شکار حرفه ای

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • aram66
    عضو عادی
    • Aug 2025
    • 24

پاسخ : شکار حرفه ای

در اصل توسط شکار حرفه ای پست شده است View Post
    سلام مجدد.
    اینو همیشه به خاطر داشته باشید که ما نباید ضرر کنیم و همیشه باید در مقابل بحران و وقایع یک عکس العمل خوب از خودمون نشون بدیم,منظورم اینه که تا خودمون به خودمون کمک نکنیم کسی کاری برای ما انجام نمیده حالا اینی که میگم رو همیشه یادتون باشه..
    "هر موقع سهمی بسته میشه و به این شکل باز میشه کاری که شما باید بکنید اینه که....
    1-همان روز تا میتونید در اون سهم میانگین کم کنید,حتی اگه از آینده سهم های دیگتون مطمئن هستید باید اونها رو بفروشید و در همان روز با تمام قدرت میانگین کم کنید.
    2- بدون شک سهم شما تا چند روز صف خرید میباشد,بلافاصله که سهم آماده اصلاح شد(از روی حرکت مشکوک سهم میتونید برگشت سهم رو در روزهای آینده پیشبینی کنید) تمامی سهمتون رو فروشنده باشید.
    3-در 8 تا 16% اصلاح سهم شما برمیگردد,یعنی بین روز دوم تا چهارم بعد از صف فروش.پس حواستون کاملا در زمان اصلاح جمع باشه تا در زمان حرکت و برگشت سهم دوباره وارد شوید.
    4-روز دوم چه سهم پایین اومد و چه سهم بالا رفت خرید دوم رو انجام دهید.
    سهم شما حداقل تا نزدیکی قله قبل حرکت میکند.خب ببینیم تا اینجا نتیجه چی شد..
    من سهم X رو 5000 تا در قیمت 1000 تومن خریدم,و طبق استاندارد گفته شده این سهم نهایتا 20% پرتفوی منو تشکیل میده .یعنی 5 میلیون در این سهم که 20% از پرتفوی من هست سرمایه گذاری کردم.سهم بسته میشه و موقع باز شدن قیمت اون 500 تومن هست.اگه کاری نکنم و دست روی دست بذارم که خب سهم میاد تا حدود فرضا 700 و بعد وارد فاز اصلاحی شده و دوباره میاد نزدیکای 700.خب من 5 میلیون اولیم تبدیل شده به 3,500,000 .
    خب ببینیم از روش دوم چه اتفاقی میفته.
    5000 تا در قیمت 1000 تومن خریدم سهم بسته شد و موقع باز شدن قیمت اون با 50% افت به 500 تومن رسیده من میام تمام سعیم رو در کم کردن میانگین به کار میبرم و حتی سهم های دیگه رو هم میفروشم و به این سهم اضافه میکنم مثلا اگه شما به صورت استاندارد کار کرده باشید باید در ابتدا در سهم X نهایت 20% پرتفویتون سرمایه گذاری کرده باشید پس با فروش سهم های دیگه 5 برابر سهم X پول داشته باشید.حالا فرض کنید همه سهم ها فروش نرفت و یا شرایط خاصی بود که سه برابر سهم ایکس شما پول مهیا کردید خب پس شما 15 میلیون دیگه دارید که با اون سهم ایکس رو این بار در قیمت 500 تومن میخرید یعنی 30 هزار سهم با 5000 تای اولی مجموعا 35000 سهم که با قیمت الان که 500 تومن هست مجموعا میشه 17,500,000 .خب سهم میره روی 700 تومن من همه سهم رو میفروشم یعنی 35000 سهم 700 تومنی.تا اینجا چقدر شد؟24,500,000 .سهم ایکس وارد فاز اصلاحی میشه,شکار حرفه ای به ما گفت که سهم در 8 تا 16 درصد اصلاح برمیگرده یعنی بین 644 تا 600.خب ما تمام این پول رو وارد میشویم و در بدبینانه ترین حالت مجددا در 700 تومن سهم واکنش نشون میده و ما با 8 تا 16 درصد سود بیرون میایم.کمترین مقدار سود در ورود دوم 8% روی پول 24500000 که میشه 26460000.وبهترین حالت و 16% اصلاح و برگشت تا نزدیکی 700 تومن یعنی 16% سود در مرتبه دوم و 16% میاد روی 24500000 که میشه 28420000
    6,460,000 و یا 8,420,000 سود شما.چطور بود؟من الان نشستم کلی مبحث تکنیکال گفتم؟یا نشستم براتون از فرمول های بنیادی حرف زدم؟خیر
    حالت اول نشستید و نگاه کردید و 1.5 میلیون پولتون دود شد و حالت دوم تا اینجا بین 6 تا 8 میلیون سود کردید.پس دیدید که شما میتونید همیشه برنده باشید.
    الان میتونید تمامی این اتفاقات رو به چشم ببینید و متوجه بشید که بزرگترین ضربه رو خودتون به خودتون وارد میکنید.
    از دید من در این مواقع شما نه تنها نباید ناراحت باشید بلکه باید از این اتفاق بسیار هم خوشحال شوید چون با 50% منفی خوردن یک سهم خود به خود سیگنال خرید اون داده شده و شما به راحتی میتونید سود قابل توجهی رو نصیب خودتون کنید
    اینو پیش خودتون تکرار کنید که "در بدترین حالت پرتفوی من هر 6 ماه, به 2 برابر افزایش خواهد رسید".
    من تو این 4 ماه صرفا با 5 تا 30 درصد پولی که وارد بورس کردم خرید و فروش کردم,تمامی کارهایی رو که انجام دادم رو برای شما هم پیشنهاد دادم,بعدا سر فرصت لیست خرید و فروش هامو براتون مینویسم و شما میتونید ببینید که در همین بازار من چقدر سود کسب کردم.امیدوارم این انگیزه ای بشه که شما هم امیدوارتر به کارتون ادامه بدید و بدونید که میشه در همین بازار هم سود خوبی کسب کرد.
    دوست دار شما
    "شکار حرفه ای"
    سلام ممنون از وقتی که میذاری خدا کنه همه دوستان سود کنن و این تلخی چند ماهه بورس تبدیل به شیرینی بشه و کامشونو شیرین کنه...انشا اله

نظر

• کاواک
      عضو عادی
      • Feb 2015
      • 23

استاد نیک بخش ضمن عرض سلام و احترام خدمت شما عزیز بزرگوار لطفا اگر فرصتش پیش آمد اصولی که سابقا توی نما بورس میزدید و حالا میون پستهاتون صرفا به آنها اشاره میکنید رو یکبار دیگه بازگو بفرمایید چون غالبا از اذهان گریختن از دوستان گل تالار هم اگر کسی از اون وقتا مطلب آموزشی خاطرش هست ارایه کنه تا بقیه هم استفاده کنن. ضمن تشکر فراوان از gholamk جان که پیش از این در این خصوص توضیحات کاملی در اختیار حضار قرار دادن.

نظر

• MAGDAD2015
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 342

با سلام
        دوستان تا الان منتظر بودم جناب نیکبخش تشریف بیاوردند و توصیه های لازم را به دوستان ارائه بدهند که بنده هم استفاده کنیم که ظاهران گرفتار بوده وقت نکردن بهرحال
        امروز که مشاهد کردید هیچ گروهی اجازه ورود نداد و بنده هم با توصیه وبصادر با دلایلی که عرض کردم گفتم شانس خریدتان را زیاد کنید که 95میلیون عرضه داشت
        نمی دونم به دوستان اینجا رسید یا نه البته متقضی 1.5میلیارد بود که هم در نوع خودش جالب بود و هم پیامش روشن بگذریم
        امروز یک غفلتی کردم و آن هم این بود که در صورت قفل شدن بازار باید به سمت صندوق های آنلاین بر معامله می رفتیم حتی موقت هم که شده تا از سود بازار جا
        نمونیم .یکی از دلایلش این بود که سقف قیمتی نداشت قفل نمی شد یکی دیگراز دلایلش هم این که صندوق هابه تناوب حداقل بالای 50درصد دارایی شان
        از گروه های مختلف بورسی است و مدیر ایشان مطمئنا درپرتفوی خود شرکتهای خوبی رو باید ردیف کرده باشند بهرحال صندوق های مثل آسام.اطلس .صنوصین .
        وکاریزما که این آخری تقریبا اکثر دارایش بورسی بد نبودن هرچند امروز رشد زیادی کردن که من بعدازظهر بفکر افتاده شرایط شون رو نگاه کردم بهر صورت اگه
        شما به سایت فرابورس تشریف ببرید با زدن هرکدام از نماد های مذکور می توانید وضعیت سبد بورسی شو مشاهد کنید باز تکرار می کنم در صورت قفل بودن
        بازار وتحقیق شاید بشه خریدی در این صندوق ها انجام داده از سود این چندین روز جا نماند .جسارتا این مطلب زدم دوستانی که جهت دیدن توصیه های
        جناب نیکبخش بدین صفحه مراجعه می کنند دست خالی نروند .

نظر

• شکار حرفه ای
          عضو عادی
          • Jan 2015
          • 124

سلام.
          این روزها همه جا میشنویم که بازار خوبه.ولی من به شخصه مورد خوبی در این بازار نمیبینم,مثبت بازار اون هم به این شدت, زیاد هم به نفع کسی نیست.چون این هجوم خریدار همه تحلیل ها رو بهم میریزه و وضعیت مبهمی رو در آینده نزدیک خواهیم داشت.و اما برنامه روزهای آینده بر حسب تجربیات قبلی..
          در مثبت اخیر سهم هاتون در قله فروشنده باشید.از فردا کم کم تقاضا ها کاهش پیدا میکنه و هر سهمی که دیدید که به قله خودش داره نزدیک میشه(با توجه به مباحث فروش سهم در قله)فروشنده اون سهم باشید.ممکنه سهم X فردا به قله خودش رسیده باشه و ممکنه که سهم Y موجود در سبد شما چند روز دیگه این اتفاق براش بیفته.اینو یادتون باشه که تا سهمی رو نفروختید سود شما قطعی نشده.بی شک همینطور که صف های خرید سنگین هستند,در برگشت صف های فروش هم سنگین خواهند بود.
          کسانی که سهم های پالایشگاهی داشتند و این سهم ها با باز شدن نزول شدیدی داشتند,این چند روز و همچنین روزهای آینده سود خوبی رو نصیب شما خواهند کرد.اگر با توجه به پست قبلی موفق به خرید سنگینتر شده اید که خب تبریک میگم,ولی چه این کار رو کرده و چه نکرده اید همانطور که چند روز قبل گفتم اگر اندکی دقیقتر عمل کنید میتونید یک سود حداقل 50 درصدی رو نصیب خودتون کنید.یعنی در قله فروشنده باشید و 8 تا 16 درصد اصلاح دوباره بدون ترس وارد شوید و مجددا در قله فروشنده باشید.میتونید بشینید و این پیشبینی رو با چشم خودتون ببینید.
          پس سیگنال کلی داده شده رو جدی بگیرید و اینو بدونید که تفکر جا ماندن از بازار, تفکری بسیار سطحی در بازار سرمایه میباشد.همیشه برایند کلی در یک بازه زمانی مهم است.
          پس تاکید میکنم که سود خودتون رو در سهم ها قطعی کرده و نقدینگی رو برای ورود مطمئن به سهم های پیشنهادی نگه دارید.

نظر

• MAGDAD2015
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 342

باسلام صبح بخیر
            دوستان پریشب دکتر ظریف در برنامه نگاه سیما در جواب مجری برنامه که از شون پرسید دوره بعدی
            مذاکرت کی هست فرمودند دوره بعدی وجود ندارد و در واقع چیزی بروی میز نمانده تفاهم انجام شده
            شما بخوانید(توافق) وقراره هفته بعد کارشناسان دو طرف متن رو نگارش کرده جهت تایید درتیرماه
            به سازمان ملل برده شود. خب پیام شخصی که نماینده کشور در مذاکرات هسته ای بوده یه پیامی
            هم برای ما در بازار سرمایه داره و اون اینکه بعداز یک رشد شارپی همه گروه هاطی روز های گذشته
            و جاری مطمئنا کم کم راه گروه ها از هم جدا شده و اصلاحی هم درپیش باشه که البته اصلاح مورد
            نظر بستگی به عرضه و تقاضا داره که بنظر نمی آید در بازار هوشمند سرمایه که همیشه خودش رو
            با آینده وچشم انداز پیش رو هماهنگ می کنه زیاد عمقی باشه و به عبارتی بنظرم تا تیرماه شاخص صعودی
            با شیب کندتر و اصلاحاتی کم عمق پیرامون آن مواجه می باشد که البته این فرضیه بیشتربا شرایط موجود
            در سهامی صدق می کنه که بنوعی وابسته گی شون به توافق ورفع تحریم هابیشتره و در بقیه شاید
            کم رنگ تر باشه ولی اینرا بدانید که دیگه قرار نیست با یه اظهار نظر رسانه ای وخبری بی اساس مسابقه
            فرار از بازار راه بیافتد هر چند در بهترین حالت هم باید استراتژی بر خلاف وضعیت فعلی جهت خروج بموقع
            داشت *مخلص کلام ماها به دو گروه تقسیم می شویم
            1-معامله گران تمام وقت = که می بایست تا تیرماه باحضور مستمر دربازار ازاصلاحات احتمالی حداکثر بهره رو
            برده و به وقتش سبد سهام شون رو به سمت گروه منتفع شوندتر از رفع تحریم ها سوق بدهند
            2-معامله گران پاره وقت یا بی وقت =بهتر از همین الان سبدشون رو با شرایطی که دربالا ذکر شد البته ترجیحا
            سهم های با مزایای پی .ای پایین و سود تقسیمی بالا ببند و بدون طمع فکر کنند پولشون گذاشتن بانک و
            چند ماه دیگه اگر خواستند با حداکثر سود خارج شوند
            و نتیجه این صبحت ها اینکه سطحی نگریست کسی فکر کنه همیشه قراره تجربه یکسال واندی پیش
            بخاطر ابهامات مذاکرات پیش بیادو در فراز و فرود شاخص دائما بشود 16الی 20درصد نوسان گرفت هرچند
            استثا ها همیشه وجود دارد ولی بنده راجب کلیات صحبت می کنم وشرایط فعلی *مگر اتفاقات غیرمترقبه ای
            بیافتد و شرایط تغییر نماید که فعل حال بعید بنظر می رسد .پس دوستان هوشیار باشید و با چشم باز
            به معاملات بپردازید .که مسئولیت تمام خرید وفروشها بعهد خودتان می باشد هرچند استفاده از
            نظر با تجربه ها رهگشاست.موفق باشید

نظر

• rezasatari
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 556

سلام و صبح بخير لطفا نظرتون رو در باره زاگرس ميفرماييد با توجه به شكست خط روند بلند مدتش ايا ورود به ان مناسب است چون از شرايط بنيادي ان خبر ندارم ممنون از راهنماييتون

نظر

• شکار حرفه ای
                عضو عادی
                • Jan 2015
                • 124

سلام.دوستان سود خودتون رو قطعی کنید.

نظر

• شکار حرفه ای
                  عضو عادی
                  • Jan 2015
                  • 124

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
                  سلام و صبح بخير لطفا نظرتون رو در باره زاگرس ميفرماييد با توجه به شكست خط روند بلند مدتش ايا ورود به ان مناسب است چون از شرايط بنيادي ان خبر ندارم ممنون از راهنماييتون
                  سلام.سهم خوبیست.اهداف بالایی رو داره.اگه میخواهید با دید بلند مدت وارد شوید عجله نکنید.شاید بتونید با قیمت بهتری بخرید.

نظر

• شکار حرفه ای
                    عضو عادی
                    • Jan 2015
                    • 124

در اصل توسط aram66 پست شده است View Post
                    سلام ممنون از وقتی که میذاری خدا کنه همه دوستان سود کنن و این تلخی چند ماهه بورس تبدیل به شیرینی بشه و کامشونو شیرین کنه...انشا اله
                    سلام.آرام جان حواست به سهمات هست یا نه؟سود خودتو قطعی کن.

نظر

• شوق پرواز
                      کاربران جدید
                      • Feb 2015
                      • 3

سلام دکتر
                      سال نو رو تبریک میگم.
                      پیشنهاد شرکت و سهم خاصی دارین، من امروز نقد شدم.
                      یا اینکه نظاره کنیم.
                      ممنون و سپاس.

نظر

• ehsank
                        عضو جدید
                        • Jan 2015
                        • 10

جناب شکار حرفه ای مثل اینکه خریخت افزایش سرمایه ۸۰۰درصدی داره تو همین فروم بورسی هم از سهم خیلی تعریف میشه

نظر

• MAGDAD2015
                          عضو فعال
                          • Feb 2015
                          • 342

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
                          باسلام
                          دوست عزیز البته شما از کس دیگری سئوال کردی و جوابی هم گرفتی ولی تو ی سئوالت یه اشاره ای به شکست روند بلند مدتش کردی و خریدش که لازم دیدم تا به ضرر نیافتدی
                          جوابی برات بزنم اولا دوست خوبم زاکرس برای سال بعد حدود 25الی 30درصد تعدیل منفی داده فعل حال هم P.E 5.5 داره گروهی که پی .ای شون معمولا زیر 5می باشد اون روند و هم
                          در یک روز استثنایی شکست که بازار هیجانی بود وگرنه شرکتی که تعدیل منفی داده چه موضعتی داره حدود 28درصد رشد قیمت داشته باشه البته مزایای زاگرس به متانول تمام
                          صادارتیش که با باعث شده با حرف رفع تحریم ها مقداری مورد توجه باشه ولی یادت نره خوراکش گاز شیرین است و دولت نه چندان دست ودلباز روش قیمت دستوری ویکطرفه میذاره
                          از خطرات خریدش هم یکی اینه که 28درصد در زمان بازگشایی بخاطر عدم محدودیت نوسان قیمت رشد کرده وبا توجه به اینکه فرابورسی اگه یه اصلاحی تو بازار بخوره راحت همقدر
                          می آید پایین ومخلص کلام خداشاهد نه عشق جواب دادن به مطلبی که ازم پرسیده نشده رو دارم ونه تمایلی که بگم چیزی بدم چون نیاز بهش ندارم فقط دیدم شاید خوب توجهی
                          نشد باشی و ضرر . سود اون 28درصد کزایی نسب شما بشه القصه هم خواستم جوابی داده باشم وهم شما چیزی ازشرایطش متوجه بشی درضمن نمی گم شرکت بدی است
                          ولی برای بلند مدت هم شرکتهای بهتری می تونی تو پتروشیمی ها برای بعد از رفع تحریم پیدا کنی .در پایان امیدوارم خرید نکرده باشی دیر مطلب نزده باشم .موفق باشی

نظر

• شکار حرفه ای
                            عضو عادی
                            • Jan 2015
                            • 124

سلام
                            گفته بودم که اینطوری سهم ها هل داده بشن فایده نداره.آخرش میان سر جای اولشون.باید یه دلیل محکم پشت قضیه باشه تا روند حرکتی سهم ادامه دار باشه.البته در کل شاخص روند صعودی رو در پیش خواهد گرفت.
                            آفرین به کسانی که امروز در ماکزیمم فروشنده بودند.همانطور که انتظار میرفت بعد از فروش ما,عرضه ها زیاد شد و ما مثل همیشه در ماکزیمم فروشنده بودیم.کاری که شما باید انجام دهید اینه که در 8 تا 16% اصلاح(هر موقع تو این محدوده سهم داشت جمع میشد) دوباره وارد شوید.پس شش دانگ حواستون رو جمع کنید که مبادا جا بمونید.مخصوصا در گروه پالایشی یا پتروشیمی و یا خودرویی وحتی بانکی.
                            اینبار که وارد شدید دیگه لازم نیست فروشنده باشید بر طبق اصول خرید و فروش جلو بروید و ماکزیمم سود رو کسب کنید.
                            خریخت الان وضعیت خوبی داره.شما در حال حاضر چیزایی رو میدونید که دیگران نمی دونن و این شما رو یک پله جلو تر از دیگران قرار میده.هر چیزی که تو خریخت هست مهم نیست,شایعه یا واقعیت.مهم اینه که خوب داره حرکت میکنه پس ما هم سوار میشیم.انتظار یک اصلاح جزئی رو در این سهم داریم.شما هم میتونید در کف اصلاح و هنگام جمع شدن سهم وارد شوید.چیزی حدود 6% اصلاح رو خواهیم داشت.در حرکت بعدی به سمت قله ,هر موقع که سهم مطابق با حالت 1 و 2 "حرکت مشکوک سهم " حرکت کرد که خب فروشنده نباشید و حتی افزایش خرید دهید.و هر موقع مطابق با حالت 3 و 4 عمل کرد که زودتر از دیگران سیگنال فروش رو با توجه به این مطالب دریافت میکنید.

نظر

• شوق پرواز
                              کاربران جدید
                              • Feb 2015
                              • 3

سلام دکتر جان
                              الان یه نگاه به قیمت خریخت انداختم. چه رشد شیرین و شارپی داشته. کاش قبل عید به جای کسرام اینو پیشنهاد میدادی. به گمون این حقیر یکم واسه این سهم دیر شده.

نظر

• سرباز2
                                عضو جدید
                                • Jan 2015
                                • 8

سلام
                                حال دکتر ما چطوره

نظرت برای فاذر چیه

ولساپا صحبت از افزایش سود 3 ماه دارد

نظر

در حال کار...