شکار حرفه ای

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • khademi1350
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 583

پاسخ : شکار حرفه ای

شرکت در مجمع غشان با سود 187 تومنی و قیمت سهم 660 تومن با سود انباشته خوبی که داره و قراره افزایش سرمایه بدهد بهتریت موقعیت خرید هست دوستان بررسی کنید

نظر

• شکار حرفه ای
      عضو عادی
      • Jan 2015
      • 124

سلام
      دوستانی که در فیس بوک سبدشون رو فرستاده بودن و سهم "خپارس" رو موقتا از سبدشون برداشتیم,الان میتونند بعد اصلاح مجددا وارد شوند

نظر

• gholamk
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 520

در اصل توسط شکار حرفه ای پست شده است View Post
        سلام
        ساعت 1 بامداده و من باید صبح زود پاشم.ولی لازم دونستم تا وقت هست یک نکته کلیدی رو خدمتتون بگم.اگه شما یک فرد حرفه ای هستید که خب اصلا لازم نیست این متن رو بخونید.ولی اگه تجربه و دانش چندانی در بورس ندارید که این متن رو با دقت بخونید.
        حتما خیلی از شما میدونید که من حدود 13 سال قبل با 40 م وارد بورس شدم,و بعد از مدتی همه پولم رفت.اصلا دوست نداشتم در کاری که عاشق اون بودم شکست بخورم پس رفتم و تا تونستم در مورد بورس اطلاعات کسب کردم و دو سال بعد وارد شدم و این بار ......
        خب تو اون مدت خیلی فکر کردم که چی شد که من همه سرمایه خودمو از دست دادم,با اینکه حتی مشاوره هم در مورد سهام میگرفتم پس چی شد که ....
        یادمه وقتی با یکی از استادای خودم در این مورد صحبت میکردم گفت تو قانون اول بورس رو رعایت نکردی.گفتم قانون اول بورس چیه؟گفت.....****حفظ سرمایه****
        گفتم خب همه دوست دارن سرمایه خودشون رو حفظ کنن.گفت خیر **همه دوست دارن سود کنن**.
        یه لحظه فک کردم دیدم راست میگه.ما اینقدر تمرکز روی کسب سود داریم که یادمون میره قدم اول حفظ سرمایه است.واسه همینه که اگه سهمی که داریم 10 روز منفی بخوره و یک روز مثبت باشه ,اینقدر خوشحال میشیم که اون 10 روز رو یادمون میره.
        شما برای اینکه همیشه در بورس خنده روی لبتون باشه باید از فردا خیلی جدی به "حد ضرر " توجه کنید.اینو خیلی ها گفتن ولی هیچ کدوم درست نگفتن.بهترین حد ضرر **تعریف حد ضرر در ذهن طرف میباشد **و نه چیزی که تحلیل گر میگوید.
        بازم اینی که میگم رو دوباره تکرار میکنم******حد ضرر قیمتی مشخص در ذهن طرف است و نه چیز دیگر******
        ممکنه که شما بگید" خب ممکنه که ما حد ضرر رو در ذهنمون اینقدر بذاریم و بعد از فروش ما سهم شروع کنه به بالا رفتن".خب من میگم "اشکال این قضیه چیه؟"
        اصلا در بورس شما به حرکت چند روزه سهم و یا مثبت شدن مقطعی اون نباید دقت کنید.شما باید کار درست رو انجام دهید.برایند و عملکرد 6 ماهه شما موید حرفه ای بودن و یا درست کار کردن شماست.حالا ممکنه که این وسط سهمی که فروخته اید هم چند روز بعد از خرید شما مثبت شده باشه.این که اهمیتی نداره.یادتونه در نما بورس یکی از دوستان سهم "وگردش" رو داشت,من گفتم بفروش و "ولساپا" بخر.یادتون هست؟.دقیقا فردای اون روز سهم وگردش صف خرید میلیونی رو تشکیل داد و اون دوستمون کلی از من ناراحت شدند.بعد چند روز بعد قضیه کاملا عوض شد, از اون روز تا امروز سهم وگردش ریالی بالا نرفته و تازه رسیده سر جای اولش ولی ولساپا ....
        شما زمانی که در مثبت کامل سهمی رو میخرید در همان روز, ریسک 8% منفی و صفر درصد مثبت رو قبول کردید ولی اگه در منفی کامل یک سهم رو بخرید همان روز شانس 8% سود و صفر درصد ضرر رو کسب کردید.و حتی یک پله با خرید سهم به سهم مورد نظر کمک کردید که حرکت صعودی خودش رو شروع کنه.پس حالا متوجه شدید چرا حقوقی در اکثر مواقع سود میکنه و حقیقی در اکثر مواقع ضرر؟چون اونا به آینده سهم نگاه میکنند و نه به سبز بودن سهم.حالا متوجه شدید که چرا من چند روز قبل اصرار داشتم که سود خودتون رو قطعی کنید؟؟؟؟؟؟.
        خب حالا استاندارد یک حد ضرر خوب در ذهن هر فرد چقدر است.؟
        قبل از اون لازمه اینو بگم که چیزی که کمر شما رو در بورس میشکنه ****ریسک پذیر بودن**** شماست.
        بازم تکرار میکنم که ریسک پذیر بودن در بازار سرمایه دیگه کنار گذاشته شده.الان اگه کسی اومد بهتون گفت که بازار سرمایه خیلی ریسک میخواد بهش ایراد بگیرید.این اصلا چیز جالبی نیست که شما سرتون رو جایی بالا بگیرید و بگید که من ریسک پذیر هستم.این یعنی من مبتدی هستم و دلم میخواد تا چند ماهه دیگه سرمایه خودمو به باد بدم و خودمو خانوادمو به روز سیاه بشونم.
        پس افرادی در بورس موفق هستند که از کمترین ریسک پذیری برخوردار باشند(نظر به اینکه ریسک پذیر نبودن رویکردی جدید و پیشنهاد شده در حال حاضر در دنیا میباشد).
        خب گفتیم که حد ضرر یک عدد در ذهن هر کس میباشد.که زمانی که یک سهم همون قدر کاهش پیدا کرد شما سهم رو میفروشید.حالا بعدش هر اتفاقی که میخواد بیفته, بیفته مهم نیست چه سهم بره بالا و چه بیاد پایین.
        گفتیم که این عدد با ریسک پذیری هر شخص رابطه مستقیم داره یعنی ممکنه که حد ضرر رو یکی 2% پایینتر از قیمت خرید بذاره و شخصی ریسک پذیر تر 15% پایینتر از قیمت خرید حد ضرر رو قرار بده.حالا اگه خیلی کم بذارید که اصلا تکلیف حرکتی سهم مشخص نشده,و اگه که خیلی زیاد قرار بدید که ممکنه بخش زیادی از سرمایه شما از بین بره.
        **********************یک حد ضرر استاندارد در دنیا 5% زیر قیمت خرید شماست**************
        بازم تاکیید کنم که 5% قیمت خرید شما.حالا چه از دید خودتون بالا خریده باشید و چه پایین.چه بعدش سهم پایینتر بره و چه بالا بره.هیچ فرقی نمیکنه.5% زیر قیمت خرید شما سهم قرار گرفت سیگنال فروشش خود به خود داده خواهد شد.
        برای یک بار هم که شده برای مدتی این روش رو به کار ببرید.
        یادتون باشه که ما زمانی که وارد یک سهم شدیم یا سود میکنیم و یا با حفط سرمایه از سهم خارج میشویم.
        اصلا ضرری در کار نیست.
        موفق باشید.
        "شایان نیک بخش"
        دکتر جان سلام و خدا قوت
        اگر من فرضا روی حمایت یه سهمی از اون سهم خریدم و سهم حمایتش رو از دست داد و برگشت به حمایت قبلی،قاعدتا باید روی حمایت دوم میانگین خریدم رو کم کنم و مبلغ بیشتری از اون سهم بخرم که اگه روند برگشت که در حدود 80درصد، این اتفاق روی حمایت دوم میفته من رو سود باشم درسته؟
        خب با این تفاسیر حالا من اگه رو حمایت اول خریدم و حد ضرر واسش گذاشتم که به حمایت دوم نرسیده باید اون تعداد سهمی که تو حمایت اول خریده بودم رو فروخته باشم!!!درسته؟
        حالا کدوم کار بهتره و آیا هر کدوم از اینها در شرایط خاصی باید به کار بسته بشن؟

نظر

• کاواک
          عضو عادی
          • Feb 2015
          • 23

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
          سلام تشکر بابت مطالب ارزندتون

وقتی حد ضرر 5 در صد زیر قیمت خرید باشه وقتی سهم مورد نظر به اون قیمت رسید میشه 5 درصد ضرر که
          (برای یک بار هم که شده برای مدتی این روش رو به کار ببرید.
          یادتون باشه که ما زمانی که وارد یک سهم شدیم یا سود میکنیم و یا با حفط سرمایه از سهم خارج میشویم.
          اصلا ضرری در کار نیست.)
          پس این وسط اون دو درصد کمیسون کارگزاریها چی؟ طرف سرگردنه هم اینطور سود قطعی نمیگیره.

نظر

• zizo
            عضو عادی
            • Jul 2014
            • 48

استاد سلام لطف میکنید نظرتون رو درباره خرید شتران واسه فردا بفرمایید؟ ممنون از راهنماییهاتون

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

در اصل توسط zizo پست شده است View Post
              استاد سلام لطف میکنید نظرتون رو درباره خرید شتران واسه فردا بفرمایید؟ ممنون از راهنماییهاتون
              دادا داری نارنجکی رو میگیری دستت که ضامنشو کشیدن
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• zizo
                عضو عادی
                • Jul 2014
                • 48

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                دادا داری نارنجکی رو میگیری دستت که ضامنشو کشیدن
                دادا یعنی کارش تمومه؟ بیخیال شم؟

نظر

• شکار حرفه ای
                  عضو عادی
                  • Jan 2015
                  • 124

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                  دکتر جان سلام و خدا قوت
                  اگر من فرضا روی حمایت یه سهمی از اون سهم خریدم و سهم حمایتش رو از دست داد و برگشت به حمایت قبلی،قاعدتا باید روی حمایت دوم میانگین خریدم رو کم کنم و مبلغ بیشتری از اون سهم بخرم که اگه روند برگشت که در حدود 80درصد، این اتفاق روی حمایت دوم میفته من رو سود باشم درسته؟
                  خب با این تفاسیر حالا من اگه رو حمایت اول خریدم و حد ضرر واسش گذاشتم که به حمایت دوم نرسیده باید اون تعداد سهمی که تو حمایت اول خریده بودم رو فروخته باشم!!!درسته؟
                  حالا کدوم کار بهتره و آیا هر کدوم از اینها در شرایط خاصی باید به کار بسته بشن؟
                  .
                  سلام.
                  سئوال خوبی بود.این نشون میده که شما بر طبق اصول خرید و فروش جلو میرید,و من مطمئنم که موفق خواهید شد ,و اما در مورد سئوالی که پرسیدید.
                  اول اینکه احتمال 80 درصد سهم در حمایت دوم بر میگرده,اما شرایط خاص خودشو داره
                  1-روند سهم باید 100% صعودی باشه.اگه سهم شما در شرایط نزولی قرار داشته باشه اصلا نمیتونید روی اون حساب کنید.
                  2-اندیکاتورها نشانه برگشت رو در روزهای آینده پیشبینی کرده باشند
                  3-بازار در وضعیت عادی و یا صعودی باشه و نه نزولی
                  4-و در آخر گروهی که سهم درش قرار داره مورد اقبال در چند ماه اخیر قرار گرفته باشه
                  در غیر این صورت شما اصول خرید و فروش رو با در نظر گرفتن حد ضرر باید جلو ببرید.یعنی اون قسمتی که مربوط میشه به شکست حمایت اول و رفتن به سمت حمایت دوم رو نادیده بگیرید.به این صورت که سهم رو میخرید اگه بالا رفت که خرید دوم رو انجام میدید و در مقاومت اول قسمت اول خرید رو میفروشید و در ........(مبحث اصول خرید و فروش )
                  ولی اگه پایین اومد و حد ضرر رو فعال کرد سیگنال فروش صادر شده.
                  توضیح اینکه حد ضرر استاندارد 4% قیمت خرید میباشد و من با احتساب 1.5% کارمزد گفتم حدود 5% در نظر بگیرید.یعنی اگه جایی 4% رو دیدید بدونید که درسته.
                  مطلب بعد اینکه ما فرض رو بر این گذاشتیم که شما چیز زیادی در مورد بورس نمی دونید و میخواهید در این بازار موفق شوید.حالا آیا امکان داره؟باید بگم بله 100%.شما اگه دقیق مطالب گفته شده رو رعایت کنید از بسیاری از تحلیل گرها موفق تر عمل میکنید.
                  "شکار حرفه ای"

نظر

• خه بات
                    عضو جدید
                    • Oct 2012
                    • 10

به ريسكش نمي ارزه. نقد بمون و منتظر كاهش قيمت خودروييا بمون.

نظر

• خه بات
                      عضو جدید
                      • Oct 2012
                      • 10

استاد مگه نگفتين مديريت چند صندوق رو دادن شم؟ اگه واسه هر كدوم 100 هزار سهم كسرام بگيريد كه مشكل سهم حل ميشه. چرا نميگيريد؟

نظر

• gholamk
                        عضو فعال
                        • Jan 2015
                        • 520

.
                        سلام.
                        سئوال خوبی بود.این نشون میده که شما بر طبق اصول خرید و فروش جلو میرید,و من مطمئنم که موفق خواهید شد ,و اما در مورد سئوالی که پرسیدید.
                        اول اینکه احتمال 80 درصد سهم در حمایت دوم بر میگرده,اما شرایط خاص خودشو داره
                        1-روند سهم باید 100% صعودی باشه.اگه سهم شما در شرایط نزولی قرار داشته باشه اصلا نمیتونید روی اون حساب کنید.
                        2-اندیکاتورها نشانه برگشت رو در روزهای آینده پیشبینی کرده باشند
                        3-بازار در وضعیت عادی و یا صعودی باشه و نه نزولی
                        4-و در آخر گروهی که سهم درش قرار داره مورد اقبال در چند ماه اخیر قرار گرفته باشه
                        در غیر این صورت شما اصول خرید و فروش رو با در نظر گرفتن حد ضرر باید جلو ببرید.یعنی اون قسمتی که مربوط میشه به شکست حمایت اول و رفتن به سمت حمایت دوم رو نادیده بگیرید.به این صورت که سهم رو میخرید اگه بالا رفت که خرید دوم رو انجام میدید و در مقاومت اول قسمت اول خرید رو میفروشید و در ........(مبحث اصول خرید و فروش )
                        ولی اگه پایین اومد و حد ضرر رو فعال کرد سیگنال فروش صادر شده.
                        دکتر گفتم که من مطالب شما رو دقیق دنبال میکنم و به کار میبندم.
                        راستی اسم اون نرم افزار رو میشه بهم بگید؟ممنون میشم از لطفتون

نظر

• شکار حرفه ای
                          عضو عادی
                          • Jan 2015
                          • 124

در اصل توسط zizo پست شده است View Post
                          دادا یعنی کارش تمومه؟ بیخیال شم؟
                          فعلا خیر.در اصلاح روزهای آینده میتونید وارد شوید

نظر

• شکار حرفه ای
                            عضو عادی
                            • Jan 2015
                            • 124

دکتر گفتم که من مطالب شما رو دقیق دنبال میکنم و به کار میبندم.
                            راستی اسم اون نرم افزار رو میشه بهم بگید؟ممنون میشم از لطفتون
                            شما میخواهید که چطور بهتون اطلاع بده؟

نظر

• gholamk
                              عضو فعال
                              • Jan 2015
                              • 520

شما میخواهید که چطور بهتون اطلاع بده؟
                              ببینید دکتر جان فرضا برای سهم تاپیکو قیمت های 250،275،301،309،315و320رو خودم به عنوان حمایت و مقاومت بدست آوردم.میخوام این عددها رو به نرم افزار بدم و وقتی پشت بازار هستم، وقتی تاپیکو به یکی از این اعداد رسید یه پنجره کوچولو تو مانیتور نشون بده ک مثلا تاپیکو به 275رسیده یا هرجور دیگه ای که بالاخره من مطلع بشم که سهم هایی که به نرم افزار دادم به قیمت هایی که من برای مقاومت و حمایت بهش دادم رسیده و من بتونم تو این قیمت ها خرید و فروش کنم.

نظر

• شکار حرفه ای
                                عضو عادی
                                • Jan 2015
                                • 124

ببینید دکتر جان فرضا برای سهم تاپیکو قیمت های 250،275،301،309،315و320رو خودم به عنوان حمایت و مقاومت بدست آوردم.میخوام این عددها رو به نرم افزار بدم و وقتی پشت بازار هستم، وقتی تاپیکو به یکی از این اعداد رسید یه پنجره کوچولو تو مانیتور نشون بده ک مثلا تاپیکو به 275رسیده یا هرجور دیگه ای که بالاخره من مطلع بشم که سهم هایی که به نرم افزار دادم به قیمت هایی که من برای مقاومت و حمایت بهش دادم رسیده و من بتونم تو این قیمت ها خرید و فروش کنم.
                                اجازه بدید بپرسم بهتون خبر میدم

نظر

در حال کار...
                                X