صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای دارا
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 768

آقاي شريعت اون آدمك هاي يعني چي ؟

جبهه نگرفتم به اين كار مي گن نقد كردن
    آستانه تحمل پايينه:(
    مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• محمود شریعت
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 1358

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
      آقاي شريعت اون آدمك هاي يعني چي ؟

جبهه نگرفتم به اين كار مي گن نقد كردن
      آستانه تحمل پايينه:(
      خوب آخه نقد نکردی!!!! همون چیزی رو که خودم مد نظرم بود و توی نمودار معلوم بود تحریر کردی!!!!
      البته فقط خط هامو نقد کردی که البته نظر شما محترمه اما از نظر من اون خطها درسته!!!!!! گرچه غیر از اون دوتا خط قرمز که منظورمو میرسوندن بقیه اون خط ها تو نمودار اضافی بودن و بود و نبودشون فرقی در رساندن منظورم نمیکرد
      فکر میکنم بقیه متوجه خط خطی های من شدند: :d
      در اصل توسط oplus پست شده است View Post
      یه کنج زیبا و لعنتی
      حد ضررم برای این سهم 275 بود که رسید و امروز آخرین سهم آذرابم را هم فروختم و به یه سهم تپل مپل تبدیل کردم :D
      آخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/08/20, 16:11.
      . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
      [/RIGHT]
      [/B][/SIZE]

نظر

• fm2006
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 825

آذراب خط روند حمایتی خودش رو شکست و فقط میشه امیدوار بود بلافاصله به بالای خط روند برگرده که با جو فعلی ....

از طرفی سهم زیر تمام میانگین های بلند مدتش قرار گرفته که نشون میده تراکم این خطوط که اغلب باعث جلوگیری از ریزش میشه هیچ تاثیری در این مورد خاص نداشته .

البته کندل چکش وارونه خودش جای بحث داره و یه کورسوی امید ایجاد میکنه .

حمایت مهم بهدی هم که روی 250 قرار داره . پس یا باید معاملات سهم فردا کاملا متفاوت با امروز باشه یا سلام سهم به 250 رو شاهد باشیم .

rsi خط روند خودش رو شکونده اما میشه به برگشتش در این محدوده ها امیدوار بود . در macd هم که سیگنال رو به پایین قطع شده ولی خوب هنوز میشه به میانگین 50 روزه هم به دید یک حمایت نصفه و نیمه دل بست .

الگوی دوقولوی کف هم که به سلامتی مثل آب خوردن فیل شد رفت پی کارش .

پس نتیجه باید منتظر برگشت روند در معاملات فردا یا ادامه سقوط در پله اول تا 250 باشیم .
        فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• راشین
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 903

منظور شما کدام دوقلوی کف هست؟

نظر

• fm2006
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 825

در اصل توسط راشین پست شده است View Post
            منظور شما کدام دوقلوی کف هست؟

حق با شماست منظورم سر و شانه معکوس بود که اشتباها دوقولوی کف گفتم . از بس که این سهم روی اعصابه .

ممنون از تذکر مثبتتون .

نظر

• lord arshiya
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 81

با سلام
              فکر می کنم که برداشت دوستان از تحلیل آذراب اشتباه باشه، به همین منظور به بررسی تکنیکال آذراب پرداخته ام به عنوان اولیل چارت به بررسی موج شماری آذراب پرداخته ام

همانطور که در تصویر می بینید ما در انتهای موج چهارم نزولی هستیم که تایید این موضوع منوط به شکست خط روند است که در تصویر با خط قرمز رنگ کاملا مشخص است که با معاملات امروز این خط روند شکسته شده، و همچنین واگرایی مشهودی را در تصویر مشاهده میکنید که بین خط روند قیمتی و اندیکاتور مک دی و جود دارد
              طبق این موج شماری هدف انتهایی موج پنجم نزولی فاذر 2215 ریال می باشد
              برای به انتها رسیدن موج چهارم نزولی دلایل زیادی که در چارتهای زیر به بررسی تعداد از آنها می پردازم

در بالا یک کانال رگراسیون می بینید (خطوط قرمز) و دو چنگال ( خطوط آبی و سبز)
              1-کانال رگراسیون: من از کانال رگراسیون برای این که مطمئن شوم که موج به پایان رسیده است استفاده می کنم ، همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید با معاملات امروز این کانال شکسته شده.
              2-چنگال آبی: چنگال آبی یک چنگال بلند مدت است، اندروز در چنین حالی بیان کرده (وقتی روند قیمتی در رسیدن به خط میدرلاین ناموفق است) هدف برگشت خط روند به سطح ابتدای pitchfork است
              که در اینجا نقطه ابتداییpitchfork یایینی است یعنی سطح 228(پس اولین هدف قیمتی طبق این چنگال رسیدن به 228تومن می باشد)
              3-چنگال سبز: اندورز در برابر چنین حالتی (وقتی که روند قیمتی به خط میدرلاین برخورد می کند و pitchforkیایینی را می شکند ادامه روند نزولی را نوید می داد
              ولی اگر به شکل خود نگاه کنید این چنگال می تواند mini-median هم باشد که شکسته شدن pitchforkیایینی نوید شکسته شدن pitchforkیایینی چنگال بزرگتر (چنگال آبی ) و رسیدن به هدف 228 تومن است.
              در شکل زیر به قانون عمل و عکس العمل یا قانون سوم نیوتن پرداخته ام

همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید می بینید که چه قدر زیبا خط عکس المعل (خط آبی سمت راست) به خط عمل (آبی سمت چپ) نسبت به خط میانی واکنش نشان داده است ،

در تصویر زیر نگاهی به اندیکاتور های rsi داشته ام، که با معاملات امروز هم این اندیکاتور شکسته شده است

و برای آخرین شکل از نگاه تئوری بی نظمی دکتر ولیامز به فاذر نگاه کرده این تئوری مشخص می کند در چه قیمتی دقیقا باید از فاذر بیرون آمد

طبق تحقیقات که دکتر ولیامز، آرواره تمساح (خط میانگین آبی) همیشه نقش حمایتی برای روند قیمتی داشته از این رو این خط بهترین راه کار برای میزان قرار دادن در هنگام ورد و خرج در بازار است
              این تئوری از تئوری های بسیار زیبا و پرکاربرد در بازارهای مالی محسوب میشود ولی مجال باز کردن در این جا وجود ندارد، طبق این تئوری بهترین لحظه خرج از بازار با مبنا قرار دادن شمع B یایین تر ار حداقل شمع 2 است که در اینجا به سطح 270 تومن اشاره دارد که یایین تر از آرواره تمساح می باشد، که در این لحظه دهان تمساح بسته میشود.
              با توجه به تمام دلایل بالا من زمان بازگشایی صدرا را در این لحظه مناسب نمی دانم،
              ثروتمند و سعادتمند باشیدlord arshiya
              [SIZE=2][FONT=arial][COLOR=#b22222]او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
              آنها گفتند: "ما می ترسیم"
              او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
              آنها آمدند
              او هل داد
              آنها پرواز کردند.
              "[B]Guillaume Appolinaire[/B]"[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• fm2006
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 825

ممنون از تحلیل زیباتون . من در جواب استاد عزیزمون الگوی فیلد شده ی سر و شانه معکوس رو قرار دادم که الان دیگه اعتباری نداره و در تحلیل قبلیم که خیلی به تحلیل شما نزدیک بود نظرم رو بیان کردم .
                ممنون از همکاریتون

نظر

• boofekoorr
                  عضو عادی
                  • Jan 2011
                  • 44

نکته اینجاست که این سهمو نخریدم . بعد از اینکه صفش ریخت ، مشتریم زد زیرش مجبور شدم مقدار زیادی خودم بردارم که کاش همونجا میدادمش بره
                  نکته دوم اینکه مطلب بالا واسه شبریز بود اما داستانش به نظرم به درد اینجا هم میخورد

نظر

• boofekoorr
                    عضو عادی
                    • Jan 2011
                    • 44

چقدر نکته گفتم . یکیش جاموند . اینه که باز نیاید بگید فلانی جنبه نداره و فک میکنه سهم همش باید با 4% مثبت بخوره . من جنبه دارم .جنبه منفی خوردن هم دارم . اما جنبه 15%منفی خوردن کمتر از یه هفته رو فقط یکم دارم .

نظر

• محمود شریعت
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 1358

جناب لرد ارشیا! واقعا زیبا بود!
                      فقط با توجه به نزدیکی میانگین های Aligator به هم و با اتکا به استراتزی NTD دکتر ویلیامز و اینکه AO و AC هردو آلارم ریزش دادند میتوان نتیجه گرفت که در صورت شکست آخرین فراکتال به پایین وارد روند نزولی میشویم؟
                      گرچه چند روز پیش همین روش NTD سیگنال خرید داده بود که در صورت عبور از مووینگ آبی به پایین سیگنال خرید فیل شده و به حد ضرر برخورد میکند :D البته اینجا بهتر نبود حد ضرر به زیر مویینگ قرمز منتقل میشد(با توجه به شرایط سهم و اندیکاتورها)؟
                      ایشالله که سیگنال ریزشی هم پیش نیاد یا حداقل زود فیل بشه تا دوستان بیشتر ضرر نکنند
                      به امید روزهای پرسود برای همه ی دوستان
                      [/RIGHT]
                      [/B][/SIZE]

نظر

• بابای دارا
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 768

یک مساله ای که امروز به نظرم رسید الگوی سر و شانه مرکب در سقف هستش.

دوستان یه بررسی داشته باشن اگه سهم روی حمایت 263 تومان با دلایلی که قبلا ذکر کردم برگرده با توجه به اینکه دو تا شونه چپ ساخته و حجم زیاد معاملات در سر الگو رو داریم با تشکیل دو تا شونه راست الگو رو کامل می کنه.

دوستان یه عنایتی به نمودار داشته باشن، نمودار رو با حالت لاین نگاه کنن نظرشونو بفرماین.
                        مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

تكنيكال توي بازار بورس ايران درست جواب نداده
                          و نميده اين سهم دوتا حقوقي توش فروشندن اعتبار ايران خودرو 37 ميليون داره به اضافه خصوصي سازي
                          سهم صاحب درست حسابي نداره خاتم بايد بلوك خصوصي سازي و مي خريد و مال اعتبار ايران خودرو را هم جمع مي كرد كه نكرد شناور اين سهم رفته بالا دور اين سهم و خط بكشيد اگر هم ميخوايد بريد دنبال اين گروه صدرا باز شد اونو بخريد فاذر و فاراك دنبال رو صدران پس اصل كاري رو بايد گرفت
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• lord arshiya
                            عضو عادی
                            • Jun 2011
                            • 81

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
                            جناب لرد ارشیا! واقعا زیبا بود!
                            فقط با توجه به نزدیکی میانگین های Aligator به هم و با اتکا به استراتزی NTD دکتر ویلیامز و اینکه AO و AC هردو آلارم ریزش دادند میتوان نتیجه گرفت که در صورت شکست آخرین فراکتال به پایین وارد روند نزولی میشویم؟
                            گرچه چند روز پیش همین روش NTD سیگنال خرید داده بود که در صورت عبور از مووینگ آبی به پایین سیگنال خرید فیل شده و به حد ضرر برخورد میکند :D البته اینجا بهتر نبود حد ضرر به زیر مویینگ قرمز منتقل میشد(با توجه به شرایط سهم و اندیکاتورها)؟
                            ایشالله که سیگنال ریزشی هم پیش نیاد یا حداقل زود فیل بشه تا دوستان بیشتر ضرر نکنند
                            به امید روزهای پرسود برای همه ی دوستان
                            نظر لطف شماست محمود عزیز
                            حق با شماست بهتر است که حد ضرر به زیر آخرین فارکتال منتقل شود، ولی جلو تر پوزیشن گرفتن من بخاطر مطالبی بوده که قبل از تئوری دکتر ویلیامز در تحلیل بالا آورده ام،
                            من هم امیدوارم کسی ضرر نکند ولی خوب باید با قوانین بازار همراه بود.......
                            [SIZE=2][FONT=arial][COLOR=#b22222]او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                            آنها آمدند
                            او هل داد
                            آنها پرواز کردند.
                            "[B]Guillaume Appolinaire[/B]"[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 1358

در اصل توسط lord arshiya پست شده است View Post
                              نظر لطف شماست محمود عزیز
                              حق با شماست بهتر است که حد ضرر به زیر آخرین فارکتال منتقل شود، ولی جلو تر پوزیشن گرفتن من بخاطر مطالبی بوده که قبل از تئوری دکتر ویلیامز در تحلیل بالا آورده ام،
                              من هم امیدوارم کسی ضرر نکند ولی خوب باید با قوانین بازار همراه بود.......
                              ممنونم. (نمیدونم چرا یاد دکتر فرزاد افتادم)
                              آقا این شهر بارانهای نقره ای کجاست؟
                              راستی من نگفتم که زیر آخرین فراکتال باید گذاشت. منظورم این بود که چون ao و ac قرمز شدن بهتر بود حد ضرر را زیر مووینگ قرمز میذاشتیم تا بیشر وارد ضرر نشویم :d
                              اگر ممکنه فاراک را هم تحلیل کنید از 211 که خارج شدم مترصد فرصت ورود مجدد هستم.
                              ممنون از لطفتون
                              [/RIGHT]
                              [/B][/SIZE]

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

چه حرکت مثبتی داره میکنه این فاذر!!! :)
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X