این دانایان پارس کار خودشو کرد دیروز و امروز :(
قند نيشابور (قنيشا)
Collapse
X
-
-
با سلام خدمت دوستان جناب rezi و جهان شهر حق با شماست ادم وقتی سهمی رو داره خیلی بدش میاد منفی بشنوه یادتون باشه همیشه با حقایق زندگی کنید من یه سوال از شما میپرسم امسال به فرض قندی ها سود زیادی دادند به فرض یک شرکت قندی 500 تومن امسال سود درست کند ایا سال بعد هم قادر به همچین کاری هست؟!مطمن باشید این قندی ها هم کله پا میشوند سودی خوبی است که مستمر باشد.موفق و پیروز باشید و پرسود.
نظر
-
در اصل توسط MUSTANG پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان جناب rezi و جهان شهر حق با شماست ادم وقتی سهمی رو داره خیلی بدش میاد منفی بشنوه یادتون باشه همیشه با حقایق زندگی کنید من یه سوال از شما میپرسم امسال به فرض قندی ها سود زیادی دادند به فرض یک شرکت قندی 500 تومن امسال سود درست کند ایا سال بعد هم قادر به همچین کاری هست؟!مطمن باشید این قندی ها هم کله پا میشوند سودی خوبی است که مستمر باشد.موفق و پیروز باشید و پرسود.
نظر
-
در اصل توسط MUSTANG پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان جناب rezi و جهان شهر حق با شماست ادم وقتی سهمی رو داره خیلی بدش میاد منفی بشنوه یادتون باشه همیشه با حقایق زندگی کنید من یه سوال از شما میپرسم امسال به فرض قندی ها سود زیادی دادند به فرض یک شرکت قندی 500 تومن امسال سود درست کند ایا سال بعد هم قادر به همچین کاری هست؟!مطمن باشید این قندی ها هم کله پا میشوند سودی خوبی است که مستمر باشد.موفق و پیروز باشید و پرسود.
نظر
-
در اصل توسط جهان شهر پست شده است View Postدر ضمن شما يه سهم معرفي كن كه سودي مستمر دارد....ممنون ميشم
منظورم دوست عزیز سودی با رشد مناسب من نمگم قندی بده خیلی ام خوبه خیلی ام خوب خبر دارم از شرکت های قندی تکنولوزی این شرکت ها هنوز مال دوران رضا شاه هست برو ببین.ببین دوست عزیز قیمت در حال حاضر یعنی تنزیل سود های اتی شرکت درسته؟الان قیمت سهمی 2600 تومن به فرض هست سودش 500 تومن سوال من اینه ایا دوره های بعدی هم 500 به بالا رو میتونه بسازه؟یا پایین تر از 500 تومن میسازه ؟احتمال کدومش بیشتره؟اگه فکر میکنی قندی ها سال های بعد هم میتونن چنین سودی بسازن شما سهمامدارش باش نوش جونت در ضمن من اینقدر ها هم کثیف نیستم بیام اینجا مانور منفی بدم خودم بخرم.ایشالا سود خوبی ببری من که بخیل نیستم دوست گرامی همه.موفق باشی
نظر
-
هیچ اتفاقی نیفتاده ، بعضی قندیها امروز مثبت کامل بودند ( قزوین ، قشهد ، قهکمت ) بعضی متعادل و حتی پایانی مثبت داشتند ( قصفها) بعضی منفی ولی بدون صف فروش ( قثابت ) و تعدادی منفی و صف فروش که صف ها در حجم های بالا براحتی جمع شدند ( قنیشا ، قشکر ، قشرین ) . به نظر مرحله اصلاح و هماهنگی حرکت این گروه است و حداکثر یکی دو روز طول می کشد . هیچ شکی در ارزندگی این سهام نداشته و با سهامتون بمانید .به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.
نظر
-
در اصل توسط رویش پست شده است View Postفلش های سبز در قنیشا نشانه فردایی مثبت برای این سهم و سایر قندی ها (نور همدانیان و صندوق کارکنان فولادخوب حمایت کردند)
تقریبا اون تعدادی که در دو روز فروخت رو امروز یکجا خرید!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط يگانه پست شده است View Postنور همدانیان 470.000 تا خرید داشته
دلار وارداتی هم از شنبه 1226 اعلام شد
ببینیم شکر برزیل با این نرخ دلار چند در میاد
فردا معلوم میشه تو رینگ
مهمتر از اون مشکلاتیه که در بحث واردات کم کم داره اشکار میشه
نمونش این خبر=
در پی تحریمها شماری از بانکهای اروپایی انتقال اعتبار مالی کالاها به مقصد ایران را متوقف کردهاند. بر این اساس، پیتر فام، از مرکز تحقیقات شورای آتلانتیک، گفت: هرچند این تحریمها برای جلوگیری از تأمین مالی برنامه اتمی ایران طراحی شده؛ اما در کنار آن بر دیگر واردات ایران هم تأثیر میگذارد و واردات غله و دیگر کالاها مانند شکر هم برای ایران به چالش تبدیل خواهد شد.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
وقتی نورهمدانیان سهم قنیشا رو عرضه میکنه باید خوشحال شد
چون معمولا در موقعی عرضه میکنه که حدس میزنه فرداش بریزه و موقع پایین اومد بلافاصله میخره و به نوعی هم نقد شوندگی سهم بالا میره و هم حمایت از سهم میشه.
تا الان از قیمتهای 400 که تعقیب کردم اینطور بوده
خیلی وقتها بالاتر از قیمتی که فروخته دوباره خریدهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
نقل قول از کاربر سپهبد=
در روز یک شنبه پستی در این تاپیک خواهد آمد مبنی بر ورد حقوقی جدید به قنیشا که باعث می شود کل گروه روز بعد مقاومت تکنیکالی شاخص قند و شکر را به کمک صف های نریخته و صف های محکم و جدید قنیشا بشکندآخر هفته خوبی داشته باشید و شاد باشید تا یکشنبه
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
یک خبر در نما بورس نوشته شده که قیمت شکر تحویلی در انبار شرکت 1175 تومان می باشد به نظر دوستان چه تاثیری بر روی سهام دارد با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
نظر