فردا به اميد خدا صف خريد در قنديها ........موفق باشيد
قند نيشابور (قنيشا)
Collapse
X
-
کسی از خسارات زلزله به کارخانه قند نیشابور خبر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شنیده ها حاکی از....................
نظر
-
در اصل توسط hamid-reza پست شده است View Postکسی از خسارات زلزله به کارخانه قند نیشابور خبر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شنیده ها حاکی از....................اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اين آشفته بازار جهاني و كاهش مداوم شاخص بورس و با اين افزايش قيمت دلار و در آينده نيز بيشتر و از همه مهم تر با توجه به اعلام معاون محترم رئيس جمهور مبني بر اجراي مرحله دوم هدفمندي يارانه ها در سال 1390 ، استقبال از گروه قندي ها براي سرمايه گذاري منطقي است و پيش بيني هايي كه در مورد آينده اين گروه مي شود بسيار خيره كننده است.......
نظر
-
در اصل توسط جهان شهر پست شده است View Postسلام..دوستان به منظرتون ميره براي گره؟
بجز قجام و قثابت این 3 تای دیگه دوشنبه احتمال 99 % میرن برا ی گره 12%
موفق وپرسود باشید تا برای خرید شب عید شرمنده زن وبچه هاتون نشید .
امروز روز اول ربیع الاول هست پیامبر فرمود هرکسی مژده فرارسیدن روز اول ربیع رو به من بده من هم بشارت بهشت رو برای اون میدم وبهشت بر او واجب میشود دو ماه عزاداری تموم شد ونوبت سروره در ضمن امروز روز تولد من هم هست پس همه شاد شاد باشید .خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
سلام همشهری
تولد مبارک انشاالله همیشه سالم و سلامت باشی.
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
در اصل توسط Renjer پست شده است View Postبجز قجام و قثابت این 3 تای دیگه دوشنبه احتمال 99 % میرن برا ی گره 12%
موفق وپرسود باشید تا برای خرید شب عید شرمنده زن وبچه هاتون نشید .
امروز روز اول ربیع الاول هست پیامبر فرمود هرکسی مژده فرارسیدن روز اول ربیع رو به من بده من هم بشارت بهشت رو برای اون میدم وبهشت بر او واجب میشود دو ماه عزاداری تموم شد ونوبت سروره در ضمن امروز روز تولد من هم هست پس همه شاد شاد باشید .خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار
نظر
-
نظر
-
با سلام
اینقدر رو سروشونه این قنیشای بیچاره ور رفتن ............... چاره نکردن >:).................. من هم اومدم یه لنگ ازش بگیرم و بلند کنم ، این شد...........>:)>:)>:)
نظر
-
از لطف و ابراز محبت همه دوستان گلم ممنونم ان شاءالله همه شما در تمام مراحل زندگی موفق وپیروز وشاد باشید . :x:x:x:">:">:">:">خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
نظر