کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام استاد اگر ممکن در مورد حرکت مشکوک سهم توضیح دهید
********بسیار مهم*************
سلام به همه
این متن رو حدود 4 ماه قبل در سلیت نما بورس گذاشتم.ولی روز اول خیلی ها جدی نگرفتند و بعد از مدتی فهمیدند که چقدر میتونه این مطلب کمکشون کنه.شما صحت و درستی و زیبایی این مطالب رو میتونید از دوستان نمابورس بپرسید.چون در اونجا من سیگنال فروش نمیدادم و صرفا میگفتم "با استفاده از حرکت مشکوک سهم ,فروشنده و یا خریدار و یا نگهدار سهم هاتون باشید" و دوستان اونجا خودشون دیدند که چقدر این مطالب درست کار میکنه و همشون تونستند از این به بعد فروشنده سهم هاشون در قله باشند.اگر سهمی مطابق با حالت اول و دوم پیش رفت که هم نفروشید و هم نگهدارید و هم اگه نخریدید میتونید اون سهم رو بخرید و یا اصلا افزایش خرید بدید.چون مطمئنید که این سهم داره صف خرید رو مجددا شکل میده.اگه هم مطابق با حالت سوم و چهارم پیش رفت که در حالت سوم سریع و در حالت چهارم با قرار دادن چند سفارش بر طبق چیزی که در پایین گفتم سهمتون رو بفروشید"
همانطور که قبلا گفتم من همیشه سعی میکنم که مطالب سخت و گیج کننده تکنیکال و فاندا رو به زبان خیلی ساده خدمتتون بگم.یعنی شما با دونستن همین مطالب ساده خیلی بهتر از یک حرفه ای در مواقع مختلف عکس العمل نشون میدید.
بازار در نهایت مثل همیشه جلو ما سر خم میکنه و ما نشون خواهیم داد که باهوشتر از اون عمل میکنیم.
همیشه اینطور نیست که بازار بن بست باشه, همین روزها راه نفوذ رو پیدا میکنیم و ثابت میکنیم که یه شکارچی حرفه ای,هر چقدر کمبود شکار باشه بلاخره شکار خودش رو به دام میندازه,صبر کنید و طعمه هایی که بهتون معرفی میشه رو قشنگ زیر نظر بگیرید.
اینم یادتون باشه که پرتفوی شما در بدترین حالت هر 6 ماه به دو برابر افزایش خواهد رسید.
خوب لازم دونستم که در میان ادامه مطالب آموزشی این تالار یک نکته مهم رو عرض کنم
اسم مطلب امروز به فارسی میشه
"واکنش مشکوک سهم “
خوب میخواهیم ببینیم که یک سهم چه حرکات مشکوکی انجام میده که یک مرتبه از صف خرید به صف فروش تبدیل میشه.
یعنی ما از کجا متوجه واکنش سهم به برگشت شویم و سهم خود رو در ماکزیمم ماکزیمم بفروشیم و یا خدایی نکرده با عجله به دلیل باز شدن سهم ,سهم خود رو ندیم بره و ببینیم که سهم بعد فروش ما باز صف خرید شد.
این واکنش ها رو شما باید اینقدر بخونید که قشنگ جا بیفته,
خوب من یه سهم ایکس رو دارم و الان صف خریده کی بفروشم که در قله فروخته باشم؟
1-اگه سهم صف خرید سنگینی داره ,حتی اگه به مقاومت برخورد کرده نفروشید احتمال زیاد از مقاومت عبور میکنه
2-اگه سهم روزهای اخیر صف خرید بود و در روی مقاومت با صف خرید با حجم کم مواجه بود سهم رو همان روز در ماکزیمم بفروشید.(چون به احتمال زیاد فردا با قیمتی منفی و نزدیک به صفر باز میشه).
خوب حالا سوالی که مطرح میشه اینه که اگه مقاومتی پیش روی سهم نبود چی؟
معولا اگه مقاومتی پیش روی سهم نباشه,سهم با فشار خرید زیاد مواجه میشود حالا کی نقطه پایانیست؟این همان موضوع بحث ماست
دست نگه میداریم و به هیچ عنوان فروشنده نیستیم تا سهم با عرضه زیادتر از حجم خرید مواجه شود حال سهم باز شد بفروشیم یا نه؟(دقت کنید که تمامی حالات خیلی به هم نزدیک هستند,من توضیح کاملی رو سعی کردم که بدم ولی عملکرد شما تو اون لحظه بستگی داره به اینکه چند بار این موارد رو بخونید و چقدر براتون جا بیفته.حتما نکته برداری کنید)
1-اگه باز شد و حجم خوبی معامله شد دست نگه دارید,منظورم حجم معامله بعد باز شدنه سهمه,یعنی هر قیمتی از فروشنده بلافاصله با خریدار مواجه میشود,یعنی خریدار هنوز واسه به دست آوردن این سهم عجوله دارد و این نشانه خوبی برای سهامدار است. (سهم در این حالت صد درصد بعد دقایقی صف خرید سنگینی مجددا به خود خواهد دید)
2-صف باز شد و حجم خوبی در حال معامله شدن است و فروشنده در قیمتهای پایینتری حاضر به عرضه سهم خود است ولی از طرفی خریدار هم هر عرضه ای را با هر قیمتی جمع میکند,در این حالت معمولا سهم به قیمتی پایین میرسد و دوباره با تمام شدن فروشندگان عجول در همان روز روند صعودی خود را پیش میگیرد و هر عرضه ای در قیمتهای بالاتر با خرید ***سریع*** خریداران مواجه میشود(این سهم در فردا با صف خرید مجدد, کار خود را آغاز میکند)
3- حالت بعد حالتیست که سهم باز شد و فروشندگان به یکباره حاضر به عرضه سهم خود در هر قیمتی هستند معمولا در این مواقع خریداران هیچ عجله ای به خرید ندارند ,معمولا در این حالت سهم از +4 به -4 در همان روز و تشکیل صف فروش میرسد(خوب شما در این حالت در نزدیکی صف فروش, سهم خود را صد در صد عرضه کنید و اصلا به دنبال قیمتی بالاتر نباشید ,یعنی طمع نکنید, قبل صف فروش سبد شما از این سهم باید خالی شده باشد)
4-صف خرید باز شد و تا دقایقی هیچ معامله ای در سهم اتفاق نمیافتد و این به دلیل بی تمایلی خریدار است چون قیمت پیشنهادی اون به مراتب از قیمت پیشنهادی فروشنده کمتر است ,خوب فروشنده ترسیده و بعد چند دقیقه یا ساعت تن به قیمتی پایینتر میدهد.نشانه مهم این حالت حجم کم معاملات بعد باز شدن سهم است.در این حالت سهم خود را پله پله در همان روز با قرار دادن سفارشات گوناگون در حجم کم از پایین به بالا اقدام به فروش سهم کنید.در این حالت چون خریدار عجله ای برای خرید ندارد و فروشنده هنوز به عمق فاجعه پی نبرده, فرصت خوبی است که از تکنیک* سفارشات گوناگون در فروش* استفاده کنید .فقط مواظب باشید که به دقایق پایانی بازار مواجه نشید. (در پایین این مطلب این تکنیک رو هم آموزش میدهم).خوب در روز بعد سهم با قیمتی زیر قیمت پایانی دیروز باز خواهد شد و بعد دقایقی صف فروش رو به خود خواهد دید .بنابراین اگه موفق نشده اید همه سهم خود رو به فروش بذارید ,روز بعد در اول وقت پشت سیستم خود باشد و قبل صف فروش سبد خود رو از این سهم خالی کنید).
تکنیک سفارشات گوناگون فروش:
در حالت سوم و چهارم و یا خیلی زمانهای مشابه این ,شما که حرفه ای هستید هیچ گاه سهمتون رو یکجا و در یک سفارش ندید بره.
مطلب رو باز میکنم.......
تا حالا شده بخواهید سهمی رو بفروشید و در موقع فروش هر چی سعی میکنید با قیمت بیشتری بفروشید ,نمی تونید و در نهایت اعصابتون بریزه به هم و یهو با یک سفارش با قیمت خیلی پایین سهمتون رو رد کنید؟
یا شده بخواهید سهمتون رو بفروشید بعد فروش ,ببینید که با قیمتی خیلی بهتر هم امروز میتونستم بفروشید که حداقل پول کمیسیون خرید و فروش از توش در بیاد؟
خوب در این حالت(حالت چهارم و پاره ای مواقع حالت سوم,چرا حالا پاره ای مواقع؟چون در حالت سوم معمولا شما فرصت قرار دادن چند سفارش و استفاده از این سیستم فروش رو ندارید,چونکه سهم به یکباره نزول پیدا میکنه و شما باید در یک سفارش سهم رو بدید بره) شما علم به اینو دارید که سهم شما در حال نزول هست ولی این سهم ها در دقایقی از بازار یه رشد مقطعی رو میکنند(البته شما همه جا برای فروش سهم تون باید این تکنیک رو به کار ببرید) و شما به راحتی میتونید از این رشد کم در اون روز بهره لازم رو ببرید.در این حالت سفارشاتتون رو خیلی کم و مثلا با حجم 500 یا 1000 در بخش های مختلف تقسیم میکنید ,خوب میایید نزدیک به فاصله خریدار و دور از فاصله آخرین فروشنده یک حجم 500 تایی قرار میدهید. در قیمتی بالاتر 500 حجم دیگر و همینطور سفارشات در نزدیکی هم با حجم کم از پایین به بالا.
خوب اتفاقی که میفته اینه که شما سفارش اولتون رو با فاصله زیاد نسبت به فروشندگان دیگر قرار داده اید و خریدار رو به طمع وا داشته اید و البته به حرکت.تبریک 500 تای اول رو با قیمتی بالاتر از قیمت بالاترین خریدار فروخته اید(نه دقیقا در قیمت پیشنهادی خریدار,متوجه شدید؟).
خوب 500 تای بعدی باز هم نزدیک به قیمت قبل قرار دهید.
تبریک, 500 تای دیگه هم با قیمتی بالاتر فروختید.در این حالت خریداران بدون اینکه متوجه باشند احساس میکنند که روند سهم در حال شروع حرکت صعودی است و اندکی عجله میکنند و ما که یک حرفه ای هستیم از این عجله نهایت استفاده رو میبریم.سفارش سوم دقیقا با اندکی فاصله بیشتر و اینبار بالاتر نسبت به فروشنده دیگر قرار میدهیم یعنی خریدار, اول سهم اون رو میخره و بعد سهم ما رو یعنی اول حجم سفارش اون انجام میشه و بعد حجم سفارش ما. و ما سهممون رو با قیمتی بیشتر میفروشیم.حالا چرا این کار رو میکنیم واسه اینه که شاید اینقدر سهم نداشته باشیم که مثلا 20 سفارش 500 تایی پشت سر هم بزاریم,بنابراین سهام دیگران رو هم اهرم میکنیم برای بالاتر فروختن سهم های بعدی .همینطور میریم بالا تا ببینیم تا کجا خریدار تمایل نشون میده. هر جا که تمایل تمام شد باز میاییم از نزدیکای قیمت اون همین کار رو دوباره انجام میدیم.با این کار شما حداقل 3+ واحد به نفعتون شده..یعنی فرق فروختن یکجا سهم در -2 تا فروختن پله ای از -2 تا مثلا +3 .
خوب حالا چرا 500 سهم؟.تجربه ثابت کرده که این حجم از نظر روانشناسی بسیار بهتر از حجم 600 یا 400 جواب میده.
اشتباهی که خیلی فروشندگان برای به کار بردن این تکنیک انجام میدن اینه که میان حجم سفارش 1 یا مثلا 10 یا 20 یا 50 رو قرار میدهند,که با این کار خریدار به سرعت پی به تکنیک اونا میبره.
خوب چطور بود؟لذت بردید؟دیدید چقدر نکات ریز رو نمیدونید؟
این مطلبی که امشب براتون نوشتم رو طلا بگیرید . از دید من صد مرتبه بخونید کمه.بعدا متوجه میشید که چقدر به دردتون خورده.
این رو هم بگم که الان باید اندوخته علمی جمع کنید تا با برگشت بازار ازشون بتونید استفاده کنید.
ما رو هم از دعای خیرتون بی نصیب نکنید.
در مطلب بعد طریقه صحیح خرید هر سهم رو خواهیم گفت.
بعد مطالب تکنیکالی و تجربی تا چند ماه آینده میریم سر وقت مهمترین بحث های فاندامنتال.
موفق باشید
"شکار حرفه ای"
سلام دوستان خوبم.
ببخشید چند روز نبودم,واقعا شرایط روحیم مناسب نیست.
خب ما در این شرایط بهترین استراتژی رو انتخاب کردیم,یعنی فروش سهم ها در بالاترین حالت ممکن در 2 ماه اخیر.(بر طبق سیگنال کلی داده شده در یک ماه قبل که میبایست شما فروشنده سهم هاتون باشید در مثبت 1 هفته قبل شاخص).
و دیدید که پیشبینی ما مثل همیشه درست بود ,یعنی شاخص یه جهش داشت و سهم های ما هم به هدف رسیدند و از اون به بعد حرکتی نوسانی و غیر معقولی رو تا به حال شاهد بودیم.تنها سهمی که پیشنهاد به نگهداری شد سهم "کسرام" بود.که در 350 میانگین متعادل کم کردیم و میتونستید در 330 و در حمایت پایینتر میانگین هجومی کم کنید.(نکته :شما همیشه به صورت "اصول خرید و فروش" جلو برید,میانگین متعادل در مرحله دوم و سپس میانگین هجومی مال زمانی است که کسی به شما سیگنال خرید و فروش میدهد و در حمایت بعد سیگنال خرید دوم رو نه به صورت هجومی بلکه متعادل رو میدهد و در صورت شکست حمایت دوم سیگنال هجومی خود به خود صادر میشود.چرا؟چون کسی که سیگنال رو داده صرفا پیشنهاد به نگهداری داده و حد ضرر براش مشخص نکرده.بازم تاکیید کنم که خودتون به این صورت عمل نکنید و حتما بر اساس اصول خرید و فروش که قبلا گفتم کار کنید.
نکته بعد اینکه :کسانی که ولساپا رو برای رسیدن به اهداف بعد نگه داشتند باید این نکته مهم رو در نظر بگیرند که وقتی یک سهم بسته میشه و بالای هدف گفته شده باز میشه از این به بعد اون هدف به صورت حمایت عمل میکنه و شما نباید بفروشید.***این نکته رو یه جا یادداشت کنید*** یعنی دوستانی که در 192 بعد از باز شدن سهم ,ولساپا رو فروختند نباید میفروختند,چون 192 این بار حمایت سهم است و نه هدف.باید صبر کنید اگه پایین 192 اومد و حمایت رو میشکست و دو روز پایین ولی*نزدیک* حمایت خرید و فروش میشد اونوقت اقدام به فروش کنید.
نکته بعد اینکه شما درست ترین پیشبینی ها و سیگنال ها رو اینجا میتونید دریافت کنید.اصلا کاری به کار سایت های دیگه و سیگنال های به درد نخورشون نداشته باشید,اینا فقط فکر جیب خودشونن و همش دارن جو میدن.چیزی که اینجا میبینید درسته.
برای فردا کسرام رو از دست ندهید.
فعلا هم 70 درصد نقد رو بمونید.موقعش شد بهتون خبر میدم.
لطفا و لطفا سئوالاتتون رو در همینجا بپرسید .در فیس بوکممکنه با تاخیر جواب بدم
پاینده و موفق باشید.
"شایان نیکبخش"
سلام استاد خوب شد دوباره برگشتید ایشالا همیشه سلامت و با روحیه باشید بابت مطلب آموزشیتون ممنون اگه ممکن در مورد پیدا کردن مقاومت بالا و پایین سهم یه توضیحی بدید مثلا میگن مقاومت بالای قاسم 1500 رو این قیمت یه مدت استراحت میکنه این 1500 از کجا بدست اومده؟ با تشکر از راهنمایی های خوب شما
نظر