کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
/:.hmmsmiley.:/ به نظر میاد گرایش غرب کشور به سمت ترکیه و پان ترک بیشتر شده و زنگ خطر به صدا درومده
چیزی که متن جامعه شنیده میشه اینه که کسی رای نمیده :D
متاسفانه ....این زنگ خطر ...رو هنوز مسولین نشنیدن ..اقتصاد رو به فنا دادن ...الان با بی توجهی به این امر ..دارند وحدت ملی و تمامیت ارضی رو به فنا میدن
والا نوری رو اخیرا چک نکردم. زیاد گزارشات رو نمی بینم چون نقدینگی ندارم. اگه پی به ای ۵ داره خوبه اگه بالاتره شپدیس بخرید.
الان کشورهای اطراف رو چک میکردم برم واکسن بزنم لامصب هیچ جا نیست من حاظرم ۱۰ برابر پول بدم ولی نیست که نیست. پیک جدید کرونا کشور رو شدید درگیر میکنه چون ویروس جهش داشته و مردم رعایت نمیکنن.
والا نوری رو اخیرا چک نکردم. زیاد گزارشات رو نمی بینم چون نقدینگی ندارم. اگه پی به ای ۵ داره خوبه اگه بالاتره شپدیس بخرید.
الان کشورهای اطراف رو چک میکردم برم واکسن بزنم لامصب هیچ جا نیست من حاظرم ۱۰ برابر پول بدم ولی نیست که نیست. پیک جدید کرونا کشور رو شدید درگیر میکنه چون ویروس جهش داشته و مردم رعایت نمیکنن.
قطعا با نصیحت کار درست نمیشه.. انگلیس هم قرنطینه کرد برای چندمین بار.. اینجا تالار ها رو باز میکنن ...ملت رو ول کردن به حال خودشون..معلومه افتضاح میشه
قطعا با نصیحت کار درست نمیشه.. انگلیس هم قرنطینه کرد برای چندمین بار.. اینجا تالار ها رو باز میکنن ...ملت رو ول کردن به حال خودشون..معلومه افتضاح میشه
درود..
شما صف روغن و گوشت را نمیگید..چسبیدید به تالار!..
مگر چند نفر با این وضع اقتصادی....تالار میگیرند...عروسی و عزا میگیرند؟!...
اکثر ملت هر روز توی صف روغن هستند...
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
درود..
شما صف روغن و گوشت را نمیگید..چسبیدید به تالار!..
مگر چند نفر با این وضع اقتصادی....تالار میگیرند...عروسی و عزا میگیرند؟!...
اکثر ملت هر روز توی صف روغن هستند...
شناسنامه هاشون نگاه کنی، پُر از رای هست...
ظریف : ما خودمان انتخاب کردیم که جور دیگری زندگی کنیم
دختر سید جواد طباطبایی یک پست بالا در وزارت خارجه آمریکا گرفته.یک پست مهم.
این به هیچ عنوان اسمش دموکراسی نیست. اتفاقا همین موارد باعث افول آمریکا خواهد شد.
یا الهان عمر از سومالی امده و نماینده مجلس در آمریکا شده..
یا کاملا هریس از مادری هندی و پدر جامائیکایی شده معاون رئیس جمهوری.
این نمونه ها فراوانه... حالا عیب کار چیه؟ اینکه این افراد الویت اولشون آمریکا نیست. یعنی "اول آمریکا" رو بهش اعتقادی ندارن.. میتونید مواضع و صحبت های همین الهان عمر رو مثلا چک کنید.
اصلا خودت رو بزار جای اونا... فرض کن الان امریکا هستی و هیچ زد و بندی هم با حکومت مستقر در ایران هم نداری.. اما ایران بنا به رفتارش نیاز به تحریم و حتی حمله نظامی داره.. شما میتونی دستور حمله نظامی بدی یا از حمله نظامی به کشوری دفاع کنی که اقوامت اونجا هستن؟ نزدیکانت اونجا هستن؟ حس وطن دوستی به ایران داری... میتونی؟ نمیتونی... اینجا منافع آمریکا و "اول آمریکا" به حاشیه میره.
حالا تازه من فرض رو گذاشتم که هیچ زد و بندی با کشور خودت نداری..اگر مامور هستی و برای اینکار فرستاده شدی امریکا یا عقده و کینه از امریکا داری که دیگه هیچ!!
این دموکراسی نیست. این ضعف هست.. یه راهش اینه که مهاجرین تا 3 نسل نتونن پُست های ارشد رو تصاحب کنن... حداقل 3 نسل بگذره تا اون فرد دیگه هیچ حس وطن دوستی نسبت به کشوری که ازش در رفته نداشته باشه
دختر سید جواد طباطبایی یک پست بالا در وزارت خارجه آمریکا گرفته
پتروشیمی نوری هنگام رو خریده ولی فاز اولش فقط امونیاک تولید میکنه فاز بعدی اوره هست که خورده به تحریمها. کلا اوره رفت رو هوا فقط اون آمونیاک رو بتونن تموم کنن هنر کردن. اون بخش اوره رو هم از محل وام باید تامین کنن. میگن ۳۰ ماه قسطش طول میکشه. خلاصه مثل شلرد داستان داره ...
من از سروصدای تهران فرار کردم اومدم بیرون اینجا هم بدتره
دختر سید جواد طباطبایی یک پست بالا در وزارت خارجه آمریکا گرفته.یک پست مهم.
این به هیچ عنوان اسمش دموکراسی نیست. اتفاقا همین موارد باعث افول آمریکا خواهد شد.
یا الهان عمر از سومالی امده و نماینده مجلس در آمریکا شده..
یا کاملا هریس از مادری هندی و پدر جامائیکایی شده معاون رئیس جمهوری.
این نمونه ها فراوانه... حالا عیب کار چیه؟ اینکه این افراد الویت اولشون آمریکا نیست. یعنی "اول آمریکا" رو بهش اعتقادی ندارن.. میتونید مواضع و صحبت های همین الهان عمر رو مثلا چک کنید.
اصلا خودت رو بزار جای اونا... فرض کن الان امریکا هستی و هیچ زد و بندی هم با حکومت مستقر در ایران هم نداری.. اما ایران بنا به رفتارش نیاز به تحریم و حتی حمله نظامی داره.. شما میتونی دستور حمله نظامی بدی یا از حمله نظامی به کشوری دفاع کنی که اقوامت اونجا هستن؟ نزدیکانت اونجا هستن؟ حس وطن دوستی به ایران داری... میتونی؟ نمیتونی... اینجا منافع آمریکا و "اول آمریکا" به حاشیه میره.
حالا تازه من فرض رو گذاشتم که هیچ زد و بندی با کشور خودت نداری..اگر مامور هستی و برای اینکار فرستاده شدی امریکا یا عقده و کینه از امریکا داری که دیگه هیچ!!
این دموکراسی نیست. این ضعف هست.. یه راهش اینه که مهاجرین تا 3 نسل نتونن پُست های ارشد رو تصاحب کنن... حداقل 3 نسل بگذره تا اون فرد دیگه هیچ حس وطن دوستی نسبت به کشوری که ازش در رفته نداشته باشه
دختر سید جواد طباطبایی یک پست بالا در وزارت خارجه آمریکا گرفته
اگر اینجوری بخواهید حساب کنید که پس باید همه مسئولین آمریکا از یک کنار فقط سرخ پوست ها باشن!
تازه بازم عده ای معترض میشن که سرخ پوست ها هم صدها سال قبلش از شمال آفریقا و ... رفتن اونجا! بعدش یک نفر اصیل هم پیدا نمیشه که اقلا رییس جمهورش کنن بدبختا!
اینجوری که نمیشه.
این دیگه ملی گرایی نیست ، نژاد پرستی افراطی بی معنی و بیخودی هست. مثل عزیزان پان ایرانی که دنبال نژاد خالص و اصیل آریایی ایرانی هستن!
آمریکای نوین همه شون مهاجر هستن. اشکال کار این هست که مفهوم ناسیونالیسم و ملی گرایی را شما کمی افراطی در نظر گرفتید و بعد توسط آن دموکراسی را زیر سوال میبرید.
تلقی درست که «اول آمریکا» نیست. چون آمریکا که معنی نداره.منظور از آمریکا یعنی مردم آمریکا دیگه. پس تلقی درست اینه که : اول مردم آمریکا!
مردم آمریکا هم یعنی همه شون . یعنی همه کسانی که آمریکایی حساب میشن.
آمریکایی آمده سیستمی درست کرده که هرجای دنیا آدم حسابی پیدا میشه پامیشه میره اونجا! و اینه که جمع آدم حسابی ها! اونجا جمع شدن و اون کشور رو درست کردند...عامل موفقیت شون این بوده..نه عامل بدبختی شون! اکثریت کسانی که از مملکت خودمون رفتن رو ببین. هرچی تحصیل کرده و کارآفرین هست رفته و میره اونجا. حالا یکی دو تا استثنا را ول کن..که البته همونها هم بالاخره با دزدی یا هرچی یک پول و سرمایه کلانی رو میبرن اونجا دیگه! حتی همین ها هم به ضرر ما هست که پولمون دزدیده شده به ضرر آمریکا که نیست. دزدهایی که میرن اونجا هم همچین قانونمند میشن که نگو و نپرس!!!
این که یک استثنا یا یک موردی پیدا کنید که شاید درست نباشه مثل همین طباطبایی ؛ نمیشه که این رو قاعده کنید و نتیجه بگیرید عجب اشکال اساسی اونجا هست.. بعد هم بگید این دموکراسی نیست! سیستم اونجا هرچی هست بالاخره داره کار میکنه. هر چی که هست همون اسمش میشه دموکراسی! یعنی حکومت مردم بر مردم. یعنی احترام به حقوق مردم. همه مردم فارغ از رنگ و باور و .... همه!
بنابراین خاصیت دموکراسی این هست که همون طباطبایی هاش هم اگر مبتنی بر قانون کار نکنن، اگر مطابق اون سیستم قانون مند کار نکنن حذف میشن.
کامالا هریس ها! مهم نیست که ننه بزرگش کجایی بوده! مهم اینه که شایسته ترین فرد برای این پست هست. منظورم دفاع از این شخص خاص نیست. منظورم اینه که اگر نبود که انتخاب نمیشد! سیستم و قانون داره اونجا کار میکنه نه اشخاص.
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
الان ساعت ۴ صبحه پارتی بزرگ گرفتن ده بار زنگ زدم ۱۱۰ اومده یک بوق زده رفته میگه من صدا نشنیدم. اینا رشوه میگیرن وسط کرونا مجوز پارتی میدن بیشرفها. من تو خونه با پنجره های چند جداره نمیتونم بخوابم تازه پارتی چند تا کوچه اونورتره. اون روز سرقت خونه داشتیم طرف بعد نیم ساعت اومد.
الان ساعت ۴ صبحه پارتی بزرگ گرفتن ده بار زنگ زدم ۱۱۰ اومده یک بوق زده رفته میگه من صدا نشنیدم. اینا رشوه میگیرن وسط کرونا مجوز پارتی میدن بیشرفها. من تو خونه با پنجره های چند جداره نمیتونم بخوابم تازه پارتی چند تا کوچه اونورتره. اون روز سرقت خونه داشتیم طرف بعد نیم ساعت اومد.
سلام
دیگه دیر شده
بهترین راهکار برای شما این بود خود جوش میرفتید در پارتی شرکت میکردید.
نظر