نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

كانال :
    قبلا در مورد فروش سه بانك صادرات ، تجارت و ملت در بورس هاي اروپايي مطلب زده بودم .
    امروز خبر اين مطلب رسانه اي شد . قيمت عرضه اين بانكها خيلي بالاتر از قيمتهايي است كه ما در تابلوي بورس ميبينيم .
    -----------------
    به نظر شما خارجي مياد مثلا بانك صادراتي كه تحريم هست و ميزان مطالباتش معلوم نيست كه چقدر لاوصول هست رو به قيمت خيلي بالاتر از تابلو بخره ؟ فعلا كه دولت ميخواد بجاي بدهيش به بانكها سهام بده و اونها بايد خريداري براي اين سهم ها پيدا كنن يا تو پاچه سهامدارا كنن. به هر حال سرمايه گذاري در بورس ايران تا زمانيكه با امريكا رابطه برقرار نشه خيلي از طرف خارجي ها جدي نيست. اونها حتي ميترسن با بانكهاي ما رابطه سوئيفت برقرار كنن چه برسه به اينكه بيان مالك بانكهاي ما با اين وضعيت بشن. /:.yead.:/

منم تبريك ميگم كه ميخوايد مثل خودروئي ها كه بعدا گندش در مياد بانكي ها رو بندازيد و در بريد.
    تجديد ارزيابي چند درصدي تو خاذين كه هيچ تاثيري در سودسازي شركت نداره و فقط براي چپوندن خوب بود. سودهاي كاغذي مثل كنتور و سايپا. اونايي كه خريدن ببينيم چقدر تو مجمع سود ميگيرن. دوباره نرن خودشون رو از ساختمون بورس پرت كنن پائين.

دروغ 13 نباشه :D
    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/04/01, 13:15.

نظر

• Senator1989
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 2577

ایران 7 برزیل 1

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

من خودم فردا تو مثبت خريدار هيچ سهمي نيستم.
        شتوكا رو هم بيشتر از 330 تومن نخريد. ترجيحا هيدن بزاريد.
        بازار فردا ممكنه نيمه اول و دومش با هم فرق بكنه.

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

پول چارت رو ميسازه.

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

تو اين 2 روزه 2 تا محموله سلاح و هروئين تو اقيانوس كشف شده ميگن ماله ايرانه.
            باراک اوباما، رییس‌جمهوری آمریکا توافق هسته ای با ایران را "موفقیت‌آمیز" توصیف کرده و گفته با این حال برای بازگشت ایران به اقتصاد جهانی زمان لازم است.
            آقای اوباما که در جمع رهبران جهان در اجلاس امنیت هسته‌ای در واشنگتن سخن می‌گفت، تاکید کرد: شش قدرت جهانی باید به تلاش خود برای به ثمر رساندن این توافق ادامه دهند.

خودم شايعه ميندازم بعدا به خودم تحويل ميدم. جالبه از ملت پولم ميگيرن
            /:.yead.:/
            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/04/01, 22:40.

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

ظاهرا حدسم داره درست از آب در مياد، نيمه اول و دوم بازار با هم فرق ميكنه.

شتوكا ميخريد يا ميخوايد از صف بخريد /:.yead.:/ امروز فرصت خريد داد. ولي من جاي ديگه كمين كردم.

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

بازار نبايد سرنوشت خودش رو به خودروئي هايي كه اين همه رشد كردن گره بزنه.

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

ايران واقعا توقع داره با شعار مرگ بر اسرائيل موشك بالستيك بفرسته و دنيا هم استقبال كنه ؟

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

منفي امروز و ديروز براي بازار ضروري بود. پولبك ميشه حساب كرد. تو همين منفي ها ميشه تعداد خوبي سهمي كه فروشنده اي نبود خريد.
                    البته بحث موشكي ايران هم يكمي فضا رو سنگين كرد ولي لااقل تا زمانيكه اوباما هست مشكلي پيش نمياد.
                    اميدوارم بازار از سهم هاي بي بنياد خودرويي به سمت بنيادي حركت كنه و آينده خودش رو به اين گروه گره نزنه.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

اگه به بعضي ها بگن كه بين اينكه سهم پديده 95 رو بهت معرفي كنيم يا اينكه فلاني چند تاسهم داره و چه سهمي داره و چند خريده يكي رو بايد انتخاب كني قطعا گزينه دوم رو انتخاب ميكنن. از اين به بعد سعي ميكنم كمتر وارد جزئيات كار خودم بشم. بعضي وقتها سهمي كه معرفي كردم و دوستان خريدن، براي خودم معذوريت ايجاد ميشه كه بخوام رنج منفي بزنم.

خيلي ها معتقدند امسال سال بورس هست. انصافا بعضي سهم ها هم رشدي نكردن.

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

نظرات تحليل گرها رو ميخوندم، هر كي هر سهم خريده و بالا نرفته به نظرش صنعت بعد از خودرو هست كه رشد خواهد كرد /:.yead.:/

اين گلابي چجوري داره صنعت آفتابه سازي رو توجيه ميكنه laughingsmiley

يك چيزي بگم بخنديد، امروز به يكي از دوستان به شوخي گفتم فلان سهم قراره 20 برابر بشه و طرف خيلي جدي گفت فردا صبح خونمو زير قيمت ميفروشم ميام تك سهم ميشم /.:biggrinsmiley.:/ يعني اين آكنتور و خاذين و سايپا يك كاري كرده كردن كه همه به اين نتيجه رسيدن يك شبه ميلياردر شدن خيلي آسونه.
                        در آخر همه سهم هاي بورس حباب داره و بدرد نميخوره الا سهم من /:.yead.:/

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/04/03, 18:29.

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

کسانی که از فروشگاههای کشور رَجَبیه (از این به بعد ترکیه رو با اسم کوچک رئیس جمهور مادام العمرش باید خطاب کرد) کالایی خریداری کرده باشن مییدونن که روی فاکتور مبلغی رو هم مشاهده میکنید تحت نام KDV که بسته به نوع کالا از 6 تا 10% قیمت محصول خریداری شده هست و صاف به خزانه افندی سرازیر میشه همیشه برام جالب بود و البته خوشحال که هنوز آقایان محترم کشور شهید پرور این منبع ناشناخته رو برای چپاول کشف نکرده اند که دیروز فهمیدم انگار مدتیه که این سوراخ دعا نیز کشف شده فقط فرق ایران و ترکیه اینه که اونها نفت ندارند و مالیات یکی از مهمترین منابع کسری بودجه دولت هست اما ایران تا ... رو نفت و گازه ...

صحتش رو نمیدونم اما نقل قول از یکی از مشتریان قطری که باهاش حرف میزدم میگفت دولت سالانه یک مبلغ نسبتا بالایی (به پول ایران حدود 20 میلیون) بعنوان سوبسید از محل فروش نفت و گاز به شهرونداش پرداخت میکنه تازه با این تفاوت که تورم در قطر تک رقمی هست!!

ما رو باش اونا رو باش...

پ ن : عیبش گفتی حسنش هم بگو؛ رجب افندی با افتخار در حال نشان دادن آخرین اسکناس یک میلیون لیره ای که تنها بعد از 3 سال از روی کار اومدن دولتش و مهار تورم دیوانه کننده 99 درصدی اوایل قرن 21 با حذف شش صفر از پول ملی این اسکناس رو تبدیل به سکه کرد.

نقل قول:
                          فوروم عصر جوان

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

ملت رد دادن، ديروز منفي 5 نميخريدن امروز مثبت 3 ميخرن بدون اينكه هيچ اتفاقي افتاده باشه. يادمه وبشهر داشتم قبلا هر روز صف فروش ميشد تيك عصبي گرفته بودم حالا ببينيد چقدر رفته بالا. /.:blinksmiley.:/

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

سر اشغال بودن تلفن كارگزار يا دستشويي رفتن من يا اون چه پولهايي رو كه از دست نداديم laughingsmiley

هر كي هر سهمي داره آكنتور دومه :D
                              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/04/04, 13:20.

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

فقط اينو بگم كه سيماني ها از نظر سودسازي خبري توشون نيست و افزايش نرخ و اينا كشكه چون وضع ساخت و ساز خرابه البته از نظر مفت بودن قيمت سهمشون بحثي نيست ولي وضع سودسازيشون خيلي وقته خرابه و خراب هم باقي ميمونه.
                                قابل معامله نبودن افزايش سرمايه خودروئي ها كه جوكيه براي خودش.

مهندس اسپرد پالايشگاه ها حالا كه پالايشي نداره شده دشمن اينا. تسلا و ... اين شر و ورها. خوبه آدم به گذشته خودش احترام بزاره و خودش رو سوژه ديگران نكنه. مخابراتت رو هم ديديم كه توش خبري نبود. همه از موفقيت هاشون ميگن نه از گندهايي كه زدن.
                                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/04/04, 21:15.

نظر

در حال کار...
                                X