در اصل توسط صبا پست شده است
View Post
قند نيشابور (قنيشا)
Collapse
X
-
-
تو قندیا گنجشک روزی نباشید اینا بهترین سهمای بازارن نمونش قنیشا از برج 9 دوتا نوسان عالی داده رشد از 900 تا 1060 بعد اصلاح تا 818 و رشد تا امروز فیکس 30 درصد دیگه چی میخوایم از 1 سهم هر کی تاحالا قنیشا رو خریده به هر قیمتی روسوده اصلا کلا دوتا شرکت نیشابوری فخاس و قنیشا حرف ندارن سر صبحی چه همه نوشابه .........
نظر
-
ديرزو نور همدانيان بازم اضافه كرده 37.000 تا
البته تعدادش چيزي نيست ولي همين كه توي اين قيمتها خريداره معلومه كه از آينده خبر داره
حمايتهاي خوبي هم موقع ريزش بخصوص روز قبل مجمع كرد
كسي ميدونه اون بلوكي كه پارسال سرمايه گذاري ملت مفت فروخت كي برداشت و تعدادش چقدر بود
نظر
-
دقیقا با این فرمایشتون موافقم ولی از حق نباید گذشت حمایت عمدههای شکر و قنیشا 1 جون تازه به کل قندیا داد مهم لیدر بودن نیس وقتی جو گروه مثبته تازه حواسا جم این گروه میشه این گروه مث 1 خانوادن قشکر تعدیل منفی داد و قنیشا مثبت اون که افت میکرد قنیشام سقوط این گروه همشون به هم وابستن ممنون از تذکرتون
نظر
-
کارم از چایی خوردن گذشته این قندیا اگه با این قیمتا واشن قنیشا خیلی مظلوم بوده واشدنش با اون موجودی انبارش وقیمت شکر برم به این شرکتشون زنگ بزنم توضیح بدن اخه چرا اینجوری کردن باسهم واقعا چرا چرا چرا چرا چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط يگانه پست شده است View Postديرزو نور همدانيان بازم اضافه كرده 37.000 تا
البته تعدادش چيزي نيست ولي همين كه توي اين قيمتها خريداره معلومه كه از آينده خبر داره
حمايتهاي خوبي هم موقع ريزش بخصوص روز قبل مجمع كرد
كسي ميدونه اون بلوكي كه پارسال سرمايه گذاري ملت مفت فروخت كي برداشت و تعدادش چقدر بود
اون بلوک 10% بود ونور همدانیان رو 190 خریدش............................. بنظرم خبرایی بایستی باشه تو سهم ، اینطور که تو این جو بسیار مثبت حجم مبنا رو نمی دن ........................ تو شفاف سازی هم که شرکت اعلام کرده بود قراره ساختمون رو بفروشه ، یه جای دیگه هم صحبت زمین و چاه آب شرکت بود .....................من که منتظره یه گزارش تعدیل ام...................
نظر
-
-
حکایت قنیشام جالبه اینقدر حجمشو نمیدن 1 روز مونده به گره 1 رشد 4 درصدی میگنه ارزوی گره میمونه واسه سهامدارا و میشه حکایت تشنه بر لب فرات بابا این صفای چند میلیونی نون واب نمیشه وقتی حجم نمیخوره برادرا و خواهرایی که رو 818 مث هلو میفروختین بالای 800 هزارتا حالا 1 کوچولوم دلتون نمیاد...... به طرف میگن میخوای حجم قنیشا و شکرو بدی ثواب کنی //// پ ن پ نه بابا من نشستم دارم اسفند میریزم چش نخوره قد وبالاشون /////
نظر
-
من نمیدونستم اینقدر 1 حرف ما تاثیر گذاره 5000 تا قنیشا و شکر دادن ادامه میدیم شاید اینا حجم خورد فقط روشمونو عوض میکنیم ای برادرا وخواهرای مهربون ونوع دوست 1 در دنیا 100 در اخرت خدا بهتون بده پولتون نصیب دوا دکتر...... نشه بدین این 20 هزارتای دیگه رو ثواب داره ... لطفا اونقدر هیجانی نشین کل این صفو بدین تخته توخته مارو بههم بریزین خدا خیرتون بده
نظر
نظر