orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10182

پاسخ : orumbourse channel

دو ساعت آخر بازار یه کار ضروری پیش اومد،شرمنده.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• b-asgharne
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1053

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      دو ساعت آخر بازار یه کار ضروری پیش اومد،شرمنده.
      آره در مغازه باز مونده بود/:.smilingsmiley.:/

نظر

• احسان147
        عضو فعال
        • Mar 2013
        • 937

بازار رفت برای اصلاح

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10182

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
          بازار رفت برای اصلاح

گرچه امروز عرضه در برخی سهام زیاد بوده ولی من فکر نمیکنم بازار اصلاح عمیقی داشته باشه.
          خب بازار در این بیست روز اخیر ،خیلی سریع رشد کرده و نیاز به استراحت یا اندک اصلاح دارد ولی از نظر من فروش امروز در 5 درصد منفی برخی سهم ها هیجانی بوده و صف فرو ش ها فقط کار هیجان میتونه باشه..
          دو تا چیز بازار رو تهدید می کنه یکی افت قیمت جهانی نفت،که با رفع تحریم ها ،ایران نفت بیشتری عرضه خواهد کرد که میتونه بر افت قیمت جهانی نفت اندک تاثیری بذاره ،زیر 25 دلار قیمت جهانی نفت بازار رو تهدید خواهد کرد و دیگری گزارشات نه ماهه.
          فردا یا پس فردا بازار رو رصد کنید .
          چنانچه بازار خریداران قوی در مثبت نداشت باید قدرت فروشنده ها رو در منفی ازیابی کرد.اگر شروع بازار فردا در مثبت یا صفر باشدو رفته رفته فروشنده ها در مثبت بر خریداران غلبه کنند و خریداران در منفی رو نیز مورد هجوم عرضه قرار دهند و قیمت پایانی رو هم با خود همراه کنند و یا اینکه بازار از منفی شروع شود و خریداران قویی حتی در منفی نباشد اینها نشانه اینه که حداقل برای کوتاه مدت بازار دست فروشندگان هست،ولی غیر از این باشد یعنی هنوز بازار دست خریداران هست.
          مقدار شاخص هم میتونه اطلاعات خوبی در مورد آینده کوتاه مدت بازار بدهد.افت کمتر از 300 واحد برای فردا یا پس فردا بد نیست.
          ولی نظر منو رو بخواهید من فکر میکنم اگر قیمت جهانی نفت و گزارشات بازار رو تحت تاثیر ندهند بازار اصلاح عمیقی نخواهد داشت.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/01/17, 19:54.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

گرچه امروز عرضه در برخی سهام زیاد بوده ولی من فکر نمیکنم بازار اصلاح عمیقی داشته باشه.
            خب بازار در این بیست روز اخیر ،خیلی سریع رشد کرده و نیاز به استراحت یا اندک اصلاح دارد ولی از نظر من فروش امروز در 5 درصد منفی برخی سهم ها هیجانی بوده و صف فرو ش ها فقط کار هیجان میتونه باشه..
            دو تا چیز بازار رو تهدید می کنه یکی افت قیمت جهانی نفت،که با رفع تحریم ها ،ایران نفت بیشتری عرضه خواهد کرد که میتونه بر افت قیمت جهانی نفت اندک تاثیری بذاره ،زیر 25 دلار قیمت جهانی نفت بازار رو تهدید خواهد کرد و دیگری گزارشات نه ماهه.
            فردا یا پس فردا بازار رو رصد کنید .
            چنانچه بازار خریداران قوی در مثبت نداشت باید قدرت فروشنده ها رو در منفی ازیابی کرد.اگر شروع بازار فردا در مثبت یا صفر باشدو رفته رفته فروشنده ها در مثبت بر خریداران غلبه کنند و خریداران در منفی رو نیز مورد هجوم عرضه قرار دهند و قیمت پایانی رو هم با خود همراه کنند و یا اینکه بازار از منفی شروع شود و خریداران قویی حتی در منفی نباشد اینها نشانه اینه که حداقل برای کوتاه مدت بازار دست فروشندگان هست،ولی غیر از این باشد یعنی هنوز بازار دست خریداران هست.
            مقدار شاخص هم میتونه اطلاعات خوبی در مورد آینده کوتاه مدت بازار بدهد.افت کمتر از 300 واحد برای فردا یا پس فردا بد نیست.
            ولی نظر منو رو بخواهید من فکر میکنم اگر قیمت جهانی نفت و گزارشات بازار رو تحت تاثیر ندهند بازار اصلاح عمیقی نخواهد داشت.

با سلام بازار انگیزه و دلیل واقعی در شرایط پس از تحریم می خواهد برای رشد به نظر می رسه بازار دیگه حرکتی قوی نداشته باشه و منتظر گذاشت های پیش بینی سال 95 در ماه آینده بهمن ماه می ماند هر سهمی که پیش بینی خوبی داشته باشه می تواند مورد توجه بازار قرار گیرید با تشکر
            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10182

فردا بازار دوباره میتونه سر در گم شروع بشه و دنبال جهت باشه ولی شما در واچینگ لیستتون خساپا و خزامیا رو بعنوان لیدر بازار زیر نظر داشته باشید تا چنانچه فشار خرید یا فروش قویی بر روی این دو تا سهم دیدید برابر اون با سهم خودتون رفتار کنید.

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

سلام
                نمودار تجارت میگه نگه داری یا خروج؟
                من نظر نگهداری شما چطور فکر میکنید؟

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10182

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                  سلام
                  نمودار تجارت میگه نگه داری یا خروج؟
                  من نظر نگهداری شما چطور فکر میکنید؟
                  وتجارت مگه قیمتی داره که بخواد افت کنه؟
                  نهایت ده یا 15 درصد اینور اونور میشه دیگه.
                  در مورد نگهداری یا فروش هم تصمیم با خودتونه ،من وارد این مقولات نمیشم.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10182

برای فردا اینا رو مد نظر داشته باشید:

شروع در یکی دو درصد مثبت و اتمام در سه چهار درصد منفی همراه با قیمت پایانی دو سه درصدی منفی خوب نیست.
                    شروع در منفی و اتمام در منفی با قیمت پایانی بالای سه درصد خوب نیست.
                    شروع در اندک مثبت و اتمام در اندک مثبت با قیمت پایاینی اندک مثبت یعنی بی تصمیمی در روندی که قبلش صعودی بوده اینم جالب نیست چون تعلل میتونه براش فروشنده بیاره.
                    حجم خوردن های زیاد در منفی با قیمت های پایانی زیاد منفی اینم خوب نیست.
                    شکست کمترین قیمت دیروز همراه با قیمت پایانی منفی زیاد ،اینم خوب نیست.
                    اولین قیمت بالای قیمت پایانی دیروز و آخرین قیمت زیر قیمت پایانی جاری و شکست کمترین قیمت دیروز بهمراه حجم زیاد و فاصله زیاد اولین و قیمت پایانی و قیمت پایانی منفی بالای سه درصد، اینم خوب نیست.
                    غیر از اینا باشه ،بد نیست.
                    اینا رو میگم که خودتون بازار رو بسنجید.بی نیاز علی ولی باشید.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10182

فردا بازار دوباره میتونه سر در گم شروع بشه و دنبال جهت باشه ولی شما در واچینگ لیستتون خساپا و خزامیا رو بعنوان لیدر بازار زیر نظر داشته باشید تا چنانچه فشار خرید یا فروش قویی بر روی این دو تا سهم دیدید برابر اون با سهم خودتون رفتار کنید.
                      در بالای سه درصد مثبت این دو تا سهم فشار فروش دارند.اگر چنانچه اون فروشندگان ،خریداران رو تا یک درصد منفی یا صفر تعقیب کنند اون وقت خراب میشه.
                      اومدن خزامیا زیر 134 تومن با حجم بالا،خوب نیست و اومدن خساپا زیر 122 با حجم بالا،خوب نیست.
                      البته قیمت پایانی رو هم در نظر بگیرید ،همراهی قیمت پایانی با جهت سهم مهمه.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/01/18, 09:23.

نظر

• b-asgharne
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1053

شاخص هم وزن 10170 تا 10250 منطقه مهمی باید دید از این منطقه بر می گرده یا نه
                        به همین ترتیب 64100 تا 64500 هم واسه شاخص کل
                        برگشت اول تو هم وزن بعد کل

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10182

من خودم مطلب نمیزنم که خدای نکرده آدرس اشتباهی از روی هیجان ندم ولی بنظرم میاد این بازار زیاد پایینی نداره.
                          سهام که خوب مقاومت کرده اند و بعضا صف خرید شده اند ولی مقدار منفی شاخص کمی بالاست.

نظر

• linux_linda
                            عضو فعال
                            • Jun 2014
                            • 3356

خرید خپارس از صف فروش

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10182

تحلیل جالب و منطقی از بارید عزیز
                              .
                              .
                              .
                              .
                              .
                              بازار وقتی از ریتم خودش خارج میشه
                              تبدیل میشه به یک بازار هیجانی
                              بازار هیجانی ضریب خطای بالایی دارد
                              چرا که هیجانات بازار باعث میشه حتی به تحلیل های خودمان هم شک کنیم
                              اینها را گفتم تا اگر شکی بابت تحلیل هاتون به دلتون راه پیدا کرد بدانید از هیجان بازار است نه از نقص در تحلیلتان??
                              اینجور معاملاتی که من الان دارم در بازار میبینم
                              برابر تحلیل قبلی است
                              یعنی در نیمه دوم بازار امروز افزایش تقاضا را انتظار دارم داشته باشیم
                              پس میشه انتظار داشت فردا بازار مثبت و بهتری از نظر شاخص پیش رو باشد

اما مشکل اینجاست

از دید بنده بازار را باز هم چهارشنبه با عرضه های شدید خواهد فروخت
                              تا زمانی که نگذارند اصلاح این بازار تکمیل شود متاسفانه این نوسانات هیجانی را باید شاهد باشیم
                              عددی بخواهم بگویم
                              انتظار یک اصلاح تا 64200 الی 64000 را دارم
                              زیاد نیست ولی خوب اگر انجام میشد خیلی بهتر بود

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10182

خساپا هم صف خرید شد بذار ببینیم صف فروش توریل رو برمیدارند یا نه؟

نظر

در حال کار...
                                X