نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sooroosh1315
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2019
    • 5358

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
    قیمتهای جهانی جهش کردن ولی اصلا مهم نیست. چون سهم رو پول بالا میبره که نیست. ممکنه صرفا یک پولبکی بزنن. نفت 6 درصد جهش کرده ولی فردا حقوقی ها منتظرن صف خریدهارو سیراب کنن. فردا مثبت میشن شنبه یخورده منفی ویکشنبه ریزشی

بنظرم بازارهای مالی شبیه به آتیش زدن چوب هستن ، ی مشت خس و خاشاک جمع می کنی و اتیش میزنی و از گرمای این خس و خاشاک چوب های درشت تر هم شروع به سوختن می کنن.

کافیه یک هفته به هر دلیلی(خس و خاشاک) بازار گرم بشه تا پول های درشت تر روانه بازار بشه و اتیش دایمی بپا بشه .

نمونه اش همین بیت کوین ،
    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• djdream
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3997

امروز کلی وقت گذاشتم شرکتهای فولادی رو بررسی کردم. ولی با این مصوبه و حواشی اخیر فولادی ها کلا بیخیالش میشم. شرکت فولاد غدیر ایرانیان زیرمجموعه فولاژ هست قراره عرضه اولیه بشه. فولاژ 25 درصدش رو داره. من که نمیتونم پول نقد نگهدارم. برای شنبه یا یکشنبه خریدم رو انجام میدم. من موندم اسلب به این ضخامت رو چجوری میبرن تبدیلش میکنن !
      افتتاح میز برش اسلب در شرکت فولاد اکسین خوزستان - شرکت فولاد اکسین خوزستان
      ضمنا شپدیس فاز یک و دوش احتمالا از امسال معافیتشون از بین میره و 15 درصد مالیات باید بدن

نظر

• EHSANI
        ستاره‌دار(3)
        • Sep 2020
        • 2075

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
        سلام / ببخشید ولی به نظرم اشتباه محاسبه کردید

سلام. البته این دوستمون فرمودند از مرداد 97
        ولی در نموداری که خودشون ارائه کردند، حرکت سهم از فروردین 99 شروع شده و گویا در تیر 99 هم یک افزایش سرمایه هم داشته
        سهم در تیر ماه با قیمت پایانی 565,970 ریال میبنده میره مجمع افزایش سرمایه، بعد با 68,800 ریال باز میشه و الان هم 315,070 ریال هست...

با ماشین‌حساب موبایل راحت نیستم، دیگه خودتون حساب کنید.

فقط نکته‌اش در این بود که از فروردین 99 شروع شد نه مرداد 97
        که اگه بر حسب درصد سالیانه بگیم توی 9 ماه که دیگه کولاک کرده !!!
        نقطه مینیمم سهم در 8 مرداد 97 بوده که 11,933 ریال بوده که عملاً در دو سال اول با وجود سود رشد چند صد درصدی که داده، ولی نسبت به سال 99 ناچیز بود.

به هر حال، شما اصلاً افزایش سرمایه و سود مجمع رو هم که در نظر نگیرید،
        از حدود 1 هزار تومن رسیده به 31 هزار تومن
        31 برابر شده و این یعنی 3100% شده
        یعنی 3000% سود
        تازه دوستمون خیلی هم سرانگشتی حساب کرده، واقعی‌ش بیشتر هم میشه.
        آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2021/01/06, 00:10.
        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
          ستاره‌دار(3)
          • Sep 2020
          • 2075

من که نمیتونم پول نقد نگهدارم.
          برای شنبه یا یکشنبه خریدم رو انجام میدم.
          من موندم اسلب به این ضخامت رو چجوری میبرن تبدیلش میکنن !
          افتتاح میز برش اسلب در شرکت فولاد اکسین خوزستان - شرکت فولاد اکسین خوزستان
          ضمنا شپدیس فاز یک و دوش احتمالا از امسال معافیتشون از بین میره و 15 درصد مالیات باید بدن
          برش اسلب اصلاً چیز خاصی نیست،
          من موندم برای این کار ساده چه نیازی به افتتاحیه و خبرگزاری بود!!!

اُکسین ، کلاً ورق عریض تولید میکنه که تکنولوژی نورد مخصوص خودشو داره.
          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• sundaaay
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 742

در هفته پیش رو احتمال درگیری نظامی بین آمریکا و ایران هست( به کلمه احتمال توجه کنید لطفا، صرفا پیش بینی شخصی خودم)

نظر

• Bourse-Plan
              عضو فعال
              • Jun 2020
              • 490

در اصل توسط Shervan360 پست شده است View Post
              در هفته پیش رو احتمال درگیری نظامی بین آمریکا و ایران هست( به کلمه احتمال توجه کنید لطفا، صرفا پیش بینی شخصی خودم)
              تنش که بوده و هست ولی جنگ اونم از نوع نظامی احتمالش از صفر هم کمتره.

نظر

• djdream
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3997

بازار طبق پیش بینی منفیه
                بقول وارن بافت ما همیشه خریدار سهام هستیم و از کاهش قیمت سهام استقبال میکنیم

----
                این جدول ماله دیروزه که یکم اعداد انحراف داره که به بزرگواری خودتون نبخشید

نظر

• djdream
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3997

کلا عملکرد روحانی و وزیرهاش توی این هشت سال به نظر من . ایجاد برجام و بعد از لغوش شروع به جیب بری از مردم و بی ارزش کردن پول ملی بود.

برجام چیزه خوبی بود منتها چون به اصم اصلاح طلبها تموم شد و روحانی شروع کرد به بهره برداری سیاسی یک عده در داخل خوششون نیومد و زدن زیرش. چجوری زدن زیرش اول موشک فرستادن هوا بعد هم امریکا رو وارد اقتصاد ایران نکردن. وقتی برجام 2 و 3 رو ایران اجرا نکرد یعنی روح برجام رو تخریب کرد. امریکا هم توی قراردادی که نفعی ازش نبرد نموند. حالا ایران به کدوم سمت میره ؟ ایران داره با غنی سازی قمار میکنه ممکنه بگیره ممکنه نگیره. احتمال گرفتنش بیشتره ولی اگه نگیره ابر تورم و بمباران تاسیسات هسته ای رو پیش رو داریم.

نظر

• djdream
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3997

به نظر من اولویت خرید سهام اگه برای کوتاه مدت هست قبلا هم گفتم شرکتهای زیر 5 هزار میلیارد تومن باید باشه.
                    برای بلند مدت هم شرکتهایی که کمتر در معرض نرخ دستوری باشن و بیشتر صادراتی باشن.
                    فولاد کاوه به نظر میاد امسال 204 تومن بسازه به نظر من نهایتا پی به ای 6 بهش بدیم معقوله میشه 1224 تومن قیمت هر سهم بدست میاد.

سود امسال شپدیس با فرض دریافت مالیات از فاز یک و دو 1636 تومن به ازای هر سهم براورد میشه

حتی مارانی هم دیگه نا امید شده
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/06, 10:36.

نظر

• MOSTAFAVI
                      Banned
                      • Jun 2012
                      • 5633

کلا عملکرد روحانی و وزیرهاش توی این هشت سال به نظر من . ایجاد برجام و بعد از لغوش شروع به جیب بری از مردم و بی ارزش کردن پول ملی بود.

برجام چیزه خوبی بود منتها چون به اصم اصلاح طلبها تموم شد و روحانی شروع کرد به بهره برداری سیاسی یک عده در داخل خوششون نیومد و زدن زیرش. چجوری زدن زیرش اول موشک فرستادن هوا بعد هم امریکا رو وارد اقتصاد ایران نکردن. وقتی برجام 2 و 3 رو ایران اجرا نکرد یعنی روح برجام رو تخریب کرد. امریکا هم توی قراردادی که نفعی ازش نبرد نموند. حالا ایران به کدوم سمت میره ؟ ایران داره با غنی سازی قمار میکنه ممکنه بگیره ممکنه نگیره. احتمال گرفتنش بیشتره ولی اگه نگیره ابر تورم و بمباران تاسیسات هسته ای رو پیش رو داریم.
                      ابرتورم شاید، اما بمباران خیلی بعیده.مخصوصا فردو که اصلا قابل بمباران نیست.در مورد منافع برجام هم که همه تیم روحانی اظهار نظر کردن ،دستاورد ما از برجام تقریبا هیچ!!!

جهانگیری:«امروز دشمن ما طور دیگری خودش را نشان داده است و به یک نوعی کلاه‌گذاری کرده و حیله به خرج داده است چراکه آمده نشسته با ما مذاکره کرده که طی آن توافق کردیم و قرارداد بستیم و آن‌طرف قرارداد هم ۶ قدرت بزرگ دنیا بودند، بعد از توافق، ایران به تعهداتش عمل کرده و آژانش انرژی اتمی هم تاکنون در هر ۱۴ مرتبه گزارش، اجرای تعهدات ایران را تأیید کرده است.»

عراقچی معاون سیاسی وزیر خارجه کشورمان در اردیبهشت‌ماه سال جاری در نشستی در آنکارا با بیان اینکه «ستانده ایران از برجام نزدیک به صفر است»، گفت: «برجام به پایان خود بسیار نزدیک شده و ممکن است هرلحظه به پایان برسد.»

ولی‌الله سیف، رئیس بانک مرکزی ایران در فروردین ۹۶ در مصاحبه‌ای با تلویزیون بلومبرگ گفت: «توافق هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ موسوم به برجام، تاکنون تقریباً هیچ دستاورد اقتصادی برای تهران در بر نداشته است»

صالحی:«آمریکایی‌ها دارند دبه درمی‌آورند و آن زمان هنوز برجام توافق نشده بود و در مذاکرات بودیم، الآن به‌وضوح می‌بینیم که یک دبه نه بلکه دبه‌های زیادی درآورده‌اند»

نظر

• djdream
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 3997

ارزش معاملات #شستا ۲۹۰ میلیارد تومان #غنوش ۲۷۰ میلیارد تومان
                        @BourseNews
                        ___
                        جای تاسفه متاسفانه همه جا و همه چیز مملکت بی منطق شده و دلیلش هم اینه هیشکی جای خودش نیست همه جا رو هم فساد گرفته

نظر

• Deutschland
                          عضو فعال
                          • Jan 2015
                          • 838

سلام
                          شستآ از چه قیمتی برای شما خریدش خوب هست؟
                          نم فکر کنم از ۱۴.۰۰۰ تا ۸۰۰۰ بشود خرید کرد...

نظر

• djdream
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3997

یادی کنیم از مهناز صادقی. من قبلا هشدار داده بودم وقتی این خانم در اوج بازار تارگتهای فضایی میداد. شخصا از منفی خوردن پورتفوم لذت میبرم شنبه هم حدود یک میلیارد خرید دارم. این بازار جای افراد عادی نیست. متاسفانه بازار بی رحمی هست. من خودم همیشه آماده از دست دادن سرمایم هستم. خونه و ماشینم و درامدم رو دارم اینم مازادشه. همه این گریه های سهامدارها بر میگرده به طمعشون. منم به افرادی که دغدغه خرج روزمرشون رو دادم گاها مشاوره میدم شاید الانم این متن رو میخونن همیشه بهشون گفتم طمع نکنید پنیر مفتی فقط توی تله موشه. به هر حال همیشه سهم از نقطه نابودی به عرش میرسه و اونجا همه در حال شادی هستن که سقوط شروع میشه و این بازی همیشه در حال تکراره.

نظر

• djdream
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3997

در اصل توسط Deutschland پست شده است View Post
                              سلام
                              شستآ از چه قیمتی برای شما خریدش خوب هست؟
                              نم فکر کنم از ۱۴.۰۰۰ تا ۸۰۰۰ بشود خرید کرد...
                              والا من شستا رو ریز بررسی نکردم ولی سهم ۸۶۰ عرضه شده و به نظرم بیست درصد هم بگیم بازدهی بده ۱۰۳۰ تومن بدست میاد. بالاخره سهمو که مفت عرضه نکردن. ولی حالا بازم میشه گفت بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ تومن سهم ارزندگی داره. ولی خودم بالاتر از ۱۳۰۰ نمیخرم. غیبگو هم نیستم این نظر شخصی منه و ممکنه اشتباه باشه

نظر

• djdream
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3997

ظاهرا برای 1400 قراره مجلس برق و گاز پتروشیمی ها رو گرون کنه. دوباره اینا بی پول شدن گیر دادن به شرکتها
                                حالا این رزم حسینی هم چند ماه دیگه بره و یک جریان اصولگرا بیاد فکر میکنید چی میشه هیچی یک خره دیگه میاد سره کار بدتر از قبلی
                                با این خبری که اومد برای خرید شنبه دو دل شدم.
                                بیشتر بورس ما پترو و فولاد و سنگ آهنه دیگه . یحتمل برای سنگ آهنی و بقیه معدنی ها هم یک بامبولی در میارن. خلاصه بگم سال بعد بودجه ای در کار نیست برای همین دست تو جیبه همه میکنن
                                قبلا یک نمودار از وغدیر زده بودم الان چشمم خورد دیدم قشنگ عکس العمل نشون داده به خط نموداری که کشیده بودم
                                یک سهمی تو مخ رفته برم توش درصدی بشم. نه اینکه خیلی آس باشه ها ولی دوست دارم درصدی بشم نمیدونم دارم بهش فکر میکنم البته شپدیس سره جاشه ها
                                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/06, 20:31.

نظر

در حال کار...
                                X