کار...
                                X