کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
واقعا حیفه بانکیها علی الخصوص وبصادر و وبملت و وتجارت در این قیمت ها بمونند.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
ببینیم خکاوه رو هم میتونند صف خرید کنند.به خکاوه 280 تومنی با حرکتی نوسانی اعتقاد دارم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
خودرو داره صف خرید میشه.
.
.
.
.
چرا اینقدر تعداد بازدید کننده کمه؟
طوری رفتار میشه که انگار این تایپک بازنده هاست!
مشکل از مدیریت سایت هست که ارزش تحلیلگرهاش رو نمیدونه.
وقتی ارزش یه تحلیلگر با کسی که دویست سیصد تا جک میفرسته،برابر میشه ،اون وقت وضعیت تایپک تحلیلگرش هم باید اینجوری باشه.
پیشاپیش سال نو دوستان مبارک.
هر کسی بره دنبال ترید خودش ،منم تحلیل های خودم رو برای خودم نگه میدارم.
در جایی که آدم رو دوست ندارند و خجالت میکشند بیان در تایپکش و اکثرا با چراغ خاموش میان،چرا باید وقتم رو تلف کنم؟!
تا حالا از خودتون پرسیدین که چرا سایپا همه زیر مجموعه هاشو میفروشه ولی عزیز دردونش خکاوه رو نگه میداره
جواب این سوال رو هر کی بدونه خیلی حرفا برا گفتن داره????
آیا خکاوه 1000 تومانی در راه است
ایا سود عملیاتی بالای 250 تومانی در راه است و سوالات فراوان دیگر
همچنان نظاره گر هستیم
============
@sellandbuy
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
خودرو داره صف خرید میشه.
.
.
.
.
چرا اینقدر تعداد بازدید کننده کمه؟
طوری رفتار میشه که انگار این تایپک بازنده هاست!
مشکل از مدیریت سایت هست که ارزش تحلیلگرهاش رو نمیدونه.
وقتی ارزش یه تحلیلگر با کسی که دویست سیصد تا جک میفرسته،برابر میشه ،اون وقت وضعیت تایپک تحلیلگرش هم باید اینجوری باشه.
آقا اخر سال هست ما همه درگیریم من خودم کارمندم سرم شلوغه، درگیر خونه تکانی و رفتن به مسافرت هم هستم کلا خسته اییم دیگه....
شما چرا ناراحت شدی عزیزم؟!!؟
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
پیشاپیش سال نو دوستان مبارک.
هر کسی بره دنبال ترید خودش ،منم تحلیل های خودم رو برای خودم نگه میدارم.
در جایی که آدم رو دوست ندارند و خجالت میکشند بیان در تایپکش و اکثرا با چراغ خاموش میان،چرا باید وقتم رو تلف کنم؟!
به شما چه؟
شما هم یه تايپک بزن روزی شش بار قهر کن.
حتما من یه چیزی میبینم ناراحت میشم.
منبعد خيالتون راحت،دیگه قهر نمیکنم.چون فروم نویسی رو کلا میذارم کنار،
در ضمن یه شماره کارت بدین ،اون حقوقی که هر ماه میدادید، حقوق این قهر کردن ها رو بریزم به حسابتون.
هر وقت شما تونستيد به اندازه نصف پست هاي من ،مطلب بزنید،اون وقت طلبکار باشید.
نظر