نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پروواز
    ستاره‌دار(6)
    • Sep 2020
    • 5236

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
    زمان نشون میده ... سال ۹۲ با ۱۰۰ میلیون اومدم تا الانم آورده ام حدود شاید ۴۰۰ میلیون بوده بعد این همه ضرر و زیان سال بعد ۲ میلیارد سود مجمع میگیرم. صلاح مملکت خویش خسروان دانند... هر کی هر کاری دوس داره بکنه. من فقط میدونم اگه کاری که همه میکنن بکنید بازدهیتون مثل همه میشه.
    عالی
    این را باید کسانی بخونن که دائم سوئیچ میکنن به بازارهای ارز و طلا و .. و فکر میکنن خیلی حرفه ای هستن،
    کسانی که یاد میگیرن به جای آن در همین بازار بین سهم های مختلف سوئیچ کنند و ماندگار باشن نتیجه سهامداریشون را میگیرن و نوش جوون

نظر

• رحیم استرلینگ
      عضو عادی
      • Sep 2020
      • 96

برجام کف خواسته غرب از ایران هست بعد از برجام غرب چیزهای دیگه از ایران می خواد بنابراین برای اینکه به خواسته های دیگش برسه محال کل تحریم ها رو برداره

نظر

• cbo44
        عضو عادی
        • Oct 2020
        • 129

آقای نجیمی اگه امکانش هس آریا ساسول رو یه بررسی بکنین آیا ارزش ورود داره یا نه؟ از خیلی جهات صادراتی بودن و حاشیه سود مثل شپدیس هس

نظر

• دودو
          ستاره دار(3)
          • May 2020
          • 1280

.اگه دید جهانگیری در مصاحبه بعدیش اومد گفت:"سلام جون دلللل?،سر کیفی الهی شکر؟?سر کیفییییید بدم سر کیفییییید،?جمع کنید خودتون رو?الکی ادا حال بدارو در نیارید?دیگه دست همتون برام رو شده شیطونای مقاوم?خوبید دیگه غر نزنید خب الهی صدهزار مرتبه شکر...?"
          اصلا تعجب نکنید...
          ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
          ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

در اصل توسط cbo44 پست شده است View Post
            آقای نجیمی اگه امکانش هس آریا ساسول رو یه بررسی بکنین آیا ارزش ورود داره یا نه؟ از خیلی جهات صادراتی بودن و حاشیه سود مثل شپدیس هس
            قبلا بارها در موردش نوشتم. پردیس بهتره

نظر

• دودو
              ستاره دار(3)
              • May 2020
              • 1280

⭕️وضعیت هشداردهنده آمارهای پولی

?آخرین گزارش بانک مرکزی حاکی از آن است که رقم نقدینگی در دی‌ماه سال جاری به ۳۲۱۶ هزار میلیارد تومان رسیده است درحالی که پایان سال گذشته ۲۴۷۲ هزار میلیارد تومان بود.

?یعنی این شاخص نسبت به اسفند ماه سال گذشته ۳۰ درصد( ۷۴۴ هزار میلیارد تومان) رشد داشته است.

?آمارهای رسمی می‌گویند نقدینگی در ده ماهه ابتدای سال جاری نسبت به مدت مشابه سال ۹۸، ۱٫۷ برابر شده است.

?پایه پولی هم در دی‌ماه سال جاری به ۴۱۹ هزار میلیارد تومان رسیده درحالی که پایان سال ۹۸، ۳۵۳ هزار میلیارد تومان بود.

?یعنی پایه پولی در ده ماهه اولیه امسال حدود ۱۹ درصد(۶۶ هزار میلیارد تومان) رشد کرده است.
              #فروپاشی_اقتصادی.
              ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
              ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

فقط دارم به حماقت فروشنده ها نگاه میکنم با خودم میگم چقدر آدم باید احمق باشه سهامش رو به قیمت مفت بفروشه بعدا بیاد حسرتش رو بخوره. پولشم دو حالت داره یا میزارن بانک یا از این سهم به اون سهم میشن فکر میکنن تو بقیه سهما براشون ر...ن /:.yead.:/
                وارن بافت میگه بورس منتظره تا به شما خدمت کنه.

جالبه توی گروه های تلگرام بعضی نقل قول های اشتباه رو به وارن بافت نسبت میدن یا از نقل قولش برداشت اشتباه میکنن و سیگنال خرید غلط میدن. اینا اکثرا افراد جدید الورود هستن که تا خرخره هم تو ضررن. بابا 2 سال تو بازار باش بعد برو بالا منبر

اگه این فروشنده های اوسکول نبودن من کجا میتونستم غدیر 140-150 تومنی بخرم 2000 تومن بفروشم. خدا پدرشون رو بیامرزه ماهارو پولدار میکنن.

بازار در نهایت راه خودش رو میره. اگه انتخاب درستی کرده باشید بالاخره سهم به ارزش واقعیش میرسه. صبر ما هم زیاده. به کم هم قانع نیستم که تو بانک بزارم

من که سودی از دست نمیدم. سهام من سره جاشه فقط قیمت تابلوش عوض میشه. سرمایه وقتی آب میشه که بری سهمی بخری که بالاتر از ارزشش خریده باشیو سهمی مثل شپدیس 9250 تومنه با 2000 تومن سود میشه پی به ای 4.5 در حالیکه پی به ای تاریخی بازار روی 7 بوده همیشه.
                اصلا نباید انتظار داشت که بازار رفتار عقلانی داشته باشه. ممکنه وضع شرکت خیلی خوب باشه ولی وضع معاملات بد باشه و بالعکس.
                درود
                در پست دوم شما مطلب کاملا درستی را بیان میفرمایید. دلیلش این است که شما افق سرمایه گذاری مشخصی دارید. یکی از کارهایی که باید قبل از خرید هر معامله گر (سطح متوسط ) موضع خودش را در برابر آن مشخص کرده باشد. افق زمانی معامله یا سرمایه گذاری است.
                اشکال کار بسیارانی که شما آنها را احمق خطاب کردید ، این یک مورد است! بسیاری از خریداران بورس یک سهمی را میخرند، و معمولا هم با جو هیجانی خرید میکنند ، و معمولا در آن جو هیجانی صعود قیمتها انتظار دارند که به زودی سود کلانی را در کوتاه مدت به جیب بزننند و معمولا قیمت سهم ریزش میکند! و معمولا حد زیان ندارند و معمولا وقتی در زیان فرو میروند تصمیم میگیرند که به دید درازمدت!!! سهم را نگه دارند ...و معمولا همچنان سهم ریزش میکند و زیانشان سنگین تر میشود...و معمولا در نزدیکی های کف در اوح ناامیدی ، افق درازمدت را هم فراموش میکنند و با زیان سنگین موقعیت شان را می بندند!!!! اینها احمق نیستند ، نابلد هستند!
                فعالان بازار یا نابلدها هستند یا بلدها.
                بلدها دو دسته اند. یا سرمایه گذاران و درازمدتی ها هستند مثل شما! این دسته خیلی به تخصص بالا نیاز ندارند ، کافی است سهم با بنیاد مناسب را خریداری کنند و منتظر بازدهی های درازمدت سهم باشند.
                دسته دوم بلدها ، معامله گران هستند. معامله گران معمولا افق سرمایه گذاری کوتاه مدت تر دارند. حد زیان و سود بیشتر در معامله گری معنی دارد تا سرمایه گذاری درازمدت. برای معامله گری باید بسیار بسیار متخصص و این کاره بود. کار این گروه بسیار حرفه ای بسیار سخت و خلاصه کار هر کسی نیست. تجربه و تخصص بسیار بالایی برای این کار لازم است.

نابلد ها ولی یک دسته هستند! اصلا نمیدانند که سرمایه گذار درازمدتی هستند یا معامله گر هستند...فقط آمده اند که یک سود مفت! به جیب بزنند. ولی بجز درصد بسیار کم خوش شانس که سودی کسب بکنند و خروج بزنند، معمولا اکثرا زیان میکنند. حتی درصدی از خوش شانسهای سود به جیب زده هم! در فقرات آتی با زیان های سنگین تر جبران مافات میکنند!

قبل از ورود به بازار باید تکلیف خود را مشخص کرد! نه بعد از آن!

موج های ریزشی بازار معمولا برای آن دسته از فعالان بورس که سرمایه گذاران درازمدتی هستند بسیار مطلوب است! در هیجانهای نزولی معمولا سهام بنیادی هم بیش فروش میشوند. و این فرصتی به دست سرمایه گذاران درازمدتی میدهد تا با قیمتهای پایین تعداد بیشتری سهم خریداری کنند. و معمولا این دسته از فعالان علاقه مند هستند که بازار هر چه بیشتر ریزش کند!!!
                در ضمن! در بازارهای ریزشی آن دسته از فعالان بورس که معامله گر هستند، معمولا با بخش کمی از سرمایه فعالیت میکنند. و معمولا معامله گران (متخصص ترین قشر فعال بازار) این روزها کمتر از 30 درصد سبدشان سهام است و بیشتر روی نقدینگی میمانند. و برعکس در روندهای صعودی بیشتر روی سهم هستند.
                ولی سرمایه گذاران درازمدتی (که کارشان آسان تر از معامله گران است) معمولا همواره روی سهم هستند و صرفا تعداد سهام را افزایش میدهند و یا سبد را در دوره های مناسب بهینه میکنند.

اگر جز این دو دسته بلدهای فوق الذکر نیستید ، بهتر است که در اولین فرصت بازار بورس را ترک کنید!

آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/02/20, 20:49.
                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• سعید محتشم
                  عضو عادی
                  • Jul 2015
                  • 239

من هم سهامدار بلند مدتی هستم از بیش از ده سال قبل ودر سهام بنیادی با dpsخوب سرمایه گذاری میکنم بتدریج تعداد سهام را اضافه میکنم و حدود 10سهم دارم و بدون تخصص در تکنیکال فقط کمی در مورد بنیاد سهامم اطلاعات کسب میکنم و باکمترین استرس سهام را نگهداری میکنم و از این روش نسبتا راضی بوده ام حتی دو سال قبل یه آپارتمان کوچک اضافه در تهران داشتم و فروختم با پولش سهام خریدم با اینکه آپارتمان را در کف قیمت فروختم وبعد آن کلی گرون شد اما از دست مستاجر و مشکلات آن راحت شدم و خدا را شکر سهام هم رشد خوبی کرد و سود مجمع آن هم خیلی بیشتر از آن کرایه پر دردسر هست

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

مستاجر داری که بیچاره میکنه آدم رو . خونه رو داغون میکنه اجاره نمیده تخلیه نمیکنه با بقیه درگیر میشه ته تهش هم کل اجاره اش چیزی نمیشه.

اینطور که به نظر میاد دوباره داریم راه سال 92 رو میریم . ریزش فرسایشی بعد هم کم کم سهم ها از جایی که هیچکس فکرشو نمیکنه رشد میکنن. پولهای توی بانک هم بزرگ میشن و دوباره یک تورم و جهش قیمتها و دلار. حالا زمانش کی باشه خدا میدونه

بورس کالا عروسیه و تالار بورس هم عزاداری
                    /.:biggrinsmiley.:/

پیگیری من از مرکز ناجا و بازرسی و اینا هیچ نتیجه ای نداد عجب وضع تو خریه

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

سودی که از ۱۰ سال گذشته تا به امروز کسرا به من داده هیچ معامله و سرمایه گذاری و بازاری تا حالا بهم نداده،
                      سالی یکی دوبار افزایش از انباشه و پرکردن گپ قیمت و این ادامه داره
                      در بین راه ریزش های بزرگ هم زیاد داشته

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

اوره

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

چن سال پیش مشکل ریزش مو داشتم که الان خدارو شکر حل شده . دوستم گفت برو خ آزادی روبروی شادمان دکتر فلان عالیه خلاصه خیلی اصرار کرد رفتم اونجا دیدم روی دیوار پر از مدرک خارجی فرانسوی و انگلیسی منم فرانسه هم یکم بلدم انگلیسی هم که مسلطم شروع کردم به خوندن دیدم اینا همش مدرک زیبایی یا در حد آرایشگری هست ! خلاصه منشی ها تو مطب علنا از مراجعین شماره میگرفتن برای دوستی! رفتم داخل دیدم دکتره موهاش رو تا کمرش بلند کرده قیافش به دکترا نمیخورد یدونه دوربین وصل کرده بود به مانیتور بزرگ نمایی میکرد لای موها یکسری داروی کشکی هم داد. من دیگه جلسات بعدی نرفتم بعد شنیدم طرف رو خیلی وقت پیش گرفتن اصلا دکتر نبوده ! تابلوی خیابون اصلیش اینقدر بزرگ بود که اصلا کسی باور نمیکرد این دکتر نباشه ! عجائب مملکت ما
                          -------
                          ارزش بازار بیمه پاسارگاد 82 هزار میلیارد تومنه ؟! عجب حبابی
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/20, 22:37.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

ارزش بازار شلعاب رسیده هزار میلیارد تومن !
                            قیمت ریالی بیت کوین شده یک میلیارد و سیصد میلیون تومن حدودا !
                            میگن سپاه میخواد خودروسازی رو تصاحب کنه
                            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/20, 23:04.

نظر

• میلاد سودی
                              ستاره دار (1)
                              • Apr 2020
                              • 1034

چن سال پیش مشکل ریزش مو داشتم که الان خدارو شکر حل شده . دوستم گفت برو خ آزادی روبروی شادمان دکتر فلان عالیه خلاصه خیلی اصرار کرد رفتم اونجا دیدم روی دیوار پر از مدرک خارجی فرانسوی و انگلیسی منم فرانسه هم یکم بلدم انگلیسی هم که مسلطم شروع کردم به خوندن دیدم اینا همش مدرک زیبایی یا در حد آرایشگری هست ! خلاصه منشی ها تو مطب علنا از مراجعین شماره میگرفتن برای دوستی! رفتم داخل دیدم دکتره موهاش رو تا کمرش بلند کرده قیافش به دکترا نمیخورد یدونه دوربین وصل کرده بود به مانیتور بزرگ نمایی میکرد لای موها یکسری داروی کشکی هم داد. من دیگه جلسات بعدی نرفتم بعد شنیدم طرف رو خیلی وقت پیش گرفتن اصلا دکتر نبوده ! تابلوی خیابون اصلیش اینقدر بزرگ بود که اصلا کسی باور نمیکرد این دکتر نباشه ! عجائب مملکت ما
                              -------
                              ارزش بازار بیمه پاسارگاد 82 هزار میلیارد تومنه ؟! عجب حبابی
                              یه چیزی میگم شاید بهش بخندی ولی ارزش امتحان کردن رو داره
                              شامپو تخم مرغی ۵ تومنی میگیری داخلش یه قاشق مربا خوری نمک دریا میریزی و ازش استفاده میکنی
                              بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                                یه چیزی میگم شاید بهش بخندی ولی ارزش امتحان کردن رو داره
                                شامپو تخم مرغی ۵ تومنی میگیری داخلش یه قاشق مربا خوری نمک دریا میریزی و ازش استفاده میکنی
                                ببخشید بخاطر پست نامرتبط

شبکه سلامت ی بنده خدایی اورده بود ، بعد گفت صبح ها که از خواب بیدار میشید ، چند دقیقه حرکت کششی انجام بدین . تمام عضلات و مفاصل و.. بکشید قشنگ بدنتون باز بشه ، در طول روز و کار پشت میز و صندلی یا پشت فرمون هم همینطور هر از چند دقیقه ، چند دقیقه حرکت کششی انجام بدین

حالا مسله اینجاس که قدیما می گفتن بدون گرم کردن حرکت کششی انجام ندین

ضرر داره بنظرتون بدون گرم کردن ؟
                                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

در حال کار...
                                X