با سلام به دوستان قنيشايي..قيمت تقريبا خوب باز شد.8تا9درصدافزايش.
قند نيشابور (قنيشا)
Collapse
X
-
بورس كالا - شكر برزيل- 1350
شركت فروش بسيار پاييني داشته بخاطر همين پوشش كم بوده - سعي در انبار كردن و فروش در قيمت مناسب داره شايد 1400
دلار 1720
قبل مجمع تعدادي براي دوستي گرفته بودم
امروز براي خودم هم برداشتم
يه عددي ميبينم ولي ميترسم به زبون بيارم خدايا خودت به مالمون بركت بده
احتمالا با اين فروش بورس كالا قنديها صفهاي سنگيني رو بايد طي روزهاي آينده تجربه كنن
نظر
-
با سلام خدمت دوستان
نکته مهم درگزارش جدید قنیشا ،موجودی آماده به فروش شکر سفید بمیزان ( 21،452 ) تن می باشد که فروش آن در آینده نزدیک با قیمتهای
بالاتر می تواند شگفتی ساز باشد.به امید خدا
نظر
-
-
در اصل توسط جهان شهر پست شده است View Postدوستان با توجه به گزارش جديد قنيشا ، با تحليل بنيادي سهم چه قيمتهايي رو در كوتاه مدت براي سهم پيش بيني ميكنن؟
نظر
-
در اصل توسط rezi پست شده است View Postدوست عزیز با توجه شرایط حاضر (اقزایش قیمت شکر و قیمت دلار و حمایت حقوقی و...) وضعیت سهم بسیار مناسب بوده و پیش بینی من قیمتهای بین 1000-1200 در کوتاه مدت می باشد.
نظر
-
يه مطلبي رو اضافه كنم كه همه قبول دارن كه اقتصاد اروپا و آمريكا در اين شرايط و بخصوص سال 2012 شرايط مثبتي رو نخواهد داشت و بحران حوزه يورو در سال بعد ميلادي همچنان بحث محافل اقتصادي خواهد بود و همين عامل يكي از بهترين شرايط در در بالا بردن قيمت جهاني شكر ايجاد ميكنه و قطعا قيمت جهاني بيشتر از اين حرفا افزايش پيدا ميكنه و اين نويد بخش روزهاي رويايي براي سهامدان قندي مي باشد..اميدوارم خدا هميشه روزي حلال رو نصيب بندگان خودش بكنه..
نظر
-
شاید نوشتن این مطلب د ر این تاپیک ربطی نداشته باشه .چون سهم مربوط به شهر خیامه اینو اینجا مینویسم . دو دقیقه پیش زلزله نسبتا شدیدی نیشابور رو بمدت چند ثانیه لرزوند.امیدوارم تلفات جانی و حتی مالی برای کسی نداشته باشه.:-&اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
5.5 ریشتر بوده.ما که مشهد خواب بودیم بد جوری بیدارمون کرد . یعنی من خواب رو با هیچی عوض نمیکنم :))ولی این زلزله دیگه باعث شد بپریم از خواب ولی شدید بود ;)
اما یکی از رفیقهامون که نیشابور بود گفت چیزی نشده . موبایل اون هم مشکل داشت الکی میگفت خاموشه و دردسترس نیست///
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postشاید نوشتن این مطلب د ر این تاپیک ربطی نداشته باشه .چون سهم مربوط به شهر خیامه اینو اینجا مینویسم . دو دقیقه پیش زلزله نسبتا شدیدی نیشابور رو بمدت چند ثانیه لرزوند.امیدوارم تلفات جانی و حتی مالی برای کسی نداشته باشه.:-&
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postامیر جان داداش منظورت از نسبتا شدید چیه ؟؟ من یه عزیز اونجا دارم اما در دسترس نیست همراهش؟؟ ممنون میشم از نگرانی درم بیاریاگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
امشب نیشابور بیداره.با اخطار سازمان حوادث غیر مترقبه مردم نیشابور امشب رو تو هوای -7 درجه تو خیابون و توماشینها خوابیدن .من که اومدم خونه راحت بخوابم .اگر فردا صبح نبودیم حلال کنید.بابا خدا یه ذره قدرتش نشون داده همه کپ کردن .قیامت چی بشه.:((اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postامشب نیشابور بیداره.با اخطار سازمان حوادث غیر مترقبه مردم نیشابور امشب رو تو هوای -7 درجه تو خیابون و توماشینها خوابیدن .من که اومدم خونه راحت بخوابم .اگر فردا صبح نبودیم حلال کنید.بابا خدا یه ذره قدرتش نشون داده همه کپ کردن .قیامت چی بشه.:((آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/01/20, 00:56.///
نظر
نظر