دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دستاورد ???

دارم روی شاخص محمدحسین کار می‌کنم...
    مشکل اینجاست که
    من چون دیدم ارزش بازار شرکت‌ها به درد نمی‌خورد آمدم سراغ مولفه‌ی ارزش داد و ستدها (مثلا داد و ستدهای روزانه).
    خیلی خوب می‌شد... ولی (کلا در دنیا یا فقط در بورس ایران) بازار هنگام بالا بردن ارزش بیشتری ثبت می‌کند تا هنگام پایین آوردن!
    به عنوان نمونه خودتان که دیدید... در همین دو هفته‌ای که گذشت با افزایش حجم قیمت‌ها را بالا بردند... و دقیقا از زمانی که حجم کم شد این قیمت‌ها هم آغاز کرد به کاهش.

چه کار می‌شود کرد؟
    یک راه این است که بیایم و کلا به جای وزنی محاسبه کردن همه را هم‌وزن محاسبه کنم.
    یک راه این است که از مولفه‌ای از جنس خودش بر علیه خودش استفاده کنم. مثلا تفاوت ارزش ماهانه بر علیه تفاوت ارزش روزانه.
    یک راه این است که دستی و بسیار بچگانه درصدهایی که زیاد بالا می‌روند را کاهش دهم. مثبت پنجی که با حجم بالا ثبت می‌شود را نصف بگیرم.
    یک راه این است که مقایسه‌ای نسبت به همگروهی‌ها ایجاد شود. که اگر یکی که تا دیروز حجمش کم بود امروز حجمش و قیمتش زیاد شود همان‌گونه که از عامل رشد حجمش اثر مثبت می‌گیرد از رشد نکردن سایر اعضای گروه (در حجم) عامل منفی (عامل کاهنده از آن عامل مثبت) بگیرد.
    یک راه این است که مقایسه را بر اساس شناوری ضرب‌در ارزش بگیرم. خوب این خیلی خوب است و شبیه کار سازمان بورس بلکه بهتر هم می‌شود. منتها مشکل تغییرات شناوری و ارزش شرکت‌ها در طی تاریخ است. و اینکه من به داده‌های گذشته دسترسی ندارم و اینکه اگر داده‌های کنونی را لحاظ کنم هر چند وقت یکبار باید آنها را تغییر دهم و این داده‌ها در مورد گذشته صادق نیست.
    (همین بود که باعث شد به جای بررسی هر روزه‌ی شناوری و ارزش کل بازار شرکت‌ها بروم سراغ عامل ارزش داد و ستد روزانه. ارزش داد و ستد روزانه همه‌ی چیزهایی که ما دوست داریم را در یک نگاه به ما خیلی آسان می‌دهد و به دست آوردن داده‌های هرروزه و تاریخی‌اش هم بسیار آسان است.

نمی‌دانم... :-/ :-?

پی‌نوشت: کاش این زبان برنامه نویسی جاوا را رها می‌کردم و به سراغ پیتون یا یک چیز سرراست‌تری می‌رفتم... این خیلی زمان می‌برد... جزئیات زیادی دارد و با آرایه‌ها بلد نیست خوب کار کند. البته من با پیتون آشنایی ندارم و نمی‌دانم چگونه کار می‌کند... فقط صحبت‌های خودشان را در سایت خودشان که می‌شنیدم نوشته بودند برنامه‌شان کند است! یعنی تند می‌نویسی و کند کار می‌کند... خوب این را شما بگذار کنار اینکه برنامه‌ی من در آمی‌بروکر ِ فوق‌سریع ۱۰ دقیقه زمان می‌برد اجرا شود! حالا این را بردارم ببرم جایی که ۳ تا ۵ برابر کندتر اجرا می‌شود... دیگر تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.... کلا نه این خوب است نه ایشان... لعنت به هر دو تایشان... کاش زبان آمی بروکر (یعنی تلخیص سی پلاس پلاس) یک زبان عمومی بود... کاش...
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/06/29, 14:23.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

ادامه بحث هورمن‌ها...
      یک چیزی به نوشته‌ای که چند وقت پیش در مورد هورمن داشتم می‌خواهم بیافزایم...
      اینکه هورمن کار یک ساعت و یک دقیقه نیست... ممکن است لحظه‌ای هم باشد ولی اصلش لحظه‌ای نیست. بلکه در طی یک دوره‌ی زمانی حاصل می‌شود.
      رونالدو این‌جوری نیست که یک دقیقه‌ای اراده کند و هورمن‌هایش به حد اعلا برسد و توانایی به خدمت گرفتن دقیق آنها را هم داشته باشد.
      نه.
      رونالدو در یک دوره زمانی آنها را مدیریت کرده.
      اگر هم لحظه‌ای باشد باز بخش زیرساخت‌ها (یعنی عضلات مرتبط و تفکرها و در کل استعدادهایی که پیدا کرده) را در طی یک دوره ساخته است.

موزیک ویدیوی چشم ببر راکی (Rocky - The Eye of Tiger) را نگاه کنید تا منظور من را متوجه شوید.

دو حالت برای برانگیزش و مدیریت قوا داریم. یکی لحظه‌ای و یکی دوره‌ای.
      دوره‌ای از قضا سخت‌تر هم هست. شما باید در طی یک دوره (مثلا در طی دو سال تمرین فوتبال یا دو سال تحصیل) انگیزه‌ها و هورمن‌ها و نیروها را در کنار تمرکزتان حفظ کنید. در این مدت نباید سطح انگیزه و اراده افت کند یا برعکس نباید بیش از اندازه بشود که نتیجه‌ی معکوس بدهد... (غذایی است که نه باید بسوزد و نه باید خام بماند.)
      و سپس زمان نهایی (مثلا ایام امتحانات یا زمان مسابقه فوتبال) انسان باید تمام احساسات و هیجاناتش را به کار بگیرد و اینها را طوری کنترل کند که اینها او را کنترل نکنند. تا بتواند یک شاهکار بیافریند. و ضربه نهایی را بزند. (نفر برتر کنکور شدن یا گل کریستیانو رونالدو)

در خیلی از جاها هم اصلا شاید این تهییج لحظه‌ای (لازم) نباشد. مثلا برای اختراع کردن. شما لازم نیست برای اختراع کردن یک لحظه‌ی گل زنی یا یک مسابقه‌ی کنکور را بگذرانید. و همان مدیریت دوره‌ای احساس‌ها و هیجان‌ها است که تنها و تنها تاثیرگذار است. یا برای دستیابی به یک رتبه‌ی بالای علمی یا معنوی...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

سلام شما هنوز شصفها دارید یا خارج شدید؟؟
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          سلام شما هنوز شصفها دارید یا خارج شدید؟؟
          سلام. @};-
          یک مقدار دارم و یک مقدار هم روی ۶۰۰۰ ریال (۵۹۷۰ ریال) فروخته‌ام.

فردا بالای ۵۵۰۰ باشد باز هم می‌خواهم بفروشم.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

دیروز (نهم) باقی شصفهاها را هم فروختم و بخشی از کمنگنز را هم فروختم و یک کوچولو شسینا خریدم. فروش‌ها برای اینکه روند نامشخص شده بود و خرید هم برای اینکه پله‌ام کامل شود.
            وکار و خکار هم می‌خواستم بخرم که اکنون که نگاه می‌کردم دیدم خرید نشده. (وکار را روی ۹۷۰ - ۹۸۰ می‌خواستم برای تکمیل پله‌ی دوم. خدا را شکر از وکار مانند وگردش و وکوثر زیاد نخریده بودم و در حد ۱.۷۵ پله خریده بودم که امروز می‌خواستم آن ۰/۷۵ پله را جبران کنم. که نشد.)
            به موارد دیده‌بان‌در‌کف اینها هم افزوده شود: بکاب و شجم و وسنا. البته پیشنهاد خرید نیستند و باید بررسی شوند.
            امروز در دفارا با ۸۰ میلیون ریال رنج مثبت کشیدند! این یعنی اینکه فروشنده یا امروز غایب بوده یا اینجا نمی‌فروشد. حقوقی هم این ۸۰ میلیون ریال را فروخته. با توجه به همین موضوع فردا احتمالا خرید می‌کنم. (خریدم را تکمیل می‌کنم. چون یک کوچولو پیش‌تر خریده‌بودم.) اگر حقوقی فردا رنج منفی نکشد قیمت مناسب خرید همین زیر ۲۷۲۰ خواهد بود. اگر هم رنج بکشد اصلا خرید ندارد تا وضع مشخص شود.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

بازار امروز:
              حجم که طبق انتظار به شدت افت کرد. تا زمانی که ارزش داد و ستدها دوباره به بالای ۵۰۰۰ میلیارد ریال برای بورس نرسد یعنی ورود کسانی که راهبردشان خرید در بالا و خرید در (میانه روند) است: ممنوع. امروز بورس ۲۹۰۰ میلیارد ریال ارزش داد و ستد را ثبت کرد. پفش خوابید.
              رنگ قرمز امروز شدیدتر بود.
              امروز گره‌ی نماد ِ بورس که برداشته شد پتروشیمی‌شازند (اراک) ۸ میلیون بورس خرید! کامیار فراهانی روی این نماد انگار کار می‌کرد...
              گروه سایر واسطه‌گری مثبت بودند.
              انبوه‌سازی‌ها یک چیزی از خودشان نشان دادند... ولی این کجا و آن‌چه که باید نشان دهند کجا؟
              وساپا با خرید شدید حقیقی همراه بود دوباره ولی خساپا دقیقه‌ی آخر پا پس کشید و یک بنده خدایی رنج منفی هم کشید!
              گروه ساخت محصولات فلزی هم خیلی خوب مثبت بودند... جای فاذر عزیز خالی است! /:.winksmiley02.:/ (با توجه به فروش‌های کشاورزی و انتشار صورت‌های مالی احتمال زیاد می‌دهم بار دیگر که وضع بورس خوب شد نماد باز شود! احتمالا کشاورزی منتظر رو به راه شدن بازار بوده برای بازگشایی فاذر... که زیاد پول خرج نکند.)

بانک‌ها
              :
              امروز وخاور و وتجارت و وسینا بلوک زدند. پیش‌تر هم چندین بلوک در بانکی‌ها داشتیم. یک رشد و افت‌های غیر طبیعی هم در اینها دیده می‌شود... معلوم نیست چرا؟ احساس می‌کردم که حقوقی وگردش روی ۸۰۰ ریال قیمت را بسته... ولی یکی دو روز است حمایت نمی‌کند. حقوقی وکوثر که یک زمانی عالی کار می‌کرد. یعنی زمانی که عیسی‌رضایی بود... ولی وقتی که رفت معلوم نشد چه خباثت‌هایی روی سهام انجام شد و از طرف چه کسی انجام شد که وضع این جور شد.. بعد برگشت بالا و دوباره افت دارد می‌کند... هیچ کدام هم معلوم نیست چه به چه است.
              در وکار هم احساس می‌کنم حقوقی روی ۱۰۰۰ ریال قیمت را بسته.
              حقوقی مرد فقط وبصادر. قیمت را روی ۶۲۰ ریال ثابت نگه داشت. بازار قیمت نماد را برد روی ۷۵۰ ریال و حالا او در ۷۵۰ ریال دارد حمایت می‌کند. دمش گرم بابا دمش گرم.
              بازار می‌تواند در میان مدت روی بانکی‌ها بیاید و همین وبصادر که تا خرخره زیر بدبختی دفن شده امکان دارد دوباره به ۹۰۰ ریال! یا حتی بالاتر سر بزند.
              در وتجارت هم می‌توانست چنین اتفاقی بیافتد ولی بازرگانی کارآمدپویاابریشم(؟) ۶۰۰ میلیون سهم به تازگی فروخته! بازارگردان اصلی هم تمایل ندارد قیمت رشد کند و با اینکه تا چند وقت پیش خفن خرید می‌کرد زمانی که بازار خواسته قیمت را رشد دهد فروش زیادی انجام داده!
              بانک حکمت امروز اجازه داد ۴ درصد افت قیمت روی سهامش پیدا شود که عجیب است. چون اینها قیمت را مدت‌ها مانند وتجارت و وبصادر ثابت نگه داشته بودند. آیا یک اشتباه لپی بوده و فردا تصحیحش می‌کنند؟ یا مانند وکوثر ولش می‌کنند بخورد زمین هوا رود؟
              در بانک سینا جالب است... با اینکه شعار حقوقی‌اش (یعنی بنیاد مستضعفان) این است که ما هیچ‌گاه در روندها دخالت نمی‌کنیم و اصلا خرید و فروش نمی‌کنیم. ولی برای اولین بار دیروز از سهام حمایت کرده.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام و وقت به خیر.
                بازار با اینکه در گروه‌های مطرح منفی شدید است ولی خوب است! با اینکه حقیقی‌های گنده دارند به شدت می‌فروشند ولی چون حجم بالای ۲۲۰۰ میلیارد ریال در میانه‌ی روز است خوب است. چند روز این وضعیت ادامه پیدا کند روند می‌تواند برگردد!
                دفارا و بکاب و شجم را زیر نگر بگیرید.

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/01, 09:55.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

ببخشید این‌گونه می‌گویم ولی باز می‌خواهم تاکید کنم بر اینکه بازار با این افتش خیلی عالی است. چند روز از این افت‌ها داشته باشیم سر حال می‌آید بازار. این حالت را من به مراتب بیشتر می‌پسندم تا بازار خموده و افسرده‌ای که هر روز یک دهم درصد منفی می‌خورد و زجر می‌کشد تا اصلاحش در طی یک زمان زیادی تمام شود و زمانی هم که می‌خواهد بالا رود همین گونه یواش بالا می‌رود...

می‌دانید بیشترین زیان را در این مدت چه کسانی کردند؟ کسانی که در انتهای روند جایی که زنگ هشدارش بارها به صدا درآمد رفتند پترو پالایشی و معدن فلزی خریدند.
                  خوب (ما نمی‌گوییم این نکته را رعایت می‌کنیم ولی) این نکته را می‌دانیم که در ابتدای روند باید اقدام کرد. نه انتهای آن.
                  اکنون هم با این افت عالی که وساپا و خساپا دارند احتمال اینکه بعد از یک دوره کوتاه مدت بازار بیاید روی خودرویی‌ها هست. بار گذشته قرار شد آزمایشی از اینها خرید کنیم که نشد...
                  این بار ما اگر دوباره ورود قدرت را مشاهده کنیم همان روز نخست اقدام می‌کنیم.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

می‌دانید چیست؟ یک‌سری از این موقعیت‌ها را من به خاطر خواب ماندن در صبح از دست می‌دهم! دیروز اگر زودتر بیدار شده بودم می‌توانستم پکویر را بفروشم. امروز اگر زودتر بیدار شده بودم می‌توانستم بکاب بخرم... ولی تا این آخر هم در صف ماندم و ناکام از بازار رفتم.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

امروز دفارا و غگل خریدم. البته از هر دو یک کوچولو پیشتر خریده بودم. مثلا اندازه‌ی یک بیستم پله شاید... ولی امروز باقی‌اش را خریدم تا یک پله کامل شود.
                      یک کوچولو هم امروز شجم خریدم. حجم خیلی خوبی زد. بعید می‌دانم بتواند یک یا دو تا ده درصد دیگر افت داشته باشد. اگر یک ده درصد فردا توانست ثبت کند احتمالا پله را تکمیل می‌کنم و اگر یک ده درصد دیگر افت کرد احتمالا یک پله دیگر می‌خرم. (باید نمودارش بعد از افت دوباره نگاه شود. و دلیل افتش از دید بنیادی هم در بیاید.)
                      امروز ددام و وکار و بکاب هم می‌خواستم بخرم و پکویر هم می‌خواستم بفروشم که نشد.
                      بکاب کف نیست. شسینایی که دیروز خریدم هم کف نیست. پیشنهاد خرید هم نبوده. پس خطر دارد. البته این‌قدر خطرش کم است که ما به دید همان کف می‌خریم.

ویرایش: در مورد غگل اکنون که نگاه می‌کنم می‌بینم یک مقدار انگار زود خریده ام و بد نبود می‌گذاشتم یک یا دو تا پنج درصد منفی بخورد سپس می‌خریدم. یا اینکه اجازه می‌دادم روند مشخص شود. البته همین هم خیلی خوب است... تا خدا چه بخواهد.

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/02, 07:38.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سلام و وقت به خیر.
                        پرداخت این اصلاح کوتاه مدتش تمام شود دوباره خرید دارد. برای من.
                        کمنگنز هم نشان داد روند کوتاه مدت کاهشی‌اش می‌تواند تمام شده باشد. مقاومت و حمایت کوتاه مدتش مهم می شود در این زمان. و البته حجم. دیروز دو درصد که منفی شد می‌خواستم آنهایی که فروخته بودم را بگذارم سر جایش. البته در منفی پنج. ولی به منفی پنج نرسید و من هم نخریدم. امروز اگر بتواند مثبت کامل بزند دوباره می‌توان به آن اندیشید برای خرید. (باید دید چگونه مثبت می‌زند.)
                        آرمان یک روز یک ۷۰۰ ریال ثبت کرد که انگار قبول نشد و ناظر ردش کرد. همین قیمت‌ها می‌رسد به گمانم. همین قیمت‌ها هم خرید دارد. به دید میان مدت و یا بلند مدت البته.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

حکمت و ولراز و وسنا هم دارند می‌آیند کف.
                          ددام و بکاب و فوکا امروز تا اینجا خریدم و پکویر فروختم. ددام طبق تصمیم پیشین و به اندازه‌ی یک سوم پله. پیشنهاد خرید قوی نیست ولی احتمال دادم دیگر از این پایین تر نیاید. بکاب (که البته اشتباها گران خریدم و یک روزه ۵ درصد زیان کردم!) هم طبق تصمیم پیشین با راهبرد آزمایشی نوین خرید در میانه (نه کف و نه بالا. بلکه بین این دو) و فوکا هم همین جوری... به اندازه‌ی یک سی‌ام پله... برای اینکه دیدم یک بنده خدایی ارزان گذاشته برای فروش. من هم اقدام کردم! اکنون که دارم نگاه می‌کنم می‌بینم چه کاری است آخر... چرا این کار را کردم؟ آخر این قدر سفارش‌ها در این نماد بد است که... ولش کن اصلا... شجم و وکار هم اگر امروز مقداری پایین بیایند می‌خرم.
                          چقدر خوب است آدم روزانه کلی داد و ستد کند! بسیاری از حرفه‌ای‌ها پیشنهاد می‌کنند که آدم خیلی کم خرید و فروش کند. در بسیاری از کتب بورسی هم این‌چنین آمده. در تجربیات بزرگان هم این‌گونه درج شده. دیروز با دوستان مجمعی هم صحبت می‌کردم همین را می‌گفتند... من هم قبول دارم! البته با راهبرد داد و ستدی معمولی. ولی این راهبرد داد و ستدی ای که من استفاده می‌کنم خرید و فروش ِ زیاد برایش نه تنها بد نیست بلکه خوب هم هست. و من واقعا لذت می‌برم از خرید و فروش زیاد! :d
                          ویرایش: ایران‌خودرو هم برای بررسی بد نیست انگار. یک نگاه بیاندازیم ببینیم اگر خوب است بخریم.
                          ویرایش: امروز دی هم خریدم.
                          کلا سبدم شده بانکی. :)
                          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/02, 12:37.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

جو بازار:
                            باز هم از آن اعداد درشت انگار دارد می‌آید در قسمت خریداران. باز هم در نمادهای نفتی و فلزی.
                            حتما شب یک نگاه بیاندازیم.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

بکاب دارد حجم می‌خورد.
                              شجم هم همین‌جور.
                              پکویر هم همین‌جور. (مانند تکمبا و دتماد رکب نخورم. شاید دوباره همین‌هایی که فروختم را بگذارم سر جایش. برای کمنگنز هم همین‌جور)
                              کمنگنز هم دارد حجم می‌خورد.
                              شسینا هم همین‌جور.
                              پی‌نوشت: حجم خوردن نشان از حضور خوب همزمان فروشنده و خریدار دارد.
                              پی‌نوشت: امروز انگار همه‌چیز خوب دارد حجم می‌خورد. ولی ارزش بازار ۲۵ هزارتاست!؟
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/02, 11:25.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

عجب روزی شد امروز!
                                همه چیز داشتیم.
                                نمی‌دانم چون من صبح بالاخره زود از خواب بیدار شدم این‌گونه به نگرم آمد؟ یا اینکه بازار کلا این‌گونه بود؟
                                به هر روی...
                                امروز چه‌ها داشتیم؟
                                ورود حقیقی‌های دم کلفت به برخی نمادهای خاص. پترو پالایش فلز و معدنش.
                                روانی داد و ستدها پس از مدت‌ها به گونه‌ای که امروز راحت توانستیم چندتا خرید و فروش داشته باشیم.
                                بازگشایی دی.
                                خبر عرضه اولیه‌ی شغدیر (در چهارشنبه همین هفته). پس از اینکه خبر عرضه اولیه‌ پارس بزرگ (در هفته‌های آتی) را چند روز پیش داشتیم و مجمعش را هم شاهد بودیم.

امروز مجمع دزهراوی را هم از دست دادم. حیف شد. ولی در بازار بودن بهتر بود. می‌ارزید. چون شرکت کوچک است خبری هم احتمالا ازش درز نمی‌کند...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X