شکار حرفه ای
Collapse
X
-
-
پاسخ : شکار حرفه ای
در اصل توسط aram66 پست شده است View Postسلام استاد اینجا مطالب به موقع نمیرسه و نمیتونیم از راهنماییها استفاده کنیم همینه که نادونسته یه سهمی رو میخریم و ضرر میکنیم ....اگه زحمت نبود این سبد رو هم بررسی کنید البته توی فیس بوک هم گذاشتم شاوان....شپنا...ثنوساح خرید 260.....خکاوه خرید129 ....خودرو خرید 270متاسفانه از کل موجویم 30 میلیون مونده که در این سهام هست با باز شدن پالایشیها 60%سرمایم از دستم رفت و متاسفانه شرایط روحی خوبی ندارم
پالایشی ها که ضررشون رو دارن جبران کردند.
نظر
-
سلام
سهم های خوب بازار
پترول,وپترو.جم.زاگرس.کسرام.ثرود.تمحرکه.بترانس.خپار س هم چند روز دیگه.خریخت سیگنال تحت نظر
خودرویی ها خوبنآخرین ویرایش توسط شکار حرفه ای؛ 2015/04/11, 00:05.
نظر
-
در اصل توسط farzen پست شده است View Postسلام لطفا در مورد شاخص تحلیلی بگین
ظاهرا موج 1 تموم شده و الان موج 2 کی تموم
میشه و هدف بعدی شاخص؟ تشکر
شاخص کل از اواسط دی ماه وارد کانال نزولی شده,باز شدن پالایشی ها اون هم با این نزول و کاهش یک اتفاق خوب بود,چون همانطور که گفتم قیمت به کف کانال نزولی خود رسید.در 61400 ما شاهد همگرایی RSI و نمودار قیمت بودیم.که این موید حرکت صعودی و شارپی شاخص بود.در حال حاضر شاخص هنوز در کانال نزولی میباشد.برای عبور از این کانال و تبدیل اون به حرکت صعودی شاخص احتیاج داره که از مقاومت 70500 عبور کند.با توجه به اندیکاتور مقاومت نسبی انتظار این شکست رو در روزهای آینده از شاخص داریم.در صورت وقوع این اتفاق هدف بعدی 73500 و 77900 و حتی 85000 میباشد.بازار در حال حاضر به هیچ وجه حبابی نیست و علیرغم تنفس معقول دو روز قبل روندی مثبت رو در 3 ماه آینده در پیش خواهد گرفت.فعلا شاخص به خط روند مقاومت 15 ماه خود برخورد کرده است.
نظر
-
-
-
در اصل توسط شکار حرفه ای پست شده است View Post.
شاخص کل از اواسط دی ماه 92 وارد کانال نزولی شده,باز شدن پالایشی ها اون هم با این نزول و کاهش یک اتفاق خوب بود,چون همانطور که گفتم قیمت به کف کانال نزولی خود رسید.در 61400 ما شاهد همگرایی RSI و نمودار قیمت بودیم.که این موید حرکت صعودی و شارپی شاخص بود.در حال حاضر شاخص هنوز در کانال نزولی میباشد.برای عبور از این کانال و تبدیل اون به حرکت صعودی شاخص احتیاج داره که از مقاومت 70500 عبور کند.با توجه به اندیکاتور مقاومت نسبی انتظار این شکست رو در روزهای آینده از شاخص داریم.در صورت وقوع این اتفاق هدف بعدی 73500 و 77900 و حتی 85000 میباشد.بازار در حال حاضر به هیچ وجه حبابی نیست و علیرغم تنفس معقول دو روز قبل روندی مثبت رو در 3 ماه آینده در پیش خواهد گرفت.فعلا شاخص به خط روند مقاومت 15 ماه خود برخورد کرده است.
نظر
-
-
سلام
ساعت 1 بامداده و من باید صبح زود پاشم.ولی لازم دونستم تا وقت هست یک نکته کلیدی رو خدمتتون بگم.اگه شما یک فرد حرفه ای هستید که خب اصلا لازم نیست این متن رو بخونید.ولی اگه تجربه و دانش چندانی در بورس ندارید که این متن رو با دقت بخونید.
حتما خیلی از شما میدونید که من حدود 13 سال قبل با 40 م وارد بورس شدم,و بعد از مدتی همه پولم رفت.اصلا دوست نداشتم در کاری که عاشق اون بودم شکست بخورم پس رفتم و تا تونستم در مورد بورس اطلاعات کسب کردم و دو سال بعد وارد شدم و این بار ......
خب تو اون مدت خیلی فکر کردم که چی شد که من همه سرمایه خودمو از دست دادم,با اینکه حتی مشاوره هم در مورد سهام میگرفتم پس چی شد که ....
یادمه وقتی با یکی از استادای خودم در این مورد صحبت میکردم گفت تو قانون اول بورس رو رعایت نکردی.گفتم قانون اول بورس چیه؟گفت.....****حفظ سرمایه****
گفتم خب همه دوست دارن سرمایه خودشون رو حفظ کنن.گفت خیر **همه دوست دارن سود کنن**.
یه لحظه فک کردم دیدم راست میگه.ما اینقدر تمرکز روی کسب سود داریم که یادمون میره قدم اول حفظ سرمایه است.واسه همینه که اگه سهمی که داریم 10 روز منفی بخوره و یک روز مثبت باشه ,اینقدر خوشحال میشیم که اون 10 روز رو یادمون میره.
شما برای اینکه همیشه در بورس خنده روی لبتون باشه باید از فردا خیلی جدی به "حد ضرر " توجه کنید.اینو خیلی ها گفتن ولی هیچ کدوم درست نگفتن.بهترین حد ضرر **تعریف حد ضرر در ذهن طرف میباشد **و نه چیزی که تحلیل گر میگوید.
بازم اینی که میگم رو دوباره تکرار میکنم******حد ضرر قیمتی مشخص در ذهن طرف است و نه چیز دیگر******
ممکنه که شما بگید" خب ممکنه که ما حد ضرر رو در ذهنمون اینقدر بذاریم و بعد از فروش ما سهم شروع کنه به بالا رفتن".خب من میگم "اشکال این قضیه چیه؟"
اصلا در بورس شما به حرکت چند روزه سهم و یا مثبت شدن مقطعی اون نباید دقت کنید.شما باید کار درست رو انجام دهید.برایند و عملکرد 6 ماهه شما موید حرفه ای بودن و یا درست کار کردن شماست.حالا ممکنه که این وسط سهمی که فروخته اید هم چند روز بعد از خرید شما مثبت شده باشه.این که اهمیتی نداره.یادتونه در نما بورس یکی از دوستان سهم "وگردش" رو داشت,من گفتم بفروش و "ولساپا" بخر.یادتون هست؟.دقیقا فردای اون روز سهم وگردش صف خرید میلیونی رو تشکیل داد و اون دوستمون کلی از من ناراحت شدند.بعد چند روز بعد قضیه کاملا عوض شد, از اون روز تا امروز سهم وگردش ریالی بالا نرفته و تازه رسیده سر جای اولش ولی ولساپا ....
شما زمانی که در مثبت کامل سهمی رو میخرید در همان روز, ریسک 8% منفی و صفر درصد مثبت رو قبول کردید ولی اگه در منفی کامل یک سهم رو بخرید همان روز شانس 8% سود و صفر درصد ضرر رو کسب کردید.و حتی یک پله با خرید سهم به سهم مورد نظر کمک کردید که حرکت صعودی خودش رو شروع کنه.پس حالا متوجه شدید چرا حقوقی در اکثر مواقع سود میکنه و حقیقی در اکثر مواقع ضرر؟چون اونا به آینده سهم نگاه میکنند و نه به سبز بودن سهم.حالا متوجه شدید که چرا من چند روز قبل اصرار داشتم که سود خودتون رو قطعی کنید؟؟؟؟؟؟.
خب حالا استاندارد یک حد ضرر خوب در ذهن هر فرد چقدر است.؟
قبل از اون لازمه اینو بگم که چیزی که کمر شما رو در بورس میشکنه ****ریسک پذیر بودن**** شماست.
بازم تکرار میکنم که ریسک پذیر بودن در بازار سرمایه دیگه کنار گذاشته شده.الان اگه کسی اومد بهتون گفت که بازار سرمایه خیلی ریسک میخواد بهش ایراد بگیرید.این اصلا چیز جالبی نیست که شما سرتون رو جایی بالا بگیرید و بگید که من ریسک پذیر هستم.این یعنی من مبتدی هستم و دلم میخواد تا چند ماهه دیگه سرمایه خودمو به باد بدم و خودمو خانوادمو به روز سیاه بشونم.
پس افرادی در بورس موفق هستند که از کمترین ریسک پذیری برخوردار باشند(نظر به اینکه ریسک پذیر نبودن رویکردی جدید و پیشنهاد شده در حال حاضر در دنیا میباشد).
خب گفتیم که حد ضرر یک عدد در ذهن هر کس میباشد.که زمانی که یک سهم همون قدر کاهش پیدا کرد شما سهم رو میفروشید.حالا بعدش هر اتفاقی که میخواد بیفته, بیفته مهم نیست چه سهم بره بالا و چه بیاد پایین.
گفتیم که این عدد با ریسک پذیری هر شخص رابطه مستقیم داره یعنی ممکنه که حد ضرر رو یکی 2% پایینتر از قیمت خرید بذاره و شخصی ریسک پذیر تر 15% پایینتر از قیمت خرید حد ضرر رو قرار بده.حالا اگه خیلی کم بذارید که اصلا تکلیف حرکتی سهم مشخص نشده,و اگه که خیلی زیاد قرار بدید که ممکنه بخش زیادی از سرمایه شما از بین بره.
**********************یک حد ضرر استاندارد در دنیا 5% زیر قیمت خرید شماست**************
بازم تاکیید کنم که 5% قیمت خرید شما.حالا چه از دید خودتون بالا خریده باشید و چه پایین.چه بعدش سهم پایینتر بره و چه بالا بره.هیچ فرقی نمیکنه.5% زیر قیمت خرید شما سهم قرار گرفت سیگنال فروشش خود به خود داده خواهد شد.
برای یک بار هم که شده برای مدتی این روش رو به کار ببرید.
یادتون باشه که ما زمانی که وارد یک سهم شدیم یا سود میکنیم و یا با حفط سرمایه از سهم خارج میشویم.
اصلا ضرری در کار نیست.
موفق باشید.
"شایان نیک بخش"آخرین ویرایش توسط شکار حرفه ای؛ 2015/04/12, 00:57.
نظر
-
سلام تشکر بابت مطالب ارزندتون
وقتی حد ضرر 5 در صد زیر قیمت خرید باشه وقتی سهم مورد نظر به اون قیمت رسید میشه 5 درصد ضرر که
(برای یک بار هم که شده برای مدتی این روش رو به کار ببرید.
یادتون باشه که ما زمانی که وارد یک سهم شدیم یا سود میکنیم و یا با حفط سرمایه از سهم خارج میشویم.
اصلا ضرری در کار نیست.)
نظر
-
در اصل توسط farzen پست شده است View Postسلام تشکر بابت مطالب ارزندتون
وقتی حد ضرر 5 در صد زیر قیمت خرید باشه وقتی سهم مورد نظر به اون قیمت رسید میشه 5 درصد ضرر که
(برای یک بار هم که شده برای مدتی این روش رو به کار ببرید.
اصلا ضرری در کار نیست.)پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
نظر