نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EHSANI
    ستاره‌دار(3)
    • Sep 2020
    • 2194

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
    سودی که از ۱۰ سال گذشته تا به امروز کسرا به من داده هیچ معامله و سرمایه گذاری و بازاری تا حالا بهم نداده،
    سالی یکی دوبار افزایش از انباشه و پرکردن گپ قیمت و این ادامه داره
    در بین راه ریزش های بزرگ هم زیاد داشته
    اگه 10 سال سهامدار بودید که هیچ
    ولی من طی 2 سال گذشته سهامدار کسرا بودم
    اصلا راضی نبودم
    نه تنها از رشد بازار بلکه از همه بازارها جا موندم
    کسرا البته کاشی نیست
    ولی حتی در مقایسه با گروه کاشی و سرامیک هم خیلی عقب بود
    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• رگنار
      عضو فعال
      • Feb 2014
      • 390

عرض ادب جناب نجیمی

چون اشاره به شما شد در صورتی که اشتباهی برداشت شده اصلاح کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post887377

نظر

• پروواز
        ستاره‌دار(6)
        • Sep 2020
        • 5236

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
        اگه 10 سال سهامدار بودید که هیچ
        ولی من طی 2 سال گذشته سهامدار کسرا بودم
        اصلا راضی نبودم
        نه تنها از رشد بازار بلکه از همه بازارها جا موندم
        کسرا البته کاشی نیست
        ولی حتی در مقایسه با گروه کاشی و سرامیک هم خیلی عقب بود
        قیمت تعدیل شده دو سال گذشته اوایل اسفند ۹۷ میشه ۱۶۶ تومن و قیمت امروز ۲۳۲۰ تومن میشه ۱۴ برابر
        از کدوم بازاری جاموندید بگید ما هم بریم سراغ اون بازار!
        فقط میتونم بگم کسانی که با هزار استرس سوئیچ میکنن به سپرده و ارز و طلا و ... فکر میکنن خیلی زرنگن.

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
          عرض ادب جناب نجیمی

چون اشاره به شما شد در صورتی که اشتباهی برداشت شده اصلاح کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post887377
          درست گفتید. البته چیزایی که من میگم تماما صحبتهای وارن بافت. چارلی مانگر. بن گراهام و لیورمور و پیتر لینج و چند نفر دیگه هست که میگم و همه مطالب رو هم چون خودم مسلط به انگلیسی هستم دقیق ترجمه کردم. حرفاشون تا اینجا برای من جواب داده. شاید براتون جالب باشه من گاهی توی اکسل حساب میکنم 10 سال بعد ازین شرکت چقدر سود میگیرم

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

گزارش بهمن ماه شپدیس اومد میزان تولید نسبت به ماه قبل افزایش داشته ولی فروش شرکت کمتر بوده و بخشی رو انبار کردن . بخاطر همین عدد فروش کمتر شده. ماه قبل از موجودی قبل هم فروخته بودن. گزارش رو باید مقایسه ای و با تحلیل نگاه کرد

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

به نظر من ارزش بیت کوین صفر هست . هیچ ارزشی نداره حتی 1 دلار. نه تولیدی داره نه دارایی نه چیزی. فقط یک سیستم برنامه و کد و تعداد مشخصی اعتبار به عنوان بیت کوین تعریف شده که برای کارهای مجرمانه استفاده میشه. در صورتیکه از طرف خزانه داری امریکا به عنوان ابزار پولشویی معرفی بشه ارزشش سقوط آزاد میکنه و نمیشه مصرفش کرد.
              وارن بافت قبلا در این مورد صحبت کرده لینکشم گذاشته بودم.
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/22, 22:28.

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

پیش بینی سود شپدیس
                --
                اجرای پروتکل الحاقی و دسترسی ها آژانس متوقف شد
                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/23, 08:43.

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

نسبت معنادار بین قیمت مسکن و اجاره‌بها که از دهه ۷۰ تا همین پارسال همواره در بازار املاک پایتخت برقرار بود، در حال حاضر به یک نامعادله تبدیل شده است. سطح قیمت میانگین آپارتمان به بیش از ۳۸ برابر متوسط اجاره‌بهای سالانه در تهران رسیده است. این عدد حداقل ۱۳واحد فراتر از خط‌قرمز متعارف است و همین عبور جهشی از سقف سنتی نسبت قیمت به اجاره بیانگر ابرحباب قیمت در بازار مسکن است. نامعادله فعلی باعث شده است بازدهی اجاره‌داری برای موجران به ۵/ ۲درصد در سال سقوط کند.

نامعادله ملکی قیمت و اجاره

نظر

• لولی بربط زن
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1862

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                    به نظر من ارزش بیت کوین صفر هست . هیچ ارزشی نداره حتی 1 دلار. نه تولیدی داره نه دارایی نه چیزی. فقط یک سیستم برنامه و کد و تعداد مشخصی اعتبار به عنوان بیت کوین تعریف شده که برای کارهای مجرمانه استفاده میشه. در صورتیکه از طرف خزانه داری امریکا به عنوان ابزار پولشویی معرفی بشه ارزشش سقوط آزاد میکنه و نمیشه مصرفش کرد.
                    وارن بافت قبلا در این مورد صحبت کرده لینکشم گذاشته بودم.
                    چنین اتفاقی نمیفته

وقتی مارکوپولو از چین اسکناس کاغذی برد به ونیز، مردم شهر مسخره اش کردن گفتن هیچی نمیشه سکه، نه میسوزه نه خیس میشه و میپوسه همه هم قبولش دارن.

پولها و ارزها یک اعبارن و نه چیز بیشتر. بحث تولید و دارایی هم یک دیدگاه صرفا سنتی نسبت به مقوله پوله.

خزانه داری آمریکا موضعگیری در برابر ارزهای دیجیتال نخواهد کرد مگر اینکه دادگستری اسناد و مدارکی دال بر وقوع فساد پیدا کنه که اونوقت ارزش رمز ارز میاد پایین نه اینکه از بین بره. ماندگاری و نابودی یک رمز ارز به گستره استفاده از اون و امنتیتش بستگی داره و نه چیز دیگه ای
                    ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

خب عملا خیلی از سهم ها نقد نمیشن برای همین صندوقها هر چی نقد میشه رو میفروشن.

بیل گیتس: اگر کمتر از ایلان ماسک پول دارید باید مراقب بیت کوین باشید ! بیت کوین علاوه بر اینکه چیزی تولید نمیکنه کلی هم برق مصرف میکنه ولی موجب جابجایی راحت پول و پرداختها میشه. منتها چون در کارهای خلاف استفاده میشه باید مراقب بود. در بحران کرونا پول دیجیتال به کشورها کمک کرد.

شخصا فکر میکنم ایجاد دامنه نامتقارن برای خراب کردن بورس و فروش و فروش اوراق دولت ایجاد شد. ما با دولتی طرفیم که مثل یک معتاد برای جور کردن پول موادش دست به هر کاری بگید میزنه. منتها خراب کردن بورس کار اشتباهی بود. دولت میتونست خیلی بیشتر کسب درامد کنه. هم این دولت هم دولتهای بعدی.
                      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/23, 09:24.

نظر

• سرمایه گذار
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1925

بعد از روی کار آمدن شاهپور اول کشور بدلیل جنگ ها ( با روم)و قحطی و زلزله وضع خوبی نداشت سکه های دوره پدرش اردشیر هنوز به چرخش می آمد بعد برای پرداخت حقوق سربازان و ... و مبادلات تجاری مجبور شد روی پوست گاو شبیه سکه مهر شاه را حک و در قطعات شبیه سکه در جریان انداخت اوایل مثل همین رمز ارزها مخالفت و تمرد از پذیرش رخ می داد ولی بعد فرمان شاهپور اول که هر کسی آن را تحویل مراکز دولتی بدهد سکه معادل آن ( فلزی ) خواهد گرفت و واقعا به قول خودم هم عمل کرد همه از این پول چرمی اسنقبال کردند چون برایشان فرقی نمی کرد وسیله پرداخت با پشتوانه بود
                        الان هم داستان کریپتوکارنسی ها هم همین هست .
                        آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

خیلی جالبه با هر کی حرف میزنم یا میخوایم مهاجرت کنیم یا بهش داریم فکر میکنیم یا داریم بچه هامون رو میفرستیم خلاصه از هر طیفی حساب کنی فقیر و غنی میخوان از ایران فرار کنن. حتی یک قسمت از اینها هم موفق بشن برن کلی ارز از مملکت خارج میشه. زیان ناشی از تربیت این افراد به کنار. فرضا یک لوله کش هم تا سنش برسه به 30 سال کلی براش خرج شده ولی نفعش برای کشورهای دیگه میره. کلا کشور در مرحله تخلیه منابع زیرزمینی و نیروی انسانی هست. این واقعیت جامعه هست که دارم می بینم حالا اگه سران مملکت دلشون به موشک و بمب هسته ای خوشه که بدونن تهش میشن کره شمالی

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

رهبر انقلاب: حد غنی‌سازی ایران ۲۰ درصد نیست، ممکن است به ۶۰ درصد هم برسد

مموتی میگه حداد عادل دست فرح رو ماچ کرده =))

من کلا قید مالم تو بورس رو زدم انگار دزد بهش زده اینجوری با خودم کنار اومدم. انگار اصلا سهامی نداشتم و ندارم... فقط یک توصیه میکنم به افرادی که دارن اوراق دولت رو میخرن. سابقه نشون داده معامله با دولت اشتباه هست از همین بورس درس بگیرید
                            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/23, 10:22.

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

اوره ای که 370 دلاره رو بخاطر تحریم و هزینه های دور زدن 220 دلار فروختن یعنی 40 درصد زیر قیمت !!!

یعنی اگه توافق کنیم با امریکا و همه تحریمها برداشته بشه دلار نیما 40 % ریزش کنه میشه 15000 تومن روحانی ولی ازون طرف تخفیف و هزینه های دور زدن رو دیگه نداریم.

یعنی با تحریم و بی تحریم سود شرکت فرقی نمیکنه

نظر

• sundaaay
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 742

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                                خب عملا خیلی از سهم ها نقد نمیشن برای همین صندوقها هر چی نقد میشه رو میفروشن.

بیل گیتس: اگر کمتر از ایلان ماسک پول دارید باید مراقب بیت کوین باشید ! بیت کوین علاوه بر اینکه چیزی تولید نمیکنه کلی هم برق مصرف میکنه ولی موجب جابجایی راحت پول و پرداختها میشه. منتها چون در کارهای خلاف استفاده میشه باید مراقب بود. در بحران کرونا پول دیجیتال به کشورها کمک کرد.

شخصا فکر میکنم ایجاد دامنه نامتقارن برای خراب کردن بورس و فروش و فروش اوراق دولت ایجاد شد. ما با دولتی طرفیم که مثل یک معتاد برای جور کردن پول موادش دست به هر کاری بگید میزنه. منتها خراب کردن بورس کار اشتباهی بود. دولت میتونست خیلی بیشتر کسب درامد کنه. هم این دولت هم دولتهای بعدی.
                                آخر آخر حرفتون خودش نکته داره: اینه که گور بابای دولت بعد... حسن کلید خودش به اندازه کافی پول دراورد ازش... زمین سوخته میزاره برای بعدی... که ریالی که نتونه از بورس دربیاره هیچ، دردسر هم باشه برای بعدی

نظر

در حال کار...
                                X