دشمن دشمنم دوست منه باشه دیگی که برا من نمیجوشه بزار سر سگ بجوشه
نجيمي
Collapse
X
-
طرف تو خونه بالا شهرش بود با کلی درامد هر روز پست میزاشت ترامپ بیا حمله کن ما آزاد بشیم الان کسب و کارش رو هواست خودشم آلاخون بالا خون شده، الان آزاد شدی ؟
♦️آمریکا: ممکن است موقتاً تحریم نفتی ایران را برداریم!
🔹وزیر خزانهداری آمریکا: ما نفت روسیه را از تحریم خارج کردیم. در روزهای آینده، ممکن است نفت ایران را که روی آب است، از تحریم خارج کنیم. میزان آن حدود ۱۴۰ میلیون بشکه است.
👎 4🤢 2👍 1نظر
-
♦️دونالد ترامپ دقایقی پس از اعلام خبر اصابت اف-۳۵: تجهیزات ضدهوایی ایران از بین رفته است، ما به هر کجا که بخواهیم پرواز میکنیم، هیچکس حتی به ما شلیک هم نمیکند 🤣
♦️ادعای ترامپ: به نتانیاهو گفتم که به میادین نفتی حمله نکند و دیگر این کار را انجام ندهد
ترامپ، جنگ بزودی تموم میشه
ترامپ هم مثل سس خرسی شده هیشکی گردن نمیگیرتش، هیچ کدام از اعضای ناتو و غیر ناتو در باز کردن تنگه هرمز کمکش نکرد. قطر که هواپیمای ۴۰۰ میلیون دلاری بهش هدیه داد به غلط کردن افتاده، امارات هم دیگه مثل قبلش نمیشه. شیخ ممد نه تنها ۳ جزیره رو نگرفت بلکه کشورش رو تبدیل به سیبل کرد. حالا برو جزو پیمان ابراهیم بشو
👎 2👍 1نظر
-
نجیمی یجور میگه ۱۴۰ میلیون بشکه رو آزاد میکنند که قرار شده ۱۴ میلیارد دلار رو بعدش بریزن بحساب جمهوری و قماش عرازشه نجیمی!!!
پلوفسول قرار ۱۴۰ میلیون بشکه رو بین خودشون جهت کاهش قیمت نفت که مسیولش سپاه و طرفدارهای بی مخش هستند تقسیم کنند
تو جنگ کردنم جز ضرر برای مردم نداشتید
البته برای امثال نجیمی که ماهانه ۲ تا روغن و ماکارونی خرجشونه افتخارهم دداره😕😕😕🧑🦯🧑🦯
👍 4نظر
-
اینقدر یه ریشت خندیدم چون اینجوری که بوش میاد ج.ا تا نوه و نتیجت هم خواهد بود. گرچه من نه طرفدار جا هستم نه پهلوی ولی خب همینکه رویاهات نقش بر اب شده خنده داره و بزودی با اتمام جنگ به همراه اربابت نتانیاهو باید تو تشت آب یخ بشینید. تو خودن ارزشی هستی ولی از نوع سس خرسی. جدا اینقدر کودنی که فکر کردی ج.ا میره و بیخ گوش روسیه یک کشور متمایل به غرب میاد😂
😂 1🤢 1نظر
-
..
[B]کانال تلگرام: [/B]https://t.me/sakootamin[B][URL="https://t.me/sakootamin"][COLOR=#006400]
[/COLOR][/URL][/B]
نظر
-
اصولاً حال و حوصله بگومگو با امثال جنابعالی رو ندارم...اما دیگه اسم آوردی..مجبورم کمی بنده نوازی کنمدر اصل توسط djdream پست شده است View Postدوستان میدونن ، من چند ساله مکرر گفتم حداقل نصف سرمایتون طلا باشه و خودم به اندازه ای که از ایران مهاجرت کنم کنار گذاشتم و سود همین سهامی که دارم رو بگیرم زندگیم تو خارج میچرخه. زن و بچه هم ندارم که نگران آیندشون باشم. شایدم برم شایدم نرم. خلاصه مراقب باشید جایی که قراره توش زندگی کنید رو واسه خودتون جهنم نکنید. دارید خودتون رو بدبخت میکنید.
هیچ کدومتون هم جرات اعتراض خارج از فضای مجازی رو ندارید و مثل شماها رو زیاد دیدم که دنبال تحریک بقیه اید و هیچ اتفاتی براتون نیوفتاده. به جرات میگم کاربرهای امیدآزاد، علیرضا۱۲۳ ، mnb1984 حتی یکبار هم تو خیابون برای اعتراض نرفتن😆
اون هدی بیوتی بنده خدا قبل این جریانات گفت مردم ایران دارن خودشون رو بیچاره میکنن چقدر بهش حمله شد. اخه ارتش امریکا برای کدوم کشور رفاه برده که شماها دومیش باشید.
هیچکس از زدن زیرساخت ها توسط قشون خارجی خوشحال نبوده که جنابعالی چند روزه مشغول پستان به تنور چسبوندنی که وامصیبتا خوشحالند از زدن زیرساخت ها....سالی ۵۰ میلیارد دلار خسارت تحریم هست به اقتصاد این مملکت...چرا اعتراضی نسبت به این موضوع نداشتی تا الان.!!!..حداقل بیست سال رو با سود مرکب حساب کن ببین چقدر میشه...کل زیر ساخت برق کشور ۷۰ میلیارد دلار نیست!!!
۳۵ میلیارد دلار ریختند به پای اسد در سوریه صدات در اومد؟!!!! تو که الان راه افتادی تو سر خودت میزنی برای سرمایه مملکت؟ سالی میلیاردها دلار خرج محور مقاومت میکردند برای هیچ!!!یکبار اعتراضی داشتی؟
۵۰۰ میلیارد دلار هسته ای و حواشی هسته ای هزینه داشته برای این مملکت...یکبار اومدی بگی چرا؟؟؟؟
آمریکا و اسرائیل ملاحظات امنیتی دارند نسبت به ایران...محور شیعی مسلح...فناوری هسته ای و غیره...این مسأله یا با مذاکره و سیاست حل میشد یا با جنگ...الان رسیدیم به جنگش...به معترض سیاسی چه مجازی چه واقعیش چه ربطی داره...وجودش رو داشتی به مسولان این مملکت اعتراض میکردی چرا مملکت رو در معرض تهدید قرار دادند...نه اینکه دو روزه خودتو شیرینکنی و فاز وطن پرستی بگیری...از من و تو وطن پرست تر خیلی داریم...نصف سن من و تو رو هم نداشتند و پای مطالباتشان ایستادند
به کسی هم ربطی نداره تو مهاجرت کردی نکردی...متاهلی مجردی...نصف طلا داری...توصیه داشتی ..نداشتی...هدی بیوتی کی هست نشستی پا درد و دلش!!!؟
جایی که قراره زندگی کنیم رو جهنم نکنیم....جهنم بود جنابعالی خبر نداشتی...زیادی حس «من» بودن داری...«نیم من »هم نیستی
در ضمن برای مهندس جمالی هم نوشتید اینها « پیاده سوار اسرائیل » هستند...ای کیو..قراره کجا مهاجرت کنی؟ کجا تو رو راه میدند؟
یا باید بگی پیاده نظام...یا سواره نظام...چیزی به عنوان پیاده سوار کلا نداریم
دیگه نبینم اسم بیاری و تهمت بزنی...خیلی بهت سخت میگذره لطف کن بلاک کن که دیگه پیام های بنده و یا هر شخص دیگه رو نبینی
یا علی...خیر پیش
👍 7🙏 2🔥 1😂 1نظر
-
غزه رو دیدی بعد از ویرانی، حماس با لباس اتو کشیده داره کنترلش میکنه، من واقع بینم و میدونم اگه ایران با خاک یکسان بشه ج.ا سره جاشه فقط اونی که دهنش سرویس میشه مردم عادیه. حالا این وسط چنتا کله گنده و نظامی هم بزنن یکی بدترش میاد.
ضمنا صفحه خودمه هر چی بخوام مینویسم، بلاک هم نمیشه کرد یا من بلد نیستم چجوری، ویرایش هم بعلت کندی سرعت اینترنت امکان پذیر نیست.
من از ج.ا انتقاد زیاد کردم و نمیخوام بازش کنم ولی خوشحالی از ضرر سهامداران و کشته شدن مردم و تجزیه و زده شدن زیرساختها و حمایت از نتانیاهو که بخاطر جنایت جنگی تحت تعقیبه تو کتم نمیره. ضمنا اکثریت افرادی که ۱۸ و ۱۹ دی کشته شدن فکرش رو هم نمیکردن وگرنه نمیرفتن.
👎 5👍 3نظر
-
...البته شما که عددی نیستی ..چیزی رو برات اثبات کنم...ولی دوقشر برا این نظام سینه چاک می کنن . ولی چون روشون نمیشه با صراحت بگن .یه مقدار وطن پرستی و این جور چیزا رو هم چاشنیش می کنن که تابلو نشه .یکی اونایی که خایه مالی تو ذاتشونه و اون قدر ببو گلابی هستن که باورشون شده رضا پهلوی ..ترامپ رو وارد جنگ کرده و الانم منتظره ببینه اعلیحضرت چی امر می کنن که اطاعت کنه ..دوم اونایی که یا از قبل این نظام به نون و نوایی رسیدن یا جیره و مزد و مواجبی بهشون میرسه ..حالا خودت بهتر میدونی چیکاره هستی ....در اصل توسط djdream پست شده است View Postدوستان میدونن ، من چند ساله مکرر گفتم حداقل نصف سرمایتون طلا باشه و خودم به اندازه ای که از ایران مهاجرت کنم کنار گذاشتم و سود همین سهامی که دارم رو بگیرم زندگیم تو خارج میچرخه. زن و بچه هم ندارم که نگران آیندشون باشم. شایدم برم شایدم نرم. خلاصه مراقب باشید جایی که قراره توش زندگی کنید رو واسه خودتون جهنم نکنید. دارید خودتون رو بدبخت میکنید.
هیچ کدومتون هم جرات اعتراض خارج از فضای مجازی رو ندارید و مثل شماها رو زیاد دیدم که دنبال تحریک بقیه اید و هیچ اتفاتی براتون نیوفتاده. به جرات میگم کاربرهای امیدآزاد، علیرضا۱۲۳ ، mnb1984 حتی یکبار هم تو خیابون برای اعتراض نرفتن😆
اون هدی بیوتی بنده خدا قبل این جریانات گفت مردم ایران دارن خودشون رو بیچاره میکنن چقدر بهش حمله شد. اخه ارتش امریکا برای کدوم کشور رفاه برده که شماها دومیش باشید.
راه باز و جاده دراز ...ولی جراتشو نداری چون هیچ جای دنیا پول مفت به این راحتی گیر امثال شماها نمیاد.....ما روزای بدتر ووضعیت ازین بدترشم دیدیم...این مملکت هیچ وقت برا ماها بهشت نبوده ..نون بازو و عرق جبینمون رو خوردیم ..ازین به بعدشم همونه ....
همین شماها مملکتو به این پرتگاه هل دادین تازه دوقورت و نیمتونم باقیه و طلبکارم شدین....
👍 9😂 1نظر
-
-
نجیمی یادت رفته زار میزدی از کارمندی؟
تو یه روز دوبار نوسان منفی نمیگرفتی مگه
برو داستان گویی هاتو واسه کسایی بگو که نشناسنت
تو ته افتخارت این بود کارمندی و آب باریکه داری
برو ماشالا بدو
😀 1👎 1نظر

نظر