شکار حرفه ای

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • aram66
    عضو عادی
    • Aug 2025
    • 24

پاسخ : شکار حرفه ای

دکتر جان توقع ما از شما زیاد نیست اگر از ادامه کار خسته شده اید که اینچنین به نظر میرسد بفرمائید مزاحم نشویم ولی ادامه کار به این سبک برای ما بعلت نرسیدن اطلاعات چیزی جز ضرر ندارد من که 40%

سرمایه م از دستم رفته گفتید توریل را انقدر نوسان میگیریم تا ضررتان جبران شود ولی من یک ماه است که منتظر اعلام شما هستم و خبری نشد همچنان که اول گفتم هیچ توقعی نیست هر چه بوده لطف بوده ولی این شیوه کار حداقل برای من چیزی جز ضرر نداشته

نظر

• ehsank
      عضو جدید
      • Jan 2015
      • 10

سلام جناب شکار لطف کن حداقل سیگنال حمایتی از سهم کسرام رو اعلام کن دو سه روزی که فرصت ورود نداده الان هم که داده دوستان باید حمایت کنن ... بنده خودم امروز خریدم بازار منتظره صفه ... اگه یه سهم صف بشه همه میان پشت سهم

نظر

• ehsank
        عضو جدید
        • Jan 2015
        • 10

:.thumbsdownsmileyanمثل اینکه دیروز ابلاغیه قیمت خوراک وفرآورده ها به پالایشگاهها صادر شده وبه زودی پس از تهیه گزارش صورت های مالی نماد پالایشگاهها باز میشن !!یعنی پیش بینی ها درست از آب در میاد ریزش شاخص حداقل تا ۶۳۰۰۰
        آخرین ویرایش توسط ehsank؛ 2015/02/25, 11:56.

نظر

• شکار حرفه ای
          عضو عادی
          • Jan 2015
          • 124

[QUOTE=aram66;591568]دکتر جان توقع ما از شما زیاد نیست اگر از ادامه کار خسته شده اید که اینچنین به نظر میرسد بفرمائید مزاحم نشویم ولی ادامه کار به این سبک برای ما بعلت نرسیدن اطلاعات چیزی جز ضرر ندارد من که 40%

سلام.تکنیکال توریل رو بهتون دادم زحمت بکشید زمانی که به قیمت بالایی رسید فروشنده باشید و زمانی که به قیمت پایینی رسید مجدد وارد شوید.(این هزار بار)اگه خیلی این موضوع براتون پیچیده یا مبهم است رمزتون رو بفرستید من براتون کلیک کنم.شما واقعا یادتون رفته گفتم حدود 200 وارد شوید و حدود 220 خارج شوید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!از اون روز 2 بار این اتفاق افتاده شما نشستید میگید منتظر سیگنالتون هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          در مورد کسرام شوخیتون گرفته واقعا اصلا سیگنالشو نگرفتید؟خودتون زیر سیگنال کسرام تو فیس بوک کامنت گذاشتید اون وقت میگید چک کردم نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          شما 40 درصد تو ضررید؟اونم با سیگنالای من؟؟؟؟؟.میخواید اینجا ردیف کنم واستون که تو این 5 ماه بازدهی سیگنال ها چقدر بوده؟؟؟؟میشه شما بگید چی خریدید که 40 درصد تو ضررید؟؟؟؟خوبه از این همه سهم معرفی شده همین 2,3 تایی که ضرر کردیم هم اینقدر نوسان گرفتیم تا رفتیم تو سود.مثل (کماسه, رتکو,کاذر).بازار از بهترین روزها یهو زلزله شد ما ریالی ضرر نکردیم.الان توقع دارید بیام سیگنال بدم برید تو ضرر؟؟خیر.همینکه در بهترین حالت ممکن در 3 ماه اخیر سهم هاتون رو فروختید این خودش بهترین سوده.همینکه 70 درصد نقد هستید این یعنی سود در این بازار.همینکه جلوتون رو گرفتم که یهو هیجانی نشید و با یک روز مثبت شاخص وارد سهم ها نشوید این خودش سوده.لان توقع دارید من بیام هر روز منفی بدم؟
          جالبه شما این حرف ها رو میزنید یکی از دوستان هم نمیاد یاداوریتون کنه,من مجبورم هی بیام توضیح تکراری بدم.

نظر

• aram66
            عضو عادی
            • Aug 2025
            • 24

اگه میدونستم انقد ناراحت میشید اصلا مطرح نمیکردم عذرخواهی میکنم داداش

نظر

• aram66
              عضو عادی
              • Aug 2025
              • 24

اگه میدونستم انقد ناراحت میشین اصلا مطرح نمیکردم ازتون عذرخواهی میکنم خدا نگهدار

نظر

• gholamk
                عضو فعال
                • Jan 2015
                • 520

سلام دکتر جان
                من تو فیس بوک اسم شما "شایان نیک بخش" رو که میزنم پیداتون نمیکنم فقط یه نفر به اسم شایان نیک بخت رو پیدا میکنه!

نظر

• کاواک
                  عضو عادی
                  • Feb 2015
                  • 23

دکتر مرسی از توحهتون لطف کنید مطالب آموزشی تحلیلی و سیگنالهای خوشکل مدنظرتون رو علاوه بر فیسبوک اینجا هم ارجاع بدید در حد یک کپی پیسه دیگه ما هم که جز تشکر و قدر دانی کار دیگه ای از دستمون بر نمیاد.

نظر

• کاواک
                    عضو عادی
                    • Feb 2015
                    • 23

راستی دکتر جان واقعا چطور میشه مطمیین ترین کف حمایتی یک سهم رو که از اون نقطه به بعد پول بک پر قدرت سهم شروع میشه با بالاترین احتمال حدس زد اونم توی یک بازه حداکثر یک هفته تا ده روز اگر توی همین زمینه یه سبد هفتگی هم معرفی کنید که دیگه عالیتر به نظرتون بازدهی این حالت توی جمیع حالات بهترین نیست؟البته خوب وضعیت بازار هم شرطه. اگر یک دستور العمل کاربردی جهت تشخیص این نقاط بازگشتی تعریف کنید محشر.

نظر

• شکار حرفه ای
                      عضو عادی
                      • Jan 2015
                      • 124

در اصل توسط aram66 پست شده است View Post
                      اگه میدونستم انقد ناراحت میشین اصلا مطرح نمیکردم ازتون عذرخواهی میکنم خدا نگهدار

آرام جان دوست عزیز من تکنیکال توریل رو براتون فرستادم حتی اینقدر حواسم به شما بود که بعضی وقتها به صورت خصوصی بهتون پیام میدادم.ولی شما جوری مطرح میکنید که من به خودمم شک میکنم.خیلی وقتها شبها آنلاین مشاوره میدم.خب این که کاری نداره شما هم بیایید سئوالاتتون رو بپرسید تا اگه شکی دارید بر طرف شه.
                      دوست دار شما

نظر

• مبتدی2
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 973

در اصل توسط شکار حرفه ای پست شده است View Post
                        آرام جان دوست عزیز من تکنیکال توریل رو براتون فرستادم حتی اینقدر حواسم به شما بود که بعضی وقتها به صورت خصوصی بهتون پیام میدادم.ولی شما جوری مطرح میکنید که من به خودمم شک میکنم.خیلی وقتها شبها آنلاین مشاوره میدم.خب این که کاری نداره شما هم بیایید سئوالاتتون رو بپرسید تا اگه شکی دارید بر طرف شه.
                        دوست دار شما
                        استاد یک نظری به وتوشه آکنتور و بهپاک می کنید
                        مبتدی پیشاپیش تشکر می کنه

نظر

• شکار حرفه ای
                          عضو عادی
                          • Jan 2015
                          • 124

در اصل توسط مبتدی2 پست شده است View Post
                          استاد یک نظری به وتوشه آکنتور و بهپاک می کنید
                          مبتدی پیشاپیش تشکر می کنه
                          سلام.فعلا از اون 30%, آکنتور رو میتونید نگهداری کنید.البته تا زمانی که خط روند صعودی رو نشکسته

نظر

• شکار حرفه ای
                            عضو عادی
                            • Jan 2015
                            • 124

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                            سلام دکتر جان
                            من تو فیس بوک اسم شما "شایان نیک بخش" رو که میزنم پیداتون نمیکنم فقط یه نفر به اسم شایان نیک بخت رو پیدا میکنه!
                            shayan nikbakhsh

نظر

• کاواک
                              عضو عادی
                              • Feb 2015
                              • 23

جمعی به تو مشغول و تو غایب ز میانه استاد شکار مدتیه از نکات آموزشی خبری نیست کم کار شدید.

نظر

• hakim821
                                عضو عادی
                                • Feb 2015
                                • 27

با سلام و احترام
                                نظرتان روي ورنا چيست؟ من خريد 140 دارم. ممنون

نظر

در حال کار...
                                X