قند نيشابور (قنيشا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جهان شهر
    عضو عادی
    • Dec 2011
    • 42

فردا به اميد خدا صف خريد در قنديها ........موفق باشيد

نظر

• hamid-reza
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 367

کسی از خسارات زلزله به کارخانه قند نیشابور خبر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شنیده ها حاکی از....................

نظر

• amir2003
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1125

در اصل توسط hamid-reza پست شده است View Post
        کسی از خسارات زلزله به کارخانه قند نیشابور خبر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شنیده ها حاکی از....................
        نه حمید خان امروز از کنار کارخانه رد شدم بویلر بخار کارخانه قند و همچنین فولاد خراسان مشغول کار بود .فاصله کانون زلزله با کارخانه 40 کیلومتره.در محدوده زلزله 100 تا زخمی داشته.امید بخدا پس لرزه ها داره ضعیف میشه.ترس مردم نیشابور از گذشته تاریخی شهره که تا بحال 4 بار با خاک یکسان شده .یکبار مغول و 3 بار زلزله .پس حق دارن از زلزله بیشتر بیترسن.
        اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
        "دیوید ویسکات"

نظر

• جهان شهر
          عضو عادی
          • Dec 2011
          • 42

در اين آشفته بازار جهاني و كاهش مداوم شاخص بورس و با اين افزايش قيمت دلار و در آينده نيز بيشتر و از همه مهم تر با توجه به اعلام معاون محترم رئيس جمهور مبني بر اجراي مرحله دوم هدفمندي يارانه ها در سال 1390 ، استقبال از گروه قندي ها براي سرمايه گذاري منطقي است و پيش بيني هايي كه در مورد آينده اين گروه مي شود بسيار خيره كننده است.......

نظر

• جهان شهر
            عضو عادی
            • Dec 2011
            • 42

سلام الان كه نياز به يه مقدار كم عرضه كننده داريم ،كسي پيدا نميشه؟

نظر

• يگانه
              کاربر فعال
              • Mar 2011
              • 616

هر که داشته و میخواسته بفروشه قبل مجمع داده رفته
              الانم با این وضع دلار و نفروختن موجودی قنیشا باید 1-2 تا گره رو ببینیم

نظر

• جهان شهر
                عضو عادی
                • Dec 2011
                • 42

سلام..دوستان به منظرتون ميره براي گره؟

نظر

• Renjer
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 539

در اصل توسط جهان شهر پست شده است View Post
                  سلام..دوستان به منظرتون ميره براي گره؟

بجز قجام و قثابت این 3 تای دیگه دوشنبه احتمال 99 % میرن برا ی گره 12%
                  موفق وپرسود باشید تا برای خرید شب عید شرمنده زن وبچه هاتون نشید .
                  امروز روز اول ربیع الاول هست پیامبر فرمود هرکسی مژده فرارسیدن روز اول ربیع رو به من بده من هم بشارت بهشت رو برای اون میدم وبهشت بر او واجب میشود دو ماه عزاداری تموم شد ونوبت سروره در ضمن امروز روز تولد من هم هست پس همه شاد شاد باشید .
                  خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• rezaafshari110
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 347

سلام همشهری
                    تولد مبارک انشاالله همیشه سالم و سلامت باشی.

حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
                    همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• احـد
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 503

renjer صمیمانه تولدت مبارک .همین که کره خاکی را با قذومت تبرک نمودی ممنونتیم .

نظر

• alireza9967
                        عضو عادی
                        • Dec 2011
                        • 123

در اصل توسط Renjer پست شده است View Post
                        بجز قجام و قثابت این 3 تای دیگه دوشنبه احتمال 99 % میرن برا ی گره 12%
                        موفق وپرسود باشید تا برای خرید شب عید شرمنده زن وبچه هاتون نشید .
                        امروز روز اول ربیع الاول هست پیامبر فرمود هرکسی مژده فرارسیدن روز اول ربیع رو به من بده من هم بشارت بهشت رو برای اون میدم وبهشت بر او واجب میشود دو ماه عزاداری تموم شد ونوبت سروره در ضمن امروز روز تولد من هم هست پس همه شاد شاد باشید .
                        رنجر جان تولدت مبارک
                        خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار

نظر

• امیرارسلان
                          عضو جدید
                          • Dec 2011
                          • 13

Renjer جان تولدت مبارک
                          امیدوارم هر سال، روز تولدت شاهد تعدیل مثبت قندیها مثل امروز باشیم.
                          :D

نظر

• آزیکو
                            عضو عادی
                            • Aug 2011
                            • 39

با سلام

اینقدر رو سروشونه این قنیشای بیچاره ور رفتن ............... چاره نکردن >:).................. من هم اومدم یه لنگ ازش بگیرم و بلند کنم ، این شد...........>:)>:)>:)

نظر

• يگانه
                              کاربر فعال
                              • Mar 2011
                              • 616

اين 1350 عدد خطرناكيه براش اميدوارم با تعديل ردش كنه

نظر

• Renjer
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 539

از لطف و ابراز محبت همه دوستان گلم ممنونم ان شاءالله همه شما در تمام مراحل زندگی موفق وپیروز وشاد باشید . :x:x:x:">:">:">:">
                                خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

در حال کار...
                                X