قند نيشابور (قنيشا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
    1 اتفاق جالب تو قنیشا واسم افتاده روز قبل از بسته شدن واسه مجمع زنگ زدم شرکت که بپرسم نماد کی بسته میشه 1 پیرمرد خوشرو گوشیرو برداشت و ازم خواست شماره تماسمو بزارم به محضی که فرد مطلع از این قضیه رو پیدا کرد بهم زنگ بزنه منم با علم به اینکه صد در صد سر کاریه شمارمو گذاشتم ساعت 1 عصر باهام تماس گرفتن و زمان بسته شدنو اطلاع دادن همون زمان 30 درصدی قنیشا ریخته بود ومن مردد واسه مجمع رفتن یا نرفتن با این تماس تصمیممو گرفتم در واقع این حرکتو به مشتری مداریشون ربط دادم که قبل از اون تو رایان سایپا م تجربه کرده بودم واین شد که هنوزم قنیشارو دارم و همراه با رایان دو سهمی شدند که هیچوقت به من ضرر نزدن به قنیشا خیلی باور دارم و اعتمادمو جلب کرده
    ای بابا چطور به ما از این اطلاع رسانی ها نمیشه :d خوب قضیه یه کم مشکوک شد =)) (شوخی)
    ///

نظر

• احـد
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 503

صفهای خرید قندیها نوش جان سهامدارانش!!!!!!!!

نظر

• صبا
        عضو عادی
        • Aug 2011
        • 200

لیدری قنیشا ملموسه این اگه صفش بمونه بقیه قندیام درصورت عرضه صف میشن

نظر

• rezi
          عضو عادی
          • Nov 2011
          • 205

لیدری قنیشا ملموسه این اگه صفش بمونه بقیه قندیام درصورت عرضه صف میشن
          صفش میمونه نگران نباش

نظر

• صبا
            عضو عادی
            • Aug 2011
            • 200

تو قندیا گنجشک روزی نباشید اینا بهترین سهمای بازارن نمونش قنیشا از برج 9 دوتا نوسان عالی داده رشد از 900 تا 1060 بعد اصلاح تا 818 و رشد تا امروز فیکس 30 درصد دیگه چی میخوایم از 1 سهم هر کی تاحالا قنیشا رو خریده به هر قیمتی روسوده اصلا کلا دوتا شرکت نیشابوری فخاس و قنیشا حرف ندارن سر صبحی چه همه نوشابه .........

نظر

• sanaz
              عضو عادی
              • Jan 2012
              • 24

این بحث لیدری باعث اختلاف میشه.
              نمیدونم چرا دوستان اینقدر لیدر بودن سهم براشون مهمه.

نظر

• rezi
                عضو عادی
                • Nov 2011
                • 205

با این وضعیت بایستی منتظر گره باشیم. البته ایکاش حجمشو بدن این بهتره.

نظر

• يگانه
                  کاربر فعال
                  • Mar 2011
                  • 616

ديرزو نور همدانيان بازم اضافه كرده 37.000 تا
                  البته تعدادش چيزي نيست ولي همين كه توي اين قيمتها خريداره معلومه كه از آينده خبر داره
                  حمايتهاي خوبي هم موقع ريزش بخصوص روز قبل مجمع كرد
                  كسي ميدونه اون بلوكي كه پارسال سرمايه گذاري ملت مفت فروخت كي برداشت و تعدادش چقدر بود

نظر

• صبا
                    عضو عادی
                    • Aug 2011
                    • 200

دقیقا با این فرمایشتون موافقم ولی از حق نباید گذشت حمایت عمدههای شکر و قنیشا 1 جون تازه به کل قندیا داد مهم لیدر بودن نیس وقتی جو گروه مثبته تازه حواسا جم این گروه میشه این گروه مث 1 خانوادن قشکر تعدیل منفی داد و قنیشا مثبت اون که افت میکرد قنیشام سقوط این گروه همشون به هم وابستن ممنون از تذکرتون

نظر

• صبا
                      عضو عادی
                      • Aug 2011
                      • 200

کارم از چایی خوردن گذشته این قندیا اگه با این قیمتا واشن قنیشا خیلی مظلوم بوده واشدنش با اون موجودی انبارش وقیمت شکر برم به این شرکتشون زنگ بزنم توضیح بدن اخه چرا اینجوری کردن باسهم واقعا چرا چرا چرا چرا چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• آزیکو
                        عضو عادی
                        • Aug 2011
                        • 39

در اصل توسط يگانه پست شده است View Post
                        ديرزو نور همدانيان بازم اضافه كرده 37.000 تا
                        البته تعدادش چيزي نيست ولي همين كه توي اين قيمتها خريداره معلومه كه از آينده خبر داره
                        حمايتهاي خوبي هم موقع ريزش بخصوص روز قبل مجمع كرد
                        كسي ميدونه اون بلوكي كه پارسال سرمايه گذاري ملت مفت فروخت كي برداشت و تعدادش چقدر بود
                        با سلام

اون بلوک 10% بود ونور همدانیان رو 190 خریدش............................. بنظرم خبرایی بایستی باشه تو سهم ، اینطور که تو این جو بسیار مثبت حجم مبنا رو نمی دن ........................ تو شفاف سازی هم که شرکت اعلام کرده بود قراره ساختمون رو بفروشه ، یه جای دیگه هم صحبت زمین و چاه آب شرکت بود .....................من که منتظره یه گزارش تعدیل ام...................

نظر

• صبا
                          عضو عادی
                          • Aug 2011
                          • 200

حدس بزنید الان چند نفر در حالت کف کرده دارن صف قندیارو میبینن /////پ ن من کاملا گیجم

نظر

• بابي چارلتون
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 993

حدس بزنید الان چند نفر در حالت کف کرده دارن صف قندیارو میبینن /////پ ن من کاملا گیجم
                            يه پ ن پ هم براي قثابت ديشب ديدم داخل سايت همسايه

فکر مي کنم اين طور بود

به طرف ميگن قثابتت رو داري هنوز ؟؟؟ ميگه : پ ن پ فروختمش يه آبي هم روش ;)

نظر

• صبا
                              عضو عادی
                              • Aug 2011
                              • 200

حکایت قنیشام جالبه اینقدر حجمشو نمیدن 1 روز مونده به گره 1 رشد 4 درصدی میگنه ارزوی گره میمونه واسه سهامدارا و میشه حکایت تشنه بر لب فرات بابا این صفای چند میلیونی نون واب نمیشه وقتی حجم نمیخوره برادرا و خواهرایی که رو 818 مث هلو میفروختین بالای 800 هزارتا حالا 1 کوچولوم دلتون نمیاد...... به طرف میگن میخوای حجم قنیشا و شکرو بدی ثواب کنی //// پ ن پ نه بابا من نشستم دارم اسفند میریزم چش نخوره قد وبالاشون /////

نظر

• صبا
                                عضو عادی
                                • Aug 2011
                                • 200

من نمیدونستم اینقدر 1 حرف ما تاثیر گذاره 5000 تا قنیشا و شکر دادن ادامه میدیم شاید اینا حجم خورد فقط روشمونو عوض میکنیم ای برادرا وخواهرای مهربون ونوع دوست 1 در دنیا 100 در اخرت خدا بهتون بده پولتون نصیب دوا دکتر...... نشه بدین این 20 هزارتای دیگه رو ثواب داره ... لطفا اونقدر هیجانی نشین کل این صفو بدین تخته توخته مارو بههم بریزین خدا خیرتون بده

نظر

در حال کار...
                                X