صنایع آذراب ( فاذر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • A-Mohammadi
    کاربر فعال
    • Feb 2013
    • 341

پاسخ : صنایع آذراب ( فاذر )

در اصل توسط A-Mohammadi پست شده است View Post
    به نظر بنده گزارش سهم خبر خوبی بود برای اینکه فاذر بتونه از نظر تکنیکال موج اصلاحی خودش را با قدرت بالا بیاد قبل از گزارش به شخصه تصورم از انتهای موج اصلاحی محدوده 285 تومان بود ولی با این گزارش قیمت 305 تومان نیز برای سهم در دسترس خواهد بود یعنی یک موج 4 یا B قوی علی ای حال قصد بر هم زدن شادی سهامداران را ندارم ولی حمایتی که فاذر از اون برگشت کرد به احتمال قوی کف بلند مدتی سهم نخواهد بود.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=231&page=184
    در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post

جناب آقای محمدی
    با سلام و آرزوی بهترینها برای شما
    اولا عرض کنم که از تحلیل شما بسیار سپاسگذارم. و میدانم که نگاه شما نگاهی تخصصی است و برداشت تکنیکی خود را بدون هیچگونه تعصبی و صرفا در راستای استراتژی عمومی سایت بورسی برای هر سهم ارائه مینمایید.

و اما بعد:
    با این دو تحلیل اخیر که ارائه فرمودید چنین برداشت میشود که روند کلی سهم را نزولی میدانید و حرکت اخیر آنرا یک اصلاح در روند نزولی.
    بنظرم بهتر است که شواهد خود را نیز اعلام بفرمایید. برای مثال
    - بفرمایید که چرا حتما باید اصلاح تا 61.8 فیبو ادامه داشته باشد؟
    - و به تبع آن چرا برگشت سهم را از 50 فیبو راضی کننده نمیدانید؟
    یعنی این برگشت در این بازار سراسر عجیب و غریب باید چه خصوصیاتی میداشت که اطمینان شما را برای کف سازی سهم جلب میکرد؟

از دیدگاهی دیگر با شواهد زیر به نظرم کفایت میکند که موج اصلاحی را اتمام یافته بدانیم و این موج را آنچنان که شمارش آنرا در شکل آورده ام یک پنج موج بوده که انتهای موج 4 را نوید میدهد.
    و اما دلایل:
    1- گزارش پیش بینی سال 93 و رشد 48 درصد سود این سال به سال قبل. این دلیل از آن حیث قابل ملاحظه است که خیلی از دیگر سهامهایی که تاکنون گزارش داده اند اوضاع بدی را تصویر نموده اند. و فاذر جزء بهترینها محسوب میشود.
    2- پست 1911 آقا بهنام که یک رشد 123% در سال 90 و 74% در سال 91 نشان میدهد یعنی انچه که محقق شده نسبت به پیش بینی همان سال
    به تعبیر من عامی یعنی اینکه ما میتوانیم برای سال جاری نیز این نسبتهای را بعنوان دو آلترناتیو در نظر بگیریم و به اعداد 612 و 898 با سرمایه قدیم و 184 و 270 با اعمال افزایش سرمایه برسیم.
    البته این دو سناریو رو بدبینانه و میانه میدانم و برای خوشبینانه بیش از 150% هم قابل پیش بینی است.
    در واقع مگر شاهد یا شواهدی هست که عملکرد امسال از دو سال گذشته بهتر نباشد؟
    3- فکر میکنم همین دو دلیل کفایت میکند که یک سهامدار را از برگزیدن یک سهم تاپ بازار مطمئن نماید.

با سلام جناب Mehdi1400

ضمن تشکر از تحلیل زیبای شما با عرض پوزش من هم روی نمودار شما افکار تحلیلی خودم را پیاده کردم 5 موج را با شما موافقم ولی این 5 موج از نظر من در دل موج A قرار میگیره و موج B در اینجا مفقود خواهد بود؟!

واما چه زمانی موج B تمام خواهد بود
    هر وقت اسیلاتور الیوت که در شکل ، زیر نمودار قرار گرفته به صفر برسه موج B تمام شده هست و در ادامه شروع موج C که خانمان سوز خواهد بود(هنوز در اتمام موج A نیز شبهه وجود داره) موج A میتونه روی 180 تمام بشه. ترید کردن در موج B به دلیل اینکه پیدا کردن انتهای موج A سخت خواهد بود ممنوع هست ولی کسانی که به هر دلیل سهامدار هستند میتونند در موج B خارج شوند.

واما از نظر وضعیت سود سازی شرکت در ماه گذشته استحضار داشتید که چگونه حجمه فروشندگی در سهام های بازار وجود داشت وقتی ریسک سیستماتیک و اصلاح شاخص کل بازار را تهدید میکنه دیگه باید فقط به چارت و نمودار توجه داشت چون ممکنه سهام ها حتی 30 درصد زیر ارزش ذاتی خود معامله شوند.

توصیه میکنم به این صفحه بروید و مطالب را کامل مطالعه کنید.
    http://forums.boursy.com/showthread.php?t=231&page=192

انتظار یک برگشت به محدوده های 240 وجود داره از حمایت 195 ولی سطوح معتبر برگشتی 174 و 132 تومان خواهد بود. از نظر زمانی در شهریور ماه نواحی مهمی مشاهده میشه ولی بهتر هست وضعیت سهم را نسیت به سطوح حمایتی بررسی نمود و با اهداف زمانی مطابقت داد.

آخرین ویرایش توسط A-Mohammadi؛ 2014/06/30, 14:12.
    در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• مجتبی مصلحMTM
      عضو فعال
      • Mar 2014
      • 1656

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
      فک کنم حالا حالا دیگه بورس درست بشو نباشه...................تعطیل ....
      درود

منم موافقم میثم جان پول خونه روگذاشته بودم بورس از برادرمم گزاشتم حالا چی موندم ب داداشم چی بگم ک پولش نصف شده

خدالعنط کنه این دولتو دیگه حرفی ندارم
      بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11253

قبل ازمجمع عرض کردم ان هایی که سهم را ندارند وقصد خرید دارند
        بعد ازمجمع خرید کنند
        بازگشایی سهم دربدترین حالت ممکن اتفاق افتاد و خیلی تعجب انگیز بود!
        به نظر بنده فاذر در200-205 موج5خود را به اتمام خواهد رساند
        ان هایی که سهم را دارید اگر نقدینگی دارید میانگین خود را پایین بیاورید
        ان هایی که نقدینگی ندارند وعموما هم به نظرمیرسه قیمت خرید بالای300است صبر کنید
        ان هایی هم که سهم را ندارند پله ای میتوانند برای خرید بررسی کنند

درهرصورت سهمی که از380 به اینجا رسیده وبااین همه تعدیل مثبت روی این قیمت است بسیار جذاب است

فردا درصورت منفی بودن که بعیداست پله اول راخواهم خرید

نظر

• farasoo
          عضو عادی
          • Aug 2025
          • 20

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
          دوست گرامی

تحلیل گذشته همچنان به قوت خودش باقیه

فاذر 600 تومنی تا پایان خرداد ماه + پتانسییل تعدیل مثبت در گزارش 12 ماهه

وقتی سهمی با وجود تعدیل مثبت 52 درصدی منفی میخوره،در برگشت مثبت رشد بسیار شارپ و سریع خواهد بود
          اضافه کنید درجا زدن چند ماهه و همچنین افت سهم از 380 تومن تا اینجا رو که پتانسیل صعودی سهم رو دو چندان میکنه
          این تحلیلها بر چه مبنایی بود؟

نظر

• farasoo
            عضو عادی
            • Aug 2025
            • 20

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
            با آذراب همچنان هستيم . به اميد عدد 600 كه آقا بهنام فرمودن. ايشون فاذر رو هم خوشبخت ميكنه
            "خوشبختی را دیروز به حراج گذاشتند، خدایا جهنمت فرداست ....پس چرا امروز میسوزم"

نظر

• meysam4950
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 117

در اصل توسط farasoo پست شده است View Post
              این تحلیلها بر چه مبنایی بود؟
              من از همه عذر میخوام اما طاقت دیدن این جور متنها سخته
              فراسوی عزیز چرا شما و امثال شما وقتی بازار منفی میشه دنبال مقصر هستید ؟ مقصر خود شمایید چون وارد جایی شدید که به شما تعلق نداره
              اگه وارد بورس میشی و خودت قصد سرمایه گذاری داری پس عواقب اون هم به خدا شما برمیگرده کی شما رو مجبور کرده که فلان سهم رو بگیرید یا نگیرید
              در درجه بعدی اگه یکم وقت کنید و سهمتون رو دنبال کنید میبینید که سهم فاذر در 2 ماهه گذشته دو گزارش داده که هر کدام از اونها بالای 40 درصد تعدیل داشتن و حدودا قبل از عید هم تعدیلی 20تا 30درصدی داد که به غیر از تعدیل اول دو تا تعدیل بعد مخصوصا این تعدیل آخر به خاطر جو کل بازار سوخت شد و متاسفانه به دلیل عدم حمایت از سهم سهم با 15 درصد تعدیل منفی باز شد
              و این نه مقصرش شمایید و نه هیچ شخص دیگه و مقصر اون جو بد این روزای بازار ماست اگه سهم امروز باز میشد شرایطی به مراتب بهتر از دیروز داشتیم اگه تمام این تعدیلها و تعدیل پیش روی این سهم رو کنار هم قرار بدیم میبینی که حرف آقا بهنام در مورد قیمت سهم کاملا درست بوده و الان تو شرایط فعلی بازار میبینید که تقریبا اکثر سهمای بازار درصد بالایی ریزش داشتن
              من خودم هم فاذر دارن اونم مقدار زیاد اما میدونم آینده این سهم به شرطی که بازار شرایطی نرمال داشته باشه کاملا روشنه و در آخر دوستانی که این سهم رو دارن با نموداراشون تحلیل میکنن اول ازشون تشکر میکنم و بعدش بهشون میگم بازار حال حاضر ما از هیچ نمودار و تحلیلی پیروی نمیکنه و تا بازار به شرایط عادی برنگرده نه میشه واسه سهمی حمایتی در نظر گرفت و نه مقاومتی
              از همه بچه ها عذر میخوام

نظر

• Saied.h
                عضو عادی
                • May 2014
                • 31

در اصل توسط meysam4950 پست شده است View Post
                من از همه عذر میخوام اما طاقت دیدن این جور متنها سخته
                فراسوی عزیز چرا شما و امثال شما وقتی بازار منفی میشه دنبال مقصر هستید ؟ مقصر خود شمایید چون وارد جایی شدید که به شما تعلق نداره
                اگه وارد بورس میشی و خودت قصد سرمایه گذاری داری پس عواقب اون هم به خدا شما برمیگرده کی شما رو مجبور کرده که فلان سهم رو بگیرید یا نگیرید
                در درجه بعدی اگه یکم وقت کنید و سهمتون رو دنبال کنید میبینید که سهم فاذر در 2 ماهه گذشته دو گزارش داده که هر کدام از اونها بالای 40 درصد تعدیل داشتن و حدودا قبل از عید هم تعدیلی 20تا 30درصدی داد که به غیر از تعدیل اول دو تا تعدیل بعد مخصوصا این تعدیل آخر به خاطر جو کل بازار سوخت شد و متاسفانه به دلیل عدم حمایت از سهم سهم با 15 درصد تعدیل منفی باز شد
                و این نه مقصرش شمایید و نه هیچ شخص دیگه و مقصر اون جو بد این روزای بازار ماست اگه سهم امروز باز میشد شرایطی به مراتب بهتر از دیروز داشتیم اگه تمام این تعدیلها و تعدیل پیش روی این سهم رو کنار هم قرار بدیم میبینی که حرف آقا بهنام در مورد قیمت سهم کاملا درست بوده و الان تو شرایط فعلی بازار میبینید که تقریبا اکثر سهمای بازار درصد بالایی ریزش داشتن
                من خودم هم فاذر دارن اونم مقدار زیاد اما میدونم آینده این سهم به شرطی که بازار شرایطی نرمال داشته باشه کاملا روشنه و در آخر دوستانی که این سهم رو دارن با نموداراشون تحلیل میکنن اول ازشون تشکر میکنم و بعدش بهشون میگم بازار حال حاضر ما از هیچ نمودار و تحلیلی پیروی نمیکنه و تا بازار به شرایط عادی برنگرده نه میشه واسه سهمی حمایتی در نظر گرفت و نه مقاومتی
                از همه بچه ها عذر میخوام
                دوست عزیز حرف شما درست اما واقعیت اینه دست ما نیست که سهم رو چه جور باز کنیم تنها قسمت قضیه که دست سهامدار حقیق نیست همینه آقای ابراهیمی و سهامدارای کل هستن که میتونن اینکارو بکنن مرض داشتن بازش کردن کگل و چندتا نماد دیگه ام بودن هیچکدوم باز نشدن امروز با یه رنج متعادل باز شدن پس نگید گناه این قسمتش گردن حقیقیه که سهامش پول خورد سهامدارای اصلی نیست خاک بر اون کسایی 1میلیون سهم فاذرو دارن توهین هیچی نیست باید اون دنیا جواب پس بدن حالا خودتون کلاه خودتونو قاضی کنین من چیز بیشتری نمیگم

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11253

به نظرتان اگر بازگشایی امروز اتفاق افتاده بود سهم زیر300باز می شد؟؟؟؟؟
                  فردا را باصف خرید ببنده میتوان گفت موج5را تمام کرده وباید اماده یک رشد شارپ ازسهم باشید
                  دراین قیمت ها هرعرضه ای فرصت خرید است

بدرود

نظر

• خسته
                    عضو فعال
                    • Mar 2014
                    • 202

در اصل توسط mtm2424 پست شده است View Post
                    درود

منم موافقم میثم جان پول خونه روگذاشته بودم بورس از برادرمم گزاشتم حالا چی موندم ب داداشم چی بگم ک پولش نصف شده

شما بودید تو مجمع گفتید در مورد پول حونتون درسته؟؟؟؟
                    امیدورم جناب ابراهیمی توضیح داشته باشه برای شما
                    اگر 1 روز صبر میکردن امروز میتونستن بالای 250 باز کنن سهم رو...

نظر

• A-Mohammadi
                      کاربر فعال
                      • Feb 2013
                      • 341

درود

پول فروش خونه را در بورس سرمایه گذاری کردن یه بحث هست که میشه ساعت ها راجبش بحث کرد ولی پول خونه را بیاری سهم پیمانکاری بخری که حداقل در 3 یا 4 سال اخیر تقسیم سود قابل توجه ایی نداشته و در یک سال گذشته حداقل 600 درصد بازدهی و رشد قیمتی داشته !!!و مورد دوم اینکه سهم های پیمانکاری جزو سهم های پر ریسک بازار هستند نوسان ای پی اس اونها بالاست ( قرار داد باشه از 100 میشه 800 ولی قرارداد نباشه همین مسیر را برمیگرده) حالا اگر شاخص هم نزولی باشه دیگه نور علی نور

دولت در خرید شما زیاد مقصر نیست. شما ابتدایی ترین اصل سرمایه گذاری را رعایت نکردید و با پول خونه وارد بورس شدید.
                      در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• مهدی999
                        عضو عادی
                        • Sep 2012
                        • 189

با سلام
                        دوستانی که بر اساس تکنیکال هم می خواهند وضعیت فاذر را بررسی کنند به نمودارهای زیر که توسط جناب برج مراقبت تهیه شده یه نگاهی بندازند.از لحاظ بنیادی هم که جناب بهنام قبلا زحمت کشیدند.

مراقب سهامتان باشید.
                        [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                          عضو فعال
                          • Mar 2014
                          • 1656

در اصل توسط خسته پست شده است View Post
                          شما بودید تو مجمع گفتید در مورد پول حونتون درسته؟؟؟؟
                          امیدورم جناب ابراهیمی توضیح داشته باشه برای شما
                          اگر 1 روز صبر میکردن امروز میتونستن بالای 250 باز کنن سهم رو...
                          ن برادر من زاهدانم

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                            عضو فعال
                            • Mar 2014
                            • 1656

پول فروش خونه را در بورس سرمایه گذاری کردن یه بحث هست که میشه ساعت ها راجبش بحث کرد ولی پول خونه را بیاری سهم پیمانکاری بخری که حداقل در 3 یا 4 سال اخیر تقسیم سود قابل توجه ایی نداشته و در یک سال گذشته حداقل 600 درصد بازدهی و رشد قیمتی داشته !!!و مورد دوم اینکه سهم های پیمانکاری جزو سهم های پر ریسک بازار هستند نوسان ای پی اس اونها بالاست ( قرار داد باشه از 100 میشه 800 ولی قرارداد نباشه همین مسیر را برمیگرده) حالا اگر شاخص هم نزولی باشه دیگه نور علی نور

دولت در خرید شما زیاد مقصر نیست. شما ابتدایی ترین اصل سرمایه گذاری را رعایت نکردید و با پول خونه وارد بورس شدید.
                            ب نظرشما من گفتم فاذر گرفتم ن برادر محمدی جان کی فکرشو می کرد ک سهام این طور قیمتهارو ب خود ببینه فکرشو بر ام سخت بود بمپنارو زیر قیمت عرضه اولیه ببینم یا خیلی از سهام دیگه ب نظر من چرا تودولت قبل این بلاها سر ما درنیومد فکرشم نمی کردم بیایی طرفداریی کنی از این وزیربابادمت گرم ب نظر من خونه پولش راکته وای بورس خیلی بیشتر سود میده شاید شما دوست داری خونه نگه داشتن ولی ب نظرم ی مدتی خونه راکت میمونه

درآخر طرفداری کردن از این وزیر خوب نیست خیلی از دوستان متضرر شدن ب نظرت بستن سهم فارس تواون شرایط خوب بود ک سهام مابیان جورشو بکشن بازم میگم میشه تو بورس خیلی بیشتر از نگهداری خونه پول در آورد بازم میگم نظر منه

نظر

• ابوذر
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 614

ب نظرشما من گفتم فاذر گرفتم ن برادر محمدی جان کی فکرشو می کرد ک سهام این طور قیمتهارو ب خود ببینه فکرشو بر ام سخت بود بمپنارو زیر قیمت عرضه اولیه ببینم یا خیلی از سهام دیگه ب نظر من چرا تودولت قبل این بلاها سر ما درنیومد فکرشم نمی کردم بیایی طرفداریی کنی از این وزیربابادمت گرم ب نظر من خونه پولش راکته وای بورس خیلی بیشتر سود میده شاید شما دوست داری خونه نگه داشتن ولی ب نظرم ی مدتی خونه راکت میمونه

درآخر طرفداری کردن از این وزیر خوب نیست خیلی از دوستان متضرر شدن ب نظرت بستن سهم فارس تواون شرایط خوب بود ک سهام مابیان جورشو بکشن بازم میگم میشه تو بورس خیلی بیشتر از نگهداری خونه پول در آورد بازم میگم نظر منه
                              محض اطلاع شما وبرخی دوستان دیگر در دولت قبل من فراور گرفتم 7000تومان شد 99 تومان !!!ادر عرض حدود یکسال!!همین اذراب شد 39 تومان!! اگر اشتباه نکنم .وبسیاری دیگر وحتی سهامی از بورس اخراج شدند که هیچ اسم ورسمی از انها نیست نمونه ان پارس قوطی که در گوگل اسم وادرس وتلفنی پیدا میشود ولی وقتی به ان زنگ میزنی میبینی که 5 سال است که ان شماره واگذار شده ومال یک خانه است !!یعنی اصل پولت کلا پریده !!ویک کلاه گشاد سرت رفته وهیچ کس در سازمان بورس جوابگوی شما نیست از این سهم ها من چندتا دارم که ان موقع با پولش میشد یک خانه خرید!!اما الان فقط یک برگه بی ارزش سهم بیش نیست!!
                              آخرین ویرایش توسط ابوذر؛ 2014/07/07, 11:11.

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                                عضو فعال
                                • Mar 2014
                                • 1656

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
                                محض اطلاع شما وبرخی دوستان دیگر در دولت قبل من فراور گرفتم 7000تومان شد 99 تومان !!!ادر عرض حدود یکسال!!همین اذراب شد 39 تومان!! اگر اشتباه نکنم .وبسیاری دیگر وحتی سهامی از بورس اخراج شدند که هیچ اسم ورسمی از انها نیست نمونه ان پارس قوطی که در گوگل اسم وادرس وتلفنی پیدا میشود ولی وقتی به ان زنگ میزنی میبینی که 5 سال است که ان شماره واگذار شده ومال یک خانه است !!یعنی اصل پولت کلا پریده !!ویک کلاه گشاد سرت رفته وهیچ کس در سازمان بورس جوابگوی شما نیست از این سهم ها من چندتا دارم که ان موقع با پولش میشد یک خانه خرید!!اما الان فقط یک برگه بی ارزش سهم بیش نیست!!
                                محض اطلاع شما اون نظر شخصی منه ابوذر جان درسته هیچ شخصی بی عیب نیست ولی منظور من صالح آبادی کارش درست نیست امروزم

توضیحات علی صالح آبادی در بیان علل سقوط شاخص، کمیسیون اقتصادی مجلس را قانع نکرد.( هدف حافظ )

نظر

در حال کار...
                                X