شکار حرفه ای

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MAGDAD2015
    عضو فعال
    • Feb 2015
    • 342

پاسخ : شکار حرفه ای

باسلام

دوستان بعضی وقتها در سهمی وارد می شویم مثلا بنام ثتران که فرابورسی است به نیت کوتاه مدت با قیمت 2600ریال و تعداد 10000سهم پس از خرید ما

قیمت سهم با کاهش مواجه می شود درطی 10روز معاملاتی بین 2400ریال الی 2600ریال دائما در حال نوسان و پایین وبالا رفتن است خب به 2600ریال هم که می رسد باز اگر بخواهیم

از آن خروج کنیم با ضرر 1.5درصدی کار مزد مواجه می شویم .لذا چون احساس می کنیم این روند ادامه دارد و نقدینگی هم داریم اینجا می توانیم پله دوم را با 20000سهم دیگر در حدود

مثلا 2420الی 2440ریال وارد شده و در حدود همان 2600ریال طی روزهای دیگر اگر محاسبه مون درست از آب در بیاید با سود خارج شویم .

البته این یک مثل واقعی بود چون بنده همین کار رو واقعا انجام دادم 10روز پیش وارد شدم 2روز قبل هم پله دوم رو خرید کردم و امروز در حدود 2600الی 2630 می توانستم خارج شوم

که بعلت جو مثبت بازار از انجام همین روش هم منصرف گردیم چون فکر می کردم با سود بیشتری هم میشه خارج شد هرچند در دقایق آخر بازار ثتران تا حدود 2550نزول کرد ولی این

رو گذاشتم رو حساب نیاز بعضی ها برای آخرین روز نقد شدن در امسال .ولی مهم این بود که هدف روشم محقق شد هرچند بنابه دلیلی که گفتم از خروج منصرف شدم . موفق باشید

نظر

• MAGDAD2015
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 342

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
      مجددا سلام
      دوستان من چند مدت پیش وقتی بازار کاملا منفی بود تصمیم گرفتم در مورد حقوقی ها ی کار کوچولویی کنم و انجامش هم دادم.اون هم به این صورت بود که من واسه چند مدت خرید و فروش حقوقی ها رو زیر نظر گرفتم و متوجه شدم که تو بعضی از سهم ها حقوقی هایی هست که خیلی فعاله و وقتی سهمی رو میخره طی چند روز بعد یا حداکثر یک یا دوماه بعدی قیمت سهم میره بالا.یعنی یه جورایی یا از سهم اطلاع داره یا بالاخره با نقدینگی که داره ازش حمایت میکنه.این حقوقی ها رو توی جدول زیر آوردم.حالا شما هم یه زحمت بکشید و واسه اینکه مطمئن بشید خودتون یه کوچولو تحقیق کنید.
      امیدوارم که استفاده کنید
      آتیه سازان دی(ودی)
      سرمایه گذاری اعتضاد غدیر-سهامی خاص(وتوسم)
      مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر-سهامی خاص
      سرمایه گذاری آتیه صبا-سهامی خاص(دانا)
      سرمایه گذاری مشترک بورسیران(ولیز)
      مادر تخصصی مالی و سرمایه گذاری سینا-سهامی خاص
      مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران مپنا-سهام
      راه گشا تجارت آذربایجان-مسئولیت محدود
      توسعه کارآفرینی دلیران پارس-با مسئولیت محدود(ثاژن)
      شركت سرمايه گذاري سامان فرهنگيان-سهامي خاص(فاراک)
      شركت سرمايه گذاري سمند-سهامي خاص(خاور)
      شركت عمران جلفا-سهامي خاص(غاذر)
      شركت صنعتي توليدي سپنتاپليمر-سهامي خاص(فپنتا)
      كارگزاري امين آويد(کترام)
      باسلام

جناب gholamk ممنون .درست می فرماید معمولا حقوقی ها مخوصا آنهائیکه که جزو هئیت مدیر یک شرکت بورسی می باشند و یا حداقل

بعنوان سهم داره عمده حق رای دارند . خرید و فروش مکررشان می تواند داری پیامی باشد با توجه به این که بعنوان سهام داره عمده

با شرکت مذکور ارتباط داشته و زودتر از حقیقی ها از بعضی امور مطلع می شوند لذا پیگیری روند معاملاتی ایشان نسبت به سهمی که

ما علاقمند به ورود در آن هستیم خالی از لطف نیست .و در مجموع هر کاری زحمت خاص خودش را دارد و لازمه موفقیت در بورس توجه

بدین نکات و تحقیقات پیرامونی دیگر است.باسپاس وتشکر

نظر

• kimia
        عضو جدید
        • Jul 2014
        • 7

سلام میشه در مورد رفتار حقوقی ها هم توضیح بدین بعضییا میگن وقتی اینا میخرن بخرین وقتی میفروشن بفروشین ممنون

نظر

• kimia
          عضو جدید
          • Jul 2014
          • 7

در اصل توسط MAGDAD2015 پست شده است View Post
          باسلام

دوستان بعضی وقتها در سهمی وارد می شویم مثلا بنام ثتران که فرابورسی است به نیت کوتاه مدت با قیمت 2600ریال و تعداد 10000سهم پس از خرید ما

قیمت سهم با کاهش مواجه می شود درطی 10روز معاملاتی بین 2400ریال الی 2600ریال دائما در حال نوسان و پایین وبالا رفتن است خب به 2600ریال هم که می رسد باز اگر بخواهیم

از آن خروج کنیم با ضرر 1.5درصدی کار مزد مواجه می شویم .لذا چون احساس می کنیم این روند ادامه دارد و نقدینگی هم داریم اینجا می توانیم پله دوم را با 20000سهم دیگر در حدود

مثلا 2420الی 2440ریال وارد شده و در حدود همان 2600ریال طی روزهای دیگر اگر محاسبه مون درست از آب در بیاید با سود خارج شویم .

البته این یک مثل واقعی بود چون بنده همین کار رو واقعا انجام دادم 10روز پیش وارد شدم 2روز قبل هم پله دوم رو خرید کردم و امروز در حدود 2600الی 2630 می توانستم خارج شوم

که بعلت جو مثبت بازار از انجام همین روش هم منصرف گردیم چون فکر می کردم با سود بیشتری هم میشه خارج شد هرچند در دقایق آخر بازار ثتران تا حدود 2550نزول کرد ولی این

رو گذاشتم رو حساب نیاز بعضی ها برای آخرین روز نقد شدن در امسال .ولی مهم این بود که هدف روشم محقق شد هرچند بنابه دلیلی که گفتم از خروج منصرف شدم . موفق باشید
          ممنون این قسمت خیلی مفید بود چون مبتدی هستم و نمیدونستم خرید پله ای چیه لطفن هر کدوم از دوستان که میتونن در این موارد بیشتر توضیح بدن در مورد فروش پله ای هم همینطور

نظر

• gholamk
            عضو فعال
            • Jan 2015
            • 520

در اصل توسط kimia پست شده است View Post
            سلام میشه در مورد رفتار حقوقی ها هم توضیح بدین بعضییا میگن وقتی اینا میخرن بخرین وقتی میفروشن بفروشین ممنون
            با سلام خدمت شما
            بعضی از حقوقی ها هستن که سهمی رو که میخرن واسه بلند مدت نگهش میدارن که این روش به درد ما نمیخوره ولی بعضی از حقوقی ها هستن که تو خرید و فروش سهم ها فعالترن و از سهم نوسان میگیرن.باید دنبال این حقوقی ها بود و از خرید و فروششون استفاده کرد.ببینید میتونید حقوقی که فعال هست رو پیدا کنید بعد وقتی اون خرید شما بخرید و وقتی اون فروخت شما بفروشید.یک نمونه بسیار عالی از حقوقی ها شرکت سرمایه گذاری اعتضاد غدیر هست که تو سهم وتوسم خیلی فعاله.این حقوقی هر وقت سهم وتوسم رو خرید شما هم بخر و هر وقت فروخت شما هم بفروش.

نظر

• MAGDAD2015
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 342

در اصل توسط kimia پست شده است View Post
              ممنون این قسمت خیلی مفید بود چون مبتدی هستم و نمیدونستم خرید پله ای چیه لطفن هر کدوم از دوستان که میتونن در این موارد بیشتر توضیح بدن در مورد فروش پله ای هم همینطور
              باسلام
              کاربرگرامی kimia ضمن تشکر از توجه تان وبنابه اینکه فرمودید تازه کار می باشید باید عرض کنم یکی از جذابیت های بورس اینه که اگر و اما زیاد دارد و هر روش وعلمی در آن شاخه و برگ بسیار

این مثال مستندی که بنده راجب سهم ثتران زدم فقط یک روش شخصی در خرید پله ای در شرایط خاص بود که در نوشته ام بدان اشاره کردم (خروج بدون ضرردر شرایط که سهمی در قیمتی نوسانی

گیر کرده) ولذا خرید وفروش پله ای فراتر از آن می باشد بهرحال یکی دو مثل می زنم تا بهتر برای شما جا بیافتد. یکی از مواردی که ما در خرید وفروش یک سهم ازش استفاده می کنیم ورود پله ای

به یک سهم در دو الی سه پله می باشد که لازمه اولیه اش دانستن خطوط حمایتها و مقامت ها آن است .خب با دیده میان مدت داخل یک سهم می شویم پس از خرید پله اول سهم با ریزش

مواجه می شود از آنجائیکه به رشد میان مدت آن اعتقاد داریم حال بهر علت مثلا ( طرح توسعه های خوبی در آینده ) داردو یا خیلی موارد دیگر پس از ریزش حدوا 10درصدی باتوجه به اینکه

به نقطه حمایتی برخورد نموده با خرید پله دوم بنوعی میانگین خریدمان را کم کرده که در صورت برگشتن روند آن از خط حمایتی در زمان زودتری از ضرر خارج شویم .

حالا همین سهم بنابه دلایلی خود و گروهش با بی اقبال بازار مواجه شده یا خبرهای بدی از آن بگوش می رسد در این زمان منتظر خرید پله ای نشده وبا رعایت حد ضرر

هرچه زودتر از آن خارج می شویم .

حال در روند صعودی یک سهم ما 10000تا از سهمی را داریم و مثلا 15درصد در سود می باشیم و مقامتی پیش رو آن می باشد علیرغم اینکه امکان عرضه سهم واشباع
              خرید در آن وجود دارد ولی همچنان مورد اقبال است در این زمان که در سر دو راهی قرار می گیریم مثلا از 10000سهم موجودی مان 5000هزارتا رادر یک پله فروخته و
              منتظر واکنش معاملات بروی مقاومت مذکور می مانیم اگر با قدرت از آن عبور کرد که ما در خروج پله دوم از سود بیشتری بهره مند شده ایم و اگر وارد اصلاح و ریزش گردید
              بعلت فروختن نصف سهم مان در قیمت بالاتر از میانگین سود بیشتری استفاده نموده ایم .ونهایتا دوست گرامی این گوشه ای از استفاده از خرید و فروش پله ای بود
              و همانطور که عرض کردم اما و اگر فراوان است هزاران شیوه و روش به اقتضای زمان و شرایط .ماحصل این سخن اینکه شما سعی نماید از طریق آموزش های معتبر
              نقاط حمایت ها و مقاومت های یک سهم را فرا بگیر تا با گذشت زمان از خرید پله ای بهره مند شوید .ضمنا این توضیحات را دادم تا بدانید مثال سهم (ثتران )
              فقط یک شیوه از دهها شیوه ای می باشد که خرید پله ای با ریسک قابل انجام است .و خرید پله ای صرفا این نوع خرید نیست.در پایان امیدوارم هر چه زودتر
              جنابدکتر نیکبخش در صفحه ایجادی خودشان فعالتر شده تا همه دوستان از تجارب حرفه ای ایشان بهره مند گردند

نظر

• MAGDAD2015
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 342

باسلام

در این دقایق پایانی سال 93 از خداوند منان خواهانم که کلیه دوستان در بازار سرمایه در سال 94 روزهای سبز پر نشاطی را سپری نموده و همواره در کنار عزیزانشان در صحت وسلامت باشند.آمین

نظر

• شکار حرفه ای
                  عضو عادی
                  • Jan 2015
                  • 124

با سلام خدمت شما دوستان و همراهان عزیز و گرامی.سال جدید مبارک.
                  پیشاپیش بابت داشتن سالی بسیار پر بار و با برکت در بورس بهتون تبریک میگم.خدا رو شکر بعد از روز های سخت با شروع سال جدید و بعد از یک کش و قوس کوچک شاهد افزایش اکثر سهم ها خواهیم بود .خب این به ما اینو میگه که برای موفقیت بیشتر یک دور مطالب قبلی رو مرور کنیم که در خرید و فروش سهم های پیشنهادی در بهترین قیمت, مشکلی نداشته باشیم.
                  مدتی در این صفحه حضور نداشتم که البته قبلا در صفحه فیس بوک اطلاع رسانی کرده بودم که سبد گردانی چند موسسه و صندوق رو قبول کردم و تمام وقتم رو این کار گرفته.خب ما در این ارگان ها علیرغم اینکه همه فکر میکنند صرفا یک کد حقوقی داریم,با دو کد حقیقی و حقوقی کار میکنیم.الان که داشتم صفحه رو چک میکردم دیدم سئوالات زیادی در مورد رفتار حقوقی ها پرسیده شده که لازم دونستم اندکی در مورد این رفتارها توضیح بدم که در نهایت به شما کمک زیادی در تصمیم گیری هاتون خواهد کرد.
                  اول اینکه بسیار خوبه که شما در این صفحه به تبادل اطلاعات بپردازید و از تجربیات هم استفاده کنید ولی همیشه این نکته رو یادتون باشه که هدف شکار حرفه ای آموزش بورس به صورت خیلی ساده بوده و تفهیم این نکته که بورس اینقدرها هم عجیب و پیچیده نیست و شما میتونید به راحتی از اون لذت ببرید و سود کسب کنید.پس سعی کنید تا جایی که میتونید خودتون رو نپیچونید و درگیری ذهنی برای خودتون به وجود نیارید,من از لحظه ای که در هر جایی بحث آموزش و رفتار بورس رو شروع کردم میتونستم مثل همه شروع کنم به آموزش مباحث پیچیده و تکراری تکنیکال و فاندا.ولی خب این کار هدف من نبود,هدف من کسب سود همه در بورس با حتی اندکی سواد بورسی بوده.یعنی همانطور که گفتم آموزش نکاتی که شما هم مثل یک حرفه ای برخورد کنید,اون حرفه ای با صد تا مطلب تحلیلی و شما با اندکی دانش بورسی. شاید اون حرفه ای در همه جا راه رو بلد باشه,خب این که اصلا مهم نیست ما هم در جاهایی وارد میشویم که مطابق با مطالب آموزش داده شده باشد و جاهایی که از سطح سواد ما خارج است اصلا وارد نمیشویم و صبر میکنیم تا سهمی مطابق با آموخته های ما حرکت کند ,آنگاه با خیالی آسوده وارد آن میشویم.برای این کار شما باید 1 تا 5% از پرتفوی رو به خرید و فروش خود اختصاص دهید ,این کار باعث میشه که هم به صحت مطالب پی ببرید و هم اعتماد به نفستون بالا بره.
                  سئوالاتی که تا اینجا پرسیده شده رو مرور میکنیم
                  1-سئوال شد که ما از کجا به حمایت قوی و محتمل سهم پی ببریم و از این همه حمایت کدام رو حمایت درست تر بدونیم و احتمال قوی بدیم که سهم در این حمایت احتمالا روند صعودی میگیره.سئوال بسیار خوبیست.یک مبحث در کتاب بنده به این بحث اختصاص داره و در آنجا به صورت مفصل توضیح داده شده که من هم در اینجا به این بحث اشاره میکنم.
                  2-سئوال کردند که خرید و فروش پله ای به چه صورت است.در مورد این سئوال به صورت کامل در سایت نمابورس توضیح دادم و الان ما دیگه فرض رو بر این میگیریم که شما کاملا به خرید و فروش پله ای و نکات ریز اون اشراف دارید,به همین دلیل هم الان دیگه وقتی یک سهم رو معرفی میکنیم چه این سهم بالا بره چه پایین بیاد چه مقاومت رو بشکنه و چه حمایت نشه فرض بر اینه که شما میدونید در هر لحظه باید چه استراتژی انتخاب کنید,مثلا در مورد خریخت وقتی که شروع کرد به رفتن به سمت هدف دوم (430 ), لازم نبود که سیگنال دوم داده شه, شمایی که به دقت اصول خرید و فروش رو فرا گرفتید بلافاصله که هدف اول و 350 رو پشت سر گذاشت باید مجدد وارد شده و یا فروشنده قسمت اول خرید در هدف نهایی سهم میبودید.اگه هم که از دوستان جدید ما هستید که از دیگران بخواهید تا این مطالب رو در اختیارتون قرار بدهند.
                  3-صحبت دیگه ای که شده بود این بود که "سهمی که حقوقی وارد اون بشود الان هم رشد نکند چند ماه دیگه رشد میکند".در مورد این مبحث و درستی یا اشتباه بودن اون صحبت خواهیم کرد.
                  4-بررسی سهم ها و وارد شدن در سهم هایی که حقوقی در آنها فعال ترند.ببینیم این راه آیا به ما کمکی میکنه یا نه؟
                  خب اول چند مورد از ترفند حقوقی ها برای کسب سود.
                  تا حالا شده سهم شما صف فروش سنگینی رو شکل بده و در لحظه ای و در یک چشم بر هم زدن این صف جمع بشه؟تا حالا به این نکته فکر کردید که چرا یکمرتبه و در عرض چند ثانیه صف میلیونی فروش جمع میشه در صورتی که این صف در روزهای قبل خریدار اندکی داشت و صف فروشش هر روز سنگین تر از روز قبل شده ولی حالا صف فروش جمع شده و حتی به صف خرید رسیده؟
                  هر موقع این اتفاق افتاد به حجم معامله قبل از جمع شدن و بعد از جمع شدن توجه کنید.مثلا سهمی 2 میلیون صف فروش داره ولی بعد از جمع شدن حجم معامله انجام شده به ندرت به حتی نصف این مقدار میرسه.خب اتفاقی که این وسط افتاده چی بوده؟
                  حقوقی ها معمولا برای کنترل بازار به صورت متحد کار میکنند و تشکیل گروه میدهند و این گروه کارش کسب سود از بازار و همچنین ضرر زدن به گروه های دیگر است که با این کار سود صندوق خود رو بیشتر از دیگر صندوقها میکنند و این براشون یک تبلیغ خوبیسست.در این راستا و برای پیشبرد این هدف, داشتن یک کد حقیقی علاوه بر کد حقوقی لازم است.حال اولین سئوال اینه که ما از کجا حقیقی بودن واقعی رو از غیر واقعی تشخیص بدیم؟معمولا از روی تعداد معامله و حجم انجام شده میتونید تشخیص بدید که آیا معامله صورت گرفته به وسیله حقیقی واقعی بوده و یا نه حقوقی با کد حقیقی وارد این سهم شده و در این سهم داره فعالیت میکنه .حالا چرا حقوقی با کد حقیقی این کار رو بکنه؟برای جمع کردن سهم.بالا کشیدن و یا پایین آوردن و یا تثبیت سهم مورد نظر.خب پس از این به بعد اگه دیدید که حجم انجام شده بسیار بالاتر از تعداد معامله است بدونید که حقوقی در این سهم با کد حقیقی فعالیت داره.
                  برگردیم سر بحث اصلیمون.......
                  سهم ما صف فروش سنگینی رو تشکیل داده و هیچ امیدی نیست که بشه این سهم رو جمع کرد و این سهم خریدار چندانی هم در این چند روز نداشته و شما نا امیدانه سهمتون رو در صف فروش قرار دادید.میرید یه چایی میل کنید و وقتی که برمیگردید میبینید که سهمتون از صف فروش به صف خرید رسیده و شما همین امروز 8% ضرر کردید.چی شد؟
                  هیچی سرتون کلاه رفت.بازی به این شکله.......
                  تعدادی از حقوقی ها برای پایین کشیدن سهم تمامی سهم رو در صف فروش قرار میدهند و شما هم که این سهم رو دارید وقتی نگاه به این صف فروش و این حجم سنگین میکنید برای جلوگیری از ضرر سهمتون رو در صف فروش قرار میدهید .در دقایق اولیه هیچ معامله ای در این سهم صورت نمیگیره ولی خب یک اتفاق دیگه داره میفته .حقوقی که اول صبح سهمش رو در صف فروش قرار داده, داره معامله رو کنسل میکنه و دوباره برای اینکه کسی متوجه نشه و حجم صف فروش کاهش پیدا نکنه دوباره سفارش رو انجام میده با این کار اون از اول صف به آخر صف میره.خب شما حقیقی ها که به دنبال اونها راه افتادید الان در اول صف قرار دارید.از بعد از ساعت 10 شروع میشه معامله شدن و حقوقی مجددا داره سهم رو جمع میکنه,ولی نه از خودی بلکه از شما.تا کجا؟؟؟تا نزدیکی -4.اما معمولا این کار در روز اول انجام نمیشه و اونها برای اینکه شما رو دستپاچه کنند هیچگاه روز اول خرید سنگینی رو انجام نمیدهند که شما فکر کنید حجم معاملات داره بالا میره پس امیدی هست به برگشت سهم.اونها معمولا از روز سوم شروع به خرید و جمع کردن اون میکنند.خب این بازی رو ادامه میدهند و هر روز صبح زود زنبیلشون رو اول صف میذارن و در طول روز میان میبرنش آخر صف تا حجم صف کاهش پیدا نکنه.بعد چند روز همه حقیقی ها با نا امیدی وارد صف میشوند.خب الان اونها دیگه به هدفشون رسیدند پس در یک چشم به هم زدن از صف خارج شده و مابقی رو جمع میکنند............
                  دفعه آینده که سهمس صف فروش بود دقیقا این اتفاقات براش میفته ...
                  1-سهم صف فروش سنگینی رو تشکیل میده.
                  2-در روزهای اول خریدهای کمی در سهم اتفاق میفته.
                  3-در روزهای اول تعداد افراد در صف هی کم شده ولی بلافاصله بر میگردند(که این به دلیل این است که از اول صف به ته صف بروند و حجم کلی صف کم نشود).
                  4-حجم صف فروش در روزهای دوم و سوم به دلیل ورود بیشتر حقیقی ها افزایش پیدا میکنه.و سهم تا رسیدن به منفی 4 و یا نزدیک آن معامله میشود.
                  5-صف میلیونی فروش به یکباره جمع میشود اما صف جمع شد ولی حجم معامله صورت گرفته بسیار کمتر از صف فروش اولیه بود.
                  6-عرضه ها دیگر تا رسیدن به مثبت 4 همه جمع میشود و سهم میره به صف خرید.خب الان باید چه کرد ؟همین بازی رو برای صف خرید برای بالاتر کشیدن سهم تکرار کرد.تا کجا؟
                  سئوال خوبیست تا صرفا چند روز.چرا؟چون ممکن است حقوقی دیگر که سرمایه بیشتری دارد کار آنها رو خراب کند.20% سود خالص برای یک بازی آن هم در چند روز.سود خوبیست.بازی تمام میشود و میروند سر وقت سهمی دیگر.
                  شما باید چه کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  تمامی سئوالات شما تو این چند وقت جواب داده شده ولی شما دقت لازم رو ندارید اگه تا همین جا هم با دقت تمامی مطالب رو خونده بودید خودتون به یک حرفه ای تبدیل شده بودید ولی متاسفانه از سوالات برمیاد که شما اکثرا بعد 6 ماه سر خونه اولتون هستید.
                  ولی من وظیفه خودم میبینم که بگم و این نکته رو هم میگم.
                  الان پی به بازی حقوقی ها در تشکیل صف فروش بردید,پس با خیال راحت وارد اون نشوید چند روز صبر کنید تا در حرکت بعدی سهم به سمت قله اگر خواستید فروشنده باشید بذارید که حقوقی به هدف خود برسد و شما همراه با اون در حرکت و صعود سهم فروشنده سهمتون باشید و مطمئن باشید که بسیار بهتر از رفتن در صف فروش, میتونید سهمتون رو بفروشید.اگه هم که اون روز به پولتون احتیاج دارید از" ساعت خنثی" استفاده کنید.
                  ساعت خنثی چیست؟تمام ترفندها و بازی ها و اتفاقات قبل از ساعت 11:30 انجام میشود پس ما برای به دام نیفتادن از ساعت 11:30 به بعد کارمون رو انجام میدیم.یعنی اگه قراره سهم ما فروش بره در صف میلیونی فروش نمیره پس بهتره که صبر کنیم بعد ساعت 11:30 تا اگه سهم قراره جمع بشه,این اتفاق بیفته و ما در +4 به جای منفی 4 سهممون رو بفروشیم,بهتر نیست؟؟؟
                  ابتدایی ترین فکر یک معامله گر در بازار سرمایه ترس از عقب ماندن است به قول شکار حرفه ای "همیشه برای ضرر کردن وقت هست,عجله نکنید".
                  خب در بازار آشفته حقوقی برای کسب سود هر کاری رو میکنه برای همین است که بنده برای کسانی که مبتدی هستند صرفا سهم هایی رو پیشنهاد میدم که حقوقی در اونها حضور نداره.چون این حقوقی بی دلیل سهم شما رو پایین میکشه,ویا بی دلیل بالا میکشه و یکمرتبه سهم رو عرضه میکنه و شما سرتون کلاه میره.به همین دلیل بود که مثلا پیشنهاد خروج از بعضی سهم هایی مثل ورنا رو دادم.درسته چند روزی مثبت بود و شما گمان کردید که سیگنال اشتباه داده شده و بنده اشتباه کردم ولی حضور در اینگونه سهم ها در این شرایط بهم ریخته قبل سال به شما هیچ کمکی نمیکرد. باید برید روی سهم هایی که حرکت طبیعی و معقولی دارند وبه دور از دستکاری حقوقی ها حرکت میکنند سرمایه گداری کنید.مثل خریخت از همان گروه. که نتیجش رو هم دیدید که در همین بازار بد به بالاترین هدف خودش هم رسید.و یا ختراک در ماه های قبل که بهتر از دیگر سهم های گروه حرکت خوبی رو انجام داد.و در بدترین شرایط به هدف نهایی خود رسید ولی ورنا و یا خودر ,خیر.چند روز خوب و چند روز رکود در اونها حاکم بود.و یا خکاوه که در این گروه مورد تایید بنده بود .الان خرید حقوقی و فروش حقوقی رو در این سهم نگاه کنید به چند نکته پی میبرید.
                  1-صرفا یک حقوقی چند ماه قبل با کد حقیقی و خیلی آروم وارد این سهم شده و الان با کد حقوقی فروشنده است.
                  2-این سهم نیز به دور از حقوقی داره کار میکنه پس حرکت اون کاملا طبیعیست و نه موجی.
                  الان دیگه خیلی خسته شدم.فقط این رو بگم که اصول خرید و فروش رو که بهتون گفتم رو تهیه کنید و نحوه صحیح خرید و فروش سهم رو که چند ماه قبل در نمابورس گذاشتم و دوست عزیزمون لطف کردند در چند صفحه قبل در اختیارتون قرار دادن رو مطالعه کنید(یادآوری این نکته که اصول خرید و فروش و نحوه صحیح انجام اون دو چیز متفاوت هستند)تا هم هیچ گاه ضرر نکنید و هم از دیگران ارزانتر بخرید و گرانتر از اونها بفروشید.
                  از بعد از عید پرتفوی شما از حالت دفاعی و 3 سهم به حالت تهاجمی و 5 سهم افزایش پیدا میکنه و 70 درصد نقدینگیتون رو کم کم وارد میکنیم.
                  فرصت بعدی در مورد محتملترین نقطه حمایتی سهم صحبت میکنیم.
                  موفق باشید.
                  شایان نیکبخش

نظر

• rad
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 557

سلام دوستان
                    اقای شکارحرفه ای یا دوست بلندمنش اقای شایان نیکبخش درود برشما.
                    سال نو برشما و همه اهالی سایت بورسی مبارک باد.
                    یک پرسش دارم.
                    سهم سرمایه گذاری توسعه صنعتی (ننه مرده) را از نظر تکنیکی بررسی می فرمایید.
                    ایا باخرید سهام خعتبار قیمت این سهم افزایش پیدا میکند؟ یا خیر ممکن است قیمت سهم کاهش پیدا کند.
                    خرید سهم وتوصا را مناسب می دانید یاخیر؟
                    سپاس دار شماییم.
                    hatef rad

نظر

• شکار حرفه ای
                      عضو عادی
                      • Jan 2015
                      • 124

سلام.
                      قبل از اینکه در مورد محتملترین نقطه حمایتی سهم صحبت کنیم باید شما اصول خرید و فروش رو خوب بدونید پس ابتدا یه مروری روی مباحث قبلی میکنیم تا هم یاداوری شه و هم برای دوستان جدید جنبه آموزشی داشته باشه.
                      خوب ابتدا نحوه صحیح خرید............
                      شما زمانی که میخواید در یک سهمی وارد شوید(البته تمام این موارد در بازار با روند طبیعی در نظر بگیرید نه بازار با روند نزولی) حتی اگه اطمینان 100% هم از روند رو به رشد سهم در روزهای آینده داشتید باید یک پله و در حجم کم وارد شوید و حتما ریزش احتمالی سهم رو در نظر بگیرید.خوب سه احتمال در روزهای بعد وجود داره این سه احتمال رو بررسی میکنیم تا ببینیم در هر کدام اقدام صحیح چیست.
                      حالت اول :اگر سهم روند خنثی پیدا کرد یعنی در همان حوالی خرید و فروش شد که خوب دست نگه دارید و خرید مجددی انجام ندهید تا ببینید در روزهای آینده چه اتفاقی برای سهم میفتد با این کار شما همه پولتون رو در یک سهم که چند روز اتفاقی براش نیفتاده و معلوم هم نیست چه مدت این روند طول بکشد نگذاشتید و پول شما در حسابتون مونده و قدرت خرید از شما گرفته نشده و شما ناظر بازار نیستید.
                      حالت دوم:سهم حمایت رو بشکنه و به حمایت پایین تر نزدیک بشه در این صورت در حمایت بعد خرید دوم با حجم بالاتری انجام میدهید معمولا در روند صعودی در حمایت دوم سهم برمیگرده و آنگاه در مقاومت اول حجم دوم رو که به سود 8 تا 10 درصد رسیدید رو میفروشید اگر سهم مقاومت رو شکست مجددا خریدی رو با حجم سنگینتر انجام میدید به همین صورت در مقاومت بعد حجم ابتدایی رو که به سود بیشتر از 10 درصد رسیدید رو میفروشید و همین طور تا آخر...
                      حالت سوم:سهم مطابق انتظار شما در خرید اول برمیگرده و روند رو به رشد داره در این حالت خرید دوم رو با حجم سنگینتر و با خیال آسوده تر انجام میدید بعد از رسیدن به مقاومت بعد قسمت ابتدایی خرید رو فروخته در صورت شکست مقاومت در مرحله بعد اقدام به فروش قسمت دوم خرید میکنیم.
                      با ذکر مثال مسئله رو روشنتر میکنم...
                      سهم "افرا" رو من میخوام بخرم خوب در قیمت 550 خرید اولم رو مثلا 1 میلیون انجام میدم سهم حمایت رو میشکنه و به قیمت 530 میرسه آنگاه خرید دوم رو با حجم سنگینتر مثلا 3 میلیون انجام میدم سهم به مقاومت اول در 580 میرسه آنگاه خرید دوم رو که در 530 خریدیم رو میفروشیم اگه سهم رفت بالا و به مقاومت دوم رسید خرید اول رو میفروشیم در بین این دو مقاومت میتونیم خریدمون رو افزایش بدیم و به همین ترتیب.....
                      مثالی دیگر که در همین چند روز بود رو میزنم
                      سهم "ختراک"رو چند روز قبل معرفی کردم آقا رضا میخواست بخره یک پله در 230 خرید کرد در 4 روز قبل سهم ریزش کرد,در حمایت بعد یعنی 214 خرید دوم رو اینبار خیلی سنگینتر میخره سهم برگشت و دوباره به مقاومت 235 رسید خرید دوم رو که در 214 بوده رو میفروشه سهم اگه بازی کرد که این روند رو ادامه میده اگه مقاومت رو شکست دوباره سنگینتر وارد میشه در مقاومت بعد مقداری رو که ابتدا در 230 خرید رو میفروشه و به همین نحو جلو میره.....
                      دیدید چقدر ساده است و شما راحت میتونید به سود مطمئن برسید درسته؟؟؟؟؟
                      خوب پس دوستانی که یه دفعه در مقاومت سهم میرن سنگین وارد میشن و بعد خدا خدا میکنن که سهم بره بالا, بدونن که اگه متضرر میشن مقصر خودشون هستند و اگه اصولی خرید کنن نیازی به این همه استرس نیست.
                      امیدوارم تونسته باشم کمکی هر چند اندک کرده باشم.
                      پاینده باشید.
                      ارادتمند همه شما
                      آخرین ویرایش توسط شکار حرفه ای؛ 2015/03/22, 22:07.

نظر

• شکار حرفه ای
                        عضو عادی
                        • Jan 2015
                        • 124

در اصل توسط rad پست شده است View Post
                        سلام دوستان
                        اقای شکارحرفه ای یا دوست بلندمنش اقای شایان نیکبخش درود برشما.
                        سال نو برشما و همه اهالی سایت بورسی مبارک باد.
                        یک پرسش دارم.
                        سهم سرمایه گذاری توسعه صنعتی (ننه مرده) را از نظر تکنیکی بررسی می فرمایید.
                        ایا باخرید سهام خعتبار قیمت این سهم افزایش پیدا میکند؟ یا خیر ممکن است قیمت سهم کاهش پیدا کند.
                        خرید سهم وتوصا را مناسب می دانید یاخیر؟
                        سپاس دار شماییم.
                        hatef rad
                        سلام.این سهم 20% زیر ارزش ذاتیش داره معامله میشه.با دید میان مدت با حد ضرر 92 و اهداف 112 و 138 و 177 مناسب میباشد.

نظر

• شکار حرفه ای
                          عضو عادی
                          • Jan 2015
                          • 124

برای سئوال اون دوستمون که در مورد بهپاک پرسیده بود باید بگم ورود به اینگونه سهم ها رو در کل پیشنهاد نمیکنم ولی اگه تمامی اصول نوسانگیری و شرایط اون رو میدونید, میتونید سود خوبی در این سهم ببرید.در غیر این صورت خیر

نظر

• مبتدی2
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 973

در اصل توسط شکار حرفه ای پست شده است View Post
                            برای سئوال اون دوستمون که در مورد بهپاک پرسیده بود باید بگم ورود به اینگونه سهم ها رو در کل پیشنهاد نمیکنم ولی اگه تمامی اصول نوسانگیری و شرایط اون رو میدونید, میتونید سود خوبی در این سهم ببرید.در غیر این صورت خیر
                            استاد گرانقدر به نظر حضرتعالی ارزش ذاتی و جایگزینی سهم بهپاک چقدر است و تا چه قیمتی با دید سهامداری مجوز خرید داریم ؟
                            آیا کاهش قیمت دانه سویا نسبت به زمان ارسال پیش بینی 94 که بیش از 25 درصد می باشد تاثیری جهشی بر سود آوری شرکت بهپاک دارد
                            البته با توجه به عدم کاهش نسبی قیمت کنجاله و به خصوص پروتئین شرکت ؟

نظر

• aram66
                              عضو عادی
                              • Aug 2025
                              • 24

سلام شکار عزیز سال نو مبارک....پالایشیها باز شدن و ضربه مهلک دیگری به ما سهامداران زدن ...نظرتون درمورد نگهداری یا فروش اونا چیه؟ من شپنا شبندر و شاوان دارم ممنون ..اگر سهمی در این روزا مد نظرتون هست واسه ورود بفرمائید

نظر

• شکار حرفه ای
                                عضو عادی
                                • Jan 2015
                                • 124

در اصل توسط aram66 پست شده است View Post
                                سلام شکار عزیز سال نو مبارک....پالایشیها باز شدن و ضربه مهلک دیگری به ما سهامداران زدن ...نظرتون درمورد نگهداری یا فروش اونا چیه؟ من شپنا شبندر و شاوان دارم ممنون ..اگر سهمی در این روزا مد نظرتون هست واسه ورود بفرمائید
                                سلام آرام جان خوبی؟
                                فعلا نگهدار.بعد یه صعود وارد فاز اصلاحی کمی میشوند ولی دوباره سیر صعودی به خود میگیرند.این قیمتها مفت هستند فروشنده نباشید

نظر

در حال کار...
                                X