گاهنامه
Collapse
X
-
پاسخ : گاهنامه
در اصل توسط banima پست شده است View Postاتی شهریور از شنبه صبح تا امروز هرکی خرید داشت 80 درصد سود کرد و ماهم تماشاچی .:D
آتی تو این هفته حدودا 300 درصد نوسان داشته . فکر نکنم کسی تونسته باشه 300 درصد گرفته باشه ممکنه باشند تک و توک من با اون آدم هایی که سر وکار دارم و بسیار از بنده باتجربه تر و خبره تر هستند نگرفتند. حتی بالای100 درصد هم باز انگشت شمارند .
نونتو بخور غم نخور/:.rolleyessmileyani
نظر
-
جناب heydar من به نظرم میاد که این گروهی که سنگین وارد اتی شهریور شدند، یا یک گروه خاصی هستند ! یا اگر گروهی و باندی نیستند از یک رانت قوی و مطمئن برای سال بعد برخوردارند !
وگرنه اینجور هجوم نمیکردن به اتی شهریور !
تا اینجا هم با همه نوسانی که بوده در اتی ! هنوز نمیشه گفت که حرکتشون اشتباه بوده ! یا مقطعی بوده !
اون 6 میلیارد دلاری هم که در بازار میگن توزیع شده ! به همه ندادن !!! اینم خودش نشون دهنده خیلی چیزهاست !
در اصل توسط "heydar" پست شده است View Postسلام
فرض کنید 1300 ،1 قرارداد خرید شد. 1/500/000 تومان ودیعه . الان شد 1200 >>>>چقدر ضرر میشه 1 میلیون تومان . مارجین شد زیر 70 درصد بیاد مارجینه. حالا یه کم صبر کنه دیگه تموم کال میشه
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postجناب heydar من به نظرم میاد که این گروهی که سنگین وارد اتی شهریور شدند، یا یک گروه خاصی هستند ! یا اگر گروهی و باندی نیستند از یک رانت قوی و مطمئن برای سال بعد برخوردارند !
وگرنه اینجور هجوم نمیکردن به اتی شهریور !
تا اینجا هم با همه نوسانی که بوده در اتی ! هنوز نمیشه گفت که حرکتشون اشتباه بوده ! یا مقطعی بوده !
اون 6 میلیارد دلاری هم که در بازار میگن توزیع شده ! به همه ندادن !!! اینم خودش نشون دهنده خیلی چیزهاست !
نظر
-
در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Postچطور این ضرر را تحمل می کنه باز هم صد رحمت به بازار بورسدر اصل توسط heydar";707073]امروز هم گذشت دلار از 860 شروع کرد و تا 940 حدودا رفت و 930 کلوز کرد رسمی .
سکه از 1144 اومد تا 1164 و اتی از 1130 اومد تا 1175 نوسان های محیر العقول .
یه امار یکی از دوستان کارگزاری به ما داد گفت حدود 70 درصد معامله گرها تو این نوسان ها نه تنها ضرر کردند بلکه کال مارجین شدند و از بازار خداحافظی کردند .
[COLOR="#FF0000 پست شده استمثالی هم زد یه بنده خدا 200 میلیونش شده 4 میلیون [/COLOR]
بازار فوق فوق خطرناک ....
....
نوسان ها کماکان زیاده انتظارم از فردا اینه که اگر دلار بالای 940 باز کرد میره تا حدود 980 و اگر زیر این عدد باز کرد احتمالا اصلاح تا حدود 860 و پایین تر خواهد داشت .
سکه بالای 65 باید بره تا فاز جدید خرید شروع بشه . اتی بالای 75 . اصلاح شون هم سکه میفته حدود 45 و اتی میفته 50آخرین ویرایش توسط 20reza؛ 2017/01/03, 23:03.این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .
نظر
-
بازار اوضاعش جالب نیست فعلا . البته همیشه و همیشه تو ذهن باید باشه بهترین سودها از خرید در روزهای منفی است .این جمله کاملا تایید هست ولی باید جای مطمئن خرید . الان مرقام 430 صف فروش ارزنده است ؟ من میگم نه نمیرزه صندوق فروشگاهی منتفی باشه میره تا 300 حتی .
کسرا 314 از 500 اومده اینجا میرزه ؟ من اینجاشو نمیخرم .
برخی سهام هم ارزنده هستند که پا سوز بقیه شدند احتمالا . شخصا چیزی در نظزم نیست الان .
نظر
-
یادم هست انهاییکه در نیمه دوم سال 90 پله پله و در منفی ها خرید کردند و با سهام ماندند، بعدش سود خوبی نصیبشان شد !
هم در مجامع ! هم در بازار !
در اصل توسط heydar";707211]بازار اوضاعش جالب نیست فعلا . [COLOR="#FF0000 پست شده استالبته همیشه و همیشه تو ذهن باید باشه بهترین سودها از خرید در روزهای منفی است .این جمله کاملا تایید هست ولی باید جای مطمئن خرید .[/COLOR] الان مرقام 430 صف فروش ارزنده است ؟ من میگم نه نمیرزه صندوق فروشگاهی منتفی باشه میره تا 300 حتی .
کسرا 314 از 500 اومده اینجا میرزه ؟ من اینجاشو نمیخرم .
برخی سهام هم ارزنده هستند که پا سوز بقیه شدند احتمالا . شخصا چیزی در نظزم نیست الان .
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط "heydar" پست شده است View Postخپارس 20 بوذ الان 87
خودرو 100 بود
شاراک 40
سایپا 25
فملی 100
فاراک 20
باز بگم ..:D
آن موقع قیمت پراید بود 8 میلیون سال 92 شده 17 میلیون و سال 95 شده 21 میلیون خوش تیپ !!!!بهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
نظر